עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום יש לי פלאפון נוקיה 6131 תמונה למי שלא מכיר קיצר בתצוגה של המסך יש סרגל קיצורים בדיוק באמצע שהורס את כל הרקע ומכער אותו אז הורדתי את הסרגל בהגדרות ועכשיו זה רושם לי באמצע המסך "אין קיצורים" במקום הסרגל שגם זה הורס ת'רקע מישהו יודע איך אפשר להעיף את זה מהרקע (אם בכלל) כי אני לא הצלחתי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. חברה אני רוצה לקנות זכרון 512MB לטלפון הסלולארי שלי. יש כל מיני סוגים והבדלים במתחים ואני לא כל כך מבין בזה... אז בקיצור זה 6230i והנה האופציות שלי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3190 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4223 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3931 אני רואה שיש הבדל במהירות ובצריכת חשמל. כמה צריכת החשמל הנמוכה חשובה לאורך החיים של הסוללה, והאם זה זניח לעומת מהירות ההעברה? בתודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  3. יש לי Motorola V3x חדש מרשת אורנג', המערכת הפעלה עצמה מראה עיברית ואנגלית בלי שום בעיה, אבל כשאני רוצה לכתוב טקסט, לדוגמא ל SMS או ליצור איש קשר חדש אז השפה הראשונה היא אנגלית וכשאני עובר שפה יש לי רק רוסית, ניסיתי בהגדרות השפה של הטלפון כל מיני הגדרות, החלפתי שפות וגם ניסיתי את "אוטומטי", אבל שפת הזנת הטקסט הראשית נשארת אנגלית והמשנית נשארת רוסית, עוד משהו, ראיתי בחוברת שאמור להיות גם ITAP, אבל אני לא רואה אפשרות כזאת, יכול להיות שזה מאותה סיבה של הבעיה עם העברית? מישהו יודע אם יש פתרון לזה?(חוץ מללכת לאורנג').

4. Started by yoav1000,

האם כדי לקנות את הנגן cowon a2 או לחכות למשהו חדש? (כמו cowon A3)

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by Omega81,

אהלן D: אני מחפש לקנות נגן MP3 בלבד (ללא וידאו או משהו נוסף): - נפח מינימלי של 4 ג'יגה - רדיו לא חובה, אבל גם לא שולל. - תקציב עד 600 ש"ח (אם זה הגיוני לנגן בעל נפח כזה, אני לא ממשן מבין) מכיוון שאני באמת לא מבין בשוק של הנגנים אשמח לקבל כאן המלצות גם על נגנים שהם מעבר לתקציב, אין לי בעיה להשקיע יותר בנגן איכותי. כמו כן, אשמח לדעת היכן כדאי לי לקנות והאם כדאי לקנות מכשיר שכזה מיד שניה. תודה מראש |-:

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  6. Started by T-Flash,

שלום איך אפשר להקליט שיחות מהפלאפון שלי? ואם כבר אני פה, איך לעשות שהשעון המעורר יהיה יומי, ולא חד פעמי? נמאס לי לשים אותו כל יום. תודה

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by .nimiking.,

יש לי sandisk sansa e260 כבר חודש וחצי בערך והוא עובד בסדר שלשום הורדתי עדכונים ועברית לנגן מהאתר של sandisk. אחרי זה הנגן התחיל לעבוד ממש לאט מה אני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד מהר יותר? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני רוצה להרחיב 1GB לפלאפון אבל באורנג' אני לא יקנה כי הם סתם יקרים מישו מכיר חנות שמוכרת את הכרטיס במחיר זול (באזור 120 ש"ח) נ.ב מה יותר טוב Transflas או microSD ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by Norm4nde,

איזה פלאפון הייתם לוקחים ... יש לי בסביבות ה 4K לפלא אבל חשבתי משהו באזור ה n95/n93 יש משהו יותר טוב? וד"א אין אותם בארץ ... האם יש איזה חברה שיכולה לספק לי אותו במשלוח ? או ששווה לחכות לדור הבאה שיצא עוד מעט ?#@! כי ראיתי כבר פלאפון דור 3.5 לפי השטויות שלהם..

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by winds,

אפל עושה זאת שוב. הנה הסרט על iPhone

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  11. Started by BetZeFer,

קליפים של מוזיקה הכוונה? תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by segevgabay,

רציתי לדעת עם יש עברית לנגן m:robe100??

13. Started by gbox,

http://www.icell.co.il/article_42.html מהמם!

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by itzikg83,

שלום רב. בגדול, התלבטתי בין fujitsu n560 ל asus 639 וה- mio 550. זאת לאחר שהחלטתי שמכשיר משולב סלולארי זה בזבוז כסף ומקום בכיס. לפני שהחלטתי לכתוב בקהילה, חיפשתי טופיקים שיעזרו לי אך למרות שהיו כאלה שדיברו על הנושא, הרגשתי מבולבל יותר. לפני הכל- תודה רבה מראש אני חושב שהשאלות שלי יכולות לסכים שאלות רבות בהן נתקלתי ונשארו ללא מענה מספק. שאלות כלליות: 1. האם ההבדל היחיד בין VGA ל QVGA הוא חדות התמונה? אין הבדל בשטח הפיסי שניתן לראות (למשל בגלישה)? 2. איך שירות האחריות של רונלייט? ושל מעבדות fujitsu? 3. מבחינתי, כמשתמש במחשב כף יד, מה ההבדל בין bluetooth גרסה 1.2 ל- 2? 4. מבחינת המוניטין והאמינות של החברות ביצור Pocket pcs, מי מומלצת? 5. מבלי להיכנס ל"איך ולמה", האם כדאי לרכ…

15. Started by dj shay 30010,

טוב דבר ראשון עם אני רוצה להוסיף מפות אני רק צריך להעתיק אותם לתיקית MAP ? ודבר שני עם מישהו יכול להגיד לי למה רואים פה את מה שרואים ואיך מוסיפים את זה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by roadrunner,

אין לי מושג במחשבי כף יד ואני זקוק למכשיר שמסוגל להריץ excel לצורך עבודתי ,זאת התכונה היחידה שאני זקוק לה כך שאני מניח שאני זקוק למכשיר מינימלי(או שלא?) אודה לכם אם תמליצו על מכשיר.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by 1nstall,

כמו שכולם ציפו, היום נערכת תערכות CES 2007. נוקיה כבר מכריזה על שלושה מכשירים חדשים מסדרת N. N76...N93I...N800 לכתבה המלאה-לחצו כאן תהנו.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by deannahum,

אהלן, אני מעוניין במכשיר Zen Vision: W אבל לפני שאני קונה אני מעוניין לשאול אתכם כמה שאלות : 1. האם הנגן (לא משנה מאיפה אני קונה אותו) תומך בכתוביות בעברית ? ואם כן באיזה שיטה ? האם זה נוח להצמיד כתוביות כמו ב-A2 ? 2. האם הFirmware upgrades של הZVW הם רציניים. כלומר האם צפויים שידרוגים בתחום העברית/תמיכה משמעותיים ? אני מפנה את השאלה בעיקר למשתמשי קריאטיב וותיקים לכל מכשיר כלשהו.. 3. למעט עניין הבטרייה ועניין ההקלטה מטלויזיה. מישהו יכול לציין נתון השוואתי צכריע בין ה-a2 לבין ה-ZVW ? (משקל, תמיכה, פיצ'רים) 4. בקשר לסוללה. כמה עולה סוללה לזן ? והאם קל להשיג כזאת ? (בארץ?!) תודה מראש לעוזרים ! שבת שלום

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. איך זה עובד, משלמים 50 שקל ואפשר לעדכן כי כל הזמן קופצים לי הסרטים באיפוד אז אני רוצה לעשות את כל העידכונים בפעם אחת כבר והאם זה בטוח ולא מסוכן כי קניתי את המכשיר בחול (חנות אפל)

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by itaysk,

היי, אני צריך להחליט מהר על אחד מהם מה הייתם לוקחים?ממה שראיתי הם ממש דומים בתכונות.. המחיר והאחריות זהה. תודה.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by superblader,

שלום רב אני רוצה לקנות פלאפון חדש וצריך קצת עזרה... כרגע יש לי 6680 וכמו שאני מאמין שיודעים פה ברגע שהרגשת סימביאן אי אפשר בלי אז חייב שיהיה בו סימביאן מצלמה כמה שיותר טובה חריץ הרחבה וכל הסטנדרט (אם אפשר גם WIFI אבל לא חובה) ושהגודל יהיה נורמלי כמובן, ה6680 למי שמכיר לא פלאפון קטן בכלל לא הייתי רוצה לחרוג מהמידות שלו (בטיפה זה לא נורא) התקציב נניח שהוא לא מוגבל (אני קונה בחו"ל אז תציעו חופשי גם דברים שלא משווקים בארץ) יש הצעות?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Aviko,

תראו. אני לוקח כרטיס סים מסימנס a60 ומכניס לn73, זה אין בעיה. אני רוצה לדעת אם סלקום יודעים על זה שהעברתי את הכרטיס למכשיר דור שלישי ואז הם יכריחו אותי לשלם על חבילות דור שלישי וכו... כמובן אני לא קונה את המכשיר מסלקום.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  23. ברשותי אוזניות CX300 ללא נגן. החלטתי שאני אקנה אחד, כך שיפיק את המירב מה-CX300. אני מעוניין בנפח של 2GB, אך מוכן להתפשר על 1GB תמורת איכות סאונד משמעותית. וידאו לא חשוב לי, אבל תמיד נחמד שיש מסך צבעוני עם אפשרות לוידאו ותמונות. חיי הסוללה חשובים, לכן מעדיף נגן מבוסס סוללת אצבע ושיחזיק הרבה זמן (לפחות 15 שעות) - לא חובה סוללת אצבע. ממשק הנגן והעברת קבצים מאוד חשוב לי, אני מעדיף שיהיה כמה שיותר נוח. רצוי מאוד שתהיה לי אפשרות לעדכן את קושחת הנגן וגם שתההי עברית תקנית - לא חובה, אך רצוי. כרגע חשבתי על ה-C150 בנפח 2GB שעולה 350 ש"ח, אבל הוא לא איכותי מספיק כמו שהבנתי. חשבתי גם על ה-C250, אבל בתוספת של 50 ש"ח אפשר לקנות את ה-E250 (מה שהופך את ה-C250 ללא משתלם לדעתי) ובכל מקרה א…

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  24. Started by meni12321,

וואי שראיתי את הנגן הזה עם המסך והתגובות שלו !!! פשוט נדהמתי !! והוא עולה רק 434.98 ואין דמי משלוח ! http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=491072 זה יכול להיות או שיש פה איזה ק'ץ ! והאם הוא באמת טוב ! כי אם כן אולי שווה לקנות אותו באמת ...

• 61 תגובות
    • 5.4k צפיות
  25. Started by idodi10,

שלום, אני חושב לקנות סלולרי דור שלישי בסלקום. רציתי לדעת מהו התשלום החודשי על חבילת הדור של השלישי בסלקום. נ.ב המכשיר שאני חושב לקנות זה K610i, אם למישהו יש אותו אז כמה עולה הביטוח? תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים