גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים? שווה ביכלל V3X ב500שח מחודש?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מאז שעדכנתי ל-4.1.2 לא מצליח להעביר ישומים ל-USB STORAGE. מקבל הודעה שאין מספיק מקום, למרות שיש שם יותר מג'יגה מקום פנוי. משהו נתקל בבעיה / הצליח לפתור ? (ראיתי בכמה פורומים פוסטים דומים על הבעיה, אבל הפתרון של - לפרמט את המכשיר לא נראה לי...)
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הטיזרים מקבעים את ה-4 במרץ בתור תאריך השקה בינלאומי רשמי לסדרת הביניים החדשה מבית Xiaomi - וההדלפות מנבאות לנו שלוש גרסאות בתור סיפתחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני מוחק תיקיות מהM240 דרך המחשב (בבקשה זה דיי דחוף אני טס היום ואין לי מושג...)
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לא פשוט להתחרות בעולם הטאבלטים שמבוססים על מערכת אנדרואיד בימים אלו - אבל יצרנית המחשבים הסינית מאותתת כי היא מעוניינת להמשיך ולנסות את כוחה בתחוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
- 1 follower
-
-
תוצאה של מעל 150,000 נקודות שנצפתה במאגר מבחן הביצועים Antutu מרמזת על שיפור מאסיבי שמצפה לנו בשוק הביניים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן שסנקציות אמריקאיות קשוחות חונקות את יכולתה לפתח ולייצר מכשירים חכמים מתקדמים ותחרותיים - נראה כי חברת הענק הסינית ומותגי הבית שלה מגבירים את המיקוד בעולם ה-PC עם כניסה אל קטגוריות פופולריות חדשותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כמעט שנה עברה מאז ש-Nothing השיקה את ה-Nothing Phone 2, כך שהרשת כבר מתחילה להתמלא בשמועות והדלפות על ה-Nothing Phone 3 החדש שצפוי לצאת בקרובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת אבטחת המידע הישראלית צ'ק פוינט חשפה פרצות בשבבי Qualcomm נפוצים שעלולות להעניק לפורצים שליטה מלאה על המכשיר שלכם, וגם לגוגל יש מה להגיד בנושא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
צריך להיות מוכרז לפני 17 במרץ, ויתכן מלאי כבר במאי (לפני Iphone) http://www.dailytech.com/Gearing+Up+for+Microsofts+Zune+Phone/article6046.htm מייקרוסופט ממש רודפת אחרי אפל ;D
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
מישהו ברשת הצליח למצוא לעצמו את המכשיר החדש של הענקית הקוריאנית לפני שהוא נחשף, וגם תיעד אותו ואת מערכת האנדרואיד מרשמלו העדכנית שלו האם יש עוד פרטים אודות צמד ה-Galaxy S7 שאנחנו לא יודעים? בהתבסס על כמות ההדלפות והדיווחים האינסופית במרשתת, התחושה הכללית שלנו היא שלא. אחרי שקיבלנו אישור למפרט הטכני וגם אימות לדיווחים על תגי המחיר המיועדים של ה-S7 וה-S7 Edge – מגיע סרטון של משתמש YouTube בשם Lordy Sarita martinez (יתכן שמדובר בהעלאה מחדש של סרטון שהופץ מוקדם מהמיועד בערוץ אחר), ובו תיעוד מתוך תערוכת MWC 2016 בברצלונה של דגם ה-Galaxy S7 Edge, סופי, אמיתי ופועל. הסרטון בספרדית ועל כן לא ממש עוזר לנו לקבל פרטי מידע חדשים (דוברי הספרדית מוזמנים לתרגם ולשתף את כו…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מצעד הסמארטפונים החדשים והאימתניים ממשיך - הכירו את הדגם הטרי שילחם ב-Legion וב-ROG לכתבה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לא יודע אם זה חדשות ישנות כבר או לא אבל היום עדכנתי את הסנסה שלי וסוף סוף יש תמיכה בעברית דרך אגב הנגן כבר מעל שנה בשימוש עצלי וזה אחת הקניות הטובות שלי בחיים תאמינו או לא אבל מבחינתי זה אפילו קניה טובה יותר מהWII ואתם יודעים כמה אני אוהב את נינטנדו מה לעשות נגן ב330 שקל שמחזיק יותר מישנה ועדיין מצוין ועכשיו גם עברית -בקיצור נגן תקציבי מצוין
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
טוב שלום.. אני קצת בבעיה רצינית ניראה איך נפתור זה.. ככה האיפון שלי נפל לי אתמול וכניראה הלך בנתיים הוא במעבדה.... עכשיו הגיבוי של האיפון שעשיתי זה נמצא במחשב הנייח שבו הוינדוס נידפק אז רציתי לשאול אם אני מעלה את הארד דיסק במחשב אחר איך אני יכול להוציא את הגיבוי של הקבצים של האיפון ולשמור את זה במקום אחר ואז להעביר למחשב הנייד שאני יכול לעשות שיחזור?? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
משום מה הפלאפון כל הזמן נכבה אפילו אם הסוללה מלאה לגמרי הפלאפון עדיין נכבה ויש לי שני פלאפונים כאלה ובשניהם זה ככה אני מדליק את הפלאפון ואחרי כמה דקות הוא שוב נכבה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לרכוש מכשיר Pocket PC, נשמח לקבל המלצות לפי הפרמטרים הבאים: GPS WiFi Bluetooth תקציב עד 2,000 ש"ח. כמובן שיהיה אמין, בעל סוללה איכותית ומסך איכותי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המכשירים הנ"ל והייתי מעוניין לדעת מי מהם עדיף. אני בעיקר מדבר עם המכשיר, אני לא מחפש פיצ'רים מיוחדים. אני כן צריך שהוא יעבוד טוב עם אוזניות BT.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה ipod touch , ניסיתי להדליק אותו והוא מבקש את itunes. אני לא אוהב את המדיניות הזאת של אפל להכריח אותנו להשתמש בתוכנות שלהם לאחר רכישת המכשיר. מכירים אלטרנטיבות טובות? אתרים מומלצים בכלל עבורו? האם כל מה שמתאים ל iphone, מתאים גם ל ipod? לצורך ההבהרה מדובר על דגם ה 8GB.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הGPS צריך להיות פשוט לתפעול. בעלת איכות חומרים טובה, ובלי גאדג'טים מיותרים. פשוט מכשיר ניווט איכותי נטו. שלא יעשה בעיות. התקציב? עד 700 ש"ח עם חריגה אפשרית לאיזור ה800 אם זה באמת משתלם. אשמח לעזרה והכוונה כי אני כבר מזמן לא בתחום והמכשיר לא בשבילי. תודה רבה לעוזרים וגמר חתימה טובה!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי דגם e260 עד אתמול כנראה שלא ידעתי את זה כי ניסתי להוריד עדכון שפה בשביל שזה יוכל לקרוא עברית.. בקיצור הורדתי עדכון לדגם אחר.. ומאז המכשיר לא מגיב.. אלא אם כן מטעינים אותו.. *לפני שכולכם קופצים עם התשובה למכשיר יש בטריה מלאה כי הוא הוטען לפני יומיים הטענה מלאה.. וחוץ מזה גם כשאין לו בטריה הוא נדלק ואז מופיעה הודעה שאין בטריה ואזה ואז הוא נכבה.. תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
http://www.nokialand.co.il/2011/04/blog-post.html
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מלבד כמובן ההבדלים הברורים של נתוני המצלמה והמשקל,יש עוד משהו שאני צריך לדעת? שינויים או שיפורים בממשק? סוללה חלשה מאוד באחד הדגמים? או כל דבר אחר שצריך לדעת.. הסתדרתי לגבי זה. השאלה שלי היא באילו צבעים יש V3I כי משום מה הבנתי שהוא זמין רק בכסוף כהה? היתכן שאין שחור/אפור כהה?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה GPS שיעבוד בארץ אני אהיה בארהב באוגוסט והוא ביקש ממני לקנות לו GPS אני לא מבין כלום בזה אז אם מישהו יכול להסביר איך זה פועל איזה דגמים טובים ובכלל מה נגד מי :itschy: תודהההה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מחפש מכשיר בתקציב של עד 2000, בתנאי תשלומים (10-12) בינתיים ראיתי S2 ב 1700 מחודש מסלקום,אייפון 4 16גיגה מחודש ב1700, או סמסונג ADVANCE ב 1500 מחנות פרטית, תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אפשר לעשות את זה? איך עושים את זה ? מישהו יכול להביא לי איזה קישור לשדרוג הזה?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-