גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין להחזיר את הפלאפון שלי למצב הרגיל שלו ללא רוט או ריקברי(יש לי twrp) ואני רוצה לעשות גיבוי השאלה שלי אם הגיבוי LGBackup הוא טוב. כלומר אם הוא לא יחזיר לי פתאום רוט או דברים כאלה ( אני לא מבין בזה כל כך) תודה לעוזרים. LG G2
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב אני שמעתי שעומד לצאת ipod touch 5 ורציתי לשאול אם זה נכון ואם זה נכון אז בבקשה אם תוכלו לענות לי על השאלות האלא 1.מתי הוא יצא? 2.מה יהיו השינויים שלו מהדור הקודם
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם ה- LG-GD900 Crystal הוא פלאפון טוב ומהיר? וגם אם יש בו אפשרות לעברית??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
קווה שזוה הפורופ הנכון אבל יש לי כמה שאלות! פלסטיישן 3 המשחקים שיעלו עליו יהיו בעלי גרפיקה יותר יפה מ-2? הוא יעלה גם משחקים של פלסטיישן 2?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני יכול לשים קישור באינסטגרם שהוא קישור אפייליט או לדוגמה כל קישור שהוא סוג של פרסומות שהוא לא יחסם אוטומטית על ידי המערכת ויעלם.. הבנתי שיש שיטה לזה וראיתי כמה פרופילים שעושים את זה השיטה הישינה היא לשלוח מהאינסטגרם לTUMBLR ומשם רק לקישור של אותה פרסומת, ואני לא רוצה להשתמש בשיטה הזאת! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום! החלפתי באיזה חנות מסך וסוללה לאייפון 4. מאז ה WI-FI מתנתק לסירוגין וגם ה GPS. במעבדה טוענים שאין קשר בין החלפת המסך והסוללה לתפקוד ה WI-FI וה GPS. האם זה נכון??
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
טוב אנשים אני התלבטתי יותר מידיי ועכשיו החלטתי לשאול אתכם... תראו יש לי נוקיה 6680 ברשת אורנג' וזה פלאפון מצויין הכול עובד אצלי חלק אינטרנט, מצלמה, מוזיקה וסרטים וחוץ מזה גם קניתי לו כרטיס זיכרון של ג'יגה אחד לפני כמה ימים... עכשיו ראיתי בקטלוג של אורנג' שיש את הנוקיה החדש הN73 הזה וחבר שלי קנה אחד וראיתי אצלו שיש לו איכות הרבה יותר טובה במצלמה ועוד כל מיני שטויות... אז רציתי לשאול אם כדאי לשדרג או שחבל על הכסף כי אני תאמת לא יודע ממש את ההבדלים בין שני הפלאפונים...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי שלוש שאלות: 1)האם הנגן Meizu M6 הוא טוב יחסית למחיר שלו או שיש משהו יותר טוב באותו מחיר?! 2)האם יש אתר משחקים שדרכו אפשר להוריד משחקים ל Meizu M6? 3)מה יותר עדיף לשרטים meizu m6 או iko itouch?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תגידי אם פי ארבע אם אני שם בוא סרט הוא יוכל לקרוא תרגום עברית(מובנה או לא מובנה)?! תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם החיבור של ה-ipod ל-Sandisk sansa e250 הוא אותו חיבור או רק חיבור דומה? ואם כן האם כל האביזרים של ה-ipod יכולים להתחבר לe250? תודה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
הי אני ממש חייב עזרה, אמא שלי חיברה את האייפון שלה שנקנה בארה"ב (At&T) למחשב ועידכנה גירסה - הוא נעול כרגע לסים של AT&T האם ניתן לבצע פריצה ולשחרר אותו?? איפה ניתן לקבל על זה מידע אמין? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לעשות לטלפון UNLOCK אם צורבים רום חדש? כלומר קנו טלפון בחו"ל עם קוד ל UNLOCK צפויה איזושהי בעיה עם זה מבחינת תפעול\עברית?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אז ככה: קודם כל, מותקנת לי עליו עברית. אני רוצה לעשות HardReset מבלי למחוק את העברית, הבעיה שלעביר הזו יש רישיון ואין לי מושג איך להשיג אחרכך את העברית אם מחקתי אותה. השאלה היא, האם ה-HardReset מוחק את העברית? ואם כן, איך אפשר להחזיר\או לפני שאני מוחק אולי לגבות את העברית? וגם האם יש אפשרות להחזיר את הטלפון למצב ברירת מחדל מבלי למחוק את העברית... דבר שני, יש תפריט הגדרות, בתוכו אפשר להגדיר מה יופיע לי ומה לא. בטעות סימנתי שההגדרות לא יופיעו ועכשיו אני לא מצליח להגיד להגדרות... למישהו יש רעיון? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
שלום, הבנתי שקליטת הרדיו הטובה ב-T10 מושגת ע"י כך שהאוזניות משמשות גם כאנטנה לקליטת הרדיו. יכול להיות שהשאלה שלי טיפשית, אבל האם זה משנה עם איזה אוזניות משתמשים? האם הכוונה היא לשימוש באוזניות שבאות עם הנגן בלבד, או שכל אוזניות שהן ישמשו כאנטנה?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בלק ברי ובעבר היה לי נוקיה e71 ואחרי חצי שנה או שנה כבר התחילו להופיע לי הודעות ביוטיוב. על זה שהפלאש ישן ואני צריך לעדכן אותו.אני הולך לקנות טאבלט samsung galaxy s 5.0 wifi השאלה שלי היא האם אחרי כמה זמן תופיע לי שוב הבעיה הזאת ואם כן איך אני יכול לפתור אותה?כי מהאתר של פלאש יש רק פלאש למחשב אז איך אני יכול לעדכן את הפלאש בטאבלט?ואם אפשר גם להגיד לי איך אפשר לעדכן את הפלאש בבלק ברי (זה פחות חשוב יותר חשוב עדכון הפלאש בטאבלט) תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אם אני קונה אותו בחו"ל אז אני יכול לשים עליו עברית?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי רשימה של ערכים, אני מעוניין שברגע שלוחצים על groupview כלשהו(fish names,cat names...) הערך של אותו group יכנס לtextview יש לי אובייקט BaseExpandableListAdapter שאחראי על בניית הרשימה תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, הגעתי לפורום הזה כשחיפשתי מידע על מערכות הפעלה חלופיות לאייפוד (מתנצך מראד אם המינוח שלי לא נכון, אני דיי בור בנושא) יש לי את האייפוד קלאסיק (120 ג'יגה) והוא דיי סבבה, הבעיה היחידה היא שאני לא סובל את itunes או את השיטה המרגיזה של הנגן לסדר שירים לפי הinfo ולא לפי התיקיות, (עד כה הייתי משתמש בiAudio עתיק של 20Gb, וחוץ מזה שהוא נראה כמו בלטה, שקל כמו אחת כזאת, והיה לו מסך קטן עם רזולוציה נמוכה, הסתדרתי עם המערכת הפעלה שלו רק בגגל שהיא סידרה את השיריום לפי תיקיות, ולא ניסתה לעזור לי בפולניות חונקת. הבנתי שיש איפודלינוקס ורוקבוקס, ורציתי לדעת אם יש עוד משהו שכדאי להשתמש בו, והאם כדאי להתשמש במשהו כזה למרות שהאחריות עדיין לא פגה. (ואם בכל זאת אני אוכל לחזור למערכת ההפעל…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתוך אתר POCKET WTF אוףףף אני לא יודע מה לעשות.. לקנות או לא..
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
זה הפלאפון: http://www.amazon.com/LG-Unlocked-International-Phone-Black/dp/B00LPMOD3M/ref=pd_sim_sbs_cps_3?ie=UTF8&refRID=0DWQGVQHD97H298A2XRF אז ככה, אני רוצה לקנות את LG G3 32GB לבן (בלינק זה השחור) בארה"ב, רציתי לדעת מה קורה עם אחריות. האם זו אותה אחריות כמו שאני קונה בארץ? מול מי אני מדבר כאשר יש תקלה וכו.. תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשתי ואני רוצים לעבור לגולן טלקום. איך אנחנו יכולים לדעת בוודאות של 100% שהמכשירים שברשותנו תומכים בגלישה ב-4G בגולן? מדובר על מכשיר אייפון 5 שנקנה בברצלונה ועוד מכשיר אייפון 6 שנקנה בארה"ב. האם יתכן שיהיו לנו בעיות מסויימות אם נעבור אליהם?
-
- 16 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
חבר שלי הביא את המכשיר לפני כמה ימים והסאונד שם ממש חלש, הספיקר חלש ולא כמו שמצופה ממכשיר שמתיימר להיות "נגן". בכל מקרה ידוע לי שהיו קיימות כמה שיטות להגברה של הסאונד בדגמים יותר ישנים ( בעיקר במוטורולה), ניסיתי להגביר דרך האקולייזר אך ללא הועיל. אם מישהו יודע איך אפשר להגביר את הסאונד דרך תוכנה או כל דרך אחרת אז זה יהיה לא רע. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני ממש מצטערת! אני חושבת שזה לא המקום הנכון לשאול את השאלה הזאת ויש סיכוי גדול שכבר שאלו את השאלה הזאת איפהשהו אבל לא מצאתי תשובה.... היום בכל מקום שאני רוצה להוריד משחק או תוכנה או כל דבר כמעט אני לוחצת על קישור להורדה ואז יש דרישה להשלמת הצעות: "PLEASE COMPLETE A SIMPLE OFFER BELOW" ורשימה של הצעות של פרסומות שאני צריכה להזין שם את הפלאפון שלי וכדומה. האם יש דרך לעקוף את זה? מה עושים? איך ממשיכים עם ההורדה. אני לא מצליחה לבטל את זה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי יש את הנגן X5 של IAUDIO ויש פה בעיה שכבר פעם שנייה חוזרת שפשוט החיבור של האוזנייה במכשיר דיי דפוק ותיקון של זה ועוד בלי אחריות זה, איזה 400 ש"ח בכל מקרה אני חשבתי לקנות את המכשיר D2 עכשיו השאלה היא אם יש הבדל משמעותי בין ה HDD של IAUDIO לבין נגן הפלאש? כאילו איך מתבצעת העברת השירים? כי לדוגמא יש את הITUNS של אפל ואני ממש לא התלהבתי שאני צריך להתקין תוכנה צד שלישי ולהעביר שירים. ועוד משהו בעתיד אתם חושבים שיצאו ;16 ג"גה זיכרון פלאש? ואם זה יתמוך בנגן הנ"ל תודה מראש לעונים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-