פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים raul מי אמר אחי שיש x800gto2 ל-agp אף אחד לא אמר! הוא יקח GTO2 רק אם הוא יעבור לPCIE: כן אתה צודק אחי אבל אמרו לי שעדיף להחליף ל-PCI כי גם ככה זה הדור החדש ולקנות X800GTO2 ולעשות לו OC ופתיחת צינורות ולהגיע איתו ל-X850XT...
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר זהו אנשים נראה לי אני יקח את ה-X800GTO2 רק בגלל האפשרות להפוך אותו ל-X850XTמי שלא מסתכן לא מרוויח אבל מה תמיד צריך ליהיות אבל איזה לוח אם אני יקח משהו לא יקר וטוב יש הצעות אאאה ועוד משהו ה-GTO2 גם בלי אוברקלוק ופתיחת צינורות הוא טוב ויפעיל לי משחקים על רמה גבוהה בלי בעיה נכון
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים זהו אנשים נראה לי אני יקח את ה-X800GTO2 רק בגלל האפשרות להפוך אותו ל-X850XTמי שלא מסתכן לא מרוויח אבל מה תמיד צריך ליהיות אבל איזה לוח אם אני יקח משהו לא יקר וטוב יש הצעות אאאה ועוד משהו ה-GTO2 גם בלי אוברקלוק ופתיחת צינורות הוא טוב ויפעיל לי משחקים על רמה גבוהה בלי בעיה נכוןGTO2 מעולה בסטוק!!!
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר תודה רבה על העזרהאני מתכוון לקנות את הכרטיס והלוח אם עוד איזה חודש חודשיים בשביל לחסוך עוד קצת כסףאני רק מקווה שלא יהיה לי בעיה עם הפתיחת צינורות
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים מחבר טוב אני צריך את העזרה שלכם בסוף הלכתי לברר את כל העניין אם החלפת הלוח אם ובסוף צריך להשקיע הרבה כסף כי אם אני מחליף את הלוח אם אני צריך להחליף גם את המעבד ופלוס הכרטיס מסך זה יוצא המון כסף ועכשיו גם אין כבר להזמין בארץ את ה- 6800GT אז הברירה היחידה שלי זה להזמין אותו דרך חול דרך אתר www.ebay.comהבעיה היחידה היא שיש שם הרבה חברות שאני לא מכיר מישהו אולי יכול לעזור לי למצוא הזמנה טובה דרך האתר הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.