עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היצרנית המצליחה מבטיחה לעשות שימוש בעוד חיישן צילום עדכני ומתקדם מבית סמסונג בקרוב לכתבה

2. Started by davidcohen,

היי, רציתי לדעת אם יש עידכון עברית או משהו לנגן sansa m240 הכל רשום לי בג'בריש אם יש אז תביאו קישור תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by D.r Bit,

שלום רציתי לברר עליו קצת יותר פרטים בבקשה אנשים רק מי שיש לו את המכשיר או מי שמכיר אותו ממש מקורב ילדים אנא ממכם על תגיבו עם אתם לא בטוחים במאה אחוז לגבי מה שאתם כותבים ! אני רוצה לדעת מה היתרונות והחסרונות שלו והעם יש לו מתחרים התקציב הוא 2000 שקל לא חשובה לי העברית ותוכנת ניווט מידי אני מוכן לקנות אותו בלי תוכנות כלל ! עם זה יצא לי זול יותר ! עכשיו שמעתי שהמכשיר נכנס למין פריז' של שינה כזה וצריך לעשות לו ריסט זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  4. Started by Yuron,

שלום לכולם. ברשותי נגד Creative Zen Micro 6gb הסוללה שלו כבר גמורה לא מחזיקה לי 6 שעות אפילו כשבעבר הייתה מחזיקה לי 12-14 שעות. מצאתי בארץ אתר איפה שאפשר לקנות סוללה לנגן הזה אבל הסוללה לא מכורית http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=2798# עכשיו באתר של creative מצאתי סוללות לנגן שלי אחד מה שיש לי עכשיו והשניה יותר טובה יענו מספיקה ליותר שעות http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=741&product=14570&listby= הבעיה שאני לא יודע איך להזמין את הסוללה הזאת, והאם קיימת בארץ חנות איפה שאני יכול להשיג סוללות מכוריות בישביל הנגן שלי. תודה רבה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by shimon1,

שלום.. אני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית לא מאובטחת והפלאפון מזהה את הרשת אבל כשאני מכניס כתובת אתר והוא נסה להכנס אז מופיעה שגיעה "הרשת: אין גישה לשער" או משו בסגנון... הצלחתי פעם אחת להתחבר לרשת הזו אבל היום ניסיתי ויש את ההודעה הזו.. מה עושים? איזה הגדרות צריך? תודה על העזרה...

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש איזה אתר או קבוצה שאתם מכירים במקרה שמוכרים או שרוצים לקנות ביחד אייפון 4 . תודה רבה זאב.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by glory,

שלום אנשים, מעניין אותי לדעת מה ההבדל בין מחשב כף יד לבין הנייד של נוקיה 5800 למשל?.. מה יש בנייד שאין במחשב כף יד ולהפך? למשל, אני מעוניין שיהיה לי אינטרנט,מסך גדול-לסדרות וסרטים,מוזיקה כמובן, העברת תוכנות/סרטים למכשיר ישירות ללא שימוש נוסף בתוכנות ,gps, ואולי משחקים פה ושם.. מה יותר משתלם..הנייד או מחשב כף יד, בנוגע לדרישות ובנוסף זכרון ומהירות המכשיר? התקציב הוא פחות או יותר אותו תקציב של נוקיה 5800.. תודה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by gosagi,

קניתי מכשיר GPS SKY VIEWCITY ואני לא מצליח לסנכן אותו מול המחשב בשביל להתקין תוכנת ניווט המחשב מזהה את הכוננים אבל התוכנת סנכון שניסיתי לא מזהה התקן נייד התוכנה היא ACTIVE SENC יש רעיונות ??

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. דיווח טרי עם נתונים מספריים אינו מצייר תמונה אופטימית במיוחד עבור השבב הבכיר החדש של סמסונגלכתבה

10. Started by dj_horse,

שלום! אני מעוניין להתקין את התוכנת ניווט IGO 8,אך אין לי מספיק מקום בתוך המכשיר. שאלתי היא כיצד אפשר לפנות מקום במכשיר{לא דרך הוספה/הסרה},שאוכל למחוק תוכנות שבהם אני לא משתמש{אך שעדיין אוכל להתקין אותם מחדש פעם אחרת אם ארצה},והלתקין את התוכנה החדשה שברשותי?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by מאור247,

רכשתי את הנגן החדש של sandisk : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424325,00.html וכאשר מחבר אותו למחשב , המחשב נותן לי להעביר רק דרך המדיה פלייר ולא פותח לי כונן במחשב שלי...... מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by kisin,

קיבלתי עכשיו samsung 770 ואני רוצה להעלות אליו משחקים. מישהו יכול לומר לי איך עושים את זה? איזה רזולוציה יש למכשיר בכלל? באיזה משחקים הוא תומך? תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by ilil,

שלום רב, מעוניין בהמלצה על נגן MP3, מבוסס Flash . נפח 1-4GB. חשיבות לאמינות, נוחות תפעול, קומפקטיות; רדיו. סוללות: סטנדרטיות AA או AAA. אין צורך בהצגת וידאו. בתודה, ilil

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  14. האם ישנה דרך להעתיק תזכורות מהN95 8GB למסמך טקסט מסודר/קובץ אקסל ?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  15. אני רוצה לדעת איך אני יכול לסדר- להכניס ולמחוק קבצים מהכרטיס זיכרון(flash) ב-v3x (אם יש איזו תוכנה) תודה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  16. שלום אני מעוניין לקנות מכשיר חדש, אני עכשיו ברשת סלקום... שמעתי על כמה פלאפונים ממש טובים כמו ה - K800I של סוני אריקסון או ה - K850I של סוני אריקסון שעוד לא הגיע לארץ ועכשיו העירו את תשומת ליבי על ה - W 960I שנראה פשוט פצצה ונשמע כמו סלולרי מעולה: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=il&lc=he&ver=4000&template=pip3&zone=pp&pid=10908 מתי הוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה בארץ לדעתכם? האם שווה לחכות? תודה מראש.

17. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

אני רוצה לקנות סטרימר לבית ושימוש המשפחה והמטרה העיקרית שלו תהיה לצפות בסרטים ב KODI .. ישמח שהמערכת תיהיה פשוטה וקלה לשימוש שכל אחד יוכל לתפעל.. השמח לקרוא את המלצות לקניה #הטלויזיה היא FHD ויהיה חיבור קווי לאינטרנט..קונה באילת אז אין בעיה במחיר עד 700 שקל

18. http://www.engadget.com/2008/01/06/video-of-intels-menlow-devices-in-action/

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  19. מכשיר הדגל החדש של היצרנית הסינית הצעירה צץ במאגר של מבחן הביצועים Antutu, ונראה מרשים ביותר שנת 2016 עתידה להיות עוד שנה מטורפת בעולם הסמארטפונים – שבבים חדשים וחדשניים של קוואלקום, סמסונג, Mediatek ו-Huawei מתכנסים כולם להגעה לשוק כבר במהלך הרבעון הראשון של השנה, ויחד איתם גם נפח אחסון ונפחי RAM גדולים מאי פעם כסטנדרט הבסיסי, כל זה בתוספת מחירים שככל הנראה ימשיך להיות תחרותיים יותר ויותר. קשה לנבא מי יהיו הסמארטפונים הטובים והמתקדמים ביותר בחלק הראשון של 2016, אבל בימים אלה אנחנו מקבלים מועמד משמעותי נוסף לרשימה, שמגיע ממקום די מפתיע – ה-One Max Pro, או בשם הדגם One X910, מהיצרנית הסינית LeTV. חברת שירותי אינטרנט גדולה שהחליטה בתחילת השנה הנוכחית לקפוץ גם על ע…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by theguy,

יש מבצע עכשיו של פלאפון לחיילים (תוכן המבצע :http://www.pelephone.co.il/Web/3G/Corporate/Programs/Soldiers/.aspx ) ,איזה מהסלולארים שבחינם שמוצעים הוא הכי עדיף?

21. ערוץ ה-YouTube המצליח JerryRigEverything אסף את מכשיר הביניים המבקרים לבדיקה - ומעלה שאלות לא פשוטות לגבי איכות הבנייה שלו לכתבה

22. Started by tg,

ברשותי פוקט פיסי מסוג ASUS A696 שמריץ WM6 כעת אני משתמש בנגן המדיה של ה WM6 האם יש נגן מדיה אחר חינמי טוב יותר שיכול להריץ בפלטפורמה הזו סוגי קבצי אודיו או וידאו נוספים . תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  23. בעבודתי אני משתמש הרבה בטלפון , ולכן חשוב לי שישמעו אותי ברור . מחפש אוזניית בלוטוס עם איכות סאונד גבוהה ניסיתי הרבה אוזניות אבל בכולם הצד השני התלונן על קטיעות ודיבור מרוחק . כמו כן חשוב לי שכפתור ההפעלה של האוזניות יהיה מתג ,ולא לחצן שמצריך לחיצה ארוכה . מנסיוני לחצנים אלו אתה לא תמיד בטוח שהם נלחצו כמו שצריך וכו' ולפעמים בנעגה כשאתה מנסה לחבר את המכשיר הדבר מסורבל בשונה ממתג שנורא ברור האם לחצת או לא . אני לא מוגבל במחיר, אני מוכן להשקיע סכום יפה . תודה לעונים.

24. אהלן! אנחנו לקוחות ברשת אורנג' ואבא שלי קנה לאחרונה N73.. אחרי חודשיים הוא החליט שהN73 מעצבן אותו ובו זמנית הוא החליט שהוא רוצה פאלם.. הלך,צעק על אורנג', הציעו לו איזה דיל כלשהו.. לא עקרוני. הוא ביקש ממני לברר על הBLACKJACK של SAMSUNG אם הוא שווה משהו.. אני אוטומטית ואחרי התסכלות קצרה על איך שהמכשיר הזה נראה (זוועה, ועוד בלי מסך מגע), אמרתי לו שכדאי לו להנות מהN73 הנוכחי שלו (אפילו שאם הוא יקנה משהו חדש יש סיכוי לא רע שאני אקבל את הN73, אבל אני דיי מרוצה מהK610i שלי) ושאם הוא ממש צריך אז שייקנה לעצמו פאלם.. עכשיו אני צריך לדעת מה כ"כ טוב (או כ"כ רע) בBLACKJACK, ואם עדיף לו פשוט לקנות פאלם שיעשה את העבודה פי 10 יותר טוב.. ואם כבר, אשמח גם להמלצות על פאלמים במחירים סבירים (…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  25. מה שאני אוהב על אפליקציה זו זה מאגר עשיר שלה. מה שאני לא אוהב זה ניסיונות שלה להפוך לחייגן ושולח SMS ברירת המחדל. הממשק שלה עמוס בפרסומות ולא ידידותי מבחינת שימוש. מעבר לזה נמאס מהתראות של אפליקציה על שידרוג מנוי. מישהו יכול להמליץ על אפליקציה אלטרנטיבית? חשוב לי בעיקר מאגר וממשק טוב ללא בקשות שידרוג מנוי. תודה.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.