עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, יש לי שני אייפודים בבית, אחד עם מסך שחור לבן שהוא בנפח 80GB ואיתו בקופסא קיבלתי מטען לבית (ז"א מטען לחבר לשקע בבית ולהטעין אותו). שלשום קניתי אייפוד צבעוני וידאו שהוא בנפח 30GB אבל בקופסא לא היה מטען לבית ז"א אני צריך להטעין אותו דרך המחשב. השאלה שלי היא אם המטען של האיפוד הלא צבעוני מתאים לאייפוד הצבעוני עם הוידאו או שהוא יכול להזיק לו? תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  2. האם המטען השולחני הזה יוכל להתאים לחיבורי החשמל בארץ? איזה כבל צריך לחבר אליו כדי שהוא יתחבר לחשמל? למישהו יש מושג? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by yaarix,

שלום לכולם. לאבא שלי יש יומולדת בקרוב וחשבתי לקנות לו GPS. האם יש GPS שהוא גם נייד (שניתן ללכת איתו ברגל ולמדוד שטחים) וגם ניתן לשים אותו לע סטנד ברכב ולקבל הנחיות בזמן הנהיגה? אם כן מה טווח המחירים ועל איזה מכשיר הייתם ממליצים? בעיקרון הייתי רוצה לבזבז עד 1200 שקל אולי טיפונת יותר תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  4. לא יודע מה לבחור, אני צריך מכשיר פשוט, למטרות דיבור ( רמקול טוב וכו' ), אני רוצה שיהיה אמין עם סוללה שמחזיקה הרבה. מצלמה צריך רק בסיסית למקרי חירום של תאונת דרכים או משהו בסגנון זה. מבחינת נגן, מיותר, צריך רק שיידע לנגן MP3 כרינגטון, כלומר גם לא צריך זיכרון של יותר מ - 10 מגה. צריך שיהיה בלוטות' ולשלותם יש. שלושת המכשירים שכתבתי בכותרת, עונים על הדרישה שלי מבחינת המפרט, שלושתם עולים פחות מ - 500 שקל, אבל על שלושתם קראתי תגובות נוראיות, של בעיות קליטה, נכבים מעצמם, עוצמת שמע נוראית וכו'. מישהו מכיר אותם ויכול להמליץ לי על אחד מהם על סמך ניסיון חיובי ? תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by achiya1,

שלום וברכה בעיה שגיליתי השבוע בפלאפון שלי ,נוקיה 6280. האינטרנט לא פעל בכלל בהתחלה גם לא הדפדפן המובנה של נוקיה.. לאחר מספר סידורים בעזרת תומך של אורנג' הצלחתי להפעיל אותו. אבל הבעיה באופרה נשארה ואני לא יכול לגלוש.. אציין רק שהסרתי והתקנתי מחדש כיביתי מכשיר וכד'. החלפתי גרסה לחדשה יותר..ולא עזר. אשמח לקבל סיוע בעניין ,תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by padirn,

שלום! יש לי iriver H10 20G מהגירסא האמריקאית אני חושב... (זה שפועל דרך ה windows media player) ואני לא יכול להעביר קבצי TXT, כל פעם שאני מנסה להעתיק לתיקיה של הTXT במכשיר אני מקבל הודעה שהוא לא תומך בקבצים מהסוג הזה.... מה שמוזר זה שבמחשבים אחרים אני כן מצליח להעביר קבצים כאלה אבל יש משהו שונה בקריאה של המכשיר... כשאני נכנס אליו דרך המחשב שלי אז הוא נותן לי קודם שתי תיקיות ראשיות אחת של מדיה ואחת של מוסיקה ובמחשב שלי זה נותן לי את כל התת תיקיות שיש בתוכן ביחד... אולי זאת הבעה? ניסיתי גם למחוק את התוכנת חומרה של זה ולהתקין אותה מחדש אבל זה לא עזר.... אני אודה אם תענו בהקדם האפשרי... תודה!

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  7. איך הנגן הזה בהשוואה לדגמים של סאנדיסק וכדומה? והאם אפשר בנגן לפתוח כל מיני תיקיות? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&scat=318&tcat=

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

איפה אפשר למצוא AD-41 של NOKIA בארץ? אפשר לקנות אותו בניפרד (בלי האוזניות שהוא בא איתך?) הוא יעבוד עם 6230i?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  9. חבר שלי הביא את המכשיר לפני כמה ימים והסאונד שם ממש חלש, הספיקר חלש ולא כמו שמצופה ממכשיר שמתיימר להיות "נגן". בכל מקרה ידוע לי שהיו קיימות כמה שיטות להגברה של הסאונד בדגמים יותר ישנים ( בעיקר במוטורולה), ניסיתי להגביר דרך האקולייזר אך ללא הועיל. אם מישהו יודע איך אפשר להגביר את הסאונד דרך תוכנה או כל דרך אחרת אז זה יהיה לא רע. בתודה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by KFL,

שלום התקנתי את התוכנה Nimbuzz בפלאפון ולפני שאני משתמש בה יש לי רק שאלה אחת: האם אני יוכל להתקשר לכל מספר של מישו בלי שהוא יהיה מחובר לתוכנה סתומרת אם יש לי חבר ואה להתקשר אליו והוא לא מחובר לתוכנה האם אני יוכל להתקשר אליו??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  11. כול פעם שאני מנסה לעביר שיר לכול פאלפון כול קובץ אני מקבל קובץ זה מוגן מפני כתיבה בבקשה תעזרו לי איזה מרגיז זה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by yonatan.mendelson,

האם המותג האהוב מתחילת המילניום עומד לחזור לחיינו פעם נוספת, הפעם בתור סדרה של מכשירים חכמים מבוססי אנדרואיד? תיעוד בארגוני התקינה מצביע על כך שזה יקרה בקרוב מאוד לכתבה

13. לאחר הרבה מאוד הבטחות, זה סוף סוף קרה: יצרנית השעונים השוויצרית Tag Heuer חשפה את השעון החכם הראשון שלה, והוא בהחלט מהווה נציג מיוחד בקטגוריה הצפופה הזאת לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-שעון-האנדרואיד-היוקרתי-ביותר/

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by dol222,

יש לי iaudio x5 והוא לא מזוהה ע"י המחשב שלי שיש בו VISTA. יש משהו לעשות? (עידכנתי את כל העידכונים לויסטה)

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  15. שלום לכולם וגמר חתימה טובה ! אני מחפש לקנות טלפון נייד שאני יוכל לגלוש אתו באינטרנט בדפדפן רגיל ! ( לא משהו מהסוג של O BOX ) מסך גדול ! מקלדת נוחה ! והכי חשוב שבגלל זה ה I PHONE יורד מהפרק אני צריך מכשיר חזק שבנוי טוב ! באורנ'ג הציעו לי לקנות את ה נוקיה E71 אבל אני לא חייב לקנות דרכם עם יש לכם משהו להמליץ לי עליו תודה רבה לכם וחג שמח

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. הנגן המדובר הוא Meizu m3 music card

17. Started by talminator,

שלום חברים יקרים, אני ממש מקווה שאני שואל במקום הנכון. האם יש איזושהי דרך לשחק במחשב במשחקים שמותאמים לאייפון? סוג של אמולטור אולי? תודה רבה ושיהיה יום נעים לכולם!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by alexg657,

אהלן, אני מחשב טאבלט עם וינדוס 8 מותקן או לא.. שמריץ סרטי hd ואת מערכת ההפעלה בצורה חלקה.. תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. מה הסמארטפון הכי טוב שאפשר לקנות במחיר הזה? צריך לתמוך בתדרים של גולן טלקום. תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. הסמארטפון הנוסטלגי המדליק עם המסך הגמיש זוכה להמשכיות עם מעט מאוד שינויים משמעותיים לנוסחהלכתבה

21. Started by law89,

מה הדרך הכי פשוטה לגבות את כל הפלאפון?

22. לא פשוט להתחרות בעולם הטאבלטים שמבוססים על מערכת אנדרואיד בימים אלו - אבל יצרנית המחשבים הסינית מאותתת כי היא מעוניינת להמשיך ולנסות את כוחה בתחוםלכתבה

23. Started by d_v,

היי אני לא מבין בין IPOD ל IRIVER או לכל חברה אחרת שין לי מושג לגביה. אני צריך נגן בנפח של 30-40 GP, שיהיה לי נוח להעביר קבצים אליו וממנו, כי הוא ישמש גם כ HD נייד (להעברת קבצים גדולים מאוד...) בלי יותר מדי ממשקים מסובכים, שיהיה P&P, נוח, לא גדול מידי (למרות שהגודל באמת לא קובע במקרה הזה), איכותי, ואם אפשר שיראה טוב... אני מקווה שפירטתי מספיק... זקוק לתשובה ממצה ודחופה (אחי בארה"ב רוצה לקנות לי והוא עכשיו בחיפושים...) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  24. אני מחפש פלאפון שיעלה בסביבות ה 1,000 שקל...אפשר בחריגה של 200-300 שקל ככה חשוב לי סוללה חזקה ושיהיה GPS (בחינם עם תוכנה או משהו חח) רצוי (לא חייב): מצלמה 2 מגה פיקסל ומעלה, WIFI לא אכפת לי לקנות מחנות פרטית ואפילו מ EBAY (אם יש אחריות נורמלית בארץ או אם יש תיקונים זולים בחנויות פרטיות) אני מתכנן לקנות לא בשבוע הקרוב, אלא בשבוע שאחריו..אם זה משנה.. וגם רציתי לדעת אם המבצע של סלקום שווה? כי תמיד יש להם כל מיני התחייבויות, ואני חושש שהמעבר מפלאפון דור 2 ל 3 או 3.5 יעלה את המחיר.. (אני במסלול חיילים עם NOKIA 6070 ונגמרה לי ההתחייבות והתשלום וכו'..) תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by לאנד,

שלום. רציתי לברר בקשר לדגם איכותי וטוב כמו xh 4700. האם יש משהו כמוהו / ו / או יותר טוב ?? שאלה שניה האם ניתן להתקין עלמחשבי כף יד . את תוכנת Windows XP Remote Desktop. או משהו דומה לשליטה מרחוק על תוכנת עבודה ב -P.C . במשרד . תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.