גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שבב העידן החדש של סמסונג ערך ביקור בגירסה העדכנית של מבחן הביצועים הסיני הפופולרי, ויצא עם כתר הביצועים על ראשו, לפחות לעת עתה לכתבה: http://hwzone.co.il/תוצאה-נהדרת-לשבב-ה-exynos-8890-של-סמסונג-במבחן-הב/
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
דגם ה-Oppo X נראה כמו הגלגול המהפכני הבא בשימוש במסכים גמישים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
- 1 follower
-
-
האם החברה הענקית מקוריאה תצליח לפצח את הנוסחה להצלחה עבור טאבלטים מבוססי אנדרואיד בגודל של מחשבים ניידים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
- 1 follower
-
-
עוד מכשירים חכמים מקבלים אישור, רשמי או קצת פחות רשמי, לכך שהגירסה החדשה של אנדרואיד תגיע גם אליהם לכתבה: http://hwzone.co.il/התמונה-מתבהרת-עדכוני-אנדרואיד-מרשמלו/
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הסמארטפון הראשון עם שבב Snapdragon 888 כבר כאן - והמחיר ההתחלתי שלו נמוך מהחזוילכתבה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית מחליטה להחיות את אחד מדגמי הביניים המוצלחים ביותר שלה מהעבר באמצעות מהדורה מחודשת ומותאמת ל-2021לכתבה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
- 1 follower
-
-
שנים של טיזרים והכנות עומדים להסתיים עם ההשקה של הסמארטפון הראשון שאינו זקוק למנועים ומגרעות על מנת להציע לנו פאנל תצוגה שלם ואחיד - משום שחיישן הסלפי שלו מתחבא מתחת למסך לכתבה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מצאתי יד 2 אייפון 11 עם סוללה חלופית שהוחלפה לפני שנה וחצי. במחיר טוב. האם כדאי להתעסק/לרכוש? תודה רבה על כל תגובה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
- 2 followers
-
-
דגם ה-Galaxy F62 נחשף רשמית בתור התאום המסתמן של ה-Galaxy M62 - והוא עשוי להיות רלוונטי מאוד לכל מי שמייחסים חשיבות עליונה עבור חיי הסוללה שלהםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה אמריקאית הודיעה כי רשמה פטנט שמאפשר למכשירים חכמים להטעין את עצמם על ידי המרה למתח חשמלי של גלי רדיו הנפלטים מהם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי אחריות על הסמסונג שלי אני צריך לתת הישתתפות עצמית של 250 שקל אני מבין שהם יביאו לי את אותו הטלפון. אני לא אוהב אותו בכלל ... (מפרט מרשים איכות גרוע) השאלה עם אפשר להחליף?למשהו ממשפחת נוקיה או סוני-אריקסון. האם בכלל יש לי זכות לבקש?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
עוד השקה מתקרבת עבור השוק הסיני מגדילה את מידת ההתעניינות שלנו בהתרחבות הבינלאומית של דגמי הדגל מבית היצרנית, אשר עתידה להגיע בסוף חודש ינואר הקרובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה הטאיוואנית מתכוננת להמשיך במיצוי תהליך הייצור המשופר מחברת TSMC ב-6 ננומטר - הפעם עם שבב מסקרן שמיועד לסמארטפונים ועשוי לספק תחרות חלקית עבור ה-Snapdragon 865לכתבה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
- 1 follower
-
-
לא בטוח שהמכשיר החכם המתקפל הראשון מבית היצרנית הסינית יהפוך ללהיט בינלאומי - אבל הטכנולוגיה שלו למניעת עיוותים בתצוגה סביב ציר התנועה תוכל להפוך את כל המוצרים בקטגוריה לקורצים ורלוונטיים יותרלכתבה
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אחרי הסיפתח מ-Eluktronics - גם ספקית המחשבים XMG מאמצת לדגמיה הניידים המובילים פאנלים אשר משלבים בין רזולוציית תצוגה מוגדלת לקצב רענון גבוהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו יצרניות רבות אחרות, גם OnePlus מאמצת בשמחה ובזריזות את שבב הדגל האלטרנטיבי של קוואלקום לשנת 2021 - אך לא בטוח שנוכל לראות את התוצאה המתקבלת בארץ לכתבה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Fold3 וה-Flip3 מקבלים מחירים מומלצים רשמיים שנמוכים יותר בהשוואה לדורות הקודמים - וגם צמדים של מתנות עבור אלו שיבחרו לרכוש אותם כבר עכשיו, לפני כל השארלכתבה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש מכשיר סלולר עם המצלמה הכי איכותית שיש, רק לצילום של שיעורים, כל השאר לא מעניין. עדיפות למכשיר של סמסונג עד 1500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
חלופה אמיתית למחשב נייח משוכלל? היצרנית הטאיוואנית עדכנה את סדרת הגיימינג הניידת שלה ואנחנו יצאנו לבחון את ביצועי הדגם המתקדם ביותר - עם כרטיס המסך העוצמתי ביותר שאפשר להשיג בקטגוריהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי סלולרי אנדרואיד ולילד יש אייפון. האם יש אפליקציה שמאפשרת בקרה הורים מאנדרואיד לאייפון? דרושה אפליקציה שמאפשרת להגביל את זמן המסך של האייפון ושל אפליקציות מסוימות בו, ושמאפשרת לסגור את האייפון בלחיצת כפתור.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הצומחת מצטרפת אל מירוץ מכשירי הדור החמישי התקציביים - במסגרת דגם חדש שעשוי להיות הטוב יותר במשפחת ה-Realme 7 שכבר החלה את דרכה גם בישראללכתבה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
- 1 follower
-
-
עתידות - Redmi Note 9 5G ו-Redmi Note 9 Pro 5G עתידים להפוך למכשירי הדור החמישי הזולים ביותר בישראל בתוך כמה חודשיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש טבלט שישמש בעיקר לגלישה וניגון מוסיקה וקצת סרטים. היה לי טבלט סיני של רמוס W41ת אבל הממשק לא היה חלק והאינטרנט היה נתקע. מה דעתכם על הנוק HD 8.9 ? עכשיו ב 150$ אשמח להמלצה על טבלט עם קהילה מאחוריו. תודה, רון.
-
סמארטפון חדש של היצרנית הסינית תחת שם הקוד Kenzo עלה במאגר של מבחן הביצועים Geekbench, וגורם לנו להאמין כי השקתו של ה-Redmi 3 נמצאת מעבר לפינה אנחנו עדיין מנסים לעכל את יחס העלות-תועלת המפואר שסיפק לנו ה-Redmi Note 3 המתכתי החדש של Xiaomi, והנה נראה כי מתחילים לטפטף פרטים ראשונים על מכשיר חדש נוסף שלה, אשר עשוי להיות "האח הקטן" Redmi 3. אל המאגר של מבחן הביצועים Geekbench עלתה תוצאה של סמארטפון מבית Xiaomi שעונה לשם Kenzo – ומציע מעבד Snadpragon 617 של קוואלקום (MSM8952 מתומן ליבות, אף על פי שבמאגר הוא מזוהה בצורה לא נכונה לכאורה כמשושה ליבות), זכרון RAM בנפח 2GB ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1.1. פרטים טכניים נוספים לא זמינים בינתיים, אך ברשת כבר משוכנע…
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-