גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
חברת Oppo לא נחה לרגע ומציגה עוד מכשיר עם תצורה "טיפה" ייחודית - הפעם בעלות מקוצצת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים, קניתי את הנגן הזה לפני כמה ימים. כאשר אני מחבר אותו דרך ה-usb המחשב מזהה אותו (מופיע אייקון בצד ימין למטה) הוא מופיע גם ב-device manager אבל הוא לא מזוהה ב- my computer ולכן אי אפשר להיכנס אליו משום מקום. אם זה משנה במשהו אז בתצוגה של הנגן רשום: usb connected mtp ומערכת ההפעלה שלי windows xp 64-bit תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
היי! אז ככה, אבא שלי קנה לעצמו מחשב כף-יד מתקדם אז לקחתי לו את הקודם, פאלם מדגם m505. בוא נתחיל בזה שהוא מעפן ביחס להיום... ניסיתי להכיר אותו קצת, אפשר לומר שהצלחתי אך יש לי כמה שאלות. עם הפאלם באו תוכנות עזר להעברת נתונים דרך ה-USB, בין התוכנות ישנה גם תוכנה להעברת מדיות, העברתי תמונה בכדי לבדור אם זה עובד אך אני לא מוצא אותה במכשיר... האם המכשיר בכלל יכול לקרוא קבצי תמונות/וידאו/מוסיקה? השאלה השניה שלי היא האם יש אפשרות לעדכן את גרסת המכשיר? הורדתי כמה trial versions למשחקים שמיועדים למכשיר, העברתי אותם, מצאתי אותם במכשיר אך כשאני מנסה להכנס אליהם רשום לי שזה דורש גרסה 5.0 ומעלה וחרשתי את גוגל ולא מצאתי כלום. אשמח אם תעזרו לי ותודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מכשיר נייוט שכולל גם מפות של מערב ארופה למישהו יש נסיון עם המכשיר ויכול לחוות עליו דעה? תודה .
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מכשיר דגל תחרותי במיוחד מבית אחד ממותגי הבית של Xiaomi יוצג רשמית בתוך כמה ימים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש אפשרות לשים וינדאוס מכל גרסאותיו על Palm Tungsten T3 שנגיד אני יכול להעביר אליו שירים לממורי סטיק ולהתקין וינאמפ מיוחד או משו כזה ולשמוע שירים?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
ראיתי שקיימות כמה תוכנות לעברות מחשבי כף יד, אודה על המלצותיכם מה הכי טוב שיתמוך במכשיר שציינתי בכותרת ?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
דגם ה-Dimensity 900 המתומן החדש מיועד להמשיך את ההצלחה המשמעותית שחוו אחיו בשוק הביניים בשנה שעברה - עם חיזוק מתהליך ייצור משודרג ב-6 ננומטרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
- 1 follower
-
-
יש תוכנה שתאפשר להגן על תקיות\התמונות בעזרת סיסמה?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ברשת מדווחים כי נתוני הקלדה והשלמה אוטומטית של משתמשי מקלדת המובייל הפופולרית SwiftKey לא נותרו אישיים, אלא הגיעו באופן בלתי מכוון גם למשתמשים אחרים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הסמארטפון הסיני המתקדם והמשתלם עובר להילוך גבוה עם ביטול של גירסת ה-16GB הבסיסית והוזלה של 40 דולר במחיר הרשמי של גירסת ה-64GB המובילה חדשות משמחות, עם כוכבית, מגיעות אלינו מחברת OnePlus הסינית כעת – שמכריזה כי מכשיר הדגל שלה, ה-OnePlus 2, יוצע מעתה אך ורק בגירסת ה-64GB המתקדמת ביותר שלו, ובמחיר מומלץ חדש של 350 דולר, אשר מהווה הוזלה של 40 דולר מהמחיר הקודם והפרש של 10 דולר בלבד ממחירה של גירסת ה-16GB הבסיסית, אשר כאמור כבר לא תהיה זמינה (כנראה משום שהוזלה דומה שלה הייתה עתידה לפגוע בדגם ה-OnePlus X המוזל העדכני). למי ששכחו, נזכיר כי ה-OnePlus 2 מספק מסך 5.5 אינץ' מבוסס פאנל IPS ברזולוציה של 1080p, שבב Snapdragon 810 מתומן ליבות, זכרון LPDDR4 בנפח 4GB, נפח אחסון…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי. אני לא מצליח להפעיל קבצי וידאו על המכשיר הנ"ל. כשאתה בוחר קובץ ולוחץ על PLAY הוא מראה את השעון חול לכמה שניות ואז עובר לקובץ אחר. ניסיתי להתקין את התוכנה שמצורפת אבל לא ממש הבנתי מה לעשות איתה. מישהו יכול להסביר לי בבקשה? תודה F/A-18
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כמעט שנה עברה מאז ש-Nothing השיקה את ה-Nothing Phone 2, כך שהרשת כבר מתחילה להתמלא בשמועות והדלפות על ה-Nothing Phone 3 החדש שצפוי לצאת בקרובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
- 1 follower
-
-
האם מתוכננים להגיע לשוק נגני פלאש עם יותר מ8 ג'יגה בזמן הקרוב?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי נוקיה N95 ומוגדר לו 5M ברזולוציה הכי גבווה הבעיה שכול קובץ יוצא 500 530 KB שזה ממש לא נראלי 5 M כמה צריך לתפוס למונה ב 5 M
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כשאני מעביר שירים לאייפוד (חדש מהיום) המחשב פשוט נתקע! זה קורה לי גם עם ה- PSP כשאני מעביר אליו קבצים, וזה חיבורים שונים עם כבלים שונים... עצות מישהו? המכשיר לא פגום במחשבים אחרים זה לא קורה.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סלולארי יד שניה : 1)איכות המצלמה דיי חשובה לי . אומנם לא צריך מצלמה מרהיבה או משהו.שיראו נורמאלי. 2)איכות תצוגה במסך-תמונות וכו.. 3)רמקולים - איכות צריכה להיות טובה ורמקולים חזקים. 4)זמן סוללה.אני צריך סוללה לפחות ליום וחצי (למרות שאני מטעין כל לילה קורה לפעמים ששוכחים או משהו ) זהו בערך. חשבתי על המכשירים הבאים: SE K610I N73 K800I Nokia 6288 . אני יותר בכיוון של n73 והבנתי שהוא הכי מתאים לי. אילו מביניהם יהיו עדיפים לי ? איזה הכי כדאי (כולם בתווך המחירים,כולל ה-n73 ) תודה !
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מדליף הטוויטר בעל המוניטין הטוב ביותר בסביבה מאשר את השמועות המוקדמות על המשך שיתוף הפעולה בין ענקית הטכנולוגיה ל-Huawei לכתבה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הדוכן המדליק של מפתחת השבבים האמריקאית בתערוכת CES 2018 היווה תצוגת תכלית נאה של שבב ה-Snapdragon 845 - וגם הצצה למהירויות העברה אלחוטיות של 7 ג'יגה-ביט בשנייה ומכוניות חשמליות שנטענות ללא חיבור חשמל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
- 1 follower
-
-
דגמי הביניים הפופולריים מבית סמסונג ממשיכים להפנות כתף קרה לקוואלקום ולהעדיף תוצרת עצמית - או את אחד מהשבבים העממיים מבית MediaTek בגלגול הזהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לאבא שלי יש יום הולדת, והחלטנו שזה הזמן לקנות לו GPS. הוא אמנם מסוג האנשים, שגם בגלל הצבא ובגם בגלל כשרון טבעי יכול לנווט לסוריה עם מפה, אבל גם הוא הבין שהגיע הזמן לGPS. המחיר המקסימלי הוא 1200, אבל אם יש משהו טוב גם באזור ה1000, מאוד עדיף. הבנתי שהתוכנה השולטת היום היא iGo, אבל לא הבנתי לחלוטין את ההבדל בין החברות (mio, que, novogo) וכו'. אם תזדקקו לעוד פרטים תגידו, לצערי הרב אני לא יכול לשאול אותו כי זאת די הפתעה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש משדר FM ל-IPOD TOUCH, אחד כזה שבאמת יהיה אפשר לשמוע ממנו במערכת של הרכב. יהיה נחמד אם המשדר יהיה בלי סוללות, ואולי אפילו יצרוך חשמל מהאייפוד... חשבתי על המשדר הזה מהחנות הרשמית של אפל בישראל: http://store.idigital.co.il/product.php?productid=1192 (נראה לי הכי נורמלי מבין כל המשדרים, צורך חשמל מהאייפוד מתחבר לכניסת 30 הפינים ולא האוזניות אז כנראה זה איכותי, אבל החיסרון הוא שזה המשדר הכי יקר מבין כולם... ) או האם כדאי אחד מאלה: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=345&t=12 למישהו יש ניסיון עם אחד ממשדרי ה-FM שהצעתי כאן, או שמישהו יוכל להמליץ לי אחד טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רופא מעוניין לרכוש סמרטפון וזקוק להמלצה מהי מערכת ההפעלה המומלצת, אנדרואיד או וינדוז מובייל או אייפון, אנחנו מורידים הרבה תוכנות מקצועיות אני חושב על HTC ( דזייר או HD2 ) אבל קיים גם אייפון וגם סמסונג מה לדעתכם עדיף תודה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הדור השני של מכשיר הגיימינג Black Shark נצפה במאגרים של מבחני ביצועים ברשת, ועומד להיחשף חצי שנה בלבד אחרי קודמו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
- 1 follower
-
-
כמה אחוז מהבטריה אם בכלל לוקח שמיעה בשאפל בנגן מבוסס דיסק קשיח?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-