גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
סט פקודות חדש, ליבות חדשות, תהליך ייצור חדש ומיתוג חדש מלווים את שבב המובייל הבכיר החדש של המפתחת האמריקאית, בדרך לקרב על מלכות שוק האנדרואיד לשנת 2022לכתבה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם הביניים המבטיח שכולל סוללה בקיבולת 7,000mAh זוכה לתמחור רשמי בשוק הגרמני - ומגדיל את התקוות והציפיות שלנו להשקה גם בישראל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
משפחת Dimensity של מפתחת השבבים מטאיוואן ממשיכה להתרחב עם דגם ביניים אשר יהיה עממי יותר מה-Dimensity 820 שהפתיע לטובה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם הנתונים המופיעים באתרים השונים מתייחסים לשידור / קליטה מקסימאלי (כאשר אין קליטה טובה), או למהלך שידור רגיל כאשר קליטה היא אופטימאלית. עריכה: טוב יש לי גם תשובה: "יצרנים של טלפונים ניידים חייבים לבצע מדידות של רמות SAR למכשירים בתנאים מחמירים (בהספק שידור מקסימלי) בהתייחס לתקנון האמריקאי או האירופי ולציין את רמת ה-SAR הגבוהה ביותר שנמדדה. כל המכשירים שמיוצרים בארה"ב נמדדים לפי התקן האמריקאי, והמכשירים שיוצרו באירופה נמדדים לפי התקן האירופי." הנה קישור: http://www.photon.co.il/%D7%A8%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D.asp
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
משתמשת Mi Band 2 מתלוננת על כוויה שגרם לה צמיד הניטור החדש של החברה הסינית, לכאורה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בוקר טוב. מזה קצת פחות מ-3 שנים, אני עם נקסוס 4 והוא אחלה. לפני כמה ימים הוא נרטב ושבק חיים, וגם אם אני אופטימית במיוחד, לא נראה שהוא יחזיק עוד הרבה זמן. חבר שנמצא עד סוף החודש בארצות הברית יכול להביא לי טלפון, אם הטלפון המדובר יגיע עד אליו בדואר. אין לי דרישות מוגזמות, אבל זה אולי כי אני לא יודעת מה עוד אני יכולה לבקש. בשלב זה חשוב לי גודל מסך סביר (לא עצום, משהו שנכנס לכיס), סוללה חזקה ומצלמה טובה. יהיה נחמד (אבל ממש לא הכרחי): USBC, עמידות (כי אני, בוא נודה בזה, אפיל אותו על הרצפה) ותמיכה ברשת 4G בארץ אני מאוד אוהבת את האנדרואיד הנקי של הנקסוסים, ולכן נמשכץ באופן אוטמוטי לכיוון הנקסוס 5X. לעומת זאת אני ממש לא מחבבת את המערכת של הגלקסי, ולכן הם מחוץ לתמונה. אחי, מצד שנ…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
השעון החכם החדש של היצרנית יוצע בגירסה קלאסית ואלגנטית לחובבי הז'אנר, וגם בגירסה עם מראה ספורטיבי וקשוח יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חבר שלי הביא את המכשיר לפני כמה ימים והסאונד שם ממש חלש, הספיקר חלש ולא כמו שמצופה ממכשיר שמתיימר להיות "נגן". בכל מקרה ידוע לי שהיו קיימות כמה שיטות להגברה של הסאונד בדגמים יותר ישנים ( בעיקר במוטורולה), ניסיתי להגביר דרך האקולייזר אך ללא הועיל. אם מישהו יודע איך אפשר להגביר את הסאונד דרך תוכנה או כל דרך אחרת אז זה יהיה לא רע. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב בסיגנון של MID ... קטן בעיקר... חייב שיהיה WI-FI חייב BT עם אפשרות למקלדת אלחוטית... חייב מקלדת חייב OFFICE בסיסי... רצוי שיהיה חיבור למסך חיצוני לא משנה מע' הפעלה... תקציב 400$ חשבתי אולי על הN810 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני אייפודים בבית, אחד עם מסך שחור לבן שהוא בנפח 80GB ואיתו בקופסא קיבלתי מטען לבית (ז"א מטען לחבר לשקע בבית ולהטעין אותו). שלשום קניתי אייפוד צבעוני וידאו שהוא בנפח 30GB אבל בקופסא לא היה מטען לבית ז"א אני צריך להטעין אותו דרך המחשב. השאלה שלי היא אם המטען של האיפוד הלא צבעוני מתאים לאייפוד הצבעוני עם הוידאו או שהוא יכול להזיק לו? תודה מראש =]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
דיברתי עם מישהו שמוכרת GALAXY S20 ULTRA קנדי SM-G988W יש סיבה לא ליקנות אותו? משהו לא יעבוד כמו שצריך? איך אפשר להבין את זה?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם . מספר שאלות על הפלאפון Motorola Z3: 1.האם יהיה אותו גם בפלאפון ומתי? 2.מישהו ניסה אותו בחו"ל?(אין עוד בארץ..)
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם וגמר חתימה טובה ! אני מחפש לקנות טלפון נייד שאני יוכל לגלוש אתו באינטרנט בדפדפן רגיל ! ( לא משהו מהסוג של O BOX ) מסך גדול ! מקלדת נוחה ! והכי חשוב שבגלל זה ה I PHONE יורד מהפרק אני צריך מכשיר חזק שבנוי טוב ! באורנ'ג הציעו לי לקנות את ה נוקיה E71 אבל אני לא חייב לקנות דרכם עם יש לכם משהו להמליץ לי עליו תודה רבה לכם וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי איפון 4 והדיבורית שלו (אוזניות) לא נוחות לי באוזן... האם יש אוזניות InEar שהם גם דיבורית? או שפשוט לקנות אוזניות איכותיות בלי דיבורית? יש לי אח שכרגע בארה"ב וחוזר עוד שבוע אז אפשר לתת הצעות גם שאין בארץ... סתם בלי קשר - קניתי עדשה רחבה לאיפון תראו איזה חזק! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
משהו שמסקרן אותי.... יש לי LG G2 לאיזה מכשיר מודרני הוא שווה בביצועים (מעבד גרפיקה 4G אמצעי אחסון ) תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חושבים שההתלבטות בין ה-Mi 11 הרגיל ל-Mi 11 Ultra היא מסובכת? רצוי שתכירו גם את ה-Mi 11 Pro וה-Mi 11i שיהפכו את העסק למבלבל ומאתגר אפילו יותרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה iphone בקליפורניה לפי מה שאני יודע זה עולה: 400$ האייפון עכשיו השאלה היא: מישהו יודע כמה מכס לוקחים וכמה מע''מ כי בארצות הברית המחירים הם כלי מעמ'' ומישהו יודע כמה עולה הפריצה בארץ? ואיפה עושים אותה?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש מגבלה של 199 שירים בקבוצת "כל השירים",פשוט ניסיתי להעביר כמה שירים והוא נתן לי רק עד 199 כלומר כשעשיתי "רענון ספריית המוסיקה" (אחרי שהעברתי את השירים לזכרון של הכרטיס)הוא לא העביר לי את כל השירים.האם צריך לצור עוד תיקייה ולהכניס לשם את שאר השירים? ראוי לציין שאין שום בעיה עם מקום בכרטיס,יש עוד המון מקום. אשמח לעזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
משפחת Q3 נוחתת עם שלושה דגמים לחיזוק ההיצע של המותג הסיני - ועם אלמנט עיצובי אחד שינסה לבלוט בשטח כשהאורות כביםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
- 1 follower
-
-
העיניין הוא כזה: בנגן H10 ישנה אופציה מכל האקוולייזרים שקיימים שם לבחור אחד מותאם אישית. בזה שמותאם אישית ניתן לכוון את הבאס, הטרבל ועוד כמה דברים לפי הטעם האישי... כאשר מתוך כל הרשימה אני בוחר את זה שמותאם אישית הוא מנגן כמו שצריך, אבל בשיר שבא אח"כ האקוולייזר פתאום נשמע לא בדיוק כמו שאני כיוונתי אותו כלומר המום וחסר טרבל למרות שהוא מסומן מתוך הרשימה. ע"מ לחזור לכיוון שלי אני צריך לבחור אק. אחר, ואז לחזור לשלי ורק אז הוא נשמע במיטבו. מישהו מכיר את הבאג המוזר הזה? איך פותרים את זה? FIRMWARE מעודכן ל2.53...
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם בגוגל פיקסל7 שמוכרים בארץ הboot loader וה oem פתוח או נעול ואם יש דרך לבדוק את זה? והאם היתם לוקחים סיכון ומזמינים מ ebay?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
mio עם תוכנת I-GO ב 1500 ש"ח או איתורן עם תוכנת איתורן? ב 1900 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מכשירי משפחת ה-Galaxy M לא זכו לנוכחות והערכה גדולים בשוק הישראלי - אבל אנחנו מקווים מאוד שהדגם העתידי הזה יצליח לשנות את המצב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
השבב המודרני הצנוע ביותר מבית קוואלקום יאפשר לנו להתרשם ממנו בפעם הראשונה במסגרת דגם ה-A53 של Oppo לכתבה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי אנשים יקרים, אני מחפש טאבלט אמין שיש לו כניסה לכרטיס סים. חשבתי על גלקסי או משהו בסיגנון, אבל בחנויות שדיברתי איתן אמרו לי שאין להם טאבלטים עם כניסה לסים. איזה מכשירים מומלצים שניתן לקנות בארץ ישנם? ולמה זהו מצרך כל כך נדיר?!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-