גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, עקב שידרוג מחשב נמחקה לי תוכנת ITUNE. כאשר אני מחבר את IPOD אני מקבל הודעה שניתן לסנכרן רק מעמדה אחת של ITUNE. האם יש דרך להעביר את תחולת IPOD ל - ITUNE במחשב אחר? המון תודה, ושנה טובה איתן
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
משפחת Dimensity של מפתחת השבבים מטאיוואן ממשיכה להתרחב עם דגם ביניים אשר יהיה עממי יותר מה-Dimensity 820 שהפתיע לטובה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טלפון חדש בין 1000 ל 1500. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה גם באוזניות למוזיקה וכו. תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
משתמשת Mi Band 2 מתלוננת על כוויה שגרם לה צמיד הניטור החדש של החברה הסינית, לכאורה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מישהו יכול להעלות תמונה ברורה של הנגן, או לכתוב מה הגודל שלו (בערך) פשוט רוצה לקנות את הנגן אבל חשוב לי שלא יהיה יותר מידי גדול ובולט
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
- 1 follower
-
-
מאז המעבר לפורום החדש, כשאני גולש באמצעות האייפד בפורום השרשורים מופיעים כקבצי טקסט HTML כזה.. ולא גרפי כפי שמופיע בדפדפן רגיל במחשב.. האם זה דבר ידוע? האם זה משהו ספציפי? גלשתי גם בספארי וגם בכרום ובשניהם התצוגה זהה. תודה
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כידוע לי יש עיזה שהיא בעיה עם מכשירי כף יד של ASUS עם הI-GO וצריך להוסיף לתוכנה איזה קובץ TXT בשביל שהתוכנה תעבוד על המחשב כף יד. משהו בבקשה יכול להביא לי את הקובץ TXT הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היצרנית הסינית מרעננת את ההיצע של תת המותג הצעיר שלה עם צמד חדש במחירים של פחות מ-1,000 שקלים - ומביאה את בשורת שבבי ה-5G התחרותיים של Mediatek לאירופהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. לפני כמה ימים חיפשתי בגוגל דרך המחשב ובמקרה ראיתי שבגאלקסי של אחי מופיע החיפושים האחרונים שאני חיפשתי במחשב זאת אומרת שאני לוחץ על שורת החיפוש נפתחת שורה שיש בה חיפושים קודמים (כמו בגוגל ויוטיוב ). הגאלקסי לא קשור לאותו חשבון גימייל. בנוסף הורדתי את הדפדפן של פיירפוקס לגאלקסי ובאתר של פיירפוקס במחשב הוא מציין שמותקן פייפוקס על המכשיר.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
דיווח חדש מסוכנות אנליסטים טוען שהסמארטפונים החדשים מבית אפל יספקו הגנה ממים, שבב עם תדר פעולה גבוה במיוחד ועוד הפתעות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
<blockquote>אם אני קונה איפון 4 מהחברה {בארץ פלאפון למשל} על איזה גירסא הוא מגיע נכון לעכשיו ואם הפריצה של הUNLOCK קשור להרצת אפליצקיות פרוצות או שאפשר לפרוץ בלי קשר לאנלוק ?</blockquote>
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
קניתי היום זה עם ה 2GB הורדתי את תוכנת העידכון הרצתי אותה אבל זה מצא לי רק את החוברת הוראות בעברית בפורמט PDF איך משיגים את העידכון קשוחה לעברית בשביל שמכשיר יתמוך בצורה מלאה העברית? תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אייפון 6s אבל מתלבט לגבי הנפח (16 או 64 ג'יגה). בגדול היום אני כבר שנתיים עם אייפון 5 בנפח 16 וזה יחסית מספיק (עומד בערך על 1-2 ג'יגה פנויים לרוב). האם ב-6s יש מצב ש-16 יהיה לי מעט מדי? אולי בגלל ש-ios9 תופסת הרבה מקום, אולי בגלל שהפיצ'רים החדשים של התמונות והסרטונים גורמים לכך שזה יתפוס עוד מקום וכו'..אני סתם מעלה השערות, שאשמח אם תאשרו\תסתרו אותן.. מישהו יכול לעזור ולתת קצת מידע בנושא? האם הרגשתם שבאייפון 6s אפליקציות\תמונות\סרטונים תופסים יותר\פחות מקום וכאלו דברים? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
המלצה לנגן mp3 עד 500-600 שקל 3 גיגה לפחות,סוללה נטענת, תומך בניגון avi,wma.mpg
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי אנשים יקרים, אני מחפש טאבלט אמין שיש לו כניסה לכרטיס סים. חשבתי על גלקסי או משהו בסיגנון, אבל בחנויות שדיברתי איתן אמרו לי שאין להם טאבלטים עם כניסה לסים. איזה מכשירים מומלצים שניתן לקנות בארץ ישנם? ולמה זהו מצרך כל כך נדיר?!
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
עסקי ייצור השבבים של אינטל צוברים תאוצה עם תוספת לקוחה משמעותית מאוד - שעתידה לאמץ את התהליך הראשון שיעבור לספירה באנגסטרומים כתחליף לננומטריםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
- 1 follower
-
-
צמד המכשירים החדשים של היצרנית הסינית מציע מעטפת מתכתית יוקרתית, אבל גם שבבי ביניים מפוהקים, סוללות זעירות ותגי מחיר לא ממש קורצים התרגלנו לקבל מהיצרניות הסיניות ערימות על גבי ערימות של מכשירים חכמים עם מפרטים טובים במחירים שהופכים לקורצים יותר ויותר עם כל יום שעובר, אך לפעמים יש גם יוצאי דופן – כמו צמד המכשירים החכמים החדשים של Vivo, אותה אתם כנראה מכירים בעיקר תודות לכך שלכמה רגעים הייתה היצרנית היחידה בשוק עם סמארטפון בעל מסך ברזולוציית QHD, ולכמה רגעים אחרים הייתה היצרנית של הסמארטפון הדק ביותר בעולם כולו. היצרנית הסינית השיקה זוג מכשירי דגל חדשים שעונים לשמות Vivo X6 ו-Vivo X6 Plus – ואנחנו מתקשים להבין מדוע חלק מהמאפיינים שלהם הם אכן מתקדמים ונאים, בעוד שה…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם בגוגל פיקסל7 שמוכרים בארץ הboot loader וה oem פתוח או נעול ואם יש דרך לבדוק את זה? והאם היתם לוקחים סיכון ומזמינים מ ebay?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, ברשותי בלאק-בארי 7290 משנת ~2005. מעוניין להתקין לו מע' הפעלה בעברית עם תמיכה לעברית ואנגלית. איך אני משיג? מאיפה אני מוריד? תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה GPS ללא תוכנה (לפי מה שהבנתי זה משמעותית יותר זול), אני יכול להוריד בחינם תוכנה ולהתקין אותה לבד? ועוד שאלה, איפה אפשר להוריד מפות של מדינות אחרות? (אני צריך את איטליה..) ואיך מתקינים אותם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
נכנסתי לכאן, וראיתי שהמכירות מתחילות מ1 ש''ח. http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-269-3318 השאלה שלי, איך זה עובד? איך נקבע בסוף המחיר? אם נרשמים לאחד מהמכשירים בקנייה, איך זה הולך ? זה מחייב בסוף לקנות ? איזה דגם הכי עדיף שם?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי עכשיו פלאפון מסוג נוקיה וברצוני להעביר את כל ההודעות שיש לי שם לאיפון חדש שאני קונה.. יש דרך/תוכנה לעשות את זה??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני צריך אותו בשביל לפתוח את נוקיה 6288 SIM FREE ? איפה אפשר להזמין אותו לבית מבלי לתת את פרטי כרטיס האשראי?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להשיג מכשיר samsung Galaxy S שתומך ברשת פלאפון בצורה מלאה כלומר 850 ו-2100 hsdpa (בדגש כמובן על ה-850), שאינו זמין במכשירים הרגילים
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-