עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by n14charlie,

שלום אני מחפש פלאפון כמה שיותר זול שיהיה עם ספיקר. מישהו יכול להמליץ על אחד? תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by theguy,

יש מבצע עכשיו של פלאפון לחיילים (תוכן המבצע :http://www.pelephone.co.il/Web/3G/Corporate/Programs/Soldiers/.aspx ) ,איזה מהסלולארים שבחינם שמוצעים הוא הכי עדיף?

3. Started by מאור247,

רכשתי את הנגן החדש של sandisk : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424325,00.html וכאשר מחבר אותו למחשב , המחשב נותן לי להעביר רק דרך המדיה פלייר ולא פותח לי כונן במחשב שלי...... מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by ali,

שלום אני מחפש נגן MP3/MP4 עם רמקול מובנה וכמובן אם איכות סאונד טובה ומסך טוב אם זה MP4 אז עדיפות למסך גדול שלא יהיה אם סוללה מובנית אלה סוללה שאפשר להחליף כמו הAA *בגלל שפשוט הבטריות האלה מתפגרות ויש איתם בעיות לי פחות ככה היה אז בבקשה אל תציעו לי כאלו אם בטריות מובנות כלומר "יחודיות" תודה לכול מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by shimon1,

שלום.. אני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית לא מאובטחת והפלאפון מזהה את הרשת אבל כשאני מכניס כתובת אתר והוא נסה להכנס אז מופיעה שגיעה "הרשת: אין גישה לשער" או משו בסגנון... הצלחתי פעם אחת להתחבר לרשת הזו אבל היום ניסיתי ויש את ההודעה הזו.. מה עושים? איזה הגדרות צריך? תודה על העזרה...

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  6. Started by KoDkOd,

היי לכולם, אני מחפש GPS לרכב בסביבות ה-1000-1500 ש"ח משהו פשוט ומדוייק, תודה .

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. עבור se K800I האם להמיר ל-MP4 או 3GP? וגם מה כדאי להגדיר? מבחינת אוודיו: a. audio codec b. bit rate c. sample rate video: d. video codec e. bit rate f. bit rate max g. buffer size h. frame rate i. video scall size אם זה משנה, (אני משתמש בתוכנה xilisoft 3gp video converte) תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by dj_horse,

שלום! אני מעוניין להתקין את התוכנת ניווט IGO 8,אך אין לי מספיק מקום בתוך המכשיר. שאלתי היא כיצד אפשר לפנות מקום במכשיר{לא דרך הוספה/הסרה},שאוכל למחוק תוכנות שבהם אני לא משתמש{אך שעדיין אוכל להתקין אותם מחדש פעם אחרת אם ארצה},והלתקין את התוכנה החדשה שברשותי?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by הטכנאי,

בס"ד מה המצב צוהרים טובים ישלי שאלה ובעייה בקשר לאיפוד השאלה שלי התקנתי את העברית בזכות משהו ששלח לי את זה כאן מהפורום ואני רוצה לדעת מה סוג הפונט שהאיפוד קורא בעברית למשל אם זה דיויד או משהו אחר. ובעייה אני לא שומע מוזיקה באיפוד ולא יודע למה השיר שוקל ויש זמן אבל הוא לא רץ שאני לוחץ על פלי. ועוד שאלה אני לא מצליח לעשות את העדכון של העברית משהו יודע למה זה אומר לי שהקובץ לא טוב.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  10. הצלחתי להפעיל אותו עכשיו בגלל שרכשתי אייפוד מהיאובאן ידע ...אני ראשי ..להוריד תמיכה בעברית ..ללא תשלום רציתי לדעת אך אני מגבה את הקשוחה שיש לי עכשיו עם אני ירצה לחזור עליה .. כי לא רוצה שהכל ישתנה לי לעברית ...אני רק רוצה שזה יתמוך בפונטים של עברית שאני מוריד סרטונים עם תרגום וכל מיני .. תודה זה חשוב לי אני חייב לגבות את מה שיש לי עכשיו לפני שאני מנסה . ושוב אני לא צריך לשלם כלום ...

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  11. מעוניין לקנות טלפון סולולרי עד 500 שקל איזה הכי כדאי?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  12. Started by tg,

ברשותי פוקט פיסי מסוג ASUS A696 שמריץ WM6 כעת אני משתמש בנגן המדיה של ה WM6 האם יש נגן מדיה אחר חינמי טוב יותר שיכול להריץ בפלטפורמה הזו סוגי קבצי אודיו או וידאו נוספים . תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  13. זמן קצר לאחר הצהרה על כך שממשלת ארצות הברית תאריך בשנה נוספת את החרם הנרחב שלה על יצרנית הסמארטפונים הסינית הגדולה - יתכן כי אנחנו חוזים בהתפתחות שתחסל גם את התחרותיות של משפחת שבבי ה-Kirin שלה לכתבה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by Yoram Lev,

האם ניתן להגביל קו סלולאר: 1. אפשרות לשיחות יוצאות רק למספרים מוגדרים ? 2. אפשרות לשיחות נכנסנות רק למספרים שעודכנו במערכת תודה,

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by dc10,

שלום, אני מעוניין לקנות GALAXY S 2 מ KSP ויש לי כמה שאלות. 1. הם מוכרים את המכשיר בגרסה אנגלית שתומך בעברית. רציתי לדעת מה זה אומר? אם אני יוכל לקרוא\לכתוב בעברית כמו שצריך? אם האנשי קשר שלי יופיעו בעברית לא הפוכה? 2. אם מישהו קנה בסמארטפון ב KSP, אם זה מקום אמין לקנות שם מבחינת אחריות וכדומה...? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by etay34,

שלום יש לי מכשיר ברשת אורנג סליידר 6500S בקיצור לפני כמה חודשים היה לי משהו מוזר בפלאפון, כל הזמן שהייתי מקבל שיחות או משהו מתקשר אז פתאום הוא היה מציג לי הודעת סוללה חלשה למרות שהסוללה טעונה במלואה תמיד, הכנסתי לתיקון, החליפו הכל כולל הכל ועדיין התופעה לא נעלמה. החלטתי להחליף למכשיר של חבר וגם שם ההודעה הזאת חוזרת כאשר יש שיחה או שמתקשרים. החלפתי כרטיס סים אפילו ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה. האם מישהו יודע משהו לגבי התופעה המוזרה הזאת? אולי למישהו זה קרה גם? תודה!

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  17. האם ישנה דרך להעתיק תזכורות מהN95 8GB למסמך טקסט מסודר/קובץ אקסל ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by spiker,

המכשיר אחרי HARD RESET ובכל הפעלה של המכשיר הזמן והתאריך מתאפסים. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  19. שלום אני מעוניין לקנות מכשיר חדש, אני עכשיו ברשת סלקום... שמעתי על כמה פלאפונים ממש טובים כמו ה - K800I של סוני אריקסון או ה - K850I של סוני אריקסון שעוד לא הגיע לארץ ועכשיו העירו את תשומת ליבי על ה - W 960I שנראה פשוט פצצה ונשמע כמו סלולרי מעולה: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=il&lc=he&ver=4000&template=pip3&zone=pp&pid=10908 מתי הוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה בארץ לדעתכם? האם שווה לחכות? תודה מראש.

20. Started by cookies_monster,

זה נכון שבקרוב חברות הסלולרי יקצרו את ההתחייבות?! קראתי על זה איפשהו ואני לא זוכר איפה. אם כן מתי זה בערך יקרה. אני רוצה לקנות מכשיר חדש ומחכה רק שהוא יגיע לרשת. האם כדאי לרכוש עם המבצע הנוכחי או ששווה לחכות שתתקצר ההתחייבות.

21. http://www.engadget.com/2008/01/06/video-of-intels-menlow-devices-in-action/

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  22. שלום, קיבלתי כנראה את כל החלקים אבל לא קיבלתי כבל USB שמתחבר מהמחשב לפלאפון... האם אני צריך לקבל כבל כזה? ואם כן אני חייב לבוא עם הקופסא והפלאפון לחברת פלאפון ולבקש מהם או לא צריך להביא את הקופסא?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by D.r Bit,

שלום רציתי לברר עליו קצת יותר פרטים בבקשה אנשים רק מי שיש לו את המכשיר או מי שמכיר אותו ממש מקורב ילדים אנא ממכם על תגיבו עם אתם לא בטוחים במאה אחוז לגבי מה שאתם כותבים ! אני רוצה לדעת מה היתרונות והחסרונות שלו והעם יש לו מתחרים התקציב הוא 2000 שקל לא חשובה לי העברית ותוכנת ניווט מידי אני מוכן לקנות אותו בלי תוכנות כלל ! עם זה יצא לי זול יותר ! עכשיו שמעתי שהמכשיר נכנס למין פריז' של שינה כזה וצריך לעשות לו ריסט זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  24. Started by gosagi,

קניתי מכשיר GPS SKY VIEWCITY ואני לא מצליח לסנכן אותו מול המחשב בשביל להתקין תוכנת ניווט המחשב מזהה את הכוננים אבל התוכנת סנכון שניסיתי לא מזהה התקן נייד התוכנה היא ACTIVE SENC יש רעיונות ??

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  25. מבחני ביצועים ראשוניים למכשיר הסיני המסקרן מספקים תוצאות מרשימות בהחלט מבחני הביצועים עבור פלטפורמת הפיתוח של שבב ה-Snapdragon 820 החדש מקוואלקום סיפקו לנו הוכחה ראשונים ליכולותיו, אך עם כוכבית שריחפה מעל פני התוצאות ההן בשל העובדה שאותה פלטפורמת הפיתוח אינה מהווה סמארטפון במלוא מובן המילה, ועל כן עשוי להציג תוצאות שיהיו שונות (ובעיקר טובות יותר) מאלו של מכשירים שיגיעו לבסוף לידיהם של הצרכנים. כעת, נראה שאפשר לברך את קוואלקום ולהוריד את אותה כוכבית מדומה – תודות לתוצאות ממבחני הביצועים הפופולריים Antutu ו-GFXBench עבור סמארטפון ה-LeTV One X910 עליו סיפרנו לכם לפני מספר ימים, שמרשימות לא פחות מאלו שראינו ב-MDP. הסמארטפון המתקדם של היצרנית הסינית השיג ת…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.