גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלומות חברים, לאחרונה שידרגתי את הסלולארי שלי לE71 חדש דנדש. אחרי זמן רב עם טלפון סגור ונעול(LG Viewty, אני לא רוכש יותר סלולארי של LG בחיים). לE71 כידוע, מערכת הפעלה סימביאן S60 3rd. אני נוב גמור בכל נושא הסימבאין, הבנתי שיש מערכות פרוצות/לא פרוצות, תוכנות חתומות לא חתומות ועוד ועוד. בינתיים, הורדתי לי Opera Mini(כי הדפדפן המובנה די מעפן) ומשחק טטריס חביב. מה שאני צריך כרגע("בדחיפות") היא תוכנת הקלטת שיחות(אני ממש זוכר שזה היה מובנה בכל מיני טלפונים, אפילו של נוקיה אם אני לא טועה, לאן זה נעלם?) ותוכנת פנקס נורמלית(התוכנה הנוכחית די מעפנה ושקולה לכתיבת עשרות "Notepad חדש" על הדסקטופ, לא נוח ולא כ"כ מועיל. אודה לעזרה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי. יש תוכנות מעניינות שניתן להתקין על המכשיר הזה? שום דבר לא מותקן לי עליו וחבל כי אני יודעת שניתן להתקין עליו דברים שימושיים. אז חוץ מ-GPS, מה עוד ניתן? ניתן להתקין Word?... תודה.
-
- 6 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
צהריים טובים, להאחרונה קניתי פלאפון מסוד 5800 אשר מגיע עם GPS מובנה. תהתי אם מישה מכיר תוכנת ניווט (לישראל) שניתן לרכוש מהאינטרנט ותעבוד על מערכת סימביאן. כן, אני מכיר שלאורנג' יש אפשרות בתשלום אבל אני מחפש משהו ללא התחייבות חודשית. תודה רבה. צחי
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רואה השוק הישראלי מתמלא יותר ויותר במכשירי Symbian S60 ולא יודעים למה הטלפון (החכם) מסוגל לעשות. אז כדי לכוון משתמשים חדשים בS60 אני פותח אשכול תוכן למכשירים אלה כל אחד יכול לפרסם הודעה עם המלצה לתוכנות/משחק/ערכת נושא כזאת או אחרת אבל התוכן חייב להיות חוקי! עם המפתח דורש כסף על התוכן אסור לתת כאן לינקים לגרסאות פרוצות! אפשר לפרסם תוכן שעולה כסף אבל עם לינק לקנייה + מחיר! ההודעה צריכה להראות בסיגנון כזה: שם התוכנה/משחק/ערכת נושא. מפתח תצלומי מסך (מומלץ) קצת פירוט על התוכנה משחק (מומלץ) תוכן חינמי/לא (במידה ועולה כסף מומלץ לכתוב מחיר) לינק להורדה/רכישה תמיכה במכשירי Symbian S60 9.1/9.2 רזלוציות וכו'. תוכנה ראשונה: SmartMovie Lonely Cat Games תוכנה ל…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החודשים הקרובים עומדים להיות עמוסים בהשקות נוספות של היצרנית הסינית המצליחה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לברר, איפו אני יכול לצפות בתנאי תוכנית שבאתר? אין פשוט פרטים מלאים וזה נראה כמו זלזול בלקוח, לדוגמה באתר של בזק ניתן להוריד עותק של תנאי התוכניות. אני צריך מידע על תוכנית Unlimited עם 3G גלישה ודקות חופשי לחו"ל, רשום בפרטים באתר הדבר הבה : קצבי הגלישה (כולל האטה) הינם על פי תנאי התכנית. פלאפון רשאית להפסיק את תנאי התכנית. השאלה מה הוא הקצב? או לכמה זמן הוא, וכו'. באתר "כמה זה", רשום : מהירות הגלישה למשך חודשיים ראשונים: המהירות המקסימלית בהתאם ליכולת המכשיר של הלקוח (ועד 42 מגה). לאחר מכן המהירות תהיה 4 מגה או תוספת תשלום למי שרוצה להישאר במהירות הגבוהה. אז מי צודק? כי באתר שלהם כלל אין מידע מלא. *אני כבר מספר חודשים עוקב אחרי מה שקורה התוכניות שלהם ותמיד יש איז…
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האם משהו מכיר תוכנה או אפליקציה שבעזרתה אפשר בלחיצת כפתור להפסיק את כל פעולות האפלקציות ש"רצות " בסמרטפון??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהבנתי כמה דברים יש לי בטלפון, וכמה קשה יהיה לשחזר, לחסום ולעדכן שירותים שונים במקרה ואני מאבד את המכשיר, התחלתי לדאוג. ניחא פייסבוק ווטסאפ, אבל שירותים כמו google wallet או paypal או amazon שמכילים את פרטי האשראי, מיילים שמגיעים מהבנק (ולחלק מהאנשים אפילו אפליקציה לצפייה בחשבון הבנק). בקיצור, סיוט אחד גדול אם הטלפון נאבד או נגנב. התחלתי לחפש כל מיני אפליקציות שמאפשרות אם לא לאתר את המכשיר אז לפחות מחיקה מלאה של כל התוכן. יש הרבה, וזה כבר מעודד. אבל נתחיל לסנן: עדיפות לממשק WEB עדיפות למעקב אחרי המכשיר עדיפות לנעילה מלאה של המכשיר עדיפות למכשירים בלי רוט (כרגע אין לי רוט, ואין לי תוכניות להתקין רוט. אבל אופציה זו נשקלת במקרה ויהיה צורך) חובה לתפעול דרך SMS, גם עם כר…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי טלפון עם אנדרואיד גרסא 4.2.1, ותוכנת ה-Calendar שמגיעה איתו, אי אפשר אפילו להגדיר אותה כבינונית, היא ממש חלשה. אני מחפש תוכנת ה-Calendar יותר טובה, ורציתי לשאול אם מישהו משתמש במשהו אחר.. תודה רבה card
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של נוקיה מדגם 2730. אין לו GPS,אבל יש לי סטיק של הולוקס,שמאפשר לו לתפקד כ-GPS. אני מחפש תוכנה חינמית,שלא דורשת חיבור לאינטרנט.(אני יודע של-NOKIA יש תוכנה כזו,אבל לצערי הרב,אין עדיין מפה של ישראל) תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אימי רכשה לפני מספר ימים את ה ASUS A636N. למחשיר ישנה מערכת GPS, אך אני לא בטוח איזה תוכנה להתקין לה. אני ניתקלתי אצל כל מיני חברים בתוכנות מאוד לא מדויקות וציקות לפעמים. התוכנות ששמעתי עליהן היו nav & go ו destinator. האם אלו תוכנות טובות?? או שיש תוכנות טובות יותר? מקווה שזה שייך לפורום הזה ולא לתוכנות. המון תודה, ניב..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לתוכנות GPS לנוקיה שלא עובדות דרך רשת הסלורר. כמובן שיהיו מפות לישראל. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אני מחפש מפות ישראליות לתוכנת GARMIN, אם מישהו מכיר מאיפה אפשר להוריד תנו לי לינק בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנת GPS למחשב, אשר המפות יהיו על המחשב, ולא יורדו מהאינטרנט בזמן אמת. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
תוכנת GPS לפלאפון שלא דורשת חיבור לאינטרנט הסלולרי, או לWIFI יש דבר כזה, פשוט תוכנה עם מפות
-
- 5 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אז אחרי שהIGO הביא אותי למחסן של בית קפה במקום לבית קפה עצמו ולא מוצא כתובות וקיבוצים הגעתי למסקנה שאני צריך משהו חדש אז יש המלצה לתוכנת GPS שמתאימה ל WINCE שתהיה קצת יותר מוצלחת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר מסוג SAMSUNG WAVE 2 ואני מחפש תוכנת GPS עבור המכשיר. האם מישהו מכיר תוכנה שמתאימה למכשיר זה. אשמח לקבל עזרה, תודה
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
ברשותי מכשיר TY TN . הותקן עליו תוכנת Push email של emoze. אך הוא לא דוחף אלא רק על ידי פתיחת האייקון הוא מקבל דואר - אך לא בצורה אוטומטית . למי יש פיתרון תודה . . שאלה שניה כיצד אני מגדיר במכשיר את נושא של גלישה / איטרנט אך ורק דרך WI FI .ולא דרך ספק הסלולר - אורנג'
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
-
אבי קנה לעצמו iPod. המטרה: משחקי ברידג' נגד המחשב, שיחות וידאו עם הנכדים בחו"ל וקצת מוזיקה וסרטונים. אין לו מושג איך עובדים עם דברים כאלו והוא לא יודע אנגלית, אז אני זה שצריך להתמודד עם כל הבעיות - ומה אני כבר יודע על iOS? הבעיה הראשונה היא שהסקייפ בעברית חלקית בלבד. על המחשב שלו, הסקייפ לחלוטין בעברית. אני לא מוצא גרסה עברית לסקייפ או הגדרה שמעבירה את סקייפ לעברית מלאה, כשבוחרים "עברית" רק חלק מהממשק מתורגם. יש דרך לעשות את זה? בנוסף, יש המלצה לתוכנת ברידג' למשחק נגד המחשב? ניסינו את Bridge Baron, היא מיועדת למשחקי רשת נגד שחקנים אחרים וזה לא פשוט להשתמש בה למשחק נגד המחשב, במיוחד למי שלא יודע אנגלית. מכירים משהו אחר? עדיף בחינם כמובן, אבל אם עולה קצת, גם טוב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני סוגר שבת ובא לי להוריד לפלאפון פרקים מסדרות קיימת אפליקציה כזאת לE71?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, ממיר הסרטים שמגיע עם הנגן מוציא את כל הסרטים מסנכרון. האם קיימת תוכנה מומלצת במקומו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!! לכל המשפחה חוץ ממני יש את המכשיר. לכן אני לא מבין בו כלום. ניסיתי להוריד להוריי תוכנות מהאפ סטור ואף תוכנה לא עבדה! כולן הקליטו רק אותי בשיחה ואת הצד השני שומעים מאוד חלש או בכלל לא. הבנתי שזה משהו בהגדרות של המכשיר שלא מאפשר לאף תוכנה להקליט שיחות בצורה נורמלית, ולכן חובה להחליף לרום ספציפי אחר...? זה נכון??? אם כן אשמח להמלצות על רום שיש בו את התכונה הנ"ל ונחשב אמין ועדיף שיהיה יחסית קל להתקנה. אני אוכל לעשות הכל ע"פ מדריכים באינטרנט אבל אשמח להכוונה כי אחרת זה ייקח לי שעות של חיפושים באינטרנט!! תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת לניווט למחשב נידד (תוכנה בעברית ) עם מישהו שמע על משהו שם או גירסת נסיון שישלח לי לינק
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? היחידה שיצא לי לנסות זו WAZE ומשם מה בכלל לא אהבתי אותה.
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-