גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות GPS בתקציב של עד 1000 שקל אני לא יודע מה כדי ולא מבין בזה כול כך אשמח מאוד להצעות תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם כיום יש אפשרות שאפלקיצייה בסמארטפון תוכל להעביר פקודה פשוטה בצורת ON\OFF למכשיר חשמלי\אלקטרוני , לדוגמא - להדליק את מזגן הרכב ממרחק של 100 ק"מ . במידה וכן - לאיזה איש מקצוע עלי לפנות ? איזה סוג של מפתח ? האם אפלקצייה בסדר גודל כזה צריכה לעלות מעל 50000 ש"ח ? כל אור שניתן לשפוך אשמח לקבל ! תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי בעיה בIRIVER H10 עשיתי לו פירמוט וכעט קבצי המערכת חסרים אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד . (חשוב לציין האייריבר מגרסא אירופאית.) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את מגני ה: Gecko Carbon Guards הסט כולל מדברה קדמית ואחורית אך מכיוון שההגנה היא אך ורק מפני שריטות הייתי רוצה להוסיף גם באמפר איכותי (אני רוצה באמפר לבן וזאת בכדי שיתאים לצבע המדבקות של GECKO שהזמנתי) אז אם מישהו מכיר מגן באמפר איכותי עד 100 ש"ח אני ישמח לקבל המלצה. בנתיים שמתי עין על באמפר מעולה לטעמי(מבחינת יופי ומבחינת החומר שממנו עשוי=אלומיניום) Luxury Design Deff Cleave Aluminum Metal Case Bumper for iPhone 4 4S White הנה הקישור לEBAY: http://www.ebay.com/itm/HOT-Luxury-Design-Deff-Cleave-Aluminum-Metal-Case-Bumper-iPhone-4-4S-White-/300625515795?pt=PDA_Accessories&hash=item45fead5513 אך אני בנתיים מתלבט, מכיוון שהעדיפות שלי לקנות בארץ(למרות שז…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שנפתחו כל מיני אשכולים פה על טאבלטים אבל לא מצאתי בהם את התשובות הקונקרטיות שאני צריך. בעיקרון אני מתלבט בין 2 דגמים סינים: 1. Ainol Novo 10 Hero 10.1" Tablet pc Android 4.1 dual core 1.5GHz 1GB 16GB Bluetooth dual camera WIFI HDMI (ראיתי כמה סקירות ב יוטיוב וראיתי שQUAD CORE של HERO2 מגיב ברוב המקרים יותר לאט מה DUALCORE של HERO1 ולכן החלטתי דווקא להשאר בדגם ה"חלש" יותר. בבקשה תקנו אותי אם אני טועה) 2. Cube U30GT 10" RK3066 Dual Core 1.6GHz tablet pc android 4.1 Bluetooth HDMI Dual camera WIFI בעיקרון מה שאני הולך לעשות בטאבלט זה הרבה גלישה באינטרנט ( WIFI ביתי) מעט מאוד משחקים ( לא משהו בגראפיקה מטורפת) וכמו כן ניהול של קבצי אופיס(רוצה לעשות בתוכו מעקב ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך מעבירים משחקים \ שירים לאייפון 8 gb דור 2
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת https://play.google.com/store/apps/d...y.game.android
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום,לאחר מספר חודשים ללא שימוש חיברתי את הנגן למחשב ,המסך נדלק-הוא מואר אך ללא שום תצוגה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להפנות אותי לדרכים לפתרונה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני צריך דעות על המכשיר והאם שווה לקנות אותו היום. בעיות, באגים, אפשרויות מיוחדות, טוויקים + מודים, כל מניי דברים שאפשר לעשות עם הטלפון. אני מתכוון לקנות את המכשיר הזה חדש בקופסא ללא אחריות אז אין לי בעיה לעדכן אותו ולהתקין תוכנות. תודה מראש... .
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני גר בראש פינה יש איזה שהיא נקודה בצפון של תיקונים לiriver?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מעוניין בנגן, שיהיה מעל 10G, הכי חשובה האיכות, שיבוא עם אוזניות כבר טובות, לא רוצה לרכוש בנפרד, ומאוד חשוב שיהיה קטן (עדיפות לדק וגבוה על פני עבה ושמן). אם יציג ווידיאו מה טוב, אבל הכי חשובה האיכות.... לא באסים מטורפים או משהו, אבל שהשמע יהיה חד, נקי, ומפורט ככל האפשר. בתודה ענקית! גבריאל.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני והצוות שלי מפתחים אפליקציה לאנדראויד בפרויקט גמר במדעי המחשב. ויש לנו שאלה בסיסית ודיי חשובה: תאור מקוצר של האפליקציה שלנו: האפליקציה שלנו היא אפליקציה למציאת חניה, יש לה צורך גם בבסיס נתונים שישמור נתונים קבועים כגון: שם מתשמש, סיסמא אימייל ועוד נתונים של האפליקציה. ובנוסף היא צריכה שרת שישמור ברגע נתון באופן זמני קורדינטות GPS של מקומות החניה שמשתמשי האפליקציה פינו ושאר המשתמשים יעודכנו בזמן אמת על כך ותופיע להם נקודה על המפה שבאפליקציה בהתאם לקורדינטות הללו, לאחר מספר דקות הנקודות על המפה לא יופיעו יותר לכל המשתמשים ע"י כך שהן ימחקו מהשרת. השרת גם צריך לנהל צ'אט בין המשתמשים בזמן אמת. אין לנו ידע מספיק בכל הקשור לשרתים ואינטגרציה עם צד הלקוח, לכן אנו צריכים לדעת כמ…
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר ולא הצלחתי לעדכן לעידככון האחרון רק לעידכון של 2.57 והיה לי 2.55 מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הדרישות: 4 ג'יגה לא פחות אפשרי קצת יותר,סוללה חזקה,יחסית קל,איכות שמע טובה,למוזיקה אין לי צורך בוידיאו או תמונות תודה מראש!!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני לא בטוח שזה מקום נכון, אבל אנסה בכל זאת התכוונתי לקנות השבוע את ה-htc tytn, אבל אני מתלבט, סוף חודש אמור לצאת N-95 אז משהו יודע מה עדיף? האם אפשר לעשות השוואה בניהם? (לא להתיחס ל -GPS כי כבר יש לי את המקלט בלוטוס) אודה לכם אם תעזרו לי לבחור את המכשיר הנכון
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה דקות אפשר להשתמש בנגן שבו, עד לסיום הסוללה, ואיפה האיכות עומדת לעומת נגני MP3 שקיימים בשוק כיום? והאם האוזניות שבטלפון מנתבות קרינה? גם ב"במצב טיסה"? כי רציתי לרכוש נגן שגם נע באיזור ה1G (שאפשר גם עם המכשיר הזה), ואם אפשר לשמוע במכשיר מספר רב של שעות ובאיזור טובה, אז אני אוכל לפחות לחסוך את העלות והטרחה של הנגן הנוסף. בתודה, גבריאל.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם זוהי פעם ראשנה שאני כותב כאן .... הבנתי שיש כאן אנשים שמבינים במחשבי כף יד וךכן אני צריך את עזרתם של אלו שמבינים בעניין! אז ככה אני צריך מחשב כף יד במחיר של עד 2500 שקל עם חריגה של max ז10% . המחשב כף יד צריך לכלול GPS שקולט היטב... המחשב כף יד יצריך להיות בעל יכולות טובות מאוד בתחום מחשבי הכף יד וכוונתי הוא שהמכשיר לא יהיה בסיסי אלא יכלול תכונות שימושיות ומודרניות! כמו כן חשוב כי זמן הבטריה יהיה מספיק ללפחות יום עבודה , לאו דווקא יום פעילות רציף אלא פה ושם...העיקר הוא שהבטרייה לא תיהיה חלשה!!! אני אודה מאוד למי שיעזור בתודה, אורן. נ"ב איך asus 636?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פרטים חדשים אודות מכשירי ה-P11 מבהירים שהיצרנית הסינית ממש לא מתכננת להוריד את הרגל מהדוושה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
- 1 follower
-
-
השבבים המתקדמים ביותר של קוואלקום, החיישן המשוכלל ביותר של סוני ושם המותג של Leica מחכים לכם בפניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את הדגמים שנהנים מסיכוי משמעותי להפוך לראשונים בשוק המקומי עם ה-Snapdragon 8 Gen 1 - וגם אלטרנטיבה לאלו שמחפשים קומפקטיות מירביתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 356 צפיות
- 1 follower
-
-
שלושה סמארטפונים חדשים שמשתייכים למותג הדגל של סוני מצאו את דרכם אל הרשת. החשיפה הרשמית כבר בסוף השבוע הנוכחי? לכתבה: http://hwzone.co.il/שלושת-מכשירי-ה-xperia-z-החדשים-של-סוני-נחשפים/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
גוגל נוקטת צעד דרסטי עם תנאים חדשים בתוכנית התיקון שלה, המאפשרים לה להשאיר אצלה מכשירי פיקסל המכילים חלקי חילוף לא מקורייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 363 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, השלט שלי של ה iRiver נדפק (לא שומעים טוב), חוץ מזה הכל עובד... הבנתי איפה השלט נדפק, חשבתי לחתוך שם ולחבר את הכבלים ולסגור, אבל אז ראיתי את זה: http://www.misticriver.net/archive/index.php/t-4994.html (בנאדם שניסה ולא הלך לו משהו...) חשבתי רק לחשוף קצת ולראות איפה זה דפוק ואולי לחבר... או לקנות http://www.vipsale.co.il/Product.asp?productid=215 אבל 220 ש"ח זה קצת הרבה בשביל השלט הזה... אני יודע שזה סיכוי קלוש אבל אם למישהו יש פתרון \ חנות שמוכרת ביותר זול או משהו כזה, אני אשמח. בתודה, יוני.
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
בזמנו הגיע שלט LCD עם הH140-120...הייתי רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות את שלט הLCD בחנויות בארץ/ששולחות לארץ... השלט מיועד לH340...ככה שאם יש שלט אחר שלא ידוע לי עליו שתומך בנגן הזה אני גם אשמח לקבל הצעות
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי שלט XBOX 360 לNEXUS 7 2013 שלי. השלט הוא חוטי אז הוא היה מחובר עם ממיר דרך הMICRO USB. העניין הוא שהשארתי את הטאבלט ככה לבערך יומיים וכשחזרתי הביתה נראה שהבטריה התרוקנה. בדרך כלל שמשאירים טאבלט כבוי ליומיים מבלי להשתמש בו הבטרייה לא אמורה להתרוקן, נכון? יכול להיות שהשלט באמת "שתה" לי את הבטריה? יכול להיות שGOOGLE לא חשבו בכלל על הסיטואציה הזו ולא טרחו להכליל את השימוש בשלט במצב חיסכון? יש לי LOLLIPOP 5.02 אם אני לא טועה.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-