גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
מחקר, גילוי והחלטה לפני מספר שבועות החלטתי ליצור את חווית המוזיקה הניידת האולטימטיבית. בשלב הראשון החלטתי להחליף את ה-SHURE E2C משתי סיבות: א. כבל קרוע. ב. איכות סאונד מאכזבת. E2C אוזניות טובות, טובות מאד אפילו. אבל הן לא שוות את הכסף. כן, האטימה מעולה. שמעתי מוזיקה בזמן שרכבת בלמה ולא שמעתי כלום. באוטובוס שמעתי אך ורק את המוזיקה שלי. אבל לא היה להן באס מורגש. בהתחלה רציתי לקנות E4C, אבל אחרי מחקר גיליתי שגם הן סובלות מבעית הבאסים קשה. במהלך המחקר ניתקלתי בשם חדש - Ultimate Ears. הרצתי חיפוש מהיר ב-Cnet ולהפתעתי הרבה גיליתי שקיימת חברת Underdog בשם LE, שמייצרת אוזניות In-Ear איכותיות. CNET נתנו לאוזניות ציון 8.0, ביקורות גולשים בממוצע 8.7. הממוצע של SHURE E4C עומד על 7.…
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יעזור לי בבעיה הענקית שלי עם האייפוד. קרה לי כבר מספר פעמים, שכאשר פירמטתי את המחשב ונמחקו השירים מהמחשב, כאשר התקנתי מחדש את תוכנת האייטיונז, היא לא זיהתה אף שיר מהמחשב שלי. איך אני משתמש באייפוד כהארד דיסק חיצוני שכשאני מחבר אותו למחשבים שונים, התוכן שלו לא ימחק? בכל פעם שנמחק שיר מתוך האייטיונז, וחיברתי את האייפוד למחשב, נמחק השיר מהמכשיר עצמו. מה אני עושה כדי שהשירים ישארו בתוך המכשיר ולא יהיו תלויים אם נמחק שיר מהמחשב או לא? אשמח לתשובה מהירה ופתרון הבעיה שלי! אופיר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקרון, אני מחפש את הדבר שניתן לחבר למחשב ולצייר בעזרתו בכל התוכנות הגרפיות, מה שפועל כמו דף ועפרון בעצם. תודה מראש לכל אחד שיכול לתרום מעט מידע
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשאול כמה שאלות על הנגן שבבקשה תענו לי : 1.אני רוצה לדעת אם יש אפשריות לתקיות בנגן הזה כי זה מאוד חשוב לי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות כמו להרבה נגנים לעשות תקיות ולסדר לפי אלבום, אמן ולעשות גם Playlist ועוד כול מיני דברים כאלה ואני רוצה לדעת אם התקיות זה משהו כזה שאני יוצר תקיה חדשה בתקיה של הMP3 או שזה כבר שם מתי שקונים את הנגן בDefult ? בבקשה תענו לי על השאלה הזאת כי היא מאוד חשובה לי ! 2. איך האיכות שמיעה בנגן טובה או לא ? 3. איך האוזניות שמקבלים עם הנגן ? 4. איך הווליום שבנגן הוא נמוך או לא ? 5. איך ההגנה שמקבלים עם הנגן יש נרתיק טוב ונוח או משהו דפוק שלא יגן עליו מה יש לו ? 6. איך מעבירים אליו קבצים מעתיקים כזה לתקיה של הנגן במחשב (ההתקן) או שיש תוכנה שמתקיני…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאאלוםם :] קניתי היום את הנגן Sandisk SanaE250 והעברת הקבצים שלו לפי מה שהבנתי מתבצעת ע"י מדיה פלייר.. הבעיה היא שזה מעביר כלכך לאט שאפשר להשתגעעעע יש אפשרות אחרת להעברת קבצים\שירים\תמונות לנגן?! תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ברשותי מכשיר סמסונג Z300 המכשיר נעול עם קוד סודי ואין באפשרותי לפתוח אותו כיוון שאני לא יודע את הקוד רציתי לדעת אם יש אפשרות כלשהי לפתוח את הפלאפון מבלי לפגוע בנתונים ובכל המידע. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם למישהו יש v3x והוא באורנג' אשמח אם הוא יגבה את ה flex שלו וישלח לי לינק (דפקתי לעצמי משהו במכשיר) הגיבוי ממש פשוט - מורידים את התוכנה מפה ואז phone -> load flex ואז file save וזהו תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם בעוד כשבועיים אני אהיה בארהב רציתי לשאול איזה מהנגנים עדיף. הנגן יחובר לאוזניות SHURE E4C או UE SUPERFI 5 PRO חשוב לי האיכות של הסאונד השימושיות קלות ההפעלה הן של הנגן והן של התוכנה המצורפת. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בעקבות דיון דיי מוצלח בפורום אחר, החלטתי לנסות גם כאן! שכל אחד יפרסם תמונות של ה-Portable Rig שלו, ז"א - כל אחד שיצלם תמונה של הנגן MP3/רדיו/דיסקמן/פלאפון שלו ביחד עם האוזניות שהוא משתמש בהם אמור להיות דיי פשוט, מקווה שתהייה היענות רחבה! הציוד שלי: iPod 3rd Generation 10GB Sennheiser PX-100 עריכה:
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט אבל ביחד עם משלוח זה יוצא יקר איפה יש בארץ סוללה כזאתי 3.7 Volts 2800 mAh
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה- V3X של אורנג' ורוב הזמן אין קליטה בטלפון. בפלאפונים אחרים בבית של אורנג' ופלאפון יש קליטה מלאה. עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
אני צריך אוזניות טובות בשביל מחשב כף יד, חיבור 2.5 מ"מ.. אשמח לקבל הצעות =] תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי איזה הגדרות אני צריך לקודד מחדש קבצים בשביל שיראו טוב בV3X
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
לוקח למחשב זמן לזהות אותו ולפעמים הוא אפילו לא מזהה אותו כלל! קניתי כבל חדש, לא עזר.... כנראה זה בעיה בחיבור USB עצמו שעל הנגן... מישהו יודע אולי איפה אפשר לשלוח אותו לתיקון? יש בכלל מעבדה של IRIVER? אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים שעוד יכול לעזור אולי... מחכה לכל תשובה שתהיה בקוצר רוח... אני כבר די חסרת אונים :s05:
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני רוצה להסיר את הלוגו של cellcom . אני מריד קיבצי לוגו שונים אבל המכשיר אומר כאילו לא נמצא על המכשיר קבצי לוגו . אני מכיר חברים שלי שיש להם את אותה בעיה .. יש משו לעשות בקשר לזה ?? תודה מראש [=
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כיוון חוברת ההוראות שהגיעה עם הנגן מסריחה ברמות ולא מספקת שום מידע על הפונקציות שלו אצטרך לשאול כאן אוקיי בחלק מהשירים על הנגן במקום שיהיה כתוב כמה KBPS השיר כתוב לי את האותיות VBR ולמשהו על פס הזמן יש קו איפשהו בהתחלה שהשיר מתחיל ממנו בכלל ואני לא יכול לעשות הרצה קדימה או אחורה כמו בשירים שכתוב בהם מה ה KBPS מישהו שיש לו את הנגן יכול לעזור אולי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לבעלי הנגן : איך הווליום בנגן? הוא בסדר? או שהוא חלש ולא מספק? ואיך מעבירים אליו קבצים? עם תוכנה או שהוא UMS?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המצלה לאוזניות הכי טובות בתקציב של עד 300שח (כרגיל, אם יש משהו טוב יותר במחיר קרוב אז אפשר להמליץ על זה גם). האוזניות מיועדות ל iAudio U3. שמתי לב שממליצים פה הרבה על ה CX300 של Sennheiser, האם הם באמת אוזניות הכי איכותיות בתקציב הזה? האוזניות שיש לי עכשיו הם האוזניות הרגילות שבאות עם הנגן, כאן אפשר לראות אותן: http://www.cowonglobal.com/ תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המוכר תיאר אותו ככה: זה ב1400 שקל... שווה לי לקנות? אני רוצה מאוד לקנות אבל אני קצת חושש מלקנות מבן אדם פרטי ולא מחנות או מהרשת סלולרית... מה לדעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות MP3 עם גיגה זיכרון בעזור ה300 - 400 ש"ח הדברים שאני רוצה שיהיה לו הם : 1. איכות צליל טובה 2. ממשק נוח ויפה עם עברית אבל בלי משהו שצריך לעשות כדי שיהיה עברית (כמו נגיד לרשום הפוך או משהו כזה) 3. שיהיה לי אפשרות לקנות לו נרתיק טוב להגנה עליו גם אם זה בנפרד 4. והכי חשוב שיהיה אפשר לסדר אותו בתקיות שונות כמו נגיד לקרוא לתקיה לתקיה EMINEM ולשים שם רק שירים שלו וככה ולעשות עוד ועוד תקיות ולסדר ככה את התקיות בנפרד אני לא רוצה סתם לעשות שיהיה אפשר לעשות רק לסידור על ידי זאנר אני רוצה לפי שם שאני בוחר לתקיה 5. אני גם מעדיף מאוד שיהיה לו אפשרות שיפעל על בטריות רגילות ולא רק על בטריה מיוחדת שאפשר רק להטעין אותה תודה מראש לכול העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-