גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני מחפש משחקים למחשב כף יד אם מישהו מכיר אני מאוד ישמח תודה תודה תודה מראש יוגב.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שDVD נייד נכנס להגדרה של גאדג'ט. בכל מקרה אני כרגע בצבא וככל שאתה מתקדם בסולם הפז''ם, יש לך יותר זמן לעצמך. אני רוצה נגן טוב שיהיה עם סוללה חזקה, קורא כרטיסים וקורא זכרון נייד, (ראיתי כאלה) אבל אני לא ממש יודע איזה חברה לבחור, עדיף שיהיה עם מסך מסתובב. מה שאני רוצה לעשות זה לקנות כרטיס זכרון של 8GB ולהוסיף עוד דיסק און קיי של 16GB ואז יש לי כאילו 24GB על המכשיר ועוד דיסקים. מבקש המלצה לנגן מחברה טובה ואכותית עם תקופת אחריות גדולה וכל מה שהזכרתי למעלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הכריזה על דגם חדש נוסף, שיהיה אחד מהראשונים בשוק שיכלול את שבב ה-Helio P20 החדשני לכתבה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ניראה לי שזה המכשיר הכי משתלם כרגע... רציתי לדעת מתי הוא מגיע לחברת פלאפון (אם מישהו יודע)
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
ההצגה הרשמית אמורה להתרחש בכל יום, ובינתיים יש אתרים שמאפשרים לנו להתרשם מהמפרט המלא ואפילו מהמחיר הצפוי של ה-Mi A2 וה-Mi A2 Lite לכתבה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
- 1 follower
-
-
כולנו ציפינו לשמוע חדשות אודות שבב ה-Snapdragon 875 - אבל בקוואלקום החליטו להפתיע עם שם שם בולט ומעניין יותר, אשר מדגיש את הקפיצה הטכנולוגית העסיסית שממתינה בפניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
- 1 follower
-
-
עברתי פה על המון ת'רדים והגעתי למסקנה הסופית - ההתלבטות היא בין Meizu M3 Meizu M6 ורק אם הנ"ל באמת מתעלים על השניים לעיל - Mpio FY900 או MG100 הדברים החשובים לי במכשיר, לפי הסדר: נוחות שימוש (תיקיות יש להם? תיוג לפי אמן וכד') תמיכה בעברית זמן סוללה!! עמידות (בפני נפילות, שריטות וכד') - האם אפשר לרוץ איתם / אחד מהם? איכות שמע מחיר (וכן הכף לטובת ה-M3) הצגת תמונות וסרטים לא כל כך חשובה לי, אבל זה פיצ'ר נחמד אם המכשיר עונה על שאר הדרישות. שאלות נוספות - 1. האם מומלץ לקנות איתם זוג אוזניות חיצוני? אם כן איזה וכמה יעלה לי? (אינני אודיופיל) רצוי לציין שאני בד"כ שומע מוזיקה בסביבה רועשת (טרנזיט למשל, רכבת, אוטובוס, חללית) 2. איך מטעינים את המכשירים? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות k610i מיד שנייה. עכשיו הסתכלתי באתרים וראיתי שיש מכשירים שרשום עליהם "פתוח לסלקום" ויש מכשירים שרשום עליהם שהם מיועדים לאורנג'. זה אומר שאם אני קונה מכשיר כזה ממישהו אני מחוייב לאותה רשת? יכול להיות שאני אהיה מחוייב גם לאיזשהו מסלול? ועוד שאלה - אם אני קונה מכשיר חדש בחנות (במזומן) אני יכול לבחור כל אחת משתיהן?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם המכשיר המופלא הזה יכול לעבוד בארץ? האתר הרשמי http://www.slacker.com/ כתבות מהארץ http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=440299&TypeID=1&sid=127 http://pc.co.il/_Uploads/DailyMailyPDF/DailyMaily_12053.PDF השאלה שלי היא האם אפשר לעבוד איתו אם יש רשת אלחוטית בבית (ז"א מודם אלחוטי) ואז הוא ניתן להפעלה או שגם זה לא? ז"א המודם האלחוטי נקרא אזור מרושת? אם כן, זה אומר שהמכשיר יפעל בטווח שהמודם משדר. לא כך? אשמח מאד לשמוע דעות ואם יצא למישהו לשמוע על זה בארץ אז ספרו. תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
עברתי אתמול מסלקום לאורנג' עם הגלקסי שלי בחבילת הגלישה שלי יש לי גם חבילת טלויזיה כלולה למישהו כאן יש ניסיון עם זה? מאיפה משיגים את האפליקציה למכשיר ?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני יודע שבאתר APPLE לא כתוב שזה קיים אבל בKSP באתר מוכרים את זה וגם בזאפ יש את זה..וקראתי בפורומים שזה סתם כאליו יש דור 3 כזה אבל השינויים לא רבים מישו יכול לענות לי על זה פעם אחת ולתמיד? חייב מידע מדויק TNX מראש
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
האם יש הרבה הבדל בין מעבד של סמסונג 400 לבין אינטל 312? בכול הקשור ל משחקים,ממשחק ותוכנת ניווט? ההשוואה היא בין ה MIO 550 לבין פוגיטסו N500, אם יש לכם המלצות אחרות ל כף יד עד 2300 שקל (כולל עיברית ו גיגה זכירון) וחייב להיות ב 36 תשלומים אשמח לדעת.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות נגן חדש ואיכותי שהשימוש העיקרי הוא למוזיקה באיכות ולכן לא רוצה אייפוד טאץ' שם המוזיקה זה רק דבר זניח.. החלטתי לקנות משהו על רמה וחשבתי על Sony Walkman X1000 בדגם 16GB. יש לי כמה שאלות: 1) הדפדפן אינטרנט תומך HTML מלא ופלאש? 2) יש תמיכה בעברית? לא חייב לכתוב עיברית העיקר לראות עיברית 3) איך האיכות במוזיקה? באמת מצוינת כמו בביקורות או שלא כ"כ שווה את המחיר? למי שלא יודע על מה מדובר- http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665869062 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
במזרח הרחוק לא מעוניינים לוותר על תצורת הצדפה הוותיקה שמלווה את שוק הסלולר מימי ה-StarTAC, וזה מביא את סמסונג להשיק פגז מן העבר עם חומרה של גלקסי S6 לכתבה: http://hwzone.co.il/החומרה-2015-הלוק-2005-סמסונג-משיקה-סמארטפון-צ/
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
רציתי לדעת http://www.u-u.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=147&catId=79 לגביי המוצר הזה הזה כמה דברים ...בסייסים רק בכדאי להיות בטוח .. אפשר לחבר את האייפוד בעזרת ה apple dock לרמוקלים חיצוננים שקונים בנלווה ? לדוגמא 5.1 של איזה חברה אפשר לחבר לטלויזיה ולרמקולים בו זמנית דרכו ? איפה החיבורים בדיוק יושבים תודה.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן לא צריך נגן, אבל עדיף שיהיה בעל איכות שמיעה טובה. אם יש ספיקר איכותי זה יהיה עדיף
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום יש לי פלאפון אריקסון ל 750 i מלונדון. מספר שאלות. 1.איך אני מעביר משחקים לפלאפון?יש לי מלא משחקים שהבאתי במחשב ואני לא מצליח להעביר כי אין תיקייה 2.אני יודע להעביר אם פי 3 וכל מיני רקעים דרך המחשב אבל לא משחקים 3.איך משתמשים בבלו טו'ת? 4.הסים קארד שלי לא מזהה את השמות למרות שהפלאםון פתוח רק את מה שהיה באנגלית ולאחי למשל מזהה את כל השמות שהיו לו בעברית. אודה לעזרה יש לי עוד מלא שאלות אבל אתחיל בזה חח תודה לכם!
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מחשב כף יד מדם mio ותוכנת ה gps igo תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? שווה ביכלל V3X ב500שח מחודש?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חבר של אבא שלי בקוריאה ואני רוצה לקנות את הנגן COWON Q5 אז מי שיודע כתובות או מספר טלפון או שניהם או כל פרט שיכול לעזור אני ישמח תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת מהו הGPS הכי משתלם בתקציב של עד 1500. כמובן שאם יש משהו יותר זול והוא משתלם יותר מאחד שמנצל את כל התקציב אני אעדיף את הזול יותר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחר שנגן ה D2 נגנב ממני (אף פעם אל תשאירו אותו במכונית~!) אני צריך נגן חדש.. אשמח לקבל המלצות. הצרכים שלי: -זמן נגינה ארוך -גודל (לא ענק..אבל לא nano או משהו.. בינוני) -איכות (לא אדיופיל אבל אחרי ה D2 לא רוצה ליפול חזק) -אני עובד במשרד (צבאי) אז עדיף דברים עם כמה שיותר עזרים כמו רמקולים ומטען (לא כלול במכשיר כמובן) כי אי אפשר לחבר למחשב -נפח 8+ עדיפות לפלאש אבל ממש לא קריטי. -סרטים. יכול להיות בונוס ממש נחמד אבל לא בעדיפות. כמובן שעם סרטים צריך נפח. לפי הידע וקריאת הפורומים הבנתי שיש כמה נגנים מומלצים כרגע: ה D2 עדיין (מכשיר מעולה אבל בלי הטענה ואין ממש אביזרים והיה לי אחד אז אפשר לגוון) Creative Zen החדש, האמת לא ממש מבין בו ומה יש בשבילו אבל אלא אם כן הוא…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם קיים גאדג'ט שמעתיק את המילים שכותבים בדף לכתב דיגיטלי (שאפשר להעביר למחשב)?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
דיווחים ברשת על כך שתוכניותיה של היצרנית הסינית לעתיד הקרוב כוללות לכל הפחות שלושה דגמים נוספים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-