עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by nemo,

קיבלתי מחשב כף ידוiPAQ RX5940וHP/Compaq ויש בו כל מיני תוכנות של מי שהביא לי אותו ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין לו IGO GPS . הבעיה היא שאני לא יודע איך מפרמטים אותו ואיך מתקינים IGO חדש ואם העברית נמחקת בפרמוט או שהיא מובנת בתוך המכשיר. *אם יש לכם המלצה לתוכנת ניווט אחרת שעובדת עם המכשיר הזה אז אפשר קישור ומדריך. אשמח לכל עזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  2. זמן קצר לאחר הצהרה על כך שממשלת ארצות הברית תאריך בשנה נוספת את החרם הנרחב שלה על יצרנית הסמארטפונים הסינית הגדולה - יתכן כי אנחנו חוזים בהתפתחות שתחסל גם את התחרותיות של משפחת שבבי ה-Kirin שלה לכתבה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by Sharon_B,

שלום. איזה כרטיס זיכון דורש המכשיר של MIO P360 ? SD או MiniSD ? תודה מראש, שרון.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. שלום וחג שמח האם תוכנות העברית הקיימות למחשבי כף יד (pps) תומכות במקלדת פיזית המובנות במכשירחם כמו ה-ETEN Glofiish M700 ?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  5. היצרנית המצליחה מבטיחה לעשות שימוש בעוד חיישן צילום עדכני ומתקדם מבית סמסונג בקרוב לכתבה

6. Started by R9547655G,

שלום, לפני קצת פחות משנה קניתי את ה CREATIVE MuVo Sport שלי ודי נמאס לי ממנו. אני מחפש לקנות נגן למוסיקה-נטו, אני דיי סגור על ה קראטיב זן מיקרו. הסיבה שאני בחרתי דווקה אותו היא בגלל שיש לי איכות שמע גבהה (98DB). אם יש למישהו המלצה יותר טובה ? נגן משתלם יותר או איכותי יותר, אני אשמח לשמע הערות ו המלצות. תודה ו המשך ערב נעים.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  7. עבור se K800I האם להמיר ל-MP4 או 3GP? וגם מה כדאי להגדיר? מבחינת אוודיו: a. audio codec b. bit rate c. sample rate video: d. video codec e. bit rate f. bit rate max g. buffer size h. frame rate i. video scall size אם זה משנה, (אני משתמש בתוכנה xilisoft 3gp video converte) תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by Or94,

אני רוצה לקנות אייפוד טאץ' ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם צפוי להגיע אייפוד טאץ' חדש עם המערכת הפעלה החדשה שהציגו בwwdc? אם כן מתי? 2. באיזה חנות מומלץ לקנות אייפוד טאץ'? (איזור חיפה) תודה.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by shimon1,

שלום.. אני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית לא מאובטחת והפלאפון מזהה את הרשת אבל כשאני מכניס כתובת אתר והוא נסה להכנס אז מופיעה שגיעה "הרשת: אין גישה לשער" או משו בסגנון... הצלחתי פעם אחת להתחבר לרשת הזו אבל היום ניסיתי ויש את ההודעה הזו.. מה עושים? איזה הגדרות צריך? תודה על העזרה...

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  10. Started by doker,

אני צריך שהאתר יזהה את הדפדפן כinternet explorer. הצלחתי לשנות את הuser agent אבל אני צריך שגם הappname ישנה ואת זה לא הצלחתי לשנות בכל מצב מתקבל netscape איך אני משנה?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר עם מערכת הפעלה אנדרואיד. אשמח לעצות למשהו שיענה על הצרכים ולא יחרוג מהתקציב הדרישות והשימוש הצפוי בטלפון: * מערכת הפעלה אנדרואיד (רצוי שאוכל לשדרג לגרסא האחרונה) * מסך גדול יחסית 3.5אינץ ומעלה ( מתכוון להשתמש הרבה ב- WAZE כתחליף GPS) * שימוש עיקרי להוצאת שיחות וסמסים / סקייפ בלי וידיאו. לא זקוק לכוח עיבוד מטורף. * מצלמה סבירה עם פלאש ( איכות תמונה סבירה- לא מתכוון להשתמש כמצלמה עיקרית) * שימוש עיקרי נוסף יהיה הגדרת סלולרי כנקודת wifi למחשב הנייד שלי. * משומש אפשרי בהחלט! אני לא זקוק למכשיר חדש מהניילון כל עוד הוא עובד תקין. * התקציב הוא עד כ-1200 ש"ח. מחפש value for money בלי יותר מדי שטויות. אשמח לשמוע המלצות- שמעתי דברים טובים…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by roKp,

שלום רב לחברי הפורום! בימים אלו ממש אני עומד על סף בחירה משמעותית. אני צריך לבחור את הטלפון שאיתו אבלה חודשים רבים לצידי!!11! עכשיו אני צריך טלפון שהדגש הכי חשוב הוא המהירות בתפריטים, זה נראה כאילו בשנים האחרונות חברות הסלולר עושות הכל כדי שהתפריט יהיה כמה שיותר איטי. איזה מכשיר מבין כל המכשירים של אורנג' הוא מהיר, מציע פונקציות מתקדמות והמצלמה שלו טובה+. אנא, אל תמליצו לי על מכשיר שאיו לכם נסיון איתו, או שהנסיון מועט. תודה רבה לכל העוזרים! אני מדגיש שהמכשיר צריך להיות מאורנג'. ד"א, אורנג' יכניסו בקרוב מכשירים חדשים לקולקציה? ותודה בשנית לכל הבא לעזרי!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by sh_bmw,

שלום, השבוע רכשתי את הרמקול של הנגן irever clix 2 (שגם הוא נמצא ברשותי) ציפתי מהרמקול לקצת יותר בעוצמת השמע שבאמת אכזבה.. אך עם זאת מעוצב יפה ועושה רושם של איכות. בכמה מקומות היה כתוב שהוא מסוגל להוציא וידאו מהנגן לטלויזיה אבל בחוברת לא הוזכר כלום כל על זה. האם יש למישהו מושג .? שחר.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by Cyanide,

מניסיוני עם הטאצ' אם לא שומרים על האייפוד [אני] הצד האחורי שלו נשרט בצורה מחרידה. אז חשבתי לקנות כיסוי. זה יכול ליהות סיליקון/פלסטיק מה שאתה רוצים. חובה שיתאים לאייפוד קלאסיק 120GB.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by צבי,

בבקשה אם תוכלו לעזור זה מילון היחיד שעולה טוב על הכף יד שלי אסוס a696

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  16. Started by Warped,

טוב אני כבר מזמן לא מעודכן במה שהולך בעולם הנגנים. בגדול אני מעוניין במכשיר מבוסס הארדיסק, שיש לו הרבה מקום איכסון, ואיכות סאונד טובה. כדאי גם שהוא יוכל לשמש כהארדיסק נייד. חבר המליץ לי על Zune 80gb, אבל קראתי עליו כמה דברים שלא נראו לי. אשמח לשמוע כמה דעות. נ.ב. אני לא לחוץ על מכשיר להיום-מחר, אז אפשר לתת גם המלצות על מכשירים שעוד לא הגיעו לארץ (כמו הZune), או מכשירים שעתידיים לצאת בזמן הקרוב.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by xena,

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 ואוזניות בנפרד. התקציב הוא 1600 ש"ח. ההודעה הזו פורסמה גם בפורום אודיו וקולנוע ביתי. מהפורום כאן הייתי מעוניין בהמלצה על נגן, אך אם מישהו יודע על שילוב טוב במחיר הזה, אשמח לשמוע. יש לי כעת IRIVER IFP800 עם אוזניות סנהייזר PX100. אני דיי מרוצה (הקנייה הזו היא לא בשבילי). הייתי רוצה משהו בסגנון הזה. כמובן שלגבי הנגן, כמה שיותר מקום יותר טוב, אך לא על חשבון איכות. תודה...

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by supercars,

אני רוצה למכור אותו ורציתי לדעת מהו שווי המכשיר הנ"ל שמגיע עם נרתיק וכבל USB בלבד. המכשיר היה בשימוש לא מעט. שפה אנגלית. תודה.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by Sp_RuS,

שלום חברים, קניתי ביד 2 מכשיר סאמסונג s5603, אבל אני שייך לרשת אונרג' והמכשיר כנראה לפני זה היה שייך לסלקום. במכשיר יש לוגו של סלקום וקיצורים של סלקום, וקבציי מערכת של סלקום. עשיתי בחירת רשת ידנית, ובחרתי אורנג', המכשיר עובד לי. שאלה יש לי: איך אני מוחק את קבצי המערכת ואת מסך הפתיחה של סלקום?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  20. סופ"ש נעים וחג שמח לכולם. אני כבר מספר חודשים עוקב אחרי המכשירים שיוצאים לשוק וסוף כל סוף עצרתי על ה-Nexus S שלפי הביקורות והסרטונים שראיתי עליו נדמה כי זה המכשיר שעונה על כל הצרכים שלי. השאלה היא האם כדאי לי לחכות עוד קצת עד אשר יצאו SGS2 ו-HTC Sensation כדי לשלם עליו פחות למרות שכבר עכשיו גם בארץ מחירו לא כזה בשמיים לעומת מחירו שהיה עד לפני היציאה של מכשירי הכפולי ליבה הראשונים לשוק. מה דעתכם בנושא?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by xlSnaK,

עשיתי היום אינטרנט ובאתי הביתה והכל נכנסתי לאינטרנט וכתבתי למשל NOKIA.COM ואז עשה כאילו זה טוען ואז מראה דף לבן ואני יכול להזיז תחץ וזהו X: לא נכנס לשום אתר מה זה יכול להיות ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  22. מכשיר הדגל הבא מבית הענקית הטאיוואנית מבטיח להיות גדול בביצועים אבל קטן במימדיו - ויהיה לו גם אחר שישמור על המצלמה המתהפכתלכתבה

23. Started by מגדל,

כותרת

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  24. Started by shgec,

שלום. יש לי HTC SENSATION 4G של T-MOBILE. הוא כבר הרבה זמן כותב לי שיש עדכון (אני עכשיו על גרסה מקורית של אנדרואיד). כל פעם שאני הייתי מנסה לעדכן, הוא היה נתקע בשלב כלשהו, עד שהיתי צריך להוציא סוללה ואז הוא היה חוזר ל factory defaults. שאלתי את גוגל איך מעדכנים במקרה כזה וממש קשה להבין מה צריך לעשות. לפני שאני אתחנן למדריך, יש לי שאלה: העדכון לא מצליח כי אני לא ב T-MOBILE? אני נוסע ללונדון עוד מעט. אם אני אקנה שם SIM של החברה הנ"ל, העדכון יצליח? תודה מראש על התשובות.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by glory,

שלום אנשים, מעניין אותי לדעת מה ההבדל בין מחשב כף יד לבין הנייד של נוקיה 5800 למשל?.. מה יש בנייד שאין במחשב כף יד ולהפך? למשל, אני מעוניין שיהיה לי אינטרנט,מסך גדול-לסדרות וסרטים,מוזיקה כמובן, העברת תוכנות/סרטים למכשיר ישירות ללא שימוש נוסף בתוכנות ,gps, ואולי משחקים פה ושם.. מה יותר משתלם..הנייד או מחשב כף יד, בנוגע לדרישות ובנוסף זכרון ומהירות המכשיר? התקציב הוא פחות או יותר אותו תקציב של נוקיה 5800.. תודה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.