גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף את האייפון דור ראשון שלי לטלפון יותר טוב כבר... קציב: באיזור ה3000 מקור רכישה: חנות פרטית או סלקום מפעילה סלולרית: סלקום פיצ'רים חשובים: מסך מגע איכותי עדיף באיזור הגודל של האייפון-אחרי שהתרגלתי לאייפון קשה לוותר על זה,סוללה חזקה, מסך חד וטוב, אפליקציות מרובות, רמקול חזק ואיכותי ונגן מוזיקה טוב עם איכות סאונד טובה, מצלמה טובה זה עוזר, שלא ייתקע (אחת הסיבות שאני רוצה להחליף), שיהיה קל עדיף, מערכת הפעלה נוחה. אישית אני חשבתי על אייפון 4 או הנקסוס וואן כי אני חושב לנסות משהו חדש גם כי לאחי ולאבא שלי יש אייפון 4, אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פלאפון חדש. יש לי עסקה מצויינת בסלקום כך שאני לא צריך תוכנית, רק פלאפון. דרישות: מקלדת. כניסה נוחה מאוד לצפייה וכתיבת אי מיילים (wifi גם, מן הסתם). כמה שפחות משחקים ודברים אחרים שמסיחים את הדעת. שלא יהיה יקר (מקסימום 1500 שקל). יש המלצות? תודה, גיא.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
האם הדגמים המובילים החדשים שיוצגו רשמית בהמשך היום עומדים להיות אלופי סוללה חדשים בשוק? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי מחשב כף ידוiPAQ RX5940וHP/Compaq ויש בו כל מיני תוכנות של מי שהביא לי אותו ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין לו IGO GPS . הבעיה היא שאני לא יודע איך מפרמטים אותו ואיך מתקינים IGO חדש ואם העברית נמחקת בפרמוט או שהיא מובנת בתוך המכשיר. *אם יש לכם המלצה לתוכנת ניווט אחרת שעובדת עם המכשיר הזה אז אפשר קישור ומדריך. אשמח לכל עזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הם אמרו לי בגלל שהוא עשה כל כך הרבה בעיות הפסיקו למכור אותו במרכז שירות הטלפוני כי הוא גורם להרבה אנשים בעיות והוא אמר לי שהם מחכים לN95 שיגיע עוד חודש +- והם ישווקו אותו..
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אם אני קונה אותו בחו"ל אז אני יכול לשים עליו עברית?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן. קניתי לפני כמה ימים נגן MP4 מסוג Sansa e260. הנגן ממש אחלה ועונה על הדרישות שלי. הבעיה שלי היא עם התמיכה בעברית.. אין לי בעיה עם זה שהוא אמור להציג עברית הפוכה , אבל כשהעברתי שירים אל המכשיר (לא דרך התוכנה כי לא הצלחתי דרכה) זה היה בג'יבריש וזה די מבאס.. גם כשאני מנסה להעביר סרטונים , הם שם אבל הם לא מוצגים בנגן. אשמח לעזרה ממי שמכיר את הנגן הנ"ל.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אל תצפו למהפכות גדולות ממוצר הדגל הבא של קוואלקום, אבל אנחנו בכל זאת שמחים שהוא קיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
האם הצרות עבור ה-Note 7 של סמסונג יספקו לנו חשיפה לפאבלט היוקרתי מבית היצרנית הסינית במועד קרוב? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעדכן את גירסת ה-MP3 שלי. יש לי MP3 שרשום עליו DJ (לא יודע מאיזו חברה) ויש לי איתו כמה בעיות, ונראה לי שעדכון גירסה יפתור אותן. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה? או יודע את החברה של הנגן ומשם אני יכול להוריד את העדכון? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני חושב עכשיו על קנייה של נגן MP3 בארה"ב , אבל נושא אחד הטריד אותי - מכיוון שאני מעדיף לצרוך את המוזיקה שלי בצורה חוקית, אני מחפשג שירות הרשמה (Subscrition Service) כלשהו שעובד בארץ. ניסיתי להרשם לZune החדש , וקיבלתי הודעה שזה לא תומך במדינה שלי. האם יש שירות כלשהו שעובד בארץ? אם כן - איזה נגנים תומכים בו? האם יש תוכניות לשירות כזה עם מוזיקה עברית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345133.0 ב 15.7 יתקיים בטיילת חיפה(בנייני עזריאלי) מפגש משתמשים של HWZONE כולכם מוזמנים לבוא, עם דגש על כאלה עם ציוד אודיו איכותי\ גאדג'טים\ כל מה שקשור לפורום הזה... לכל הפרטים, כנסו ללינק שלמעלה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
צמד דגמי הביניים החדשים מבית סמסונג שהוכרזו לאחרונה כבר נמצאים בחלק מהחנויות המקומיות, עם מאפיינים שלא פוגשים בכל יום באותן רמות מחיר - אך הגרסה המסקרנת ביותר עם תמיכה ברשתות הדור החמישי עדיין חסרהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
- 1 follower
-
-
אם היה לכם עוד ספק קטן כלשהו בנוגע למראה או למפרטים של צמד המכשירים הבאים מבית גוגל שיוצגו מחר, כעת גם הוא נעלם לגמרי לכתבה
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום. תראו רוב הזמן היו לי את נגני COWON אבל הבעיה אצלהם שאחרי פחות משנה הם איכשהו מצליחים להתקלקל וזה משהו שחוזר על עצמו כמו בנגן X5 שהיה לי או D2 שיש לי כרגע (גם נידפק בתוכנה אצלו-כל הזמן עושה ריסטרטים) אני זקוק לאיזו חברה טובה שתוכל איכשהו... להחזיק לי תקופה יותר ארוכה מאשר שנה! יש חיה כזאת בכלל? נראה לי אייפוד זה הדבר הכי טוב לבנתיים (למרות שאני ממש נמנע מהחברה הזאת) תודה מראש מה דעתכם על זה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25634
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש GPS לרכב בסביבות ה-1000-1500 ש"ח משהו פשוט ומדוייק, תודה .
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 ואוזניות בנפרד. התקציב הוא 1600 ש"ח. ההודעה הזו פורסמה גם בפורום אודיו וקולנוע ביתי. מהפורום כאן הייתי מעוניין בהמלצה על נגן, אך אם מישהו יודע על שילוב טוב במחיר הזה, אשמח לשמוע. יש לי כעת IRIVER IFP800 עם אוזניות סנהייזר PX100. אני דיי מרוצה (הקנייה הזו היא לא בשבילי). הייתי רוצה משהו בסגנון הזה. כמובן שלגבי הנגן, כמה שיותר מקום יותר טוב, אך לא על חשבון איכות. תודה...
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום וברכה בעיה שגיליתי השבוע בפלאפון שלי ,נוקיה 6280. האינטרנט לא פעל בכלל בהתחלה גם לא הדפדפן המובנה של נוקיה.. לאחר מספר סידורים בעזרת תומך של אורנג' הצלחתי להפעיל אותו. אבל הבעיה באופרה נשארה ואני לא יכול לגלוש.. אציין רק שהסרתי והתקנתי מחדש כיביתי מכשיר וכד'. החלפתי גרסה לחדשה יותר..ולא עזר. אשמח לקבל סיוע בעניין ,תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ארכיטקטורת עיבוד מתקדמת במיוחד של אינטל זמינה כיום אך ורק למחשבים ניידים - אז לקחנו אותה לסיבוב על מנת לקבל הצצה לעתיד המבטיח של 10 ננומטר וחידושים נוספיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי צעצוע חדש [palm treo 700Wx] והוא שייך לפלאפון שמשום מה לא אוהבת בלוטו'ט ולכן גורמת לכל המכשירים שלה [חוץ מאחד או שתיים] להייות מוגבלים בשימוש בבלוטוט' לדיבוריות בלבד. ז"א שאי אפשר לתקשר בצורה של מכשיר בין מכשיר או מכשיר בין מחשב-נורא מציק! השאלה היא אם יש אפשרות לעקוף את זה ואיך? מערכת ההפעלה במכשיר זה חלונות מובייל 5
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
הדיווחים אודות מכשירי הדגל הבאים של היצרנית הקוריאנית מתגברים, עם עיבוד דיגיטלי חדש למראה המיועד וגם הצהרה על טכנולוגיית מגע מתקדמת שתיתן פייט ליריבה הגדולה ביותר שנת 2016 אוטוטו כאן, וזה אומר שהשמועות אודות מכשירים חכמים חדשים מתחילות לצבור תאוצה עוד הרבה יותר מכל מה שקיבלנו במהלך החודשים האחרונים. מי שמובילה את החבורה, באופן די מתבקש, היא סמסונג ומכשירי ה-Galaxy S המיועדים שלה, שמהם אנחנו עשויים לקבל ארבעה בבת אחת(!) בחודשים הקרובים, כשראוי לציין כי חשיפה ב-CES 2016 בעוד כמה שבועות נראית כמו אפשרות עם סיכוי קטן, והאופציות הבאות בתור הן בתערוכת MWC 2016 בפברואר או באירוע ייעודי נפרד כלשהו במרץ 2016. לפי דיווח עדכני שעושה סבבים ברחבי הרשת, הסמארטפונים המוב…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, קניתי HTC Cruise (כולם להגיד לי להתחדש!) אני משתמש ב-SIM דור שלישי מהעבודה שלי. מקום העבודה שלי לא רוצה לשלם על חיבורי אינטרנט סלולרים והם סיכמו עם אורנג' שהוא יהיה חסום בחשבונות הטלפון שלנו. האם יש דרך להגיד למכשיר לא לנסות להתחבר לאינטרנט דרך הסלולרי? כי בינתיים זו ברירת המחדל שלו גם כשיש WIFI באיזור. ואז הוא כל הזמן מראה הודעות שגיאה שהוא לא מצליח להתחבר לרשת. בנוסף זה יכול להיות שימושי בחו"ל כדי לוודא שלא יתחבר שם אפילו בטעות כי עלויות האינטרנט הסלולרי הן עצומות בחו"ל. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
טוב אז ככה למי שלא מבין המודו זה סלולרי קטנטן ופשוט שיכול להיכנס ל"חליפות" שמוסיפות לו דברים לדוגמה-מצלמה\GPS\וכו פה יש כתבה על המודו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3506616,00.html עכשיו לדעתי האישית זה היה יכול להיות מוצר גדול לפני כמה שנים אבל היום שיש מצלמה\MP3\GPS\מסכי מגע וכו בסלולריים אני חושב שהמודו בכלל לא נחוץ לשוק ובגלל זה לדעתי המודו יהיה פשלה ענקית של מוצר שיצא מאוחר מידי ואין בו צורך לרוב הלקוחות
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אייפוד טאץ' ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם צפוי להגיע אייפוד טאץ' חדש עם המערכת הפעלה החדשה שהציגו בwwdc? אם כן מתי? 2. באיזה חנות מומלץ לקנות אייפוד טאץ'? (איזור חיפה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
המכשיר אחרי HARD RESET ובכל הפעלה של המכשיר הזמן והתאריך מתאפסים. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-