עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by sdsd,

אני עומד לקנות את 6288 של אורנג, עכשיו, יש לי sim מנוקיה ישן של אורנג, מכשיר בעל מסך שחור לבן (לא צבעוני), עכשיו, אם אשים את הסים שלו ב-6288 שהוא דור 3 זה יפגע בו או ישנה אותו,או לא יוכל לתת לי להכנס לתוכנות מסויימות של המכשיר?כלומר המצלמה תעבוד והאמפי והכל רק חוץ משיחות וידאו...או שבסים יש רק את מספר הפלאפון ספר הטלפונים וההודעות ואז הוא לא ישנה כלום. ואפשר גם להעביר את ספר הטלפונים וההודעות לזיכרון הפנימי של הפלאפון? תודה

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by Nitai,

אני מתלבט בין אוזניות לנגן Creative Zen V Plus Sennheiser CX300 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=401055 Creative EP630 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=401958 Sony MDREX51LP http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=35860 Creative EP635 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472643 אם יש לכם עוד הצעות לאוזניות שנכנסות בתוך האוזן ואוטמות את הרעשים מהסביבה תרשמו כאן, התקציב הוא כמו של האוזניות פה 100-200 תודה למי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by rafiisak,

שלום הביאו לי אוזניית bluetooth אבל היא לא עובדת. אני רואה שיש בה יציאת usb. יש לה כבל מיוחד שמטעין אותה? או אולי כבל אחר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by חן מ,

היי,שבת שלום דבר ראשון כדי לשים משחקים על המכשיר מה אני צריך לעשות? ואיך האיכות של הסרטים על מסך כזה?הוא קורא תירגומים?איפשר לראות איתו סרט אחד בנסיעה ארוכה בלי שתיגמר לו הסוללה? והאייפוד טאץ מוגדר כנגן מולטימדיה או כמחשב כף יד?כי בעצם יש לו את כל הפונקציות של מחשב למשל מייל ואינרנט,ויש לו גם מוסיקה וסרטים והכל ומשהו בקשר לחנות FNAC צריך לדעת כתובת ספציפית של החנות או שהולכים בצרפת שם איפושה באחת הערים בצרפת ברביירה הצרפתית ואני אראה שם את החנות FNAC? ובכלל היא נמצאת בכל צרפת החנות או שרק בפריז? חוץ מFNAC יש עוד חנויות? בכל החנויות מוכרים באותו מכיר את המכשיר? ומה צריך לעשות כדי לפרוץ אותו?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  5. טוב אז אתם בטח תראו את השאלה הזאת כמפגרת לחלוטין אבל אחותי קנתה אייפוד חדש ואין לי מושג איך להשתמש בו... מן הסתם הגיוני שAPPLE תשים את זה בהוראות שלה אבל לאאאאאאאאא איך לעזאזל אני מעביר שירים לאייפוד מאייטיונס????

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by חן מ,

שלום כשהאייפון יגיע לישראל עוד איזה שבועיים שלוש,האם באידיגטאל הוא גם יהיה עם התחייבות,או סכום חד פעמי ולאחר מכן יהיה צורך להכניס סים? איך הוא ימכר באורנג'?תיהיה לו חבילה מיוחדת שתוזיל אותו? כדאי בתור חייל לקנות אותו?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Roy.T,

יש לי COPY IPHONE שקניתי בסין, הוא ממש אחד לאחד ויש לי שאלה. יש אפשרות לשים את התוכנה של האייפון המקורי בחיקוי? הסיבה שאני רוצה לעשות זאת מפני שאין לי מושג איך להוסיף עברית לתוכנה שקיימת כרגע בטלפון... אז רציתי לדעת, זה אפשרי?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by D-M-X,

יש לי אפשרות להביא אותו מקנדה ולפרוץ בארץ... האם שווה להתעסק עם כל זה מבחינה כלכלית או שעדיף לקנות בארץ ב3K (מדובר על דור 3 16 GB)

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by bd,

ברשותי אייפון4 מסלקום שדווח שאבד ולאחר חודש הוחזר אליי בגלל התמונות והפייסבוק. סלקום נעלו אותו לשיחות ואמרו אם הוא ימצא הם ישחררו אותו. אתמול התקשרתי כדי לשחרר אותו והנציגה הביאה לי קוד מספרים ארוך...שאין לי מושג מה לעשות איתו גירסה 6.0.1 אין קליטה בשום רשת. הוא לא מצליח להתחבר

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by ofeky1,

היום החלפתי פנל לאחי במכשיר הנ"ל אחרי שהדלקתי את המכשיר בטעות הוצאתי את המכסה של הסוללה והפלאפון נכבה באמצע כל ההתקנות משהו יודע איך אפשר "לפרמט" את המכשיר הנ"ל שהוא יתקין את הכל מההתחלה? כי אין לי כוח לפרק אותו ולהרכיב שוב... תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by bati6,

מה זה בדיוק אנדרואיד נקי, הבנתי שזה עדיף...ואיך אני יכול לדעת לפני רכישה באיזה פלא האנדרואיד נקי יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by Koby,

שלום, אני כרגע לפני קנייה של מכשיר ניווט מסוג MIO C310 שהבנתי לפי הפורום שהוא מכשיר טוב ואמין. העניין הוא שבאתר שאני כנראה אקנה ממנו מוצעת בסום של 150 שקלים גם אנטנה חיצונית לשיפור הקליטה. רציתי לדעת אם מישהו יכול לומר לי מה החשיבות של אנטנה כזו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by ortori,

שלום, אני רוצה לקנות את הטבלט NEXUS 7 החדש ושמעתי שאפשר לייבא אותו ביבוא אישי וקראתי על האתר BUY2USA נכנסתי לשם וראיתי ששם הוא זול מאוד: http://www.ushops.co.il/BUY2USA/product_details_new.php?product_id=10041 אבל כמו כל אחד נורמלי שרואה מחיר כזה התחלתי לחשוד.. מה אתם חושבים על זה? זה אתר בטוח? האם המחיר הזה כולל מכס וכל מס אפשרי? האם כדאי לי ללכת על זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by תימני אסלי,

האם ניתן להתקין את תוכנת בבילון על מחשב כף יד או שלמחשב כף יד אמורה להיות תוכנה מיוחדת שמותאמת לו?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  15. מה המספר שאני צריך להתקשר אליו כדי לשמוע מה היתרה בחשבון הBig talk שלי? (ORANGE) תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  16. Started by ivgeni6,

שמתי לב נגיד שייוצא משחק לאייפון ואותו משחק יוצא גם לאנדרואיד , המשחק שמתאים לאנדרואיד שוקל הרבה פחות מאותו משחק שמתאים לאייפון, האם זה אומר שאותו משחק נגיד ירוץ הרבה יותר טוב ואיכותי ב IOS מאשר באנדרואיד ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by motogt,

אני מתעניין לאחרונה לקנות iphone 3gs יד שניה. יש לי שאלות בנוגע לגלישה באינטרנט שלו. 1. שמעתי שיש גלישה בפורטל התוכן ויש גלישה חיצונית. אם אני גולש באתרי אינטרנט רגילים, למה זה נחשב? 2.שמעתי גם שהאייפון מחובר תמיד לאינטרנט זה נכון? 3. שרותים כמו GPS, איזה סוג גלישה זה (חיצוני או פורטל)? 4. כרגע יש לי סים דור 2, עד כמה אני חייב את הגלישה הסלולרית של המכשיר? משתמש ממוצע יכול להסתדר רק עם WIFI ? זהו בנתיים...תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by alex28,

שלום חברים אני קניתי גלקסי 3 רשום שדגם הוא GT-I9300 דגם זה כמו I9300 ? ועוד דבר אני מנסה לעשות עדכון במכשיר עצמו הוא רושם לי" ההתקן שלך שונה. אין עדכוני תוכנה זמינים" אבל יש לכמה אנשים שאני מכיר יש עדכון ל4.1.2 למה אין לי?

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. Started by lamer4ever,

ההוספה גורמת למכשיר לגמור את הבטריה יותר מהר? או פוגעת בביצעוים בכל צורה שהיא?

20. Started by PrefaceAlumni,

שלום לכולם, ברשותי מוטורולה דיפיי עם הרום של אורנג', הטלפון התחיל להיות מאוד איטי, וחשבתי להתקין עליו רום חליפי. באתר הזה: http://m-defy.tk/%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D/ ישנם 2 סוגי רומים שיכולים לעניין אותי: ה-CleanHeb 1.1 ֿ, וה-CM7. האם התהליך לשדרוג לcleanheb הוא פחות מסוכן ומסובך מהשדרוג לcm7? ומה ההבדל בין שדרוג מהrecovery לשדרוג של cm7? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by guyst21,

אם אני מעוניין עכשיו להחליף תרום מהקורי של אוראנג לרום אחר מה עם כל התוכנות והמשחקים שהורדתי ?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  22. שלום אני מעונין לקנות מכשיר GPS בחו"ל ורציתי לדעת אם למכשיר יש חיבור USB או אפשרות לזיכרון פלאש זה בטיח את זה שאני יכול להתקין עליו תוכנה אחרת? או להתקין עליו מפות של ישראל/ארצות אחרות? ואם יש המלצה למכשיר בסביבות 400$ תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, יש לי שני אייפודים בבית, אחד עם מסך שחור לבן שהוא בנפח 80GB ואיתו בקופסא קיבלתי מטען לבית (ז"א מטען לחבר לשקע בבית ולהטעין אותו). שלשום קניתי אייפוד צבעוני וידאו שהוא בנפח 30GB אבל בקופסא לא היה מטען לבית ז"א אני צריך להטעין אותו דרך המחשב. השאלה שלי היא אם המטען של האיפוד הלא צבעוני מתאים לאייפוד הצבעוני עם הוידאו או שהוא יכול להזיק לו? תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  24. שלום, יש לי שאלה שאני כבר זמן מה רוצה לדעת את התשובה... לפני כמה חודשים אימא שלי איבדה את הסלולרי שלה, אז הלכנו לסלקום בשביל לקבל מכשיר זהה. בכלל שיש לנו ביטוח אז מכרו לה את אותו המכשיר בכ- 150 ש"ח. וששאלתי כמה היה עולה לי אם הייתי מאבד את ה - N95 שלי והם אמרו לי שזה בערך 800 ש"ח. ועכשיו חבר שלי איבד את הסלולרי שלו, ואין לו ביטוח כך שהוא צריך לקנות מכשיר חדש, שכמובן יעלה לו הרבה כסף. אז נגיד ואני אלך עכשיו לסלקום ואגיד להם שנאבד לי המכשיר, והמכשיר יהיה בבית שלי מכובה או משהו, אז אני אוכל לקנות מכשיר חדש + סים שיעלה עוד 100 שקל והם לא יעלו על זה שלא באמת איבדתי את המכשיר? ואז יהיה לי מכשיר סלולרי בהרבה פחות כסף, שאני אוכל למכור או לתת לחבר. אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים,…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. גלשתי באינטרנט חיפשתי מה עדיף להתקין : PDAC או EYRON , ונתקלתי בתלונות לגבי שתיהם - הם מאטים את המכשיר. אז הגעתי לפה: http://www.htcaddicts.com/?id=92 האם כדאי להתקין את העברית שהוא(רונן) מציע ? הPDAC וEYRON באמת מאטות את המכשיר? עוד שאלה . אם שיחות וידאו וגלישה (לא WIFI ) לא מעניינים אותי, עדיף לי לשים כרטיס של דור 2 ? למיטב הבנתי זה מאריך את חיי הסוללה..אבל האם זה פוגע בביצועים או בדברים אחרים במכשיר?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.