עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני צריך בתקופה הקרובה לעשות קו בסלקום וחשבתי על הפלאפון אך הוא בהשווה לHD2?

• 36 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by joel_p,

Hi, Just bought a Nokia 5800 salesman offered me several different screen protectors and cases have any recommendations? which are preferred? ebay stores/deal extreme works for me. thanks, Joel.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by homart,

שלום, אני בעליו של iriver h320 ישן וטוב עם 20 ג'יגה, בואו נגיד שבשנה האחרונה זה לא כ"כ מספיק לי ואני רוצה נגן חדש עם הרבה יותר שטח איחסון. הבנתי בזה פעם הרבהיותר אבל עזבתי את זה מאז שקניתי את שלי לפני כ4 שנים... אשמח להצעות עד כ250 דולר בארה"ב, חשוב לי מאוד נוחות השימוש ואיחסון השירים , אני יודע שכבר השוק שלהם לא מפותח כמו שהיה פעם, אבל זה מה יש.. תודה רבה וחג שמייח!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  4. שלום לכולם. אני מעוניין להצטרף עכשיו לגולן טלקום, אבל אני צריך מייקרו סים לגלקסי 3 שלי. האם הם שולחים לי אותו או שאני צריך לעשות משהו מיוחד ? בקיצור איך הוא מגיע אלי ? תודה

5. Started by azr_nec,

שלום חברים. רכשתי, את הנגן הנדון, ואני נהנה ממנו כול רגע, למרות המשקל שלו (שלדעתי זו מגרעתו היחידה). בכול מקרה, זה לא הנושא! חשבתי, שמאחר ומותקנת בו מערכת הפעלה , כמו במחשבי כף יד: window ce, היה נחמד אם היו תוכנות / פיצ'רים שימושיים וסתם כאלה שיכולים להעסיק אותך כשמשעמם. האם מישהו מכיר כאלה? או אתר בו אפשר למצוא תוכנות יישומים? נ.ב: ייתכן ויש נושא כזה, אך העדפתי לפתוח חדש, לריענון הנושא, כי לדעתי הנושא חשוב.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by doritman,

אז ככה במקום לשמוח זה רק עשה אותי עצבנית.... עדיין לא מכירה היטב את כל האופציות וגם השפה היא באנגלית מה אתם מציעים לירוקה כמוני ? בנוסף אני מתכוונת להפוך את המכשיר למודם למחשב (לא גולשת הרבה) האם זה כדאי? האם חברות הסלולר תומכות במכשיר למרות שהמכשיר נקנה לא מהם? אם אפשר טיפים להפעלה קלה .. אשמח תודה

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by ziko,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות סמארטפון עם מסך של 5.7 - 5.5 אינץ התלבטתי בין Glaxy note 5 לבין htc one e9 plus הגלקסי יקר בטירוף אני מודע לחיסרון של סוללה של htc one e9 plus אך האם זו רכישה טובה בסה"כ ? מסך איכותי וגדול+מצלמה איכותית אלו הם 2 הפרמטרים החשובים לי !!! מה דעתכם? אפה ניתן לראות מכשיר כזה בתצוגה ? אפה ניתן לרכוש זול יחסית חוץ מאילת , האם קיים בדיוטי פריי? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by edeNF,

אז כמו כל מתכנת שמקבל iPhone הייתי חייב לנסות ליצור app. לקח לי זמן להתרגל למאק ול-IDE הלא כל כך נוח של אפל, אבל הצלחתי לכל אתר שמכבד את עצמו יש אפליקציה משלו לאייפון, אז חשבתי שיהיה נחמד אם גם ל HWzone יהיה. כרגע, האפליקציה די פשוטה והיא מאפשרת לראות את כל הכתבות,ביקורות והמדריכים מהאתר בצורה נוחה ומותאמת לאייפון. בנוסף ניתן לעיין במאגר המפרטים המומלצים שנמצא באתר. אז הנה לפניכם כמה סקרינשוטים: התוכנה נבדקה על ה-3GS גרסא 4.0.1 שלי ועל 3GS גרסא 3.0 של אחי. כרגע ניתן להוריד את התוכנה מ-Cydia בלבד (על מנת להעלות לאפסטור יש לשלם לאפל 99$, דבר שאני אשמח לעשות בהמשך אחרי שאני "אשתפשף" טיפה יותר בתכנות לאייפון). פשוט חפשו HWzone בסידיה והורידו יש לי עוד הרבה ר…

• 29 תגובות
    • 9.5k צפיות
  9. אני זקוק לצילום וידיאו רציף באיכות גבוהה למשך מספר שעות . מצלמות דיגיטליות לא מסריטות יותר מחצי שעה או 4GB ,הנמוך מבינהם. מצלמות וידיאו יעודיות , יקרות ,פגיעות מסורבלות וגדולות מדיי. סמארטפונים כנ"ל . לכן חשבתי על מצלמת action לצרכים שהם לא מקצועיים.

10. פאבלט ה-V20 של LG זוכה לביקורת פושרות, וגם נתקל בבעיות בלתי צפויות בשל חיפוי זכוכית עדין מדי בחלקו האחורי לכתבה

11. שלום חבריא, אבקש את עזרתכם ברכישת טאבלט טוב, שאוכל להתקין עליו קודי, ומשחקים שונים לאחיינים. יש לי טאבלט אסוס אך חלש עם זיכרון קטן שלמרות הכרטיס הזיכרון הוא מיידע אותי כי נגמר הזיכרון... למרות שכל ההתקנות הינן על כרטיס הזיכרון. הסכום שארצה להוציא הוא בין 600-750 שח. גודל מסך כ10 אינץ. זיכרון נטו 16 ומעלה בלי כל "הזבל" שמלבישים עליו וכך נשארת עם 2 גיגה זיכרון. עם הרחבה ל64 כמובן. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by gimi540,

לא מיסתדר עם האתר שלהם ולא יודע איך עושים קניה באתרים זרים (אנאלפאבית?? אולי.)

• 13 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. גם העברת זכויות הייצור לחברה חיצונית לא מונעת מהמותג העסקי הנודע לספק לנו הצעות עם המון פוטנציאל ועם בעיות גדולות שמונעות למצות אותו לכתבה

14. אחרי שה-Galaxy S8 עתיד למתוח באופן מקסימלית את מה שאפשר להשיג בתצורה הבסיסית הנהוגה לסמארטפונים, נראה שהשלב הבא יהיה מעבר בלתי נמנע למסכים גמישים באמת לכתבה

15. Started by hwMiller,

שלום לכולם, אני מחפש SmartPhone לחברה שלי, התקציב שלה בסביבות 1000 ש"ח, אפשר למשוך עד 1500. (כך שמובן שאנחנו מחפשים יד 2) מה חשוב לה במכשיר? 1. שיהיה מסך מגע 2. שהיא תוכל להנות מאפליקציות 3. עדיף - שיראה טוב עקרונית הייתי מעדיף את ה - Iphone 3g אבל נדמה לי שאי אפשר להתקין עליו את מערכות ההפעלה שאחרי גרסא 4.1 מה שאומר שהיא לא תוכל להתקין אפליקציות חדשות. ב Xperia יש אנדרואיד 1.6, אני לא כל כך מבין בזה או אם יש מגבלות בנושא הזה. אשמח לקבל תגובות והצעות גם למכשירים אחרים.

16. Started by shibie,

אני רוצה המלצה על נגן שאיכות הסאונד שלו תיהיה מעולה, אני שם דגש על באס חזק, בסביבות ה-800 שקל. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by zohar678,

מחר אני הולך לקנות פלאפון של נוקיה N85 יד 2 שנרכש מרשת אורנג'. הפלאפון פתוח אך ורק לאורנג' ואילו אני שייך לחברת סלקום. האם מישהו יכול לומר לי כיצד אני יכול לפתוח את המכשיר לסים פרי או לסלקום?

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  18. Started by CodeNinja,

עשיתי באנדרואיד איזה כפתור שכל פעם כשלוחצים עליו שומעים צליל קצר כזה... הבעיה, שאם אני לוחץ כמה פעמים.... בשלב מסויים כבר אני מפסיק לשמוע את הצליל.... כאילו הפקודה הפסיקה לעבוד. השתמשתי בMediaPlayer וכך הקוד נראה: private void bipSound() { // TODO Auto-generated method stub ourSong = MediaPlayer.create(Game1.this, R.raw.bip); ourSong.start(); } מה אתם אומרים? תודה, שחר

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. האם סמארטפון ה-LG G7 יצליח יותר מקודמיו תודות לשינוי האסטרטגי שביצעה היצרנית בעיתוי ההשקה? לכתבה

20. היי, חשוב לי לקנות פלאפון שיאפשר תמונות ברמה גבוהה ביותר, לצורך עריכה ותחרויות. יחד עם זאת מחיר שפוי. האם קיים דבר כזה? בנוסף, אשמח לחוו"ד על המכשירים הבאים: Huawei P20 Pro Apple iPhone X Google Pixel 2 מי המכשירים עדיף? האם הייתם ממליצים על סמארטפון אחר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. סמארטפון הגיימינג השני של היצרנית המפורסמת מהונג-קונג מציע שינויים קלים אך חשובים לעומת קודמו, בדרך להתמודדות עם מגוון החקיינים שקמו לו בשנה החולפת לכתבה

22. סדרת ה-Note של היצרנית הסינית השאפתנית עתידה להשתדרג בחודש הקרוב לכתבה

23. Started by dato,

שלום לכולם מהו הסמארטפון הכי משתלם ב 1500 שקלים , שימוש עיקרי , WAZE , WHATSAPP , קצת משחקים פה ושם. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Ran Ventura,

ברשותי הנגן בגירסת ה2GB אני לוחץ על כפתור ההדלקה של הנגן אבל לא קורה שום דבר הוא לא מגיב המכשיר לא תקין או שאני עושה משהו לא נכון?? תודה לעוזרים *עריכה: זה הסתדר פשוט לקח לזה המון המון זמן משום מה אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  25. http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Private/Sales/sof_shana איזה פלאפון הכי טוב מכל אלה..??

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.