עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אל תצפו למהפכות גדולות ממוצר הדגל הבא של קוואלקום, אבל אנחנו בכל זאת שמחים שהוא קיים לכתבה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by October,

שלום כולם מחפש טלפון שהוא קטן מ4.7 אינצ של ה s3 אבל לא קטן מ4 חשוב לי שיהיה קל משקל ודק, מהיר ולא עדין מדי ומצלמה טובה, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  3. מחשב האנדרואיד העדכני של חברת Beelink מוצע למכירה בעלות שווה לשקול לכתבה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by ShOw-Time,

צריך המלצה לנגן סרטים כמה שיותר איכותי וטוב וכמה שיותר מקום עם מסך כמה שיותר גדול עד 1100 אוליי קצת יותר תמליצו בבקשה,תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  5. המוטורולה הוא הפלאפון שלי ויש לו חיבור USB ולא קיבלתי כבל אליו אבל יש לי כמה כאלה של USB קטן לגדול (נגני MP4) שאני יוכל להשתמש בהם ומה שחסר לי הוא הדרייבר, כשאני מחבר את הפלאפון אז יש הודעה של New Hardware וזה מזהה את הפלאפון (650C) אבל הוא לא מצליח להתקין את החומרה והוא מבקש ממני למצוא את זה על המחשב (כאילו מדיסק או משהו) ואין לי וחיפשתי כל כך הרבה באינטרנט באתרים של דרייברים ולא מצאתי כלום. ה-LG630 הוא של אבא שלי והוא קיבל את הכבל של החיבור למחשב ביחד עם הפלאפון (לא USB) ואותו דבר, New Hardware Found אבל לא מצליח להתקין אותו ונדרש הדרייבר, שוב, חיפשתי פעמים רבות ולא מצאתי כלום. מישהו יכול בבקשה לעשות חיפוש מהיר ולמצוא לי את זה? תודה רבה, תום.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  6. איכות קול ועוצמה סבירים - לא משהו Best אבל שכיף לשמוע. (שאפשר לחבר אליהם דרך חיבור רגיל של אוזניות) יש המלצות? תודה!

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  7. Started by shibie,

אני רוצה המלצה על נגן שאיכות הסאונד שלו תיהיה מעולה, אני שם דגש על באס חזק, בסביבות ה-800 שקל. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by מיה16,

או הדגם שסלקום ואורנג' מוכרים אך ורק עם עברית או 8300 אגב אני אך ורק באימייל לא בודקת פה הודעות yakor@013.net.il תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  9. בחול זה עולה 300 שקל יותר זול מבארץ ואחותי נמצאת בניו יורק

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by achiya1,

שלום וברכה בעיה שגיליתי השבוע בפלאפון שלי ,נוקיה 6280. האינטרנט לא פעל בכלל בהתחלה גם לא הדפדפן המובנה של נוקיה.. לאחר מספר סידורים בעזרת תומך של אורנג' הצלחתי להפעיל אותו. אבל הבעיה באופרה נשארה ואני לא יכול לגלוש.. אציין רק שהסרתי והתקנתי מחדש כיביתי מכשיר וכד'. החלפתי גרסה לחדשה יותר..ולא עזר. אשמח לקבל סיוע בעניין ,תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by amadey,

הי, -------- אני חושב על קניית iphone 6s plus. -------- האם יש מקום ממולץ בחו"ל שכדאי לקנות בו? או שהמחיר יהיה זהה (אחרי מהסים) לזה שבארץ?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  12. Started by אביהרץ,

נכנסתי סתם לאתר הזה: http://www.iphones.co.il/ תראו מה יש לאיפון: -תוכנה שאפשר דרכה להתחבר למחשב מרחוק -משחק רשת ממש טוב האיפון הזה.. וחשבתי שאני עם N95 ולא יחסר לי שום דבר, אני קצת מצטער

13. Started by GaLmgnT,

שלום. בזמן האחרון התחלתי להשתמש הרבה יותר ב-Google Calendar, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לסנכרן בינו לבין ה-W705 שברשותי. אין לי חבילת גלישה לפלאפון, אז הכוונה שלי היא שאוכל לחבר את הפלאפון למחשב ובעזרת תוכנת צד שלישי או משהו בסגנון לעדכן את הפלאפון לפי Google Calendar. זה אפשרי...?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  14. יש לי פלא נוקיה 6111 אני יכול לשמוע רדיו עם אוזנית בלוטוס איתו? אם לא אז יש פלא' שכן אפשר לשמוע רדיו עם אוזנית בלוטוס?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by D.r Bit,

שלום לכולם מחפש המלצה למכשיר כף יש GPS .. חשוב שיהיה אמין ועם מסך גדול .... מה אתם מציעים איזה מכשיר היום נחשב למכשיר אמין איכותי טוב ?.... :

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by TrancEnergY,

שלום יש ברשותי נגן וידאו (A2 ) אך יש לי בעיה כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה הוא נותן לי רק סאונד אך לא מציג תמונה האם יש הגדרות מסוימות במכשיר שאני צריך להגדיר? ואם לא מה לדעתכם הבעיה?

17. Started by חנוך111,

האם אפשרי בחו"ל לכבות שיחות וגם לכבות דאטה ולהשאיר רק ס.מ.ס. באותו סים, באנדרואיד?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by איאן טראוט,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה.. הiPaq שלי התקלקל. הוא מסוג rx5940, אני לא מצליח להטעין אותו, לא עם המטען שמתחבר לחשמל ולא עם זה שמתחבר למחשב ישירות. אין לי מושג אם מדובר בסוללה שלו, או במכשיר עצמו ואחרי שיחה עם התמיכה של HP הציעו לי לשלוח אותו למעבדה שלהם בפתח תקווה. אני מכיר את השם שיצא למעבדה הזאת וחוסר היכולת הכללי שלהם להתמודד עם התקלות הכי קלות, אז רציתי לדעת אם יש למשהו איזה פתרון להציע לי... מעבדה נוספת שמטפלת במוצרים כאלו, או דרך לבדוק אם מדובר בסוללה (אז אני אוכל פשוט לקנות חדשה... אם יש הצעות למעבדות, אשמח אם הם יהיו באיזור השרון... תודה רבה מראש, איאן טראוט

19. Started by yarbaur,

שלום, מחפשת המלצות לרכישת טאבלט. המכשיר הוא מתנה לאדם מבוגר, שישמש בעיקר לקריאה, וגלישה בסיסית באינטרנט (מייל+חדשות), מעט צפיה בסרטים. האילוצים שלי: - מסך 9" לפחות - קניה בארץ או מחברה מוכרת בחו"ל (לא סיני) - אפשרות לחיבור אינטרנט 3G לשימוש כGPS (אין אפשרות להתחבר דרך סמארטפון) - ידידותיות בשימוש והתקנה, תמיכה ברוסית - מחיר - עד 1000ש"ח תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  20. Started by ice2k,

שלום, אחותי זקוקה למחשב כף יד בשביל להפעיל תוכנות רפואיות (אני מניח שכולן בסיסיות). אני לא מבין גדול במחשבי כף יד ולכן אני זקוק להמלצתכם. דרישות: -------------- 1. מחיר זול, בין 800 ל 1200 ש"ח פלוס מינוס (עדיף כמה שפחות). 2. עמידות - שיהיה כמה שיותר עמיד במכות ונפילות, לא משהו רגיש (משהו כמו הנוקייה 3100 בפלאפונים ). 3. גודל - שיכנס לכיס של חלוק ויהיה נוח לנשיאה (לכן מחשב נטבוק לא בא בחשבון). 4. תאימות - מדובר בתוכנות רפואיות, אין לי מושג אם יש לזה דרישות תאימות או איזו מערכת הפעלה כדאי. 5. נוחות - שיהיה נוח לקרוא ופשוט להפעלה (יש איזו רזולוצייה מינימלית שצריך ?). שיעבוד חלק ולא LAGGY. 6. אין צורך בכל השיכלולים כמו GPS, משחקים, בלוטות', כוח עיבוד מטורף וכדומה. …

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  21. אם היה לכם עוד ספק קטן כלשהו בנוגע למראה או למפרטים של צמד המכשירים הבאים מבית גוגל שיוצגו מחר, כעת גם הוא נעלם לגמרי לכתבה

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by roshman32,

שלום . אני מעוניין לקנות מחשב כף יד ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לחבר את המכשיר שאני קונה למסך חיצוני + מקלדת ... שיש אפשרות לחיבורים נוספים ואיפלו אם יש מכשיר בלי מתאם ? נקח לדוגמא את המכשיר מחשב כף יד MIO P350 + GPS יש בו חיבורים כאלה ?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  23. אני צריך שיהיה משו כמו 4-8 ג'יגה אבל שיהיה אפשר לשמוע בו גם בלי אוזניות כמה שאפשר טוב.. שיהיה לו גם עוצמה טובה. אם אפשר כמה דגמים עם מחירים שונים שאני יראה איפה זה עומד.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  24. הגיע הזמן להשתדרג, ולקנות פלאפון חדש. לא איכפת לי איזה דור הוא, ולא איכפת לי מהמצלמה מה שחשוב לי שיהיה אפשר להכניס כרטיס זיכרון של (1ג'יגה ומעלה). התקציב עד 1000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by OnlyOne,

שלום לכולם כל בוקר אני צריך לנסוע כחצי שעה הלוך וחצי שעה חזור .. כל יום ואני זקוק למכשיר מדייה התקציב שלי הוא עד 500 שקל וזה גם בלחץ ואני לא בטוח בקשר לPSP אם שווה להשקיע עליו כי יש באפשרותי אך אני לא בטוח שהוא שווה את זה אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים