עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. דגם הביניים הבכיר הבא מבית OnePlus מאמץ מצלמה וטעינה של מכשירי דגל על מנת לגרום למתחרים הרבים שלו להזיעלכתבה

2. האם למותג ה-Desire המפורסם מתחילת העשור עדיין יש מקום בשוק המודרני? בואו לשפוט בעצמכם לכתבה

3. Started by casio222,

אני מחפש משדר FM ל-IPOD TOUCH, אחד כזה שבאמת יהיה אפשר לשמוע ממנו במערכת של הרכב. יהיה נחמד אם המשדר יהיה בלי סוללות, ואולי אפילו יצרוך חשמל מהאייפוד... חשבתי על המשדר הזה מהחנות הרשמית של אפל בישראל: http://store.idigital.co.il/product.php?productid=1192 (נראה לי הכי נורמלי מבין כל המשדרים, צורך חשמל מהאייפוד מתחבר לכניסת 30 הפינים ולא האוזניות אז כנראה זה איכותי, אבל החיסרון הוא שזה המשדר הכי יקר מבין כולם... ) או האם כדאי אחד מאלה: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=345&t=12 למישהו יש ניסיון עם אחד ממשדרי ה-FM שהצעתי כאן, או שמישהו יוכל להמליץ לי אחד טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by Motix,

היי. כבר כמה חודשים שאני מנסה לפרוץ את המכשיר ולא מצליח. מסדר הכל כמו שצריך והאודין לא עובר.... הפסקתי בגלל חשש שאני אגרום לבריק. ניסיתי מדריכים מיוטיוב וגם xda. אשמח אם תדריכו אותי איך לעשות את זה... האם כל מעבדת סלולר פורצת מכשירים? אולי עדיף שאשלם וזהו.. בנוסף אני מחפש רום יציב, קל, גרסת אנדרואיד 6.0 ומעלה, בלי אנימציות מיותרות, שייתמוך בכל התוספות BusyBox (נראה לי שקוראים לזה ככה), שאוכל לשנות כמעט כל הגדרה ולהתקין הרבה תוכנות שתומכות ברוט. אשמח לעזרה. תודה...

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  5. Started by avil32,

היי אני מחפש נגן גדול (באזור ה-60gb), כשבעקרון הוא ישמש אותי למוסיקה. יש למישהו רעיון על נגן מוצלח?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  6. הדגם שלי הוא samsung 770 אני מחפש משהו עד 300 שקלים. תודה לכל מי שייעזור

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  7. ניסיתי להוריד עברית וזה רשם לי את זה ניסיתי להוריד ערכות נושא וזה רשם לי את זה משחקים תוכנות כל דבר

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by AreaDooM,

אני חשבתי על קניית אוזניות אלחוטיות כאלה : http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Headphone&model_id=401643 שיתחברו אל הטלפון שלי(שמשמש גם כMP3 ) דרך BLUETOOTH.קודם כל האם זה כדאי (מכל הבחינות איכות וכו') ? דבר נוסף: עכשיו אני קראתי שיש מכשירים שתומכים בA2DP ויש כאלה שלא (ממה שהבנתי זה תקן של קידוד שמשפיע על איכות השמע) יש לי N73ME ואין לי מושג האם הוא תומך בזה , ובאתר של NOKIA לא רשום על זה כלום רשום רק שהוא תומך תמיכה מלאה בBT 2 זה אומר משהו ? דבר נוסף שרציתי לשאול הוא איזה DONGLE יתאים לי אם אני ארצה לחבר אוזניות כאלה גם למחשב כיגם שם לא כולם תומכים בזה... ושאלה אחרונה היא האם אני יכול להשתמש באוזניית BT עם מיקרופון רגילה (כמו של פלאפון) כדי נניח לדבר בSKYPE או …

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי מיו 550L ולכל מי שרוצה לדעת אני מרוצה מהמכשיר מאוד. באמת שאין לי משהו שלילי להגיד עליו. עכשיו לבעיה שלי. בעבר התקנתי את התוכנה FREEMAP והסרתי אותה לאחר כמה ימים. ומאז בכל סינכרון הוא מנסה להפעיל אותה. חוץ מברגיסטרי של המכשיר שאין לי מושג איך לגשת אליה אין יותר שום זכר לתוכנה הסוררת. מה עושים? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  10. אהלן, אני בדיוק קונה כרטיס זכרון 2 GB לפלאפון, ואני רוצה אוזניות נחמדות שבהן אפשר לשמוע מוזיקה בכיף בדרך לבית מהבסיס לא מצאתי משהו מלבב באינטרנט, רציתי לדעת היכן והאם יש אוזניות נורמליות לפלאפון הנ"ל, תודה!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. יש לי נגן TOSHIBA gigabeat f60 ואבד לי הדיסק של התוכנה ולא מצאתי אותה בחיפושי הארוכים אם למישהו יש גישה או יודע איפה אפשר למצוא אודה אם יצור איתי קשר תודה מראש.....

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by Stingray,

אהלן חברים. מסקרן אותי לדעת כמה מכם משתמשים הסלולארי כקונסולה לכל דבר , נניח ע" כרומקאסט ?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  13. למרות שלי יש Zen v plus ואני מאוד מרוצה הוא אינו תמוך עיברית , ואני מחפש נגן אחר לאחי שכן יתמוך . מה שחשוב לי זה גודל 1-2G שאינו מובסס הארדיסק והכי חשוב שיתמוך עיברית . תודה......

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by redead,

עברתי אתמול מסלקום לאורנג' עם הגלקסי שלי בחבילת הגלישה שלי יש לי גם חבילת טלויזיה כלולה למישהו כאן יש ניסיון עם זה? מאיפה משיגים את האפליקציה למכשיר ?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by eitan111,

בשעה טובה קיבלתי את המכשיר. לאחר שהגדרתי את פרטי הג'ימייל ונכנסתי אליו , כיצד סוגרים אותו . לא מצליח .(להבדיל מהמחשב) שאלה נוספת : כשאני לוחץ על האייקון של ה ג'ימייל , אני נכנס ישירות לחשבון , כך שלמעשה הוא פתוח לכל מי שמזדמן לידיו. כיצד אני מסדר שרק לאחר הקשת הסיסמא תתאפשר כניסה לחשבון. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  16. שלישיית מכשירי הדגל של סמסונג מביאה איתה מאפיינים משוכללים, פשרות מסויימות וגם שינוי באסטרטגיה - כך שתוכלו למצוא אותם בחנויות עוד לפני סוף החודש הנוכחי, גם בישראללכתבה

17. שלום איך אני מעיף את זה?ומשנה כותרת? המכשיר ישן אבל בטוח מישהו יודע.. תודה לעוזר

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by איתן מ,

יש לי אייפוד קלאסיק 120G האיי פוד נתקע. איך עושים לו ריסט?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  19. הקאמבק של החברה הפינית לעולם המובייל עשוי להיות ממש מעבר לפינה לכתבה

20. שלום ראיתי את 2 המכשירים הללו של חברת TERIO ושל חברת EXP שיודעים לשדר AV OUT לטלויזיה, רציתי לדעת אם משהו אולי מכיר אותם: http://www.dioisrael.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1586&catId=118 http://exp.shopy.co.il/products/127684 http://exp.shopy.co.il/products/146560

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  21. ההתרחבות של PlayerUnknown's Battlegrounds נמשכת עם צמד גירסאות מובייל אלטרנטיביות - לשוק הסיני תחילה לכתבה

22. מבחני ביצועים ראשונים עבור שבב ה-Snapdragon 670 מציגים תוצאות מרשימות, אשר מקרבות אותו אל מוצר הדגל היוצא של מפתחת השבבים לכתבה

23. מדליף הטוויטר בעל המוניטין הטוב ביותר בסביבה מאשר את השמועות המוקדמות על המשך שיתוף הפעולה בין ענקית הטכנולוגיה ל-Huawei לכתבה

24. רוצים טאבלט אנדרואיד מוקשח מודרני? זה כנראה המוצר עבורכם - אבל כדאי שתתחילו לחסוך כסף כבר מעכשיו לכתבה

25. Started by approx,

איזה פלאפון מסלקום הכי כדי לירכוש ? שימושים עיקריים זה מוזיקה,אינטרנט,מצלמה חובה wifi ואין תקציב

• 1 תגובה
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.