גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
טכנולוגיית התצוגה המתקדמת ממשיכה במהלכי ההשתלטות שלה על עולם המחשבים, ואינה פוסחת גם על הסדרה הדקה, הקלילה והפופולרית של החברה הקוריאניתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 327 צפיות
- 2 followers
-
-
שבב טרי מבית MediaTek מציע דמיון משמעותי לשבבים בני שנתיים שהחברה הצליחה להניח בהצלחה במגוון דגמי ביניים בעברלכתבה
-
- 0 תגובות
- 327 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-iQOO Neo7 הטרי הוא דגם מבית חברת האם של Realme, Oppo ו-Vivo שבהחלט היינו רוצים לראות כאן בישראללכתבה
-
- 2 תגובות
- 326 צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יכול להעלות תמונה ברורה של הנגן, או לכתוב מה הגודל שלו (בערך) פשוט רוצה לקנות את הנגן אבל חשוב לי שלא יהיה יותר מידי גדול ובולט
-
- 1 תגובה
- 326 צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום חברים! למישהו יש מושג למה זה קורה לי והאם אפשר לשנות הגדרות מסוימות שזה יפסיק לתמיד??
-
- 0 תגובות
- 325 צפיות
-
-
טכנולוגיה חדישה לא זקוקה ליותר מחמש או עשר דקות בשביל לספק לכם זמן עבודה ליום שלם - ומתיימרת לשמור על היכולות המתקדמות לאורך אלף מחזורי טעינהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 324 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ה-Zenbook Duo החדש עם צמד מסכי OLED ומקלדת יצליח להוכיח לעולם את התועלת המשופרת שבו?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 324 צפיות
- 1 follower
-
-
שלושת הדגמים החדשים של היצרנית הסינית יוצעו במדינות אירופה במחירים של בין 500 יורו ל-1,300 יורו כולל מס - וזה הזמן להתחיל בנסיונות לנחש כמה הם יוכלו לעלות כאן בישראללכתבה
-
- 0 תגובות
- 323 צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר החכם העתידי אמור לכלול שבב Snapdragon 8 Gen 2 וגם הגנה מתקדמת בפני מים ואבק - אך עלול לאבד את יתרון הקומפקטיות המשמעותי של גלגוליו הקודמיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 323 צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת השבבים קוואלקום קבעה את ה-17 במרץ בתור תאריך רשמי עבור חשיפה חדשה במסגרת משפחת Snapdragon - וברשת משוכנעים כי יהיה זה הדור הבא של שבב הביניים הבכיר שלה שעשוי לכלול לראשונה ליבת Cortex-X גדולהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 322 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי קרוב לשנתיים של שמועות, גוגל מצטרפת סוף סוף באופן רשמי אל טרנד הסמארטפונים המתקפלים - בתג מחיר של 1,800 דולר לפני מסלכתבה
-
- 0 תגובות
- 322 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפשת מכשיר עד בערך 1000 ש"ח. מה שחשוב לי: מצלמה (לא סלפי..האחרות), סוללה, *עמידות יחסית* כי אני שוברת הכל בערך.. שלא יהיה מהמכשירי ענק הכבדים שכואב להחזיק. מבחינת זיכרון שיהיה גדול או אופציה שתהיה להוספת זיכרון בעתיד. ראיתי שיש את הOPPP, רמבלה והשיאומי 10 והפוקו.. התבלגן לי השכל מהגרסאות של כל אחד (S, PRO, XXX וכו'.. לא מבינה מה ההבדלים ומה כדאי בתכלס (לא מחפשת הסבר, אלא המלצה מהמומחים והמנוסים כאן גיליתי שיש דבר כזה תמיכה ב5G. לא ברור לי האם זה משמעותי או לא.. מתנצלת על החפירה תודה רבה על הסיוע בתקווה שתצילו אותי *אציין שברור לי שאין מכשיר מושלם שיענה על כל הדברים במחיר כזה ויש צורך בפשרות:) לכן פונה לעזרתכם- להבין אילו אופציות קיימות שהכי מומלצות ומה החול…
-
- 0 תגובות
- 321 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם בבחירת מכשיר והמלצות שלכם לגביי המכשיר הטוב ביותר מבין השלושה בין המכשיר גלאקסי A72 128 לבין המכשיר גלאקסי A52 5G 128 והמכשיר a52s תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 320 צפיות
-
-
ליצרנית הסינית יש מהדורה חדשה של דגם ה-Axon 30 Ultra הבכיר - עם שילוב בין אחסון פנימי מהיר לזכרון דינאמי שמהווה שיא חדש עבור עולם האנדרואיד ותג מחיר שעוד לא נחשףלכתבה
-
- 0 תגובות
- 320 צפיות
- 1 follower
-
-
השקות כל דגמי המעבדים הניידים החדשים במשפחת Raptor Lake מלווה בקווים מנחים מעודכנים עבור ניידים שימצו את השימוש בטכנולוגיות העדכניות והמתקדמות ביותר - בואו לקרוא על המשמעות מאחורי תקן ה-Evo בשנת 2023לכתבה
-
- 0 תגובות
- 319 צפיות
- 1 follower
-
-
אם דגמי ה-Poco הראשונים לשנה הנוכחית לא הרשימו אתכם באופן מספק, כעת הם מקבלים חיזוק עם ארבעה דגמים נוספים ברמות מחיר של כ-2,000 שקלים או פחות מאותה יצרנית נודעתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 319 צפיות
- 1 follower
-
-
זה לקח כמעט חצי שנה מאז ההכרזה המקורית עבור המשתמשים הסינים - אך הגלגול החדש של סדרת הביניים הפופולרית מבית Xiaomi סוף סוף עומדים לזכות להתרחבות הזמינות שלהם שאמורה להנחית אותם גם כאן בישראללכתבה
-
- 0 תגובות
- 318 צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את ה-Razer Blade 16, שיוביל את היצע המחשבים הניידים הפופולרי של החברה אל שנת 2023לכתבה
-
- 0 תגובות
- 317 צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת הביניים מבית Xiaomi תחצה רף מחיר של 2,000 שקלים בשנת 2023?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 316 צפיות
- 1 follower
-
-
דגמי ה-Dimensity 8000 ו-Dimensity 8100 מיועדים לספק את רף הביצועים הגבוה ביותר בשוק למכשירים שאינם ספינות דגל מובחרותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 315 צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת הדגל המוזלת של המותג מבית Xiaomi חוזרת עם אימוץ של ה-Snapdragon 8 Gen 1 החדיש - במחיר הכי זול בסביבהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 315 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Snapdragon 8 Plus Gen 1 החדש מבצע את המעבר ממפעלי הייצור של סמסונג לאלו של הענקית הטאיוואנית - וזוכה להמהרה הן עבור ליבות העיבוד שלו והן עבור הליבה הגראפית בשל כךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 315 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית מציגה שיפור נוסף של טכנולוגיית הטעינה שלה במסגרת מותג ה-Redmi לכתבה
-
- 0 תגובות
- 313 צפיות
- 1 follower
-
-
הופעת הבכורה של חיישן ה-IMX989 תגיע בתוך כמה ימים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 306 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם המרוענן מבית MediaTek ינסה להיות הבחירה המועדפת עבור כל מה שנמצא מתחת לרמת ספינות הדגל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 306 צפיות
- 1 follower
-