עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Y.R,

אהלן רכשתי לאחרונה נגן mp4 של teac. model:mp-380-1gb עכשיו, כול קיבצי המוזיקה בלבד ששמתי עליו פועלים יופי, הבעיה היא שאני לא מצליח לנגן עליו קיבצי ווידאו (חוץ מהקובץ לדוגמא שבא עם המכשיר) אני מניח שהבעיה היא שהוא לא יודע לקרוא את הפורמט של הקבצים שבהם אני משתמש. אז יש לי 3 שאלות: 1)איזה פורמט של קיבצי ווידאו יתאימו לנגן שלי? 2)איך אני יכול לדעת איזה פורמט כול קובץ? (אין להם סיומת של .mp3 או avi. וכ"ו בשם) 3)איך אני משנה את הפורמט של הקובץ?

2. Started by motiyair,

אני מחפש המלצה למחשב כף יד ללא יכולות Gps (יש לי את הmio310), אני מעוניין שתהיה לו אופציה של Wifi וbt, וכמובן שיהיה אמין ובעל מסך יחסית גדול (בכדי שיהיה נוח לקרוא ולערוך קבצי אקסל.) בנוסף אני מעוניין שהמכשיר יכול להסתנכרן מול תוכנת המייל Lotus Notes.האמת אין לי יותר מידי מושג במחשבי כף יד. האם ניתן לעשות זאת?(את הסנכרון כמובן) האם ניתן לעשות זאת ללא ידיעת הממונים?(ז"א חיבור כבל USB "שתי לחיצות" וסיימנו). האם במידה ויתקינו לי (מהעבודה), את הלוטוס במחשב בייתי (במעין טוקן כזה) אני אוכל לסנכרנו אז? ושאלות נוספות: האם נוח לעבוד עם מחשב כף יד בכלל? כי אני די רוצה שהוא יחליף לי את היומן הרגיל ובנוסף יוכל להסתנכרן בקלות למול תוכנת מייל כמו לוטוס נוטס, או ע"י התקנה של תוכנת יומן…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by Yaniv11,

אני מחפש טלפון בר(לא סליידר,לא צדפה) ולא מסך מגע, ומה שיותר קטן. קיים טלפון שאפשר להתקין בו תוכנת ניווט כמו שאפשר ב- iphone? (עם מפות של ישראל, כדי שלא אצטרך לשלם לספקית) אם לא אולי אני אשכול לקנות iphone למרות שהוא רק דור 3.0 וגם קצת גדול פיסית.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  4. שלום לכולם, בקרוב תהיה לי האפשרות לרכוש טלפון חכם מחו"ל! איזה כיף! או כך לפחות חשבתי.... הבעיה היא האפשרויות העומדות בפני, יותר מידי! אחחח צרות של ברי מזל אין ספק! לרשותי כ2500 שקלים חדשים לרכישת טלפון מסוג זה. אני מחפש טלפון שיחזיק מעמד, יהיה בנוי טוב ובעל מפרט של אלופים. כמובן שאני אעדיף זמן סוללה טוב אבל איאפשר לבקש הכל עם טלפון חכמים...יש לי יש לי יש לי! גם בעל אינטליגנציה גבוהה וגם לא יתעייף... פההההההה פההההההה פההההה(אני מתכוון לראות דרכו קומדי סטור בזמן נסיעה בתחבורה ציבורית מקוללת). כמה דגמים שעיני קלטו: (עמיד למים ואבק, איזה גברררר)Sony Xperia Z Nexus 4(בעיקר בגלל המחיר) HTC One(שבתקווה יוזל קצת עד למועד הקניה) האם למישהו יש הצעות נוספות. נ.ב- אני נוטה יותר ל…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  5. דגמי ה-Galaxy A52 וה-Galaxy A72 מסתמנים בתור שדרוג חשוב לעומת הקודמים להם מתחילת השנה שעברה - בעיקר בגרסאות ה-5G שצפויות להיות אלו שינחתו בישראללכתבה

6. דגמים עדכניים של הפאבלט הנודע כבר לא יינזקו במידה ותנסו להכניס לתוכם את עט המגע עם הצד השגוי הגלקסי נוט 5, שהושק לפני כחצי שנה, היה סמארטפון איכותי למדי – עם בעיה אחת תמוהה במיוחד שנגעה למאפיין הייחודי ביותר שלו, עט ה-S-Pen. לטובת מי שכבר הספיקו לשכוח או לא התעניינו מלכתחילה, נזכיר כי בדגם החמישי של הפאבלט הייתה יכולת להכניס את עט המגע אל החריץ הייעודי שלו הן עם קצה הכתיבה הדק והן עם קצה האחיזה העבה – אך הבעיה הייתה שהאפשרות השנייה גרמה לעט להיתקע בפנים, כשאפשרויות הפתרון היו משיכה החוצה בעוצמה שבדרך כלל הרסה את המנגנון שאחראי על זיהוי מיקום ה-S-Pen (הפעלת מצבי שימוש ייעודיים בעת שליפה של העט החוצה), או פירוק של המכשיר לגורמים לשחרור סביר יותר. הבעיה …

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות אל החנויות, אך העלות גבוהה יותר מאי פעם בעבר לכתבה

8. שלום אנשים אני מעוניין לקנות ZEN M 30GB צבע לבן, כנראה בארץ בגלל האחריות... מישהו מכיר מקום אמין ? איך KSP בעניין הזה ? להתרחק ? לקנות ? ואיך IVORY מתמודדים עם שירות לגבי נגן כזה ? אשמח לשמוע חוות דעת בעניין... והאם יש חנות ממש זולה בארה"ב ששווה להזמין ממנה את הנגן (מחיר מתחת ל-200$) בלבן ? תודה !

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  9. אם כן אני ישמח לדעת... מכיוון שיש כרגע המון דגמים ואני לא מבין בזה בכלל בכלל אם מישהו מבין בזה שיגיב פה ואני ידבר איתו בפרטי או שיצור איתי קשר באיסיקיו 171778300 תודה רבה רבה מראש

10. הוא פותח לי חלון ושואל באמצעות מה אני רוצה לפתוח את הנגן(שמחובר ל-usb) : ווינאמפ, ווינדוס מדיה פלייר או כלום. זהו, 3 אופציות. ואם אני בוחר באחת מהן הוא לא מבצע כלום. עכשיו, בקונטרול פאנל ב-add hardware המחשב מזהה אותו ואומר שהכל בסדר איתו. הוא גם מציג את הנגן בתור MTP Player. לא יודע מזה אומר. מה שחשוב הוא שב- My Computer לא מופיע לי כונן חדש אליו אוכל להיכנס ולהעביר אליו מוזיקה. מה עושים???

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. כן - אני יודע שנגמר :-( אני זקוק לו דחוף - רב תודות.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by KFL,

מישו יודע איך משנים את שתי הלחיצות בנוקיה 5800? כי לפעמים צריך ללחוץ פעמים על כל דבר וזה מעצבן.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by elad-k1,

שלום אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי יש לי כרגע את הסוני אריקסון הw910i ואני רוצה לשדרג לנוקיה 5310 האקספרס מיוזיק? אני קניתי את הסוני מאורנג ואני עדיין מחוייב אני רק מחליף את הסים והכול יעבוד?! והיה דיון פו ראיתי משו על הדור ה3 לא הבנתי בדיוק מה זה אומר? תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  14. ה-Snapdragon 636 ישלב את היעילות של ה-Snapdragon 626 עם הבטחה לביצועים טובים יותר, מערכי צילום מתקדמים יותר ומסכים אולטרה רחבים עבור שוק המיינסטרים לכתבה

15. פרטים עדכניים ברשת אודות שבב ה-Surge S2, אותו מפתחת בימים אלו חברת שיאומי בשיתוף עם חברת TSMC לכתבה

16. מכשיר הביניים הבלתי רגיל מבית היצרנית הקוריאנית שמהווה יורש למשפחת ה-G יוצג רשמית בעוד יומיים - טרם ברור אם בגרסת ה-5G או בגרסת ה-4G לכתבה

17. בזמן שסנקציות אמריקאיות קשוחות חונקות את יכולתה לפתח ולייצר מכשירים חכמים מתקדמים ותחרותיים - נראה כי חברת הענק הסינית ומותגי הבית שלה מגבירים את המיקוד בעולם ה-PC עם כניסה אל קטגוריות פופולריות חדשותלכתבה

18. דגם ה-Mi 11 הסטנדרטי עוד לא זמין בישראל משום מה - אבל זה לא מונע מאיתנו להמשיך לקבל שמועות אודות גרסאות נוספות של אותו מותג אשר אמורות להיחשף בעוד זמן קצרלכתבה

19. דיווח סיני חדש ממקור בעל מוניטין טוען כי סוני מכינה לא פחות מחמישה דגמים בגדלים שונים עבור ספינת הדגל הבאה שלה. כל המרבה הרי זה משובח? רק לפני כמה חודשים ראינו את סוני משיקה שלושה מכשיריXperia Z5 שונים, שאחד מהם מיועד למי שעדיין סולד מסמארטפונים עם מסך בגודל של מעל 5 אינץ', אחד מיועד למי שתמיד חלמו על מסך Ultra HD שיכנס להם לתוך הכיס – והשלישי מיועד לכל השאר. יש מי שיטענו שגם המגוון הזה הוא מיותר, אך אם להאמין לדיווח טרי בסוני חושבים בדיוק ההיפך, וכבר מתכוננים להשקת דור ה-Xperia Z6 עם לא פחות מחמישה דגמים שונים. אל דגם ה-Xperia Z6 Compact, שישמור על גודל מסך של 4.6 אינץ' (רזולוציה לא ידועה עדיין) ויכיל את שבב ה-Snapdragon 820 המוביל, יצטרך מכשיר Xperia Z6 Mini ש…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  20. Started by sroolik,

שלום ! הידע שלי בנגנים שואף לאפס, ואני מעוניין לקנות נגן חדש מה אני רוצה ממנו: 8 ג'יגה לפחות איכות סאונד תצוגה ברורה ואני לא יודע עוד מה ולכן אני מבקש שתמליצו לי אני גם לא יודע כמה צריך להשקיע כדי לקבל משהו טוב ומספק, חשבתי על משהו בסביבות ה- 600-700 נ.ב. יש לי הנחה משמעותית על האייפוד או כל דבר אחר שיש לאפל (משמעותית ברמה של כמה עשרות אחוזים פחות, 30-40)

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by KingRaptor,

הגיע הזמן להשתדרג ולכן אני מבקש את עזרתכם - המומחים שבפורום: נתחיל בזה שאני רוצה לקנות מכשיר mp3/mp4 עם רדיו מובנה וממשק שיאפשר ניווט נוח בשירים. אלה הקריטריונים העיקריים שיכריעו. לאחרונה ראיתי גם מכשירי סלולר שבעצם מספקים הכול ושאלתי היא: בטווח מחירים של עד אלפיים שקלים - האם מוצדק (מבחינת איכות) לקנות מכשיר סלולר "שיש בו הכול" - ואם כן אז איזה דגם (ולמה) או שעדיף ללכת על מכשירים שמוקדשים למטרה זו (בגלל איכות שמע/תצוגה/זיכרון) ואיזה דגמים נחשבים לחזקים. * ואם אפשר, אז רק להזכיר דגמים שהגיעו לארץ ;D

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by מגדל,

יש הבדל בין 4G X60 ל-4G רגיל? (הכרטיס זיכרון)....

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  23. Started by dj shay 30010,

יש לי MIO 169 עם WM 2003 יש מצב שאני יכול להתקין WM 2005 ?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  24. Started by elad-k1,

שלום יש לי מכשיר כף יד עם gps של חברת asus ואבד לי הכבל של המטען שלו! כמה דבר כזה אמור לעלות? ואיפה אפשר להשיג ? תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. האם יש נגנים אשר תומכים בספריות כאשר מכניסים אליהם דיסק MP3? האם יש תצוגה לגבי השיר המושמע על הLCD של הנגן? האם אני יכול לדפדף בין ספריות במקום לעבור שיר -שיר?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.