עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by elad76,

יש לי את המכשיר NOKIA 6680 עם האוזניות הרגילות..שומעים טוב מאוד באיכות גבוהה אבל לפעמים יש שירים עם VOLUME נמוך..וגם אין בו כל כך הרבה אפשריות... רציתי לדעת אם הHS-23 שבא עם N73 יעבוד אצלי האם שווה להחליף והאם האיכות תהייה טובה יותר. יש גם את הAD-41 עם האוזניות HS-20 שאני רוצה לדעת אם הואב כלל יעבוד לי ואם שווה להחליף אליו

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by kolokito,

שלום! אני מחפש נגן MP3, מבוסס דיסק קשיח שיוכל לתמוך בהצגה של תיקיות מה הכוונה: יש לי אוסף ענק של MP3 ואני מחולק למלא תתי תיקיות, ממה שראיתי עד עכשיו בIPOD ובZEN, יש להם תוכנה פנימית לניהול קבצי מוזיקה, שאפשר להציג את השירים לפי אומן או אלבום אבל לא לפי תיקיות וזה מאוד לא נח לי כי אני רגיל למבנה התיקיות שעשיתי בדיסק הקשיח מכירים נגן שיוכל להציג לי את הקבצים לפי תיקיות?? כמו כל נגן פלאש פשוט וזול, אבל מבוסס HD... תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני שליח באילת וחשבתי לקנות GPS. אני לא ממש יודע מה האופציות הנפוצות, מה החברות וכו', אבל אני יכול להגדיר מה אני רוצה שיהיה בו: 1. שיכנס לכיס (אבל לא כזה קריטי אם לא) 2. שיאפשר שמירה של כתובות במשהו כמו "מועדפים". נגיד שאני אוכל להכניס את השם "בית" והוא יסמן ישר את הבית שלי, ושיהיה אפשר לסדר אותם באופן אלפבתי. 3. שיהיה אפשר לכתוב בו כתובות בעברית (מן הסתם). ממש לא קריטי לי, ואני אפילו מעדיף ששאר המכשיר יהיה באנגלית. 4. שהסוללה תחזיק לי 14 שעות ברצף לפחות. (זה השעות עבודה שלי ביום. אני מתאר לעצמי שאני אצטרך ממש להשתמש בו אולי 4-5 שעות ביום, ובשאר הוא יהיה דלוק ללא שימוש) 5. אם אפשר, שהוא ידבר (ימינה שמאלה וכו'), אבל לא קריטי בכלל. 6. אפשר גיבוי לתוך המחשב. מה שלא חשוב לי ז…

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  4. ולא כמו cnet ששמענו עליו שלא אמין .מי שמכיר השמח לקבל לינק למי שיש גם לא אמין שיביא עדיף מכלום

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  5. אני מחפש משהו קומפקטי, לא עבה וכבד. מסך שיהיה בגודל בין 1.5 ל-3 ככה.... שלא יעשה את הנגן "גדול מדי" ולא יהיה אפשר להכניס אותו לכיס. השימוש הגדול הוא מוסיקה, ואולי מידי פעם סרטים. (לצורך זה יש לי PSP). הנפח לא הכי משנה, אבל מינימום 4-5 ג'יגה. איכות שמע טובה. זה הדרישות שלי בעיקרון, הדגש הוא על נגן קומפקטי ונחמד. תודה לעוזרים מראש נ"ב מישהו יודע מתי הנגן הזה: http://www.akihabaranews.com/en/en/news-12828-D2%2C+the+Cowon+mini+PMP.html יוצא לשוק?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כי אני לא יודע מה איתם קיימים פשטו רגל לא פשטו

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by roshman32,

אני רוצה לדעת איך הוא והאם שווה לקנות אותו ? או שעוד מעט יצא משהוא יותר טוב ובסכום זהה ... איך orange בכללי חברה טובה ?

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by SilentD.M,

מחפש נגן mp3 עד 1200שח אפשר לחרוג לפה ולשם. חשובה לי איכות הסאונד אז אני מתלבט אם ללכת רק על נגן או נגן + אוזניות(In ear)? הנפח ממש לא משנה 1-2 ג'יגה היה מספיק. מה שכן שהיה קומפקטי , נוח לריצות. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by ofir38,

איזה מהם עדיף? מכל הבחינות שיש.. נוחות,אמינות,איכות שמיעה,איכות וידאו... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  10. האם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בצורות הניווט בנגני mp3 ואת החשיבות של הנושא? לפי מה שאני מבין יש נגנים התומכים בתיקיות ויש כאלה שלא. מה שאני רוצה לדעת זה איזה שיטות קיימות , מה ההבדל ביניהן? ואיזה שיטה עדיפה? הנושא נראה לי חשוב כי בנגן שיש בו 200-500 שירים צריכה להיות דרך יעילה לנווט ולסדר את השירים במיוחד כשהתצוגה במכשירי mp3 אינה כ"כ ברורה. האם יש נגני פלאש שידועים בנוחות הניווט שלהם?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by MODY69,

שלום, ברצוני לרכוש PMP. חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=379422 מה אתם אומרים עליו? יש משהו אחר טוב יותר בתקציב שלו? (לא לחרוג, התקציב המקורי היה 1500 ומשכתי אותו ל- 1800 בגלל המכשיר הזה)

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by sebi,

אז ככה, ניסיתי להתקין את הלינוקס וזה עבד והכל ואז ראיתי שאפשר להוריד BOOTLOADER שיתן לי את האפשרות לבחור אם אני רוצה להכנס ללינוקס או לתפריט של אפל כמו שהוא מגיע. מחקתי את הלינוקס ואז כשאני בא להתקין מחדש הוא רושם לי את זה: עשיתי restore לאייפוד דרך הiTunes כדי להחזיר אותו למצב שבו הוא הגיע מהמפעל וזה עדיין לא עוזר. מישהו יודע מה לעשות??? ועוד שאלה, אם אני יכנס למחשב שלי ודרך שם ילחץ על הימני וילחץ format זה ימחוק לי אותו לגמרי, כאילו גם את התפריט של אפל??

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  13. שלום יש לי נגן mp3 אני מעוניין ליצור תיקיות חדשות שיהיה קצת סדר בשירים..זה אפשרי? ניסיתי ליצור סתם ככה אבל אני לא מוצא תתיקייה בתוך הנגן.

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  14. היי יש לי נגן שהוא MP-4 ואני לא יודע איזה פורמט להמיר את הסרטים כדי שאני אוכל לראות... מישהו יכול לעזור לי!?!?!.... ואיפה לשים אותם? באותה תיקייה שאני שם את השירים?.. בבקרשה תעזרו לי אני לא יודע מה עושים!... תודה לכולם פורו םענק!

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by xtx,

אני מחפש משהו איכותי ולא סתם זבל

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  16. שמתי לב שבתוכנה אפשר להעביר רינגטונים ותמונות תמונות סבבה הצלחתי רינגטונים אין לי מאיפה להוריד אפשר איזה אתר להוריד צילצולים של 40 פולי? והאם יש פריצה כלשהיא בפלאפון סתם כי בלי ..?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  17. נעלם לי הכבל של ה MP4 שלי וזה כבל מיוחד לא כמו MINI USB רגיל הכבל נראה ככה: משהו יודע מאיפה אני יכול לקנות כבר כזה?? תודה לעוזרים זה ממש חשוב!!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני מתלבט איזה נגן לקנות ואני רוצה לדעת את דעתכם מה יותר טוב הArchos 604 (לא גרסת הWiFi) לעומת הiAudio-CowoniAudio A2 30G מה יותר טוב מבחינת איכות שמיעה איכות ווידאו זמן בטריה וכול שאר הדברים בקיצור אני רוצה לדעת איזה נגן יותר טוב ?! נ.ב אני רוצה לדעת מה הגודל של הiAudio-CowoniAudio A2 30G (גובה רוחב אורך וכו') תודה מראש לכול העוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  19. Started by tobul,

טוב אז ככה דוד שלי הציע לי למכור נגני MP4 ....הם בערך בגודל של אייפוד ננו ... הם יכולים לנגן מוזיקה סרטים רדיו תמונות ויש להם נפח של 8GB.... זה נראה לי אמור להיות זיוף של אייפוד בכל מקרה לא רשמו על המוצר שם כלשהו על מנת למנוע תביעות... הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי מחירים של MP4 אפילו של חברות לא מוכרות והמחירים של 8 GB לא היו מתחת ל-800-900 לפחות.... הבעיה בערכה שהוא הביא לי היא שאת המטענים החרימו במכס ולכן אין מטענים....אפשר לטעון את המכשיר רק דרך הכבל USB (למרות שהטענה אחת מספיקה להרבה מאוד זמן זה מאוד מציק)... מקבלים את הערכה עם דיסק קטן כבל להעברה אוזניות והמכשיר עצמו...אהה ומקבלים אחריות מלאה (אם נשבר או משהו) דוד שלי אמר לי שהוא מוכר את זה במחיר בריצפה של 400 ש…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by ruff stuff,

שלום אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה הבנתי שהוא תומך בכתוביות smi כלומר אם אני מוריד סרט ומצמיד לו כתוביות של srt או סיומות אחרות הוא לא יצליח לקרוא או לזהות את הקובץ? האם צריך להמיר את הכתוביות ע"י תוכנה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  21. בכותרת. הכי חשוב איכות סאונד והאוזניות שמגיעות איתו. בתודה מראש חברים=]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by y_a_n_i_k,

אני מכיר שיש חבילה באורנג' המאפשרת לרכוש נווט GPS ולהשתמש בו, השאלה שלי היא אם אני ארכוש נווט כזה מחוץ לאורנג' ואשתמש בו עם התוכנה של אורנג' זה יעבוד?

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by mtnm,

היי, אני רוצה ליקנות פלאפון חדש. חשוב לי שהיה בו 3 דברים נגן MP3 טוב, אינטרנט איכותי וזמן סוללה ארוך יחסית. אתם יכולים להמליץ על פלאפונים שמקיים את 3 התכונות האלא כמובן עדיף הכי זול שאפשר. כמו כן עדיף שהוא יהיה דור 3 ועם מצלמה טובה אבל זה פחות חשוב לי. אני יכול לקנות את הפלאפון מארה"ב או דרך EBAY (אם זה יותר זול שם) אז זה לא חייב להיות פלאפון שנמצא בארץ. תודה מראש על העזרה

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by talisman,

איזה מהם עדיף מבחינת נוחות ואיכות קול?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים