עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Jenia24,

זה הפלאפון רציתי לשאול אם יש איזה חיבור או משו שיאפשר לי לחבר אליו אוזניות רגילות

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by robitusinm,

שלום לכם. ניסיתי לחפש בהיסטוריה של האתר,אך,לצערי,לא מצאתי את שחיפשתי.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by saariko,

קניתי מכשיר סיני gt-n9300 הוא הוא דומה ל S3 מיני - אבל לא. אני לא מוצא כיסוי מתאים - חיפשתי ב DX, EBAY, PANDAWILL מישהו יכול לכוון אותי למקום נוסף בבקשה?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  4. איכות קול ועוצמה סבירים - לא משהו Best אבל שכיף לשמוע. (שאפשר לחבר אליהם דרך חיבור רגיל של אוזניות) יש המלצות? תודה!

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  5. Started by BAZOOM23,

בבקשה אנשים טובים!! יש לי בעיה עם המיני דיסק, הוא מעביר רק חלק מהשירים שאני אומר לו להעביר (הוא אומר שאלה שירים שהוא לא יכול לעשות להם COVERT - אבל הם קבצי MP3 רגילים!!!! כמו שירים שהוא כן מעביר!!!!! ) אין לי מושג מה לעשות הורדתי את הSONICSTAGE המעודכן והוא עדיין עושה את זה!!! HELP ME PEOPLE!!!!!! אני מתוסכל!!!!!

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by omri_ro,

אני מדבר על הI9000 הBT לא נדלק(והאפשרויות בתפריט פשוט נשארות) ורק לאחר הפעלה מחדש ניתן להפעילו, קורה אחת לכמה ימים.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by wooper,

שלום אני משתמש בסמארטפון לקריאה בפורום רציתי לדעת האם יש דרך לקרוא שהכתב יותר גדול ומודגש? כרגע די קשה לקרוא את הפוסטים מפני שחלק מהכתב קטן לקריאה וחלק סביר

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by מיה16,

או הדגם שסלקום ואורנג' מוכרים אך ורק עם עברית או 8300 אגב אני אך ורק באימייל לא בודקת פה הודעות yakor@013.net.il תודה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  9. ברצוני לחבר אייפוד דור 5 לרכב ולשמוע את השירים שנמצאים על האייפוד אני לא יודע מזה משדר fm

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by אביהרץ,

נכנסתי סתם לאתר הזה: http://www.iphones.co.il/ תראו מה יש לאיפון: -תוכנה שאפשר דרכה להתחבר למחשב מרחוק -משחק רשת ממש טוב האיפון הזה.. וחשבתי שאני עם N95 ולא יחסר לי שום דבר, אני קצת מצטער

11. Started by asaf556,

שלום הורדתי מהאתר של נוקיה כלי לעדכון התוכנה מצא לי עדכון למכשיר עכשיו השאלה שלי היא כזו הכלי שהורדתי הוא בעברית האם אחרי שאני אתקין את העדכון היה לי עברית במכשיר והאם יכול לקרות משהו למכשיר אם אפשר לענות מהר תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  12. למה להסתפק רק במערך מצלמות כפול רק מאחור או רק מקדימה? לכתבה

13. ה-Nubia Z11 של תת המותג מחברת ZTE יגיע לשווקים המערביים בקרוב מאוד, עם חומרה של מכשיר דגל במחיר תחרותי לכתבה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by otherside,

אני מחפש נגן MP3 בנפח 4GB, ובעלות של עד 500 ש"ח (ללא כל שום צורך בתמיכה בוידאו). מבין הנגנים שעונים על הדרישות הללו, אני מתלבט בין SanDisk Sansa Fuze לבין Cowon iAudio i7. ממה שהצלחתי להבין, היתרונות של הi7 על הפיוז הם איכות סאונד טובה יותר וחיי סוללה ארוכים יותר (פי 2-3), ומצד שני היתרונות של הפיוז על הi7 הם ממשק יותר נוח, ומחיר זול יותר בכ-80 ש"ח. אני מניח שאם ההבדלים הניכרים היחידים בין שני הנגנים היו הבדלי איכות סאונד ומחיר, הייתי מעדיף את הזול יותר והפחות איכותי, בהנחה ואיכות הסאונד שלו מספיקה (ועד כמה שהבנתי, איכות הסאונד של הפיוז אכן מספיקה). ההתלבטות היא בעקבות ההבדלים בחיי הסוללה ובממשק. חשוב לי ממשק נוח עם אפשרות לסדר את השירים תחת אלבומים/אמנים/ואולי אף סידור-ע…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  15. מה שעשיתי זה לקחתי את ה PDF המרתי לתמונות, העברתי ל D2, כמעט עבד, הצלחתי לצפות בזה בתור תנונה....אבל הזום לא היה מספיק כדי לקרא טקסט אני יודע שאפשר להמיר לטקסט אבל א. אני מעדיף שלא רוצה גם לראות תמונות ב. זה עיתון ב PDF אז זה לא ממש מסודר אם ה D2 היה זום יותר גדול, הייתי מממיר את ה PDF לתמןנןת באיכות מאוד גבוה, ואז למרות הזום הטקטס היה קריא מאוד באסה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  16. כותרת, תודה.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  17. כיצד אני מפרמט את זיכרון הפלאש N95 8gb? דרך אגב, מדובר בכרטיס זיכרון מבוסס פלאש מובנה?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by sebi,

כותרת...

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  19. אנחנו ממשיכים להמתין ליום בו ה-Black Shark יצא מגבולות השוק הביתי שלו, ובינתיים רואים השקה של צבע חדש נאה לכתבה

20. Started by dvirf1,

היי, בשעה טובה הנוקיה 3100 שלי נדפק. אני מעוניין לקנות פלאפון דור 3 עם מצלמה של 5MP. ההתלבטות שלי היא כרגע בין LG KU 990 לבין NOKIA N95 כרגע אני די מעדיף את ה LG, שהיה מבחינתי הפלאפון המושלם אם היה לו WiFi. אין י כוח לחכות שיצא פלאפון בדיוק כמו ה KU990 עם Wifi (כשהוא יצא אני בטח ארצה לחכות לתכונה אחרת כלשהי. אין מה לעשות. העולם הזה תמיד צועד קדימה). השאלה היא כמה באמת משתמשים ב wifi ובכלל, מה עדיף - N95 או KU990? תודה מראש. עריכה: גם ה samsung g800 קוסם לי. איך הוא?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  21. שמעתי שהי איותר מהירה פשוט... האם יהיו לזה השלכות שליליות?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  22. האם עדיף לי לקנות בארץ או בניו יורק? תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  23. לא מזמן הוציאה סוני אריקסון את המכשיר W610I. מכשיר ווקמן פשוט ומצויין. מישהו אולי יודע אם הוא הולך לצאת לאורנג' או סלקום?.. אני חושק בו תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  24. הצמד החדש והחדיש של אפל יגיע לישראל ביום חמישי הקרוב, ותגי המחיר הרשמיים נחשפים לכתבה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  25. Started by MODY69,

שלום. לאחרונה התחדשתי ב- K800I. שמעתי שיש כל מני תוכנות מגניבות למכשיר הזה (אני לא מדבר על משחקים) כמו מדידת מרחק בעזרת הפוקוס של המצלמה, שטויות עם בלוטות' ועוד. אשמח אם תשתפו אותי בתוכנות האלה. תודה מראש, מודי69.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים