פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים שלום רב:תעשה בדיקה לזיכרונות.אחר כך תתחיל לבדוק כרטיס מסך במידה ולא הסתדר.בהצלחה.
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מחבר על המחשב כרגע יש זיכרון 256 SDRAM החלפתי לDDR 400 ( זה לוח אם של ECS קקי גמור קניתי בלב בררה לפנטיום 4 1.7 SOCKT 423 תןמך בDDR וSDRAM ) וגם הכרטיס מסך היה GEFORCE2 ושמתי RIVA TNT2 ועדיין כלום חשבתי אולי שהרכבתי את הלוח לא טוב אולי הוא ישב על איזה בורג משהו והוצאתי אותו וניסיתי שוב ושום דבר הקיצר יש מצב המעבד או הלוח אם ( קניתי אותו לפני שבוע רק היום היה לי זמן לעבוד עליו יש לי עוד שתי מחשבים חדשים לבנות במקרה שאלתי ואמרו שיש בחנות ) ויש אחריות לשנה השאלה אם יתנו לי אחריות אם אני הרכבתי וזה גם ניראה לי המחשב ה 30 שהרכבתי ככה שלא עשיתי שום טעות כבר הרכבתי איזה 5 מחשבים מבוססי SOCKET 423 H.E.L.P
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים שמחליפים או מחברים משו ויש ציפצופים סימן שלא חיברת משו טוב זה כולל גם את המקלדת
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים תקרא את המנואל של הלוח אם שלך, בדרל כלל יש שם טבלה של כל צפצוף והבעיה שלו. יכול להיות שהזכרונות ששמת לא תומכים בלוח או משהו, הצפצופים לא מעידים רק על חיבור לא נכון.
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים צפצוף יחיד ארוך שחוזר על עצמו זה רק דבר אחד הזכרונותאז קודם כל תבדוק אם הזיכרונות מחוברים טובעכשיו אם אתה אומר שהלוח תומך גם בDDR וגם בSDRAM אז תחפש באיזור של הזיכרונות בדרך כלל אפילו בינהם ג'מפראת הג'מפר הזה תנסה לשנות מצבכלומר אם יש שלושה פינים אז להחליף שיעבוד על זוג אחרואם רק שני פינים אז להוציא אותו או שים אוותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.