עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by צבי,

בבקשה אם תוכלו לעזור זה מילון היחיד שעולה טוב על הכף יד שלי אסוס a696

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  2. Started by Guy King,

יש לי את ה-G3, ג'יגה אחד, והמסך שלו התקלקל (אחרי שהוא נפל על הרצפה, בפעם ה-1000, כך שיאמר לזכותו שהוא מאוד עמיד). התאורה של המסך עובדת, והנגן עצמו עובד, אבל המסך לא מראה שום דבר (ז"א שב"תיפעול עיוור" אני יכול לראות שהוא משמיע רדיו וקבצי MP3). כדי לתקן אותו או לקנות נגן אחר חדש?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by iem,

לאחר שעיינתי בכמה תגובות על הנגן של קריאייטיב Zen Vision M, שיש לו בעיות קיפאון ושהאחריות האמריקאית לא משהו עליו מה חוות דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  4. שלום, יש לי אייפוד טאץ' דור 2 ואני מחפש ולא מוצא סט רמקולים עם Dock מלא, כולל סנכרון. יש הרבה רמקולים עם תושבת לאייפוד ועם הטענה, אבל כמה שחיפשתי לא הצלחתי למצוא כאלה שניתן גם לחבר למחשב ולסנכרן דרכם את המכשיר. האם מישהו מכיר מוצר כזה? חשוב שהוא יהיה תואם לדור האחרון של נגני אפל. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by xlSnaK,

עשיתי היום אינטרנט ובאתי הביתה והכל נכנסתי לאינטרנט וכתבתי למשל NOKIA.COM ואז עשה כאילו זה טוען ואז מראה דף לבן ואני יכול להזיז תחץ וזהו X: לא נכנס לשום אתר מה זה יכול להיות ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by full_clip,

אודה לכם על כל המלצה למכשיר GPS לאוטו הדרישות מהמכשיר הם GPS אין צורך שידע לעשות עוד משו מלבד מערכת ניווט המכשיר מיועד לאדם מבוגר לכן הדגש הוא על ממשק כמה שיותר נוח וקליל כמובן שיש צורך במכשיר איכותי תודה מראש על כל עזרה....

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  7. היי אני עצוב!!!! לפני זמן מה התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7 ומאז אינני מצליח לקשר בין מחשב כףהיד מיו 350P לבין המחשב השולחני. כאשר היתה לי מערכת ההפעלה XP לא היו כמעט בעיות,הצלחתי להעביר כל מיני דברים מהמחשב השולחני למחשב כף היד.כגון תמונות ,תוכנות,שירים וכו'. כעת אנני מצליח לבצע שום פעולה.קניתי קורא כרטיסי זיכרון וכך אני מעביר דברים,מהמחשב ואליו.אבל ברגע שיש על כרטיס הזכרון תוכנה נוספת אי אפשר להפעיל את תוכנת הניווט IGO8. ניסיתי כל מיני דרכים אך ללא הצלחה. האם יש למישהו רעיון,דרך,עצה איך לפתור את הבעיה.ולא לחזור ל חלונות XP תודה לכל המשיבים והמתעניינים. ביי

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  8. מישהו יכול להמליץ?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by kobibo,

מחפש נגן MP3 בנפח של 8GB לא Ipod שיכול לתמוך גם ב Cover flow יש חיה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by ohadi,

מצלמה זיכרון נחמד - אפילו עם אפשרות להרחבה בעזרת כרטיס אפשרות לכרטיס USIM של סלקום או אורנג' - צריך שיהיה אפשרות לשמיעת מוזיקה אינטרנט - האם הוא משתמש ב- Date או Wap ? GPS - לא צריך ... השקעה עד 2500 שקל

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  11. לא יהיה לו קל להתחרות עם קודמיו שזמינים באופן נרחב בארץ במחירים תחרותיים ביותר - אך ל-Poco החדש מבית Xiaomi יש כמה יתרונות חשובים שהופכים את הגעתו למעניינת בזכות עצמהלכתבה

12. מערכת ההפעלה המשודרגת של גוגל לשעונים חכמים תושק רשמית רק בשנה הבאה לכתבה

13. Started by SEangel,

מחפש מכשיר עם GPS, מסך מגע (כדאי שיהיה לו גם ספיקר טוב אך לא הכרחי) במחיר מינימלי ושיהיה מחנות פרטית (כלומר לא מרשתות הסלולר). האם יש מכשיר שעונה על כל הדרישות? תודה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  14. היי חברה. האייפון 4 נשבר, ואת האמת אני די שמח, נתן לי לגיטימיציה לעבור למשהו חדשני יותר. היות ואני קורא המון דרך הסמרטפון , מצלם המון, ומתעסק לא מעט בג'דגטים , אני חייב משהו יותר איכותי. אני מחר רוצה כבר לקנות מכשיר חדש כי אני לא יכול להסתדר בלי מכשיר גם בגלל שזאת העבודה שלי - לדבר עם לקוחות. אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא את המכשיר המושלם - תקציב על 3500 ש"ח דגש על : - מסך גדול ואיכותי לשם קריאת תוכן נוחה יותר. - מצלמה איכותית (מצלם הרבה). - טאץ' : עוד לא יצא לי להתעסק עם סמרטפון עם טאץ' שמתקרב לאייפון, אבל אולי תחדשו לי. אופציות אפשרויות שאחריהן גיששתי : HTC One Sony Xperia Z Galaxy s 4 Neksus 4 Nokia Lumia ברמת העיקרון, לא שמעתי ביקורת רעה אחת על הנקסוס של ג…

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by ofir667,

אני צריך נגן pmp שיש בו divx תמיכה בעברית WiFi במחיר של עד 2000 שקל.. על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  16. דגם הביניים הבכיר הבא מבית OnePlus מאמץ מצלמה וטעינה של מכשירי דגל על מנת לגרום למתחרים הרבים שלו להזיעלכתבה

17. יש עוד דרכים להתחבר לאינטרנט דרך מחשבי כף יד שהיא לא ב WIFI ? האם קיים HSDPA במחשבי כף יד והאם האפשר להתחבר דרך תצורת תקשורת סלולרית GPRS או משהו בסגנון .. תודה ואם יש לכם המלצות באיזור ה2500 שקל אני אשמח תודה .

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  18. Started by shake7,

כשאני מקבל שיחה ולא עונה, במקום להכנס לשיחות שלא נענו נפתח לי התפריט של הקיצורי דרך. למשל אני מקבל שיחה ולא עונה, מי שהתקשר מנתק ואז זה אמור להראות לי שיש שיחה שלא נענתה אבל במקום נפתח לי הקיצורי דרך.. אח"כ שאני נכנס לתפריט שיחות (יוצאות, שלא נענו וכל השאר) זה לא מראה לי אף שיחה למרות שהיו כאלה.. מה לעשות ? תודה.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  19. המכשיר שברשותי בין 4- 6 חודשים משהו כזה. גירסת ה- Firmware שברשותי: 3.2.8 פעלתי לפי ההוראות שמצויות כאן: http://www.sandisk.com/Assets/File/m200%20FirmwareUpdateDocEndUserLetter.pdf התוכנה אומרת שאין עדכונים עבור המכשיר שלי, אבל אני דיי בטוח שכן יצא עדכון כזה. אם השיפור הוא לא משמעותי, אני יכול לוותר על העדכון.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

אני רוצה לקנות סטרימר לבית ושימוש המשפחה והמטרה העיקרית שלו תהיה לצפות בסרטים ב KODI .. ישמח שהמערכת תיהיה פשוטה וקלה לשימוש שכל אחד יוכל לתפעל.. השמח לקרוא את המלצות לקניה #הטלויזיה היא FHD ויהיה חיבור קווי לאינטרנט..קונה באילת אז אין בעיה במחיר עד 700 שקל

21. Started by מר שאלה 2007,

יש פלפונים אם איכות סאונד טובה? אם כן יש לכם דוגמאות לראות לי בלינק או שם לחות תודה D:

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by מגדל,

כותרת

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  23. מכשיר הדגל החדש של היצרנית הסינית הצעירה צץ במאגר של מבחן הביצועים Antutu, ונראה מרשים ביותר שנת 2016 עתידה להיות עוד שנה מטורפת בעולם הסמארטפונים – שבבים חדשים וחדשניים של קוואלקום, סמסונג, Mediatek ו-Huawei מתכנסים כולם להגעה לשוק כבר במהלך הרבעון הראשון של השנה, ויחד איתם גם נפח אחסון ונפחי RAM גדולים מאי פעם כסטנדרט הבסיסי, כל זה בתוספת מחירים שככל הנראה ימשיך להיות תחרותיים יותר ויותר. קשה לנבא מי יהיו הסמארטפונים הטובים והמתקדמים ביותר בחלק הראשון של 2016, אבל בימים אלה אנחנו מקבלים מועמד משמעותי נוסף לרשימה, שמגיע ממקום די מפתיע – ה-One Max Pro, או בשם הדגם One X910, מהיצרנית הסינית LeTV. חברת שירותי אינטרנט גדולה שהחליטה בתחילת השנה הנוכחית לקפוץ גם על ע…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  24. חברים שלום אני מחפש דיבורית לרכב בלוטוס מסוג BURY9040 או שווה ערך ואו יותר טוב חדשה או מקור לרכש בדיל טוב אשמח לסיוע בברכה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by redead,

זה רק אני או שחבורת הסלולר הבינו את הטעות בחתימת החוזים המפלצתיים מול אפל ומנסים לצאת מהם כרגע?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים