עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by neo690,

סינכרתי את האנשי קשר במכשיר ל Outlook 2003 זה העתיק אותם אך קיימים רווחים לא רצויים שמחליפים אותיות למשל: במקום "אבי" רשום "א י" החלטתי לותר על ה Outlook וכעת אני רוצה שלפחות ב Gmail הם יהיו קיימים כמו שצריך יש אפשרות?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by mc_elad,

אז ככה אני בקרוב אקנה מחשיר,חשוב לי מאוד מוסיקה ו שהמחשיר יריץ אפליקציות בצורה טובה, מצלמה קצת פחות חשוב לי.. כרגע יש לי את 5800XM "הסמרטפון עם מסך המגע"...בכל מקרה שרדתי איתו הרבה זמן כי הרמקולים המובנים שלו דיי טובים והנגן סבבה.. אשמח לעזרה בנושא ותודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. מכשירי משפחת ה-Galaxy M לא זכו לנוכחות והערכה גדולים בשוק הישראלי - אבל אנחנו מקווים מאוד שהדגם העתידי הזה יצליח לשנות את המצב לכתבה

4. השבב המודרני הצנוע ביותר מבית קוואלקום יאפשר לנו להתרשם ממנו בפעם הראשונה במסגרת דגם ה-A53 של Oppo לכתבה

5. הסמארטפון אותו ראינו בארגון התקינה הסיני בתחילת החודש נחשף רשמית בתור אלטרנטיבה משתלמת מאוד עבור ה-Redmi Note 3 שיאומי (Xiaomi) סיימה את שנת 2015 עם צמיחה מתונה יחסית במכירות שפיספסה באופן די משמעותי את היעדים שקבעה לעצמה מבעוד מועד, אך נראה שהעניין הזה ממש לא גורם לה לשקול את המהלכים שלה, וכנראה שגם להיפך: היא ממשיכה לספק לנו מכשירים חדשים בקצב מסחרר, כשכל אחד מרשים ומשתלם עוד יותר מקודמיו. עכשיו, אחרי ה-Redmi Note 3 וה-Redmi 3 שהפילו אותנו לקרשים, מגיע גם ה-Redmi Note 3 Pro – שאולי לא מהווה שידרוג גדול לעומת ה-Note 3 כפי שהשם עשוי לרמז, אך בהחלט מהווה אלטרנטיבה טובה מאוד עבורו. בהתאם למכשיר שראינו ב-TENAA לפני כשבועיים, ה-Redmi Note 3 Pro זהה חיצונית ל-Re…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. האירוע של חברת הענק ב-4 באוקטובר עתיד לספק לנו מפגש עם היורשים של מכשירי הנקסוס, פלטפורמת מציאות מדומה והפתעות נוספות לכתבה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by samitc,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות טלפון חדש בין 1000 ל 1500. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה גם באוזניות למוזיקה וכו. תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  8. חבר שלי נוסע עם הילד שלו לחו"ל ומחפש נגן עם מסך להעביר את הנסיעה. האם יש המלצות למשהו נחמד? תומך DIVX. תקציב בין 600 ל-1000 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by neo690,

קניתי היום זה עם ה 2GB הורדתי את תוכנת העידכון הרצתי אותה אבל זה מצא לי רק את החוברת הוראות בעברית בפורמט PDF איך משיגים את העידכון קשוחה לעברית בשביל שמכשיר יתמוך בצורה מלאה העברית? תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. אהלן.. מחפש מכשיר לא יותר מ1500 ש"ח, קראתי קצת על טלפונים אבל אני לא מבין בזה כלום, חשבתי על: xiaomi note 3 -שהוא 1200 בערך. lg g3 lg nexus 5 שוב אין לי מושג, אבל אני מחפש מכשיר שיהיה מהיר, נוח עם נפח זיכרון מספיק. האם כדאי לנסות טלפון סיני? או להשאר בחברות המוכרות? אשמח אם תוכלו להציע לי מכשירים טובים אחרים גם.. בנוסף אני התשמשתי עד עכשיו באייפון 4, טלפון גדול כמו השיומי נוט עלול להיות גדול מדי? או שמתרגלים בקלות? ומאיפה כדאי לקנות? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  11. המלצה לנגן mp3 עד 500-600 שקל 3 גיגה לפחות,סוללה נטענת, תומך בניגון avi,wma.mpg

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  12. פלאפון מאחלת לכם חג שמח, ומעניקה ללקוחותיה הטבה חגיגית לפסח: SMS חופשי בכל הסופ"ש הקרוב, עד 500 סמסים! ההטבה תקפה בין התאריכים 15.4-16.4 ומותנית בהרשמה מראש. לקבלת ההטבה ולפרטים חייגו 2424* המשך גלישה מהנה, דנה נציגת פלאפון.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  13. שלום רב, קודם כך אני רוצה להמליץ על הטאבלט! בנוי ומורכב מחומרים ממש איכותיים ומרגיש מאוד טוב בידיים. בהתחלה היה קצת איטי ונתקע אבל אחרי עידכון קושחה שעשיתי לגרסא החדשה (Novo9-Spark-LX-20130422v1) המכשיר פשוט עובד מצויין, עובר בין תפרטים בקלות ומבהירות האפליקציות מגיבות טוב וכו וכו ובכללי למחיר של 230$ כולל משלוח וכיסוי עור איכותי זה ממש השקעה שווה. ועכשיו לבעיה ישלי 12 ג'יגה פנוי בטאבלט וכאשר אני מנסה להעביר קובץ סרט של 4 גיגה(באיכות HD 720P) הוא כותב לי שהקובץ גדול מידי למכשיר? איך אני יכול לפתור את הבעייה? משהו בהגדות של של הטאבלט? או שלעשות משהו עם הקובץ? להמיר אותו לרזולוציה יותר נמוכה או משהו? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  14. עסקי ייצור השבבים של אינטל צוברים תאוצה עם תוספת לקוחה משמעותית מאוד - שעתידה לאמץ את התהליך הראשון שיעבור לספירה באנגסטרומים כתחליף לננומטריםלכתבה

15. שמרתי קבצים לכרטיס זיכרון של הפלאפון וכשחיברתי למחשב הכל השתנה לג'יבריש מה אני עושה? בבקשה אני ישמח אם מישהו יעזור לי.. הכרטיס הוא MMC הכל השתנה לג'יבריש וגם הסיומת של הקבצים השתנתה... הצילו!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by Yuron,

שלום לכולם. אני מחפש DVD נייד מכיוון שבצבא חלק מהזמן אפשר לראות סרטים. אני רוצה שהמסך יהי 10' אינץ' זה באצם הכי חשוב בישבילי שיהי מסך גדול.... מחכה להצעות שלכם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by איתן מ,

שלום לכולם, עקב שידרוג מחשב נמחקה לי תוכנת ITUNE. כאשר אני מחבר את IPOD אני מקבל הודעה שניתן לסנכרן רק מעמדה אחת של ITUNE. האם יש דרך להעביר את תחולת IPOD ל - ITUNE במחשב אחר? המון תודה, ושנה טובה איתן

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  18. הטאבלט החדש מתקרב לאיזור הגיאוגרפי שלנו - אך עושה זאת במהדורת הבסיס שלו בלבד, ללא דגם ה-Pro המשודרג בשלב זהלכתבה

19. משפחת השבבים היעילה והמודרנית של המפתחת הטאיוואנית ממשיכה להתרחב - עם דגם טרי שדומה מאוד ל-Dimensity 720 אשר שימש בתור גרסת ה-5G העממית ביותר עד עכשיולכתבה

20. הכירו את הדגם הטרי שאמור לעשות חיים קשים למשפחת ה-Redmi Note העדכנית - ממש כמו זה שקדם לולכתבה

21. נכנסתי לכאן, וראיתי שהמכירות מתחילות מ1 ש''ח. http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-269-3318 השאלה שלי, איך זה עובד? איך נקבע בסוף המחיר? אם נרשמים לאחד מהמכשירים בקנייה, איך זה הולך ? זה מחייב בסוף לקנות ? איזה דגם הכי עדיף שם?

22. אחרי שבועות של שמועות אודות סדרת מכשירי ביניים חדשים שתתמקד ביכולות צילום מפתיעות לטובה אנחנו מקבלים את ההשקה של ה-Galaxy F41 - עם מפרט שזהה כמעט לחלוטין ל-Galaxy M31 ופוטנציאל להיות בלעדי לשוק ההודי כמוהולכתבה

23. היצרנית הסינית מרעננת את ההיצע של תת המותג הצעיר שלה עם צמד חדש במחירים של פחות מ-1,000 שקלים - ומביאה את בשורת שבבי ה-5G התחרותיים של Mediatek לאירופהלכתבה

24. דגמי ה-Zenfone 7 וה-Zenfone 7 Pro כבר כאן - והם מתגאים במצלמה המכאנית המשולשת הראשונה לכתבה

25. הסמארטפון החדש והמעניין של Redmi ו-Xiaomi מסתפק בהגנת IP53 בסיסית באופן רשמי - אך בפועל תוכנן ועוצב על מנת לשרוד אתגרים רבים שונים בהם עלול להיתקל לאורך מחזור החיים שלולכתבה

דיונים חדשים בפורומים