גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות GPS בתקציב של 1,000 ש''ח. כרגע המליצו לי על MOOV 300 שאמור להיות יותר טוב מ C320. הבעיה שאני רואה תגובות באינטרנט שהמפות של MIO MAP (דצמבר 08) פשוט לא טובות. הרוב אפילו אומרים ש IGO 8 יותר טוב. 1.האם IGO זה רק תלת מימד? כי לדעתי יהיה לי יותר נוח בדו מימד. איזה מהשניים עדיפה כשמדובר בלהגיע מ A ל B ואילו מכשירי GPS טובים מגיעים עם ה IGO 8 בכלל? תודה
-
- 17 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
-
אני מבין שכדי שלא יופיע השם הפרטי שלי בחנות אני צריך להרשם לתכנית חברות. נרשמתי בהתחלה כפרופיל פרטי ועכשיו אני מתכתב עם אפל כדי לשנות את זה. הם ביקשו הוכחה שאני חברה. רצו שאשלח "Please email a Copy of Certificate of Registration with the company's registry and an English translation of the document." שלחתי להם אישור מרואה החשבון שלי עם שם העסק שלי, זה לא מספיק להם אבל הם לא מסבירים לי מה צריך לשלוח. אשמח לסיוע.
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם, אני זקוק לטאבלט לשימוש סטודנטיאלי, לא כתיבת מסמכים וסיכומים, אלא קריאת סיכומים מצגות וצפיה בסרטים, ובקיצור, תוכן לימודי מכל הפלטפורמות השונות. אני רוצה את האייפד וממש קרוב לקנות אותו אבל יש לי 2 בעיות מרכזיות שבגללן אני קורץ לכיוון האנדרואיד (טרנספורמר בעיקר בגלל המקלדת והנקסוס10 בעיקר בגלל החומרה) הבעיה הראשונה: חוסר ב USB. אני באמת רוצה לדעת כמה נוח הדבר לעבוד רק דרך ענן וחבריו, במידה ואני רוצה למשוך קובץ חדש, אני חייב להעלות אותו קודם לצד ג' (ענן) ורק אז למשוך אותו לאייפד? אין איזה מתאם USB שיכול להקל עלי את החיים בקטע הזה? השאלה היא גם אם זה עניין של הרגל, או שבאמת הדבר לא נח בעליל? הבעיה השניה: וידאו וסנכרונים, אני צופה בהמון הרצאות ווידאואי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למכשיר סלולרי בשביל אבא שלי. הוא מסמס די הרבה וחשוב שתיהיה לו מקלדת נוחה. חשוב שיהיה יחסית פשוט לתפעול, בעל זמן סוללה ארוכה(יחסית) בנוסף, אני מאמין שאם יהיה את המכשיר הוא גם יתחיל להיכנס למיילים שלו דרך המכשיר. המכשיר חייב ליהיות מאורנג'. חשבתי נכון לעכשיו לכיוון הבלאקברי 9700 שמשווק שם, מה דעתכם? ומה דעתכם על הנוקיה E72? איך הוא מול הבלאקבריי? אריאל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איימובילס, פורטל התקשורת הניידת הבא של ישראל, מחפש מנהלי קהילות סלולר, כתבי חדשות וסיקורי סלולר. אלו מכם המעוניינים להתנדב ולטול חלק בערוצי החדשות או הסיקורים באתר נדרשים לשלוח פרטים באמצעות דוא"ל למייל tomer199@hotmail.com . המעומדים המתאימים יקבלו הודעה על כך מצוות האתר . יש לציין במייל שם מלא , מספר טלפון סלולרי, עיר מגורים ,גיל, רמת כתיבה וכישרון התנסחות, נסיון מקצועי או ידע בתחום הסלולר, תחביבים ותחומי עניין. צוות איימובילס
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני מתכנן עליו, (למחור את W800 להוסיף בשביל לקנות אותו) ויש לי כמה שאלות: איך המצלמה שלו לעומת ה W800? חוץ מסימביאן ן WIFI יש עוד היתרונות על W800? האם כדאי לקחת פלאפון אחר בגלל הסוללה שנזללת מהר? ואיך הוא בכללי? ושווה לקנות אותו ולא לקנת פלאפון לכמה שנים (תיכננתי על W800 אבל ביאס אותי הקטע של סימביאן) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על מכשיר סלולארי חדש בשביל אבא שלי. עד עכשיו היה לו Galaxy S שעשה המון בעיות קליטה עם הWaze. עכשיו הוא מעוניין במכשיר חדש שיאפשר: 1. קליטת אינטרנט דור 3 גבוהה ומהירות גבוהה ביותר (בשביל לצפות בסרטונים מחוץ לבית) 2. קליטת הלווינים הטובה ביותר (בשביל GPS ובפרט לWaze). בהתאם לצרכים הללו - מה עדיף: iPhone 4S או Galaxy S3? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לתוכנת GPS עבור Nokia 5800 XpressMusic מחובר לאוראנג' (אם למישהוא יש ניסיון עם Orange GPS ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וברכה בעיה שגיליתי השבוע בפלאפון שלי ,נוקיה 6280. האינטרנט לא פעל בכלל בהתחלה גם לא הדפדפן המובנה של נוקיה.. לאחר מספר סידורים בעזרת תומך של אורנג' הצלחתי להפעיל אותו. אבל הבעיה באופרה נשארה ואני לא יכול לגלוש.. אציין רק שהסרתי והתקנתי מחדש כיביתי מכשיר וכד'. החלפתי גרסה לחדשה יותר..ולא עזר. אשמח לקבל סיוע בעניין ,תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול החלטתי לטוס לטיול הגדול. ומשום מה אין לי מושג איך התגלגלו העיניינים, אני טס בדיוק עוד שבועיים. אני חייב המלצה על נגן אמפי3 בנפח 5-10 גיגה בייט בסכום שלא עולה על 1000 שח. קיים כזה דבר? אני אשמח לאיזה iAudio חמוד ואלגנט. תודה,
-
- 37 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר? אני צריך כי נמאס לי שהוא מתחבר לאינטרנט באיטיות שלו ואז מחפש מיקום שלי ושורף לי את המוח והאבריים הפנימיים עם הקרינה. אני רוצה להפעיל מפה ללא ה3G בלי מיקום מן הסתם. רק מפה של ארץ ישראל, עם הכבישים בכמה אפשרויות זום.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן! יש לי כרגע Nokia 5230 והוא משעמם מאוד, ואני רוצה להשתדרג לאייפון או למכשיר אנדרואיד לא יקר אך טוב מאוד, המיילסטון. רציתי לדעת מי מביניהם עדיף לי, בכללי... בשניהם יש מליון אפליקציות, ככה שזה לא מה שבאמת משנה. מבחינה כללית של חומרה, באגים, וכדומה, בהנחה שיש באייפון את גרסאת iOS החדשה ביותר (4.3 אאל"ט?) ובמיילסטון אנדרואיד 2.3. בנוסף, רציתי להביא את המכשיר מיד שניה ממישהו (משכורת צבאית ftw) - האם זה בסדר/לא בסדר, מה כדאי לבדוק לפני שקונים (מבחינת מקוריות המכשיר וכדו'). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטאבלט לילד בגיל 6 כיתה א.רצוי עד 1500 ש"ח השימוש העיקרי משחקים, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-Pocophone F1 נחת בארץ הקודש, גם דרך היבואן הרשמי וגם דרך יבוא מקביל - והמחירים לא מפסיקים להפתיע אותנו לכתבה
-
- 19 תגובות
- 10k צפיות
- 2 followers
-
-
הי לכולם קניתי היום Sony Xperia X, שלפי עמוד המוצר שלו, מגיע עם Android 6. לפי עמוד המוצר בויקיפדיה, כתוב שם שביוני 2017 שוחרר לו עדכון ל-Android 7, ובפברואר 2018 שוחרר לו עדכון ל-Android 8. https://en.wikipedia.org/wiki/Sony_Xperia_X#Software השאלה שלי: המכשיר עכשיו נמצא בהטענה ראשונה, של 8 שעות. עוד לא הדלקתי אותו עדיין אפילו.. מחר בבוקר כשההטענה תסתיים, האם כדי לעדכן את גרסאת האנדרואיד שלו מ-6 ל-8 אני צריך לעשות משהו באופן יזום? (למשל: ללכת לאתר של סוני, להוריד קובץ, לפתוח אותו, לחבר את הטלפון אל המחשב עם כבל ה-USB, להריץ משהו, וכו'), או, שאני פשוט צריך להפעיל את המכשיר, לחבר…
-
- 31 תגובות
- 14k צפיות
-
-
היי! קיבלתי היום מתאם בלוטוס שאפשר דרכו להעביר קבצים לפל' וכך ההפך הבעיה היא שאני לא יכול להעביר קבצים לפל' בצורה הבאה: ללחוץ על כפתור ימני של העכבר ואז תהיה אפשרות של שליחה לבלוטוס(מי שמכיר) אניי יכול לשלוח רגיל, אבל אני צריך לשלוח בצורה הזאת כי זה קובץ HID. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכי חשוב זה איכות שמע, כל שאר הפונקציות כמו וידאו , עברית ועוד כל מיני דברים זניחים. גודל של 3-4 ג'גיה תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
המחשב הנייד החדש של היצרנית הטאיוואנית מתפאר במסך שמהווה 97 אחוזים ממימדיו הכוללים - והמחיר יוקרתי בהתאם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי כסף מספיק ל Ps2 האם כדאי לקנות??? יש טעם בכלל לקנות או שעוד חודש כבר לא יצאו בכלל משחקים אלא יצאו רק ל xbox 360 וps3 ??? :s05:
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי יש יום הולדת חודש הבא והחלטתי לפנק אותו במשהו שהוא כבר רוצה הרבה זמן-קורא ספרים אלקטרוני. היחידי שאני מכיר הוא ה-KINDLE שגם מבחינת תקציב הוא מתאים לי הבעייה זה רק האחריות. רציתי לדעת העם יש עוד מכשירים כאלו מומלצים שגם אפשר לקנות אותם בארץ? התקציב שלי עומד על ~800ש"ח וחשוב שתהיה לו גם תמיכה בשפה הרוסית. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עם אייפון 5s בהוט מובייל עם speedtest מקבל בין 3-7 מגה הורדה בדרך כלל. לחבר יש G2 ברשת 012 בקדתי אצלו את ה speedtest והוא מקבל בין 15-18 מגה
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-