גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
ענקית הטכנולוגיה מציגה צמד דגמי ביניים חדשים שמצרפים אותה אל אחוות ה-5G - עם די הרבה מאפיינים אשר בולטים בחסרונם לעומת לא מעט דגמים אחרים זולים יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
- 1 follower
-
-
הנציגה המקומית של המותג הקוריאני הוותיק מוצאת לעצמה פייבוריט חדש במלחמה על שוק הביניים המקומי?לכתבה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
- 1 follower
-
-
מקורות מדווחים על כך שמכשיר הדגל הבא מבית סמסונג יוצע גם בגירסה יוקרתית ויקרה במיוחד, עם ליבה גראפית אימתנית במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-galaxy-s7-יגיע-גם-בגירסת-פרימיום-עם-עוד-יותר-כ/
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לפני שאתחיל בסקירה אודות מערכת ההפעלה, אספר גילוי נאות, היה לי אייפון כ- 5 וחצי שנים, ולפני כ- 7 חודשים עברתי לגלאקסי 3 של סמסונג. עדיין יש ברשותי אייפון 4 וחשבון מפתחים של אפל (יש לי אייפד, ו imac). כשצפיתי במצגת ביום שני דיי התאכזבתי מהעיצוב. זה עניין של טעם ואני פחות אהבתי את העיצוב ה"צבעוני", לטעמי הוא צעקני מידי, וצבעוני מידי, ופשוט לא. לאחר שהתקנתי אני גיבשתי ספר דעות, וחשוב להדגיש, התמונות והסרטונים הם לא יהיו בחיים כמו ה"דבר האמיתי"- לראות על המכשיר, ו"לשחק" ולתפעל. הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא כמובן העיצוב, אין צורך להרחיב בנושא, זה פשוט עיצוב שונה לגמרי. האנימציות דיי נחמדות ואני דיי אהבתי אותם. הבעיה מתחילה לאחר כמה דקות של שימוש, הפונטים עברו שינוי וה…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר ולא הצלחתי לעדכן לעידככון האחרון רק לעידכון של 2.57 והיה לי 2.55 מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
דיווחים ברשת על כך שתוכניותיה של היצרנית הסינית לעתיד הקרוב כוללות לכל הפחות שלושה דגמים נוספים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
צהריים טובים, אחריי חודש במבצע של אורנג', הגלישה החינמית באינטרנט הופסקה, דבר שגרם לי לחשוב על מעבר לדור 2 עם המכשיר. הבנתי שלמעבר הזה יש מספר יתרונות כמו סוללה שמחזיקה יותר זמן, המכשיר לא מתחמם בזמן שיחה. אך יותר חשובים לי חסרונותיו; מהם בעצם החסרונות? ובנוסף, יש מספר דברים שאם הם מתבטלים אני אשקול את המעבר, כמו: האם התקן הבלותוט' יהיה פעיל? האם אני אוכל לבצע שיחות וידאו? וכיצד אני מבצע את המעבר הזה במכשיר? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
צילומים נוספים מגיעים אל הרשת ומציגים את המכשיר החדש של סמסונג בצמד גוונים שעדיין לא ראינו עבורו עוד יום עובר – והנה אנחנו מקבלים עוד תמונות וצילומים של מכשירי הדגל הטריים מבית סמסונג, שיוצגו לעולם ב-21 בפברואר, כלומר בעוד כשבוע וחצי. התמונות החדשות מציגות את המכשיר בצבע אפור-כסוף ובצבע מוזהב, ומצטרפות אל הצילומים הקודמים שכבר ראינו לדגם בצבע כחול כהה או שחור. הצבעים והתיעודים החדשים ברורים יותר מאלו הקודמים, וללא ספק מציגים את מכשיר הדגל באור חיובי יותר – עם מעטפת מסך מזערית וצד קדמי שמזכיר במידה מסויימת את ה-One M9 וה-One M8 של HTC. התמונה והתצלומים החדשים הצליחו להפתיע אותנו לחיוב האם מעבר לחיי סוללה נהדרים וביצועים מובילים, מכשירי ה-Galaxy S…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום רב. לא מצאתי אפליקציה בוינדוס 10 של יוטיוב . כך שאני רוצה להציג סרטון על גבי הטלויזיה דרך האינטרנט זה לא עובד . יש למישהו רעיון כיצד לעשות זאת. בברכה א.ר
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי. משום מה בהצטרפותי לסלקום לא נאמר לי שהחבילה לא כוללת הודעות MMS, אז אני רוצה לברר אם שליחת תמונה ב-SMS נחשבת גם כשירות MMS. תודה!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פלאפון חדש מרשת אורנג' שיהיה עם איכות קול טובה, איכות מצלמה טובה, ואורך חיי סוללה ארוך.. כרגע אני עם E65 אני רוצה לשדרג אותו התקציב לא מוגבל תודה. נ.ב. אני סטודנט עתודאי שנכנס למסלול חיילים אז שיהיה פלאפון שיתמוך לי במסלול
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ענקית התוכנה הודיעה על רכישתה של חברת Swiftkey הבריטית בעבור סכום של כ-250 מיליון דולר האם אי פעם תהיתם כמה שווה המקלדת הוירטואלית שבה אתם משתמשים במכשיר האנדרואיד או ה-iOS שלכם? ובכן, אם המקלדת הזו הייתה במקרה של חברת Swiftkey הפופולרית, התשובה היא רבע מיליארד דולר, מסתבר. מיקרוסופט הודיעה כי תרכוש את החברה הבריטית שקמה לפני כשמונה שנים, ומתמקדת בפיתוח של מקלדות תוכנתיות ייעודיות עבור מכשירים חכמים, בסכום של כ-250 מיליון דולר במזומן – מה שיעניק לה דריסת רגל משמעותית נוספת בעולם התוכנה של אנדרואיד ו-iOS (ב-Swiftkey מצהירים על מעל ל-300 מיליון משתמשים במקלדות שלהם), ואולי גם טכנולוגיה בשלה עבור המקלדות הוירטואליות שלה במערכת החלונות, הן למחשבים אישיים והן למובייל…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאבא שלי יש יומולדת בקרוב וחשבתי לקנות לו GPS. האם יש GPS שהוא גם נייד (שניתן ללכת איתו ברגל ולמדוד שטחים) וגם ניתן לשים אותו לע סטנד ברכב ולקבל הנחיות בזמן הנהיגה? אם כן מה טווח המחירים ועל איזה מכשיר הייתם ממליצים? בעיקרון הייתי רוצה לבזבז עד 1200 שקל אולי טיפונת יותר תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איפה (חנות) הכי משתלם לקנות wii? אני יודע שבחו"ל הכי משתלם אז בלי הערות על חו"ל בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
נכנסתי לתוכנה PCLINK כדיי להעלות כמה שירים.לחצתי על pc tho phone ואז התוכנה כתבה שתוך כדיי ימחקו דברים בפלאפון ואני ברוב טיפשותי לחצתי על אישור,מה שגרם לזה שכל ספר הטלפונים שלי נמחק. למזלי שמרתי לפניי כמה ימים "הורדתי" את ספר הטלפונים שלי לתוכנה.הבעייה שבגלל שכל השמות הם בעברית בתוכנה הם מופיעים עם סמני שאלה כגון: ?????. כאשר ניסיתי להעתיק מהמחשב למכשיר אז גם שם השמות הם סימניי שאלה. יש לי שתיי שאלות 1.איך אני בכל זאת יכול לשחזר בצורה תקינה את ספר הטלפונים שלי? 2.איך אני יכול להעביר שירים לפלאפון בלי למחוק דברים? תודה לעזורים.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם המטען השולחני הזה יוכל להתאים לחיבורי החשמל בארץ? איזה כבל צריך לחבר אליו כדי שהוא יתחבר לחשמל? למישהו יש מושג? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כולנו ציפינו לשמוע חדשות אודות שבב ה-Snapdragon 875 - אבל בקוואלקום החליטו להפתיע עם שם שם בולט ומעניין יותר, אשר מדגיש את הקפיצה הטכנולוגית העסיסית שממתינה בפניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר הרבה מאוד הבטחות, זה סוף סוף קרה: יצרנית השעונים השוויצרית Tag Heuer חשפה את השעון החכם הראשון שלה, והוא בהחלט מהווה נציג מיוחד בקטגוריה הצפופה הזאת לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-שעון-האנדרואיד-היוקרתי-ביותר/
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, קניתי מגדיל טווח של TP-link דגם WA830RE. לאחר ההתקנה שלו שבוצעה לפי ההוראות והעברתו לחדר אחר בו לא נמצא הראוטר, רק הלפטופ והסלולרי קלטו את הרשת האלחוטית. מסיבה שלא הצלחתי להבין הטאבלט לא קלט את הרשת המוגברת. בתמיכה הטכנית של המוצר לא ידעו לעזור לי. הטכנאי השתלט מרחוק על הלפטופ כדי לבדוק את ההגדרות של מגדיל הטווח ולא מצא בעיה. מדובר בטאבלט לילדים QUE TBQ7101 - כולל 5 ספרים של QUE בעל מסך 7 אינטש, מעבד Cortex A8 1Ghz, זכרון RAM בנפח 1GB, אחסון בנפח 4GB, חיבור Mini HDMI ומצלמה קדמית יש לציין שבדקתי גם עם טבלט אחר - דגם שונה לגמרי (מיני מחשב נייד / טאבלט עם מסך מגע "7 ומקלדת מובנת כולל מערכת הפעלה Android 4.0 מבית Champion דגם POCKET PC) וגם הוא לא קלט את הרשת המוגברת…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הסוללה חיפשתי באייבי וכולם נראות אותו דבר מישהו מכיר סוללה מקורית איכותית במחיר סביר?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי טאבלט sm-t295 אין בו Nfc ואני צריך לרב קו ועוד מכשיר שיתחבר אליו עם עדיפות שיקרא גם כרטיס אשראי חיפשתי ומצאתי יותר מידי דברים והלכתי לאיבוד אשמח לקבל עזרה בזה או קישור למוצר בארץ או בחו"ל הזול מבניהם
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה Nimbuzz בפלאפון ולפני שאני משתמש בה יש לי רק שאלה אחת: האם אני יוכל להתקשר לכל מספר של מישו בלי שהוא יהיה מחובר לתוכנה סתומרת אם יש לי חבר ואה להתקשר אליו והוא לא מחובר לתוכנה האם אני יוכל להתקשר אליו??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
סמארטפון צנוע וסביר עם אנדרואיד 5.1 ותג מחיר של 235 שקלים? גם אנחנו הופתענו, אך זה באמת קיים, ואפילו נראה לא רע בכלל לכתבה: http://hwzone.co.il/ל-leagoo-הסינית-יש-סמארטפון-שהוא-המכשיר-המשנ/
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא AD-41 של NOKIA בארץ? אפשר לקנות אותו בניפרד (בלי האוזניות שהוא בא איתך?) הוא יעבוד עם 6230i?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
איך הנגן הזה בהשוואה לדגמים של סאנדיסק וכדומה? והאם אפשר בנגן לפתוח כל מיני תיקיות? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&scat=318&tcat=
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-