גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הצמד החדש והחדיש של אפל יגיע לישראל ביום חמישי הקרוב, ותגי המחיר הרשמיים נחשפים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
עם ההשקה של דגמי ה-ROG Phone 6 האלטרנטיביים ונחיתתן של ביקורות עבורם - אנחנו מקבלים הזדמנות נדירה לבחון את יכולות ה-Snapdragon 8 Plus Gen 1 אל מול ה-Dimensity 9000 Plus כששניהם נמצאים בסביבה דומה מאוד המאפשרת להם להגיע אל מלוא היכולת הגלומה בהםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
- 1 follower
-
-
רוצים טאבלט אנדרואיד מוקשח מודרני? זה כנראה המוצר עבורכם - אבל כדאי שתתחילו לחסוך כסף כבר מעכשיו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Miix 630 של היצרנית הסינית מצטרף אל המחשבים מבית אסוס ו-HP, בתצורה שאמורה להתחרות (שוב) במוצרי ה-Surface Pro לכתבה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
- 1 follower
-
-
אתם מכירים מקום שיש מכשירים עובדים ושאפשר לנסות אותם? (htc iphone galaxy lg )?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מנסה לסדר כאן אייפון ולעדכן לו את הגרסה אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב אין שום תגובה, לא באייפון ולא במחשב. ניסתי להחליף כבל ולא עזר, כמו כן בדקתי בחיבור ישיר לחשמל המכשיר מתחיל להיטען אך בחיבור למחשב אין עדייו כלום גם לא טעינה. לי יש גלקסי כך שאני לא מתמצא באייפון, יכול להיות ששכחתי משהו? איפה נראה לכם הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מסכו של הF2 נסדק והפסיק לתפקד כראוי. עתה, לאחר כ6 שנים נאמנות, אני נאלץ למצוא תחליף לנגן שלי. תקציב: אין הגבלה. שימוש: מוזיקה בלבד. נפח אחסון: אין חשיבות משמעותית לגודל. הנגן שב על בסיס יומי לספינת האם כך שכל נגן מודרני יספיק. למען ההשוואה, הנגן הנוכחי שלי הינו בעל קיבולת של 4GB. גודל: ככל שהנגן קטן יותר, כך טוב יותר. כל עוד יש לו מסך לסיור בין הקבצים. כפתורים: עדיפות רבה לנגן שאינו בעל מסך מגע ושאר מרעין בישין, כפתורים המגיבים היטב יתקבלו בברכה. פורמטים נתמכים: סיומות קבצי המוזיקה שלי נעות מmp3, דרך ape, aac, mpc, ogg, wav, wma עד לflac. תמיכה נדרשת בogg, ape וflac. אך תמיכה בכמה שיותר סיומות הינה עדיפה. אוזניות: אחבר Audio-Technica ATH-A900 בבית ול…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
בעקבות התראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270739.0 עברו מאז שנאבד לי כבר יותר מ-24 שעות, גם סגרתי את הקו שלא יוכלו להתקשר. עכשיו אין לי ברירה אלא לקנות פלאפון חדש, אני לקוח של חברת Orange. בשבילי אני צריך פלאפון שיש לו MP3 ועם מצלמה טובה בתקציב 3000+- וגם אח שלי צריך פלאפון חדש בתקציב 2000 +- עריכה: הגדלתי את התקציב, אני משלם בתשלומים+ביטוח. אפשרות לחריגה מהתקציב אם זה נותן תמורה גדולה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני חשבתי על קניית אוזניות אלחוטיות כאלה : http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Headphone&model_id=401643 שיתחברו אל הטלפון שלי(שמשמש גם כMP3 ) דרך BLUETOOTH.קודם כל האם זה כדאי (מכל הבחינות איכות וכו') ? דבר נוסף: עכשיו אני קראתי שיש מכשירים שתומכים בA2DP ויש כאלה שלא (ממה שהבנתי זה תקן של קידוד שמשפיע על איכות השמע) יש לי N73ME ואין לי מושג האם הוא תומך בזה , ובאתר של NOKIA לא רשום על זה כלום רשום רק שהוא תומך תמיכה מלאה בBT 2 זה אומר משהו ? דבר נוסף שרציתי לשאול הוא איזה DONGLE יתאים לי אם אני ארצה לחבר אוזניות כאלה גם למחשב כיגם שם לא כולם תומכים בזה... ושאלה אחרונה היא האם אני יכול להשתמש באוזניית BT עם מיקרופון רגילה (כמו של פלאפון) כדי נניח לדבר בSKYPE או …
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? שווה ביכלל V3X ב500שח מחודש?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה די דחופה. האם קיימות אוזניות Bluetooth שאפשר להפעיל אותן על שתי מכשירים בו זמנית???? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מקרופון אלחוטי (לא למרחק גדול) שיהיה איכותי וכמה שיותר קטן תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן ברשותי פלאפון יחסית פשוט של SONY ERICSSON מדגם K610i, זה שיש להרבה וכולם מכירים.. הבעיה איתו היא שהחיבור בין האוזניות לפלא' רגיש נורא, והוא יוצא מכל מכה קטנה. לפעמים הוא יוצא קצת ואז השמע מתעוות, ולפעמים יוצא לחלוטין וכמובן שלא שומעים כלום. המצב כ"כ חמור שהגעתי למצב שאני לא יכול לשמוע איתו כשהוא בכיס, חייב להחזיק אותו ביד. (וזה לא בעיה באוזניות ספציפיות, החלפתי כבר 3 פעמים וזה ממשיך לקרות) האם ידוע לכם איזה פתרון? מכירים עוד אנשים שיש להם את הבעיה? אני דיי מיואש ואני לא מאמין שאפשר לעשות עם זה משהו, אז חשבתי לקנות לעצמי נגן ב300-400 שקל שיספק את צרכי, אבל אני שואל כי אולי יש פתרון, הייתי מעדיף להשאר עם המצב הנוכחי, אם לא הייתה כזאת בעיית מגעים.. אם כבר קונים נגן, אני…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, רכשתי לא מזמן את נגן הזון של מייקרוסופט ואני מאוד מתקשה לתפעל אותו (את התוכנה שלו). אשמח אם מישהו כאן יוכל לתת לי מדריך שימוש מקוצר לתוכנה, זה מאוד יעזור לי. הבעיות העיקריות שלי הם בנושאים כגון: א.סנכרון נכון של המחשב עם הנגן. ב.איך אני מונע מהמחשב לסנכרן עם הזון בזמן כל התחברות - בעיה שלעיתים או שיוצרת תקיות מיותרות בנגן (מכפילה אותן) או תקיות לא פעילות כאשר היא לא מוצאת את הקובץ במחשב (כיוון שאני מוחק אותם לאחר שאני מעביר אותם לזון). ג. בעיה עם העברת סרטים לזון ד. האם אפשרי להגביר את צליל השמע של השירים בנגן כי הווליום המקסימלי לא תמיד מספיק. (אני יודע שבאיי פוד זה היה אפשרי). ה. בכללי מדריך מקוצר לשימוש יעיל בתוכנה. אני מודה לכם מראש...
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
התקשרות דרך אנשי קשר מppc לפלאפון -------------------------------------------------------------------------------- יש לי פלאפון סמסונג 770 וasus 636 כאשר אני לוחץ על איש קשר יש לי אפשרות לחייג דרך Bt וכאשר אני לוחץ על אפשרות זאת הטלפון מגיב בהתקשרות אבל רק כמודם ,איך אני מגדיר שתהיה התקשרות רגילה כלומר מppc בחירת אנשי קשר ושליחת המספר לפלאפון ודיבור רגיל בפלפון?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
שלום רב ברצוני לרכוש מחשב כף יד - יד שניה אני מעוניין לקנות את המחשב ASUS 696 אשר מגיע בשני גרסאות WM5 ו- WM6 יש הרבה שמתלוננים על WM6 שהוא לא תואם לתוכנות וכ"ו ....האם נכון הדבר??? האם אפשר להתקין על גרסה WM6 איי גו 8 ?? האם עדיף לרכוש את המכשיר בגרסתו הקודמת?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן בטווח המחרים שציינתי בכותרת. בעצם התכונות שאני מחפש בנגן זה שיכלול אוזניות איכותיות שבהן אני אוכל להנות מסאונד איכותי (מאוד חשובה לי האיכות).הבנתי שהאיריבר בא עם Sennheiser? לא משנה לי פלאש או דיסק קשיח. גם לא כ"כ משנה לי אם הוא ינגן וידאו או לא. אני לא צריך יותר מ5 GB. אני רוצה שיכלול רדיו. שיהיה נוח לשימוש וקל להעברת שירים. אממ זהו זה מה שעולה לי לראש, אשמח מאוד לשמוע על מה אתם ממליצים עכשיו. נ.ב: שאלה לא קשורה, סלקום עדיין משווקת את הv3i D&G? אם אין להם אותו במלאי אז מי שרוצה אחד אני מוכר את שלי (אני פשוט רוצה להיפטר ממנו, הוא עולה לי יותר מידי בחודש והמחיר שלו יהיה כמה שההשתתפות העצמית שלו עולה, אני לא מחפש רווח)
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
Huawei Mate 8 הושק בישראל באיחור כרגיל , במחיר 2800 ש"ח לא מבין למה יהיה כדאי למישהו כדאי לקנות היום סלולר סיני שיש NOTE 8 והמחיר לא כל כך נמוך לסלולר הסיני . Huawei Mate 8 6 " , Huawei Mate 8 , זיכרון RAM בנפח 3GB, סוללת 4,000mAh, רכיב אחסון בסך 32 גיגה-בייט ומצלמת 16 מגה פיקסל ראשית. http://www.gadgety.co.il/164063/huawei-mate-8-israel/ 7 NOTE מביא ליגה בפני עצמה מחיר בסלקום 3650 ש"ח +מטען אלחוטי מתנה +128 GB כרטיס SD+ , שווי מתנות 800 ש"ח שלא לדבר יתרונות רבים יותר בכל דבר , חוץ מגודל מסך 5.7 ושלא לדבר על +, 64 GB אחסון , 4 RAM .... מישהו מצליח לראות איזה יתרון לקנות את הסלולר הסיני ?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ההתרחבות של PlayerUnknown's Battlegrounds נמשכת עם צמד גירסאות מובייל אלטרנטיביות - לשוק הסיני תחילה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
- 1 follower
-
-
מבחני ביצועים ראשונים עבור שבב ה-Snapdragon 670 מציגים תוצאות מרשימות, אשר מקרבות אותו אל מוצר הדגל היוצא של מפתחת השבבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Oppo לא נחה לרגע ומציגה עוד מכשיר עם תצורה "טיפה" ייחודית - הפעם בעלות מקוצצת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
- 1 follower
-
-
יש הבדל בין הזכרון פלאש Supertalent 8GB ל TwinMOS Mobile ? שניהם נמכרים בKSP. הסופר טלנט יותר זול ממנו ב30 שקל יש הבדל בין החברות או בכלל לא?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם יש דרך לבצע את העידכון תוכנה דרך המחשב הביתי שלי?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מטען ל Sansa e250 שלי ונתקלתי במטען הזה: http://www.palmnet.co.il/sg_product~029046546~3474~0.htm הבנתי פה, בפוסט אחר שכתבתי, שמטען שהוא לא מקורי או "זול" יכול לפגוע בחיי הסוללה של המכשיר, האם המטען הזה בסדר לנגן שלי ? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-