גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות סטרימר לבית ושימוש המשפחה והמטרה העיקרית שלו תהיה לצפות בסרטים ב KODI .. ישמח שהמערכת תיהיה פשוטה וקלה לשימוש שכל אחד יוכל לתפעל.. השמח לקרוא את המלצות לקניה #הטלויזיה היא FHD ויהיה חיבור קווי לאינטרנט..קונה באילת אז אין בעיה במחיר עד 700 שקל
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הסמארטפון של LG נחשף רשמית, וממשיך בקו של ה-G5 עם הרבה שכלולים אבל גם לא מעט בחירות תמוהות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
פרטים טכניים ראשונים אודות ה-Snapdragon 653 נחשפו, ואנחנו מחזיקים אצבעות לכך שיש בהם כמה שגיאות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
דגמי ה-Redmi 5 הופכים רשמיים עם תג מחיר נמוך משתיארנו, ויוכלו לסייע בקירוב החברה אל מטרתה למכור מעל 100 מיליון מכשירים בשנה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
- 1 follower
-
-
סרטון פרסומת טרי וחרישי כמעט לחלוטין מציע לנו הזדמנות נוספת להתרשם מה-Galaxy Fold מקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, מעוניין בהמלצה על נגן MP3, מבוסס Flash . נפח 1-4GB. חשיבות לאמינות, נוחות תפעול, קומפקטיות; רדיו. סוללות: סטנדרטיות AA או AAA. אין צורך בהצגת וידאו. בתודה, ilil
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני קונה DVD נייד , אני צריך המלצות , תקציב - 400-1400. אפילו שיהיה זול ואיכותי. שיקרא DIVX. תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להעתיק מחבר שלי את המוזיקה שיש לו מהאיפוד שלו למחשב שלי ואני לא ידוע איף... ראיתי כל מיני תוכנות כמו איפוד אקספלורר אבל משום מה אני לא מצליח להשתמש בהם (רשיונות וכ'ו) יש למישהו שם של צוכנה שאולי כדאי שאני אברר עליה בכדי שאוכל להעביר את הקבצים למחשב שלי? תודה רבה! ד'א לבחור יש איפוד 80G מהישנים אם זה משנה הרבה...
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום . רכשתי בחו"ל Teletype GPS receiver + Antenna for IPAQ PDA. אך אין לי את הדרייבר שלו -כדי שאוכל להתקין במחשב כף יד של HP/4700 . צריך עזרה כיצד ניתן להשיג את הדריבר שלו . ניסיתי דרך האתר של Teletype אך לא הצלחתי . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
כשאני מעביר שירים לאייפוד (חדש מהיום) המחשב פשוט נתקע! זה קורה לי גם עם ה- PSP כשאני מעביר אליו קבצים, וזה חיבורים שונים עם כבלים שונים... עצות מישהו? המכשיר לא פגום במחשבים אחרים זה לא קורה.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
טוב אני כבר מזמן לא מעודכן במה שהולך בעולם הנגנים. בגדול אני מעוניין במכשיר מבוסס הארדיסק, שיש לו הרבה מקום איכסון, ואיכות סאונד טובה. כדאי גם שהוא יוכל לשמש כהארדיסק נייד. חבר המליץ לי על Zune 80gb, אבל קראתי עליו כמה דברים שלא נראו לי. אשמח לשמוע כמה דעות. נ.ב. אני לא לחוץ על מכשיר להיום-מחר, אז אפשר לתת גם המלצות על מכשירים שעוד לא הגיעו לארץ (כמו הZune), או מכשירים שעתידיים לצאת בזמן הקרוב.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי סלולארי של סמסונג שכל הממשק שלו באנגלית הייתי רוצה להפכו לעברית. מי עוסק בזה? היכן? וכמה? במידה ואין אפשרות איני חפץ בו ואעדיף למכור אותו,גם כך הוא מאד דק וקטן תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום. כמו בכותרת, תהיתי אם יש דרך להשתמש במצלמה הקדמית גם בלי להתחיל שיחת וידאו עם מישהו אחר. תודה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים של משחקים,שומרי מסך וערכות נושא(עדיף של קבוצות כדורגל או מכוניות) לנוקיה 6131!! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ראיתי שקיימות כמה תוכנות לעברות מחשבי כף יד, אודה על המלצותיכם מה הכי טוב שיתמוך במכשיר שציינתי בכותרת ?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
האם הנגנים האלו תומכים בתקיות שאני פותח בתוך המחשב ויהיה אפשר לעיין בהם בתוך הנגן? MPIO ML100 2GB Sandisk Sansa C250 2GB
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
רכשתי את ה nano החדש מהגירסה השישית, וציפיתי לקנות ולהתקין את הגרסה העברית של ידע בתוכו... אבל כשקניתי נגלה לי שכבר לא ניתן להיכנס לאתר שלהם. 1. מישהו יודע מה קרה להם? 2. האם הגירסה העברית מתאימה לנגנים החדשים של IPOD? 3. האם יש דרך אחרת להתקין בו עברית?? תודה מראש. יניב
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
נדמה לי שזה הפורום המתאים לנושא זה. אני מעוניין בהמלצה לGPS בטווח מחירים 1000-1300. אני בכלל לא מתמצא בתחום ולכן לא יודע איפה צריך לשים דגש (איזה מעבד צריך,גודל מסך,מקלטים וכו') אז אשמח אם תעזרו לי בקטע הזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
נשמע קצת פטתי אולי, אבל אני לא יודע איל מחברים/מסנכרנים... ??? האוזנייה היא OMITZ 2234 ויש לי נוקיה 6280 תודה לעוזרים! בין שורה סינית לשנייה הצלחתי לזהות סוף סוף כמה הוראות באנגלית...ואני עוד קורא לעצמי technology savvy
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
לא משנה בארץ או בחו"ל, ולא חייבת להיות זולה, העיקר איכות. תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום במכרז ב- 800 שקל את המכשיר הבא: מכשיר ניווט לרכב QUE "5 עם מפות iGO More ישראל דגם NQ500M אשמח לקבל חוות דעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
האם אמורים לצאת בארץ דגמים חדשים של מחשבים ניידים עם מסכי TOUCH בזמן הקרוב? (הבנתי שאינטל אמורה לשחרר מעבדים חדשים, אבל אולי גם היצרניות הולכת להביא ניידי TOUCH במחירים סבירים יותר)
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
האם יש חיה כזו שתדרוש סיסמא בעת חיבור מיקרי כיוון שאין לי חבילת אינטרנט? וכמובן שגם לא תציק בעת חיבור לWIFI.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בעבודתי אני משתמש הרבה בטלפון , ולכן חשוב לי שישמעו אותי ברור . מחפש אוזניית בלוטוס עם איכות סאונד גבוהה ניסיתי הרבה אוזניות אבל בכולם הצד השני התלונן על קטיעות ודיבור מרוחק . כמו כן חשוב לי שכפתור ההפעלה של האוזניות יהיה מתג ,ולא לחצן שמצריך לחיצה ארוכה . מנסיוני לחצנים אלו אתה לא תמיד בטוח שהם נלחצו כמו שצריך וכו' ולפעמים בנעגה כשאתה מנסה לחבר את המכשיר הדבר מסורבל בשונה ממתג שנורא ברור האם לחצת או לא . אני לא מוגבל במחיר, אני מוכן להשקיע סכום יפה . תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש של היצרנית הסינית הצעירה צץ במאגר של מבחן הביצועים Antutu, ונראה מרשים ביותר שנת 2016 עתידה להיות עוד שנה מטורפת בעולם הסמארטפונים – שבבים חדשים וחדשניים של קוואלקום, סמסונג, Mediatek ו-Huawei מתכנסים כולם להגעה לשוק כבר במהלך הרבעון הראשון של השנה, ויחד איתם גם נפח אחסון ונפחי RAM גדולים מאי פעם כסטנדרט הבסיסי, כל זה בתוספת מחירים שככל הנראה ימשיך להיות תחרותיים יותר ויותר. קשה לנבא מי יהיו הסמארטפונים הטובים והמתקדמים ביותר בחלק הראשון של 2016, אבל בימים אלה אנחנו מקבלים מועמד משמעותי נוסף לרשימה, שמגיע ממקום די מפתיע – ה-One Max Pro, או בשם הדגם One X910, מהיצרנית הסינית LeTV. חברת שירותי אינטרנט גדולה שהחליטה בתחילת השנה הנוכחית לקפוץ גם על ע…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-