גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים אני מעוניין לקנות ZEN M 30GB צבע לבן, כנראה בארץ בגלל האחריות... מישהו מכיר מקום אמין ? איך KSP בעניין הזה ? להתרחק ? לקנות ? ואיך IVORY מתמודדים עם שירות לגבי נגן כזה ? אשמח לשמוע חוות דעת בעניין... והאם יש חנות ממש זולה בארה"ב ששווה להזמין ממנה את הנגן (מחיר מתחת ל-200$) בלבן ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כולנו ציפינו לשמוע חדשות אודות שבב ה-Snapdragon 875 - אבל בקוואלקום החליטו להפתיע עם שם שם בולט ומעניין יותר, אשר מדגיש את הקפיצה הטכנולוגית העסיסית שממתינה בפניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב יש ברשותי טאבלט sm-t295 אין בו Nfc ואני צריך לרב קו ועוד מכשיר שיתחבר אליו עם עדיפות שיקרא גם כרטיס אשראי חיפשתי ומצאתי יותר מידי דברים והלכתי לאיבוד אשמח לקבל עזרה בזה או קישור למוצר בארץ או בחו"ל הזול מבניהם
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש נגן MP4 שייעודו העיקרי הוא שמיעת מוזיקה אבל גם תמונות ולעיתים גם סרטים (דגש על לעיתים) בגלל שאני לא מחפש נגן במיוחד לסרטים אז האיכות של הצג לא כזאת חשובה... מה אני יכול למצוא עד 400 ש"ח? והאם משם כך אני יכול להרשות לעצמי מוצרים שהם לא של סן דיסק וכו' אודה לכם אם תוכלו לענות בהקדם ,אני צריך אותו לשבוע הבא תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יצרנית אמצעי התצוגה Japan Display מציתה את הדמיון שלנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שטף פרטים טריים אודות מכשיר הדגל של המותג הפיני מרמז על חשיפה רשמית שנמצאת ממש מעבר לפינה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
- 1 follower
-
-
היי. משום מה בהצטרפותי לסלקום לא נאמר לי שהחבילה לא כוללת הודעות MMS, אז אני רוצה לברר אם שליחת תמונה ב-SMS נחשבת גם כשירות MMS. תודה!
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום אנשים.. יש לי iRiver H-120 , ואני רוצה להעביר אליו רשימות השמעה. ניסיתי להעביר רשימה מהמדייה פלייר (.wpl) , הרשימה עברה אבל לא פועלת. איך מעבירים / יוצרים רשימות השמעה בנגן? תודה, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני שוקל את להחליף את ה S1 שלי ששירת אותי בנאמנה תקופה ארוכה החל מימי GB העליזים ועד ICS הנהדרים . הגיע הזמן להחליף פלאפון והדילמה שלי היא כזו : במצד אחד אני מחפש המכשיר הכי חזק בשוק ובזה אין ספק S4 , אבל אני גם מחפש מכשיר שיהיה מגניב ולכן אני גם נוטה לכיוון ה אייפון 5 אבל הוא לא כזה חזק ואין בו לרגע זה פונקציות נוספות (והמבין יבין ) . לכן אני רוצה את דעתכם , המלצתכם . בתודה ושבת שלום .
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום רב. לא מצאתי אפליקציה בוינדוס 10 של יוטיוב . כך שאני רוצה להציג סרטון על גבי הטלויזיה דרך האינטרנט זה לא עובד . יש למישהו רעיון כיצד לעשות זאת. בברכה א.ר
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
מקורות מדווחים על כך שמכשיר הדגל הבא מבית סמסונג יוצע גם בגירסה יוקרתית ויקרה במיוחד, עם ליבה גראפית אימתנית במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-galaxy-s7-יגיע-גם-בגירסת-פרימיום-עם-עוד-יותר-כ/
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי מוטו W375 מרשת סלקום ברצוני לרשום את שמי על המסך ראשי במקום השם של cellcom, בסלקום אומרים שאין להם איפשרות, אבל ברשתות האחרות יש אפשרות דרך תפריט התאמה אישית. למי שיש ידע הנדון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, לפני שאתחיל בסקירה אודות מערכת ההפעלה, אספר גילוי נאות, היה לי אייפון כ- 5 וחצי שנים, ולפני כ- 7 חודשים עברתי לגלאקסי 3 של סמסונג. עדיין יש ברשותי אייפון 4 וחשבון מפתחים של אפל (יש לי אייפד, ו imac). כשצפיתי במצגת ביום שני דיי התאכזבתי מהעיצוב. זה עניין של טעם ואני פחות אהבתי את העיצוב ה"צבעוני", לטעמי הוא צעקני מידי, וצבעוני מידי, ופשוט לא. לאחר שהתקנתי אני גיבשתי ספר דעות, וחשוב להדגיש, התמונות והסרטונים הם לא יהיו בחיים כמו ה"דבר האמיתי"- לראות על המכשיר, ו"לשחק" ולתפעל. הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא כמובן העיצוב, אין צורך להרחיב בנושא, זה פשוט עיצוב שונה לגמרי. האנימציות דיי נחמדות ואני דיי אהבתי אותם. הבעיה מתחילה לאחר כמה דקות של שימוש, הפונטים עברו שינוי וה…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר ולא הצלחתי לעדכן לעידככון האחרון רק לעידכון של 2.57 והיה לי 2.55 מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי MIO 169 עם WM 2003 יש מצב שאני יכול להתקין WM 2005 ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאבא שלי יש יומולדת בקרוב וחשבתי לקנות לו GPS. האם יש GPS שהוא גם נייד (שניתן ללכת איתו ברגל ולמדוד שטחים) וגם ניתן לשים אותו לע סטנד ברכב ולקבל הנחיות בזמן הנהיגה? אם כן מה טווח המחירים ועל איזה מכשיר הייתם ממליצים? בעיקרון הייתי רוצה לבזבז עד 1200 שקל אולי טיפונת יותר תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הכריזה רשמית על סמארטפון ה-Vibe X3 שלה, והוא מרשים אפילו יותר ממה שציפינו לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-vibe-x3-החדש-של-לנובו-הוא-סמארטפון-משתלם-עם/
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
דיווחים ברשת על כך שתוכניותיה של היצרנית הסינית לעתיד הקרוב כוללות לכל הפחות שלושה דגמים נוספים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לא מצליח לבצע חיפוש לפי שם פרטי..... אלא רק לפי שם משפחה - האם ניתן למצוא פתרון לבעיה ?? בתודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טאבלט בראש ובראשונה לקריאת Ebooks ומגזינים, וממש אח"כ לגלישה נוחה ברשת. הדבר הכי חשוב זה מסך שהוא הדבר הכי קרוב לE-Ink בLCD/LED. יש דבר כזה היום? הKobo Arc ממה שקראתי הכי קרוב לזה, האם למישהו יש ניסיון איתו? עוד הצעות מלבד הנקסוס 7?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המכשיר היוקרתי והמתקדם ביותר בארסנל של סמסונג מקבל את תג המחיר הרשמי שלו - שנמוך רק באופן סמלי מאוד מהדור הראשון החלוצי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הסוללה חיפשתי באייבי וכולם נראות אותו דבר מישהו מכיר סוללה מקורית איכותית במחיר סביר?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ZTE הסינית מצליחה לקצור לעצמה את תואר המחדשת המצטיינת במצלמות סלפי לשנת 2020 - אך מהרשמים הראשונים עולה כי איכות התמונה שנפגעת תתקשה להצדיק את השכלוללכתבה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך דרך כל שהיא לדבר עם שירות לקוחות של חברת RIO ז"ל... איך אני עושה את זה (בלי לשלם 20$ כי עבר לי האחריות על המכשיר) האם יש טלפון\פקס\מייל שאפשר לדבר איתם. עדיף בארץ אבל גם בחו"ל יעזור. תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הפטנט החדש של חברת הענק מספק לנו רמז אודות ההתפתחות האפשרית הבאה של טכנולוגיית המסכים הגמישים שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
- 1 follower
-