עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. חברה הלוותי מחבר את האמפי שלו F2 4GBוiAudio/Cowonו והוא נהרס לי יותר נכון אמא שלי שטפה לי את התיק ובטוח התיק היה את האמפי.. :kopfpatsch: עכשיו אני רוצה ליקנות לו אמפי חדש בסביבות המחיר 500 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by tamir245,

שלום רב, לאחרונה רכשתי את הקריאטיב זן 4GB לאחר שהיה לי בעבר את הזן מיקרו. בישן הייתי מבצע DRAG AND DROP פשוט דרך EXPLORER של ווינדוס,בחדש אני מנסה לבצע את הDRAG לתיקיית ה- MUSIC וכל פעם אני נתקל בהודעה של "הנגן התנתק או לא מחובר" או משהו בסגנון והנגן עצמו מחובר בסדר גמור. מדובר על חלונות XP,ודרך סנכרון של מדיה פלייר הוא מעביר בסדר גמור. האם אני מפספס פה משהו?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  3. היצרנית היפנית מבקשת לצאת לדרך חדשה ומאשרת את השמועות על כך שסדרת מכשירי ה-X החדשה תהיה זו שתירש את מכשירי ה-Xperia Z האם זה היה צפוי, בעצם? גורם רשמי בסוני אישר כי סדרת מכשירי ה-Xperia Z של החברה מיצתה את עצמה ולא תזכה להמשכיות – בעוד שסדרת ה-Xperia X החדשה שחשפה החברה תתפוס את מקומה כסדרה המובילה והמפורסמת ביותר של החברה. כעת, נראה שאפשר להתחיל לתהות כיצד המהלך הזה מצביע על שינוי הגישה של סוני. האם המעבר לסדרה חדשה מרמז על השקה של מספר גדול יותר של סמארטפונים בעתיד הקרוב? אחרי הכל, סוני השיקה כעת שלושה סמארטפונים קומפקטיים ברמות מפרט שונות משמעותית, כולם תחת אותו שם סדרה, בעוד שסדרת ה-Xperia Z התמקדה בשוק הגבוה באופן כמעט בלעדי. להתראות Xperia…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by Alpha Dog,

יש לי דגם e260 עד אתמול כנראה שלא ידעתי את זה כי ניסתי להוריד עדכון שפה בשביל שזה יוכל לקרוא עברית.. בקיצור הורדתי עדכון לדגם אחר.. ומאז המכשיר לא מגיב.. אלא אם כן מטעינים אותו.. *לפני שכולכם קופצים עם התשובה למכשיר יש בטריה מלאה כי הוא הוטען לפני יומיים הטענה מלאה.. וחוץ מזה גם כשאין לו בטריה הוא נדלק ואז מופיעה הודעה שאין בטריה ואזה ואז הוא נכבה.. תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  5. מה הסמארטפון הכי טוב שאפשר לקנות במחיר הזה? צריך לתמוך בתדרים של גולן טלקום. תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. http://www.sendup.net/8859663 תודה לכל העוזרים עריכה.. הסתדר זה היה משהו tty עשיתי לזה off וזה נעלם.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  7. שוב שלום לכולם, הכנתי סקירה (יחסית קצרה) על המכשיר החדש מבית LG, ה LG G6... מקווה שיעזור למי שמעוניין לרכוש או סתן סקרן לגבי המכשיר. ספויילר קטן, הוא לא מאכזב תהנו !

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  8. שלום לכולם, בקרוב תהיה לי האפשרות לרכוש טלפון חכם מחו"ל! איזה כיף! או כך לפחות חשבתי.... הבעיה היא האפשרויות העומדות בפני, יותר מידי! אחחח צרות של ברי מזל אין ספק! לרשותי כ2500 שקלים חדשים לרכישת טלפון מסוג זה. אני מחפש טלפון שיחזיק מעמד, יהיה בנוי טוב ובעל מפרט של אלופים. כמובן שאני אעדיף זמן סוללה טוב אבל איאפשר לבקש הכל עם טלפון חכמים...יש לי יש לי יש לי! גם בעל אינטליגנציה גבוהה וגם לא יתעייף... פההההההה פההההההה פההההה(אני מתכוון לראות דרכו קומדי סטור בזמן נסיעה בתחבורה ציבורית מקוללת). כמה דגמים שעיני קלטו: (עמיד למים ואבק, איזה גברררר)Sony Xperia Z Nexus 4(בעיקר בגלל המחיר) HTC One(שבתקווה יוזל קצת עד למועד הקניה) האם למישהו יש הצעות נוספות. נ.ב- אני נוטה יותר ל…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by id3232,

שלום!ברשותי מכשיר SGS עם רום של PERSEPTION וקרנל SPEEDMOD כל זה בגרסא 2.2 של אנדרואיד.ברצוני לשדרג את האנדרואיד לגרסא 3 החדשה ביותר.האם זה בכלל כדאי מבחינת ביצועי המכשיר?ואם כן אפשר בבקשה מדריך מפורט איך לעשות את זה בלי למחוק כל מה שיש לי על המכשיר?תודה רבה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  10. Started by יניב חלה,

שלום רב יש ברשותי טאבלט sm-t295 אין בו Nfc ואני צריך לרב קו ועוד מכשיר שיתחבר אליו עם עדיפות שיקרא גם כרטיס אשראי חיפשתי ומצאתי יותר מידי דברים והלכתי לאיבוד אשמח לקבל עזרה בזה או קישור למוצר בארץ או בחו"ל הזול מבניהם

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  11. מישהו יודע במה הw910i יותר טוב מהku580 חוץ מהחיישניי תנועה והעניין הזה של המשחקים? ההבדל של המחיר ניראה טיפה מוזר...

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by shoxa,

מחפש מכשיר בתקציב של עד 2000, בתנאי תשלומים (10-12) בינתיים ראיתי S2 ב 1700 מחודש מסלקום,אייפון 4 16גיגה מחודש ב1700, או סמסונג ADVANCE ב 1500 מחנות פרטית, תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by night-fire,

שלום, בעקבות קניית מחשב חדש אין הרבה תקציב לכן רציתי לשאול מספר שאלות : 1.אם אני קונה מכשיר יד שניה (נגיד k610i ) פתוח לאורנג',אני יוכל לבטח אותו אצלם? (אצל אורנג') . 2.האם יש מכשיר מומלץ בסביבות 600-700 שקל (כמובן שיד שניה..)? תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  14. Started by dj_horse,

שלום! רציתי לבדוק האם קיים בדגם הזה gps והאם הוא כדאי וטוב,או שעדיף לקנות מחשב כף יד משכולל, ולרכוש סלולרי נייד מחברות הסלולר עם הדור השלישי,וכול התכנים שהם מציעים שנישמע יותר כדאי. אני היום רכשתי את ה hp ipaq 5940 והוא ניראה הרבה יותר טוב ורציתי לשאול מה דעתכם על כך שכדאי לרכוש מחשב כף יד בניפרד ופלאפון מחברת הסלולר עם כול הטכנולוגיה שהם מציעים ושיש שם? תודה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by orzilca,

האם גרסת iGo 2008 תעבוד על על Mio C350 ? אם כן האם יש דרך להכניס את התוכנה למכשיר ? (הרי המכשיר לא מתפקד כמחשב כף יד.. איך ניתן לעשות זאת)

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  16. אני רוצה שבשירים ישמעו יותר חזק , אם יותר עוצמה תודה מראש......

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by Moshiko Hertz,

יום טוב חבר'ה יקרים!! אני לקראת קניית פלא חדש ואני אשמח לשמוע המלצות שלכם... הצרכים שלי מהפלאפון הם: סוללה חזקה,הרצת מספפר אפליקציות במקביל ושעדיין הפלא ירוץ באופן די חלק,תגובת מגע טובה מהירה ומדויקת,תגובת פלאפון מהירה וזהו...לא חשובה לי המצלמה ואם הפלאפון יכול להריץ משחקים כבדים..תקציב עד 2100 שח!! תודה לכל העוזרים!!

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by alex15,

מתלבט מה לקנות בין הSONY ERICSSON H800I ו NOKIA N73 מה עדיפ לי לקנות ?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  19. שני מכשירים חכמים חדשים עם כמות מכובדת של אחסון פנימי וזכרון דינאמי בתור ברירת מחדל נוחתים בישראללכתבה

20. ענקית הטכנולוגיה מציגה צמד דגמי ביניים חדשים שמצרפים אותה אל אחוות ה-5G - עם די הרבה מאפיינים אשר בולטים בחסרונם לעומת לא מעט דגמים אחרים זולים יותרלכתבה

21. Started by יוסי21,

יש ברשותי נוקיה5630 של סלקום וברצוני לפתוח אותו לשאר החברות אך מכיוון שאיני הבעלים ואין לי קשר איתם אני לא יכול לפתוח את המכשיר בחברה.מישהו מכיר חנות או תוכנה שפותחת בודאות את המכשיר?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by eliil1,

http://www.everyjoe.com/cellphone9/acer-f1-on-windows-mobile-65/ http://www.mydigitallife.info/2009/06/18/acer-f1-smartphone-with-1ghz-qualcomm-snapdragon-cpu/iw/ מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by alon p,

קניתי ההיום איפוד טאץ דור שני וחצי ב900, השאלה שלי היא האם שווה להחזיר לחנות ולנקות אחד דור שלשי ולשם יותר? או שלא צריך לשלםיותר?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  24. דגם ה-Moto הבא של לנובו עשוי להביא חיי סוללה נדיבים ואת כיסויי ה-Moto Mods הייחודיים לקהל יעד רחב הרבה יותר לכתבה

דיונים חדשים בפורומים