עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מכשיר הדגל הבא מבית הענקית הטאיוואנית מבטיח להיות גדול בביצועים אבל קטן במימדיו - ויהיה לו גם אחר שישמור על המצלמה המתהפכתלכתבה

2. Started by alon p,

קניתי ההיום איפוד טאץ דור שני וחצי ב900, השאלה שלי היא האם שווה להחזיר לחנות ולנקות אחד דור שלשי ולשם יותר? או שלא צריך לשלםיותר?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  3. אז ככה: אנחנו מחפשים דרך לעשות FORWARDING לשיחות שמגיעות למערכת הIP שלנו (מעט מסובך, חברה שנמצאת בישראל אבל עובדת עם ארה"ב - ולכן גם הטלפונים שלנו "נמצאים" בארה"ב) לסלולרי ישראלי רגיל. שתי האופציות שמצאתי הן: א) סלולרי WI FI שיתחבר גם הוא לרשת הקיימת - פתרון יקר, לא בטוח אם שווה. ב) האופציה השנייה מתבססת על משהו שראיתי באיביי ואין לי מושג איך למצוא את זה שוב, זה מעין ממשק חיצוני שמתחבר למחשב ומכוון שיחות IP לטלפון סלולרי, או לפחות כך הבנתי מהתיאור של המוצר. זה בהחלט פיתרון זול יותר. חוצמזה אני מוכן לשמוע כל פיתרון אפשרי. התקציב עומד על איזור ה-500 ש"ח כך שסלולרי אייפי אכן מהווה אופציה הגיונית, אבל אנחנו מנסים לסגור את זה בעלות פחותה בהרבה (הממשק החיצוני שראיתי באיביי נמכר…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by neo690,

יש לי את DTV2792 Artech אני בא לשים דיסק DVD שצרבתי עליו כמה סרטים עם תרגום מופרד (שעבד בDVD נייח) והקטע שהוא מזהה לי את זה בסימני שאלה אמרו לי במחסני חשמל שהוא קורא תרגום בעברית ניסיתי להיכנס להגדרות תרגום ואין שם עברית יש משהו שאפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  5. שלום, רציתי לדעת האם המכשיר המופלא הזה יכול לעבוד בארץ? האתר הרשמי http://www.slacker.com/ כתבות מהארץ http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=440299&TypeID=1&sid=127 http://pc.co.il/_Uploads/DailyMailyPDF/DailyMaily_12053.PDF השאלה שלי היא האם אפשר לעבוד איתו אם יש רשת אלחוטית בבית (ז"א מודם אלחוטי) ואז הוא ניתן להפעלה או שגם זה לא? ז"א המודם האלחוטי נקרא אזור מרושת? אם כן, זה אומר שהמכשיר יפעל בטווח שהמודם משדר. לא כך? אשמח מאד לשמוע דעות ואם יצא למישהו לשמוע על זה בארץ אז ספרו. תודה מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by oz12,

שלום יש לי מכישר IPAQ כם ויינדוס מותקן עכשיו קיבלתי עם זה GPS חיצוני של LEADTK משו ישן דגם 9537 עכשיו יש לי גם תוכנה לניווט איך אני עושה שהGPS יעבוד הם מתקשרים על טכנולוגיית bluetooth אבל זה לא מספיק רק להפעיל את זה דריך שה GPS יהיה מוגדק בתוך המחשב כף יד איך עושים את זה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by coorva,

אם אני נמצא אם הסלולאר במקום שבו הקליטה חלשה, האם המכשיר "יתאמץ" יותר ולכן הקרינה ממנו תהיה חזקה יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  8. אחרי קצת מחקר באינטרנט ובפורום באתר החלטתי שהוא בחירה הנכונה. למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג אותו (פיזית ולא דרך האינטרנט) במחיר הוגן בסביבה הזאת?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש נגן מוזיקה טוב ואמין שישמש אותי גם לשמיעת מוזיקה וגם בעיקר להקלטה איכותית וחזקה יצא לי להשתמש כבר במס' נגנים אך איכות ההקלטה שלהם ממש על הפנים ובקושי שומעים את ההקלטה אני מוכן להשקיע עד 400 שקל... מישהו מכיר נגן אמין וטוב?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  10. שלום אני מחפש דיברות Bluetooth לרכב נידת באיזור ה300-400 שקל. יש משהו איכותי בטווח מחירים? תודה מראש עריכה: מצאתי את הדיבורית הבא http://www.usbid.co.il/product728.aspx ורציתי לדעת אם יש המלצות או משהו מקיר את החברה שלה....

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by zivler,

יש לי mio moov 500 שהוא אני מישתמש בו באנגלית והוא לא יודע לזהות רחובות וערים באנגלית.. לדוגמא, "haifa" והוא לא מוצא כלום.. איך אני יכול לסדר את זה??

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  12. היי, יש לי ויכוח עם חבר שלא מאמין לי שחברות הסלולר לפעמים חוסמות תכונות מסויימות במכשיר הסלולארי. אני מתכוון לחסימה למשל של בלוטוס, או חסימה להפוך שיר MP3 לצילצול... או לקבל בבלוטוס רק גודל מסויים של קובץ. מבקש את עזרתכם אם יש לכם מידע כולשהו על הנושא. תודה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by weissby,

מקווה שזה באמת הפורום המתאים.. יש אם אנלא טועה בין כל הדיסקים של הדיוידי שקיימים היום יש את הR שזה אחד פעמי, RW רב פעמי ואם אנלא הוזה נכון יש גם סוג כזה שאפשר להקליט איתו רב פעמי וגם לערוך? זתומרת נניח הקלטתי במשך דקה על הדיסק, ואז בא לי להקליט שוב ולא למחוק הכל, אלא להקליט למשל החל מ0:30 שניות, באמת יש כזה דבר? אם כן מה השם של זה? והדבר השני שאני רוצה זה לקבל ממכם עיצה לנגן DVD מקליט, שיתמוך בכל הפורמטים אבל דוגרי הכי חשוב לי זה DIVX ואולי גם הXVID הזה שזה יתמוך גם בכתוביות, כולל עברית, ויש העדפה למותג מוכר יחסית, וממש אין צורך שיהיה בנגן דיסק קשיח ד"א איך בדיוק בנגני DVD קוראי DIVX שיש בהם אפשרות לעדכון גרסה, איך בדיוק מעדכנים את זה שמה? והאם APEX זה חברה טובה יחסי…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by rooten,

סיימתי להמיר קובץ בתוכנה, אבל אני לא מוצא איפה התוכנה שמה את הקובץ החדש. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by ehad36,

חשוב שיתמוך בכמה שיותר פורמטים וכמובן קורא צרובים . תקציב עד 800 עד 1000 (מספיק?).

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  16. אבקש פליז למחוק רק אחרי שיעזרו לי, דקה אחת אני צריך בדחיפות בקובץ PDF או תמונה את דף האינטרנט הזה https://www.playbuzz.com/hotvod10/a-10-7-2015-8-57-58-am אני ממש ממש אודה למי שיכול להעלות כקובץ מצורף תודה ובוקר טוב! (מנהלים יקרים, פליז למחוק רק אחרי שיעזרו לי! זה דחוף לי להיום בערב לעבודה)

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  17. החברה הקנדית ששלטה בעבר בשוק המכשירים החכמים משנה גישה, וזה כנראה יסייע לה לשרוד וגם לגדול לכתבה

18. Started by oran55,

אני רוצה לקנות משדר FM, כמה שאלות: 1. האם השימוש באחד כזה הוא טוב? 2. איזה משדר מומלץ מבין כל מה שמוצע בשוק? המחיר שאני רוצה להשקיע הוא עד 150 ש"ח. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by most,

שלום, קניתי לפני כשנה קליפ 2 GB מ KSP עשיתי את כל העדכוני קושחה עד לעדכני ביותר אם זיכרוני לא מטעה אותי היה לי רדיו הרדיו אינו מופיע בתפריט האם יכול להיות? מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  20. http://www.sendup.net/8859663 תודה לכל העוזרים עריכה.. הסתדר זה היה משהו tty עשיתי לזה off וזה נעלם.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by orzilca,

האם גרסת iGo 2008 תעבוד על על Mio C350 ? אם כן האם יש דרך להכניס את התוכנה למכשיר ? (הרי המכשיר לא מתפקד כמחשב כף יד.. איך ניתן לעשות זאת)

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=535&main=1

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  23. Started by Elad87,

אז התחדשתי לי ב N85 ורציתי לשאול כמה שאלות 1. איך אני יכול להעביר תקיות שלמות של שירים שלאחר מכאן שאני אוכל לראות אותם בנגן בצורה מסודרת ולא את כל השירים?? 2. פקודה קולית - ראיתי שיש איזה שהיא אפשרות לומר את השם וזה מפעיל את הפקודה אבל אני לא מצליח לפתוח את האפשרות הזו אתם יודעים אולי איפה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  24. חברה יפנית שהייתה ידועה עד כה בעיקר תודות למוצרי חשמל ביתיים מחליטה להשיק מכשיר חכם קומפקטי ובעל מראה חמוד וייחודי - שנראה כמו מוצר עם פוטנציאל להפוך ללהיט בשוק המקומי שלהלכתבה

25. מפתחת שבבי המובייל המצליחה חושפת שיפור טכנולוגי גדול במסגרת סדרת המוצרים התקציבית שלה אשר מקדם אותה אל עידן ה-5G - כמעט שנה אחרי ש-Mediatek החלה במהלך דומה משלהלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.