גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש לי את A3 הנחמד והייתי רוצה להחליף אותו השאלה היא לאיזה יותר כדאי לי ל o2 או ל s9 ?
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי במתנה IRiver T5 2GB שמישהו במשפחה שלי קנה בטעות וגילה שהוא לא צריך. לפני שאני בכלל פותח אותו, רציתי לשמוע מכם קצת עליו - מה טוב בו ומה רע בו... אני יודע שהוא קצת מיושן, אבל רק שתבינו, כרגע הנגן שאני משתמש בו הוא ה-iPod Shuffle (מהדור הראשון): ואני מסתדר איתו יופי. אשמח לקבל חוות דעת, תודה. עריכה: שאלה נוספת. ראיתי גם שכתוב שעברית מוצגת הפוך, יש לזה איזה עדכון שיסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש נגן mp3 איכותי בעברית (חשוב מאוד שגם התפריטים יהיו בעברית ,זה בשביל אדם מבוגר שלא מבין אנגלית) -לגבי הגודל, לא משנה עדיף כמה שיותר גדול. -דבר חשוב נוסף: הקלטה! חשוב שתהיה לו הקלטה של 128K MP3/WMA ולא WAV. בעיות: לכל המכשירים של IAUDIO אין עברית למרות שיש להם הקלטה טובה (כרגע גם אין ROCKBOX ל D2) לכל המכשירים של SANDISK יש הקלטה ב WAV ענקי... IPOD כלל אין הקלטה ואין כסף לקנות אחד כזה: http://www.mydigitallife.info/2008/11/13/mobile-studio-quality-recording-for-ipod-users-with-gostudio/ תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר תקופה לא קצרה של שימוש במכשיר ללא מצלמה ולמען האמת ללא שום קשר לשנת 2010,החלטתי שהגיע הזמן להתחדש והחלטתי להשקיע סכום קטן של 600 שח מקסימום ולראות מה אוכל לדוג . לאחר חיפוש קצר ברשת הבנתי בערך מה המכשירים של היום מציעים ואלו הדרישות שלי : מצלמה איכותית (דגש),זמן סוללה סביר,נוחות שימוש (הקלדת הודעות,ניווט בתפריטים וכ"ו... הדילמה שלי היא בין לרכוש מכשיר חדש מאחת הרשתות (ללא התחייבות,סיבות משלי) או מחנות פרטית,או בכלל לפנות לשוק היד השניה . ואם כן לפנות לשוק היד שניה,חבר הציג בפני את מכשיר ה-N85 שברשותו ומוכן למכור לי אותו תמורת 450 שח (המכשיר בעל פאנל מקורי וסוללה חדשים) הנייד הנ"ל עונה על כל הדרישות אך רציתי בכל מקרה להתיעץ קודם כאן ולראות אולי אני הולך לכיוון…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי התלבטות קטנה והיא גם דיי דחופה עבוריי. אני מתלבט אם לקנות LG G 3, גלאקסי 5S או כל פלאפון אחר עד 2,500 ש"ח. אני באמת רוצה פלאפון שיעבוד לי, עם מצלמה טובה (לא חייב מצלמה מצויינת, העיקר שתהיה טובה), והכי חשוב שלא יהרס לי תוך חצי שנה. אני רוצה שישאר אצלי הרבה זמן. אני שומע הרבה ביקורות טובות על הLG G3, שמעתי גם על ה-Z3 ביקורות טובות, אבל אני לא מכיר את הפלאפון ולא מכיר מישהו מהמשפחה\חברים שיש לו את הפלאפון הזה ככה שקשה לי לבחור. אני אשמח לעצות טובות מה לקנות, התקציב שלי הוא עד 2,500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
במסגרת החיפוש לטאבלט אני בודק האם יש טאבלטים עם מסך מאט שנוח לעבוד איתו גם בחוץ בסביבה מוארת
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי טאבלט AKAI אין לו כפתורי ווליום, יש לו כפתור POWER, HOME , וחור לRESET ניסיתי להחזיק RESET ו POWER כשהטאבלט כבוי, הוא לא נדלק עד שאני לא משחרר ואז נדלק רגיל הערה: לא ניתן לרסט דרך התפריטים כי הטאץ לא עובד
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות HTC HD2 מיד שנייה ומאתרים דומים לפעמים גם פורמים מישהו יצא לו לקנות וחווה התנסות רעה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-Transformer Book T100 של היצרנית הטאיוואנית חוזר בגירסה משודרגת, שהופכת אותו לאלטרנטיבת אייפד רלוונטיות יותר מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%94%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%90%d7%98%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94/
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את הנגן סאןדיסק שלי כי אני לא מרוצה מאופן הניהול התיקיות שלו וסתם בגלל שהוא מכוער דיי התלהבתי מננו אייפוד 4 ג'יגה שעולה 900 ש"ח אבל ראיתי שיש איפוד 30 ג'יגה ב-1200 ש"ח... אז אם כבר - אז כבר... האם כדאי להשקיע את הסכום והאם הגודל הפיזי בין השניים משמעותי תודה נ.ב אם מישהו מכיר מחירים יותר זולים שיתן הצעות...
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משיקולים כלכליים אני שוקל לעבור מאורנג' לאחת המפעילות החדשות. למשל אלו. http://hwzone.co.il/tech/news/138201 הבעיה שלי היא שאני פשוט מאוהב ב-5110 שלי. יש לו כפתורים פיסיים גדולים ואין לו מצלמה או מסך צבעוני או גלישה או כל מיני דברים שאני ממש לא רוצה בטלפון. שיחות ו-SMS-ים מספיקים לי לחלוטין. לגלוש אני אוהב בבית - על מסך גדול - וכשאני רוצה לצלם יש לי DSLR עם כמה עצמיות. אבל מה, נראה לי שלא תהיה לי ברירה ואהיה חייב לצעוד קדימה אם ארצה להצטרף למפעילות החדשות. אז כדי לעשות את המעבר כמה שפחות כואב עבורי אני רוצה לחצנים פיסיים גדולים ככל האפשר. עם מסכי מגע אני לא מסתדר (עם סלייד אני מסתדר אבל ההקשות מוציאות אותי מדעתי) וטלפוני הבלקברי נראים לי כמו עינוי סיני מתוחכם. אז האם יש …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שנשאלו שאלות על GPS אבל רציתי לדעת מה עדיף בשבילי? הייתי רוצה GPS כלשהו וכמובן שלא יקר מידי שיעשה את העבודה כמו שצריך עם התוכנה של IGO כי הבנתי שהיא הכי טובה... רק משאני לא יודע אם באמת עדיף מכשיר כף יד או GPS רגיל :s05: התקציב שלי הוא בערך 1500 ש"ח והייתי מעדיף בפחות. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש(ויום) את הנגן הנ"ל הוא היה מעולה עד עכשיו כשהסרתי אותו מהמחשב דרך safely remove hardware הוא הסיר אותו הבעיה היא שהוא תקוע על refresh database חצי שעה ואין לי שמץ של מושג מה יכולה להיות הבעיה?! האם האחריות תקפה למקרה כזה? ואם לא אז מה עושים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כמה שאלות: אני היום ב 012 מובייל. פלאפון מציעים לי לעבור אליהם באותו מחיר. שווה? (אני גר בנתניה). בנוסף, אני רוצה לקנות מכשיר. נראה לי די מתסכל כשאני מחפש דגם. אני רוצה משהו בסיסי, אבל שיעבוד כמו שצריך: שלא יתקלקל אחרי כמה חודשים, שה gps יעבוד טוב, סוללה שמחזיקה זמן סביר ורצוי גם חזק שלא נשבר בקלות. האם אני חייב לשלם בשביל דבר כזה 2000 שקל ומעלה? אין משהו טוב למשתמשים בסיסיים במחיר של עד 1200 שקל? לא אכפת לי לקנות משהו שיצא לפני כמה שנים, רק שלא ירמו אותי וימכרו לי מחודש. יש מכשירים סינים אבל אני לא רוצה אותם בגלל הקרינה הגבוהה. עוד לא מצאתי סיני עם קרינה נורמלית. ואם כבר אני מחליט לקנות משהו, על איזה חנות אפשר לסמוך שתהיה הגונה ולא תרמה (יש לי ניסיון גרוע מהע…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה יכול להגיע אף ל-5 שניות! מישהו יודע משהו על זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לא מפחדים מסמארטפונים גדולים? הנקסוס 6 של גוגל ומוטורולה זוכה לקיצוץ מחיר מאסיבי שני, ומוצע עתה באמאזון במחיר התחלתי של 350 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/לקראת-ההשקה-של-היורש-הנקסוס-6-החל-להימכ/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הzune hd יש למישהו מקום שבו אני יוכל לקנות אותו? בארץ כמובן שאין אותו כי מייקרוסופט משווקים רק באמריקה אבל התכוונתי אולי בebay או חנות אחרת רק שיהיה אמין בכל זאת זה 1000 שקל אז בבקשה שיהיה אמין לפחות ושירות נורמאלי ואם אתם מביאים מאייבי אז שייה לבן אדם לפחות 5000 מכירות בתחום שלו ולא פחות מ99.99% אמינות בפידבקים בבקשה ומחיר של 250 דולר שחכתי לציין שאני קונה את ה32 גיגה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היום יש לי יום הולדת וההורים שלי עשו לי הפתעה וקנו לי גלקסי S3 בלי שידעתי. אני מאוד מרוצה מהפלאפון והורדתי אפליקציות ומשחקים אבל יש לי כמה שאלות: 1. איזה אפליקציות שימושיות ומשחקים טובים וממכרים אתם ממליצים? 2. יש לי אנשי קשר באאוטלוק במחשב ואני רוצה להעביר אותם לפלאפון שלי ככה שהם יופיעו בג'ימייל בפלאפון וגם במייל שלי בנענע בפלאפון שאותו הגדרתי באפליקציה המובנת של הפלאפון. איך אני עושה את זה? 3. איזה חנויות אפליקציות ומשחקים חינמיות אתם ממליצים ואיך מתקינים ומורידים אותם? 4. האם יש אנטי וירוס לפלאפון? אם כן על מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי טסה חודש הבא לארה"ב ואני ביקשתי ממנה לקנות לי פלאפון חדש . אני מחפש סמרטפון עד 500 דולר...יש לי כמה שאלות: 1.האם פלאפון מארה"ב של AT&T או של אחת החברות האחרות(וריזון) ניתן לפריצה או שחייבים פלאפון unlocked כלומר ,פרוץ? 2.איפה ניתן לרכוש את הפלאפונים האלו חוץ מאמזון,בסט ביי וחנויות האינטרנט האלה,לא נראה לי הגיוני שהמחירים יהיו גבוהים יותר בארה"ב מאשר באיביי כולל משלוח 3.ואולי אחת השאלות החשובות ביותר איזה מהפלאפונים הכי כדאי לקנות: א.נקסוס 1 ב.htc desire ג.htc legend ד.samsung galaxy s ה.iphone 4g ו.בלקברי סטורם 2 שהוא גם הכי זול אני רוצה לציין שאני סטודנט ,והכי חשוב לי זה גלישה באינטרנט אז שתהיה חווית גלישה,שלא יהיה מפלצתי מבחינת הגודל וכמובן שלא יישר…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דיווח סיני חדש ממקור בעל מוניטין טוען כי סוני מכינה לא פחות מחמישה דגמים בגדלים שונים עבור ספינת הדגל הבאה שלה. כל המרבה הרי זה משובח? רק לפני כמה חודשים ראינו את סוני משיקה שלושה מכשיריXperia Z5 שונים, שאחד מהם מיועד למי שעדיין סולד מסמארטפונים עם מסך בגודל של מעל 5 אינץ', אחד מיועד למי שתמיד חלמו על מסך Ultra HD שיכנס להם לתוך הכיס – והשלישי מיועד לכל השאר. יש מי שיטענו שגם המגוון הזה הוא מיותר, אך אם להאמין לדיווח טרי בסוני חושבים בדיוק ההיפך, וכבר מתכוננים להשקת דור ה-Xperia Z6 עם לא פחות מחמישה דגמים שונים. אל דגם ה-Xperia Z6 Compact, שישמור על גודל מסך של 4.6 אינץ' (רזולוציה לא ידועה עדיין) ויכיל את שבב ה-Snapdragon 820 המוביל, יצטרך מכשיר Xperia Z6 Mini ש…
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש את המכשיר ה- SANSA M240 ואני רוצה לעלות עליו את השירים בשבילה (פעם שניה) חיברתי למחשב והכל טוב חשוב לציין שיש כבר שירים על המכשיר מפעם קודמת שהעלנו בפעם הקודמת לא היו בעיות.. עכשיו שאני מנסה לעלות שירים אין לאיפה.. ואני בכלל לא מוצא אותם בכונן.. דוגמא : http://img523.imageshack.us/img523/7484/sansair8.jpg כפי שאתם רואים זה שוקל רק בקושי מגה בייט.. אבל שבודקים את הכונן http://img529.imageshack.us/img529/2396/sansa2gs9.jpg הכונן כמעט מלא WTF? אז איפה כל השירים, ואיך אני מעלה/מוחק שירים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני צריך מטען לרכב לאנדרויד GALAXY NOTE N7000 אבל אני לא סגור מה לקנות. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קרוב מגיע מארה"ב. מוכן להביא לי טאבלט. אני רוצה לרכוש ובוחן בין סמסונג לאייפד 3. כשאני מחפש באיביי אני מצליח להתבלבל מהשפע ומהשוני במחירים, אך דבר ראשון - לא הצלחתי להבין מה הגרסה החדשה ביותר של סמסונג טאב? באייפד זה קל - דור 3 עם מחיר המשתנה לפי נפח הזכרון . בסמסונג יש מגוון דגמים ואני אובד עצות. מישהו יכול לעשות לי סדר בדגמים של סמסונג כך שאדע מה לחפש ולהשוות מחירים כמו שצריך?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה שרשום בכותרת ^^^ הטאבלט מיועד לאישה מבוגרת שמתכננת רוב הזמן לקרוא ספרים דיגיטליים שהיא מורידה באינטרנט ולכן המסך חייב להיות איכותי ככל האפשר ומעט גלישה באינטרנט. משחקים/סרטים לא יהיו. לא משנה לי אם לקנות בארץ או מחו"ל. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 23 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
אהלן, חייב להבין משהו, יש הרבה טלפונים של סמסונג אסוס וואן פלוס וכו' עם המעבד סנפדראגון 820, לכולם יש בערך אותם זכרון 4 ג'יגה 6 ג'יגה.... אז למה שאני אקנה סמסונג ביוקר ולא וואן פלוס עם אותו מפרט?(בלי קשר למצלמה) זה שזה סיני מה זה אומר? איזה חומרים יש שם שיוכלים להיהרס בזמן שבסמסונג יהיו חומרים אחרים? זה אותו מעבד בערך אותן ליבות אותו זכרון, מצלמות דומות, אז למה בכל זאת אומרים שיש פלאפונים טובים יותר מאחרים בזמן שיש להם כמעט אותו מפרט?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-