עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הכירו את הדגם שמיועד לספק תחרות עבור ה-Snapdragon 870 וה-Snapdragon 860, תודות לתהליך ייצור חדשני של 5 ננומטרלכתבה

2. אני לא יודע אם זה המקום, כי זה כנראה ענייני רשתות, אבל המייל של המשרד שלי "מתארח" אם זו המילה, ב- Tranzila. עד לפני כמה חודשים היה לי נוט 20 אולטרא והכל היה עשר עם אותה כתובת, אותה סיסמא ואותו הכל. החלפתי לפני חודשיים שלושה ל-S21 אולטרא, הגדרתי הכל מחדש ורציתי גם את האאוטלוק ומפה כלום לא עבד. פניתי לתמיכה שלהם המון פעמים, ניסו הגדרה כזו, הגדרה אחרת, שרת כזה ושרת אחר וכלום. לבסוף הם החליטו שכנראה מיקרוסופט לא תומכים יותר בשירות\שרת שלהם או משהו כזה. לי נשמע קצת לא הגיוני.. אשמח לרעיונות

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by forumate,

שלום אני מחפש המלצה לסמארטפון שיש לו ייצוב אופטי (OIS) וגם סוללה טובה, ואם אפשר עמיד למים IP68, מחיר סביבות ה-2000 ש"ח כרגע יש לי מכשיר שעונה כמעט על כל הדרישות.. IP68 וסוללה טובה.. אבל אין לו ייצוב במצלמה וזה גרוע, אני חייב להחליף.. תודה!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  4. ה-Snapdragon 888 כבר כאן - אך בקרוב נוכל לדעת מה יהיו הביצועים של השבב המקביל אליו, שעתיד לככב בדגמי סמסונג שינחתו כאן בישראללכתבה

5. שבבי ה-5G המשתלמים של המפתחת הטאיוואנית בדרכם לאירופה, ואולי גם לישראל - במסגרת הגרסה הבינלאומית עבור ה-Redmi Note 9 5G שעתידה לקבל הכרזה רשמית בקרוב מאודלכתבה

6. דיברתי עם מישהו שמוכרת GALAXY S20 ULTRA קנדי SM-G988W יש סיבה לא ליקנות אותו? משהו לא יעבוד כמו שצריך? איך אפשר להבין את זה?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  7. אירוע ההשקה של אפל עבור דגמי דור ה-iPhone 12 יתקיים בתוך קצת יותר מיממה - ואמור לספק לנו לא פחות מארבע גרסאות שונות להתלבט ביניהןלכתבה

8. שותפות חדשה תאפשר למותג מהעבר לנסות את מזלו פעם נוספת בשוק, כבר במהלך השנה הנוכחיתלכתבה

9. הם לא יוקרתיים כמו דגמי סדרה 9 החדשה, אך ליצרנית הקוריאנית יש ניידים מעודכנים נוספים שאמורים להיות תחרותיים ומשתלמים הרבה יותר לכתבה

10. היצרנית המתרחבת במהירות מאמצת את השבב המפואר ביותר של קוואלקום כבסיס למותג חדש - ויש גם תוכניות לדגמים מקבילים עם שבבי הדגל מבית Mediatekלכתבה

11. היצרנית הסינית ממשיכה לספק לנו הצצות לסמארטפון הבא שלה, שכנראה יהיה ה-K4 Note וכנראה יכוון לתחרות ישירה אל מול אחת מהסמארטפונים המשתלמים ביותר שנוצרו כשפגשנו את ה-Redmi Note 3 של שיאומי לראשונה, לא יכולנו שלא לתאר אותו כסמארטפון חסר תקדים, תודות למפרט החומרתי האיכותי מאוד שהוא הציע בעבור קצת פחות מ-200 דולרים, שכמותו בהחלט לא ראינו קודם בקטגוריה. ובכל זאת, נראה שבלנובו לא מפחדים מהמתחרה הביתית שלהם – ומתכוננים עתה במרץ להשקה של סמארטפון שינסה לגרום לנו לשכוח מה-Redmi Note החדש בבת אחת. ה-K4 Note, לכאורה. ביצרנית הסינית פירסמו כבר מספר תמונות טיזר למה שלדעת רבים יהיה הממשיך הרשמי ל-K3 Note, אחד מהמכשירים המוזלים הטובים והמשתלמים ביותר שפגשנו בשנה האחרונה, אשר היו…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  12. ביצרנית הסינית אישרו כי הם מתכננים להפסיק להשתמש במותג אשר יצר את עולם המכשירים הסלולריים חדשות קצת עצובות מגיעות אלינו מסין הרחוקה, שם אנשיה של לנובו אישרו את כוונתם להעלים בהדרגתיות את שם המותג מוטורולה, החברה אותה קנו מגוגל בתחילת 2014. מדובר במהלך קצת מוזר, שכן בלנובו בהחלט מתכננים להמשיך ולפתח את קו מוצרי המוטו (Moto) של החברה האמריקאית לשעבר אשר מלווה אותנו בשנים האחרונות, יחד עם לוגו ה-M האיקוני – אך ללא השם המלא מוטורולה, אלא כ-'Moto by Lenovo'. בכל מקרה, מדובר בהתפתחות עצומה יחסית לכל הנוסטלגים שבינינו – אחרי הכל מוטורולה הוא שמה של חברה שהוקמה לפני כמעט 90 שנה, ובהובלתו של מרטין קופר הייתה זו שפיתחה בשנות השבעים את כל הקונספט של רשת תקשורת סלולרית…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  13. ה-ROG Phone 5 נחשף בצורה רשמית - ויהיה זמין לרכישה גם בשוק המקומי שלנו החל מהחודש הבאלכתבה

14. יש לי אחריות על הסמסונג שלי אני צריך לתת הישתתפות עצמית של 250 שקל אני מבין שהם יביאו לי את אותו הטלפון. אני לא אוהב אותו בכלל ... (מפרט מרשים איכות גרוע) השאלה עם אפשר להחליף?למשהו ממשפחת נוקיה או סוני-אריקסון. האם בכלל יש לי זכות לבקש?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  15. דגם ה-Poco האחרון (?) לשנת 2020 ינסה למצוא לעצמו מקום נוח בשוק מתחת ל-Poco X3 NFC, עם סוללה בקיבולת גדולה במיוחדלכתבה

16. עוד מכשירים חכמים מקבלים אישור, רשמי או קצת פחות רשמי, לכך שהגירסה החדשה של אנדרואיד תגיע גם אליהם לכתבה: http://hwzone.co.il/התמונה-מתבהרת-עדכוני-אנדרואיד-מרשמלו/

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  17. Started by fr0z1k,

היי לכולם, אישתי חירבה עוד פלאפון וצריך לקנות לה אחד חדש, הבעיה שאני לא כל כך מצליח למצוא פלאפון לסט הדרישות שלה וכמה דרישות שלי (כדי שיהיה לה יותר קשה להרוס עוד פלאפון), ואשמח אם למישהו יש הצעה לפלאפון. הדרישות: 1. מסך שטוח ולא מעוגל כמו הגלקסי למיניהם 2. איחסון של 256 ג'יגה או פחות עם כרטיס הרחבה 3. מצלמה די טובה (לא חובה the best of the best) 4. סוללה שלא נגמרת תוך שניה כח העיבוד לא חשוב במיוחד כי היא לא משתמשת כבדה או משחקת במשחקים או משהו, בנוסף חשוב שהפלאפון יהיה זמין בארץ כי שלה גמר את הקריירה (Galaxy S10) וצריך אחד חדש בדחיפות.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  18. אחד מדגמי ה-Snapdragon 750G הראשונים בשוק עדיין לא זכה להשקה רשמית בישראל - אבל ב-Banggood ישמחו להציע לכם אותו בעלות שאמורה להשאיר עודף מ-1,000 שקליםלכתבה

19. Started by Nachum987,

שלום, בעבר נתקלתי במדריך אשר מסביר כיצד ניתן להגדיר את כרטיס הזיכרון החיצוני כחלק מזיכרון המכשיר, ממש "לעבוד" על מערכת האנדרואיד ולהרחיב את הזיכרון הפנימי של המכשיר. אם אני זוכר נכון זו הייתה פעולה שנעשתה באמצעות adb ושם היה צריך להגדיר כמה מקום מהכרטיס החיצוני אני מעוניין שיהיה מוגדר כפנימי. האם מישהו זוכר / מכיר דרך לבצע זאת? מדובר על מכשיר אנדרואיד גרסה 9, ומכשיר סמסונג גלקסי S7.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  20. חברת Kyocera היפנית מציגה את הסמארטפון הראשון שלא רק מוגן בפני מים, אלא גם מעוניין וממליץ שתשטפו אותו בסבון בכדי לוודא שהוא נקי ומצוחצח בכל עת לא בכל יום נתקלים בגימיקים ומאפיינים ייחודיים בעולם הסמארטפונים, אך נראה ש-Kyocera הצליחה לעשות זאת עם סמארטפון חדש שעונה לשם המוזר Digno Rafre – שמתואר כמכשיר החכם הראשון שבטוח לשטיפה עם סבון. מסכי המכשירים החכמים שלנו ידועים כבר מזמן בתור מרבצי חיידקים עסיסיים, אותם אנחנו מצמידים לפנינו באופן יומיומי, ובעוד שחלק מהיצרניות ניסו להציע פתרון לבעיה זו עם גימורים וחיפויים אנטי-מיקרוביאליים למיניהם – הפתרון הנוכחי שמאפשר לקרצף ולנקות את הסמארטפון הוא כנראה אפקטיבי הרבה יותר, לפחות ברמת תחושת הנקיון של המשתמש עצמו. …

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  21. מכשיר הדגל הספורטיבי של המותג הסיני מקבל הכרזה רשמית עבור מדינות אירופה עם מחירים תחרותיים מאוד - בעיקר במסגרת מכירת הבזק ההתחלתיתלכתבה

22. חברת Mediatek מפתיע עם צמד דגמים חדשים שמיועדים בראש ובראשונה למערכת ההפעלה האחרת של גוגל - בהתבסס על תהליך הייצור המשופר הטרי של חברת TSMCלכתבה

23. הדגמים המעודכנים בגודל 14 אינץ׳ ו-16 אינץ׳ יהנו מהשבבים העוצמתיים ביותר שפותחו בחברה עד היום - אך יעלו לא מעט כסף, במיוחד אם תאמצו את כל השדרוגים המוצעים לכתבה

24. זמן קצר מאוד אחרי ההכרזה הרשמית, שבב הדגל הבא של קוואלקום נצפה במאגר של מבחן הביצועים הנפוץ - ומאפשר לנו לבצע השוואות ישירות לקודמיו ומתחריולכתבה

25. המחירים הרשמיים של אחת המציגות הרשמיות של אפל בישראל נחשפים - והם כולם מעל ל-3,000 שקלים, גם עבור דגם המיני הצנוע ביותרלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.