גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אשמח לחוות דעת של מישהו שמכיר את המוצר: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1860
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
סרטון פרסומת טרי וחרישי כמעט לחלוטין מציע לנו הזדמנות נוספת להתרשם מה-Galaxy Fold מקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
הנציגה המקומית של המותג הקוריאני הוותיק מוצאת לעצמה פייבוריט חדש במלחמה על שוק הביניים המקומי?לכתבה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אז ככה.... אני צריך לעדכן FIRMWIRE לאחרון? אם כן אז איך? יש איזה קודים או משהו להגברה ? תודה= )
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר של רשת פלאפון lg8300 ( ראו תמונה )http://img87.imageshack.us/img87/2419/lgvx8300gd2.jpg עכשיו היה אמור להיות בו אפשרות ל-Bluetooth אבל החברה חסמה את האפשרות הזאת בטענה שזה עשה להם בעיות במכשיר. במקום זאת הם אפשרו Bluetooth רק לאוזניה ולא לקישור בין מכשירים אחרים והעברת קבצים.. שהייתי ברשת פלאפון שאלתי בקשר לשידרוג תוכנה הטכנאי שלהם אמר לי שהחברה לא מתכוונת להביא בקרוב שידרוג תוכנה אבל אמר שאפר לפרוץ את החסימה שלהם דרך תוכנה או לא יודע מה... מישהו יודע על מה מדבור איך אפשר לעשות את זה..? שאני מפעיל בלוטוס פלאפונים מסוגלים לזהות אותי ואני אותם פשוט אין לנו אפשרות להתחבר אחד לשני...
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
רכשתי אתמול אייפון חדש מרשת פלאפון הורדתי ITUNES ויש שם אופציה לעדכן גירסא משהו ל3.1.3 מה זה בעצם? האם זה רצוי? זה יזיק למכשיר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין גוגל מפס על ה5800 שלי אבל מהאתר של התוכנה אני לא מבין איך להתקין יש לך לינק אבל שאני ניכנס דרכו מהפאלפון הוא כותב לי שהוא לא תומך בסימביאן s90 אבל זה s 60 בכלל וראיתי כמה סירטונים שזה עובד בקיצור אם תסבירו לי מאיפה להשיג את התוכנה אני אשמח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איפה אני אוכל למצוא כאלו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכם. ניסיתי לחפש בהיסטוריה של האתר,אך,לצערי,לא מצאתי את שחיפשתי.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי סמסונג E250 אבל יש לי בעיה עם נגן המדיה שלו אי אפשר לראות שם סרטונים על כל המסך מישהו יכול להביא נגן מדיה שאני אוכל להתקין על הפלא ואני אוכל לראות על כל המסך יש לי מתאם בלותו'ת (או איך שלא אומרים את המילה הזאת) כך שאני יכול להעביר מהמחשב הרזולוציה היא 128x160 אם זה משנה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה עדיף - מישהו אמר לי איתורן, האם הוא באמת יותר טוב? אני צריך כמה שיותר נוח ופשוט , עדיף ללא גאגטים מיותרים תודה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אם אני קונה אייפון דור שלוש עם עברית, כשאני מעביר אליו שירים דרך אייטיונס עם שמות קבצים וגם טאגים בעברית, אני אראה אותם במכשיר בעברית בצורה חלקה, לא מהופך ולא בג'יבריש? ועל הדרך, חייבים להשתמש באייטיונס כדי להעביר אליו קבצים?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האייפון 4 שלי פתאום התחיל לרטוט והוא לא מפסיק (זה מגיע בקטעים כמו שמתקשרים אליך) המסך לא נדלק ואי אפשר לעשות כלום מה לעשות?!
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
התקנתי את הרום של AOKP ואני לא מצליח למצוא באינטרנט שום פתרון ל2 בעיות שיש לי: 1. לפני השדרוג היה לי עדכונים אוטומטיים לכל האפליקציות חוץ מכמה בודדים. עשיתי את זה דרך הפלייסטור והורדתי את הv לעדכונים האוטומטיים מהעמודים שלהם בפלייסטור. עכשיו אני לא מצליח לעשות את זה.. 2. אני מצליח לחבר את הפלאפון למחשב רק כאחסון חיצוני. הצלחתי לחבר את זה כmtp פעם אחת כשחיברתי למחשב בפעם הראשונה. אבל אז החלפתי לאחסון חיצוני (mass storage ) ומאז לא הצלחתי לחבר שוב כmtp. מה עושים? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מי מבין המכשירים יותר טוב? בלי קשר למי מהם יותר טוב האם שווה להשקיע עוד איזה 400 שקל ולקנות את הasus-a639. אלה המכשירים שאני יכול לקנות וזה חייב להיות אחד מהם... אין אופציות למכשירים אחרים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
דגם ה-Mi 9T Pro עם שבב ה-Snapdragon 855 יחל את דרכו במערב בשבוע הבא עם עלות רשמית של 400 יורו - ויש כבר טיזר להשקה הישראלית המקומית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
בצל מלחמת הסחר בין סין וארה"ב והסנקציות שהוטלו עליה, היצרנית הסינית הגדולה מתכוננת למתקפה עם מכשיר הדגל החדש שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
לא מבין הרבה בנושא אז אם צריך עוד פרטים תגידו...
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב לאשתי יש איי פוד 4 גיגה והוא תקוע על pause הדיפדוף בין השירים עובד המחוג טאצ' עובד אבל לא נלחץ כפתור פליי מה אפשר לעשות במקרה כזה?? אם תעזרו לי לתקן את התקלה אשתי תשמח מאוד וזה טוב כי אז היא תודה לי וזה אחלה חחחחחח תם יודעים
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מי שרכש או מכיר - LG Viewty KU990 אשמח לקבל ביקורת על המכשיר הזה...האם הוא מומלץ / איכותי ? יש איתו בעיות ? ועוד דבר - במכשירים בעלי מסך מגע - האם זה מתחמם באוזן כשמדברים בטלפון ? תודה למי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום ברשותי טלפון סלולרי מדגם נוקיה 6280 ושמעתי כי קיים GPS עבור המכשיר, הייתי רוצה לדעת האם ערכת ה- GPS שלו טובה. יש מישהו שמבין בנושא? תודה!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
כשפותחים GMAIL על Safari ב-IPHONE יש תצוגה שנקרא MOBILE. זו תצוגה יותר נוחה למסך הקטן של ה-IPHONE אבל היא מסתירה חלק מהאפשרויות. בתחתית המסך יש כתפור שמאפשר לך לעבור לתצוגה DESKTOP, שזה בעצם התצוגה הרגילה שרואים ברשת כשגולשים מכל דפדפן במחשב נייח. השאלה שלי - איך עוברים חזרה מתצוגת DESKTOP (שבה יש חיפוש למשל) לתצוגת MOBILE.... תודה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-