גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את הפירמוור של הסנסה (E260), ו... זה לא עובד לי. הורדתי את תוכנת העידכון של סנסה, שמתי את הנגן במצב MSC, וכשאני מחבר אותו למחשב לא קורה כלום... המחשב מזהה אותו, אבל לא קופצת התוכנה של העידכון. מישהו יודע למה? תודה רבה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=52&products_id=561 מצאתי את זה באתר של ידע. המטען הזה תלוי איך שהוא בחיבור ל-USB? או שאפשר פשוט לחבר ישירות לשקע חשמל ולהטעין? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על Nokia Medallion ואם כן אז אולי אתם יכולים להגיד לי מתי זה מגיע לארץ?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם כאשר אני מחבר נגן מסוג ZVM או ZVW של קריאטיב לטלויזיה ומפעיל סרט שנמצא על הנגן אני יראה את הסרט ברזולוציה ואיכות גבוהה כמו DVD לדוגמא או שאראה ברזולוציה נמוכה ובאיכות ירודה? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הטלסקופ הכי טוב שאפשר למצוא עד מחיר של 600 שח, אני לא מבין בנתונים טכניים ודברים כאלה אז אודה לכם מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי לכולם אח שלי רוצה לקנות MP4 לאחר שה-MP3 שלו נגנב. בקיצור הוא היה אתמול באופיס דיפו וראה 3 נגנים במבצע.<אני לא מאמין למבצעים שלהם>: 1-ATIVA UC-84 1GB מחיר 399 ש"ח. 2-IKO NOVO 2GB מחיר 399 ש"ח. 3-IKO HM-1135 1GB מחיר 369 ש"ח. בקיצור הוא כבר רצה לקנות אתמול את אחד הנגנים אמרתי לו שיחכה עם זה,כדי שאברר את זה. התקציב שלו פחות או יותר זה 400 ש"ח. הוא רוצה רק MP4 .הוא לא רוצה בשום פנים ואופן לקנות שוב MP3.<הוא רוצה גם לראות סרטים> אם יש לכם המלצות בנידון,אשמח לשמוע. בתודה מראש שי התקציב הינו 400 ש"ח,אבל אם יש משהו בעוד 50-100 ש"ח שיצדיק את הקנייה אז בכייף.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מוזרה בנגן הנ"ל הוא מכיל נפח של ג'יגה אבל לא נותן לי להכיל יותר מ670MB. כאשר אני מנסה לגרור שיר לתוך תיקיית הנגן אני מקבל הודעת שגיאה שכתוב בה" Cannot copy - THE NAME OF THE SONG: The directory or file cannot be created." ניסיתי פרמוט, עדכון קושחה לא עזר. עוד מישהו נתקל/שמע על הבעיה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מתכנן להביא מתאילנד איפה עושים למכשיר עברית ? שווה לקנות אותו ? מה האופציות שלו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
צפוי לצאת בשישי בפברואר באירופה! תיראו איזה מדהים הוא כל כך קטן: לא מצאתי נתונים טכניים!
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות PSP אבל יש לי כמה שאלות: מה ההבדל בין הגירסאות? שמעתי שיש מספר גרסאות.... מה עדיפה ולמה? כיצד בנוי הקלט של המכשיר.... האם אלו CD'S קטנים שאפשר לצרוב אותם במחשב ואחרכך להכניס אותם לPSP... או שזו טכנולוגיה אחרת.... באיזה גירסה אפשר להוריד משחקים (חינמיים, כמובן... ;D כמובן!), מהמחשב? שמעתי שהאופציה הזו לא ניתנת בכל גירסה! זה די דחוף... אני מתכוון לקנות בקרוב... אז תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום,יש לי k610 של סוני אריקסון,קניתי אותו בערך לפני חודש וקצת..אני מתעצבן כל פעם מחדש שאני שם רקע חדש.תווית ה CELLCOM הענקית והמז***** למעלה משגעת אותי. שמעתי שישנה דרך לשלוח סמס למספר מסויים ואז זה "פורץ" איכשהו את המכשיר ומוריד את התווית המגעילה הזאת שתופסת רבע מסך. לאחר מכן (לפני חודש-כשקניתי ורציתי להוריד את זה)ששאלתי אם אפשר לעשות את אותו הדבר לפלא' שלי אמרו שאת שלי עדיין לא "פרצו". אחרי חודש,הנה אני כאן,מבקש פתרון לבעיה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הנגן המצויין הנ"ל וכשאני לוחץ על BOOKMARK או ADD TO LIST לא קורה כלום... אני מנסה ללחוץ על הPLAYLIST והתיקייה לא נפתחת. גם כשאני מנסה להסתכל דרך המחשב מה יש בPLAYLIST אני לא רואה כלום.
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני מסוגל להזמין כונן קשיח ל-iPod 4G מהארץ?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
בכול מקום ניסיתי לברר,אבל משהו לא מסתדר לי,מדוע אני לא מצליח להוריד משחקים לפיליפס 530 שלי האם בכלל הוא תומך במשחקים?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי מספר סרטים בפלאפון בפורמט 3gp ורציתי לדעת אם זה אפשרי להריץ קדימה ואחורה בסרט? ניסיתי עם הלחצנים אבל זה לא עבד. זה ממש מעצבן שכל פעם שאני מפסיק באמצע הוא חוזר לי להתחלה :-\
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום החלטתי היום (אתמל) על רכישת DVD נייד. אני צריך שהוא יקרא צרובים (כלומר XVID צרובים על דיסק רגיל) (ואם אפשר כתוביות, לא בהכרח בעברית, אני אסתדר עם אנגלית אם אין ברירה). אני צריך שהוא לא יהיה יקר מדי. ושיהיה מגניב(?) חחחח. בקיצור, אני אשמח להמלצות, תודה
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מישהו במקרה הוריד וניסה את הקושחה הזאת על הנגן שלו? היא תומכת עברית מלאה/חלקית? יש לא באגים או תקיעות?
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מבקש המלצה לקניית נגן בארה"ב עככשיו התקציב ממש לא מוגבל אך כמובן לא בהגזמות.. לגבי הIaudio אני שולל מראש אבל יש לי בעיה עם זמינות שלהם כי לפני חצי שנה כשחיפשתי באזור פיניקס בארה"ב פשוט לא מצאתי כלום אגב חשובה לי גם העמידות, לכן אשמח אם תציעו לי נגנים שעמידים יחסית בתודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי פלא נוקיה 6111 אני יכול לשמוע רדיו עם אוזנית בלוטוס איתו? אם לא אז יש פלא' שכן אפשר לשמוע רדיו עם אוזנית בלוטוס?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום יש לי את הMP3 של סאן דיסק מדגם M240 ואני לא יודע אך אני יוצר שם רשימת השמע(אמרו לי שזה צריך להיות כמו תיקיות וזה עוזר בסידור של השרים) ואני כבר משתגעה אני לא מצליח.... חיפשתי באתר שלהם לא רשום אך יוצרים את זה למשהו יש את הדגם הזה ויודע או שמשהו סתם ככה יודע זה יכול מאוד לעזור לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
שלום, חברי רוצה לרכוש מכשיר חדש ויש לו סביבות ה- 1700 ש"ח. הוא חשב על אחד המכשירי שבכותרת. האם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח בשביל ה- 810? במה הוא טוב יותר מה- 800? האם ישנם מכשירים טובים יותר ב- 1700 ש"ח? מדובר על המחירים ב- ZAP. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
קנו לי אותו בתאילנד,עדיין לא קיבלתי אותו איך הוא ? איפה אפשר לצרוב לו עברית וכמה יעלה בערך ? כמובן שבאיזור המרכז תודה
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלו אני שוקל לקנות את ה Z500 של Samsung באורנג', עשיתי חיפושון קטן פה על "Z500" ומצאתי רק טופיק אחד ובו אזכרה קצרה שלא זכתה להתייחסות של אף אחד. חבר'ה, אני מת לדעת, מה אני מפספס??? אז כן, לא נוהגים לדבר על פלאפונים ישנים, אבל עשיתי חיפוש על כל הפורום, וראיתי גם טופיקים של שנה שעברה וכולם פשוט מתעלמים כליל מהפלאפון הזה. אז הפלאפון משנת 2005 ולכן הוא כזה זול, אבל מה פשר ההתעלמות??? פיספסתי איזה כתבה ענקית שקוטלת אותו? יש לו איזה באג מפורסם? בוא נעשה השוואה כללית ככה עם פלאפון שהוא גם יחסית זול ונותן תמורה טובה ה SE K610 לסמסונג יש מסך "1.8 עם רזולוציה סטנדרטית 176 220 עם 262K צבעים מסך חיצוני 64K מצלמה מגה פיקסל 64 פולי וצילצולי אמפי3 נגן אמפי3 50 מ…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-