גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, במערכת ההפעלה לטלפונים של LG, ה-UX, יש פיצ'ר שנקרא Ringtone ID (לא זוכר את השם בעברית) שמחבר צילצול לאנשי קשר שמבוסס על מספר הטלפון עצמו. "ringtone automatically composed in real time through harmony and chord running algorithm using the caller's phone number" האם מישהו מכיר אפליקציה שעושה דבר כזה? במקום לבחור צלצול או שיר לכל מספר. למי שלא מכיר, אני מאוד אהבתי את זה https://www.lg.com/us/support/product-help/CT10000027-1432834710869-features תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תהיתי האם יש מכשיר עם יכולות דומות (רק מחברה ידידותית יותר), דגש שזה לא יהיה סמארטפון כלשהו ויהיה רק מחשב כף יד עם דגש על הצד של נגן MP3, איכות סאונד וWIFI. ואם יש כזה עם מע' פתוחה (אנדרואיד ושות') אז זה אפילו יותר טוב. מחיר לא משנה כרגע, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי נגן מיזו M3 שהתחיל לעשות בעיות (אחרי איזה 6 שנים...) אני מחפש תחליף בסיגנון של הM3: נגן קטן, עם תצוגה טובה (לא 3 שורות וכפתור למעלה-למטה...), לא יותר מ-8 גיגה זיכרון, והכי חשוב- איכות שמע גבוהה עם אפשרות לחיבור אוזניות של 32 אוהם. בינתיים ראיתי את זה- http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10533 מישהו מכיר את המכשיר הזה? יש הצעות נוספות? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם זה הדגם שיוכל להצעיד את שוק הביניים קדימה בשנת 2023 תודות לתהליך ייצור יעיל ומתקדם של 4 ננומטר?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 299 צפיות
- 1 follower
-
-
כמה שאני מתעב את apple , אחת האפליקציות החזקות ביותר שנוצרו עברו הipad היא Itunes U, מקבץ עצום של הרצאות ושיעורים ממגוון אוניברסטאות ברחבי העולםף בווידאו, אודיו וטקסט. אפליקציה מדהימה לכל סטודנט או שוחר ידע. ברשותי טאבלט אנדרואיד והיתי שמח לאפליקציה דומה במכשירי. לצערי לא מצאתי בplay store משהו דומה, אלא כל מיני חיקויים ואדפטציות לא נוחות שמספקות מידע מצומצם בלבד. מקווה שמישהו מכיר.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מיזם מימון המונים של Chuwi הסינית עומד להסתיים בקרוב - עם הצעה תחרותית מאוד לאלו המעוניינים בטאבלט מבוסס חלונות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הגרסה המערבית של דגם ה-CC9 מבית החברה תתומחר ב-320 יורו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
התחנות נשמרות ידנית והכל עובד טוב ויפה כל עוד המכשיר דלוק. לאחר כיבוי והדלקה , כל התחנות שנשמרו, נמחקות ומופיעות 4 תחנות שכלל לא שמרתי ולא ברור מהיכן הופיעו. גם כאשר מוחקים אותן ושומרים מחדש את התחנות הרצויות , אחרי כיבוי והדלקה מחדש , הבעיה נשארת. HELP תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש תחנת עגינה לS3 שלי. חשבתי על ה Smart Dock Media Hub אבל אני לא יודע אם היא תעבוד כראוי על מכשיר עם רום מקוסטם. במידה והיא לא עובדת איך אפשר לחבר לתחנה גם MHL וגם OTG? רואים את התחנה עובדת כאן עם הS3 אבל יש לו סטוק חוץ מזה רציתי לדעת אם אני יכול לחבר לתחנה מעיין קופסאת מיתוג כדי שלא צטרך כל פעם להחליף את החיבורים של העכבר והמקלדת. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום כידוע, ישנה אפשרות להפוך את הסמארטפון למעין "מחשב אישי" - אפשר לחבר אליו מסך, מקלדת ועכבר, ועם (לא מעט) התאמות, הדבר אפשרי. השאלה היא, האם קיים מוצר כזה שבו הכל ארוז בחבילה אחת, והוא נח לשימוש? במלים אחרות - תחנת-עגינה לסמארטפון? אני יודע שלסמסונג יש מוצר שנקרא Samsung Galaxy Smart Dock Multimedia Hub אבל מה קורה אם אין לי סמסונג ואני בכ"ז רוצה? האם נתקלתם במשהו כזה, או שצריך להמשך ו"לתפור" מוצר כזה (לקנות לחוד מתאם למסך, מקלדת/עכבר מתאימים, ולסדר הכל בעזרת תוכנה והגדרות במכשיר)? לחילופין, האם כבר מישהו מכם משתמש בסמארטפון שלו בתור "מחשב אישי" וחיבר אליו ציודים אלה? אם כן, האם יוכל לרשום מה יש לו ואיך זה עובד? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבחירה בידיים שלכם! יש לנו עשרה מתמודדים ולכם יש את ההזדמנות לבחור את המחווה שהכי הרשימה אתכם ולקבוע מי יזכה בחבילת הפרסים הנהדרת: iso white - אוזניות In-Ear איכותיות אלחוטיות gain pink - רסיבר Bluetooth שיהפוך כל אוזניות לאלחוטיות SP1 white - רמקול Bluetooth נייד מעוצב PowerUp 6000 - סוללה חיצונית בהספק מפלצתי של 6,000mAh Tour Charger - מטען קיר עם זוג חריצי USB לטעינה אפקטיבית בכל מקום ובכל מצב כל משתמש יכול להצביע למחווה אחת בלבד. אל תבזבזו זמן - ההצבעה תינעל מחר, יום רביעי 9.1.2013, בשעה 23:59 הזוכה יוכרז ביום שלמחרת אז בהצלחה לכולם, ושנת 2013 שמחה ומוצלחת!
-
- 20 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
המכשיר החכם החדש של היצרנית הסינית שבולטת בנציגותה בשוק הישראלי נחשף, ומהווה מימוש של כל מה שקיווינו לו עבור שבב ה-Helio P10 החדש של Mediatek ה-Redmi 3 וה-Redmi Note 3 (על שתי גירסאותיו) מבית Xiaomi הם סמארטפונים משתלמים ביותר שקשה מאוד למצוא להם תחרות ראויה, גם בשוק העמוס והרווי של היום. עם זאת, נראה ש-Meizu לא נבהלה מהמצב ויצרה מתמודד מעניין מאוד משלה – עם ה-m3 Note החדש. ה-m3 Note מהווה יורש ל-m2 Note הפופולרי, ובדומה למכשיריה העדכניים של Xiaomi הוא מציג קפיצה משמעותית קדימה ברוב המאפיינים – מעטפת אלומיניום מתכתית בעובי סביר של 8.2 מילימטרים מחליפה את הפלסטיק הבוהק, שבב ה-Helio P10 מתומן הליבות העדכני של Mediatek אמור לספק שיפור קל לביצועים לעומת ה-MT6753 ושי…
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, רכשתי לפני כחודשיים גלקסי S5. לפני חודש המכשיר הפסיק לעבוד. מכיוון שהאחריות עדיין תקפה, הבאתי להם את המכשיר לבדיקה ותיקון. לאחר שבוע שלא שמעתי מאף אחד, התקשרתי אליהם והם אמרו לי שהם בכלל לא בדקו אותו. לאחר מספר ימים התקשרו אליו ואמרו לי שהם בודקים את המכשיר. שבוע לאחר מכן מתקשרים אלי מהמעבדה ואומרים לי שהרכיב שאחראי על המתח של הלוח נהרס (ולא אומרים עוד כלום). שבוע לאחר מכן מתקשרים אלי שוב מהמעבדה ואומרים לי שיש קורוזיה בשקע טעינה (למרות שמאז שקניתי את המכשיר הוא לא היה ליד מקור מים\לחות ושלגלקסי S5 יש כיסוי מובנה לשקע טעינה שמונע מלחות להיכנס לשם, המכשיר אמור להיות חסין למים). רק היום (חודש אחרי) אני מקבל מהם תמונות של השקע טעינה, כמובן מנותק מהמכשיר, ככה שאין לי אפי…
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מזה כל חודש אני מקבל חשבון של איזה 400 שקל ואני לא מבין למה עכשיו ביקשתי מהנציגה פירוט שיחות ואני רואה שאני משלם דמי שירות תיקונים בסך 22 שקל כל חודש על פלאפון 6100 שנגנב לי.... אני במסלול עסקי ויש לנו הטבה (חוץ מהמנהלים שיש לם הטבות יותר טובות) שכל אחד בוחר 6 אנשים שדקת שיחה אליהם עולה 12 אגורות ולכל השאר 47 אגורות...בקיצור לפני איזה חודש גיליתי שלי בכלל לא שמו את ההטבה הזאת כבר איזה 3 שנים שדופקים אותי עם זה...עכשיו שבאתי לבקש מהם לשים לי יעדים הם אמרו לי שאני צריך לשלם עוד 22 שקל כל חודש על ההטבה הזאת...ואני יקבל רק 5 יעדים במקום 6...אמרתי בסדר בקיצור אני מסתכל בחשבון רואה שלכל יעד אני משלם 23 אגורות לדקת שיחה... וזה החלק הקטן....היה לי מכשיר 6100 שקניתי אותו דרך עסקי …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התופעה מסבירה את עצמה בכותרת, ואם לא - מדובר על מצב בו המכשיר מאבד קליטה ל x שניות וחוזר לאחר-מכן על הרשת השניה, בין אם זה סתם ככה, כשהקליטה עם הרשת הנוכחית תקינה לחלוטין או בתום שיחה/הוצאת שיחה. זה מעצבן. הפתרון הוא כמובן לקבע את GOLAN T באופן ידני, מאחר ועושה רושם שהיא בעלת קליטה טובה יותר overall, אבל הדבר גורם לדטה להפסיק ולתפקד באופן רנדומלי, מה שנפתר רק עם מעבר למצב טיסה וחזרה/כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר. ה Data roaming מאופשר, רק שלא נראה שיש לו ממש השפעה, בניגוד לטענה של גולן שבלעדי נדידת דטה, האינטרנט לא יעבוד. עד מלפני חודשיים לערך, זה לא היה. בוודאות. נבדקו מספר מכשירים ויותר מחשבון אחד. האם גם אתם חווים את זה?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני לא מבין כלום בנושא; מישהו יכול ליעץ בבקשה? התייר ישהה 3 שבועות עם המכשיר הפרטי שלו. הוא מעוניין לרכוש מאחד המפעילים הישראליים חבילה סלולרית שכוללת הרבה שעות אינטרנט...
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לנצל את יכולת הישומי JAVA שלי במכשיר ה LG, רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה ליצור לי קבצי JAR שיפעלו בטלפון סלולרי - כל מה שאני רוצה זה שיהיה טקסט על כל המסך של הטלפון עד שאני לוחץ ואז תהיה גלילה למטה.... לצורך העניין אני רוצה להכניס מילים של שיר מסויים את כל השיר ואז לגלול אותו מתי שאני רוצה... זה חשוב לי מאוד... האם יש תוכנה שאני יכול לתת לה קובץ טקסט והיא תיצור לי קובץ כזה? האם יש פה מישהו שמבין (זה לא נראה לי מסובך, סה"כ טקסט)... ויכול לעשות את זה? האם בכלל אפשר לתכנת לסלולרי או שאני הוזה? תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אנדרואיד נרסה 4.3 ממשק באנגלית, אשמח לקבל תגובות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ה I7 שרכשתי מבאג לפני מספר חודשים, נשברה לו הזכוכית ככה שאי אפשר לראות כלום על המסך, (הוא היה בתוך תיק עם לפטופ וכנראה הלפטופ ישב עליו ). רכשתי אותו ב500 ש"ח ועכשיו מבאג הם רוצים 300 שקל להחלפה של הזכוכית+הפלסטיק. רציתי לשאול מה דעתכם: 1 - האם זה באמת המחיר שעולה לתקן או שהם מנצלים את זה שאין לי אלטרנטיבות ללקיחת מחיר מופרז? 2 - האם שווה לי לתקן? מצד אחד אם אני לא מתקן הלכו 500 שקל ששילמתי עליו לפח (היה לי אותו רק משהו כמו חודשיים) מצד שני אם אני מתקן זה 300 שקל שבהם אני יכול לקנות (גם אם בתוספת) מכשיר חדש במקום לקבל מכשיר מתוקן שאי אפשר לדעת עד כמה הם מתקנים כמו שצריך את המכשיר. מישהו יודע מה איכות המעבדה שלהם, האם המכשיר המתוקן יחזור אלי "כמו חדש"? תודה לעונים…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה אמור לעלות ואיפה אפשר לתקן Ipod Mini שהלך לו ההרדיסק? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאמור, המכשיר אינו עובד. פשוט יום אחד הוא החליט שהוא לא נדלק. הבעיה שאין עליו אחריות בארץ, הוא מיובא מארה"ב. השאלה בכותרת, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2479892 נסיתי את זה ועובד מעולה.... באחריות המשתמשים בלבד
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
האם תיקון RTL של madmack מ-xda שנעשה לתיקון בעיית ערבית פותר גם את בעיית העיברית או שצריך לעשות עוד שינויים לסקריפט או התקנות של דברים נוספים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-