גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, יש לי ארבעה מכשירי SK-6000 (סליידר) במשפחה - כן, אני יודע שהם ישנים. לא, אני לא רוצה לשדרג, תודה. באופו טבעי הבטריות שלהם די גמורות ואני רוצה לקנות חדשות ב-eBay. הבעיה היא שאני לא יודע איך קוראים לדגם של הטלפון בחו"ל. כמובן שלא קיים דבר כזה SK6000 מחוץ לישראל. מי יכול לעזור במציאת שם הדגם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אנחנו ממשיכים להמתין ליום בו ה-Black Shark יצא מגבולות השוק הביתי שלו, ובינתיים רואים השקה של צבע חדש נאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
- 1 follower
-
-
-
רכשתי IPOD NANO דור 2 בחו"ל, לצערי מציעים ידע תמיכה בעברית רק לרוכשים בארץ (אם כי גם כך עדיין לא קיימת תמיכה לדגם שרכשתי). הממשק של ITUNE הוא פשוט סיוט בשל הפונטים שאינם, גם כאשר שיניתי את שמות הקבצים לאנגלית התעקש ה-IPOD לשמור על מיון משלו שמתעלם לחלוטין ממבנה הספריות המקורי שיצרתי. אין שום אזכור לשמות הקבצים ןמשום ששם הזמר, האלבום והשירים הוא בעברית הם פשוט נעלמים בתןך ה-IPOD. ממשק שמנסה להיות חכם מידי אבל אם שפתך אינה נתמכת אתה באמת בצרות.... מישהו יכול לתת עצה ?...... תודה גל
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה הנוקיה 3100 שלי נדפק. אני מעוניין לקנות פלאפון דור 3 עם מצלמה של 5MP. ההתלבטות שלי היא כרגע בין LG KU 990 לבין NOKIA N95 כרגע אני די מעדיף את ה LG, שהיה מבחינתי הפלאפון המושלם אם היה לו WiFi. אין י כוח לחכות שיצא פלאפון בדיוק כמו ה KU990 עם Wifi (כשהוא יצא אני בטח ארצה לחכות לתכונה אחרת כלשהי. אין מה לעשות. העולם הזה תמיד צועד קדימה). השאלה היא כמה באמת משתמשים ב wifi ובכלל, מה עדיף - N95 או KU990? תודה מראש. עריכה: גם ה samsung g800 קוסם לי. איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתיתן לי לקרוא ולשלוח מיילים מGMAIL, ושתשתמש בתעבורה הרגילה ולא בDATA. - עדיפות גדולה לתוכנה שנותנת גם לשלוח קבצים (מסמכי אקסל, וורד...). תודה רבה, ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
התעניינתם ב-Redmi Note 9S אך טרם הגעתם להחלטה הסופית על רכישה? עכשיו יש שתי גרסאות נוספות שיוכלו להפוך את ההתלבטות שלכם למאתגרת עוד יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות מחשב כף יד ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לחבר את המכשיר שאני קונה למסך חיצוני + מקלדת ... שיש אפשרות לחיבורים נוספים ואיפלו אם יש מכשיר בלי מתאם ? נקח לדוגמא את המכשיר מחשב כף יד MIO P350 + GPS יש בו חיבורים כאלה ?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן... לפני שנתיים וחצי קניתי את הSony Ericsson K700...מכשיר חמוד שעומד מבחינה טכנולוגית בשורה אחת עם המכשירים שמשווקים היום...עם זאת - המכשיר מלא בתקלות טכניות, מצלמה גרועה וג'ויסטיק שמתקלקל כל יומיים. לכן החלטתי להחליף מכשיר... חשוב לציין שהמצלמה היא, לטעמי, הפיצ'ר המרכזי במכשירים של היום ,לכן גם יש לי העדפה למכשירים עם AUTOFOCUS ומצב מאקרו [ופלאש נורמאלי]... האופציות הן: -Sony Ericsson K800 -המכשיר שאני חרמן עליו כבר איזה שנה וחצי...הבעיה שלי היא העובדה שהמכשיר מתחיל להיות וותיק בשוק, והבנתי שבעיות הג'ויסטיק של הK700 וה-W800 הגיעו גם למכשיר הזה... עם זאת - יש לו מצלמה אדירה ומסך מדהים... -Nokia 6500S - מכשיר בעל נתונים טכניים זהים לK800, לכן חשבתי ללכת עליו...השאלה המ…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קניתי מכשיר סיני gt-n9300 הוא הוא דומה ל S3 מיני - אבל לא. אני לא מוצא כיסוי מתאים - חיפשתי ב DX, EBAY, PANDAWILL מישהו יכול לכוון אותי למקום נוסף בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מכשיר הדגל של היצרנית הסינית שזכה למחמאות כבירות בגזרת יכולות הצילום נוחת בישראל, יחד עם אח מוזל שחולק איתו את שמו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה אנשים טובים!! יש לי בעיה עם המיני דיסק, הוא מעביר רק חלק מהשירים שאני אומר לו להעביר (הוא אומר שאלה שירים שהוא לא יכול לעשות להם COVERT - אבל הם קבצי MP3 רגילים!!!! כמו שירים שהוא כן מעביר!!!!! ) אין לי מושג מה לעשות הורדתי את הSONICSTAGE המעודכן והוא עדיין עושה את זה!!! HELP ME PEOPLE!!!!!! אני מתוסכל!!!!!
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה התחדשתי ב- K800I. שמעתי שיש כל מני תוכנות מגניבות למכשיר הזה (אני לא מדבר על משחקים) כמו מדידת מרחק בעזרת הפוקוס של המצלמה, שטויות עם בלוטות' ועוד. אשמח אם תשתפו אותי בתוכנות האלה. תודה מראש, מודי69.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן, הביאו לי אייפוד נאנו מארצות הברית עכשיו הטענתי אותו בפעם הראשונה רק שעה ועכשיו עכשיו למרות שרשום שהוא יכול להשמיע שירים 24 שעות ברצפ , הסוללה שלו מתרוקנת תוך יום יומיים בלי שאני שומע בו כל כך הרבה.. כשדיברתי עם מישהו מבין עניין הבנתי שיכול להיות שבגלל שהטענתי אותו רק שעה בהתחלה, הספק הסוללה קטן והיא לא מתמלאת עד הסופ.. מישהו שמע על זה פעם? יש דרך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי MP4 והחיבור לאוזניות הוא לא רגיל! הכניסה של האוזניה למכשיר דקה וקטנה מישהו יודע איך קוראים לחיבור מסוג זה? ואם נדיר למצוא כאלה אוזניות עם חיבור כזה! ? _________________
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שמעתי שהי איותר מהירה פשוט... האם יהיו לזה השלכות שליליות?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נגן מדיה בסכום של 350 ככה, מקסימום 400... חשוב כמובן שתהיה איכות צליל טובה, שהמסך יהיה איכותי ושהתוכנה תהיה נוחה לשימוש... ערכתי השוואה בZAP וראיתי כמה שעומדים ברוב התנאים בצורה סבירה... הייתי רוצה לדעת על איזה אתם ממליצים... השימוש המרכזי של הנגן הוא שמיעת מוזיקה, אבל חשוב שבכל זאת יהיה איכות צפיה סבירה תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
האם מישהוא יכול להסביר לי מה המשמעות שנגן מסוים לא תומך בפורמט וידאו מסוים ? , הרי ממילא צריך להשתמש בתוכנה להתמרת הפורמט לנגן הספציפי. האם המשמעות היא שאי אפשר למשל לקחת סרטון נתון בפורמט AVI ולהכניס אותו (דרך תוכנת ההטענה) לנגן RIVER E100 (כיוון שבמפרט של נגן ספציפי זה לא מופיע הפורמט הזה). או שיש אפשרות להתמיר (באמצעות תוכנות התמרה אחרות ) את ה - AVI למשל ל - MPEG4 שאותה כבר אפשר להמיר בתוכנת הנגן. האם הצגתי נכון את המצב ? , היכן אפשר להוריד תוכנות המרה כאלה ? AVI למשל מאד פופולרית אבל יש לי גם הרבה סירטונים בפורמט H.264 האהוב על מחשבי כף יד של HP . שאלה נוספת - האם אפשר לשנות את גודל התמונה המופיעה פעמים רבות כמוקטנת באמצע המסך (מן הסתם לחסוך גודל). אודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
סרטוני פרסומת מהעבר בהם ניסתה היצרנית הקוריאנית לעשות צחוק מיריבותיה בשל מאפיינים חסרים נעלמו להם בשקט מהחשבונות הרשמיים של החברה - אבל הרשת אף פעם לא שוכחת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי מושג איזה עדיף - מישהו אמר לי איתורן, האם הוא באמת יותר טוב? אני צריך כמה שיותר נוח ופשוט , עדיף ללא גאגטים מיותרים תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מכשיר הדגל הבא של היצרנית היפנית יאמץ את המצלמות הכפולות והמסכים המוארכים שניתן למצוא כמעט אצל כל השחקניות האחרות בתחום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי על החנות הזו http://www.beeu.co.il/index.aspx המוצרים שלהם נראים די טוב השאלה איך האיכות. אם למישהו יש הצעה אחרת אשמח. אם יש בגבול התקציב נגן של 4 GB אשמח אם לא אז נתפשר על 2. מסך יחסית גדול כדי שיהיה אפשר לראות את הקליפים בברור. כניסת מיני USB עדיפה-לנוחות. סוללה חזקה-דגש חזק על זה!- סוללת ליתיום שתחזיק לפחות 8 שעות וזהו נראה לי אם יש עוד מאפיינים אפשר לשאול.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היצרנית היפנית סיימה את שנת 2015 עם קצת יותר רווחים מהשנה שקדמה לך, אך גם עם הכנסות מצטמקות גם בקטגוריית הסמארטפונים וגם בקטגוריית חיישני המצלמות לאן פונים עסקי המכשירים החכמים של סוני? גם בתחילת שנת 2016, נראה שזה עוד לא ממש ברור. אחרי מספר דיווחים לפיהם בחברה שוקלים לצאת מקטגוריית הסמארטפונים התחרותית שנדחו בידי גורמים רשמיים, בחברה מדווחים כעתעל תוצאותיהם לרבעון האחרון של שנת 2015 – עם ירידה של כ-14.7 אחוזים בהכנסות ממכשירים חכמים. נקודת אור עבור סוני היא עלייה קלה בהכנסות לרמה של כ-201 מיליון דולר, בשל מעבר הדרגתי להתמקדותבסמארטפונים יוקרתיים יותר אשר מספרים רמות רווח טובות יותר, אך עם מכירות בהיקף של כ-7.6 מיליון יחידות בלבד, המהווה קיצוץ של יותר מ-35 אחוז…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-