עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by BloodFist,

מי מבין המכשירים יותר טוב? בלי קשר למי מהם יותר טוב האם שווה להשקיע עוד איזה 400 שקל ולקנות את הasus-a639. אלה המכשירים שאני יכול לקנות וזה חייב להיות אחד מהם... אין אופציות למכשירים אחרים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  2. מכשיר הביניים הבא של היצרנית הסינית אמור להיחשף רשמית בעוד כמה ימים, עם מפרט שיהיה שיפור גדול במיוחד לעומת קודמו ב-12 בינואר שיאומי (Xiaomi) אמורה להציג לעולם את המכשיר החדש הבא שלה, ה-Redmi 3, אך אם להאמין לטיזרים האחרונים שהחברה משחררת אל הרשת ולדיווחים שלווים אותם – הדגם החדש יהיה דומה הרבה יותר ל-Redmi Note 3, מאשר ל-Redmi 2 אותו הוא בא להחליף. לפי המידע הנוכחי, הסמארטפון החדש יציע מסך 5 אינץ' ברזולוציית 720p צנועה יחסית ועם 2GB של RAM ו-16GB של נפח אחסון שניתן להרחיב עם כרטיס microSD (אנחנו עדיין מחזיקים אצבעות לגירסה נוספת עם 3GB של RAM ו-32GB של נפח אחסון). עד כאן הכל נשמע סטנדרטי, אך נראה שה-Redmi 3 יציע גם גוף מתכתי מעוצב במקום הגוף הפלסטיקי …

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by sgsg,

מה אתם ממליצים מכשיר ניווט יעודי או מחשב כף יד שכולל Gps? המחירים מאוד דומים. מדוע, אם בכלל, עדיף מכשיר ייעודי על פני מחשב כף יד?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by LRa,

שלום, מישהו יודע איכן ניתן להזמין נגן זה בארה"ב? חיפשתי די הרבה ולא מצאתי אף חנות שמוכרת את הנגן חדש. תודה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  5. יש לי פלא נוקיה 6111 אני יכול לשמוע רדיו עם אוזנית בלוטוס איתו? אם לא אז יש פלא' שכן אפשר לשמוע רדיו עם אוזנית בלוטוס?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  6. ה-Nubia Z11 של תת המותג מחברת ZTE יגיע לשווקים המערביים בקרוב מאוד, עם חומרה של מכשיר דגל במחיר תחרותי לכתבה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by A.Iniesta,

היי, אני מחפש תוכנה שתיתן לי לקרוא ולשלוח מיילים מGMAIL, ושתשתמש בתעבורה הרגילה ולא בDATA. - עדיפות גדולה לתוכנה שנותנת גם לשלוח קבצים (מסמכי אקסל, וורד...). תודה רבה, ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  8. הטאבלט הנאה של היצרנית הסינית זמין לרכישה כעת במחיר נמוך יותר מבעבר לכתבה

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by asaf556,

שלום אני רוצה להתקין גוגל מפס על ה5800 שלי אבל מהאתר של התוכנה אני לא מבין איך להתקין יש לך לינק אבל שאני ניכנס דרכו מהפאלפון הוא כותב לי שהוא לא תומך בסימביאן s90 אבל זה s 60 בכלל וראיתי כמה סירטונים שזה עובד בקיצור אם תסבירו לי מאיפה להשיג את התוכנה אני אשמח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  10. מחפש טלפון שמקליט וידאו בFHD בתקציב נמוך. תודה. בנוסף, אשמח לשמוע איזה פלאפונים הכי קטנים (פיסית) מסוגלים להקליט בFHD. תודה ויום מצויין!

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by kdani,

כשפותחים GMAIL על Safari ב-IPHONE יש תצוגה שנקרא MOBILE. זו תצוגה יותר נוחה למסך הקטן של ה-IPHONE אבל היא מסתירה חלק מהאפשרויות. בתחתית המסך יש כתפור שמאפשר לך לעבור לתצוגה DESKTOP, שזה בעצם התצוגה הרגילה שרואים ברשת כשגולשים מכל דפדפן במחשב נייח. השאלה שלי - איך עוברים חזרה מתצוגת DESKTOP (שבה יש חיפוש למשל) לתצוגת MOBILE.... תודה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by WildChild,

אני מחבר את הפלאפון למחשב אבל או שהוא לא מזהה את הפלאפון או שהוא כותב usb is not recognized (לא מזהה את הusb) מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  13. מה שעשיתי זה לקחתי את ה PDF המרתי לתמונות, העברתי ל D2, כמעט עבד, הצלחתי לצפות בזה בתור תנונה....אבל הזום לא היה מספיק כדי לקרא טקסט אני יודע שאפשר להמיר לטקסט אבל א. אני מעדיף שלא רוצה גם לראות תמונות ב. זה עיתון ב PDF אז זה לא ממש מסודר אם ה D2 היה זום יותר גדול, הייתי מממיר את ה PDF לתמןנןת באיכות מאוד גבוה, ואז למרות הזום הטקטס היה קריא מאוד באסה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  14. בחול זה עולה 300 שקל יותר זול מבארץ ואחותי נמצאת בניו יורק

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  15. הוא פאלפון ?d840 דרך הגב אם נראים סוף הדרך...

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  16. ניסיתי להרשם לאתר סימביאן ההרשמה סגורה הורדתי תוכנה שרושמת תכנות דרך הנוקיה SIGNSIS מי שמכיר השאלה שלי מאיפה אני מוסיף את שני הקבצים הבאים ומה תפקיד כל קובץ KEY CERT

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  17. אנחנו ממשיכים להמתין ליום בו ה-Black Shark יצא מגבולות השוק הביתי שלו, ובינתיים רואים השקה של צבע חדש נאה לכתבה

18. מכשיר ה-MV1 של חברה צעירה אותה יצר אחד מבכירי אפל בעבר מציע 16GB של אחסון, 2GB של זכרון RAM ומערכת מבוסס CyanogenOS במחיר מינימלי בהחלט לכתבה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  19. שלום כולם. אני צריךהמלצה למחשב כף יד, שישמש המון כGPS. חשוב לי שיהיה חזק ומתקדם כמה שיותר, כי הוא הולך להחזיק המון זמן. התקציב נע באזור ה3000 שקלים (ללא תוכנה), אבל יכול לגדול אם יש משהו משתלם בעוד כסף. חשבתי על המכשירים של MIO או ASUS שראיתי שבאים עם אנטנת GPS פנימית, או HP שעד כמה שידוע לי הם מעולים רק שצריך להוסיף אנטנת בלוטות. אין לי יותר מדי מושג בזה, אז אני זקוק לעזרתכם. תודה, עודד.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  20. Started by איאן טראוט,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה.. הiPaq שלי התקלקל. הוא מסוג rx5940, אני לא מצליח להטעין אותו, לא עם המטען שמתחבר לחשמל ולא עם זה שמתחבר למחשב ישירות. אין לי מושג אם מדובר בסוללה שלו, או במכשיר עצמו ואחרי שיחה עם התמיכה של HP הציעו לי לשלוח אותו למעבדה שלהם בפתח תקווה. אני מכיר את השם שיצא למעבדה הזאת וחוסר היכולת הכללי שלהם להתמודד עם התקלות הכי קלות, אז רציתי לדעת אם יש למשהו איזה פתרון להציע לי... מעבדה נוספת שמטפלת במוצרים כאלו, או דרך לבדוק אם מדובר בסוללה (אז אני אוכל פשוט לקנות חדשה... אם יש הצעות למעבדות, אשמח אם הם יהיו באיזור השרון... תודה רבה מראש, איאן טראוט

21. Started by otherside,

אני מחפש נגן MP3 בנפח 4GB, ובעלות של עד 500 ש"ח (ללא כל שום צורך בתמיכה בוידאו). מבין הנגנים שעונים על הדרישות הללו, אני מתלבט בין SanDisk Sansa Fuze לבין Cowon iAudio i7. ממה שהצלחתי להבין, היתרונות של הi7 על הפיוז הם איכות סאונד טובה יותר וחיי סוללה ארוכים יותר (פי 2-3), ומצד שני היתרונות של הפיוז על הi7 הם ממשק יותר נוח, ומחיר זול יותר בכ-80 ש"ח. אני מניח שאם ההבדלים הניכרים היחידים בין שני הנגנים היו הבדלי איכות סאונד ומחיר, הייתי מעדיף את הזול יותר והפחות איכותי, בהנחה ואיכות הסאונד שלו מספיקה (ועד כמה שהבנתי, איכות הסאונד של הפיוז אכן מספיקה). ההתלבטות היא בעקבות ההבדלים בחיי הסוללה ובממשק. חשוב לי ממשק נוח עם אפשרות לסדר את השירים תחת אלבומים/אמנים/ואולי אף סידור-ע…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  22. האם הדגמים המובילים החדשים שיוצגו רשמית בהמשך היום עומדים להיות אלופי סוללה חדשים בשוק? לכתבה

23. אם אפשר להגדיר את המצלמה שמפעילים דרך ה WHATS APP שתיהיה באיכותי יותר גבוהה? שאני נמצא בשיחה בוואטצ'אפ ומפעיל משם את המצלמה כדי לצלם משהו, האיכות היא ירודה מאוד. אז יוצא לי לצאת מהווטצ'אפ לצלם דרך המצלמה ואז שוב לחזור ולצרף את הקובץ. מנסה למצוא פתרון יותר מהיר ויעיל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by crabrocket,

שלום הייתי למעוניין לקנות מכשיר סלולרי בארה"ב(שתואם כמובן לטכנולוגיה בארץ) ורציתי לדעת אם אני יכול בדרך כלשהיא לסדר שיהיה לו עברית בלי ללכת לחברה סלולרית ולשלם לה 100 שקלים? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by MODY69,

שלום. לאחרונה התחדשתי ב- K800I. שמעתי שיש כל מני תוכנות מגניבות למכשיר הזה (אני לא מדבר על משחקים) כמו מדידת מרחק בעזרת הפוקוס של המצלמה, שטויות עם בלוטות' ועוד. אשמח אם תשתפו אותי בתוכנות האלה. תודה מראש, מודי69.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים