עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היצרנית הטאיוואנית משנה גישה, לקראת החשיפה המיועדת בסוף החודש לכתבה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  2. מאז שעדכנתי ל-4.1.2 לא מצליח להעביר ישומים ל-USB STORAGE. מקבל הודעה שאין מספיק מקום, למרות שיש שם יותר מג'יגה מקום פנוי. משהו נתקל בבעיה / הצליח לפתור ? (ראיתי בכמה פורומים פוסטים דומים על הבעיה, אבל הפתרון של - לפרמט את המכשיר לא נראה לי...)

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by assaf990,

יש תוכנה שיכולה להגביר את עוצמת השמע?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by do_k,

הי, לפני כמה ימים עידכנתתי את התוכנה ל-2.41 והכנסתי שירים לנגן. תייגתי אותם, אבל כשאני פותח את רשימת השירים לבחירה, מוצג רק שם השיר, בלי הלהקה/זמר. רק בהשמעה מופיעים פרטי הזמר והאלבום. בגירסה הקודמת תייגתי אותו דבר , אבל ברשימה הופיעו גם שמות הזמרים. איך אפשר לפתור את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  5. http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=535&main=1

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  6. צריך להיות מוכרז לפני 17 במרץ, ויתכן מלאי כבר במאי (לפני Iphone) http://www.dailytech.com/Gearing+Up+for+Microsofts+Zune+Phone/article6046.htm מייקרוסופט ממש רודפת אחרי אפל ;D

7. Started by e.s,

אפשר לעשות את זה? איך עושים את זה ? מישהו יכול להביא לי איזה קישור לשדרוג הזה?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  8. Started by VoliSuS,

https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id...r=2&t=12&c=373 - זה בעיקרון שמעתי עליו רק דברים טובים אבל הבאסה שאין לו רמקול מובנה והוא נראה בתמונה דיי גדול.. ויש לי שאלה בקשר אליו.. אפשר להתקין לו רמקול?? לא עם כבל כאילו לשלם לא יודע אולי לחברה או לאיזה בן אדם והוא יתקין לי כזה רמקול מובנה?? -----------------------------------------------------------------------------------------http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....F70PF216200119 אחלה נגן לפי מה שראיתי ושמעתי הבעיה פה שאין עיברית וזה לא טאצ' לא שאני צריך את זה אבל אני ממש רוצה טאצ' אבל אם אין אין וגם ראיתי סירטון שלו האיכות תמונה והסירטונים ממש טובים!!! ---------------------------------------------------------------…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  9. Started by night-fire,

שלום, בעקבות קניית מחשב חדש אין הרבה תקציב לכן רציתי לשאול מספר שאלות : 1.אם אני קונה מכשיר יד שניה (נגיד k610i ) פתוח לאורנג',אני יוכל לבטח אותו אצלם? (אצל אורנג') . 2.האם יש מכשיר מומלץ בסביבות 600-700 שקל (כמובן שיד שניה..)? תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  10. Started by dj_horse,

שלום! רציתי לבדוק האם קיים בדגם הזה gps והאם הוא כדאי וטוב,או שעדיף לקנות מחשב כף יד משכולל, ולרכוש סלולרי נייד מחברות הסלולר עם הדור השלישי,וכול התכנים שהם מציעים שנישמע יותר כדאי. אני היום רכשתי את ה hp ipaq 5940 והוא ניראה הרבה יותר טוב ורציתי לשאול מה דעתכם על כך שכדאי לרכוש מחשב כף יד בניפרד ופלאפון מחברת הסלולר עם כול הטכנולוגיה שהם מציעים ושיש שם? תודה.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. היי, אני מחפש לקנות טלפון חדש עד 1000 ש״ח. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה גם באוזניות למוזיקה וכו. תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. נגן עם וידאו אפשרות להציג שמות שירים בעברית חשבתי על סנדיסק-יש עליהם ביקורות טובות אם שוק ה MP4 עודכן ויש חברה טובה יותר אשקיע יותר מהתקציב. 2-8 GB אפשרות להרחבה. חיבור סטנדרט USB למחשב (לא כמו לפלאפונים או Ipod) ואם יש גם חיבור לשקע קיר. סאונד חזק משהו טוב לרוק מסך סביר שלא אקרע תעיניים לראות קליפ עמיד ככל האפשר (יהיה לצבא)... וזהו תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  13. שלום אני מחפש דיברות Bluetooth לרכב נידת באיזור ה300-400 שקל. יש משהו איכותי בטווח מחירים? תודה מראש עריכה: מצאתי את הדיבורית הבא http://www.usbid.co.il/product728.aspx ורציתי לדעת אם יש המלצות או משהו מקיר את החברה שלה....

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by most,

אני מתלבט לגבי איזה נגן לקנות. האפשרויות העיקריות שנראות לי כרגע הם : 1.sansa Clip 2GB 2. ה-creative zen + stone 2GB 3.ה-iAudio U3. האוזניות שאיתם אשמע הם KOSS KSC75. לאיזה מהם יש את איכות הסאונד הטובה ביותר ? מי מהם הכי נוח לריצות\אימונים ? מה לגבי נוחות ממשק ? לכולם יש חריץ הרחבה ? כרגע ללא התחשבות במחיר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by aviran_n,

הGPS צריך להיות פשוט לתפעול. בעלת איכות חומרים טובה, ובלי גאדג'טים מיותרים. פשוט מכשיר ניווט איכותי נטו. שלא יעשה בעיות. התקציב? עד 700 ש"ח עם חריגה אפשרית לאיזור ה800 אם זה באמת משתלם. אשמח לעזרה והכוונה כי אני כבר מזמן לא בתחום והמכשיר לא בשבילי. תודה רבה לעוזרים וגמר חתימה טובה!

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by yair_b,

קניתי מכשיר Sony Ericsson W760i מכשיר בעל gps מובנה. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר להפעיל את הgps בלי להתחבר דרך התוכנה של פלאפון. אני מכיר את ה free map אבל לא הצלחתי להפעיל אותה. אם משהוא מכיר תוכנה אחרת שיכולה לעבוד אצלי. ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  17. אני מחפש אפליקציה לאנדרואיד שתוכל לסנכרן בין מה שקורה במכשיר האנדרואיד למחשב ווינדוס 8 למשל אני באמצע סרטון ביוטיוב ואז הגעתי הביתה אז אני ילחץ על איזה כפתור או משהו ואז הסרטון יפתח באותה נקודה שראיתי במכשיר. או אם גלשתי באתר מסויים אז שאני ילחץ על הכפתור האתר יפתח במחשב בלי שאני יצרתך לחפש אותו. במילים אחרות שאני יוכל להמשיך מאיפה שהייתי בפלפון או בטאבלט במחשב

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. מישהו יודע במה הw910i יותר טוב מהku580 חוץ מהחיישניי תנועה והעניין הזה של המשחקים? ההבדל של המחיר ניראה טיפה מוזר...

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  19. מה הסמארטפון הכי טוב שאפשר לקנות במחיר הזה? צריך לתמוך בתדרים של גולן טלקום. תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  20. http://www.sendup.net/8859663 תודה לכל העוזרים עריכה.. הסתדר זה היה משהו tty עשיתי לזה off וזה נעלם.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  21. האם יש נגנים אשר תומכים בספריות כאשר מכניסים אליהם דיסק MP3? האם יש תצוגה לגבי השיר המושמע על הLCD של הנגן? האם אני יכול לדפדף בין ספריות במקום לעבור שיר -שיר?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. חברה הלוותי מחבר את האמפי שלו F2 4GBוiAudio/Cowonו והוא נהרס לי יותר נכון אמא שלי שטפה לי את התיק ובטוח התיק היה את האמפי.. :kopfpatsch: עכשיו אני רוצה ליקנות לו אמפי חדש בסביבות המחיר 500 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by ehad36,

חשוב שיתמוך בכמה שיותר פורמטים וכמובן קורא צרובים . תקציב עד 800 עד 1000 (מספיק?).

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  24. קיבלתי במתנה ipod touch , ניסיתי להדליק אותו והוא מבקש את itunes. אני לא אוהב את המדיניות הזאת של אפל להכריח אותנו להשתמש בתוכנות שלהם לאחר רכישת המכשיר. מכירים אלטרנטיבות טובות? אתרים מומלצים בכלל עבורו? האם כל מה שמתאים ל iphone, מתאים גם ל ipod? לצורך ההבהרה מדובר על דגם ה 8GB.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  25. אחסון פנימי מהיר בנפח של טרה-בייט מגיע אל שוק הביניים, באדיבותה של Realmeלכתבה

דיונים חדשים בפורומים