עבור לתוכן

האם התחממות גורמת ל-FPS בלתי יציב?

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי Ati Radeon x850xt של MSI והוא מגיע לטמפרטורה של 81-82 מעלות, ולפי מה שאני יודע הוא לא אמור להגיע לטמפרטורה הזאת.

כמו כן, אני שם לב כי במשחקים כגון HL2, CSS,BF2,RTW וכדומה ה FPS מאוד לא יציב (בCSS למשל, הFPS נע בין 40 ל-140).

השאלה היא האם יש קשר בין שתי הבעיות (כי כבר ראיתי מישהו שסבל מ-FPS לא יציב בגלל שהתחמם לו כרטיס המסך), והאם קירור כגון ATI SILENCER 5 יפתור את הבעייה.

תודה :jump:

פורסם

מה שאתה מתאר זה דרופים, יש איזורים שאין הרבה דברים שהכרטיס צריך לתאמץ אז ה FPS גבוהה אבל למשל אם מלא יורים עלייך ויש כל מני אפקטים וכ'ו אז כרטיס מסך מתאמץ ולכן ה FPS צונח למטה.

פורסם

81 מעלות?! NO WAY!!!

אם הוא היה מגיע לדבר כזה הוא היה נמס! מה זה 81 מעלות? כמו מעלות יש לך בחדר!?

קנה קירור דחוף לפני שיסרף הכרטיס!

או שביכלל החישנים מזייפים!

פורסם

רוב הכרטיסים מגיעים לכאלו מעלות וגם יותר מזה...

שלי מגיע ל85 ...אחרי כמה דקות בבדיקת ארכיטיפקטים בATITOOL...

פורסם

81 מעלות?! NO WAY!!!

אם הוא היה מגיע לדבר כזה הוא היה נמס! מה זה 81 מעלות? כמו מעלות יש לך בחדר!?

קנה קירור דחוף לפני שיסרף הכרטיס!

או שביכלל החישנים מזייפים!

אם אתה לא מבין בנושא כדי שלא תגיב...

פורסם

אחי הטמפרטורות טובות אבל לא הכי זה כרטיס שאמור להתחמם ככה אין סיבה שתפחד בהצלחה אחי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

יש סיבה לפחד ועדיף להחליף קירור במידה ויש כסף, אם אין כסף אז אפשרלחכות, גם ככה יש אחריות

פורסם

אחי אין מה לפחוד יש אותו לחבר שלי קרוב לחצי שנה והוא במאמץ על 84 ומנוחה 62 אז אל תתוקח ובאמת עים קורה משהו אתה יכול לממש את האחריות בצלחה .

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני ראיתי באינטרנט, הX850XT של SAPPHIRE מגיע במאמץ ל-75 בערך, אבל אולי יש בו קירור יותר טוב מבX850XT של MSI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים