גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
למה להסתפק רק במערך מצלמות כפול רק מאחור או רק מקדימה? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
קודם כל העיברית אצלי הפוכה .... כאילו השירים השמות שלהם יותר נכון רשומים הפוך... וזה מעצבן והייתירוצה לדעת אם יש דרך לסדר את זה...
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש ברשותי את המכשיר הנ"ל ןאני מעוניין להכניס לכרטיסי זיכרון סרטים מסויימים כאשר אני מכניס את הסרטים המכשיר לא מזהה מישהו יודע לאיזה פורמת צריכים לשנות את הסרטים
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
http://www.mypocketpcmobile.com/ETENX500andASUSP535ComparisonReview/tabid/167/Default.aspx האם יש למישהו השוואה יותר מעודכנת שמסתמכת על נסיון מעשי ולא על נתוני יצרן ?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי, קניתי מכשיר Nokia 6120c (דור 3.5) של סלקום ואני מחפש דרך להתחבר עם מחשב דרכו לאינטרנט (אני מכיר דרך לעשות את זה עם אורנג'). מישהו מכיר דרך כזה?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הטאבלט הנאה של היצרנית הסינית זמין לרכישה כעת במחיר נמוך יותר מבעבר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי ככה רכשתי לפני מספר ימים בארץ את הנגן Iriver Clix של 2 ג'יגה חיברתי אותו למחשב המחשב קלט אותו והראה לי את הספריה שלו במחשב הבעיה היא שהמסך שלו לא נדלק מה שלא ניסיתי לעשות הוא לא מראה לי שהוא נטען והמסך לא עובד ניסיתי ללחוץ על כל מיני כפתורים וזה לא מגיב יכול להיות שיש תקלה במכשיר או שאני עושה משהו לא נכון? תודה ענקית ענקית מראש כפיר
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
נכנסתי ל Update Service עכשיו עשיתי מה שהוא אמר ללחוץ C בעת החיבור לUSB ואז הפלאפון אמר שהוא מחובר להתקן להעביר נפחים גדולים משהו כזה וזהו במחשב הוא עדיין אומר לי לעקוב אחר ההוראות והוא לא ממשיך מישהו יודע מה הבעיה והאם אפשר לנתק את המכשיר? בבקשה זה ממש דחוף
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
התקנתי את הרום של AOKP ואני לא מצליח למצוא באינטרנט שום פתרון ל2 בעיות שיש לי: 1. לפני השדרוג היה לי עדכונים אוטומטיים לכל האפליקציות חוץ מכמה בודדים. עשיתי את זה דרך הפלייסטור והורדתי את הv לעדכונים האוטומטיים מהעמודים שלהם בפלייסטור. עכשיו אני לא מצליח לעשות את זה.. 2. אני מצליח לחבר את הפלאפון למחשב רק כאחסון חיצוני. הצלחתי לחבר את זה כmtp פעם אחת כשחיברתי למחשב בפעם הראשונה. אבל אז החלפתי לאחסון חיצוני (mass storage ) ומאז לא הצלחתי לחבר שוב כmtp. מה עושים? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש סמראטפון של אנדרואיד (סמארטפון ראשון, אני עדיין עם נוקיה מיושן..) חשוב לי שיהיה מסך איכותי, יגיב מהר, ומצלמה לא גרועה. ראיתי שאפשר לרכוש מכשירים סינים עם נתונים ממש גבוהים, שעולים לי לדרישות, במחיר מצחיק. 2000 שח זה התקרה שאני מוכן להוציא על פלאפון, אבל אני מעדיף לחסוך ולקנות מכשיר סיני בסביבות האלף שח, אם הוא מרשים ועל רמה. ראיתי שיש סתם מכשירים סינים בebay, ויש מותגים סינים כמו zopo וmeizu מומלץ בכל זאת מותג? או שזה אותה רמה? והבנתי שכדאי לבחור מכשיר עם מעבד טוב, כמו MTK6575, וגרסת אנדרואיד 4 ומעלה, יש עוד משהו שכדאי לשים לב עליו? וכדאי לחכות ליציאת מעבד חדש (עוד חודש?), או שיהיה בגרסה 4.1 (יצא לפני שבוע) או שזה לא כזה משמעותי? מה שאהבתי באתר של zopo, זה…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש שלט אוניברסלי ללא סוללות ! השלט ניטען על ידיי סיבובים של מנגנון מכני שמותקן על השלט. מצאתי רק דגם אחד של שלט כזה הבעיה איתו שהטעינה מחזיקה רק שבעה ימים (כל שבוע לטעון מחדש) ואני מחפש טעינה שתחזיק זמן ארון יותר. מישהו ראה דבר כזה באיזשהו אתר ברשת העולמית ? אשמח לכל לינק
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
ה-Nubia Z11 של תת המותג מחברת ZTE יגיע לשווקים המערביים בקרוב מאוד, עם חומרה של מכשיר דגל במחיר תחרותי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניינת לרכוש את הסמארטפון הראשון בחיי. דרישות: מצלמה טובה, וידאו טוב כולל איכות קול טובה. אני צריכה שיוכל לצלם גם קטעים ארוכים... רשמקול טוב, עם אותו כנ"ל, איכות ואורך. הוא צריך להיות גם מסוגל לתפקד כראוטר כדי שאוכל לגלוש בעזרתו במחשב הנייד שלי, מערכת הפעלה נוחה ואורך בטריה טוב. מחיר- כמה שפחות... אה, ומקלדת נוחה וגדולה, מסך נוח וגדול וכו'. לא חובה מקלדת פיזית, אבל זה יכול להיות נוח. ושזה יוכל לעבוד עם כל החברות.
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי מהו מחירו ההוגן נכון לימים אלה? ואם אפשר.. מאיפה ניתן להשיגו במחיר הכי זול ? חדש כמובן עם אחריות. תודה !
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הסמארטפון החדש והמבטיח של סמסונג נחשף במלוא הדרו, כמה ימים לפני אירוע ה-Unpacked הגדול לכתבה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
- 2 followers
-
-
מי שרכש או מכיר - LG Viewty KU990 אשמח לקבל ביקורת על המכשיר הזה...האם הוא מומלץ / איכותי ? יש איתו בעיות ? ועוד דבר - במכשירים בעלי מסך מגע - האם זה מתחמם באוזן כשמדברים בטלפון ? תודה למי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, הייתי בהוט מובייל והתנסיתי במכשיר, גיליתי שדגמו של המכשיר לפי ההגדרות הוא I9505X. איזה דגם זה בדיוק? ובמה הוא שונה מגרסת ה-I9500 הרגילה? הגודל שונה? הביצועים שונים? המסך? או שזה הכל בדיוק אותו הדבר רק שפשוט ללא שיחות ואסמסמים וזה רק להתנסות? כי ניסיתי אותו שם ונורא אהבתי, הוא היה נורא מהיר ולא נתקע, כמעט ולא התחמם, מסך מדהים וכו'.. ואני חושש שבמידה ואקנה את ה-I9500 זה לא יהיה אותו הדבר וכמו שאהבתי את זה. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
דיווח טרי עם נתונים מספריים אינו מצייר תמונה אופטימית במיוחד עבור השבב הבכיר החדש של סמסונגלכתבה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות את ה ZVP ויש לי שאלה לגבי מטען לחשמל. מישהו יודע אם אפשר להשיג בארץ במחיר נורמלי? ראיתי בחנות שנקראת imtech במשהו כמו 170 ש"ח וזה נראה לי יקר מאוד. יש לי בבית מטען כזה שהשתמשתי בו לנגן אחר, הוא מוציא 5V וזרם של 700mA, אבל הבנתי שהנגנים של creative צריכים את המטען שלה. השאלה שלי אם הנגן יכול להיפגע אם אני אנסה לטעון אותו בעזרת המטען הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה שאני אוהב על אפליקציה זו זה מאגר עשיר שלה. מה שאני לא אוהב זה ניסיונות שלה להפוך לחייגן ושולח SMS ברירת המחדל. הממשק שלה עמוס בפרסומות ולא ידידותי מבחינת שימוש. מעבר לזה נמאס מהתראות של אפליקציה על שידרוג מנוי. מישהו יכול להמליץ על אפליקציה אלטרנטיבית? חשוב לי בעיקר מאגר וממשק טוב ללא בקשות שידרוג מנוי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות להתקין עליו גירסה משופרת שנכתבה ע"י משתמשים. כי יש כמה דברים שאני רוצה לשנות בפלאפון המסריח הזה: 1. להגביר את הרמקול! הרמקול כל כך חלש שזה לא יאמן. 2. למחוק את כל החרא שאורנג שמו עליו ונעלו את זה ממחיקה, סתם תופש לי יאמבה מקום. 3. אולי לשנות לו קצת את העיצוב אם אפשר. ועדיין לשמור את העיברית לקריאה וכתיבה של הודעות. מישהו יודע איך אני עושה אז זה?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ברשותי GPS RECIEVER אשר אני מחבר אותו ב- Bluetooth לכף יד שלי. בארץ הוא עובד שיגעון ומזהה לוויינים נהדר עם IGO6, אבל באירופה הוא לא מזהה לוויינים עם IGO8 בכלל... מישהו יכול להצביע על הבעיה ?? שכרתי רכב גרמני וניסיתי לאתר גם במצב סטטי ומחוץ לאוטו ובכל מצב אחר אפשרי.... אשמח לעזרה... תודה !!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להשיג בזול ? ולכמה ימים היא מחזיקה לכם עד לטעינה (לאילו שלא מדברים הרבה...עד 20 דקות ליום) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכשיר ה MIO 168 RS שלי, צלל אמש והתרסק אל הרצפה. למזלי, הוא לא ניזוק והוא נדלק אחרי כמה דקות. לצערי, כל המידע שהיה עליו נמחק כמו אחרי Hard Reset. ברשותי מותקנת תוכנת SPB BackUP ואני מבצע עדכון שבועי. בכרטיס הזכרון שיש לי במכשיר, מותקנת התוכנה וגם קובץ הגיבוי. למרות זאת, כשאני בא לעשות שחזור, המכשיר מציג את ההודעה "File Corrupted" האם יש בכל זאת דרך לשחזר את המידע החשוב שקיים עדיין על כרטיס הזכרון? אחרי הכל, אני בספק עם הקבצים על כרטיס הזכרון ניזוקו מהנפילה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את הכיסוי Speck Candyshell לאייפון 6/6s ולא מצליח למצוא כ"כ.. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המגן הזה במחיר שפוי (לא יותר מ-150 שקל)? אשמח לשמוע על חנויות באיזורים אשקלון\אשדוד\ראשל"צ.... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-