עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. נכנסתי לכאן, וראיתי שהמכירות מתחילות מ1 ש''ח. http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-269-3318 השאלה שלי, איך זה עובד? איך נקבע בסוף המחיר? אם נרשמים לאחד מהמכשירים בקנייה, איך זה הולך ? זה מחייב בסוף לקנות ? איזה דגם הכי עדיף שם?

2. Started by alexg657,

אהלן, אני מחשב טאבלט עם וינדוס 8 מותקן או לא.. שמריץ סרטי hd ואת מערכת ההפעלה בצורה חלקה.. תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  3. חבר שלי הביא את המכשיר לפני כמה ימים והסאונד שם ממש חלש, הספיקר חלש ולא כמו שמצופה ממכשיר שמתיימר להיות "נגן". בכל מקרה ידוע לי שהיו קיימות כמה שיטות להגברה של הסאונד בדגמים יותר ישנים ( בעיקר במוטורולה), ניסיתי להגביר דרך האקולייזר אך ללא הועיל. אם מישהו יודע איך אפשר להגביר את הסאונד דרך תוכנה או כל דרך אחרת אז זה יהיה לא רע. בתודה.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  4. שלום, יש לי שני אייפודים בבית, אחד עם מסך שחור לבן שהוא בנפח 80GB ואיתו בקופסא קיבלתי מטען לבית (ז"א מטען לחבר לשקע בבית ולהטעין אותו). שלשום קניתי אייפוד צבעוני וידאו שהוא בנפח 30GB אבל בקופסא לא היה מטען לבית ז"א אני צריך להטעין אותו דרך המחשב. השאלה שלי היא אם המטען של האיפוד הלא צבעוני מתאים לאייפוד הצבעוני עם הוידאו או שהוא יכול להזיק לו? תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by samitc,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות טלפון חדש בין 1000 ל 1500. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה גם באוזניות למוזיקה וכו. תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by zedisdead,

mio עם תוכנת I-GO ב 1500 ש"ח או איתורן עם תוכנת איתורן? ב 1900 ש"ח

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by Knopix,

משהו שמסקרן אותי.... יש לי LG G2 לאיזה מכשיר מודרני הוא שווה בביצועים (מעבד גרפיקה 4G אמצעי אחסון ) תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by talminator,

שלום חברים יקרים, אני ממש מקווה שאני שואל במקום הנכון. האם יש איזושהי דרך לשחק במחשב במשחקים שמותאמים לאייפון? סוג של אמולטור אולי? תודה רבה ושיהיה יום נעים לכולם!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. העיניין הוא כזה: בנגן H10 ישנה אופציה מכל האקוולייזרים שקיימים שם לבחור אחד מותאם אישית. בזה שמותאם אישית ניתן לכוון את הבאס, הטרבל ועוד כמה דברים לפי הטעם האישי... כאשר מתוך כל הרשימה אני בוחר את זה שמותאם אישית הוא מנגן כמו שצריך, אבל בשיר שבא אח"כ האקוולייזר פתאום נשמע לא בדיוק כמו שאני כיוונתי אותו כלומר המום וחסר טרבל למרות שהוא מסומן מתוך הרשימה. ע"מ לחזור לכיוון שלי אני צריך לבחור אק. אחר, ואז לחזור לשלי ורק אז הוא נשמע במיטבו. מישהו מכיר את הבאג המוזר הזה? איך פותרים את זה? FIRMWARE מעודכן ל2.53...

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. אחרי שנוצר בלבול גדול בנוגע למאפיינים של מכשיר הדגל (שזמין לרכישה רשמית גם כאן בישראל) בכל הנוגע להגנה מפגעי הטבה בגרסאות שלו עבור המדינות השונות ברחבי העולם - היצרנית מכריזה עם יישור קו מבורך בכל מקוםלכתבה

11. חבר שלי נוסע עם הילד שלו לחו"ל ומחפש נגן עם מסך להעביר את הנסיעה. האם יש המלצות למשהו נחמד? תומך DIVX. תקציב בין 600 ל-1000 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  12. משפחת השבבים היעילה והמודרנית של המפתחת הטאיוואנית ממשיכה להתרחב - עם דגם טרי שדומה מאוד ל-Dimensity 720 אשר שימש בתור גרסת ה-5G העממית ביותר עד עכשיולכתבה

13. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם . מספר שאלות על הפלאפון Motorola Z3: 1.האם יהיה אותו גם בפלאפון ומתי? 2.מישהו ניסה אותו בחו"ל?(אין עוד בארץ..)

14. המלצה לנגן mp3 עד 500-600 שקל 3 גיגה לפחות,סוללה נטענת, תומך בניגון avi,wma.mpg

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  15. היצרנית הסינית מרעננת את ההיצע של תת המותג הצעיר שלה עם צמד חדש במחירים של פחות מ-1,000 שקלים - ומביאה את בשורת שבבי ה-5G התחרותיים של Mediatek לאירופהלכתבה

16. Started by gal,

רציתי לדעת האם יש מגבלה של 199 שירים בקבוצת "כל השירים",פשוט ניסיתי להעביר כמה שירים והוא נתן לי רק עד 199 כלומר כשעשיתי "רענון ספריית המוסיקה" (אחרי שהעברתי את השירים לזכרון של הכרטיס)הוא לא העביר לי את כל השירים.האם צריך לצור עוד תיקייה ולהכניס לשם את שאר השירים? ראוי לציין שאין שום בעיה עם מקום בכרטיס,יש עוד המון מקום. אשמח לעזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  17. רגע לפני שהנציגה הרשמית של שיאומי עושה מהלך נגדי משלה - היבואנית של המותג הסיני Realme מרחיבה את ההיצע שלה עם הופעה ראשונה של משפחת ה-5G היעילה מבית Mediatekלכתבה

18. מספר הדלפות שונות מתיימרות לנבא כמה יעלו לנו ה-Galaxy S21, ה-Galaxy S21 Plus וה-Galaxy S21 Ultra הבכיר אשר יוצגו בתוך כשבועייםלכתבה

19. דגמי ה-Zenfone 7 וה-Zenfone 7 Pro כבר כאן - והם מתגאים במצלמה המכאנית המשולשת הראשונה לכתבה

20. Started by neo690,

סינכרתי את האנשי קשר במכשיר ל Outlook 2003 זה העתיק אותם אך קיימים רווחים לא רצויים שמחליפים אותיות למשל: במקום "אבי" רשום "א י" החלטתי לותר על ה Outlook וכעת אני רוצה שלפחות ב Gmail הם יהיו קיימים כמו שצריך יש אפשרות?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  21. הסמארטפון אותו ראינו בארגון התקינה הסיני בתחילת החודש נחשף רשמית בתור אלטרנטיבה משתלמת מאוד עבור ה-Redmi Note 3 שיאומי (Xiaomi) סיימה את שנת 2015 עם צמיחה מתונה יחסית במכירות שפיספסה באופן די משמעותי את היעדים שקבעה לעצמה מבעוד מועד, אך נראה שהעניין הזה ממש לא גורם לה לשקול את המהלכים שלה, וכנראה שגם להיפך: היא ממשיכה לספק לנו מכשירים חדשים בקצב מסחרר, כשכל אחד מרשים ומשתלם עוד יותר מקודמיו. עכשיו, אחרי ה-Redmi Note 3 וה-Redmi 3 שהפילו אותנו לקרשים, מגיע גם ה-Redmi Note 3 Pro – שאולי לא מהווה שידרוג גדול לעומת ה-Note 3 כפי שהשם עשוי לרמז, אך בהחלט מהווה אלטרנטיבה טובה מאוד עבורו. בהתאם למכשיר שראינו ב-TENAA לפני כשבועיים, ה-Redmi Note 3 Pro זהה חיצונית ל-Re…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  22. פלאפון מאחלת לכם חג שמח, ומעניקה ללקוחותיה הטבה חגיגית לפסח: SMS חופשי בכל הסופ"ש הקרוב, עד 500 סמסים! ההטבה תקפה בין התאריכים 15.4-16.4 ומותנית בהרשמה מראש. לקבלת ההטבה ולפרטים חייגו 2424* המשך גלישה מהנה, דנה נציגת פלאפון.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  23. החברה היפנית כבר הכריזה כי היא עומדת לאמץ את טרנד המסכים עם המסגרת המינימלית סביבם - אך תעשה זאת בסגנון עיצובי שימשיך להיות ייחודי ובלעדי עבורה לכתבה

24. סנאפצ׳אט ממציאה את עצמה מחדש לכתבה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  25. סדרת מחשבי הגיימינג ROG Strix SCAR ו-Strix G המלאה מגדירה מחדש את הז'אנר עם ביצועים מחוד החנית ועיצובי מארז חדשים לגמרילכתבה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים