גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום חבריא בתחילה חשבתי על אוזניות אלחוטיות עם אפשרות להעביר שירים דרך האוזניות. נאמר לי שזה עולה לפחות כמה אלפים טובים, לצערי הגבול שלי הוא 500 שח. ראיתי באופיס דיפו רדיו שתומך USB אך לא היה לו רדיו דיגיטלי, (טייפ ודיסק). חשובה לי איכות השמע, שלא כמו בפלאפון או "טרנזיסטור" שהמבוגר הולך איתו. גודל של מערכת מיקרו ואף קטן מזה. חלק אמרו לי אם כבר תלכי על נגן, אבל אני רוצה לשמוע בבית מוזיקה בעת בישול, ניקיון (פסח ) וכו'... הנגנים שראיתי לדוג' באופיס יש נגן פיצפוני רק שהוא ג'יגה אחד, ואני צריכה לפחות 8-16 גיג'ה. ולשמוע בחוץ יש לי את SE. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
המחירים של חברת iLife עבור מוצרי הרובוטיקה ממשיכים להפתיע אותנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הדיווחים אודות מכשירי הדגל הבאים של היצרנית הקוריאנית מתגברים, עם עיבוד דיגיטלי חדש למראה המיועד וגם הצהרה על טכנולוגיית מגע מתקדמת שתיתן פייט ליריבה הגדולה ביותר שנת 2016 אוטוטו כאן, וזה אומר שהשמועות אודות מכשירים חכמים חדשים מתחילות לצבור תאוצה עוד הרבה יותר מכל מה שקיבלנו במהלך החודשים האחרונים. מי שמובילה את החבורה, באופן די מתבקש, היא סמסונג ומכשירי ה-Galaxy S המיועדים שלה, שמהם אנחנו עשויים לקבל ארבעה בבת אחת(!) בחודשים הקרובים, כשראוי לציין כי חשיפה ב-CES 2016 בעוד כמה שבועות נראית כמו אפשרות עם סיכוי קטן, והאופציות הבאות בתור הן בתערוכת MWC 2016 בפברואר או באירוע ייעודי נפרד כלשהו במרץ 2016. לפי דיווח עדכני שעושה סבבים ברחבי הרשת, הסמארטפונים המוב…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט זול ופשוט לצורכי העבודה. המטרה העיקרית של הטאבלט היא להראות ללקוחות את האתרים של החברה שבה אני עובד, כיוון שלהעביר מחשב נייד בין כל הלקוחות זה מסורבל מידי. אני צריך שהטאבלט יהיה עם כרטיס סים, על מנת שלא יהיו בעיות אינטרנט במקרה ולא יהיה וויפיי במקום. הגודל צריך להיות סביר (רק לא קטן מידי, אחרת מה ההבדל בינו לבין הפלאפון). ואמינות סבבה ומערכת הפעלה נוחה ולא איטית להחריד, על מנת להראות ללקוחות שהאתרים עולים מהר. כרגע התקציה הוא 300 ש"ח אבל אפשר להתפשר עד 600 ש"ח (זול אמרתי?). תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
עבור se K800I האם להמיר ל-MP4 או 3GP? וגם מה כדאי להגדיר? מבחינת אוודיו: a. audio codec b. bit rate c. sample rate video: d. video codec e. bit rate f. bit rate max g. buffer size h. frame rate i. video scall size אם זה משנה, (אני משתמש בתוכנה xilisoft 3gp video converte) תודה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה - כאשר אני מנסה להעביר כרטיסי ביקור/אנשי קשר מהoutlook לIPAQ כל מה שאני מקבל זה "????????" במקום אותיות.ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט,אבל אף אחד לא ידע להגדיר בדיוק מה צריך לעשות. ברשותי אופיס 2007,וינדוס XP,הותקנו כבר כל התוכנות מחדש (אאוטלוק,activsync,תוספת השפות). האם יש מישהו שיכול לעזור ? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני צריך אפליקציה חינמית אשר דואגת לאבטחה של האייפון במקרה שהוא נגנב. ניסיתי את LookOut אבל חצי מהדברים שם לא עובדים באתר, אני מחפש אפליקציה שיהיו לה כמה שיותר אפשרויות: איתור - הכי חשוב. ועוד תוספים כמו צילום, מחיקת מידע, התקשרות, שליחת הודעה. תודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אין לי ממש כיוון למשהו שאני ממש רוצה, אבל זה יותר לכיוון נגנים ואמצעי שמע (אוזניות או רמקולים קטנים וניידים). יש למישהו המלצות מעניינות? בכלל, אם יש למישהו הצעות בתחומים נוספים אני אשמח לשמוע...
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
סמסונג פרסמה תמונות של הדגם המתקפל המעודכן שיושק מחדש בחודש הבא - וברשת דאגו להבליט את השינויים הקטנים שבוצעו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה אם תוכלו לעזור זה מילון היחיד שעולה טוב על הכף יד שלי אסוס a696
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש עוד דרכים להתחבר לאינטרנט דרך מחשבי כף יד שהיא לא ב WIFI ? האם קיים HSDPA במחשבי כף יד והאם האפשר להתחבר דרך תצורת תקשורת סלולרית GPRS או משהו בסגנון .. תודה ואם יש לכם המלצות באיזור ה2500 שקל אני אשמח תודה .
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
ברשותי GPS RECIEVER אשר אני מחבר אותו ב- Bluetooth לכף יד שלי. בארץ הוא עובד שיגעון ומזהה לוויינים נהדר עם IGO6, אבל באירופה הוא לא מזהה לוויינים עם IGO8 בכלל... מישהו יכול להצביע על הבעיה ?? שכרתי רכב גרמני וניסיתי לאתר גם במצב סטטי ומחוץ לאוטו ובכל מצב אחר אפשרי.... אשמח לעזרה... תודה !!
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות מערכת סטריאו לסלון אשר תורכב מרמקולים Microlab solo7c המחוברים לטאבלט אשר ישמש כמקור להשמעת מוסיקה. (וגם רדיו וכו' דרך אפליקציות). השאלה היא איזה טאבלט במינימום מחיר יתן לי את הסטריאו (מיציאת האוזניות) הטוב ביותר. אין חשיבות לאיכות המסך וגודלו או מעבד מהיר במיוחד. אני מעדיף אנדרואיד אבל אם מוצרי אפל יתנו לי תוצאה הרבה יותר טובה במחיר נמוך נלך על זה. ואולי בכלל אין הבדל תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אז ככה אנשים אני צריך נגן של 4GB - תקציב עד 350-380 ש"ח במקסימום מקסימום.. כמה דברים שאני צריך מהנגן: אמינות, מסך(לא אוהב את האלה בלי מסך כמו IPOD SHUFFLE), תמיכה בעברית יהווה יתרון, ונוח להתעלמות(ריצה ואופניים). חשבתי על ה Sansa Clip אבל אז ראיתי את ה iAudio Cowon i7 שנראה לי ממש ממש נחמד ויש לו מסך נחמד מאוד, אפשרות לתמונות, וידאו וכולי.. מצד שני, אני לא בטוח שאפשר לרוץ איתו, מה אתם אומרים?אם אני שם אותו בכיס די עמוק הוא לא יפריע לי? הא ועוד משהו, התקציב שלי לא בשמים אז חשוב לי שהנגן ינגן שירים באיכות די טובה עם האוזניות שבאות איתו תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
יש לי נוקיה 5700....ויש שם אופציה לאוזניות Bluetooth סטריאופוניות לישמוע מוזיקה כמו אלו למשל..: http://www.shopbot.com.au/p-91335.html איפה אני משיג כזה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניינת לרכוש את הסמארטפון הראשון בחיי. דרישות: מצלמה טובה, וידאו טוב כולל איכות קול טובה. אני צריכה שיוכל לצלם גם קטעים ארוכים... רשמקול טוב, עם אותו כנ"ל, איכות ואורך. הוא צריך להיות גם מסוגל לתפקד כראוטר כדי שאוכל לגלוש בעזרתו במחשב הנייד שלי, מערכת הפעלה נוחה ואורך בטריה טוב. מחיר- כמה שפחות... אה, ומקלדת נוחה וגדולה, מסך נוח וגדול וכו'. לא חובה מקלדת פיזית, אבל זה יכול להיות נוח. ושזה יוכל לעבוד עם כל החברות.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש של היצרנית הסינית הצעירה צץ במאגר של מבחן הביצועים Antutu, ונראה מרשים ביותר שנת 2016 עתידה להיות עוד שנה מטורפת בעולם הסמארטפונים – שבבים חדשים וחדשניים של קוואלקום, סמסונג, Mediatek ו-Huawei מתכנסים כולם להגעה לשוק כבר במהלך הרבעון הראשון של השנה, ויחד איתם גם נפח אחסון ונפחי RAM גדולים מאי פעם כסטנדרט הבסיסי, כל זה בתוספת מחירים שככל הנראה ימשיך להיות תחרותיים יותר ויותר. קשה לנבא מי יהיו הסמארטפונים הטובים והמתקדמים ביותר בחלק הראשון של 2016, אבל בימים אלה אנחנו מקבלים מועמד משמעותי נוסף לרשימה, שמגיע ממקום די מפתיע – ה-One Max Pro, או בשם הדגם One X910, מהיצרנית הסינית LeTV. חברת שירותי אינטרנט גדולה שהחליטה בתחילת השנה הנוכחית לקפוץ גם על ע…
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אז ככה, פעם ראשונה שאני הולך להתקל במחשב כף יד, ופעם ראשונה שאני נתקל במכשיר GPS אזרחי (בצבאי התעסקתי מלא). אפשר לומר שאני מוריד כאן שני ציפורים במכה אחת. מדובר, כאמור, על Mio P550L חדש. כמה שאלות: 1. האם הוא מגיע עם תוכנת ניווט מובנית? אם כן, איזו, ואילו מפות היא כוללת? 2. באילו תוכנות ניווט הוא תומך? איזו הכי מומלץ להתקין עליו מניסיונכם? 3. האם בכל תוכנה צריך לקנות את המפות לארצות הרלוונטיות? או שצריך פשוט לקנות את התוכנה, וכל המפות מתעדכנות לי כרצוני? 4. בתור מחשב כף יד האם הMio הספציפי הזה מתפקד היטב? מה חוות דעתכם עליו? 5. איזה דברים כבר אפשר לעשות עם מחשב כף יד, חוץ מלנווט, לגלוש באינטרנט בWiFi ולשחק סוליטייר?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מכשיר האנדרואיד כפול המסכים המסקרן כמעט מוכן להשקה, כך נראה, עם נתונים טכניים מפורטים שדולפים לרשת - ואלו הן חדשות מעודדות לאור הדיווחים לפיהם דגם ה-Surface Neo העתידני נדחק ל-2021 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב כף ידוiPAQ RX5940וHP/Compaq ויש בו כל מיני תוכנות של מי שהביא לי אותו ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין לו IGO GPS . הבעיה היא שאני לא יודע איך מפרמטים אותו ואיך מתקינים IGO חדש ואם העברית נמחקת בפרמוט או שהיא מובנת בתוך המכשיר. *אם יש לכם המלצה לתוכנת ניווט אחרת שעובדת עם המכשיר הזה אז אפשר קישור ומדריך. אשמח לכל עזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אבקש לקבל חוות דעת לגבי המכשיר HTC P3600 או מכשיר אחר שמתקרב למפרט הטכני שלו .... תודה,
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כמה חודשים אחרי ה-Galaxy Fold המעודכן יגיע אלינו גם מוצר הדגל החדשני של היצרנית הסינית - ויש אפילו תוכניות ליורש באופק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם הביניים הבכיר הבא מבית OnePlus מאמץ מצלמה וטעינה של מכשירי דגל על מנת לגרום למתחרים הרבים שלו להזיעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. קניתי לפני כמה ימים נגן MP4 מסוג Sansa e260. הנגן ממש אחלה ועונה על הדרישות שלי. הבעיה שלי היא עם התמיכה בעברית.. אין לי בעיה עם זה שהוא אמור להציג עברית הפוכה , אבל כשהעברתי שירים אל המכשיר (לא דרך התוכנה כי לא הצלחתי דרכה) זה היה בג'יבריש וזה די מבאס.. גם כשאני מנסה להעביר סרטונים , הם שם אבל הם לא מוצגים בנגן. אשמח לעזרה ממי שמכיר את הנגן הנ"ל.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-