עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. חבר של אבא שלי בקוריאה ואני רוצה לקנות את הנגן COWON Q5 אז מי שיודע כתובות או מספר טלפון או שניהם או כל פרט שיכול לעזור אני ישמח תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  2. הכירו את הדגם שמיועד לספק תחרות עבור ה-Snapdragon 870 וה-Snapdragon 860, תודות לתהליך ייצור חדשני של 5 ננומטרלכתבה

3. תוצאה של מעל 150,000 נקודות שנצפתה במאגר מבחן הביצועים Antutu מרמזת על שיפור מאסיבי שמצפה לנו בשוק הביניים לכתבה

4. Started by zzz727,

שלום, יש לי טלפון HTC MAGIC ואני מעביר אליו שירים מהמחשב, אבל הבעיה שאני לא מצליח לסדר את השירים בתוך תיקיות.. שאני מחבר את הטלפון למחשב אני רואה את הקבצים שהעברתי בתוך תייקיה מסויימת שיצרתי, ובפלאפון כל השירים נראים בתוך תייקיה אחת... לפי מה שנראה לי יש קטע כזה שהנגן בפלאפון עובד לפי הסידור של הזיכרון של הטלפון עצמו ולא של הכרטיס זיכרון... עכשיו השאלה איך אני מסדר את השירים לפי תיקיות שאני רוצה..? עוד אופציה מישהו יודע איך מעבירים קבצים לזיכרון של הפלאפון עצמו.? תדוה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by mz155,

שלום אני מעוניין לדעת מהו הGPS הכי משתלם בתקציב של עד 1500. כמובן שאם יש משהו יותר זול והוא משתלם יותר מאחד שמנצל את כל התקציב אני אעדיף את הזול יותר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by TaMiRn2,

איך אני מוחק תיקיות מהM240 דרך המחשב (בבקשה זה דיי דחוף אני טס היום ואין לי מושג...)

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  7. במזרח הרחוק לא מעוניינים לוותר על תצורת הצדפה הוותיקה שמלווה את שוק הסלולר מימי ה-StarTAC, וזה מביא את סמסונג להשיק פגז מן העבר עם חומרה של גלקסי S6 לכתבה: http://hwzone.co.il/החומרה-2015-הלוק-2005-סמסונג-משיקה-סמארטפון-צ/

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by teddy85,

אבא שלי רוצה GPS שיעבוד בארץ אני אהיה בארהב באוגוסט והוא ביקש ממני לקנות לו GPS אני לא מבין כלום בזה אז אם מישהו יכול להסביר איך זה פועל איזה דגמים טובים ובכלל מה נגד מי :itschy: תודהההה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by jackofalltrades,

ברשותי טלפון מסוג נוקיה 2600 הפשוט ברשת אורנג' (בלי דור 3, אני גם לא ארצה את זה כרגע...). אני מעוניין להחליף (דרך חנות באינטרנט) לנוקיה 5800 החדש יחסית. האם תהיה לי בעיה כלשהי במעבר? האם הסים יתאים לטלפון החדש ו\או אצטרך לשנות הגדרות?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  10. דיווח סיני חדש ממקור בעל מוניטין טוען כי סוני מכינה לא פחות מחמישה דגמים בגדלים שונים עבור ספינת הדגל הבאה שלה. כל המרבה הרי זה משובח? רק לפני כמה חודשים ראינו את סוני משיקה שלושה מכשיריXperia Z5 שונים, שאחד מהם מיועד למי שעדיין סולד מסמארטפונים עם מסך בגודל של מעל 5 אינץ', אחד מיועד למי שתמיד חלמו על מסך Ultra HD שיכנס להם לתוך הכיס – והשלישי מיועד לכל השאר. יש מי שיטענו שגם המגוון הזה הוא מיותר, אך אם להאמין לדיווח טרי בסוני חושבים בדיוק ההיפך, וכבר מתכוננים להשקת דור ה-Xperia Z6 עם לא פחות מחמישה דגמים שונים. אל דגם ה-Xperia Z6 Compact, שישמור על גודל מסך של 4.6 אינץ' (רזולוציה לא ידועה עדיין) ויכיל את שבב ה-Snapdragon 820 המוביל, יצטרך מכשיר Xperia Z6 Mini ש…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  11. Started by nerya40,

קראתי בקישור למטה שה- Galaxy S 1 הוא הסלולרי הראשון בעל התמיכה ב- Wifi Direct, אז למה לא רואים את זה ? זה יצא בעדכון מאוחר יותר ? מקור: http://www.gadgety.co.il/5697/samsun...1-wifi-direct/

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  12. היומן שיחות של ה 6120c יכול לשמור שיחות מקסימום עד 30 ימים (בהגדרות אפשר לבחור ללא יומן\יום\10 ימים\30 ימים), שלאחריהם הרישומים נמחקים. אני מעוניין שהמספרים ישמרו ללא הגבלה של זמן (כל פלאפון, שהיה לי עד עכשיו, עשה את זה). עד כמה שהבנתי, אין מה לעשות ברמת הטלפון כדי לאפשר את זה, אבל מכיוון שהמכשיר הוא סימביאני, אני מניח שקיימת תוכנה שתוכל לעשות זאת. אשמח לקבל המלצות לתוכנות כאלה (עם נטיה לתוכנות חינמיות) או אפילו פתרונות אחרים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by ofir2808,

אני מתלבט בין 2 המכשירים הנ"ל והייתי מעוניין לדעת מי מהם עדיף. אני בעיקר מדבר עם המכשיר, אני לא מחפש פיצ'רים מיוחדים. אני כן צריך שהוא יעבוד טוב עם אוזניות BT.

14. קיבלתי אוזניות של PLANTRONICS. עשיתי להם PAIR עם הN85 ואייפוד טאצ'. אתמול הכל עבד חלק (ושמעתי מצויין) אבל היום בבוקר האייפוד לא עושה CONNECT....למישהו יש רעיון למה?

15. סמארטפון הגיימינג החדש של אסוס כולל כבר עכשיו מסך מתקדם באופן בלתי רגיל – אך מסתבר שיש מצב עבודה נסתר משוכלל אפילו יותר, כמעט ללא מתחרים בקטגוריה לכתבה

16. Started by Frozen,

שלום אנשים, לאחר שנגן ה D2 נגנב ממני (אף פעם אל תשאירו אותו במכונית~!) אני צריך נגן חדש.. אשמח לקבל המלצות. הצרכים שלי: -זמן נגינה ארוך -גודל (לא ענק..אבל לא nano או משהו.. בינוני) -איכות (לא אדיופיל אבל אחרי ה D2 לא רוצה ליפול חזק) -אני עובד במשרד (צבאי) אז עדיף דברים עם כמה שיותר עזרים כמו רמקולים ומטען (לא כלול במכשיר כמובן) כי אי אפשר לחבר למחשב -נפח 8+ עדיפות לפלאש אבל ממש לא קריטי. -סרטים. יכול להיות בונוס ממש נחמד אבל לא בעדיפות. כמובן שעם סרטים צריך נפח. לפי הידע וקריאת הפורומים הבנתי שיש כמה נגנים מומלצים כרגע: ה D2 עדיין (מכשיר מעולה אבל בלי הטענה ואין ממש אביזרים והיה לי אחד אז אפשר לגוון) Creative Zen החדש, האמת לא ממש מבין בו ומה יש בשבילו אבל אלא אם כן הוא…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  17. מצאתי יד 2 אייפון 11 עם סוללה חלופית שהוחלפה לפני שנה וחצי. במחיר טוב. האם כדאי להתעסק/לרכוש? תודה רבה על כל תגובה.

18. ההצגה הרשמית אמורה להתרחש בכל יום, ובינתיים יש אתרים שמאפשרים לנו להתרשם מהמפרט המלא ואפילו מהמחיר הצפוי של ה-Mi A2 וה-Mi A2 Lite לכתבה

19. Started by jfkk,

שלום מתלבט בין lg g3 לבין lg4 beat מה ההבדל בניהם תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  20. חברת אבטחת המידע הישראלית צ'ק פוינט חשפה פרצות בשבבי Qualcomm נפוצים שעלולות להעניק לפורצים שליטה מלאה על המכשיר שלכם, וגם לגוגל יש מה להגיד בנושא לכתבה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. כולנו ציפינו לשמוע חדשות אודות שבב ה-Snapdragon 875 - אבל בקוואלקום החליטו להפתיע עם שם שם בולט ומעניין יותר, אשר מדגיש את הקפיצה הטכנולוגית העסיסית שממתינה בפניםלכתבה

22. Started by intel suck,

משום מה הפלאפון כל הזמן נכבה אפילו אם הסוללה מלאה לגמרי הפלאפון עדיין נכבה ויש לי שני פלאפונים כאלה ובשניהם זה ככה אני מדליק את הפלאפון ואחרי כמה דקות הוא שוב נכבה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. מה אתם אומרים? שווה ביכלל V3X ב500שח מחודש?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  24. המכשיר היוקרתי והמתקדם ביותר בארסנל של סמסונג מקבל את תג המחיר הרשמי שלו - שנמוך רק באופן סמלי מאוד מהדור הראשון החלוצי לכתבה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  25. Started by dani44,

חברה היום ניסיתי לפרוץ את המכשיר דרך איזה מדריך וזה עשה מן הטענה של משהו פעם אחת הוא סיים את זה והתחיל לבד לעשות עוד פעם..וזה נתקע לי על סוף ההתקנה וזה מראה את האיפוד חושב כבר כשעה...אפשר לדעת מה קרה לו? ומה אפשר לעשות עם זה עכשיו אחרי שזה נתקע ככה?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים