גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לשים בפלאפון שלי(nokia 3100)טפטים ורינגטונים... והאם יש אפשרות לערכות נושא?(themes) והאם יש פשרות להעלות תמונה משלי ולשלוח לפלאפון? אני יודע שזה עולה כסף ואני מוכן לשלם... תביאו בקשה קישור לאתר שתומך בפלאפונים בארץ תודה רבה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הטאבלט הנאה של היצרנית הסינית זמין לרכישה כעת במחיר נמוך יותר מבעבר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין גוגל מפס על ה5800 שלי אבל מהאתר של התוכנה אני לא מבין איך להתקין יש לך לינק אבל שאני ניכנס דרכו מהפאלפון הוא כותב לי שהוא לא תומך בסימביאן s90 אבל זה s 60 בכלל וראיתי כמה סירטונים שזה עובד בקיצור אם תסבירו לי מאיפה להשיג את התוכנה אני אשמח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מחפש טלפון שמקליט וידאו בFHD בתקציב נמוך. תודה. בנוסף, אשמח לשמוע איזה פלאפונים הכי קטנים (פיסית) מסוגלים להקליט בFHD. תודה ויום מצויין!
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מגן טוב לSony Xperia Z5. משהו שיראה טוב וגם יגן על הפלאפון בצורה טובה. חיפשתי בebay אבל לא מצאתי משהו ששווה את ליבי ובמחיר שפוי (: אשמח אם יש פה למישהו המלצה כלשהי תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כרטיס זכרון של פלאפון ושל מצלמה דיגיטלית הן מאותו סוג?(שימוש גם בפלא וגם במצלמה)
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן... לפני שנתיים וחצי קניתי את הSony Ericsson K700...מכשיר חמוד שעומד מבחינה טכנולוגית בשורה אחת עם המכשירים שמשווקים היום...עם זאת - המכשיר מלא בתקלות טכניות, מצלמה גרועה וג'ויסטיק שמתקלקל כל יומיים. לכן החלטתי להחליף מכשיר... חשוב לציין שהמצלמה היא, לטעמי, הפיצ'ר המרכזי במכשירים של היום ,לכן גם יש לי העדפה למכשירים עם AUTOFOCUS ומצב מאקרו [ופלאש נורמאלי]... האופציות הן: -Sony Ericsson K800 -המכשיר שאני חרמן עליו כבר איזה שנה וחצי...הבעיה שלי היא העובדה שהמכשיר מתחיל להיות וותיק בשוק, והבנתי שבעיות הג'ויסטיק של הK700 וה-W800 הגיעו גם למכשיר הזה... עם זאת - יש לו מצלמה אדירה ומסך מדהים... -Nokia 6500S - מכשיר בעל נתונים טכניים זהים לK800, לכן חשבתי ללכת עליו...השאלה המ…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי סמסונג E250 אבל יש לי בעיה עם נגן המדיה שלו אי אפשר לראות שם סרטונים על כל המסך מישהו יכול להביא נגן מדיה שאני אוכל להתקין על הפלא ואני אוכל לראות על כל המסך יש לי מתאם בלותו'ת (או איך שלא אומרים את המילה הזאת) כך שאני יכול להעביר מהמחשב הרזולוציה היא 128x160 אם זה משנה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
רציתי לשאול את דעתכם ואם למישהו כבר יש את הנגן הזה, האם הוא טוב http://www.mp3zone.co.il/Products/ProductPage.aspx?productId=129 כעיקרון אני רוצה שתהיה אפשרות הקלטה טובה וגם שתהיה איכות שמיעה מעולה. עוד משהו מאוד חשוב זה שתהיה אפשרות לתייק את השירים כאילו שיהיה נוח לנווט בפנים. תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי DVD נייד של LG, דגם DP271B. בכל מקרה, הוא יודע לקרוא כתוביות בעברית אבל צריך לשנות פונט עם השלט והשלט התקלקל לי. אני יודע שבדגמים שנמכרו יותר מאוחר המכשיר משנה את הפונט של האותיות אוטומטית, לא צריך את השלט. רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד עדכונים למכרשירים כאלה ואם יש בכלל. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היצרנית היפנית סיימה את שנת 2015 עם קצת יותר רווחים מהשנה שקדמה לך, אך גם עם הכנסות מצטמקות גם בקטגוריית הסמארטפונים וגם בקטגוריית חיישני המצלמות לאן פונים עסקי המכשירים החכמים של סוני? גם בתחילת שנת 2016, נראה שזה עוד לא ממש ברור. אחרי מספר דיווחים לפיהם בחברה שוקלים לצאת מקטגוריית הסמארטפונים התחרותית שנדחו בידי גורמים רשמיים, בחברה מדווחים כעתעל תוצאותיהם לרבעון האחרון של שנת 2015 – עם ירידה של כ-14.7 אחוזים בהכנסות ממכשירים חכמים. נקודת אור עבור סוני היא עלייה קלה בהכנסות לרמה של כ-201 מיליון דולר, בשל מעבר הדרגתי להתמקדותבסמארטפונים יוקרתיים יותר אשר מספרים רמות רווח טובות יותר, אך עם מכירות בהיקף של כ-7.6 מיליון יחידות בלבד, המהווה קיצוץ של יותר מ-35 אחוז…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
ניסיתי להרשם לאתר סימביאן ההרשמה סגורה הורדתי תוכנה שרושמת תכנות דרך הנוקיה SIGNSIS מי שמכיר השאלה שלי מאיפה אני מוסיף את שני הקבצים הבאים ומה תפקיד כל קובץ KEY CERT
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בבעלותי נגן zen vision שקניתי בחו"ל (30 ג'יגה). יום אחד הנגן החליט לשבוק חיים הלך ההארד דיסק אז ככה שאין לי מה לעשות ואני צריך לשלוח אותו לתיקון דיברתי עם איסטרוניקס והם רוצים שאני אביא את הנגן אליהם, אשלם 80 שקל על בדיקה ורק אז הם יגידו לי כמה יעלה לי להחליף לו את ההארד דיסק מישהו פה יכול להגיד לי כמה בערך זה יעלה לי כדי לדעת בכלל אם זה רלוונטי????
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה.. הiPaq שלי התקלקל. הוא מסוג rx5940, אני לא מצליח להטעין אותו, לא עם המטען שמתחבר לחשמל ולא עם זה שמתחבר למחשב ישירות. אין לי מושג אם מדובר בסוללה שלו, או במכשיר עצמו ואחרי שיחה עם התמיכה של HP הציעו לי לשלוח אותו למעבדה שלהם בפתח תקווה. אני מכיר את השם שיצא למעבדה הזאת וחוסר היכולת הכללי שלהם להתמודד עם התקלות הכי קלות, אז רציתי לדעת אם יש למשהו איזה פתרון להציע לי... מעבדה נוספת שמטפלת במוצרים כאלו, או דרך לבדוק אם מדובר בסוללה (אז אני אוכל פשוט לקנות חדשה... אם יש הצעות למעבדות, אשמח אם הם יהיו באיזור השרון... תודה רבה מראש, איאן טראוט
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות מחשב כף יד ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לחבר את המכשיר שאני קונה למסך חיצוני + מקלדת ... שיש אפשרות לחיבורים נוספים ואיפלו אם יש מכשיר בלי מתאם ? נקח לדוגמא את המכשיר מחשב כף יד MIO P350 + GPS יש בו חיבורים כאלה ?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לא מבין הרבה בנושא אז אם צריך עוד פרטים תגידו...
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, יש לי Sony ericsson ARC X12, ואני מחפש אפליקציה שתיצור לי סרגל כלים בתפריט שנגלל למטה כך שאני אוכל להפעיל ולכבות את הWIFI GPS BLUETOOTH להפוך את הטלפון לשקט ולהפעיל ולכבות את האינטרנט הסלולרי, בדיוק כמו מה שבא מובנה בטלפונים של סמסונג. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
מכשיר הדגל של היצרנית הסינית שזכה למחמאות כבירות בגזרת יכולות הצילום נוחת בישראל, יחד עם אח מוזל שחולק איתו את שמו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי טלפון סלולרי מדגם נוקיה 6280 ושמעתי כי קיים GPS עבור המכשיר, הייתי רוצה לדעת האם ערכת ה- GPS שלו טובה. יש מישהו שמבין בנושא? תודה!
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה נגנים ואני לא יודע במה לבחור. חשוב שהנגן יהיה קטן, חזק, איכות סאונד טובה ולא יקר (עד 300 ש''ח). מיועד בעיקר לריצה. מה הייתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
התקנתי את הרום של AOKP ואני לא מצליח למצוא באינטרנט שום פתרון ל2 בעיות שיש לי: 1. לפני השדרוג היה לי עדכונים אוטומטיים לכל האפליקציות חוץ מכמה בודדים. עשיתי את זה דרך הפלייסטור והורדתי את הv לעדכונים האוטומטיים מהעמודים שלהם בפלייסטור. עכשיו אני לא מצליח לעשות את זה.. 2. אני מצליח לחבר את הפלאפון למחשב רק כאחסון חיצוני. הצלחתי לחבר את זה כmtp פעם אחת כשחיברתי למחשב בפעם הראשונה. אבל אז החלפתי לאחסון חיצוני (mass storage ) ומאז לא הצלחתי לחבר שוב כmtp. מה עושים? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי ב touch HD שרץ על פוקט פי סי WM 6 כעת אני מחפש המלצות לנגן סרטים עם קודקים משחקים וישומים מומלצצים אחרים. מישהו אולי יכול לעזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום חבר שלי קנה מחו"ל מבנאדם NOKIA 6131 עם עברית . היום עשינו לו עדכון גרסא לפלאפון ועכשיו אין עברית וזה כמובן גם לא נותן לשנות את השפה לעברית . יש מצב להחזיר עברית לפלאפון ? אם כן איך עושים את זה ? ובלי לשלם 100 ש"ח למישהו שיצרוב עברית. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-