פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים שלום לכולם אני מחפשgps לאוטו אני מתלבט בין השניים האלההאם המעבד של ה 169 שחזק ב 100mhz שווה את המחיר?האם האיטיות ב168 מורגשת ? או שזה סתם לחובבי mhz ?אגב הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות ניווט אני יכול להתקין בומה האופציות כאילו..
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מהנסיון שלי על ה 168RS (שהוא היה דיי קצר אבל בכ"ז)הרגשתי קצת איטיות אבל רק מתי שמכניסים את הכתובתהוא חושב ל2-3 שניות ואז פועללדעתי לא שווה את ההפרשהתוכנות שאפשר להתקין עליו מרובות (כל תוכנה ל Windows Mobile 2003 Second Edition)DestinAtor הכי מפורסמת, יש גם Mapa, יש NaviGo ועוד
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר ליאור אתה יכול לציין את כל התוכנות שאתה מכיר בבקשה?אני רוצה אחת עם גראפיקה טובה לארץבעברית..:]
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים אני מכיר את שלושת אלה ממה שעולה לי לראש כרגעאבל התנסיתי בפועל רק עם ה DestinAtor
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים תחפש פה:http://www.pocketpcfreak.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=gpsזה פורום יעודי בעברית ל-GPS.
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר למפה צריך לשלם כל חודש לפי מה שהבנתי זה נכון?לדסטנייטור רק רוכשים את התוכנה ?
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים כן למפה משלמים חודשיתDestinAtor קונים פעם אחתלפי חשבון שעשיתי בזמנו לקח בערך 65 חודשים של תשלומים למפה בשביל שה DestinAtor יהפוך לכדאי כלכלית (כלומר אתה תרוויח מזה שקנית אותו ולא התחברת למפה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.