גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הגיע הזמן להשתדרג ולכן אני מבקש את עזרתכם - המומחים שבפורום: נתחיל בזה שאני רוצה לקנות מכשיר mp3/mp4 עם רדיו מובנה וממשק שיאפשר ניווט נוח בשירים. אלה הקריטריונים העיקריים שיכריעו. לאחרונה ראיתי גם מכשירי סלולר שבעצם מספקים הכול ושאלתי היא: בטווח מחירים של עד אלפיים שקלים - האם מוצדק (מבחינת איכות) לקנות מכשיר סלולר "שיש בו הכול" - ואם כן אז איזה דגם (ולמה) או שעדיף ללכת על מכשירים שמוקדשים למטרה זו (בגלל איכות שמע/תצוגה/זיכרון) ואיזה דגמים נחשבים לחזקים. * ואם אפשר, אז רק להזכיר דגמים שהגיעו לארץ ;D
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי MIO 169 עם WM 2003 יש מצב שאני יכול להתקין WM 2005 ?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר כף יד עם gps של חברת asus ואבד לי הכבל של המטען שלו! כמה דבר כזה אמור לעלות? ואיפה אפשר להשיג ? תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טאבלט בראש ובראשונה לקריאת Ebooks ומגזינים, וממש אח"כ לגלישה נוחה ברשת. הדבר הכי חשוב זה מסך שהוא הדבר הכי קרוב לE-Ink בLCD/LED. יש דבר כזה היום? הKobo Arc ממה שקראתי הכי קרוב לזה, האם למישהו יש ניסיון איתו? עוד הצעות מלבד הנקסוס 7?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
המכשיר המתקבל היוקרתי של סמסונג עבר מקצה שיפורים וצלח בהצלחה את כל הבדיקות והבחינות - ויושק מסחרית בשווקים נבחרים בחודש ספטמבר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית אמצעי התצוגה Japan Display מציתה את הדמיון שלנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
האם יש נגנים אשר תומכים בספריות כאשר מכניסים אליהם דיסק MP3? האם יש תצוגה לגבי השיר המושמע על הLCD של הנגן? האם אני יכול לדפדף בין ספריות במקום לעבור שיר -שיר?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי מוטו W375 מרשת סלקום ברצוני לרשום את שמי על המסך ראשי במקום השם של cellcom, בסלקום אומרים שאין להם איפשרות, אבל ברשתות האחרות יש אפשרות דרך תפריט התאמה אישית. למי שיש ידע הנדון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לפני כשנה קניתי מכשיר בסניף דינמיקה המכשיר הוא מוטורולה L2 עכשיו נשבר לי ממנו ואני מעוניין להחליף או לשדרג למכשיר ששמתי עליו עין...זהו SE K610I השאלה האם זה אפשרי להחזיר להם את המכשיר שיש לי כרגע ולשדרג למכשיר חדש?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
היי, לפני שאתחיל בסקירה אודות מערכת ההפעלה, אספר גילוי נאות, היה לי אייפון כ- 5 וחצי שנים, ולפני כ- 7 חודשים עברתי לגלאקסי 3 של סמסונג. עדיין יש ברשותי אייפון 4 וחשבון מפתחים של אפל (יש לי אייפד, ו imac). כשצפיתי במצגת ביום שני דיי התאכזבתי מהעיצוב. זה עניין של טעם ואני פחות אהבתי את העיצוב ה"צבעוני", לטעמי הוא צעקני מידי, וצבעוני מידי, ופשוט לא. לאחר שהתקנתי אני גיבשתי ספר דעות, וחשוב להדגיש, התמונות והסרטונים הם לא יהיו בחיים כמו ה"דבר האמיתי"- לראות על המכשיר, ו"לשחק" ולתפעל. הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא כמובן העיצוב, אין צורך להרחיב בנושא, זה פשוט עיצוב שונה לגמרי. האנימציות דיי נחמדות ואני דיי אהבתי אותם. הבעיה מתחילה לאחר כמה דקות של שימוש, הפונטים עברו שינוי וה…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
ארגון התקינה הסיני מציג פרטים על צמד סמארטפונים חדש של שיאומי, שאמור לשדרג עוד יותר את ההיצע שלה בשוק הביניים העמוס שיאומי מציעה כבר היום כמה ממכשירי הביניים המשתלמים ביותר שניתן להעלות על הדעת ביקום המכשירים החכמים המודרני (Redmi Note 3, Redmi Note 2 וגם ה-Redmi 2,בגירסת ה-Pro שלו), אך עושה רושם שהיא ממש לא מסתפקת בזה, ועומלת במרץ על לכל הפחות שני מכשירים נוספים במטרה לשפר את התחרותיות שלה בטווחי מחיר נוספים. לפי מידע שמגיע אלינו מגוף התקינה הסיני המרכזי TENAA, היצרנית מכינה סמארטפון אחד שכולל מסך 5 אינץ' ברזולוציה של 720p, עם שבב מתומן ליבות בתדר של 1.5GHz (ה-MT6753 של מדיהטק? או שאולי דווקא ה-Snapdragon 615 של קוואלקום?), מערכת אנדרואיד 5.1, זכרון RAM של 2GB,…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
השקתו של אחד המתמודדים המובילים לתואר הסמארטפון הכי מעניין בשנת 2020 מתקרבת, וכעת יש לנו יותר פרטים על הדרך שבה הוא פועל ועל תג המחיר המיועד עבורולכתבה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
- 2 followers
-
-
שטף פרטים טריים אודות מכשיר הדגל של המותג הפיני מרמז על חשיפה רשמית שנמצאת ממש מעבר לפינה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לדעת... התקשרתי אבל עדיף כבר ללכת לסניף...אז בכול זאת אולי מישהו יודע מה חדש שם ומה משתלם לקחת? שמעתי שנותנים החזר של 500 שח על מכשיר ישן לקניית מכשיר חדש... זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני צריך דרך כל שהיא לדבר עם שירות לקוחות של חברת RIO ז"ל... איך אני עושה את זה (בלי לשלם 20$ כי עבר לי האחריות על המכשיר) האם יש טלפון\פקס\מייל שאפשר לדבר איתם. עדיף בארץ אבל גם בחו"ל יעזור. תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פלאפון חדש מרשת אורנג' שיהיה עם איכות קול טובה, איכות מצלמה טובה, ואורך חיי סוללה ארוך.. כרגע אני עם E65 אני רוצה לשדרג אותו התקציב לא מוגבל תודה. נ.ב. אני סטודנט עתודאי שנכנס למסלול חיילים אז שיהיה פלאפון שיתמוך לי במסלול
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, קניתי מגדיל טווח של TP-link דגם WA830RE. לאחר ההתקנה שלו שבוצעה לפי ההוראות והעברתו לחדר אחר בו לא נמצא הראוטר, רק הלפטופ והסלולרי קלטו את הרשת האלחוטית. מסיבה שלא הצלחתי להבין הטאבלט לא קלט את הרשת המוגברת. בתמיכה הטכנית של המוצר לא ידעו לעזור לי. הטכנאי השתלט מרחוק על הלפטופ כדי לבדוק את ההגדרות של מגדיל הטווח ולא מצא בעיה. מדובר בטאבלט לילדים QUE TBQ7101 - כולל 5 ספרים של QUE בעל מסך 7 אינטש, מעבד Cortex A8 1Ghz, זכרון RAM בנפח 1GB, אחסון בנפח 4GB, חיבור Mini HDMI ומצלמה קדמית יש לציין שבדקתי גם עם טבלט אחר - דגם שונה לגמרי (מיני מחשב נייד / טאבלט עם מסך מגע "7 ומקלדת מובנת כולל מערכת הפעלה Android 4.0 מבית Champion דגם POCKET PC) וגם הוא לא קלט את הרשת המוגברת…
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני שוקל את להחליף את ה S1 שלי ששירת אותי בנאמנה תקופה ארוכה החל מימי GB העליזים ועד ICS הנהדרים . הגיע הזמן להחליף פלאפון והדילמה שלי היא כזו : במצד אחד אני מחפש המכשיר הכי חזק בשוק ובזה אין ספק S4 , אבל אני גם מחפש מכשיר שיהיה מגניב ולכן אני גם נוטה לכיוון ה אייפון 5 אבל הוא לא כזה חזק ואין בו לרגע זה פונקציות נוספות (והמבין יבין ) . לכן אני רוצה את דעתכם , המלצתכם . בתודה ושבת שלום .
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הסוללה חיפשתי באייבי וכולם נראות אותו דבר מישהו מכיר סוללה מקורית איכותית במחיר סביר?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הכריזה רשמית על סמארטפון ה-Vibe X3 שלה, והוא מרשים אפילו יותר ממה שציפינו לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-vibe-x3-החדש-של-לנובו-הוא-סמארטפון-משתלם-עם/
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום. יש לי LG G2 עם אנדרואיד 4.2.2 ואני ממש רוצה לעדכן אותו לגרסה מתקדמת יותר (וקיימת גרסה רשמית כבר מזמן). אני מנסה לעדכן אותו דרך התוכנה של LG suite (מה שבעבר הצליח לי עם מכשיר אחר) אבל הוא מציג את ההודעה הזו: אני מנתק ומחבר שוב ושוב וזה לא עובד! מה ניתן לעשות? תודה לעוזר.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
- 1 follower
-
-
יש דרך לגלות של מי המספר שמתקשר בחסוי חוץ מהמשטרה?חייבת להיות דרך...אתם יודעים אולי?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר ולא הצלחתי לעדכן לעידככון האחרון רק לעידכון של 2.57 והיה לי 2.55 מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-