גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אם אני קונה אייפון דור שלוש עם עברית, כשאני מעביר אליו שירים דרך אייטיונס עם שמות קבצים וגם טאגים בעברית, אני אראה אותם במכשיר בעברית בצורה חלקה, לא מהופך ולא בג'יבריש? ועל הדרך, חייבים להשתמש באייטיונס כדי להעביר אליו קבצים?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הדרישות שלי: * ממשק ברור ונוח (קרי NOKIA) * סוללה נורמאלית (שלאיתקע אותי במקרה ואין גישה לציוד טעינה זמין) * שהמכשיר עצמו יהיה נוח(כפתורים גדולים(דוגמע:NOKIA 6131) * בלוטות' לא כ"כ מענין אותי כל הבלהבלהבלה מסביב (מצלמה וכו' ...) נתעלם כרגע מהמחיר אני רוצה להתרשם קודם תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אהלן. קניתי לפני כמה ימים נגן MP4 מסוג Sansa e260. הנגן ממש אחלה ועונה על הדרישות שלי. הבעיה שלי היא עם התמיכה בעברית.. אין לי בעיה עם זה שהוא אמור להציג עברית הפוכה , אבל כשהעברתי שירים אל המכשיר (לא דרך התוכנה כי לא הצלחתי דרכה) זה היה בג'יבריש וזה די מבאס.. גם כשאני מנסה להעביר סרטונים , הם שם אבל הם לא מוצגים בנגן. אשמח לעזרה ממי שמכיר את הנגן הנ"ל.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אל תצפו למהפכות גדולות ממוצר הדגל הבא של קוואלקום, אבל אנחנו בכל זאת שמחים שהוא קיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם הצרות עבור ה-Note 7 של סמסונג יספקו לנו חשיפה לפאבלט היוקרתי מבית היצרנית הסינית במועד קרוב? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש סמראטפון של אנדרואיד (סמארטפון ראשון, אני עדיין עם נוקיה מיושן..) חשוב לי שיהיה מסך איכותי, יגיב מהר, ומצלמה לא גרועה. ראיתי שאפשר לרכוש מכשירים סינים עם נתונים ממש גבוהים, שעולים לי לדרישות, במחיר מצחיק. 2000 שח זה התקרה שאני מוכן להוציא על פלאפון, אבל אני מעדיף לחסוך ולקנות מכשיר סיני בסביבות האלף שח, אם הוא מרשים ועל רמה. ראיתי שיש סתם מכשירים סינים בebay, ויש מותגים סינים כמו zopo וmeizu מומלץ בכל זאת מותג? או שזה אותה רמה? והבנתי שכדאי לבחור מכשיר עם מעבד טוב, כמו MTK6575, וגרסת אנדרואיד 4 ומעלה, יש עוד משהו שכדאי לשים לב עליו? וכדאי לחכות ליציאת מעבד חדש (עוד חודש?), או שיהיה בגרסה 4.1 (יצא לפני שבוע) או שזה לא כזה משמעותי? מה שאהבתי באתר של zopo, זה…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אז ככה אנשים אני צריך נגן של 4GB - תקציב עד 350-380 ש"ח במקסימום מקסימום.. כמה דברים שאני צריך מהנגן: אמינות, מסך(לא אוהב את האלה בלי מסך כמו IPOD SHUFFLE), תמיכה בעברית יהווה יתרון, ונוח להתעלמות(ריצה ואופניים). חשבתי על ה Sansa Clip אבל אז ראיתי את ה iAudio Cowon i7 שנראה לי ממש ממש נחמד ויש לו מסך נחמד מאוד, אפשרות לתמונות, וידאו וכולי.. מצד שני, אני לא בטוח שאפשר לרוץ איתו, מה אתם אומרים?אם אני שם אותו בכיס די עמוק הוא לא יפריע לי? הא ועוד משהו, התקציב שלי לא בשמים אז חשוב לי שהנגן ינגן שירים באיכות די טובה עם האוזניות שבאות איתו תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
גם כשמצב "המתנה פעילה" מבוטל, המכשיר שברשותי מדגם 6120CLASSIC. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
עשיתי היום אינטרנט ובאתי הביתה והכל נכנסתי לאינטרנט וכתבתי למשל NOKIA.COM ואז עשה כאילו זה טוען ואז מראה דף לבן ואני יכול להזיז תחץ וזהו X: לא נכנס לשום אתר מה זה יכול להיות ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
דגם ה-Mi 9T Pro עם שבב ה-Snapdragon 855 יחל את דרכו במערב בשבוע הבא עם עלות רשמית של 400 יורו - ויש כבר טיזר להשקה הישראלית המקומית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב האנדרואיד העדכני של חברת Beelink מוצע למכירה בעלות שווה לשקול לכתבה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מכיר שיש שניים, האחד רסיסטיב שעובד כנראה לפי מיטב הבנתי על סגירת מעגל בין שני חומרים בעלי התנגדות גבוהה. והשני הוא הקפסטיבי שלמיטב הבנתי תלוי בלחות, כלומר מגע אצבע יעבוד ומגע פלסטיק לא. (אני יודע שהפשטתי את העניינים פה אבל זאת לא השאלה). השאלה שלי היא כזאת, הזמנתי את מכשיר הפליים החדש של איינול שאמור להגיע אלי בשבועות הקרובים ואני מעוניין לרכוש לו סטיילוס. המכשיר מגיע עם מסך קאפסטיבי. האם אני יכול להשתמש בו בעט סטיילוס ואם כן איזה סוג של עט סטיילוס (אם בכלל יש להם סוגים), ועל מה אתם ממליצים במחיר של עד 15 דולר?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
המכשיר אחרי HARD RESET ובכל הפעלה של המכשיר הזמן והתאריך מתאפסים. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום. ישנה תוכנה לעריכת קבצי excel בסמסונג F480 ? המכשיר יכול להציג אותם אבל לא לערוך אותם.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אם לא, תפנו אותי למקום הנכון. אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון וחיפשתי המלצות באינטרנט, הדף הראשון שעלה בגוגל היה הכתבה הזו: http://crave.cnet.co.uk/mobiles/samsung-galaxy-s3-fault-is-caused-by-sandisk-memory-cards-50010684/ מסתבר שיש כרטיסים של SanDisk שנהרסים אחרי כמה חודשים (ועל הדרך הורסים גם את הסוללה). SandDisk טוענים שהם סידרו את הבעיה. מישהו נתקל בבעיה הזו? האם יש דרך לדעת אם הכרטיס שאני קונה הוא תקין?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי טלפון Nokia 6233, ולפי מה שהבנתי המערכת הפעלה שלו זה סימביאן, אבל גירסה לא מלאה. השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין בטלפון הזה תוכנות צד שלישי (כמו אופרה מיני, למשל), ואם כן אז איך. שאלה נוספת: יש לי גם מחשב כף יד i-mate PDA-N עם Windows Mobile 5. האם אני יכול להתקין עליו פיירפוקס? אם כן, אז מאיפה אני מוריד גירסה מתאימה, ואיך אני מתקין? פיירפוקס מומלץ בכלל למכשיר כזה, או שעדיף דפדפן אחר? עכשיו, האם אני יכול לחבר את המחשב כף יד לטלפון עם Bluetooth, ולגלוש באינטרנט עם המחשב כף יד דרך הטלפון? אם כן, אז איך אני עושה את זה? שאלה אחרונה: כרגע החבילת גלישה שלי באורנג' היא אגורה לשניה, בלי תשלום חודשי קבוע ובלי התחייבות. מישהו יודע האם יש לאורנג' חבילת גלישה מינימלית חינמית …
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ברשותי פוקט פיסי מסוג ASUS A696 שמריץ WM6 כעת אני משתמש בנגן המדיה של ה WM6 האם יש נגן מדיה אחר חינמי טוב יותר שיכול להריץ בפלטפורמה הזו סוגי קבצי אודיו או וידאו נוספים . תודה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש GPS לרכב בסביבות ה-1000-1500 ש"ח משהו פשוט ומדוייק, תודה .
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני קונה DVD נייד , אני צריך המלצות , תקציב - 400-1400. אפילו שיהיה זול ואיכותי. שיקרא DIVX. תודה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כמה חודשים אחרי ה-Galaxy Fold המעודכן יגיע אלינו גם מוצר הדגל החדשני של היצרנית הסינית - ויש אפילו תוכניות ליורש באופק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
סמארטפון ביניים חדש של המותג הפופולרי יהפוך להיות הדיל הטוב ביותר בסביבה התמורה לסכום של כ-1,000 שקלים? יכול להיות שכבר מחר תהיה לנו תשובה רשמית לכךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך נגן pmp שיש בו divx תמיכה בעברית WiFi במחיר של עד 2000 שקל.. על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אם אני קונה אותו בחו"ל אז אני יכול לשים עליו עברית?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי צעצוע חדש [palm treo 700Wx] והוא שייך לפלאפון שמשום מה לא אוהבת בלוטו'ט ולכן גורמת לכל המכשירים שלה [חוץ מאחד או שתיים] להייות מוגבלים בשימוש בבלוטוט' לדיבוריות בלבד. ז"א שאי אפשר לתקשר בצורה של מכשיר בין מכשיר או מכשיר בין מחשב-נורא מציק! השאלה היא אם יש אפשרות לעקוף את זה ואיך? מערכת ההפעלה במכשיר זה חלונות מובייל 5
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-