עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by xytkhi,

היי מהו מחירו ההוגן נכון לימים אלה? ואם אפשר.. מאיפה ניתן להשיגו במחיר הכי זול ? חדש כמובן עם אחריות. תודה !

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  2. אהלן... לפני שנתיים וחצי קניתי את הSony Ericsson K700...מכשיר חמוד שעומד מבחינה טכנולוגית בשורה אחת עם המכשירים שמשווקים היום...עם זאת - המכשיר מלא בתקלות טכניות, מצלמה גרועה וג'ויסטיק שמתקלקל כל יומיים. לכן החלטתי להחליף מכשיר... חשוב לציין שהמצלמה היא, לטעמי, הפיצ'ר המרכזי במכשירים של היום ,לכן גם יש לי העדפה למכשירים עם AUTOFOCUS ומצב מאקרו [ופלאש נורמאלי]... האופציות הן: -Sony Ericsson K800 -המכשיר שאני חרמן עליו כבר איזה שנה וחצי...הבעיה שלי היא העובדה שהמכשיר מתחיל להיות וותיק בשוק, והבנתי שבעיות הג'ויסטיק של הK700 וה-W800 הגיעו גם למכשיר הזה... עם זאת - יש לו מצלמה אדירה ומסך מדהים... -Nokia 6500S - מכשיר בעל נתונים טכניים זהים לK800, לכן חשבתי ללכת עליו...השאלה המ…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  3. סרטוני פרסומת מהעבר בהם ניסתה היצרנית הקוריאנית לעשות צחוק מיריבותיה בשל מאפיינים חסרים נעלמו להם בשקט מהחשבונות הרשמיים של החברה - אבל הרשת אף פעם לא שוכחת לכתבה

4. מי שרכש או מכיר - LG Viewty KU990 אשמח לקבל ביקורת על המכשיר הזה...האם הוא מומלץ / איכותי ? יש איתו בעיות ? ועוד דבר - במכשירים בעלי מסך מגע - האם זה מתחמם באוזן כשמדברים בטלפון ? תודה למי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by doker,

נכנסתי ל Update Service עכשיו עשיתי מה שהוא אמר ללחוץ C בעת החיבור לUSB ואז הפלאפון אמר שהוא מחובר להתקן להעביר נפחים גדולים משהו כזה וזהו במחשב הוא עדיין אומר לי לעקוב אחר ההוראות והוא לא ממשיך מישהו יודע מה הבעיה והאם אפשר לנתק את המכשיר? בבקשה זה ממש דחוף

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by altec,

ברשותי GPS RECIEVER אשר אני מחבר אותו ב- Bluetooth לכף יד שלי. בארץ הוא עובד שיגעון ומזהה לוויינים נהדר עם IGO6, אבל באירופה הוא לא מזהה לוויינים עם IGO8 בכלל... מישהו יכול להצביע על הבעיה ?? שכרתי רכב גרמני וניסיתי לאתר גם במצב סטטי ומחוץ לאוטו ובכל מצב אחר אפשרי.... אשמח לעזרה... תודה !!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  7. מישהו יודע איפה ניתן להשיג בזול ? ולכמה ימים היא מחזיקה לכם עד לטעינה (לאילו שלא מדברים הרבה...עד 20 דקות ליום) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  8. Started by supercars,

כותרת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  9. אני מחפש שלט אוניברסלי ללא סוללות ! השלט ניטען על ידיי סיבובים של מנגנון מכני שמותקן על השלט. מצאתי רק דגם אחד של שלט כזה הבעיה איתו שהטעינה מחזיקה רק שבעה ימים (כל שבוע לטעון מחדש) ואני מחפש טעינה שתחזיק זמן ארון יותר. מישהו ראה דבר כזה באיזשהו אתר ברשת העולמית ? אשמח לכל לינק

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  10. היי אני עצוב!!!! לפני זמן מה התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7 ומאז אינני מצליח לקשר בין מחשב כףהיד מיו 350P לבין המחשב השולחני. כאשר היתה לי מערכת ההפעלה XP לא היו כמעט בעיות,הצלחתי להעביר כל מיני דברים מהמחשב השולחני למחשב כף היד.כגון תמונות ,תוכנות,שירים וכו'. כעת אנני מצליח לבצע שום פעולה.קניתי קורא כרטיסי זיכרון וכך אני מעביר דברים,מהמחשב ואליו.אבל ברגע שיש על כרטיס הזכרון תוכנה נוספת אי אפשר להפעיל את תוכנת הניווט IGO8. ניסיתי כל מיני דרכים אך ללא הצלחה. האם יש למישהו רעיון,דרך,עצה איך לפתור את הבעיה.ולא לחזור ל חלונות XP תודה לכל המשיבים והמתעניינים. ביי

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  11. עד היום הייתי עם ה-HS820 והייתי ממש מרוצה ממנה (קלה, קלילה, זמן סוללה סביר, מחיר שווה לכל נפש), אך לצערי היא נהרסה (אשמתי). עכשיו אני מחפש משהו דומה אבל עם עוצמה ואיכות שמע קצת יותר טובים כי לפעמים בנהיגה לא שמעתי איתה את כל השיחה והצד השני היה צריך לצרוח : * בבקשה לא לדחוף לי אוזניות ב600 שקל, אין שום סיבה שאני אשלם כפול מאוזניה שבסך הכל אהבתי. * למרות שהאוזניה היתה אחלה, אני לא ממש חושב לקנות שוב אותו דגם (לא אוהב לחזור על דברים שכבר קניתי, צריך קצת שינוי). * עצה לחיים, לעולם אל תסמכו על או'אי. תודה (:

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  12. שלום, אני מחפש את הכיסוי Speck Candyshell לאייפון 6/6s ולא מצליח למצוא כ"כ.. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המגן הזה במחיר שפוי (לא יותר מ-150 שקל)? אשמח לשמוע על חנויות באיזורים אשקלון\אשדוד\ראשל"צ.... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  13. למה להסתפק רק במערך מצלמות כפול רק מאחור או רק מקדימה? לכתבה

14. Started by חן מ,

שלום אחרי מחשבות רבות,חשבתי כבר שאם אני צריך לחכות כל כך הרבה זמן לנוקיה 5800,עדיף שאני אתפשר ואלך על איזשהו אריקסון חשבתי על הW595,שהוא גם זול וגם נראה מצויין.מבחינה ביצועית איך הוא?המסך גדול?רואים טוב?שומעים טוב?יש משחקים כאלה נחמדים? איך הוא מבחינת מוזיקה?כמה גי'גה זיכרון אפשר להכניס עליו? ספרו עליו קצת תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  15. אחרי ה-Le Max Pro המרשים, אנחנו מקבלים פרטים ראשונים גם על ה-Vivo XPlay 5S המרשים לא פחות אנחנו עדיין ממתינים בדריכות לסמארטפון ה-Snapdragon 820 הראשון אשר באמת אפשר יהיה לרכוש בחנויות, אך עד שזה יקרה מתווספים עוד ועוד מכשירים מסקרנים ומרשימים (על הנייר) שמיועדים להתבסס עליו. הפעם מדובר ב-XPlay 5S של חברת Vivo הסינית השאפתנית. לפי נתונים שעלו למאגר של מבחן הביצועים Antutu ומגובים בתצלום מודלף, הסמארטפון החדש יציע מסך בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,560 פיקסלים, זכרון RAM בנפח 4GB, נפח אחסון פנימי של 64GB, מצלמת 16 מגה פיקסל ראשית, מצלמת 8 מגה פיקסל משנית, מערכת אנדרואיד מרשמלו – ואת השבב החדש והעוצמתי של קוואלקום, כאמור. המפרט הכללי של Vivo דומה…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by Scorpion-X,

היי ככה רכשתי לפני מספר ימים בארץ את הנגן Iriver Clix של 2 ג'יגה חיברתי אותו למחשב המחשב קלט אותו והראה לי את הספריה שלו במחשב הבעיה היא שהמסך שלו לא נדלק מה שלא ניסיתי לעשות הוא לא מראה לי שהוא נטען והמסך לא עובד ניסיתי ללחוץ על כל מיני כפתורים וזה לא מגיב יכול להיות שיש תקלה במכשיר או שאני עושה משהו לא נכון? תודה ענקית ענקית מראש כפיר

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by netivi,

שלום לחברי הפורום, אבקש לקבל חוות דעת לגבי המכשיר HTC P3600 או מכשיר אחר שמתקרב למפרט הטכני שלו .... תודה,

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by omri_ro,

אני מדבר על הI9000 הBT לא נדלק(והאפשרויות בתפריט פשוט נשארות) ורק לאחר הפעלה מחדש ניתן להפעילו, קורה אחת לכמה ימים.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  19. אני רוצה לרכוש סמראטפון של אנדרואיד (סמארטפון ראשון, אני עדיין עם נוקיה מיושן..) חשוב לי שיהיה מסך איכותי, יגיב מהר, ומצלמה לא גרועה. ראיתי שאפשר לרכוש מכשירים סינים עם נתונים ממש גבוהים, שעולים לי לדרישות, במחיר מצחיק. 2000 שח זה התקרה שאני מוכן להוציא על פלאפון, אבל אני מעדיף לחסוך ולקנות מכשיר סיני בסביבות האלף שח, אם הוא מרשים ועל רמה. ראיתי שיש סתם מכשירים סינים בebay, ויש מותגים סינים כמו zopo וmeizu מומלץ בכל זאת מותג? או שזה אותה רמה? והבנתי שכדאי לבחור מכשיר עם מעבד טוב, כמו MTK6575, וגרסת אנדרואיד 4 ומעלה, יש עוד משהו שכדאי לשים לב עליו? וכדאי לחכות ליציאת מעבד חדש (עוד חודש?), או שיהיה בגרסה 4.1 (יצא לפני שבוע) או שזה לא כזה משמעותי? מה שאהבתי באתר של zopo, זה…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  20. איך ב-EASY H10 אני הופך את הכתב של התגיות? תודה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by Googleness,

קודם כל אני לא מחפש טלפון נייד יש לי N95 וגם בפונקציות שלו אני בקושי משתמש. אני מחפש מכשיר שיאפשר לי: 1. לקרוא E-Books (לאחרונה התחלתי לקרוא ספרים בפורמט PDF זה הרבהה יותר נוח). 2. לצפות בקבצי וידאו. 3. לא מחייב בכלל אבל גישה לאינטרנט אלחוטי\סלולרי (יש לי סים עם חבילה בסלקום) בשביל קצת חדשות באינטרנט. בקיצור ראיתי כל מיני מכשירי טאבלט למיניהם ומכשירי אייפון\אנדרואיד סלולריים למיניהם אבל באמת שבשביל מה שאני צריך זה 2 הסיבות הראשונות והשלישית היא צ'ופר. התקציב שלי בסביבות ה1200 שקל +- עדיף כמה שיותר זול גם לא מפריע לי אם יש לקנות יד שנייה. מה אתם ממליצים? עריכה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=789851

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  22. זו לא בדיחה: הענקית הקוריאנית מתכננת להפסיק בייצור תצוגות בטכנולוגיה הוותיקה - ולמקד את מלוא המשאבים בייצור QD-OLED ו-AMOLED לכתבה

23. שלום לכולם, הסוני-אריקסון שלי התקלקל ולכן השאלתי באופן זמני מכשיר סאמסונג מדגם sgh-z240 ברשת אורנג'. הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר אותו לדיבורית שמותקנת אצלי ברכב. הדיבורית היא של חברת blutalk, קבועה ברכב, ועובדת מצויין עם מכשירים אחרים. הסלולארי מזהה את הדיבורית ומתחבר אליה אבל כשמוציאים או מקבלים שיחה השמע לא עובר לדיבורית ולא מושמע במכשיר עצמו. כשאני נכנס לתפריט ובוחר "העבר שמע לטלפון" אני שומע את השיחה במכשיר וכשאני בוחר להעביר את השמע חזרה לדיבורית - אין כלום. האם משהו נתקל בתופעה כזאת? מה אפשר לעשות?

24. Started by shahars1,

יש ברשותי מכשיר כזה המשמש אותי רק לניווט אך יש בו אופציה לשמוע שירים ולראות תמונות. בערכה היה כבל USB לא היתה שום תוכנה עם המכשיר. אני מעוניין לדעת איך מורידים שירים/סרטי וידאו/תמונות מהמחשב למכשיר. תודה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.