גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
עוד פרטים על מכשיר הדגל המבטיח של סמסונג מגיעים אל הרשת, ויש גם תמונות רשמיות ראשונות בעוד פחות משלושה שבועות ייחשף חגיגית מכשיר (או מכשירי) ה-Galaxy S7 – ועד שזה יקרה, אנחנו ככל הנראה נמשיך לקבל דיווחים וידיעות עליו בקצב שיא, כיאה לנצר לשושלת הסמארטפונים האנדרואידיים הכי פופולרית שקיימת בשוק. הדיווחים העדכניים מספקים לנו גם את מה שמיועד להיות תמונות יח"צ רשמיות ראשונות של המכשיר, דגם ה-Edge שלו ואולי גם דגם ה'פלוס' המוגדל שלו – וגם פרטים בנוגע לקיבולת הסוללה שהוא יציע לנו ויכולותיה. שינוי חיצוני מינימלי לעומת ה-Galaxy S הקודם לפי הבלוגר הרוסי המוכר אלדר מוראטזין, ה-Galaxy S7 יציע סוללה בקיבולת של 3,000mAh, אשר עדיין עשוי…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן וידאו עד 500$ בארה"ב. חשבתי לקחת את האייפוד טאץ' 32 ג'יגה, ורציתי לשמוע קצת על אלטרנטיבות. בנוסף, רציתי לדעת איך האייפוד טאץ' מסתדר עם כתוביות, ואם אפשר לחבר אותו ישירות לטלוויזיה (באמצעות מתאם כלשהו). אשמח לקבל המלצות על נגן שיוכל להריץ כתוביות ולהתחבר לטלוויזיה בצורה נוחה .. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אם אני קונה אייפון מרשת כלשהי (אורנג', פלאפון, סלקום) יש להם דרך כלשהי לדעת שפרצתי את המכשיר אם אני פשוט עושה RESTORE? אני שואל כי הבנתי שזה עושה בעיה לאחריות אם יש בעיה למכשיר ופרצת אותו. בקיצור יש מה לדאוג? תודה אה, ולכל אלה שהמילה פריצה ישר מזכירה להם פיראטיות - הזהו שלא. אני דווקא רוצה לפרוץ יותר במטרה למשל להתקין דרייבר של מקלדת BLUETOOTH כדי לעבוד עם האייפון ושאר מודיפיקציות ולא כדי להוריד 200 אפליקציות שעולות כסף
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני ממש חייב לשדרג את הטלפון שלי ואחרי קצת חיפושים מצאתי את הטלפון הזה והוא נראה לי לא רע יותר מידי דיבורים אין עליו כי הוא לא משווק ברשתות, רק בחנויות. מה אתם אומרים, הוא שווה?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
איזה מכשיר עדיף לקנות- גלקסי 2 יד שניה או גלקסי Advance חדש? תודה מראש למסייעים
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הדגם המעודכן קלות של היצרנית הסינית הפופולרית יגיע ללא תגבורת של אח מתקדם ויוקרתי יותר, אך ימשיך את מגמת ההתייקרות הרציפה במוצרי החברה אשר מלווה אותנו מאז 2014לכתבה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
- 1 follower
-
-
הנציגה המקומית של המותג הקוריאני הוותיק מוצאת לעצמה פייבוריט חדש במלחמה על שוק הביניים המקומי?לכתבה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
- 1 follower
-
-
צמד מכשירי הפרימיום-ביניים של סמסונג זוכים לביקורות מחמיאות וגם מגיעים לשוק הישראלי, אך עם תגי מחיר מאסיביים עוד כשפגשנו אותם לראשונה, לפני כחודשיים, היו ברור שצמד מכשירי ה-Galaxy A7 וה-Galaxy A5 לשנת 2016 יהיו יקרים מאוד, על אף היותם טכנית מכשירים לשוק הביניים. ביקורות ראשונות שלהם מצהירות כי מדובר בשניים מהסמארטפונים היותר טובים שסמסונג יצרה עד היום, אך במקביל השקה רשמית שלהם בארץ מגלה רמות מחיר אסטרונומיות יחסית, אשר גורמת לנו לתהות למי בדיוק הם מיועדים. באתר gsmarena פירסמו ביקורות רשמיות ל-Galaxy A7 ול-Galaxy A5 החדשים, ובהן שבחים רבים על איכות בנייה וגימור ברמה של מכשירי פרימיום אמיתיים, מסכי Super AMOLED איכותיים עם כיול ראוי ותצוגה טובה גם תחת אור …
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הנוקיה 3120 קלאסי ורציתי לדעת אם חייבים כבל ו-PC SUIT בשביל להעביר מידע או שאפשר להעביר מהמחשב לכרטיס זיכרון ומשם לפלאפון משחקים, שירים וכו'.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ה"עמוד בית" של הפלאפון ניראה ממש טוב. אבל לעומת זאת אם נכנסים לתפריט עצמו. הוא ניראה די מיושן. יש אפשרות לשנות את התצוגה שלו למשהו בסגנון קצת יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
החברה היפנית כבר הכריזה כי היא עומדת לאמץ את טרנד המסכים עם המסגרת המינימלית סביבם - אך תעשה זאת בסגנון עיצובי שימשיך להיות ייחודי ובלעדי עבורה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
- 1 follower
-
-
היי ראיתי שהמליצו כאן בפורום על הטאבלטים הסימניים של Ainol אבל יש להם כל מיני גרסאות וסוגים וגם המחירים של אותם דגמים באתרים שונים שונה. מה הדגם המומלץ שלהם עד 150 דולר כמו כן עם יש חברה סינית אחרת באותו תקציב שיש להם מכשיר מומלץ אשמח מאוד. חשוב שיהיה תמיכה קלה בעברית אפילו מובנית ולא אצטרך לפרוץ רומים וכאלו.. זה יותר לשימוש בייתי מיילים משחקים לילד וכו. כמו כן אשמח להמלצה על אתר שאפשר לסמוך עליו שיגיע מקורי ובזמן כמו אליאקספרס פנדהוויל ודומיו תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות סמארטפון חדש (כרגע אני עם N95 עתיק). פזלתי לכיוון ה-SGS3 או ה-NEXUS 4 אך במחשבה שנייה וכנה אין לי ממש צורך בהם (האירו את עיניי אם כן). אני מחפש מכשיר ש: יפעיל WHATSAPP סרטון יוטיוב מעת לעת כשמשעמם, בצורה חלקה קריאת טקסט מרובה באינטרנט מערכת תזכורות והערות יעילה (יעזור בלימודים) יפעיל WAZE או כל תכנה בסגנון בצורה טובה מסך שלא יהיה בומבסטי בגודלו במקובל היום. מפריע לי מאוד נושא הסוללות כיום אך אני מאמין שעם ניתוק הקישוריות בעת שאין צורך, המנעות מהתקנת והפעלת יישומים מיותרים והורדת בהירות המסך למינימום שמספיק לי, אוכל להאריך את חיי הסוללה לרמה סבירה. משיטוט זריז ברחבי הרשת נדמה לי כי הגלקסי S2 יכול להתאים לי. אני מתחבר לאפשרות הרחבת הזיכרון והחלפת\הוצאת…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה להעיף כבר לפח את ה6230.. מה שחשוב לי זה קודם כל מצלמה טובה ואחר-כך שיהיה נגן טוב.. כמו כולם אני בהתלהבטות בין הדגמים השונים של נוקיה וסוני כאשר ברור שהייתי לוקח את הN95 אם הוא לא היה עולה 80 שקל לחודש.. למישהו יש רעיונות? כדאי אולי לחכות לאיזה מכשיר שאמור להגיע בקרוב? תודה..
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
איבדתי את המכשיר שלי(sony ericsson w660i) ועשיתי לו גיבוי.. יש לי motorola v3i, אפשר להכניס את המספרים למוטורולה???
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, אני מתקשה לבחור איזה פלאפון לקנות. אני רוצה שיהיה מסך מגע ובעיקרון אני משתמשת בו בעיקר להודעות ומעט שיחות ודיי זהו. חשוב לי שיהיה קל ונוח לשימוש עם מסך איכותי ועד 800 ש"ח. בהשוואות מחירים הצטמצמתי ל: nokia 5250 samsung Mini Touch S3370E samsung S5603 Magic Touch אעריך כל עזרה. תודה וסופשבוע נעים!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
סנאפצ׳אט ממציאה את עצמה מחדש לכתבה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
מצעד הסמארטפונים החדשים והאימתניים ממשיך - הכירו את הדגם הטרי שילחם ב-Legion וב-ROG לכתבה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המכשיר היוקרתי והמתקדם ביותר בארסנל של סמסונג מקבל את תג המחיר הרשמי שלו - שנמוך רק באופן סמלי מאוד מהדור הראשון החלוצי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
משפחת Dimensity של מפתחת השבבים מטאיוואן ממשיכה להתרחב עם דגם ביניים אשר יהיה עממי יותר מה-Dimensity 820 שהפתיע לטובה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מפת דרכים רשמית כביכול מבהירה כי לסמסונג אין תוכניות לעדכן יותר מדי מכשירים לגירסה העדכנית של המערכת מבית גוגל לכתבה: http://hwzone.co.il/אלו-הסמארטפונים-של-סמסונג-שיעודכנו-לא/
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
זכוכית על חצי מגב הסמארטפון - הברקה או בדיחה לא מצחיקה? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
נכון להיום יש לי את ה Sony Ericsson T630. הטלפון הזה איתי כבר 5 שנים והאמת היא שאני מאד מאד מרוצה ממנו. התחלתי לחשוב בזמון האחרון על לקנות סלולארי קצת יותר מתקדם. מאד התלהבתי מהממשק של ה iPhone אבל הבנתי שהוא דיי מוגבל מבחינת הטכנולוגיה שלו. האמת היא שאני גם לא רוצה להוציא על הסלולארי יותר מדי. חיפשתי באתר של אורנג' וכל הטלפונים שראיתי שם מאד מאד מכוערים בתכלס... אני רוצה לקנות משהו באתר של איביי, בסביבות ה 150$ דולר (זה סכום ריאלי בכלל?). הדבר היחידי שאני חושש ממנו זה שהטלפון לא יתמוך בעברית (כמובן...), אבל אני חושב שזו הקרבה שאני מוכן לעשות... אם מישהו יכול להמליץ לי על פלאפון שאורנג' מחזיקים, מתאים לי גם לקחת את אחד המבצעים ההם שמשלמים 0 שקלים לחודש. הפחד שלי הוא כזה. …
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני מחפש לי מכשיר MP3 מתקדם לרגל יום ההולדת שלי! בדקתי המון מכשירים ופסלתי הרבה,נעצרתי על מכשיר שיש בחו"ל שהוא Creative Zen X-Fi... המכשיר בא בנפחים 8,16 ו-32. אני ננעלתי על ה 32 ויש בו אפשרות להוסיף כרטיס זכרון עד 16GB שעולה 280 ש"ח,שטויות... אהבתי את המכשיר מבחינת הכל,כל האופציות וכל הסקירות עליו. הבעיה היא שהוא לא קיים בארץ וצריך להזמין ואני עוד בסימן שאלה עם הקטע של המכס וכו'. שאלתי אנשים ואני מחכה לתשובה. המחיר הוא 330 דולר כולל משלוח. והמכשיר השני הוא ה-Archos WiFi 605,נפח עוד לא החלטתי. שבו הסוללה חלשה יותר,אין אפשרות הרחבת זכרון והזכרון שם הוא הארדיסק פנימי והוא יותר עדין לעומת הפלאש של הקריאייטיב. אני אישית חושב שאם לא יצא לי לקנות את הקריאייטיב אז אנ…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום יש לי בלבקרי 9700, ויש לי מתאם usb שמכניסים אותו לשקע בקיר ואליו מחברים כבל Usb ואז אפשר להטעין איתו מכשירים. עכשיו אני מפחד שהוא מוציא מתחים גבוהים יותר או נמוכים יותר והוא יהרוס לי את המכשיר כי היא לא מקורי של בלבקרי, אני ארשום לכם את סוגי המתחים שהוא מוציא ואת סוגי המתחים שמטענים לבלקברי מוצאים(כפי שראיתי באיביי) ותגידו לי בבקשה אם יהיה בטוח להטעין אותו במתאם שיש לי. אז ככה, המתאם שלי מוציא את המתחים והזרמים הבאים: מתאם שלי: in 100-240 v ac 50/60 hz 150 mA out 5 DC 1 A הנתונים של המטען במיוחד לבלקברי: Input: AC 100V-240V 50/60Hz Output: DC 5V 500mA ההבדל הוא בmA - במטען שלי הוא 150 ובמטען השני הוא 500, האם זה מסוכן? מה זה mA בכלל? תודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-