עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by the_lighting,

מה הגרסא הכי מעודכנת לIGO8? כי שלי לא מעודכן בכמה מחלפים שיצא לי להיות עליהם!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by צבי,

בבקשה אם תוכלו לעזור זה מילון היחיד שעולה טוב על הכף יד שלי אסוס a696

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  3. Started by chadash,

מישהו יודע איך עושים עידכון ROM מכרטיס זיכרון ולא מPC

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. אם אני קונה מכשיר בארץ באחת מהחברות הפרטיות,כשאני אכניס סים של סלקום אני פשוט יכול לדבר? כאילו הם בכלל לא צריכים לדעת מזה? לצורך העניין זה המכשיר http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/7498.php

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by kisin,

קיבלתי עכשיו samsung 770 ואני רוצה להעלות אליו משחקים. מישהו יכול לומר לי איך עושים את זה? איזה רזולוציה יש למכשיר בכלל? באיזה משחקים הוא תומך? תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by Sharon_B,

שלום. איזה כרטיס זיכון דורש המכשיר של MIO P360 ? SD או MiniSD ? תודה מראש, שרון.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  7. סופ"ש נעים וחג שמח לכולם. אני כבר מספר חודשים עוקב אחרי המכשירים שיוצאים לשוק וסוף כל סוף עצרתי על ה-Nexus S שלפי הביקורות והסרטונים שראיתי עליו נדמה כי זה המכשיר שעונה על כל הצרכים שלי. השאלה היא האם כדאי לי לחכות עוד קצת עד אשר יצאו SGS2 ו-HTC Sensation כדי לשלם עליו פחות למרות שכבר עכשיו גם בארץ מחירו לא כזה בשמיים לעומת מחירו שהיה עד לפני היציאה של מכשירי הכפולי ליבה הראשונים לשוק. מה דעתכם בנושא?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  8. אל תצפו למהפכות גדולות ממוצר הדגל הבא של קוואלקום, אבל אנחנו בכל זאת שמחים שהוא קיים לכתבה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  9. דגמי ה-Redmi 5 הופכים רשמיים עם תג מחיר נמוך משתיארנו, ויוכלו לסייע בקירוב החברה אל מטרתה למכור מעל 100 מיליון מכשירים בשנה לכתבה

10. Started by Or94,

אני רוצה לקנות אייפוד טאץ' ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם צפוי להגיע אייפוד טאץ' חדש עם המערכת הפעלה החדשה שהציגו בwwdc? אם כן מתי? 2. באיזה חנות מומלץ לקנות אייפוד טאץ'? (איזור חיפה) תודה.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  11. תת המותג הצעיר מבית Xiaomi עומד להתרחב בפעם הרביעית בשנת 2020 לכתבה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by doker,

אני צריך שהאתר יזהה את הדפדפן כinternet explorer. הצלחתי לשנות את הuser agent אבל אני צריך שגם הappname ישנה ואת זה לא הצלחתי לשנות בכל מצב מתקבל netscape איך אני משנה?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  13. היי רציתי לדעת האם יש תוכנה שניתן לראות כאשר יש שיחה שלא נענתה את השם של מי שהתקשר עוד לפני שלוחצים על "הצג"? פשוט אצל אשתי יש נוקיה 3120 ואצלה זו אופציה מובנית. תודה לעונים גל

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  14. אם היה לכם עוד ספק קטן כלשהו בנוגע למראה או למפרטים של צמד המכשירים הבאים מבית גוגל שיוצגו מחר, כעת גם הוא נעלם לגמרי לכתבה

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  15. שלום, קיבלתי כנראה את כל החלקים אבל לא קיבלתי כבל USB שמתחבר מהמחשב לפלאפון... האם אני צריך לקבל כבל כזה? ואם כן אני חייב לבוא עם הקופסא והפלאפון לחברת פלאפון ולבקש מהם או לא צריך להביא את הקופסא?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by פיני1805,

שלום, קניתי היום במכרז ב- 800 שקל את המכשיר הבא: מכשיר ניווט לרכב QUE "5 עם מפות iGO More ישראל דגם NQ500M אשמח לקבל חוות דעת. תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by sh_bmw,

שלום, השבוע רכשתי את הרמקול של הנגן irever clix 2 (שגם הוא נמצא ברשותי) ציפתי מהרמקול לקצת יותר בעוצמת השמע שבאמת אכזבה.. אך עם זאת מעוצב יפה ועושה רושם של איכות. בכמה מקומות היה כתוב שהוא מסוגל להוציא וידאו מהנגן לטלויזיה אבל בחוברת לא הוזכר כלום כל על זה. האם יש למישהו מושג .? שחר.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by tg,

ברשותי פוקט פיסי מסוג ASUS A696 שמריץ WM6 כעת אני משתמש בנגן המדיה של ה WM6 האם יש נגן מדיה אחר חינמי טוב יותר שיכול להריץ בפלטפורמה הזו סוגי קבצי אודיו או וידאו נוספים . תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by greenvector,

אפשר לעשות לטלפון UNLOCK אם צורבים רום חדש? כלומר קנו טלפון בחו"ל עם קוד ל UNLOCK צפויה איזושהי בעיה עם זה מבחינת תפעול\עברית?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  20. בעבודתי אני משתמש הרבה בטלפון , ולכן חשוב לי שישמעו אותי ברור . מחפש אוזניית בלוטוס עם איכות סאונד גבוהה ניסיתי הרבה אוזניות אבל בכולם הצד השני התלונן על קטיעות ודיבור מרוחק . כמו כן חשוב לי שכפתור ההפעלה של האוזניות יהיה מתג ,ולא לחצן שמצריך לחיצה ארוכה . מנסיוני לחצנים אלו אתה לא תמיד בטוח שהם נלחצו כמו שצריך וכו' ולפעמים בנעגה כשאתה מנסה לחבר את המכשיר הדבר מסורבל בשונה ממתג שנורא ברור האם לחצת או לא . אני לא מוגבל במחיר, אני מוכן להשקיע סכום יפה . תודה לעונים.

21. Started by AloN(-)KiLLeR,

אני קונה DVD נייד , אני צריך המלצות , תקציב - 400-1400. אפילו שיהיה זול ואיכותי. שיקרא DIVX. תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by Pilp3l,

שלום רב, קניתי השבוע sony xperia z5, אחת הסיבות לקנייה היא שהטלפונים של סוני מצטיינים באופן יחסי בצריכת סוללה (פרמטר מאוד חשוב לניצול אייפון 4s כמוני), אבל אני מרגיש שהפלאפון שלי צורך סוללה באופן הרבה יותר משמעותי ממה שציפיתי (הסוללה בת כמה ימים ומחזיקה בערך 12-18 שעות ולא יום וחצי כמובטח, אני לא עושה בפלאפון שימוש רציני כגון משחקים, רק גולש באינטרנט ומשתמש בוואצאפ ובכל פעם שאני פותח את המסך אני רואה את האחוזים יורדים. השאלה היא האם הדבר נורמלי? כיצד ניתן למזער את צריכה הסוללה של המכשיר? האם יש אפליקציות מומלצות בתחום? שואלה נוספת יש במכשיר הגדרות של stamina וultra stamina , האם מומלץ להשתמש בהן או שהן פוגעות באורך חיי הסוללה (לאורך זמן)? תודה רבה מראש לעונים ולקוראים ,…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by Sp_RuS,

שלום חברים, קניתי ביד 2 מכשיר סאמסונג s5603, אבל אני שייך לרשת אונרג' והמכשיר כנראה לפני זה היה שייך לסלקום. במכשיר יש לוגו של סלקום וקיצורים של סלקום, וקבציי מערכת של סלקום. עשיתי בחירת רשת ידנית, ובחרתי אורנג', המכשיר עובד לי. שאלה יש לי: איך אני מוחק את קבצי המערכת ואת מסך הפתיחה של סלקום?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  24. שלום וחג שמח האם תוכנות העברית הקיימות למחשבי כף יד (pps) תומכות במקלדת פיזית המובנות במכשירחם כמו ה-ETEN Glofiish M700 ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  25. הדיווחים אודות מכשירי הדגל הבאים של היצרנית הקוריאנית מתגברים, עם עיבוד דיגיטלי חדש למראה המיועד וגם הצהרה על טכנולוגיית מגע מתקדמת שתיתן פייט ליריבה הגדולה ביותר שנת 2016 אוטוטו כאן, וזה אומר שהשמועות אודות מכשירים חכמים חדשים מתחילות לצבור תאוצה עוד הרבה יותר מכל מה שקיבלנו במהלך החודשים האחרונים. מי שמובילה את החבורה, באופן די מתבקש, היא סמסונג ומכשירי ה-Galaxy S המיועדים שלה, שמהם אנחנו עשויים לקבל ארבעה בבת אחת(!) בחודשים הקרובים, כשראוי לציין כי חשיפה ב-CES 2016 בעוד כמה שבועות נראית כמו אפשרות עם סיכוי קטן, והאופציות הבאות בתור הן בתערוכת MWC 2016 בפברואר או באירוע ייעודי נפרד כלשהו במרץ 2016. לפי דיווח עדכני שעושה סבבים ברחבי הרשת, הסמארטפונים המוב…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.