עבור לתוכן

בעיה מעצבנת, קשור לביוס.

Featured Replies

פורסם

אממ קניתי מהטכנאי שלי מחשב חדש.

והוא חסם לי את הגישה להכנס לביוס, כאילו אין לוגו שאפשר ללחוץ על דילית או על Del, איך אני פותר את הבעיה?

פורסם

דבר עם הטכנאי....

פורסם

כתוב איזשהיא שגיאה? משהו? מה?

כמו שפייר קיד אמר תברר אצל הטכנאי...

פעם הבאה אל תתעסק איתם ;)

פורסם
  • מחבר

דבר עם הטכנאי....

הוא אומר שאני xD לא צריך לגוע XDDDD

שאלתי אותו "ואם אני רוצה לעשות אובר קלוק?" הוא אמר שזה הורס ת'מחשב xD אם עושים את זה על הכי גבוה. כאילו אם מגבירים את זה הרבה יותר מהרגיל, אבל אני רוצה גישה לשם, אם אני רוצה לפרמט את המחשב? אני הולך לpower ומוריד את המקסטור לדיסייבל כדי שיזהה את האקס פי.

פורסם

הוא אומר שאני xD לא צריך לגוע XDDDD

שאלתי אותו "ואם אני רוצה לעשות אובר קלוק?" הוא אמר שזה הורס ת'מחשב xD אם עושים את זה על הכי גבוה. כאילו אם מגבירים את זה הרבה יותר מהרגיל, אבל אני רוצה גישה לשם, אם אני רוצה לפרמט את המחשב? אני הולך לpower ומוריד את המקסטור לדיסייבל כדי שיזהה את האקס פי.

בגלל זה לא קונים מחשב "מהטכנאי שלי"

אממ אני לא פיתרון הגינוי יכול להיות שאיפוס ביוס הוצאת הבטריה תיתן לו גישה לשם?

חוץ מזה אם אתה ממש מתעקש לעשות OC אפילו שזה יבטל לך את האחריות והוא כנראה ידע או יחשוד בזה תמשיך להתעקש כאן בפורום וגם לשאול אותו שאלות...

פורסם

מזה השטויות האלה ?

זה המחשב של אבא שלו? זה המחשב שלך!

תגיד לו שבא לך לשרוף תמחשב בסדר ? זה המחשב שלך מה הוא חוסם לך תביוס!?

חחח.. דווקא "אני רוצה לעשות אוברקלוק" לא הייתי אומר למי שחסם לי את הביוס היית אומר לו שאתה רוצה לחבר עוד HD ...... אבל חפיפ...

פורסם
  • מחבר

מזה השטויות האלה ?

זה המחשב של אבא שלו? זה המחשב שלך!

תגיד לו שבא לך לשרוף תמחשב בסדר ? זה המחשב שלך מה הוא חוסם לך תביוס!?

חחח.. דווקא "אני רוצה לעשות אוברקלוק" לא הייתי אומר למי שחסם לי את הביוס היית אומר לו שאתה רוצה לחבר עוד HD ...... אבל חפיפ...

אין לי מושג מה עבר לו בראש, אני אנסה לדבר איתו אבל אם זה לא יעזור אני צריך עזרה מפה איך לפתוח את הביוס.

פורסם

כמו שאמרו מעלי או איפוס ביוס על ידי הוצאת בטריית הליטיום (או איך שלא קוראים לזה)

או על ידי הוצאת והכנסתו בחזרה של ג'מפר(זה רכיב קטן שמגשר בין 2 פינים

ואת זה בודקים בחוברת של הלוח אם שלך ואם הטכנאי המעפן שלך לא נתן לך אותה

אז לך תחזיר לו את המחשב ותזיין לו תשכל עד שבוא יביא לך החזר מלא על המחשב!!!

ואם הוא יתחיל להציעה לך כל מיני הצעות חינם תגיד לו שתחשוב על זה ותבוא אלינו ותגיד

מה הוא הציע לך.

ובשביל לבדוק שהוא מכר לך במחיר סביר ולא עבד עליך תרשום פה את המפרט המלא כולל הכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים