גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,795 דיונים בפורום זה
-
ה-iQOO Neo7 הטרי הוא דגם מבית חברת האם של Realme, Oppo ו-Vivo שבהחלט היינו רוצים לראות כאן בישראללכתבה
-
- 2 תגובות
- 395 צפיות
- 2 followers
-
-
סדרת הביניים מבית Xiaomi תחצה רף מחיר של 2,000 שקלים בשנת 2023?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Redmi K50 נראה מבטיח בהחלט עבור כל מי שלא מוכרחים לקבל גישה אל מערך צילום משוכלל במיוחד - אך סביר להניח שיהיה קשה למצוא אותו מחוץ למדינת המקור של היצרניתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Snapdragon 8 Plus Gen 1 החדש מבצע את המעבר ממפעלי הייצור של סמסונג לאלו של הענקית הטאיוואנית - וזוכה להמהרה הן עבור ליבות העיבוד שלו והן עבור הליבה הגראפית בשל כךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
- 1 follower
-
-
אחיו המוזל של ה-Poco M4 Pro 5G שכבר זמין בישראל עשוי לקבל תצוגה מתקדמת יותר לצד עיצוב מוכר - ומפרט שנראה בעל פוטנציאל להיות זהה כמעט לגמרי לזה של ה-Redmi Note 11לכתבה
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום חברים! למישהו יש מושג למה זה קורה לי והאם אפשר לשנות הגדרות מסוימות שזה יפסיק לתמיד??
-
- 0 תגובות
- 391 צפיות
-
-
המיתוג הבלתי רגיל של החברה החדשה מבית מקים OnePlus עומד להפוך למבולבל יותר עם ההשקה של הדגם המוזל הראשוןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 391 צפיות
- 1 follower
-
-
דגמי ה-Razr 40 וה-Razr 40 Ultra מוצגים עבור השוק הסיני - עם תג מחיר התחלתי שווה ערך לכ-2,120 שקליםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת הדגל המוזלת של המותג מבית Xiaomi חוזרת עם אימוץ של ה-Snapdragon 8 Gen 1 החדיש - במחיר הכי זול בסביבהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו לסיבוב את מחשב ה-G6X של GIGABYTE עם מעבד Core i7 בדור ה-13 יחד עם ליבה גרפית מסוג RTX 4060 - האם התמורה עבור המחיר הוגנת?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
-
-
דגמי ה-Dimensity 8000 ו-Dimensity 8100 מיועדים לספק את רף הביצועים הגבוה ביותר בשוק למכשירים שאינם ספינות דגל מובחרותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 386 צפיות
- 1 follower
-
-
האם כדאי להתקין מגן מסך למכשיר זה? אם כן, איזו חברה / דגם מומלצים?
-
- 0 תגובות
- 384 צפיות
-
-
האם משפחת מותג ה-Galaxy A בדרך להצטמקות נוספת ב-2023?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 382 צפיות
- 1 follower
-
-
לקוואלקום יש שבב פרימיום מוביל חדש לשוק הביניים - אך נראה כי המוביל הקודם בסדרת ה-Snapdragon 700 עדיין לא מוכן לרדת מהבמה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית מאשרת כי דגם ה-GT Neo 5 שלה יהנה מספק שיא של 240 וואט לטעינה של 100 אחוזים בפחות מעשר דקות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
- 1 follower
-
-
האם זו תהיה המהדורה של מכשיר הביניים שתקבל השקה בינלאומית רחבת היקף?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 379 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם הביניים הטרי של סמסונג מתיימר לספק שיפור משמעותי ביחס לשנה שעברה עם קיבולת 6,000mAh בשילוב ה-Exynos 1330לכתבה
-
- 0 תגובות
- 378 צפיות
- 1 follower
-
-
הגלגול הבא של משפחת מכשירי הפרימיום לשוק הביניים (שתדלג על הספרה 4, כנהוג אצל מרבית היצרניות הסיניות) יוכל להתפאר בטעינת מרבית קיבולת הסוללה הפנימיות בתוך זמן של פחות מעשר דקות?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 378 צפיות
- 1 follower
-
-
צרכנים שקפצו על ההזדמנות לרכוש את דגם ה-Meta Quest Pro מיד עם השקתו לא יאהבו לשמוע את זהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 377 צפיות
- 1 follower
-
-
טכנולוגיה חדישה לא זקוקה ליותר מחמש או עשר דקות בשביל לספק לכם זמן עבודה ליום שלם - ומתיימרת לשמור על היכולות המתקדמות לאורך אלף מחזורי טעינהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 377 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם הביניים הבא בסדרת ה-Nord אמור להקטין את בליטת המצלמות בחלק האחורי ולהחליף את ה-Snapdragon 690 ב-Snapdragon 695 הטרילכתבה
-
- 0 תגובות
- 375 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם בבחירת מכשיר והמלצות שלכם לגביי המכשיר הטוב ביותר מבין השלושה בין המכשיר גלאקסי A72 128 לבין המכשיר גלאקסי A52 5G 128 והמכשיר a52s תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
-
-
מכשיר הדגל הקומפקטי של אסוס ימשיך להיות הצעה ייחודית בשוק המודרני - אבל אל תצפו למהפכות ביחס למה שה-Zenfone 9 הביא איתו בשנה שעברהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפשת מכשיר עד בערך 1000 ש"ח. מה שחשוב לי: מצלמה (לא סלפי..האחרות), סוללה, *עמידות יחסית* כי אני שוברת הכל בערך.. שלא יהיה מהמכשירי ענק הכבדים שכואב להחזיק. מבחינת זיכרון שיהיה גדול או אופציה שתהיה להוספת זיכרון בעתיד. ראיתי שיש את הOPPP, רמבלה והשיאומי 10 והפוקו.. התבלגן לי השכל מהגרסאות של כל אחד (S, PRO, XXX וכו'.. לא מבינה מה ההבדלים ומה כדאי בתכלס (לא מחפשת הסבר, אלא המלצה מהמומחים והמנוסים כאן גיליתי שיש דבר כזה תמיכה ב5G. לא ברור לי האם זה משמעותי או לא.. מתנצלת על החפירה תודה רבה על הסיוע בתקווה שתצילו אותי *אציין שברור לי שאין מכשיר מושלם שיענה על כל הדברים במחיר כזה ויש צורך בפשרות:) לכן פונה לעזרתכם- להבין אילו אופציות קיימות שהכי מומלצות ומה החול…
-
- 0 תגובות
- 373 צפיות
-
-
הופעת הבכורה של חיישן ה-IMX989 תגיע בתוך כמה ימים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 371 צפיות
- 1 follower
-