עבור לתוכן

שאלות לגבי Ethernet Switch..

Featured Replies

פורסם

היי, רציתי רק לדעת אם שימוש ב-Lan/Ethernet Switch בין שני מחשבים יאט את קצב הגלישה וההורדות באינטרנט לעומת שימוש במחשב אחד בלבד עם חיבור ישיר למודם ADSL, וללא שימוש במפצל/סוויץ'.

אם כן, מישהו יודע איפה אפשר לקנות סוויץ' שיאפשר לי להחליף בין שני המחשבים (כמו מכשירי מיתוג A-B) כדי שאוכל לקבל את המהירות המקסימלית בכל פעם, במקום להשתמש בשני המחשבים באותו הזמן (דבר שגם ככה לא שימושי בשבילי כי אני עובד כל פעם גם ככה רק על מחשב אחד ולא צריך שהשני יהיה מחובר לאינטרנט באותו הזמן).

תודה.

פורסם

סוויץ' יהיה פתרון טוב, ולא יאט את המהירות בכלל - כמובן בהנחה שהמחשב השני לא משתמש בפס.

פורסם
  • מחבר

אני דווקא משתמש עכשיו בסוויץ' כששני המחשבים משתמשים בפס (אני חושב, כלומר, שניהם מחוברים יחד לסוויץ'), ונראה לי דווקא שהמהירות ירדה. אולי עדיף להשתמש בסוויץ' שבו רק מחשב אחד פועל (כמו שאמרתי - מכשיר מיתוג שמעביר את החיבור לאינטרנט ממחשב A למחשב B ולהפך, כך שלא נוצר מצב שבו שניהם מחוברים יחד). בכל מקרה, אין לי מושג איפה ניתן לקנות כזה מכשיר ... אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

פורסם

מה השוני במקרה והמחשב השני לא משתמש ברוחב הפס? אם אתה חושש גם מחיבור יחיד ל@ אז שים אותו בSTANDBY או תנתק אותו....

זה גם תלוי איך אתה משתמש בחיבור. איך אתה מחייג לאינטרנט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים