גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, רציתי לשאול אם יש נגנים יותר איכותיים מבחינת הסאונד משל חברת cowon-iaudio ? תודה..
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בזמן שסנקציות אמריקאיות קשוחות חונקות את יכולתה לפתח ולייצר מכשירים חכמים מתקדמים ותחרותיים - נראה כי חברת הענק הסינית ומותגי הבית שלה מגבירים את המיקוד בעולם ה-PC עם כניסה אל קטגוריות פופולריות חדשותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חברה מצאתי את הנגן הזה והמסך שלו שבור השאלה שלי אם יש אפשרות לתקן את המסך ואם כן כמה יעלה לי?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מכשירי ה-Snapdragon 865 המוזלים החדשים עומדים לספק תחרות בריאה - בעיקר למכשירים ממותג אחר של אותה יצרנית סינית מפורסמתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
- 2 followers
-
-
חשוב שיהיה אמין ומהיר, לא כמו הN73 שיש לי שהוא ממש סיוט מצלמה לא הכי חשובה אבל רצוי 3.2 מגהפיקסל ויותר לא חשוב מוזיקה עדיף יש ראשונה (אורנג') אבל אם שווה מאד יד שנייה אז גם בא בחשבון. תקציב 1300 ש''ח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן מוזיקה טוב ואמין שישמש אותי גם לשמיעת מוזיקה וגם בעיקר להקלטה איכותית וחזקה יצא לי להשתמש כבר במס' נגנים אך איכות ההקלטה שלהם ממש על הפנים ובקושי שומעים את ההקלטה אני מוכן להשקיע עד 400 שקל... מישהו מכיר נגן אמין וטוב?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין GPS של MIO מדגמי SPIRIT 505, או 555. איזה עדיף? למי יש ניסיון עם מכשירים אלה? האם ללכת על MIO, או על משהו אחר? מודה למי שיכול לסייע.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הגיע הזמן להשתדרג ולכן אני מבקש את עזרתכם - המומחים שבפורום: נתחיל בזה שאני רוצה לקנות מכשיר mp3/mp4 עם רדיו מובנה וממשק שיאפשר ניווט נוח בשירים. אלה הקריטריונים העיקריים שיכריעו. לאחרונה ראיתי גם מכשירי סלולר שבעצם מספקים הכול ושאלתי היא: בטווח מחירים של עד אלפיים שקלים - האם מוצדק (מבחינת איכות) לקנות מכשיר סלולר "שיש בו הכול" - ואם כן אז איזה דגם (ולמה) או שעדיף ללכת על מכשירים שמוקדשים למטרה זו (בגלל איכות שמע/תצוגה/זיכרון) ואיזה דגמים נחשבים לחזקים. * ואם אפשר, אז רק להזכיר דגמים שהגיעו לארץ ;D
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
שלום , יש ברשותי מחשב כף יד hp hx2700 ואני מעוניין לצפות סירטונים איתו בYOUTUBE וכו ... עכשיו שאני מנסה לצפות בYOUTUBE הוא רושם שגיאה מסיבה שאין את הרכיבים המספקים ומראהלי סיומת של הסרט 3GP ונכסתי לאתר אחר שמנגן בתוך האתר עם מדיה פלייר קטן ואני לא רואה במחשב כף יד את המדיה פלייר ולא מנגן כלום הינה לזה האתר : http://limelinx.com//media/647a0edfbed4437ba4697f7900d99b8c.aspx
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מישו יודע איך משנים את שתי הלחיצות בנוקיה 5800? כי לפעמים צריך ללחוץ פעמים על כל דבר וזה מעצבן.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האם המותג האהוב מתחילת המילניום עומד לחזור לחיינו פעם נוספת, הפעם בתור סדרה של מכשירים חכמים מבוססי אנדרואיד? תיעוד בארגוני התקינה מצביע על כך שזה יקרה בקרוב מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
- 1 follower
-
-
איך ניתן להתקין עברית באייפוד מהדגם הזה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הדגמים העדכניים של Mediatek יהיו אלו שיפעילו את המכשיר החכם הקומפקטי והתקציבי מבית היצרנית הסינית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי LG G2 עם אנדרואיד 4.2.2 ואני ממש רוצה לעדכן אותו לגרסה מתקדמת יותר (וקיימת גרסה רשמית כבר מזמן). אני מנסה לעדכן אותו דרך התוכנה של LG suite (מה שבעבר הצליח לי עם מכשיר אחר) אבל הוא מציג את ההודעה הזו: אני מנתק ומחבר שוב ושוב וזה לא עובד! מה ניתן לעשות? תודה לעוזר.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן רכשתי לאחרונה נגן mp4 של teac. model:mp-380-1gb עכשיו, כול קיבצי המוזיקה בלבד ששמתי עליו פועלים יופי, הבעיה היא שאני לא מצליח לנגן עליו קיבצי ווידאו (חוץ מהקובץ לדוגמא שבא עם המכשיר) אני מניח שהבעיה היא שהוא לא יודע לקרוא את הפורמט של הקבצים שבהם אני משתמש. אז יש לי 3 שאלות: 1)איזה פורמט של קיבצי ווידאו יתאימו לנגן שלי? 2)איך אני יכול לדעת איזה פורמט כול קובץ? (אין להם סיומת של .mp3 או avi. וכ"ו בשם) 3)איך אני משנה את הפורמט של הקובץ?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב כף יד ללא יכולות Gps (יש לי את הmio310), אני מעוניין שתהיה לו אופציה של Wifi וbt, וכמובן שיהיה אמין ובעל מסך יחסית גדול (בכדי שיהיה נוח לקרוא ולערוך קבצי אקסל.) בנוסף אני מעוניין שהמכשיר יכול להסתנכרן מול תוכנת המייל Lotus Notes.האמת אין לי יותר מידי מושג במחשבי כף יד. האם ניתן לעשות זאת?(את הסנכרון כמובן) האם ניתן לעשות זאת ללא ידיעת הממונים?(ז"א חיבור כבל USB "שתי לחיצות" וסיימנו). האם במידה ויתקינו לי (מהעבודה), את הלוטוס במחשב בייתי (במעין טוקן כזה) אני אוכל לסנכרנו אז? ושאלות נוספות: האם נוח לעבוד עם מחשב כף יד בכלל? כי אני די רוצה שהוא יחליף לי את היומן הרגיל ובנוסף יוכל להסתנכרן בקלות למול תוכנת מייל כמו לוטוס נוטס, או ע"י התקנה של תוכנת יומן…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האם יש נגנים אשר תומכים בספריות כאשר מכניסים אליהם דיסק MP3? האם יש תצוגה לגבי השיר המושמע על הLCD של הנגן? האם אני יכול לדפדף בין ספריות במקום לעבור שיר -שיר?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האם יתכן שהסקירות על אייפד 2 ממומנות על גוף מסחרי, למה אני שואל, התחלתי לראות סקירות על אייפד 2 בYOUTUBE ושמתי לב שלמרות שהסקירות מבוצעות על ידי אנשים שונים הם פותחים את אותם אפליקציות, האם יתכן שזה מקרי או שגוף מסחרי עומד מאחורי זה, אם זה היה סקירה אחת ניחא, אבל כשאני רואה 5 או 6 סקירות שכולם מפעילים את GARAGE BAND (אני מקווה שאמרתי נכון) זה לא מקרי,
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
המכשיר המתקבל היוקרתי של סמסונג עבר מקצה שיפורים וצלח בהצלחה את כל הבדיקות והבחינות - ויושק מסחרית בשווקים נבחרים בחודש ספטמבר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
- 1 follower
-
-
-
ה-Snapdragon 636 ישלב את היעילות של ה-Snapdragon 626 עם הבטחה לביצועים טובים יותר, מערכי צילום מתקדמים יותר ומסכים אולטרה רחבים עבור שוק המיינסטרים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
- 1 follower
-
-
הוא פותח לי חלון ושואל באמצעות מה אני רוצה לפתוח את הנגן(שמחובר ל-usb) : ווינאמפ, ווינדוס מדיה פלייר או כלום. זהו, 3 אופציות. ואם אני בוחר באחת מהן הוא לא מבצע כלום. עכשיו, בקונטרול פאנל ב-add hardware המחשב מזהה אותו ואומר שהכל בסדר איתו. הוא גם מציג את הנגן בתור MTP Player. לא יודע מזה אומר. מה שחשוב הוא שב- My Computer לא מופיע לי כונן חדש אליו אוכל להיכנס ולהעביר אליו מוזיקה. מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מהתוכנה המקורית שלהם HotSync כבר מזמן התייאשתי, היא מייצרת בעיות על גבי בעיות \= מישהו מכיר תוכנה טובה שעובדת עם המכשירים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
כן - אני יודע שנגמר :-( אני זקוק לו דחוף - רב תודות.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-