עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היורש של אחד מהדגמים המשתלמים ביותר בשוק עתיד לבחור בשבב מבית Mediatek ולספק תמיכה ברשתות מודרניות בתוספת לשיפור בביצועיםלכתבה

2. אז ככה: אנחנו מחפשים דרך לעשות FORWARDING לשיחות שמגיעות למערכת הIP שלנו (מעט מסובך, חברה שנמצאת בישראל אבל עובדת עם ארה"ב - ולכן גם הטלפונים שלנו "נמצאים" בארה"ב) לסלולרי ישראלי רגיל. שתי האופציות שמצאתי הן: א) סלולרי WI FI שיתחבר גם הוא לרשת הקיימת - פתרון יקר, לא בטוח אם שווה. ב) האופציה השנייה מתבססת על משהו שראיתי באיביי ואין לי מושג איך למצוא את זה שוב, זה מעין ממשק חיצוני שמתחבר למחשב ומכוון שיחות IP לטלפון סלולרי, או לפחות כך הבנתי מהתיאור של המוצר. זה בהחלט פיתרון זול יותר. חוצמזה אני מוכן לשמוע כל פיתרון אפשרי. התקציב עומד על איזור ה-500 ש"ח כך שסלולרי אייפי אכן מהווה אופציה הגיונית, אבל אנחנו מנסים לסגור את זה בעלות פחותה בהרבה (הממשק החיצוני שראיתי באיביי נמכר…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  3. שלום. יש לי LG G2 עם אנדרואיד 4.2.2 ואני ממש רוצה לעדכן אותו לגרסה מתקדמת יותר (וקיימת גרסה רשמית כבר מזמן). אני מנסה לעדכן אותו דרך התוכנה של LG suite (מה שבעבר הצליח לי עם מכשיר אחר) אבל הוא מציג את ההודעה הזו: אני מנתק ומחבר שוב ושוב וזה לא עובד! מה ניתן לעשות? תודה לעוזר.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by Y.R,

אהלן רכשתי לאחרונה נגן mp4 של teac. model:mp-380-1gb עכשיו, כול קיבצי המוזיקה בלבד ששמתי עליו פועלים יופי, הבעיה היא שאני לא מצליח לנגן עליו קיבצי ווידאו (חוץ מהקובץ לדוגמא שבא עם המכשיר) אני מניח שהבעיה היא שהוא לא יודע לקרוא את הפורמט של הקבצים שבהם אני משתמש. אז יש לי 3 שאלות: 1)איזה פורמט של קיבצי ווידאו יתאימו לנגן שלי? 2)איך אני יכול לדעת איזה פורמט כול קובץ? (אין להם סיומת של .mp3 או avi. וכ"ו בשם) 3)איך אני משנה את הפורמט של הקובץ?

5. שלום לכולם, אני מחפש נגן מוזיקה טוב ואמין שישמש אותי גם לשמיעת מוזיקה וגם בעיקר להקלטה איכותית וחזקה יצא לי להשתמש כבר במס' נגנים אך איכות ההקלטה שלהם ממש על הפנים ובקושי שומעים את ההקלטה אני מוכן להשקיע עד 400 שקל... מישהו מכיר נגן אמין וטוב?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by tzay,

שאלה מתוך בורות מוחלטת בתחום: באילו יישומים ניתן להשתמש ללא חבילת גלישה, עם/בלי wi-fi? להוריד אפליקציות אני מניח שחייב גישה לאינטרנט אבל מה לגבי שימוש שוטף? למשל ב- WhatsApp או ב- waze?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  7. Started by elad-k1,

שלום אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי יש לי כרגע את הסוני אריקסון הw910i ואני רוצה לשדרג לנוקיה 5310 האקספרס מיוזיק? אני קניתי את הסוני מאורנג ואני עדיין מחוייב אני רק מחליף את הסים והכול יעבוד?! והיה דיון פו ראיתי משו על הדור ה3 לא הבנתי בדיוק מה זה אומר? תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  8. מבקש עזרה כיצד ניתן לפתוח קבצי משחק שהורדו למכשיר Cowon Q5 ולא נפתחים??

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. אם כן אני ישמח לדעת... מכיוון שיש כרגע המון דגמים ואני לא מבין בזה בכלל בכלל אם מישהו מבין בזה שיגיב פה ואני ידבר איתו בפרטי או שיצור איתי קשר באיסיקיו 171778300 תודה רבה רבה מראש

10. Started by iakovl,

כמו שהכותרת אומרת המלצות לתוכנות ל6120C שלי

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  11. Started by spooky fish,

אם אני עושה root לטלפון, זה לא מסכן אותי יותר מפני וירוסים ופרצות אבטחה בתוכנות מוכרות? בגלל ההרשאות המלאות למערכת ההפעלה - שאז התוכנה הזדונית יכולה לעשות יותר לעומת הגירסה המקורית שההרשאות שלה היו מוגבלות

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  12. דיווחים ברשת על כך שתוכניותיה של היצרנית הסינית לעתיד הקרוב כוללות לכל הפחות שלושה דגמים נוספים לכתבה

13. שני מכשירים חכמים חדשים עם כמות מכובדת של אחסון פנימי וזכרון דינאמי בתור ברירת מחדל נוחתים בישראללכתבה

14. Started by shibie,

אהלן חברה, רציתי לשאול אם יש נגנים יותר איכותיים מבחינת הסאונד משל חברת cowon-iaudio ? תודה..

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by י.מ.,

שלום, מתלבט בין GPS של MIO מדגמי SPIRIT 505, או 555. איזה עדיף? למי יש ניסיון עם מכשירים אלה? האם ללכת על MIO, או על משהו אחר? מודה למי שיכול לסייע.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  16. ה-Snapdragon 636 ישלב את היעילות של ה-Snapdragon 626 עם הבטחה לביצועים טובים יותר, מערכי צילום מתקדמים יותר ומסכים אולטרה רחבים עבור שוק המיינסטרים לכתבה

17. סמארטפון הגיימינג החדש של אסוס כולל כבר עכשיו מסך מתקדם באופן בלתי רגיל – אך מסתבר שיש מצב עבודה נסתר משוכלל אפילו יותר, כמעט ללא מתחרים בקטגוריה לכתבה

18. הדגמים העדכניים של Mediatek יהיו אלו שיפעילו את המכשיר החכם הקומפקטי והתקציבי מבית היצרנית הסינית לכתבה

19. Started by motiyair,

אני מחפש המלצה למחשב כף יד ללא יכולות Gps (יש לי את הmio310), אני מעוניין שתהיה לו אופציה של Wifi וbt, וכמובן שיהיה אמין ובעל מסך יחסית גדול (בכדי שיהיה נוח לקרוא ולערוך קבצי אקסל.) בנוסף אני מעוניין שהמכשיר יכול להסתנכרן מול תוכנת המייל Lotus Notes.האמת אין לי יותר מידי מושג במחשבי כף יד. האם ניתן לעשות זאת?(את הסנכרון כמובן) האם ניתן לעשות זאת ללא ידיעת הממונים?(ז"א חיבור כבל USB "שתי לחיצות" וסיימנו). האם במידה ויתקינו לי (מהעבודה), את הלוטוס במחשב בייתי (במעין טוקן כזה) אני אוכל לסנכרנו אז? ושאלות נוספות: האם נוח לעבוד עם מחשב כף יד בכלל? כי אני די רוצה שהוא יחליף לי את היומן הרגיל ובנוסף יוכל להסתנכרן בקלות למול תוכנת מייל כמו לוטוס נוטס, או ע"י התקנה של תוכנת יומן…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  20. האם יש נגנים אשר תומכים בספריות כאשר מכניסים אליהם דיסק MP3? האם יש תצוגה לגבי השיר המושמע על הLCD של הנגן? האם אני יכול לדפדף בין ספריות במקום לעבור שיר -שיר?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by lidor_abo,

חברה מצאתי את הנגן הזה והמסך שלו שבור השאלה שלי אם יש אפשרות לתקן את המסך ואם כן כמה יעלה לי?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום יש לי מכשיר כף יד עם gps של חברת asus ואבד לי הכבל של המטען שלו! כמה דבר כזה אמור לעלות? ואיפה אפשר להשיג ? תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by Yaniv11,

אני מחפש טלפון בר(לא סליידר,לא צדפה) ולא מסך מגע, ומה שיותר קטן. קיים טלפון שאפשר להתקין בו תוכנת ניווט כמו שאפשר ב- iphone? (עם מפות של ישראל, כדי שלא אצטרך לשלם לספקית) אם לא אולי אני אשכול לקנות iphone למרות שהוא רק דור 3.0 וגם קצת גדול פיסית.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. הוא פותח לי חלון ושואל באמצעות מה אני רוצה לפתוח את הנגן(שמחובר ל-usb) : ווינאמפ, ווינדוס מדיה פלייר או כלום. זהו, 3 אופציות. ואם אני בוחר באחת מהן הוא לא מבצע כלום. עכשיו, בקונטרול פאנל ב-add hardware המחשב מזהה אותו ואומר שהכל בסדר איתו. הוא גם מציג את הנגן בתור MTP Player. לא יודע מזה אומר. מה שחשוב הוא שב- My Computer לא מופיע לי כונן חדש אליו אוכל להיכנס ולהעביר אליו מוזיקה. מה עושים???

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  25. שלום , אני מחפש נגן MP4 שייעודו העיקרי הוא שמיעת מוזיקה אבל גם תמונות ולעיתים גם סרטים (דגש על לעיתים) בגלל שאני לא מחפש נגן במיוחד לסרטים אז האיכות של הצג לא כזאת חשובה... מה אני יכול למצוא עד 400 ש"ח? והאם משם כך אני יכול להרשות לעצמי מוצרים שהם לא של סן דיסק וכו' אודה לכם אם תוכלו לענות בהקדם ,אני צריך אותו לשבוע הבא תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים