עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by יוסי21,

יש ברשותי נוקיה5630 של סלקום וברצוני לפתוח אותו לשאר החברות אך מכיוון שאיני הבעלים ואין לי קשר איתם אני לא יכול לפתוח את המכשיר בחברה.מישהו מכיר חנות או תוכנה שפותחת בודאות את המכשיר?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by shoxa,

מחפש מכשיר בתקציב של עד 2000, בתנאי תשלומים (10-12) בינתיים ראיתי S2 ב 1700 מחודש מסלקום,אייפון 4 16גיגה מחודש ב1700, או סמסונג ADVANCE ב 1500 מחנות פרטית, תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  3. הדגמים העדכניים של Mediatek יהיו אלו שיפעילו את המכשיר החכם הקומפקטי והתקציבי מבית היצרנית הסינית לכתבה

4. את מעבד ה-Dimensity 1000 המבטיח לא הזדמן לנו לראות מככב באף סמארטפון בשוק - אך כעת מגיע ה-Dimensity 1000 Plus שאמור לשנות את המצב בתוך מכשיר דגל מבית מותג סיני צעיר לכתבה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  5. דיווחים ברשת על כך שתוכניותיה של היצרנית הסינית לעתיד הקרוב כוללות לכל הפחות שלושה דגמים נוספים לכתבה

6. Started by weissby,

מקווה שזה באמת הפורום המתאים.. יש אם אנלא טועה בין כל הדיסקים של הדיוידי שקיימים היום יש את הR שזה אחד פעמי, RW רב פעמי ואם אנלא הוזה נכון יש גם סוג כזה שאפשר להקליט איתו רב פעמי וגם לערוך? זתומרת נניח הקלטתי במשך דקה על הדיסק, ואז בא לי להקליט שוב ולא למחוק הכל, אלא להקליט למשל החל מ0:30 שניות, באמת יש כזה דבר? אם כן מה השם של זה? והדבר השני שאני רוצה זה לקבל ממכם עיצה לנגן DVD מקליט, שיתמוך בכל הפורמטים אבל דוגרי הכי חשוב לי זה DIVX ואולי גם הXVID הזה שזה יתמוך גם בכתוביות, כולל עברית, ויש העדפה למותג מוכר יחסית, וממש אין צורך שיהיה בנגן דיסק קשיח ד"א איך בדיוק בנגני DVD קוראי DIVX שיש בהם אפשרות לעדכון גרסה, איך בדיוק מעדכנים את זה שמה? והאם APEX זה חברה טובה יחסי…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  7. לנובו חושפת את ה-Moto Z Play החדש, שמציע הרבה דברים טובים אך גם תג מחיר בעייתי לכתבה

8. ענקית התוכנה הודיעה על רכישתה של חברת Swiftkey הבריטית בעבור סכום של כ-250 מיליון דולר האם אי פעם תהיתם כמה שווה המקלדת הוירטואלית שבה אתם משתמשים במכשיר האנדרואיד או ה-iOS שלכם? ובכן, אם המקלדת הזו הייתה במקרה של חברת Swiftkey הפופולרית, התשובה היא רבע מיליארד דולר, מסתבר. מיקרוסופט הודיעה כי תרכוש את החברה הבריטית שקמה לפני כשמונה שנים, ומתמקדת בפיתוח של מקלדות תוכנתיות ייעודיות עבור מכשירים חכמים, בסכום של כ-250 מיליון דולר במזומן – מה שיעניק לה דריסת רגל משמעותית נוספת בעולם התוכנה של אנדרואיד ו-iOS (ב-Swiftkey מצהירים על מעל ל-300 מיליון משתמשים במקלדות שלהם), ואולי גם טכנולוגיה בשלה עבור המקלדות הוירטואליות שלה במערכת החלונות, הן למחשבים אישיים והן למובייל…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by Lumber Jack,

היי אני רוצה לקנות מכשיר DVD חדש, כמה מאפיינים שחשובים לי: * שיקרא סרטים מHD חיצוני דרך הUSB בצורה נורמלית (כי יש כאלה שאי אפשר להעביר קדימה ואחורה מהUSB למשל) * HDMI * שיקרא כתוביות לא מודבקות (קובץ של כתוביות) אני מניח שמכשיר כזה קשה למצוא (או שלא?) אבל אם יש לכם המלצה לאחד כזה, אני אשמח מאוד. תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by most,

שלום, קניתי לפני כשנה קליפ 2 GB מ KSP עשיתי את כל העדכוני קושחה עד לעדכני ביותר אם זיכרוני לא מטעה אותי היה לי רדיו הרדיו אינו מופיע בתפריט האם יכול להיות? מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by baz0r-,

חשוב שיהיה אמין ומהיר, לא כמו הN73 שיש לי שהוא ממש סיוט מצלמה לא הכי חשובה אבל רצוי 3.2 מגהפיקסל ויותר לא חשוב מוזיקה עדיף יש ראשונה (אורנג') אבל אם שווה מאד יד שנייה אז גם בא בחשבון. תקציב 1300 ש''ח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. עד כמה קריטי ההבדל בין גירסאות הסימביאן בשניהם (9.2 ב5700 ו9.1 ב73ME) והמעבד בגלל שחשוב לי תמכיה טובה באפליקציות, כמה אפליקציות קיימות שתומכות ב9.2 אבל לא ב9.1?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  13. ארגון התקינה הסיני מציג פרטים על צמד סמארטפונים חדש של שיאומי, שאמור לשדרג עוד יותר את ההיצע שלה בשוק הביניים העמוס שיאומי מציעה כבר היום כמה ממכשירי הביניים המשתלמים ביותר שניתן להעלות על הדעת ביקום המכשירים החכמים המודרני (Redmi Note 3, Redmi Note 2 וגם ה-Redmi 2,בגירסת ה-Pro שלו), אך עושה רושם שהיא ממש לא מסתפקת בזה, ועומלת במרץ על לכל הפחות שני מכשירים נוספים במטרה לשפר את התחרותיות שלה בטווחי מחיר נוספים. לפי מידע שמגיע אלינו מגוף התקינה הסיני המרכזי TENAA, היצרנית מכינה סמארטפון אחד שכולל מסך 5 אינץ' ברזולוציה של 720p, עם שבב מתומן ליבות בתדר של 1.5GHz (ה-MT6753 של מדיהטק? או שאולי דווקא ה-Snapdragon 615 של קוואלקום?), מערכת אנדרואיד 5.1, זכרון RAM של 2GB,…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by oran55,

אני רוצה לקנות משדר FM, כמה שאלות: 1. האם השימוש באחד כזה הוא טוב? 2. איזה משדר מומלץ מבין כל מה שמוצע בשוק? המחיר שאני רוצה להשקיע הוא עד 150 ש"ח. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  15. אז ככה: אנחנו מחפשים דרך לעשות FORWARDING לשיחות שמגיעות למערכת הIP שלנו (מעט מסובך, חברה שנמצאת בישראל אבל עובדת עם ארה"ב - ולכן גם הטלפונים שלנו "נמצאים" בארה"ב) לסלולרי ישראלי רגיל. שתי האופציות שמצאתי הן: א) סלולרי WI FI שיתחבר גם הוא לרשת הקיימת - פתרון יקר, לא בטוח אם שווה. ב) האופציה השנייה מתבססת על משהו שראיתי באיביי ואין לי מושג איך למצוא את זה שוב, זה מעין ממשק חיצוני שמתחבר למחשב ומכוון שיחות IP לטלפון סלולרי, או לפחות כך הבנתי מהתיאור של המוצר. זה בהחלט פיתרון זול יותר. חוצמזה אני מוכן לשמוע כל פיתרון אפשרי. התקציב עומד על איזור ה-500 ש"ח כך שסלולרי אייפי אכן מהווה אופציה הגיונית, אבל אנחנו מנסים לסגור את זה בעלות פחותה בהרבה (הממשק החיצוני שראיתי באיביי נמכר…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  16. משתמשת Mi Band 2 מתלוננת על כוויה שגרם לה צמיד הניטור החדש של החברה הסינית, לכאורה לכתבה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by shibie,

אהלן חברה, רציתי לשאול אם יש נגנים יותר איכותיים מבחינת הסאונד משל חברת cowon-iaudio ? תודה..

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  18. סדרת הביניים הפופולרית של החברה הסינית ממשיכה להתבסס על שבבים ממותג ה-Dimensity של MediaTek - אך עולה רמה עם שימוש בדגם 4 ננומטר שהיה שמור למכשירים בכירים בלבד ב-2022לכתבה

19. Started by Moshiko Hertz,

יום טוב חבר'ה יקרים!! אני לקראת קניית פלא חדש ואני אשמח לשמוע המלצות שלכם... הצרכים שלי מהפלאפון הם: סוללה חזקה,הרצת מספפר אפליקציות במקביל ושעדיין הפלא ירוץ באופן די חלק,תגובת מגע טובה מהירה ומדויקת,תגובת פלאפון מהירה וזהו...לא חשובה לי המצלמה ואם הפלאפון יכול להריץ משחקים כבדים..תקציב עד 2100 שח!! תודה לכל העוזרים!!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  20. היצרנית המתרחבת במהירות מאמצת את השבב המפואר ביותר של קוואלקום כבסיס למותג חדש - ויש גם תוכניות לדגמים מקבילים עם שבבי הדגל מבית Mediatekלכתבה

21. כן - אני יודע שנגמר :-( אני זקוק לו דחוף - רב תודות.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by ran07,

שמעתי שצריך לצאת גירסה 4 ויהיו כמה שיפורים ב Wi-Fi ועוד ועוד האם נכון אם כן שווה לחכות

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  23. שלום לכולם אני לקוח ברשת סלקום ואני תקוע עם מה שללא ספק הפלאפון הכי גרוע שאי פעם נוצר שזה כמובן ה-6280 השברירי פלאפון ה3 חלקים ונופל המקשים עכשיו הגעתי למסקנה שאני לא צריך הרבה מהפלאפון שיהיה חזק פשוט אני מעדיף בלי סליידרים צדפות וכדומה ודק. שיטטתי לי באתר של סלקום וראיתי כמה אפשריות ועכשיו נאי מביא את זה אליכם שתעזרו לי להחליט, אז האפשריות הם: 1) Nokia 6500 Classic 2) Sony Ericsson T700 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson W902 עכשיו אף פעם לא היה לי סוני ארקיסון אך המכשירים שלהם? מבחינת הנוחות הממשק העמידות קרינה וכדומה. אם כמובן אתם מכירים מכשירים נוספים אשמח לשמוע על רעיונות נוספים תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  24. ה-Snapdragon 636 ישלב את היעילות של ה-Snapdragon 626 עם הבטחה לביצועים טובים יותר, מערכי צילום מתקדמים יותר ומסכים אולטרה רחבים עבור שוק המיינסטרים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים