עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by shibie,

אהלן חברה, רציתי לשאול אם יש נגנים יותר איכותיים מבחינת הסאונד משל חברת cowon-iaudio ? תודה..

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  2. הוא פותח לי חלון ושואל באמצעות מה אני רוצה לפתוח את הנגן(שמחובר ל-usb) : ווינאמפ, ווינדוס מדיה פלייר או כלום. זהו, 3 אופציות. ואם אני בוחר באחת מהן הוא לא מבצע כלום. עכשיו, בקונטרול פאנל ב-add hardware המחשב מזהה אותו ואומר שהכל בסדר איתו. הוא גם מציג את הנגן בתור MTP Player. לא יודע מזה אומר. מה שחשוב הוא שב- My Computer לא מופיע לי כונן חדש אליו אוכל להיכנס ולהעביר אליו מוזיקה. מה עושים???

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  3. שלום. יש לי LG G2 עם אנדרואיד 4.2.2 ואני ממש רוצה לעדכן אותו לגרסה מתקדמת יותר (וקיימת גרסה רשמית כבר מזמן). אני מנסה לעדכן אותו דרך התוכנה של LG suite (מה שבעבר הצליח לי עם מכשיר אחר) אבל הוא מציג את ההודעה הזו: אני מנתק ומחבר שוב ושוב וזה לא עובד! מה ניתן לעשות? תודה לעוזר.

4. ה-Snapdragon 636 ישלב את היעילות של ה-Snapdragon 626 עם הבטחה לביצועים טובים יותר, מערכי צילום מתקדמים יותר ומסכים אולטרה רחבים עבור שוק המיינסטרים לכתבה

5. Started by Yaniv11,

אני מחפש טלפון בר(לא סליידר,לא צדפה) ולא מסך מגע, ומה שיותר קטן. קיים טלפון שאפשר להתקין בו תוכנת ניווט כמו שאפשר ב- iphone? (עם מפות של ישראל, כדי שלא אצטרך לשלם לספקית) אם לא אולי אני אשכול לקנות iphone למרות שהוא רק דור 3.0 וגם קצת גדול פיסית.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  6. היצרנית הסינית הכריזה על דגם חדש נוסף, שיהיה אחד מהראשונים בשוק שיכלול את שבב ה-Helio P20 החדשני לכתבה

7. Started by Y.R,

אהלן רכשתי לאחרונה נגן mp4 של teac. model:mp-380-1gb עכשיו, כול קיבצי המוזיקה בלבד ששמתי עליו פועלים יופי, הבעיה היא שאני לא מצליח לנגן עליו קיבצי ווידאו (חוץ מהקובץ לדוגמא שבא עם המכשיר) אני מניח שהבעיה היא שהוא לא יודע לקרוא את הפורמט של הקבצים שבהם אני משתמש. אז יש לי 3 שאלות: 1)איזה פורמט של קיבצי ווידאו יתאימו לנגן שלי? 2)איך אני יכול לדעת איזה פורמט כול קובץ? (אין להם סיומת של .mp3 או avi. וכ"ו בשם) 3)איך אני משנה את הפורמט של הקובץ?

8. האם יש נגנים אשר תומכים בספריות כאשר מכניסים אליהם דיסק MP3? האם יש תצוגה לגבי השיר המושמע על הLCD של הנגן? האם אני יכול לדפדף בין ספריות במקום לעבור שיר -שיר?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. מהתוכנה המקורית שלהם HotSync כבר מזמן התייאשתי, היא מייצרת בעיות על גבי בעיות \= מישהו מכיר תוכנה טובה שעובדת עם המכשירים האלה? תודה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  10. Started by KingRaptor,

הגיע הזמן להשתדרג ולכן אני מבקש את עזרתכם - המומחים שבפורום: נתחיל בזה שאני רוצה לקנות מכשיר mp3/mp4 עם רדיו מובנה וממשק שיאפשר ניווט נוח בשירים. אלה הקריטריונים העיקריים שיכריעו. לאחרונה ראיתי גם מכשירי סלולר שבעצם מספקים הכול ושאלתי היא: בטווח מחירים של עד אלפיים שקלים - האם מוצדק (מבחינת איכות) לקנות מכשיר סלולר "שיש בו הכול" - ואם כן אז איזה דגם (ולמה) או שעדיף ללכת על מכשירים שמוקדשים למטרה זו (בגלל איכות שמע/תצוגה/זיכרון) ואיזה דגמים נחשבים לחזקים. * ואם אפשר, אז רק להזכיר דגמים שהגיעו לארץ ;D

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  11. שלום אנשים אני מעוניין לקנות ZEN M 30GB צבע לבן, כנראה בארץ בגלל האחריות... מישהו מכיר מקום אמין ? איך KSP בעניין הזה ? להתרחק ? לקנות ? ואיך IVORY מתמודדים עם שירות לגבי נגן כזה ? אשמח לשמוע חוות דעת בעניין... והאם יש חנות ממש זולה בארה"ב ששווה להזמין ממנה את הנגן (מחיר מתחת ל-200$) בלבן ? תודה !

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by law89,

מה הדרך הכי פשוטה לגבות את כל הפלאפון?

13. Started by elad-k1,

שלום יש לי מכשיר כף יד עם gps של חברת asus ואבד לי הכבל של המטען שלו! כמה דבר כזה אמור לעלות? ואיפה אפשר להשיג ? תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  14. בזמן שסנקציות אמריקאיות קשוחות חונקות את יכולתה לפתח ולייצר מכשירים חכמים מתקדמים ותחרותיים - נראה כי חברת הענק הסינית ומותגי הבית שלה מגבירים את המיקוד בעולם ה-PC עם כניסה אל קטגוריות פופולריות חדשותלכתבה

15. המכשיר המתקבל היוקרתי של סמסונג עבר מקצה שיפורים וצלח בהצלחה את כל הבדיקות והבחינות - ויושק מסחרית בשווקים נבחרים בחודש ספטמבר לכתבה

16. מכשיר דגל תחרותי במיוחד מבית אחד ממותגי הבית של Xiaomi יוצג רשמית בתוך כמה ימים?לכתבה

17. Started by elad-k1,

שלום אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי יש לי כרגע את הסוני אריקסון הw910i ואני רוצה לשדרג לנוקיה 5310 האקספרס מיוזיק? אני קניתי את הסוני מאורנג ואני עדיין מחוייב אני רק מחליף את הסים והכול יעבוד?! והיה דיון פו ראיתי משו על הדור ה3 לא הבנתי בדיוק מה זה אומר? תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  18. ארגון התקינה הסיני מציג פרטים על צמד סמארטפונים חדש של שיאומי, שאמור לשדרג עוד יותר את ההיצע שלה בשוק הביניים העמוס שיאומי מציעה כבר היום כמה ממכשירי הביניים המשתלמים ביותר שניתן להעלות על הדעת ביקום המכשירים החכמים המודרני (Redmi Note 3, Redmi Note 2 וגם ה-Redmi 2,בגירסת ה-Pro שלו), אך עושה רושם שהיא ממש לא מסתפקת בזה, ועומלת במרץ על לכל הפחות שני מכשירים נוספים במטרה לשפר את התחרותיות שלה בטווחי מחיר נוספים. לפי מידע שמגיע אלינו מגוף התקינה הסיני המרכזי TENAA, היצרנית מכינה סמארטפון אחד שכולל מסך 5 אינץ' ברזולוציה של 720p, עם שבב מתומן ליבות בתדר של 1.5GHz (ה-MT6753 של מדיהטק? או שאולי דווקא ה-Snapdragon 615 של קוואלקום?), מערכת אנדרואיד 5.1, זכרון RAM של 2GB,…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by yonatan.mendelson,

האם המותג האהוב מתחילת המילניום עומד לחזור לחיינו פעם נוספת, הפעם בתור סדרה של מכשירים חכמים מבוססי אנדרואיד? תיעוד בארגוני התקינה מצביע על כך שזה יקרה בקרוב מאוד לכתבה

20. Started by dj shay 30010,

יש לי MIO 169 עם WM 2003 יש מצב שאני יכול להתקין WM 2005 ?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  21. השבב השני של חברת קוואלקום עם מודם 5G מובנה בתוכו הוא גרסה מואצת של קודמו - ו-Xiaomi היא זו שמרימה את הכפפה ומנצלת את ההזדמנות החדשה לפני כל השאר לכתבה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by מגדל,

יש הבדל בין 4G X60 ל-4G רגיל? (הכרטיס זיכרון)....

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. Started by KFL,

מישו יודע איך משנים את שתי הלחיצות בנוקיה 5800? כי לפעמים צריך ללחוץ פעמים על כל דבר וזה מעצבן.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by IlyaN,

אהלן, אני מחפש טאבלט בראש ובראשונה לקריאת Ebooks ומגזינים, וממש אח"כ לגלישה נוחה ברשת. הדבר הכי חשוב זה מסך שהוא הדבר הכי קרוב לE-Ink בLCD/LED. יש דבר כזה היום? הKobo Arc ממה שקראתי הכי קרוב לזה, האם למישהו יש ניסיון איתו? עוד הצעות מלבד הנקסוס 7?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.