עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. סופ"ש נעים וחג שמח לכולם. אני כבר מספר חודשים עוקב אחרי המכשירים שיוצאים לשוק וסוף כל סוף עצרתי על ה-Nexus S שלפי הביקורות והסרטונים שראיתי עליו נדמה כי זה המכשיר שעונה על כל הצרכים שלי. השאלה היא האם כדאי לי לחכות עוד קצת עד אשר יצאו SGS2 ו-HTC Sensation כדי לשלם עליו פחות למרות שכבר עכשיו גם בארץ מחירו לא כזה בשמיים לעומת מחירו שהיה עד לפני היציאה של מכשירי הכפולי ליבה הראשונים לשוק. מה דעתכם בנושא?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  2. הסמארטפון של LG נחשף רשמית, וממשיך בקו של ה-G5 עם הרבה שכלולים אבל גם לא מעט בחירות תמוהות לכתבה

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  3. סרטון פרסומת טרי וחרישי כמעט לחלוטין מציע לנו הזדמנות נוספת להתרשם מה-Galaxy Fold מקרוב לכתבה

4. דגמי ה-Redmi 5 הופכים רשמיים עם תג מחיר נמוך משתיארנו, ויוכלו לסייע בקירוב החברה אל מטרתה למכור מעל 100 מיליון מכשירים בשנה לכתבה

5. Started by shgec,

שלום. יש לי HTC SENSATION 4G של T-MOBILE. הוא כבר הרבה זמן כותב לי שיש עדכון (אני עכשיו על גרסה מקורית של אנדרואיד). כל פעם שאני הייתי מנסה לעדכן, הוא היה נתקע בשלב כלשהו, עד שהיתי צריך להוציא סוללה ואז הוא היה חוזר ל factory defaults. שאלתי את גוגל איך מעדכנים במקרה כזה וממש קשה להבין מה צריך לעשות. לפני שאני אתחנן למדריך, יש לי שאלה: העדכון לא מצליח כי אני לא ב T-MOBILE? אני נוסע ללונדון עוד מעט. אם אני אקנה שם SIM של החברה הנ"ל, העדכון יצליח? תודה מראש על התשובות.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  6. דגם ביניים חדש נוסף של היצרנית הסינית הפופולרית משמש כהופעת הבכורה עבור ה-Snapdragon 780G המתקדםלכתבה

7. Started by roKp,

שלום רב לחברי הפורום! בימים אלו ממש אני עומד על סף בחירה משמעותית. אני צריך לבחור את הטלפון שאיתו אבלה חודשים רבים לצידי!!11! עכשיו אני צריך טלפון שהדגש הכי חשוב הוא המהירות בתפריטים, זה נראה כאילו בשנים האחרונות חברות הסלולר עושות הכל כדי שהתפריט יהיה כמה שיותר איטי. איזה מכשיר מבין כל המכשירים של אורנג' הוא מהיר, מציע פונקציות מתקדמות והמצלמה שלו טובה+. אנא, אל תמליצו לי על מכשיר שאיו לכם נסיון איתו, או שהנסיון מועט. תודה רבה לכל העוזרים! אני מדגיש שהמכשיר צריך להיות מאורנג'. ד"א, אורנג' יכניסו בקרוב מכשירים חדשים לקולקציה? ותודה בשנית לכל הבא לעזרי!

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by greenvector,

אפשר לעשות לטלפון UNLOCK אם צורבים רום חדש? כלומר קנו טלפון בחו"ל עם קוד ל UNLOCK צפויה איזושהי בעיה עם זה מבחינת תפעול\עברית?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  9. מה האופציות העומדות לפני לאחר שהאייפוד הזון והקריאיטיב אינם עומדים בקריטריון? אני לא ממהר לשום מקום, וכנראה שכרגע האופציה הכי הגיונית בעתיד תהיה ה X7 של איאודיו. יש עוד אופציות? אילו עוד חברות תמכות בניווט שכזה?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by supercars,

אני רוצה למכור אותו ורציתי לדעת מהו שווי המכשיר הנ"ל שמגיע עם נרתיק וכבל USB בלבד. המכשיר היה בשימוש לא מעט. שפה אנגלית. תודה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  11. עם ההשקה של דגמי ה-ROG Phone 6 האלטרנטיביים ונחיתתן של ביקורות עבורם - אנחנו מקבלים הזדמנות נדירה לבחון את יכולות ה-Snapdragon 8 Plus Gen 1 אל מול ה-Dimensity 9000 Plus כששניהם נמצאים בסביבה דומה מאוד המאפשרת להם להגיע אל מלוא היכולת הגלומה בהםלכתבה

12. Started by amadey,

הי, -------- אני חושב על קניית iphone 6s plus. -------- האם יש מקום ממולץ בחו"ל שכדאי לקנות בו? או שהמחיר יהיה זהה (אחרי מהסים) לזה שבארץ?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  13. Started by Sharon_B,

שלום. איזה כרטיס זיכון דורש המכשיר של MIO P360 ? SD או MiniSD ? תודה מראש, שרון.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by הטכנאי,

בס"ד מה המצב צוהרים טובים ישלי שאלה ובעייה בקשר לאיפוד השאלה שלי התקנתי את העברית בזכות משהו ששלח לי את זה כאן מהפורום ואני רוצה לדעת מה סוג הפונט שהאיפוד קורא בעברית למשל אם זה דיויד או משהו אחר. ובעייה אני לא שומע מוזיקה באיפוד ולא יודע למה השיר שוקל ויש זמן אבל הוא לא רץ שאני לוחץ על פלי. ועוד שאלה אני לא מצליח לעשות את העדכון של העברית משהו יודע למה זה אומר לי שהקובץ לא טוב.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  15. טוב אז ככה למי שלא מבין המודו זה סלולרי קטנטן ופשוט שיכול להיכנס ל"חליפות" שמוסיפות לו דברים לדוגמה-מצלמה\GPS\וכו פה יש כתבה על המודו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3506616,00.html עכשיו לדעתי האישית זה היה יכול להיות מוצר גדול לפני כמה שנים אבל היום שיש מצלמה\MP3\GPS\מסכי מגע וכו בסלולריים אני חושב שהמודו בכלל לא נחוץ לשוק ובגלל זה לדעתי המודו יהיה פשלה ענקית של מוצר שיצא מאוחר מידי ואין בו צורך לרוב הלקוחות

16. Started by shmil64,

שלום לכולם אני רופא מעוניין לרכוש סמרטפון וזקוק להמלצה מהי מערכת ההפעלה המומלצת, אנדרואיד או וינדוז מובייל או אייפון, אנחנו מורידים הרבה תוכנות מקצועיות אני חושב על HTC ( דזייר או HD2 ) אבל קיים גם אייפון וגם סמסונג מה לדעתכם עדיף תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by spiker,

המכשיר אחרי HARD RESET ובכל הפעלה של המכשיר הזמן והתאריך מתאפסים. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by BlackBird71,

איך אני יכול לשים קישור באינסטגרם שהוא קישור אפייליט או לדוגמה כל קישור שהוא סוג של פרסומות שהוא לא יחסם אוטומטית על ידי המערכת ויעלם.. הבנתי שיש שיטה לזה וראיתי כמה פרופילים שעושים את זה השיטה הישינה היא לשלוח מהאינסטגרם לTUMBLR ומשם רק לקישור של אותה פרסומת, ואני לא רוצה להשתמש בשיטה הזאת! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by sh_bmw,

שלום, השבוע רכשתי את הרמקול של הנגן irever clix 2 (שגם הוא נמצא ברשותי) ציפתי מהרמקול לקצת יותר בעוצמת השמע שבאמת אכזבה.. אך עם זאת מעוצב יפה ועושה רושם של איכות. בכמה מקומות היה כתוב שהוא מסוגל להוציא וידאו מהנגן לטלויזיה אבל בחוברת לא הוזכר כלום כל על זה. האם יש למישהו מושג .? שחר.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  20. היצרנית הסינית מצליחה לכופף את חוקי הפיזיקה עם טעינה מהירה בהספק שיא של 80 וואט - ללא צורך בחיבור חוטי ישיר של המכשיר החכם אל המטעןלכתבה

21. Started by KoDkOd,

היי לכולם, אני מחפש GPS לרכב בסביבות ה-1000-1500 ש"ח משהו פשוט ומדוייק, תודה .

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. Started by chadash,

מישהו יודע איך עושים עידכון ROM מכרטיס זיכרון ולא מPC

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. שלום, אני מחפש כבר כמה זמן מכשיר נייד שיענה על הדרישות שלי, ולא מצליח למצא את מה שלצרכיי הוא המכשיר המושלם: אני רוצה מכשיר שאוכל להקליד בו (מקלדת qwerty חומרתית), בעיקר להקליד קוד (syntax highlighting יהיה מעולה) ולשמור/לערוך קבצים. לראות סרטים (לא צריך מסך גדול), לקרא ולשמוע מוזיקה באוזניות. חיי הסוללה צריכים להחזיק 6+ שעות מוזיקה, ו-3-4 שעות הקלדה. אני רוצה גם חיבור wifi. כמובן שאני לא מצפה לחיי סוללה גבוהים כשה-wifi פועל. ממש מעדיף שירוץ על לינוקס, ושיהיה פתוח. הייתי רוצה גם שטח אחסון של 16 או 32 ג'יגה (כנראה בעזרת כרטיס זיכרון). אני לא רוצה bluethooth או GPS. אני לא יכול שהמכשיר יהיה פלאפון. טווח המחירים הוא בסביבות ה-2000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by ofirr,

נדמה לי שזה הפורום המתאים לנושא זה. אני מעוניין בהמלצה לGPS בטווח מחירים 1000-1300. אני בכלל לא מתמצא בתחום ולכן לא יודע איפה צריך לשים דגש (איזה מעבד צריך,גודל מסך,מקלטים וכו') אז אשמח אם תעזרו לי בקטע הזה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.