גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
הכירו את הדגם שמיועד לספק תחרות עבור ה-Snapdragon 870 וה-Snapdragon 860, תודות לתהליך ייצור חדשני של 5 ננומטרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
- 1 follower
-
-
ההמלצה היא עבור חבר, הייתי מעוניין לקבל המלצה על נגן MP4 הכי משתלם שאפשר לקבל בסביבות הסכום הזה. אין העדפות מיוחדות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ועוד שאלה , האם הוא תומך בכרטיסים מסוג SDHC? (לא שאני יודע מה זה...) ???
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה הסמארטפון הכי טוב שאפשר לקנות במחיר הזה? צריך לתמוך בתדרים של גולן טלקום. תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האם קיים גאדג'ט שמעתיק את המילים שכותבים בדף לכתב דיגיטלי (שאפשר להעביר למחשב)?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
-
אני מתלבט לגבי איזה נגן לקנות. האפשרויות העיקריות שנראות לי כרגע הם : 1.sansa Clip 2GB 2. ה-creative zen + stone 2GB 3.ה-iAudio U3. האוזניות שאיתם אשמע הם KOSS KSC75. לאיזה מהם יש את איכות הסאונד הטובה ביותר ? מי מהם הכי נוח לריצות\אימונים ? מה לגבי נוחות ממשק ? לכולם יש חריץ הרחבה ? כרגע ללא התחשבות במחיר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מישהו יודע במה הw910i יותר טוב מהku580 חוץ מהחיישניי תנועה והעניין הזה של המשחקים? ההבדל של המחיר ניראה טיפה מוזר...
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
צריך המלצה לDOK עד 60 ש"ח 1 GB מהיר וקטן ושלא עושה יותר מידי צרות...אם יש אחד שגם יודע לקרוא כרטיסי MMC אז זה בונוס ענקי... ראיתי כמה בZAP אבל אני ממש לא מבין בזה ואני מעדיף להעזר במישהו שמבין בזה... תודה...
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, בעקבות קניית מחשב חדש אין הרבה תקציב לכן רציתי לשאול מספר שאלות : 1.אם אני קונה מכשיר יד שניה (נגיד k610i ) פתוח לאורנג',אני יוכל לבטח אותו אצלם? (אצל אורנג') . 2.האם יש מכשיר מומלץ בסביבות 600-700 שקל (כמובן שיד שניה..)? תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
האם גרסת iGo 2008 תעבוד על על Mio C350 ? אם כן האם יש דרך להכניס את התוכנה למכשיר ? (הרי המכשיר לא מתפקד כמחשב כף יד.. איך ניתן לעשות זאת)
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה שבשירים ישמעו יותר חזק , אם יותר עוצמה תודה מראש......
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מכשיר DVD חדש, כמה מאפיינים שחשובים לי: * שיקרא סרטים מHD חיצוני דרך הUSB בצורה נורמלית (כי יש כאלה שאי אפשר להעביר קדימה ואחורה מהUSB למשל) * HDMI * שיקרא כתוביות לא מודבקות (קובץ של כתוביות) אני מניח שמכשיר כזה קשה למצוא (או שלא?) אבל אם יש לכם המלצה לאחד כזה, אני אשמח מאוד. תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם, הכנתי סקירה (יחסית קצרה) על המכשיר החדש מבית LG, ה LG G6... מקווה שיעזור למי שמעוניין לרכוש או סתן סקרן לגבי המכשיר. ספויילר קטן, הוא לא מאכזב תהנו !
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב תהיה לי האפשרות לרכוש טלפון חכם מחו"ל! איזה כיף! או כך לפחות חשבתי.... הבעיה היא האפשרויות העומדות בפני, יותר מידי! אחחח צרות של ברי מזל אין ספק! לרשותי כ2500 שקלים חדשים לרכישת טלפון מסוג זה. אני מחפש טלפון שיחזיק מעמד, יהיה בנוי טוב ובעל מפרט של אלופים. כמובן שאני אעדיף זמן סוללה טוב אבל איאפשר לבקש הכל עם טלפון חכמים...יש לי יש לי יש לי! גם בעל אינטליגנציה גבוהה וגם לא יתעייף... פההההההה פההההההה פההההה(אני מתכוון לראות דרכו קומדי סטור בזמן נסיעה בתחבורה ציבורית מקוללת). כמה דגמים שעיני קלטו: (עמיד למים ואבק, איזה גברררר)Sony Xperia Z Nexus 4(בעיקר בגלל המחיר) HTC One(שבתקווה יוזל קצת עד למועד הקניה) האם למישהו יש הצעות נוספות. נ.ב- אני נוטה יותר ל…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מתלבט מה לקנות בין הSONY ERICSSON H800I ו NOKIA N73 מה עדיפ לי לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
הסמארטפון הנוסטלגי המדליק עם המסך הגמיש זוכה להמשכיות עם מעט מאוד שינויים משמעותיים לנוסחהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
דגמים עדכניים של הפאבלט הנודע כבר לא יינזקו במידה ותנסו להכניס לתוכם את עט המגע עם הצד השגוי הגלקסי נוט 5, שהושק לפני כחצי שנה, היה סמארטפון איכותי למדי – עם בעיה אחת תמוהה במיוחד שנגעה למאפיין הייחודי ביותר שלו, עט ה-S-Pen. לטובת מי שכבר הספיקו לשכוח או לא התעניינו מלכתחילה, נזכיר כי בדגם החמישי של הפאבלט הייתה יכולת להכניס את עט המגע אל החריץ הייעודי שלו הן עם קצה הכתיבה הדק והן עם קצה האחיזה העבה – אך הבעיה הייתה שהאפשרות השנייה גרמה לעט להיתקע בפנים, כשאפשרויות הפתרון היו משיכה החוצה בעוצמה שבדרך כלל הרסה את המנגנון שאחראי על זיהוי מיקום ה-S-Pen (הפעלת מצבי שימוש ייעודיים בעת שליפה של העט החוצה), או פירוק של המכשיר לגורמים לשחרור סביר יותר. הבעיה …
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דיברות Bluetooth לרכב נידת באיזור ה300-400 שקל. יש משהו איכותי בטווח מחירים? תודה מראש עריכה: מצאתי את הדיבורית הבא http://www.usbid.co.il/product728.aspx ורציתי לדעת אם יש המלצות או משהו מקיר את החברה שלה....
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי, יש לי ויכוח עם חבר שלא מאמין לי שחברות הסלולר לפעמים חוסמות תכונות מסויימות במכשיר הסלולארי. אני מתכוון לחסימה למשל של בלוטוס, או חסימה להפוך שיר MP3 לצילצול... או לקבל בבלוטוס רק גודל מסויים של קובץ. מבקש את עזרתכם אם יש לכם מידע כולשהו על הנושא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך בתקופות האחרונות שכאשר אני משוחח עם חלק מאנשי הקשר שלי בטלפון הקווי (הן בבתים של הוריי והן באיזור שבו אני גר), שומעים את הצד השני "באיכות של מכשיר קשר" ("ווקי טוקי", "מירס", צליל מונוכרומטי [חד גווני] עם הרבה קטיעות, לעיתים לא שומעים כלל או יש ניתוקים). מבדיקה קטנה יחסית הגעתי למסקנה, כי התופעה הזו של איכות השמע המזוויעה בצד השני של הקו, קורית במצב רגיל רק כאשר אני מדבר עם אנשי קשר בעלי מכשיר אייפון (כאשר שאני משוחח עם איש קשר שאני יודע שיש לו טלפון סלולרי רגיל או מכשיר סלולרי שאיננו אייפון, שומעים אותו כמו שצריך). מהתרשמות זו, ששיחות באיכות נחותה קורות לי באופן קבוע רק עם בעלי אייפון, אני מניח שאיכות המיקרופון או האנטנה (או שניהם יחד) היא קטסטרופלית. ה…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
עד כמה קריטי ההבדל בין גירסאות הסימביאן בשניהם (9.2 ב5700 ו9.1 ב73ME) והמעבד בגלל שחשוב לי תמכיה טובה באפליקציות, כמה אפליקציות קיימות שתומכות ב9.2 אבל לא ב9.1?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם המכשיר המופלא הזה יכול לעבוד בארץ? האתר הרשמי http://www.slacker.com/ כתבות מהארץ http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=440299&TypeID=1&sid=127 http://pc.co.il/_Uploads/DailyMailyPDF/DailyMaily_12053.PDF השאלה שלי היא האם אפשר לעבוד איתו אם יש רשת אלחוטית בבית (ז"א מודם אלחוטי) ואז הוא ניתן להפעלה או שגם זה לא? ז"א המודם האלחוטי נקרא אזור מרושת? אם כן, זה אומר שהמכשיר יפעל בטווח שהמודם משדר. לא כך? אשמח מאד לשמוע דעות ואם יצא למישהו לשמוע על זה בארץ אז ספרו. תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אחרי קצת מחקר באינטרנט ובפורום באתר החלטתי שהוא בחירה הנכונה. למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג אותו (פיזית ולא דרך האינטרנט) במחיר הוגן בסביבה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://www.sendup.net/8859663 תודה לכל העוזרים עריכה.. הסתדר זה היה משהו tty עשיתי לזה off וזה נעלם.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-