עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by RAPIDFIRE,

שלום , התקנתי אצלי בנוקיה N95 את GyPSii Mobile כאשר הכנסתי לו מיקומים שונים הוא התריע שזה יעלה לי בפעימת שיחה האם זה יחשב כשיחה לחו"ל או מקומי ? למישהו יש ניסיון אם זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  2. ארכיטקטורת עיבוד מתקדמת במיוחד של אינטל זמינה כיום אך ורק למחשבים ניידים - אז לקחנו אותה לסיבוב על מנת לקבל הצצה לעתיד המבטיח של 10 ננומטר וחידושים נוספיםלכתבה

3. Started by redead,

עברתי אתמול מסלקום לאורנג' עם הגלקסי שלי בחבילת הגלישה שלי יש לי גם חבילת טלויזיה כלולה למישהו כאן יש ניסיון עם זה? מאיפה משיגים את האפליקציה למכשיר ?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by eitan111,

בשעה טובה קיבלתי את המכשיר. לאחר שהגדרתי את פרטי הג'ימייל ונכנסתי אליו , כיצד סוגרים אותו . לא מצליח .(להבדיל מהמחשב) שאלה נוספת : כשאני לוחץ על האייקון של ה ג'ימייל , אני נכנס ישירות לחשבון , כך שלמעשה הוא פתוח לכל מי שמזדמן לידיו. כיצד אני מסדר שרק לאחר הקשת הסיסמא תתאפשר כניסה לחשבון. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  5. לא יודע אם יש עדכון רשמי או לא, אבל תנו לי אחד מוכר... בתקווה שיש. אני יודע את הסיכון בלשים עדכון לא רשמי. תודה!!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  6. הדיווח עבור הרבעון השלישי של שנת 2018, בו לא הייתה עליה בהיקפי המכירות היחסיים - יהיה האחרון שבו אנחנו מקבלים נתונים מספריים על כמות הסמארטפונים והמחשבים שהצליחה למכור חברת הענק לכתבה

7. Started by Dragonaire,

שלום זה זמן רב שאני בהחלטה על לקנות ZVM מסיבות שהן ברורות מאליו אני חושב, אבל שמתי לב בסרטונים שראיתי ותמונות, שהנגן מסורבל ולא הכי נוח לשימוש. רציתי לשאול, במיוחד אנשים שבעלי מכשיר ZVM, איך השליטה בו? חייבים להשתמש בכפתור נגיעה האמצעי הזה שעל הפאד כדי לבצע אישור או שאפשר גם על הכפתור חץ קדימה? ולשאלה עניינית - בשביל לקפוץ קדימה בסרטים צריכים באמת להחזיק את האצבע שעה על הכפתור קדימה כמו מפגרים או שיש Fast Scroll שפשוט אנשים לא מודעים אליו? פתטי לחלוטין אם אין - אפילו לאייפוד וידיאו יש (שפתאום נראה לי מכשיר הרבה הרבה הרבה יותר נוח ופחות מסורבל)

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  8. מכשיר האנדרואיד כפול המסכים המסקרן כמעט מוכן להשקה, כך נראה, עם נתונים טכניים מפורטים שדולפים לרשת - ואלו הן חדשות מעודדות לאור הדיווחים לפיהם דגם ה-Surface Neo העתידני נדחק ל-2021 לכתבה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי שאלה לגבי הנוקיה 6680 שברשותי אני מעוניין לשדרג את התוכנה הפינמית וזה מפנה אותי לאתר העולמי ששם מציע גרסת תוכנה לפלאפון יותר מתקדמת מהנוכחית שלי השאלה היא האם הגרסא בעיברית??? כי גם באתר הישראלי זה מפנה לעולמי לשידרוגי תוכנה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by gal_zaken,

שלום, רציתי לדעת אם ה- LG-GD900 Crystal הוא פלאפון טוב ומהיר? וגם אם יש בו אפשרות לעברית??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  11. שלום יש ברשותיי nokia 6070!!! וכבל מסוג DKU- 2!!! הןרדתי את התוכנה Nokia PC Suite כי אני רוצה לעביר כמה רקעים לפלא שלי והמחשב פשוט לא מזהה את נכבל הוא רושם עדכן לא ידוע נניסתי להוריד דריבריים אחרים הוא לא לוקח אותם ניסתי לעכין מחדש מספר רב של פעמים לא מצליח לי הוא עדיין לא מזהה... מישהו יכול לעזור לי אולי? צירפתי תמונה: http://img58.imageshack.us/img58/6585/212ox0.jpg

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by casio222,

אני מחפש משדר FM ל-IPOD TOUCH, אחד כזה שבאמת יהיה אפשר לשמוע ממנו במערכת של הרכב. יהיה נחמד אם המשדר יהיה בלי סוללות, ואולי אפילו יצרוך חשמל מהאייפוד... חשבתי על המשדר הזה מהחנות הרשמית של אפל בישראל: http://store.idigital.co.il/product.php?productid=1192 (נראה לי הכי נורמלי מבין כל המשדרים, צורך חשמל מהאייפוד מתחבר לכניסת 30 הפינים ולא האוזניות אז כנראה זה איכותי, אבל החיסרון הוא שזה המשדר הכי יקר מבין כולם... ) או האם כדאי אחד מאלה: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=345&t=12 למישהו יש ניסיון עם אחד ממשדרי ה-FM שהצעתי כאן, או שמישהו יוכל להמליץ לי אחד טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by andeimirqhan,

שלום, לאחרונה מסכו של הF2 נסדק והפסיק לתפקד כראוי. עתה, לאחר כ6 שנים נאמנות, אני נאלץ למצוא תחליף לנגן שלי. תקציב: אין הגבלה. שימוש: מוזיקה בלבד. נפח אחסון: אין חשיבות משמעותית לגודל. הנגן שב על בסיס יומי לספינת האם כך שכל נגן מודרני יספיק. למען ההשוואה, הנגן הנוכחי שלי הינו בעל קיבולת של 4GB. גודל: ככל שהנגן קטן יותר, כך טוב יותר. כל עוד יש לו מסך לסיור בין הקבצים. כפתורים: עדיפות רבה לנגן שאינו בעל מסך מגע ושאר מרעין בישין, כפתורים המגיבים היטב יתקבלו בברכה. פורמטים נתמכים: סיומות קבצי המוזיקה שלי נעות מmp3, דרך ape, aac, mpc, ogg, wav, wma עד לflac. תמיכה נדרשת בogg, ape וflac. אך תמיכה בכמה שיותר סיומות הינה עדיפה. אוזניות: אחבר Audio-Technica ATH-A900 בבית ול…

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. צמד דגמי הביניים החדשים מבית סמסונג שהוכרזו לאחרונה כבר נמצאים בחלק מהחנויות המקומיות, עם מאפיינים שלא פוגשים בכל יום באותן רמות מחיר - אך הגרסה המסקרנת ביותר עם תמיכה ברשתות הדור החמישי עדיין חסרהלכתבה

15. Started by Motix,

היי. כבר כמה חודשים שאני מנסה לפרוץ את המכשיר ולא מצליח. מסדר הכל כמו שצריך והאודין לא עובר.... הפסקתי בגלל חשש שאני אגרום לבריק. ניסיתי מדריכים מיוטיוב וגם xda. אשמח אם תדריכו אותי איך לעשות את זה... האם כל מעבדת סלולר פורצת מכשירים? אולי עדיף שאשלם וזהו.. בנוסף אני מחפש רום יציב, קל, גרסת אנדרואיד 6.0 ומעלה, בלי אנימציות מיותרות, שייתמוך בכל התוספות BusyBox (נראה לי שקוראים לזה ככה), שאוכל לשנות כמעט כל הגדרה ולהתקין הרבה תוכנות שתומכות ברוט. אשמח לעזרה. תודה...

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  16. Started by Slavikik,

יש לי את ה MP3 הזה sansa sandisk c240 1GB כאשר אני מחבר אותו דרך כבל ה USB המחשב מזהה אותו אבל לא מראה אותו..נסיתי לחבר בכל כניסות ה USB שיש לי אבל אותו הדבר לא רואים אותו במחשב שלי.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  17. מה העיניינים?פיתחתי אפליקציה חדשה, שניה שאני מפרסם בפלייסטורקישור: https://play.google.com/store/apps/deta ... all4u.mainתאור: כאן תוכל לתעד את כל הדברים שעוברים עלייך ביום מבלי לשכוח דבר!באפליקציה זו תוכל לתזמן הודעות,שיחות ותזכירים לפי זמן או מיקום מסוים.כמו כן, ניתן לבצע פעולות מערכתיות לפי זמן\מיקום (חיבור הנייד לWifi, כיבוי Bluetooth ועוד!). לדוגמה - 1) שליחת הודעה אוטומטית להורים כאשר הגעת למיקום מסוים.2) הפעלת Wifi כאשר נכנסים לבית.3) שיתוף פתקים ברשת החברתיות!השמעת הקלטות כבר הזכרנו!אפליקציה זו נועדה להקל על חייכם ולשמש לכם כמזכירה אישית אשמח לחוות דעת מכם על העיצוב המבנה, ובכללי הצעות לשיפור או תוספות שנראה לכם מתאימות לאפליקציה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  18. ברשת מדווחים כי נתוני הקלדה והשלמה אוטומטית של משתמשי מקלדת המובייל הפופולרית SwiftKey לא נותרו אישיים, אלא הגיעו באופן בלתי מכוון גם למשתמשים אחרים לכתבה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by איתן מ,

יש לי אייפוד קלאסיק 120G האיי פוד נתקע. איך עושים לו ריסט?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  20. Started by avil32,

היי אני מחפש נגן גדול (באזור ה-60gb), כשבעקרון הוא ישמש אותי למוסיקה. יש למישהו רעיון על נגן מוצלח?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  21. ההתרחבות של PlayerUnknown's Battlegrounds נמשכת עם צמד גירסאות מובייל אלטרנטיביות - לשוק הסיני תחילה לכתבה

22. מבחני ביצועים ראשונים עבור שבב ה-Snapdragon 670 מציגים תוצאות מרשימות, אשר מקרבות אותו אל מוצר הדגל היוצא של מפתחת השבבים לכתבה

23. דגם הביניים הבכיר הבא מבית OnePlus מאמץ מצלמה וטעינה של מכשירי דגל על מנת לגרום למתחרים הרבים שלו להזיעלכתבה

24. Started by ofir38,

האם יש דרך לבצע את העידכון תוכנה דרך המחשב הביתי שלי?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  25. ה-Miix 630 של היצרנית הסינית מצטרף אל המחשבים מבית אסוס ו-HP, בתצורה שאמורה להתחרות (שוב) במוצרי ה-Surface Pro לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.