עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, בקרוב תהיה לי האפשרות לרכוש טלפון חכם מחו"ל! איזה כיף! או כך לפחות חשבתי.... הבעיה היא האפשרויות העומדות בפני, יותר מידי! אחחח צרות של ברי מזל אין ספק! לרשותי כ2500 שקלים חדשים לרכישת טלפון מסוג זה. אני מחפש טלפון שיחזיק מעמד, יהיה בנוי טוב ובעל מפרט של אלופים. כמובן שאני אעדיף זמן סוללה טוב אבל איאפשר לבקש הכל עם טלפון חכמים...יש לי יש לי יש לי! גם בעל אינטליגנציה גבוהה וגם לא יתעייף... פההההההה פההההההה פההההה(אני מתכוון לראות דרכו קומדי סטור בזמן נסיעה בתחבורה ציבורית מקוללת). כמה דגמים שעיני קלטו: (עמיד למים ואבק, איזה גברררר)Sony Xperia Z Nexus 4(בעיקר בגלל המחיר) HTC One(שבתקווה יוזל קצת עד למועד הקניה) האם למישהו יש הצעות נוספות. נ.ב- אני נוטה יותר ל…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by stropic,

מחפש מחשב כף יד בטווח התקציב בכותרת, אפשר חריגה לא רצינית אם יש משהו ששווה להשקיע בו חשוב שיכלול GPS מובנה ללא טלפון

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  3. היצרנית הסינית הכריזה על דגם חדש נוסף, שיהיה אחד מהראשונים בשוק שיכלול את שבב ה-Helio P20 החדשני לכתבה

4. אם כן אני ישמח לדעת... מכיוון שיש כרגע המון דגמים ואני לא מבין בזה בכלל בכלל אם מישהו מבין בזה שיגיב פה ואני ידבר איתו בפרטי או שיצור איתי קשר באיסיקיו 171778300 תודה רבה רבה מראש

5. Started by iakovl,

כמו שהכותרת אומרת המלצות לתוכנות ל6120C שלי

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  6. אז ככה: אנחנו מחפשים דרך לעשות FORWARDING לשיחות שמגיעות למערכת הIP שלנו (מעט מסובך, חברה שנמצאת בישראל אבל עובדת עם ארה"ב - ולכן גם הטלפונים שלנו "נמצאים" בארה"ב) לסלולרי ישראלי רגיל. שתי האופציות שמצאתי הן: א) סלולרי WI FI שיתחבר גם הוא לרשת הקיימת - פתרון יקר, לא בטוח אם שווה. ב) האופציה השנייה מתבססת על משהו שראיתי באיביי ואין לי מושג איך למצוא את זה שוב, זה מעין ממשק חיצוני שמתחבר למחשב ומכוון שיחות IP לטלפון סלולרי, או לפחות כך הבנתי מהתיאור של המוצר. זה בהחלט פיתרון זול יותר. חוצמזה אני מוכן לשמוע כל פיתרון אפשרי. התקציב עומד על איזור ה-500 ש"ח כך שסלולרי אייפי אכן מהווה אופציה הגיונית, אבל אנחנו מנסים לסגור את זה בעלות פחותה בהרבה (הממשק החיצוני שראיתי באיביי נמכר…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  7. http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=535&main=1

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  8. Started by zivler,

יש לי mio moov 500 שהוא אני מישתמש בו באנגלית והוא לא יודע לזהות רחובות וערים באנגלית.. לדוגמא, "haifa" והוא לא מוצא כלום.. איך אני יכול לסדר את זה??

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by Y.R,

אהלן רכשתי לאחרונה נגן mp4 של teac. model:mp-380-1gb עכשיו, כול קיבצי המוזיקה בלבד ששמתי עליו פועלים יופי, הבעיה היא שאני לא מצליח לנגן עליו קיבצי ווידאו (חוץ מהקובץ לדוגמא שבא עם המכשיר) אני מניח שהבעיה היא שהוא לא יודע לקרוא את הפורמט של הקבצים שבהם אני משתמש. אז יש לי 3 שאלות: 1)איזה פורמט של קיבצי ווידאו יתאימו לנגן שלי? 2)איך אני יכול לדעת איזה פורמט כול קובץ? (אין להם סיומת של .mp3 או avi. וכ"ו בשם) 3)איך אני משנה את הפורמט של הקובץ?

10. פרטים עדכניים ברשת אודות שבב ה-Surge S2, אותו מפתחת בימים אלו חברת שיאומי בשיתוף עם חברת TSMC לכתבה

11. Started by weissby,

מקווה שזה באמת הפורום המתאים.. יש אם אנלא טועה בין כל הדיסקים של הדיוידי שקיימים היום יש את הR שזה אחד פעמי, RW רב פעמי ואם אנלא הוזה נכון יש גם סוג כזה שאפשר להקליט איתו רב פעמי וגם לערוך? זתומרת נניח הקלטתי במשך דקה על הדיסק, ואז בא לי להקליט שוב ולא למחוק הכל, אלא להקליט למשל החל מ0:30 שניות, באמת יש כזה דבר? אם כן מה השם של זה? והדבר השני שאני רוצה זה לקבל ממכם עיצה לנגן DVD מקליט, שיתמוך בכל הפורמטים אבל דוגרי הכי חשוב לי זה DIVX ואולי גם הXVID הזה שזה יתמוך גם בכתוביות, כולל עברית, ויש העדפה למותג מוכר יחסית, וממש אין צורך שיהיה בנגן דיסק קשיח ד"א איך בדיוק בנגני DVD קוראי DIVX שיש בהם אפשרות לעדכון גרסה, איך בדיוק מעדכנים את זה שמה? והאם APEX זה חברה טובה יחסי…

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by KingRaptor,

הגיע הזמן להשתדרג ולכן אני מבקש את עזרתכם - המומחים שבפורום: נתחיל בזה שאני רוצה לקנות מכשיר mp3/mp4 עם רדיו מובנה וממשק שיאפשר ניווט נוח בשירים. אלה הקריטריונים העיקריים שיכריעו. לאחרונה ראיתי גם מכשירי סלולר שבעצם מספקים הכול ושאלתי היא: בטווח מחירים של עד אלפיים שקלים - האם מוצדק (מבחינת איכות) לקנות מכשיר סלולר "שיש בו הכול" - ואם כן אז איזה דגם (ולמה) או שעדיף ללכת על מכשירים שמוקדשים למטרה זו (בגלל איכות שמע/תצוגה/זיכרון) ואיזה דגמים נחשבים לחזקים. * ואם אפשר, אז רק להזכיר דגמים שהגיעו לארץ ;D

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by elad-k1,

שלום אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי יש לי כרגע את הסוני אריקסון הw910i ואני רוצה לשדרג לנוקיה 5310 האקספרס מיוזיק? אני קניתי את הסוני מאורנג ואני עדיין מחוייב אני רק מחליף את הסים והכול יעבוד?! והיה דיון פו ראיתי משו על הדור ה3 לא הבנתי בדיוק מה זה אומר? תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  14. ארגון התקינה הסיני מציג פרטים על צמד סמארטפונים חדש של שיאומי, שאמור לשדרג עוד יותר את ההיצע שלה בשוק הביניים העמוס שיאומי מציעה כבר היום כמה ממכשירי הביניים המשתלמים ביותר שניתן להעלות על הדעת ביקום המכשירים החכמים המודרני (Redmi Note 3, Redmi Note 2 וגם ה-Redmi 2,בגירסת ה-Pro שלו), אך עושה רושם שהיא ממש לא מסתפקת בזה, ועומלת במרץ על לכל הפחות שני מכשירים נוספים במטרה לשפר את התחרותיות שלה בטווחי מחיר נוספים. לפי מידע שמגיע אלינו מגוף התקינה הסיני המרכזי TENAA, היצרנית מכינה סמארטפון אחד שכולל מסך 5 אינץ' ברזולוציה של 720p, עם שבב מתומן ליבות בתדר של 1.5GHz (ה-MT6753 של מדיהטק? או שאולי דווקא ה-Snapdragon 615 של קוואלקום?), מערכת אנדרואיד 5.1, זכרון RAM של 2GB,…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by KFL,

מישו יודע איך משנים את שתי הלחיצות בנוקיה 5800? כי לפעמים צריך ללחוץ פעמים על כל דבר וזה מעצבן.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  16. שבוע טוב לכולם ! אני מחפש מכשיר GPS - עם עדיפות גבוהה לסוג PDA windows mobile 5\6 ולאCE אני אקנה את המכשיר בסיאטל(ממש עוד כמה ימים...) , וטווח המחירים כרגע גמיש. ראיתי שרוב המכשירים מסוג זה מגיעים עם מסך 3.5" ... יש כאלה עם מסכים יותר גדולים ?? ולמי שהתנסה גם עם PND - איך המכשירים מבוססי PDA ביחס לייעודיים(PND) מבחינת הניווט (איכות,מהירות וכו') ? המלצות יתקבלו בברכה ! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by spooky fish,

אם אני עושה root לטלפון, זה לא מסכן אותי יותר מפני וירוסים ופרצות אבטחה בתוכנות מוכרות? בגלל ההרשאות המלאות למערכת ההפעלה - שאז התוכנה הזדונית יכולה לעשות יותר לעומת הגירסה המקורית שההרשאות שלה היו מוגבלות

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  18. בזמן שסנקציות אמריקאיות קשוחות חונקות את יכולתה לפתח ולייצר מכשירים חכמים מתקדמים ותחרותיים - נראה כי חברת הענק הסינית ומותגי הבית שלה מגבירים את המיקוד בעולם ה-PC עם כניסה אל קטגוריות פופולריות חדשותלכתבה

19. Started by Php-Styler,

שלום , יש ברשותי מחשב כף יד hp hx2700 ואני מעוניין לצפות סירטונים איתו בYOUTUBE וכו ... עכשיו שאני מנסה לצפות בYOUTUBE הוא רושם שגיאה מסיבה שאין את הרכיבים המספקים ומראהלי סיומת של הסרט 3GP ונכסתי לאתר אחר שמנגן בתוך האתר עם מדיה פלייר קטן ואני לא רואה במחשב כף יד את המדיה פלייר ולא מנגן כלום הינה לזה האתר : http://limelinx.com//media/647a0edfbed4437ba4697f7900d99b8c.aspx

20. Started by Yaniv11,

אני מחפש טלפון בר(לא סליידר,לא צדפה) ולא מסך מגע, ומה שיותר קטן. קיים טלפון שאפשר להתקין בו תוכנת ניווט כמו שאפשר ב- iphone? (עם מפות של ישראל, כדי שלא אצטרך לשלם לספקית) אם לא אולי אני אשכול לקנות iphone למרות שהוא רק דור 3.0 וגם קצת גדול פיסית.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by shibie,

אהלן חברה, רציתי לשאול אם יש נגנים יותר איכותיים מבחינת הסאונד משל חברת cowon-iaudio ? תודה..

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש נגן מוזיקה טוב ואמין שישמש אותי גם לשמיעת מוזיקה וגם בעיקר להקלטה איכותית וחזקה יצא לי להשתמש כבר במס' נגנים אך איכות ההקלטה שלהם ממש על הפנים ובקושי שומעים את ההקלטה אני מוכן להשקיע עד 400 שקל... מישהו מכיר נגן אמין וטוב?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by lidor_abo,

חברה מצאתי את הנגן הזה והמסך שלו שבור השאלה שלי אם יש אפשרות לתקן את המסך ואם כן כמה יעלה לי?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  24. המכשיר המתקבל היוקרתי של סמסונג עבר מקצה שיפורים וצלח בהצלחה את כל הבדיקות והבחינות - ויושק מסחרית בשווקים נבחרים בחודש ספטמבר לכתבה

25. לא פשוט להתחרות בעולם הטאבלטים שמבוססים על מערכת אנדרואיד בימים אלו - אבל יצרנית המחשבים הסינית מאותתת כי היא מעוניינת להמשיך ולנסות את כוחה בתחוםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.