גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לשים קישור באינסטגרם שהוא קישור אפייליט או לדוגמה כל קישור שהוא סוג של פרסומות שהוא לא יחסם אוטומטית על ידי המערכת ויעלם.. הבנתי שיש שיטה לזה וראיתי כמה פרופילים שעושים את זה השיטה הישינה היא לשלוח מהאינסטגרם לTUMBLR ומשם רק לקישור של אותה פרסומת, ואני לא רוצה להשתמש בשיטה הזאת! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם יש תוכנה שניתן לראות כאשר יש שיחה שלא נענתה את השם של מי שהתקשר עוד לפני שלוחצים על "הצג"? פשוט אצל אשתי יש נוקיה 3120 ואצלה זו אופציה מובנית. תודה לעונים גל
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מישהו יודע איך עושים עידכון ROM מכרטיס זיכרון ולא מPC
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אם אני קונה מכשיר בארץ באחת מהחברות הפרטיות,כשאני אכניס סים של סלקום אני פשוט יכול לדבר? כאילו הם בכלל לא צריכים לדעת מזה? לצורך העניין זה המכשיר http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/7498.php
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו samsung 770 ואני רוצה להעלות אליו משחקים. מישהו יכול לומר לי איך עושים את זה? איזה רזולוציה יש למכשיר בכלל? באיזה משחקים הוא תומך? תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
דגמי ה-Redmi 5 הופכים רשמיים עם תג מחיר נמוך משתיארנו, ויוכלו לסייע בקירוב החברה אל מטרתה למכור מעל 100 מיליון מכשירים בשנה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה למי שלא מבין המודו זה סלולרי קטנטן ופשוט שיכול להיכנס ל"חליפות" שמוסיפות לו דברים לדוגמה-מצלמה\GPS\וכו פה יש כתבה על המודו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3506616,00.html עכשיו לדעתי האישית זה היה יכול להיות מוצר גדול לפני כמה שנים אבל היום שיש מצלמה\MP3\GPS\מסכי מגע וכו בסלולריים אני חושב שהמודו בכלל לא נחוץ לשוק ובגלל זה לדעתי המודו יהיה פשלה ענקית של מוצר שיצא מאוחר מידי ואין בו צורך לרוב הלקוחות
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי וממש קשה לי להחליט איזה מכשיר לרכוש. בעיקרון ההתלבטות שלי היא בין 2 מכשירים: Nokia N73 Music Edition SONY ERICSSON K800i אני יודע שיש הרבה השוואות ביניהם אבל הבעיה היא שמעבר לזה אני רגיל למכשירים קטנים ולכן רציתי לדעת אם יש ברשת אורנג או שעומד לצאת בקרוב מכשיר עם נתונים דומים ושיהיה קטן(צדפה או סליידר). חוץ מזה בכל ההשוואות לא מצויין איך שני המכשירים הללו מבינת אמינות(תקלות וכאלה) ואשמח לקבל מידע גם בנושא זה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ברשותי פוקט פיסי מסוג ASUS A696 שמריץ WM6 כעת אני משתמש בנגן המדיה של ה WM6 האם יש נגן מדיה אחר חינמי טוב יותר שיכול להריץ בפלטפורמה הזו סוגי קבצי אודיו או וידאו נוספים . תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אפשר לעשות לטלפון UNLOCK אם צורבים רום חדש? כלומר קנו טלפון בחו"ל עם קוד ל UNLOCK צפויה איזושהי בעיה עם זה מבחינת תפעול\עברית?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן! אנחנו לקוחות ברשת אורנג' ואבא שלי קנה לאחרונה N73.. אחרי חודשיים הוא החליט שהN73 מעצבן אותו ובו זמנית הוא החליט שהוא רוצה פאלם.. הלך,צעק על אורנג', הציעו לו איזה דיל כלשהו.. לא עקרוני. הוא ביקש ממני לברר על הBLACKJACK של SAMSUNG אם הוא שווה משהו.. אני אוטומטית ואחרי התסכלות קצרה על איך שהמכשיר הזה נראה (זוועה, ועוד בלי מסך מגע), אמרתי לו שכדאי לו להנות מהN73 הנוכחי שלו (אפילו שאם הוא יקנה משהו חדש יש סיכוי לא רע שאני אקבל את הN73, אבל אני דיי מרוצה מהK610i שלי) ושאם הוא ממש צריך אז שייקנה לעצמו פאלם.. עכשיו אני צריך לדעת מה כ"כ טוב (או כ"כ רע) בBLACKJACK, ואם עדיף לו פשוט לקנות פאלם שיעשה את העבודה פי 10 יותר טוב.. ואם כבר, אשמח גם להמלצות על פאלמים במחירים סבירים (…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני קונה DVD נייד , אני צריך המלצות , תקציב - 400-1400. אפילו שיהיה זול ואיכותי. שיקרא DIVX. תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר כמה זמן מכשיר נייד שיענה על הדרישות שלי, ולא מצליח למצא את מה שלצרכיי הוא המכשיר המושלם: אני רוצה מכשיר שאוכל להקליד בו (מקלדת qwerty חומרתית), בעיקר להקליד קוד (syntax highlighting יהיה מעולה) ולשמור/לערוך קבצים. לראות סרטים (לא צריך מסך גדול), לקרא ולשמוע מוזיקה באוזניות. חיי הסוללה צריכים להחזיק 6+ שעות מוזיקה, ו-3-4 שעות הקלדה. אני רוצה גם חיבור wifi. כמובן שאני לא מצפה לחיי סוללה גבוהים כשה-wifi פועל. ממש מעדיף שירוץ על לינוקס, ושיהיה פתוח. הייתי רוצה גם שטח אחסון של 16 או 32 ג'יגה (כנראה בעזרת כרטיס זיכרון). אני לא רוצה bluethooth או GPS. אני לא יכול שהמכשיר יהיה פלאפון. טווח המחירים הוא בסביבות ה-2000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מבחני ביצועים ראשוניים למכשיר הסיני המסקרן מספקים תוצאות מרשימות בהחלט מבחני הביצועים עבור פלטפורמת הפיתוח של שבב ה-Snapdragon 820 החדש מקוואלקום סיפקו לנו הוכחה ראשונים ליכולותיו, אך עם כוכבית שריחפה מעל פני התוצאות ההן בשל העובדה שאותה פלטפורמת הפיתוח אינה מהווה סמארטפון במלוא מובן המילה, ועל כן עשוי להציג תוצאות שיהיו שונות (ובעיקר טובות יותר) מאלו של מכשירים שיגיעו לבסוף לידיהם של הצרכנים. כעת, נראה שאפשר לברך את קוואלקום ולהוריד את אותה כוכבית מדומה – תודות לתוצאות ממבחני הביצועים הפופולריים Antutu ו-GFXBench עבור סמארטפון ה-LeTV One X910 עליו סיפרנו לכם לפני מספר ימים, שמרשימות לא פחות מאלו שראינו ב-MDP. הסמארטפון המתקדם של היצרנית הסינית השיג ת…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
נדמה לי שזה הפורום המתאים לנושא זה. אני מעוניין בהמלצה לGPS בטווח מחירים 1000-1300. אני בכלל לא מתמצא בתחום ולכן לא יודע איפה צריך לשים דגש (איזה מעבד צריך,גודל מסך,מקלטים וכו') אז אשמח אם תעזרו לי בקטע הזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הדיווחים אודות מכשירי הדגל הבאים של היצרנית הקוריאנית מתגברים, עם עיבוד דיגיטלי חדש למראה המיועד וגם הצהרה על טכנולוגיית מגע מתקדמת שתיתן פייט ליריבה הגדולה ביותר שנת 2016 אוטוטו כאן, וזה אומר שהשמועות אודות מכשירים חכמים חדשים מתחילות לצבור תאוצה עוד הרבה יותר מכל מה שקיבלנו במהלך החודשים האחרונים. מי שמובילה את החבורה, באופן די מתבקש, היא סמסונג ומכשירי ה-Galaxy S המיועדים שלה, שמהם אנחנו עשויים לקבל ארבעה בבת אחת(!) בחודשים הקרובים, כשראוי לציין כי חשיפה ב-CES 2016 בעוד כמה שבועות נראית כמו אפשרות עם סיכוי קטן, והאופציות הבאות בתור הן בתערוכת MWC 2016 בפברואר או באירוע ייעודי נפרד כלשהו במרץ 2016. לפי דיווח עדכני שעושה סבבים ברחבי הרשת, הסמארטפונים המוב…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום יש לי מוטורלה V3X והרמקולים שלו מאוד מאוד חלשים בקושי שומעים את הצלצול יש דרך להגביר את עוצמת הרמקולים?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מכשיר חדש, אני עכשיו ברשת סלקום... שמעתי על כמה פלאפונים ממש טובים כמו ה - K800I של סוני אריקסון או ה - K850I של סוני אריקסון שעוד לא הגיע לארץ ועכשיו העירו את תשומת ליבי על ה - W 960I שנראה פשוט פצצה ונשמע כמו סלולרי מעולה: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=il&lc=he&ver=4000&template=pip3&zone=pp&pid=10908 מתי הוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה בארץ לדעתכם? האם שווה לחכות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי נגד Creative Zen Micro 6gb הסוללה שלו כבר גמורה לא מחזיקה לי 6 שעות אפילו כשבעבר הייתה מחזיקה לי 12-14 שעות. מצאתי בארץ אתר איפה שאפשר לקנות סוללה לנגן הזה אבל הסוללה לא מכורית http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=2798# עכשיו באתר של creative מצאתי סוללות לנגן שלי אחד מה שיש לי עכשיו והשניה יותר טובה יענו מספיקה ליותר שעות http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=741&product=14570&listby= הבעיה שאני לא יודע איך להזמין את הסוללה הזאת, והאם קיימת בארץ חנות איפה שאני יכול להשיג סוללות מכוריות בישביל הנגן שלי. תודה רבה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש איזה אתר או קבוצה שאתם מכירים במקרה שמוכרים או שרוצים לקנות ביחד אייפון 4 . תודה רבה זאב.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הגיע לידי נגן פלאש מסוג NW-E013F של סוני, העברתי שירין אל הנגן Drag N Drop וכאשר אני מפעיל את הנגן הוא לא מזהה את השירים או את רשימות ההשמעה שהכנסתי ורושם No Data. איך אני מסנכרן את השירים בנגן?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להעתיק מחבר שלי את המוזיקה שיש לו מהאיפוד שלו למחשב שלי ואני לא ידוע איף... ראיתי כל מיני תוכנות כמו איפוד אקספלורר אבל משום מה אני לא מצליח להשתמש בהם (רשיונות וכ'ו) יש למישהו שם של צוכנה שאולי כדאי שאני אברר עליה בכדי שאוכל להעביר את הקבצים למחשב שלי? תודה רבה! ד'א לבחור יש איפוד 80G מהישנים אם זה משנה הרבה...
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה האופציות העומדות לפני לאחר שהאייפוד הזון והקריאיטיב אינם עומדים בקריטריון? אני לא ממהר לשום מקום, וכנראה שכרגע האופציה הכי הגיונית בעתיד תהיה ה X7 של איאודיו. יש עוד אופציות? אילו עוד חברות תמכות בניווט שכזה?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אל תצפו למהפכות גדולות ממוצר הדגל הבא של קוואלקום, אבל אנחנו בכל זאת שמחים שהוא קיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-