גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
כבר שנה שיש לי מכשיר mp3 של חברה לא מוכרת,הגודל והצורה די מזכירים את הzen. לא מזמן הוא נשבר לי,ואני מחפש תחלופה הולמת. השימוש העיקרי שלי במכשיר הוא בעיקר ריצות אינטנסיביות מספר פעמים בשבוע,אבל אני לא מוכן לוותר על פונקציות כמו וידאו,תמונות וכו'. לכן,לאחר סקר שוק,הגעתי להתלבטות בין 2 מכשירים עיקריים: iriver clix second generation http://reviews.cnet.com/mp3-players/iriver-clix-4gb-second/4505-6490_7-32327766.html?tag=mncol;lst creative zen http://reviews.cnet.com/mp3-players/creative-zen-4gb/4505-6490_7-32589082.html?tag=mncol;lst לשני הנגנים צורה דומה של מלבן,מסך מעל 2",והכי חשוב-מבוססים על זיכרון פלאש.המחיר של הנגנים אינו מדאיג אותי (כשהם נשארים במסגרת של 4gb),התקציב הוא…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום יש לי מכישר IPAQ כם ויינדוס מותקן עכשיו קיבלתי עם זה GPS חיצוני של LEADTK משו ישן דגם 9537 עכשיו יש לי גם תוכנה לניווט איך אני עושה שהGPS יעבוד הם מתקשרים על טכנולוגיית bluetooth אבל זה לא מספיק רק להפעיל את זה דריך שה GPS יהיה מוגדק בתוך המחשב כף יד איך עושים את זה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היום התשיעי מתוך שנים-עשר ימי הדילים של ענקית הרשת כוללים כמה הזדמנויות מעניינות להתחדש ולהשתדרג לכתבה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.everyjoe.com/cellphone9/acer-f1-on-windows-mobile-65/ http://www.mydigitallife.info/2009/06/18/acer-f1-smartphone-with-1ghz-qualcomm-snapdragon-cpu/iw/ מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם, הכנתי סקירה (יחסית קצרה) על המכשיר החדש מבית LG, ה LG G6... מקווה שיעזור למי שמעוניין לרכוש או סתן סקרן לגבי המכשיר. ספויילר קטן, הוא לא מאכזב תהנו !
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אבקש פליז למחוק רק אחרי שיעזרו לי, דקה אחת אני צריך בדחיפות בקובץ PDF או תמונה את דף האינטרנט הזה https://www.playbuzz.com/hotvod10/a-10-7-2015-8-57-58-am אני ממש ממש אודה למי שיכול להעלות כקובץ מצורף תודה ובוקר טוב! (מנהלים יקרים, פליז למחוק רק אחרי שיעזרו לי! זה דחוף לי להיום בערב לעבודה)
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה שבשירים ישמעו יותר חזק , אם יותר עוצמה תודה מראש......
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה הצעה לפלאפון בסלקום בסביבות ה1000 - 1500 ש"ח מקס. אני מחפש בלוק, (לא סלידר\נפתח), חשוב בעיקר מהירות תגובה\טעינה ורמקולים. מצלמה ונגן סבירים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
נגן עם וידאו אפשרות להציג שמות שירים בעברית חשבתי על סנדיסק-יש עליהם ביקורות טובות אם שוק ה MP4 עודכן ויש חברה טובה יותר אשקיע יותר מהתקציב. 2-8 GB אפשרות להרחבה. חיבור סטנדרט USB למחשב (לא כמו לפלאפונים או Ipod) ואם יש גם חיבור לשקע קיר. סאונד חזק משהו טוב לרוק מסך סביר שלא אקרע תעיניים לראות קליפ עמיד ככל האפשר (יהיה לצבא)... וזהו תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי איזה נגן לקנות. האפשרויות העיקריות שנראות לי כרגע הם : 1.sansa Clip 2GB 2. ה-creative zen + stone 2GB 3.ה-iAudio U3. האוזניות שאיתם אשמע הם KOSS KSC75. לאיזה מהם יש את איכות הסאונד הטובה ביותר ? מי מהם הכי נוח לריצות\אימונים ? מה לגבי נוחות ממשק ? לכולם יש חריץ הרחבה ? כרגע ללא התחשבות במחיר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מישהו יודע במה הw910i יותר טוב מהku580 חוץ מהחיישניי תנועה והעניין הזה של המשחקים? ההבדל של המחיר ניראה טיפה מוזר...
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, בעקבות קניית מחשב חדש אין הרבה תקציב לכן רציתי לשאול מספר שאלות : 1.אם אני קונה מכשיר יד שניה (נגיד k610i ) פתוח לאורנג',אני יוכל לבטח אותו אצלם? (אצל אורנג') . 2.האם יש מכשיר מומלץ בסביבות 600-700 שקל (כמובן שיד שניה..)? תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
האם קיים גאדג'ט שמעתיק את המילים שכותבים בדף לכתב דיגיטלי (שאפשר להעביר למחשב)?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום! רציתי לבדוק האם קיים בדגם הזה gps והאם הוא כדאי וטוב,או שעדיף לקנות מחשב כף יד משכולל, ולרכוש סלולרי נייד מחברות הסלולר עם הדור השלישי,וכול התכנים שהם מציעים שנישמע יותר כדאי. אני היום רכשתי את ה hp ipaq 5940 והוא ניראה הרבה יותר טוב ורציתי לשאול מה דעתכם על כך שכדאי לרכוש מחשב כף יד בניפרד ופלאפון מחברת הסלולר עם כול הטכנולוגיה שהם מציעים ושיש שם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
דגם ה-Moto הבא של לנובו עשוי להביא חיי סוללה נדיבים ואת כיסויי ה-Moto Mods הייחודיים לקהל יעד רחב הרבה יותר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דיברות Bluetooth לרכב נידת באיזור ה300-400 שקל. יש משהו איכותי בטווח מחירים? תודה מראש עריכה: מצאתי את הדיבורית הבא http://www.usbid.co.il/product728.aspx ורציתי לדעת אם יש המלצות או משהו מקיר את החברה שלה....
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
עד כמה קריטי ההבדל בין גירסאות הסימביאן בשניהם (9.2 ב5700 ו9.1 ב73ME) והמעבד בגלל שחשוב לי תמכיה טובה באפליקציות, כמה אפליקציות קיימות שתומכות ב9.2 אבל לא ב9.1?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מקור קוריאני משתף אותנו במה שעשוי להיות המפרט המלא והסופי של מכשיר הדגל המסקרן, ויש אפילו תאריכים מיועדים לחשיפה ולהשקה הבינלאומית LG G5, גלקסי S7, שיאומי Mi 5 או HTC One M10? הבחירה ביניהם ללא ספק תהיה קשה, אך בינתיים נראה שאת כולם אנחנו עשויים להכיר כבר בחודש הבא. דיווח חדש שמגיע אלינו מתיימר לספק פירוט ואימות מלא לנתונים הטכניים שכבר שמענו אודות מכשיר הדגל, או מכשירי הדגל ליתר דיוק, שסמסונג עתידה לחשוף ב-21 בפברואר, במסגרת אירוע Unpacked שלה שמגיע לפני תחילתה של תערוכת ה-MWC לשנת 2016. לפי הפרטים החדשים ה-Galaxy S7 אכן יוצע בשני גדלים שונים – 5.1 אינץ' לדגם הסטנדרטי ו-5.5 אינץ' לדגם ה'פלוס', שניהם בטכנולוגיית Super AMOLED וברזולוציית 2,560×1,440 פיקסלים,…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אם אני נמצא אם הסלולאר במקום שבו הקליטה חלשה, האם המכשיר "יתאמץ" יותר ולכן הקרינה ממנו תהיה חזקה יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
עוד הזדמנות לרכוש מוצרים במחירים אשר זולים בעשרות אחוזים מאלו אשר זמינים בארץ לכתבה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מיקרוסופט מספקת גרסאות מודרניות משופרות לשניים מהמחשבים שלה - משני הקצוות הקיצוניים של מנעד המחירים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז התחדשתי לי ב N85 ורציתי לשאול כמה שאלות 1. איך אני יכול להעביר תקיות שלמות של שירים שלאחר מכאן שאני אוכל לראות אותם בנגן בצורה מסודרת ולא את כל השירים?? 2. פקודה קולית - ראיתי שיש איזה שהיא אפשרות לומר את השם וזה מפעיל את הפקודה אבל אני לא מצליח לפתוח את האפשרות הזו אתם יודעים אולי איפה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, יש לי ויכוח עם חבר שלא מאמין לי שחברות הסלולר לפעמים חוסמות תכונות מסויימות במכשיר הסלולארי. אני מתכוון לחסימה למשל של בלוטוס, או חסימה להפוך שיר MP3 לצילצול... או לקבל בבלוטוס רק גודל מסויים של קובץ. מבקש את עזרתכם אם יש לכם מידע כולשהו על הנושא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חשוב שיתמוך בכמה שיותר פורמטים וכמובן קורא צרובים . תקציב עד 800 עד 1000 (מספיק?).
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי את הקריאטיב זן 4GB לאחר שהיה לי בעבר את הזן מיקרו. בישן הייתי מבצע DRAG AND DROP פשוט דרך EXPLORER של ווינדוס,בחדש אני מנסה לבצע את הDRAG לתיקיית ה- MUSIC וכל פעם אני נתקל בהודעה של "הנגן התנתק או לא מחובר" או משהו בסגנון והנגן עצמו מחובר בסדר גמור. מדובר על חלונות XP,ודרך סנכרון של מדיה פלייר הוא מעביר בסדר גמור. האם אני מפספס פה משהו?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-