עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by gkman,

התקנתי את הרום של AOKP ואני לא מצליח למצוא באינטרנט שום פתרון ל2 בעיות שיש לי: 1. לפני השדרוג היה לי עדכונים אוטומטיים לכל האפליקציות חוץ מכמה בודדים. עשיתי את זה דרך הפלייסטור והורדתי את הv לעדכונים האוטומטיים מהעמודים שלהם בפלייסטור. עכשיו אני לא מצליח לעשות את זה.. 2. אני מצליח לחבר את הפלאפון למחשב רק כאחסון חיצוני. הצלחתי לחבר את זה כmtp פעם אחת כשחיברתי למחשב בפעם הראשונה. אבל אז החלפתי לאחסון חיצוני (mass storage ) ומאז לא הצלחתי לחבר שוב כmtp. מה עושים? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by amadey,

הי, -------- אני חושב על קניית iphone 6s plus. -------- האם יש מקום ממולץ בחו"ל שכדאי לקנות בו? או שהמחיר יהיה זהה (אחרי מהסים) לזה שבארץ?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  3. Started by אביהרץ,

נכנסתי סתם לאתר הזה: http://www.iphones.co.il/ תראו מה יש לאיפון: -תוכנה שאפשר דרכה להתחבר למחשב מרחוק -משחק רשת ממש טוב האיפון הזה.. וחשבתי שאני עם N95 ולא יחסר לי שום דבר, אני קצת מצטער

4. שלום לכולם! אז ככה.... אני צריך לעדכן FIRMWIRE לאחרון? אם כן אז איך? יש איזה קודים או משהו להגברה ? תודה= )

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by kobibo,

ראיתי פה שלא מעט ממליצים על הנגן הזה ורציתי לדעת האם זה פשוט ליצור עליו playlist כמו על ה sansa? איך הפונטים בעברית, האם הם נראים בצורה סבירה ?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by DUDEnamE,

הגרסה של הפלאפון שלי היא גרסת הרדיו ככה לפחות רשום אבל אין שום אופציה של רדיו מצאתי תוכנות מסויימות אבל זה רק רדיו דרך אינטרנט ז"א שאין מקלט רדיו בפלאפון למרות שרשום שזה גרסאת רדיו? עם אפשר גם תוכנה שיכולה לגבות את כל המכשיר אל המחשב ואז חזרה? בסלקום לא מצאתי מענה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  7. כרטיס זכרון של פלאפון ושל מצלמה דיגיטלית הן מאותו סוג?(שימוש גם בפלא וגם במצלמה)

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  8. מישהו אולי יודע איפה אני אוכל למצוא כאלו? תודה.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by ftom2,

לא מבין הרבה בנושא אז אם צריך עוד פרטים תגידו...

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by robitusinm,

שלום לכם. ניסיתי לחפש בהיסטוריה של האתר,אך,לצערי,לא מצאתי את שחיפשתי.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  11. הצמד החדש והחדיש של אפל יגיע לישראל ביום חמישי הקרוב, ותגי המחיר הרשמיים נחשפים לכתבה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  12. Started by or2077,

לא מזמן קניתי סמסונג E250 אבל יש לי בעיה עם נגן המדיה שלו אי אפשר לראות שם סרטונים על כל המסך מישהו יכול להביא נגן מדיה שאני אוכל להתקין על הפלא ואני אוכל לראות על כל המסך יש לי מתאם בלותו'ת (או איך שלא אומרים את המילה הזאת) כך שאני יכול להעביר מהמחשב הרזולוציה היא 128x160 אם זה משנה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  13. בעבודתי אני משתמש הרבה בטלפון , ולכן חשוב לי שישמעו אותי ברור . מחפש אוזניית בלוטוס עם איכות סאונד גבוהה ניסיתי הרבה אוזניות אבל בכולם הצד השני התלונן על קטיעות ודיבור מרוחק . כמו כן חשוב לי שכפתור ההפעלה של האוזניות יהיה מתג ,ולא לחצן שמצריך לחיצה ארוכה . מנסיוני לחצנים אלו אתה לא תמיד בטוח שהם נלחצו כמו שצריך וכו' ולפעמים בנעגה כשאתה מנסה לחבר את המכשיר הדבר מסורבל בשונה ממתג שנורא ברור האם לחצת או לא . אני לא מוגבל במחיר, אני מוכן להשקיע סכום יפה . תודה לעונים.

14. Started by Y-T-M,

אני עוד מעט הולך לעבור תוכנית ואני צריך לבחור מכשיר בסלקום..ואני לא יודע איזה לקחת אני מחפש מכשיר כמובן עם נגן מוזיקה גלישה באינטרנט וכ'ו אבל גם חשוב לי מאוד שהוא לא יהיה מקרר כבד ושזמן הסוללה שלו יהיה בגדר הסביר בוא נגיד שלא תוך שעתיים יירד לי פס סוללה..גם שלא יהיה איטי..שמתי עין על הN86 החדש איך הוא..ואני ישמח לקבל עוד המלצות על מכשירים אחרים..אני מחליף מנוקיה 3100 אז תבינו..

15. Started by BAZOOM23,

בבקשה אנשים טובים!! יש לי בעיה עם המיני דיסק, הוא מעביר רק חלק מהשירים שאני אומר לו להעביר (הוא אומר שאלה שירים שהוא לא יכול לעשות להם COVERT - אבל הם קבצי MP3 רגילים!!!! כמו שירים שהוא כן מעביר!!!!! ) אין לי מושג מה לעשות הורדתי את הSONICSTAGE המעודכן והוא עדיין עושה את זה!!! HELP ME PEOPLE!!!!!! אני מתוסכל!!!!!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by moshe_5,

האייפון 4 שלי פתאום התחיל לרטוט והוא לא מפסיק (זה מגיע בקטעים כמו שמתקשרים אליך) המסך לא נדלק ואי אפשר לעשות כלום מה לעשות?!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by lobengula,

רציתי לשאול את דעתכם ואם למישהו כבר יש את הנגן הזה, האם הוא טוב http://www.mp3zone.co.il/Products/ProductPage.aspx?productId=129 כעיקרון אני רוצה שתהיה אפשרות הקלטה טובה וגם שתהיה איכות שמיעה מעולה. עוד משהו מאוד חשוב זה שתהיה אפשרות לתייק את השירים כאילו שיהיה נוח לנווט בפנים. תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  18. Started by chap123,

ישנו דגם שראיתי באינטרנט GPS דגם 351 Glileo עם מסך 3.5" שבא עם תוכנה לניווט עירוני של GPS2GO ... העסקה היא 500 שקלים במקום 1000 והשאלה האם היא משתלמת שכן הדגם אינו מוכר לי לעומת חברות גדולות כמו mio ו- Assus ...?? עזרה... ???

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  19. בבעלותי נגן zen vision שקניתי בחו"ל (30 ג'יגה). יום אחד הנגן החליט לשבוק חיים הלך ההארד דיסק אז ככה שאין לי מה לעשות ואני צריך לשלוח אותו לתיקון דיברתי עם איסטרוניקס והם רוצים שאני אביא את הנגן אליהם, אשלם 80 שקל על בדיקה ורק אז הם יגידו לי כמה יעלה לי להחליף לו את ההארד דיסק מישהו פה יכול להגיד לי כמה בערך זה יעלה לי כדי לדעת בכלל אם זה רלוונטי????

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by אוראל-ס,

יש לי את המכשיר של רשת פלאפון lg8300 ( ראו תמונה )http://img87.imageshack.us/img87/2419/lgvx8300gd2.jpg עכשיו היה אמור להיות בו אפשרות ל-Bluetooth אבל החברה חסמה את האפשרות הזאת בטענה שזה עשה להם בעיות במכשיר. במקום זאת הם אפשרו Bluetooth רק לאוזניה ולא לקישור בין מכשירים אחרים והעברת קבצים.. שהייתי ברשת פלאפון שאלתי בקשר לשידרוג תוכנה הטכנאי שלהם אמר לי שהחברה לא מתכוונת להביא בקרוב שידרוג תוכנה אבל אמר שאפר לפרוץ את החסימה שלהם דרך תוכנה או לא יודע מה... מישהו יודע על מה מדבור איך אפשר לעשות את זה..? שאני מפעיל בלוטוס פלאפונים מסוגלים לזהות אותי ואני אותם פשוט אין לנו אפשרות להתחבר אחד לשני...

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by omrij,

מיועדת למכשירים סלולריים מבוססי atom 2010 הולכת להיות שנה מעניינת לשוק בסלולר

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  22. שלום, הורדתי תפריטים שבאים עם הערכת נושא שהורדתי, אין לי שמץ איך איך אני מתקין את זה בפלאפון. הודה מאד אם יעזרו לי בזה.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  23. למה להסתפק רק במערך מצלמות כפול רק מאחור או רק מקדימה? לכתבה

24. אני מקבל שגיאה 1418 כשאני מנסה לעשות שיחזור לאייפוד ועכשיו המכשיר נעול ניסיתי לעשות את מה שהסבירו באתר של apple- הקובץ bat עכשיו אני תקוע עם אייפוד שלא עובד בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by dror_gh,

שלום חבר שלי קנה מחו"ל מבנאדם NOKIA 6131 עם עברית . היום עשינו לו עדכון גרסא לפלאפון ועכשיו אין עברית וזה כמובן גם לא נותן לשנות את השפה לעברית . יש מצב להחזיר עברית לפלאפון ? אם כן איך עושים את זה ? ובלי לשלם 100 ש"ח למישהו שיצרוב עברית. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים