גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, לאט לאט הנושא מתחיל לזרום, מתחילים לגייס כספים, כדי להביא את היצור הזה אלינו לישראל חחח... אז, אחרי שקצת ריפרפתי באינטרנט, הבנתי שיש כמה גירסאות של זה, יצאה עכשיו חדשה ELITE שזה הכל שחור, ויש עוד גרסאות אחרות של XBOX 360... אני מעוניין לקנות את הגירסה עם השני שלטים (ניראה לי זה הפרימיום). בכל מקרה, אם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בעניין, להגיד לי את ההבדלים בין כל הגרסאות, אם זה טכני או משו אחר, וגם לרשום מחירים של כל דבר, זה ממש יהיה מצויין... וכמובן, אם צריך פריצה למשחק בכדי לשחק עם צרובים, וגם כמה זה עולה לעשות את זה... אה ונקודה חשובה, אני מתכנן לקנות אותו בארהב, אז אם יש לזה השלכות (הבנתי שנאי או משהו כזה) תירשמו גם על זה...ואיזה אפשרות יש למשלוח, אם במשלוח רג…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חשבתי לפתוח דיון קטן על בלוטוט' והפרופילים שלו גם כדי להעשיר את הידע שלי וגם כדי לעזור לאחרים שמסתבכים עם זה לא מעט... אני ירשום את הפרופילים שאני מכיר... והבא אחריי ירשום את שלו.... A2DP- פרופיל לשמיעה/שידור קול בסטריאו AVRCP- כמו שלט של מדיה להעברת שירים ודברים דומים אם יש A2DP בדר כלל יש גם AVRCP אבל לא תמיד HDR- העברת מיידע משופרת (מצטער לא הבנתי בדיוק מה זה עושה... אם זה יותר מהיר או פשוט מוודא שהמיידע מגיע..) hands free- פרופיל לאוזניה בעיקר... הייתי רוצה לדעת על הפרופילים של ההעברת קבצים וGPS טיפה...
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
מחפש מכשיר עם GPS, מסך מגע (כדאי שיהיה לו גם ספיקר טוב אך לא הכרחי) במחיר מינימלי ושיהיה מחנות פרטית (כלומר לא מרשתות הסלולר). האם יש מכשיר שעונה על כל הדרישות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אם אני קונה אותו בחו"ל אז אני יכול לשים עליו עברית?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, קניתי HTC Cruise (כולם להגיד לי להתחדש!) אני משתמש ב-SIM דור שלישי מהעבודה שלי. מקום העבודה שלי לא רוצה לשלם על חיבורי אינטרנט סלולרים והם סיכמו עם אורנג' שהוא יהיה חסום בחשבונות הטלפון שלנו. האם יש דרך להגיד למכשיר לא לנסות להתחבר לאינטרנט דרך הסלולרי? כי בינתיים זו ברירת המחדל שלו גם כשיש WIFI באיזור. ואז הוא כל הזמן מראה הודעות שגיאה שהוא לא מצליח להתחבר לרשת. בנוסף זה יכול להיות שימושי בחו"ל כדי לוודא שלא יתחבר שם אפילו בטעות כי עלויות האינטרנט הסלולרי הן עצומות בחו"ל. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
טוב אז ככה למי שלא מבין המודו זה סלולרי קטנטן ופשוט שיכול להיכנס ל"חליפות" שמוסיפות לו דברים לדוגמה-מצלמה\GPS\וכו פה יש כתבה על המודו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3506616,00.html עכשיו לדעתי האישית זה היה יכול להיות מוצר גדול לפני כמה שנים אבל היום שיש מצלמה\MP3\GPS\מסכי מגע וכו בסלולריים אני חושב שהמודו בכלל לא נחוץ לשוק ובגלל זה לדעתי המודו יהיה פשלה ענקית של מוצר שיצא מאוחר מידי ואין בו צורך לרוב הלקוחות
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מכשיר הדגל הבא מבית הענקית הטאיוואנית מבטיח להיות גדול בביצועים אבל קטן במימדיו - ויהיה לו גם אחר שישמור על המצלמה המתהפכתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
עבור se K800I האם להמיר ל-MP4 או 3GP? וגם מה כדאי להגדיר? מבחינת אוודיו: a. audio codec b. bit rate c. sample rate video: d. video codec e. bit rate f. bit rate max g. buffer size h. frame rate i. video scall size אם זה משנה, (אני משתמש בתוכנה xilisoft 3gp video converte) תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אייפוד טאץ' ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם צפוי להגיע אייפוד טאץ' חדש עם המערכת הפעלה החדשה שהציגו בwwdc? אם כן מתי? 2. באיזה חנות מומלץ לקנות אייפוד טאץ'? (איזור חיפה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני חושב עכשיו על קנייה של נגן MP3 בארה"ב , אבל נושא אחד הטריד אותי - מכיוון שאני מעדיף לצרוך את המוזיקה שלי בצורה חוקית, אני מחפשג שירות הרשמה (Subscrition Service) כלשהו שעובד בארץ. ניסיתי להרשם לZune החדש , וקיבלתי הודעה שזה לא תומך במדינה שלי. האם יש שירות כלשהו שעובד בארץ? אם כן - איזה נגנים תומכים בו? האם יש תוכניות לשירות כזה עם מוזיקה עברית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום.. אני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית לא מאובטחת והפלאפון מזהה את הרשת אבל כשאני מכניס כתובת אתר והוא נסה להכנס אז מופיעה שגיעה "הרשת: אין גישה לשער" או משו בסגנון... הצלחתי פעם אחת להתחבר לרשת הזו אבל היום ניסיתי ויש את ההודעה הזו.. מה עושים? איזה הגדרות צריך? תודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
-
במקום כול מיני בקשות שמפוזרות בפורום, אולי שווה לנעוץ אחת ולתמיד ולהפוך את זה לת'ראד בקשות. חופשי..
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
דגם ה-Nubia Red Magic 5G מקבל תגי מחיר בינלאומיים מומלצים שעשויים לקרב את נחיתתו בארץ - ויש גם את ה-Nubia Play 5G כאלטרנטיבה מוזלת שאינה מתפשרת על יכולות ייחודיות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! בימים אלו ממש אני עומד על סף בחירה משמעותית. אני צריך לבחור את הטלפון שאיתו אבלה חודשים רבים לצידי!!11! עכשיו אני צריך טלפון שהדגש הכי חשוב הוא המהירות בתפריטים, זה נראה כאילו בשנים האחרונות חברות הסלולר עושות הכל כדי שהתפריט יהיה כמה שיותר איטי. איזה מכשיר מבין כל המכשירים של אורנג' הוא מהיר, מציע פונקציות מתקדמות והמצלמה שלו טובה+. אנא, אל תמליצו לי על מכשיר שאיו לכם נסיון איתו, או שהנסיון מועט. תודה רבה לכל העוזרים! אני מדגיש שהמכשיר צריך להיות מאורנג'. ד"א, אורנג' יכניסו בקרוב מכשירים חדשים לקולקציה? ותודה בשנית לכל הבא לעזרי!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז ככה, פעם ראשונה שאני הולך להתקל במחשב כף יד, ופעם ראשונה שאני נתקל במכשיר GPS אזרחי (בצבאי התעסקתי מלא). אפשר לומר שאני מוריד כאן שני ציפורים במכה אחת. מדובר, כאמור, על Mio P550L חדש. כמה שאלות: 1. האם הוא מגיע עם תוכנת ניווט מובנית? אם כן, איזו, ואילו מפות היא כוללת? 2. באילו תוכנות ניווט הוא תומך? איזו הכי מומלץ להתקין עליו מניסיונכם? 3. האם בכל תוכנה צריך לקנות את המפות לארצות הרלוונטיות? או שצריך פשוט לקנות את התוכנה, וכל המפות מתעדכנות לי כרצוני? 4. בתור מחשב כף יד האם הMio הספציפי הזה מתפקד היטב? מה חוות דעתכם עליו? 5. איזה דברים כבר אפשר לעשות עם מחשב כף יד, חוץ מלנווט, לגלוש באינטרנט בWiFi ולשחק סוליטייר?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי טלפון Nokia 6233, ולפי מה שהבנתי המערכת הפעלה שלו זה סימביאן, אבל גירסה לא מלאה. השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין בטלפון הזה תוכנות צד שלישי (כמו אופרה מיני, למשל), ואם כן אז איך. שאלה נוספת: יש לי גם מחשב כף יד i-mate PDA-N עם Windows Mobile 5. האם אני יכול להתקין עליו פיירפוקס? אם כן, אז מאיפה אני מוריד גירסה מתאימה, ואיך אני מתקין? פיירפוקס מומלץ בכלל למכשיר כזה, או שעדיף דפדפן אחר? עכשיו, האם אני יכול לחבר את המחשב כף יד לטלפון עם Bluetooth, ולגלוש באינטרנט עם המחשב כף יד דרך הטלפון? אם כן, אז איך אני עושה את זה? שאלה אחרונה: כרגע החבילת גלישה שלי באורנג' היא אגורה לשניה, בלי תשלום חודשי קבוע ובלי התחייבות. מישהו יודע האם יש לאורנג' חבילת גלישה מינימלית חינמית …
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מה הגרסא הכי מעודכנת לIGO8? כי שלי לא מעודכן בכמה מחלפים שיצא לי להיות עליהם!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בבקשה אם תוכלו לעזור זה מילון היחיד שעולה טוב על הכף יד שלי אסוס a696
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
מישהו יודע איך עושים עידכון ROM מכרטיס זיכרון ולא מPC
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 ואוזניות בנפרד. התקציב הוא 1600 ש"ח. ההודעה הזו פורסמה גם בפורום אודיו וקולנוע ביתי. מהפורום כאן הייתי מעוניין בהמלצה על נגן, אך אם מישהו יודע על שילוב טוב במחיר הזה, אשמח לשמוע. יש לי כעת IRIVER IFP800 עם אוזניות סנהייזר PX100. אני דיי מרוצה (הקנייה הזו היא לא בשבילי). הייתי רוצה משהו בסגנון הזה. כמובן שלגבי הנגן, כמה שיותר מקום יותר טוב, אך לא על חשבון איכות. תודה...
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אם אני קונה מכשיר בארץ באחת מהחברות הפרטיות,כשאני אכניס סים של סלקום אני פשוט יכול לדבר? כאילו הם בכלל לא צריכים לדעת מזה? לצורך העניין זה המכשיר http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/7498.php
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו samsung 770 ואני רוצה להעלות אליו משחקים. מישהו יכול לומר לי איך עושים את זה? איזה רזולוציה יש למכשיר בכלל? באיזה משחקים הוא תומך? תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. איזה כרטיס זיכון דורש המכשיר של MIO P360 ? SD או MiniSD ? תודה מראש, שרון.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
סופ"ש נעים וחג שמח לכולם. אני כבר מספר חודשים עוקב אחרי המכשירים שיוצאים לשוק וסוף כל סוף עצרתי על ה-Nexus S שלפי הביקורות והסרטונים שראיתי עליו נדמה כי זה המכשיר שעונה על כל הצרכים שלי. השאלה היא האם כדאי לי לחכות עוד קצת עד אשר יצאו SGS2 ו-HTC Sensation כדי לשלם עליו פחות למרות שכבר עכשיו גם בארץ מחירו לא כזה בשמיים לעומת מחירו שהיה עד לפני היציאה של מכשירי הכפולי ליבה הראשונים לשוק. מה דעתכם בנושא?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-