גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הוספתי לפלאפון החדש שלי (SAMSUNG GALEXY S) אפליקציה של יוטיוב ופייסבוק ואני מחובר לרשת האלחוטית, רציתי לדעת שאם אני נגיד אצא מהטווח של הרשת האלחוטית מה יקרה לזה... זה יעבור אוטומט לחבילת הגלישה? תיהיה דרך כל שהיא לבטל את זה ושהוא לא יעבור אוטומט לחבילת הגלישה ולעשות שזה פשוט לא יעבוד עד שאני אחזור לבית? ואם נגיד אני ארצה להכנס ליוטיוב/פייסבוק לכמה דקות אני פשוט אפעיל את זה ואחרכך אכבה את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקוה שזה הפורום הנכון לשאול. מדובר על כיסוי הרשת האלחוטית בבית ב-MESH .המחשבים שלי בממד ויש לי מחסן מחוץ לדירה. הייתי רוצה שיהיה כיסוי כי לפעמים יש בעיות קליטה אלחוטית בבית. הראוטר שלי הוא של בזק (אני מנוי שלהם). יש הצעה באמזון איטליה לקנות את המכשיר הזה TP-Link Deco P7 AC1300 + AV600 Wireless Home Network Hybrid Complete solution system המחיר כרגע ירד ל-199 יורו, האם זה שווה (הרוב כתוב באיטלקית אבל יש לי גם הסבר באנגלית) AC1300, HomePlug AV600; Wi-Fi + PLC Hybrid Mesh: Hybrid network increases bandwidth speed. With the power line NO distance limitations, more. Qualcomm Quad Core Processor and with the Deco P7 dis…
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
http://www.thestreet.com/story/10418052/1/gamestop-to-stop-zune-sales.html GameStop שאומנם מתמחה בעיקר במשחקי ווידיאו תפסיק למכור את נגן המולטימדיה Zune בהתחשב שזה רשת של מאות חנויות מיקרוסופט קבלה מכה רצינית גם פורסמו נתונים שעד היום נמכרו רק 2 מיליון Zune שזה נתון מאוד נמוך
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני יודע שאורנג', סלקום ופלאפון מפעילות רשת דור שלישי ב 2100, ואני יודע שפלאפון מפעילה תדר נוסף גם ב 850. האם זה נכון שגם סלקום מפעילה את זה? קראתי על זה בפורומים אבל לא מצאתי את זה בצורה מסודרת איפשהוא. אם מישהו יודע בוודאות יעזור לי מאוד.
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
חג שמח ! למישהו יצא לבדוק : 1. איזו מהירות גלישה רשת יו-פון מספקת ? 2. האם הם תומכים גם במכשיר מסוג - LUMIA 920 ? 3. האם יש להם בעיה של ניתוקים ברשת ( שיחות וגלישה ) ? 4. האם יש בעיית איטיות באינטרנט ? אודה על תשובתכם המהירה! מתכנן לעזוב (סוף סוף ) את רשת פלאפון ולעבור לחברת יו פון במחיר מבצע חג פסח של 10 ₪ לחודש לשלושה חודשים.
-
היי, חבר קנה בהמלצתי נקסוס 5X אני והוא שנינו מנויים ב-012 מובייל, החבילה של שנינו בתוקף. אצלו הפינג תמיד גבוה מאוד (100-2500) ומהירות 0.01-0.05 מגה ביט!! בעוד אצלי באותו מקום ובאותו זמן אני מקבל 40-90 מגה (אייפון 6s פלוס) השאלה היא האם הבעיה במנוי או במכשיר שלו? הבעיה הזאת לא תמיד קורית, לדוגמה ניסיתי להחליף סימים ופתאום הכל היה בסדר, וגם שהחזרתי אותם הכל היה בסדר, אבל במקומות אחרים (ההחלפה נעשתה בבית שלי) יש לו את אותה בעיה. הוא ממש מיואש הועבר לתמיכה טכנית:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
\ככה יש לי N70 שנשבר אני מחפש מכשיר חדש לא חייב מ אורנג סלקום וכאלה אפשר גם מחנויות פרטיות העיקר בארץ מה שאני מחפש במכשיר 1.בטריה חזקה 2.יפה 3.מצלמה טובה 4.שיהיה עם כמה שיותר פיצ'רים 5.עדיף נוקייה 6.שלא יהיה יקר קניתי ת N70 רק לפני שנה!!
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
יש לי גלקסי 3 . פתחתי דף של אנשי קשר עם תמונה , דף של המשפחה הקרובה. תמונת איש הקשר בוויז אינה אותה תמונה בדף אנשי הקשר של המשפחה . כשאני מוחק את איש הקשר בדף אנשי הקשר נמחק גם איש הקשר שבוויז .כשאני מחזיר את איש הקשר עם התמונה חוזר איש קשר בוויז עם תמונה אחרת ומספר אחר. התמונה של אותו אדם אינה נמצאת אצלי במכשיר . איך מסדרים את זה ? תודה מנו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהרים טובים חברים שאלה ברשותכם: יש תוכנה שאפשר להוריד אפליקציות מאפל סטור למחשב?
-
- 0 תגובות
- 366 צפיות
-
-
שלום למומחים יש לי גלקסי S8, בגרסת אנדרואיד הקודמת, היתה באפקליקציית ההודעות אפשרות לחסימת ביטויים ולא רק מספרים... מאז העדכון גרסה האחרון לאנדרואיד 9, אפליקציית ההודעות גם קיבלה עדכון "מעצבן" וכעת אי אפשר לחסום ביטויים, אלא רק מספרים. יש למישהו רעיון איך אפשר לחזור לגרסת אפליקציית הודעות ישנה? ממש מבאס. תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ! מאז ומעולם הייתי לקוח של פלאפון , אחרי שהשתחררתי מהצבא היה לי פלאפון ישן ללא "סים" , ורציתי סמארטפון ... באותה תקופה זה היה בדיוק כשחברת פלאפון הכניסה את הסים לתמונה . וכשרכשתי את הסמארטפון אמרו לי בחברה שעל מנת שיישאר לי המספר הטוב והישן שלי , אני אצטרך להיות בחיוב במשך תקופה של 3 חודשים עם עוד מספר (עוד כרטיס סים) שהוא מתחיל 0509(בנוסף ל-0502 שזה הרגיל שלי) אני הסכמתי וחתמתי על המספר עם הויזה שלי , המספר הישן הוא בבעלות של ההורים שלי (הם משלמים) . לאחר תקופה ארוכה שכחתי מזה , כי מעולם לא השתמשתי בסים הזה (0509) , אפילו לא פתחתי את הניילון שעל הכרטיס . שמתי לב שיורד לי מהחשבון בנק סכו"ם של 80 שקל בחודש , לא היה בדיוק פירוט וראיתי שזה תקופה ארוכה ככה ... התקשרתי ל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי מערכת ניידת (בלי רמקולים רציניים) של ARTECH http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27096 מישהו יודע אם היא תיקרא דיסק של שירים ישראליים ששמות הקבצים מורכבים מאותיות בעברית?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שאלה : מאיפה אני יכול להשיג פלסטיקה של n78 ומה עלותו ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לרכוש מחשב כף יד - יד שניה אני מעוניין לקנות את המחשב ASUS 696 אשר מגיע בשני גרסאות WM5 ו- WM6 יש הרבה שמתלוננים על WM6 שהוא לא תואם לתוכנות וכ"ו ....האם נכון הדבר??? האם אפשר להתקין על גרסה WM6 איי גו 8 ?? האם עדיף לרכוש את המכשיר בגרסתו הקודמת?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קניתי ניום מייזו מ6 + אוזניות JBL REFERENCE 220 אחלה נגן דרך אגב איך משנים ערכת נושא .. תודה אבי
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי את האפליקציה והיא נהדרת, אני יכול לרשום מתי נכנסתי ומתי יצאתי מהעבודה, לציין כמה אני מרוויח לשעה והוא מחשב לי הכל לבד + שומר לי את התיעוד של המשמרות שלי. נהדר לעובדי משמרות. העניין הוא שראיתי שאפשר לנהל שם יותר מעבודה אחת, ולכן, מאחר והתחלתי לעבוד בעוד מקום הכנסתי את ההגדרות, שיניתי את כל מה שצריך לעשות. כשלחצתי על העבודה השניה (Y נניח) ועשיתי Punch in ראיתי שגם העבודה הראשונה (X) מתחילה "לרוץ" וכאילו זה סופר לי זמן בשתי העבודות - זה גרוע, מן הסתם אני לא עובד בשתי העבודות במקביל. כך יוצא מצב שכל התיעוד נהרס והחישוב הכלכלי גם כן. אשמח לפיתרון (אם יש), אני בספק אם זו היתה כוונת המשורר מההתחלה. כנראה אני מפספס הגדרה כזו או אחרת
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה .. קניתי בפלאפון מחבר שהוא של חברה אחרת (סלקום) ואני רוצה לפרוץ אותו לכל החברות שיתאים לי אז ראיתי מדריכים וניתקלתי במדריך הזה : הוא פשוט טוב וחלקו עובד לי... אבל אני פוחד להישתמש בו עד הסוף לפחות עד החלק שצריך לערב את המחשב... יש לי שאלה... תיראו את המדריך (עם התוכנה הזאת) ותגידו לי אם יש כלשהו סכנה למכשיר?? שלא ישרף שלא כלום כי אין לי ביטוחח
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום,אני חדש בתחום האנדרויד. יש לי galaxy w, וכידוע הוא מגיע עם מע' הפעלה 2.3.6.בחנות התקינו לי עברית מלאה.ברצוני לדעת, באם אני מעדכן ל-ICS לפי המדריכים השונים ברשת:1. האם אוכל להמשיך להשתמש בתוכנת KIES ובתוכנת samsungdive ללא כל בעיות?2. האם כל התפריטים ישארו בעברית או שאצטרך להוריד תמיכה נוספת בעברית (אם קיימת)? מה בנוגע ליישור שורות לימין?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש ל נוקיה 6288 אני מחבר את האוזניה שהקיבלתי עם המכשיר והמכשיר עושה מתחיל בשרשרת reset שלא נגמרת אלא אם כן אני מוציא את האוזנייה התקשרתי לאורנג' הם אמרו שהיא אולי מקצרת ובגלל זה יש את הפאקים ניסיתי אוזניית בלוטוס וגם כבל מתאם לשמיעת השירים ברמקולים רגילים וזה עובד מה עושים? הלכו האוזניות? משהו במכשיר?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי בבית את APEX DVX-811 נגן DVD MPEG4 ניסיתי לצרוב את קובץ השדרוג כקובץ תמונה על דיסק DVD-RW באמצעות התוכנה CDBurnerXP הכנסתי את הדיסק ל DVD וזה רשם CD unknown מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אוקיי עשיתי בירורים לגבי טלפונים בקטגוריה עד 1100 שקל ומצאתי כי ביחס מחיר תועלת וביקורות הסולה הכי טוב עכשיו החשש שלי הוא זה: הדגם שנמכר בארץ כולה כמעט הינו MT27i אבל יש לי חששות שהוא לא תומך בתדר 850 של דור 3 אלא רק דגם הmt27a אני לקוח של hotmobile אך משום מה כל חנות שמפרסמת אותו אומרת שהוא כן תומך ב850 עכשיו הנה מה שהכי גורם לי לחשוש http://gadget-mobile.co.il/items/131469#techDetailsAName זאת החנות שאני רוצה לקנות ממנה (אגב אם מישהו מכיר חנות בראשון או בתל אביב שיש פחות חשש לקופסא פתוחה בעיית אמינות\טכנאים רמאים בשקל אני אשמח להמלצה או שהחנות הזאת טובה מספיק) באתר אני רואה בברור בבחירת הדגם את החשש שלי אבל הבעיה שהם רוצים עוד 150 שקל בשביל הדגם השונה עכשיו החששות נכונו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות psp עכשיו השאלה האם כדי לקנות חדש הוא יד שניה ? והאם אפשר לפרוץ את הpsp לבד ? ואם פורצים את ה psp האחריות יורדת ? ומה טווח המחירים היום של psp slim lite ?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
האם לדעתכם הנגן הזה שווה את הכסף http://zap.co.il/model.asp?model_id=676583 מאוד אהבתי אותו והוא נראה לי נגן טוב אפשר ביקורות עליו כי אני לא מוצא משהו אמין איזה תקלות ובאגים יש לנגן אם בכלל? והאם יש מוצר אחר בטווח מחירים הזה שיותר טוב מהA3 השימושים הם בעיקר סרטים וסרטונים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-