עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by xlSnaK,

עשיתי היום אינטרנט ובאתי הביתה והכל נכנסתי לאינטרנט וכתבתי למשל NOKIA.COM ואז עשה כאילו זה טוען ואז מראה דף לבן ואני יכול להזיז תחץ וזהו X: לא נכנס לשום אתר מה זה יכול להיות ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by The_magament,

שלום, ברצוני לעדכן את גירסת ה-MP3 שלי. יש לי MP3 שרשום עליו DJ (לא יודע מאיזו חברה) ויש לי איתו כמה בעיות, ונראה לי שעדכון גירסה יפתור אותן. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה? או יודע את החברה של הנגן ומשם אני יכול להוריד את העדכון? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  3. באמאזון גרמניה החליטו לציין את ההשקה של מכשירי ה-iPhone נטולי מחבר האודיו המסורתי עם מבצעים מעניינים על מגוון רחב של אוזניות לכתבה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  4. שלום, אני מחפש את הכיסוי Speck Candyshell לאייפון 6/6s ולא מצליח למצוא כ"כ.. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המגן הזה במחיר שפוי (לא יותר מ-150 שקל)? אשמח לשמוע על חנויות באיזורים אשקלון\אשדוד\ראשל"צ.... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  5. Started by מר שאלה 2007,

יש פלפונים אם איכות סאונד טובה? אם כן יש לכם דוגמאות לראות לי בלינק או שם לחות תודה D:

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by מגדל,

כותרת

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  7. Started by ohadi,

מצלמה זיכרון נחמד - אפילו עם אפשרות להרחבה בעזרת כרטיס אפשרות לכרטיס USIM של סלקום או אורנג' - צריך שיהיה אפשרות לשמיעת מוזיקה אינטרנט - האם הוא משתמש ב- Date או Wap ? GPS - לא צריך ... השקעה עד 2500 שקל

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  8. מערכת ההפעלה המשודרגת של גוגל לשעונים חכמים תושק רשמית רק בשנה הבאה לכתבה

9. Started by שמואלל,

האם הנגנים האלו תומכים בתקיות שאני פותח בתוך המחשב ויהיה אפשר לעיין בהם בתוך הנגן? MPIO ML100 2GB Sandisk Sansa C250 2GB

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by doker,

נכנסתי ל Update Service עכשיו עשיתי מה שהוא אמר ללחוץ C בעת החיבור לUSB ואז הפלאפון אמר שהוא מחובר להתקן להעביר נפחים גדולים משהו כזה וזהו במחשב הוא עדיין אומר לי לעקוב אחר ההוראות והוא לא ממשיך מישהו יודע מה הבעיה והאם אפשר לנתק את המכשיר? בבקשה זה ממש דחוף

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  11. טכנולוגיית העקיבה החדשנית שפיתחה Valve מוצעת למפתחי חומרה ללא צורך בתשלום, עם כוכבית אחת קטנה לכתבה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  12. בצילו של ה-Mi 5 האימתני השיקה השחקנית הסינית סמארטפון חדש נוסף, שיהווה אלטרנטיבה מלוטשת ומשופרת לדגם ה-Mi 4C שהוצג לפני חצי שנה אחרי שנרגענו מעט מההשקה של ה-Xiaomi Mi 5, הגיע הזמן לספר לכם על סמארטפון חדש נוסף אותו הציגה היצרנית, בשקט יחסי, לצד ספינת הדגל – ה-Mi 4s, שעשוי להיות התוספת האחרונה לקו ה-Mi 4 הוותיק, אחרי תת דגמי ה-i וה-c. ה-Xiaomi Mi 4s מציע מעטפת מתכתית מרשימה למראה שמזכירה את זו של מכשירי ה-Redmi Note 3, בתוספת למפרט טכני דומה לזה של ה-Xiaomi Mi 4c עם מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 1080p, שבב מדגם ה-Snapdragon 808 משושה הליבות של קוואלקום, זכרון RAM של 3GB, נפח אחסון פנימי של 64GB אשר לכאורה גם ניתן להרחבה בעזרת חריץ microSD, מצלמת 13 מגה פיקסל …

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by KoDkOd,

היי לכולם, אני מחפש GPS לרכב בסביבות ה-1000-1500 ש"ח משהו פשוט ומדוייק, תודה .

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  14. Started by xena,

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 ואוזניות בנפרד. התקציב הוא 1600 ש"ח. ההודעה הזו פורסמה גם בפורום אודיו וקולנוע ביתי. מהפורום כאן הייתי מעוניין בהמלצה על נגן, אך אם מישהו יודע על שילוב טוב במחיר הזה, אשמח לשמוע. יש לי כעת IRIVER IFP800 עם אוזניות סנהייזר PX100. אני דיי מרוצה (הקנייה הזו היא לא בשבילי). הייתי רוצה משהו בסגנון הזה. כמובן שלגבי הנגן, כמה שיותר מקום יותר טוב, אך לא על חשבון איכות. תודה...

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  15. המכשיר שברשותי בין 4- 6 חודשים משהו כזה. גירסת ה- Firmware שברשותי: 3.2.8 פעלתי לפי ההוראות שמצויות כאן: http://www.sandisk.com/Assets/File/m200%20FirmwareUpdateDocEndUserLetter.pdf התוכנה אומרת שאין עדכונים עבור המכשיר שלי, אבל אני דיי בטוח שכן יצא עדכון כזה. אם השיפור הוא לא משמעותי, אני יכול לוותר על העדכון.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by benboom,

יש לי צעצוע חדש [palm treo 700Wx] והוא שייך לפלאפון שמשום מה לא אוהבת בלוטו'ט ולכן גורמת לכל המכשירים שלה [חוץ מאחד או שתיים] להייות מוגבלים בשימוש בבלוטוט' לדיבוריות בלבד. ז"א שאי אפשר לתקשר בצורה של מכשיר בין מכשיר או מכשיר בין מחשב-נורא מציק! השאלה היא אם יש אפשרות לעקוף את זה ואיך? מערכת ההפעלה במכשיר זה חלונות מובייל 5

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  17. Started by iem,

לאחר שעיינתי בכמה תגובות על הנגן של קריאייטיב Zen Vision M, שיש לו בעיות קיפאון ושהאחריות האמריקאית לא משהו עליו מה חוות דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by Alexkmr,

8 גיגה, עם אפשרות להרחבה. מסך סביבות 2-2.4 INCH... איכות סאונד טובה. איך איכות הסאונד של נגני סנדיסק לאומת הI7 שלי?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש מקלט רדיו שיתחבר בUSB למחשב ויתן לי אפשרות לשמוע רדיו דרך המחשב.. אני לא רוצה לשמוע באינטרנט... ככה שאני כן צריך את האנטנה הזו... מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  20. בסמסונג משיקים פרסומות הומוריסטיות חדשות שמטרתן לצחוק על חשבונה של אפל - בזמן שהמתמודדת מהמזרח Huawei מנסה להגחיך את ה-Note 9 עצמו לכתבה

21. חברת Mediatek משיקה רשמית את דגמי ה-Helio P23 וה-Helio P30 שלה, ומקווה לשפר את המעמד שלה בקרב העלות-תועלת שאותו היא מנהלת מול קוואלקום לכתבה

22. מפתחת שבבי המובייל המצליחה חושפת שיפור טכנולוגי גדול במסגרת סדרת המוצרים התקציבית שלה אשר מקדם אותה אל עידן ה-5G - כמעט שנה אחרי ש-Mediatek החלה במהלך דומה משלהלכתבה

23. הם אמרו לי בגלל שהוא עשה כל כך הרבה בעיות הפסיקו למכור אותו במרכז שירות הטלפוני כי הוא גורם להרבה אנשים בעיות והוא אמר לי שהם מחכים לN95 שיגיע עוד חודש +- והם ישווקו אותו..

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  24. Started by omri_ro,

הדרישות שלי: * ממשק ברור ונוח (קרי NOKIA) * סוללה נורמאלית (שלאיתקע אותי במקרה ואין גישה לציוד טעינה זמין) * שהמכשיר עצמו יהיה נוח(כפתורים גדולים(דוגמע:NOKIA 6131) * בלוטות' לא כ"כ מענין אותי כל הבלהבלהבלה מסביב (מצלמה וכו' ...) נתעלם כרגע מהמחיר אני רוצה להתרשם קודם תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  25. Started by shake7,

כשאני מקבל שיחה ולא עונה, במקום להכנס לשיחות שלא נענו נפתח לי התפריט של הקיצורי דרך. למשל אני מקבל שיחה ולא עונה, מי שהתקשר מנתק ואז זה אמור להראות לי שיש שיחה שלא נענתה אבל במקום נפתח לי הקיצורי דרך.. אח"כ שאני נכנס לתפריט שיחות (יוצאות, שלא נענו וכל השאר) זה לא מראה לי אף שיחה למרות שהיו כאלה.. מה לעשות ? תודה.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים