עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לN73 יש יציאה חיצונית לכרטיס זיכרון שלו? כי ל6230I אין

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by americium,

יש לי Nokia 6230 עם פאנל שנהב ולוח מקשים בצבע כסף. מי מכם שמכיר את השילוב הזה בוודאי יודע שהוא פשוט זוועתי, התאורה הכחלחלה-לבנה מתמזגת עם הצבע של המקשים ובקושי רואים משהו. כנ"ל לגבי המסך והפאנל. במקרה נתקלתי בטלפון דומה עם פאנל שחור ולוח מקשים שחור, אני חייב לציין שרואים פשוט נהדר. לצערי, אורנג' לא מוכרים פאנלים ולוחות מקשים, לדבריהם. אז חיפשתי בזאפ ומצאתי חנות שמוכרת לוח מקשים שחור בעברית ואנגלית ב-39ש"ח (47ש"ח כולל משלוח). הלוח מיועד ל-6230i אבל מתאים לדבריהם גם ל-6230. פאנל בצבע אחר מצאתי ב-30ש"ח עם משלוח חינם בכמה וכמה חנויות. בסה"כ מדובר על הוצאה של כ-80ש"ח, כשבאורנג' אמרו לי שלא תהיה בעיה לבוא אליהם ולהחליף לי את הפאנל והלוח, אם אני אתקשה, ללא עלות וללא פגיעה באחריו…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by oba3k,

חיפשתי ולא מצאתי את התשובות. 1) למישהו יש מושג אם מייקרוסופט ישראל נותנת אחריות על הנגן? כלומר אם אני קונה אותו בחול, האם יש לו אחריות? 2) רק למען הסר ספק - אין בעיה לשים בו MP3 או סרטים שכבר נמצאים לי על המחשב (להמיר אותם לZUNE MARKET PLACE), נכון? 3) בהנחה שיש לו אחריות בארץ, איזה נגן הייתם קונים בNY שיש לו אחריות בארץ? (כרגע זה ZUNE מול IPOD והZUNE מוביל בגלל המסך).

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום ברשותי נגן PIXXEL I PIX 1GB ומאחרי ששדרגתי לו את התוכנה לפי ההוראות שיש באתר שלהם לשדרוג שיש באתר שלהם הנגן פשוט לא נדלק ולא מזוהה ע"י המחשב. אשמח לתשובה ועזרה בהקדם האפשרי =] הנגן שיש לי: http://karat.pionet.com/default.asp?catid={8748F2DC-8EBE-412E-AFCF-9DF37F837D78}&details_type=1&itemid={5E7EEF2C-759D-4817-B46C-D7A18B471961} פה נמצא העידכון וההוראות: http://karat.pionet.com/?catid={BAC8552A-B4F8-4B2A-84F3-40ABFC64CB1F}

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  5. עכשיו כשיצאה לו עיברית רצינית סופסוף, הוא הפך למועמד רציני לקניה. אבל לפני יש לי כמה שאלות: 1) יש אפשרות לראות קבצים לפי סידור התקיות במכשיר עצמו (כמו בנגנים הישנים של אייריבר) או שרק לפי טאגים כמו באייפודים? 2) יש מערכת דרוג? אם כן, יש תמיכה בפלייליסט חכמות (שלמשל אני יכול להכין רשימה שתשמיעה רק את השירים שמדורגים מארבעה כוכבים ומעלה)? 3) הוא מגיע עם מטען או שהוא נטען רק מהיואסבי? תודה=]

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by haviv822,

שלום, הרבה זמן שאני מנסה להעביר סרטים לסנסה E250 שלי וללא הצלחה. ניסיתי הכל, את כל הפורמטים של כל הסרטים שקיימים ושום דבר. תמונות אני יכול להעביר אבל סרטים לא, לאחר כל ההעברה יש מן דו"ח כזה בו רשום לי לאחר שאני מנסה להעביר סרטון כלשהו - unsupported filename למשהו יש מושג למה הבעיה הזאת ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by liho,

יש לי סאנידסק e250 הוא משותק ,אי אפשר לכבות או לעשות ריסטרט ..לא ידוע לי על כפתור ריסטרט כמו שיש בהרבה מכשירים אחרים רק העיגול שליטה שלו עם אור כחול ואי אפשר לעשות עם המכשיר כלום זאת הפעם ה2 שזה קורה ועד עכשיו הפתרון היה לחכות עד שהבטריה תגמר ואז להטעין ראיתי כאלה שאומרים להוציא את הסוללה הסוללה במכשיר הזה ניתנת להוצאה אם פותחים תברגים ..כדאי? יש פתרון או ישר למעבדה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by Electric Boom,

היום בלי שום סיבה ה-E280 בין יומיים שלי התפגר לו המחוגה דולקת באור הכחול שלה וזהו. שום דבר לא מגיב, ניסיתי ריסט, לחבר לUSB ושום דבר. פשוט שום דבר. אפילו להפסיק את האור של המחוגה אני לא מצליח יש לציין שעדכנתי לתמיכה בעברית והוא עבד בסדר - זה קרה ככה פתאום כשהדלקתי אותו מה עושים עכשיו?מישהו נתקל בזה?עדיין אפשר לממש אחריות? אובד עצות כבר :'(

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  9. אני חושש שההשקה שלו תקח יותר ממה שאמרו מרץ אפריל בארץ

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  10. למשל ה e3c e4c יעלו במחיר נורמלי 200 300 ש"ח ? בעוד כמה שנים? או שלא קיים ירידת מחירים באזניות

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  11. שלום חברים , יש לי בעיה בIRIVER H10 עשיתי לו פירמוט וכעט קבצי המערכת חסרים אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד . (חשוב לציין האייריבר מגרסא אירופאית.) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by X-It,

לפני כמה ימים יצאה ויסטה ועדיין אין שום אפשרות להעביר מויסטה לסאנסה בשום מצב לא MTP ולא MSC ידוע לכם משהו ממיקרוסופט יוציאו עידכון או משהו..?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  13. מה אתם אומרים על האוזניות HS-23 ל6680..?? שומעים חזק ואיכותי?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by shloosh,

פתאום ראיתי שהוא נמכר בפנדס ב-1550 וזה די זול.. מסך ענק,ארכוס חברה ידועה,30 ג'יגה... הדבר היחיד ששמעתי עליו זה שהאיכות סאונד שלו לא מי יודע מה טובה.. מה אתם אומרים??? מישהו שמע/ראה וכו'?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Providel,

קודם כל אני לא הכי בטוח שאני קונה אבל אני רוצה שתהיה לי לפחות אפשרות. יש לי את הנגן Iaudio X5L עם 30 ג'יגה והכל טוב ויפה אבל... אח שלי הוא זה שבעיקר לוקח אותו ובגלל שהוא מבוגר ממני אז מותר לו לקחת (ככה אמא אומרת). אז בגלל זה חשבתי שאולי כדאי שאני יקנה לעצמי גם נגן כלשהוא. כבר הרבה זמן אני חושב על ה-ZVM אבל חשבתי שאולי כדאי לקנות PSP. קודם יש לי כמה שאלות: 1) מה כל כך מיוחד ב-PSP? (אני לא יודע עליו כלום, לא יודע אם הוא משמיע שירים או סרטים, כל מה שאני יודע זה שזה מריץ משחקים) 2) כמה ה-PSP יעלה בחו"ל וכמה יעלה ה-ZVM? 3)כדאי לקנות נגנים בחו"ל או עדיף בארץ? 4)מה לגבי האחריות? זה אחריות בילאומית או משהו אחר? תקציב 300$ ואם זה חשוב אני יעצור בשלוש מדינות: צרפת ברזיל וצ'ילה התחנ…

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by shovel_xxx,

יצא עידקון חדש ל K610I ?!!? כי יש לי טיפה באגים ( יש לי את הפלאפון ככה חודש חודש וחצי ) ד"א סוף סוף קניתי GB חחח משתלם לקנות GB ב 230 ש"ח של SANDISK?!?!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אחרי שהתקנתי את התוכנה והעידכון של הסנסה אני לוחץ על הקובץ בעיברית והוא אומר לי את זה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by Reze,

מישהו יודע אם צריך לצאת בזמן הקרוב PSP2 כי אני מעוניין לקנות PSP ... בזמן הקרוב אני מתכוון 3חודשים... תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  19. ובכלל, MIO או ASUS? מה עדיף ולמה !! ? תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  20. http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1486

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Aviko,

מה אתם אומרים? מה יותר טוב לקנות n73 של נוקיה או k800i של סוני אריקסון?

• 160 תגובות
    • 13.9k צפיות
  22. יש לי נגן IRIVER 512MB. ואני מצליח להכניס בתוכו מקסימום 100 שירים באיכות 192kbit/sec. יש הרבה שירים של פינק פלויד (שירים ארוכים) ולכן הם תופסים הרבה מקום. האם מומלץ להוריד את איכות הקבצים מ 192kbit לשניה לפחות מזה...האם זה יפחית את נפח השירים? כמה אני יכול להוריד מינימום כדי שישאר סאונד נורמאלי?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by lmlm,

http://www.16-9.net/lens_tests/k800i/index.html בהחלט מרשים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אתמול הוזמנתי לקבוצת מיקוד של סלקום/אורנג' לגבי יבוא ותמחור של OGO בארץ. שאלו אותנו מה אנחנו חושבים שחסר לו ניידות וכו וכו', בלבלו לנו את הביצים קצת, ואז הציגו לנו דף עם נתונים ושאלו אותנו איך אנחנו מתרשמים ממנו. מן הסתם מדובר בקבוצה של סטודנטים - לסיעוד, עיצוב ראית חשבון - ניסו להבין מה אנחנו חושבים על מכשיר מסוג זה. ההדיוטות התלהבו, אני קצת פחות. איפה WIFI? איפה רזולוציית מסך? מה המשקל? מצלמה? מה אין? איפה מערכת ההפעלה? זאת אומרת שאין יישומי צד שלישי? ולא קיבלתי אף תשובה מהגברת שהנחתה את הקבוצה. ואז הביאו לנו את המכשירים.... בואו ואסביר לכם את זה ככה: זה לא טלפון. למעשה זה מכשיר מבוסס GSM, כנראה UMTS, שכל מה שהוא יודע זה להתחבר לאינטרנט הסלולארי, ולהפעיל ICQ ומסנג'ר. יש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש למישהו פה N73 לא איטי אחרי שעשה שידרוג תוכנה לפלאפון

• 3 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים