עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. איך ב-EASY H10 אני הופך את הכתב של התגיות? תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  2. אני מחפש שלט אוניברסלי ללא סוללות ! השלט ניטען על ידיי סיבובים של מנגנון מכני שמותקן על השלט. מצאתי רק דגם אחד של שלט כזה הבעיה איתו שהטעינה מחזיקה רק שבעה ימים (כל שבוע לטעון מחדש) ואני מחפש טעינה שתחזיק זמן ארון יותר. מישהו ראה דבר כזה באיזשהו אתר ברשת העולמית ? אשמח לכל לינק

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  3. עד היום הייתי עם ה-HS820 והייתי ממש מרוצה ממנה (קלה, קלילה, זמן סוללה סביר, מחיר שווה לכל נפש), אך לצערי היא נהרסה (אשמתי). עכשיו אני מחפש משהו דומה אבל עם עוצמה ואיכות שמע קצת יותר טובים כי לפעמים בנהיגה לא שמעתי איתה את כל השיחה והצד השני היה צריך לצרוח : * בבקשה לא לדחוף לי אוזניות ב600 שקל, אין שום סיבה שאני אשלם כפול מאוזניה שבסך הכל אהבתי. * למרות שהאוזניה היתה אחלה, אני לא ממש חושב לקנות שוב אותו דגם (לא אוהב לחזור על דברים שכבר קניתי, צריך קצת שינוי). * עצה לחיים, לעולם אל תסמכו על או'אי. תודה (:

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  4. שלום כולם. אני צריךהמלצה למחשב כף יד, שישמש המון כGPS. חשוב לי שיהיה חזק ומתקדם כמה שיותר, כי הוא הולך להחזיק המון זמן. התקציב נע באזור ה3000 שקלים (ללא תוכנה), אבל יכול לגדול אם יש משהו משתלם בעוד כסף. חשבתי על המכשירים של MIO או ASUS שראיתי שבאים עם אנטנת GPS פנימית, או HP שעד כמה שידוע לי הם מעולים רק שצריך להוסיף אנטנת בלוטות. אין לי יותר מדי מושג בזה, אז אני זקוק לעזרתכם. תודה, עודד.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  5. Started by A.Iniesta,

היי, אני מחפש תוכנה שתיתן לי לקרוא ולשלוח מיילים מGMAIL, ושתשתמש בתעבורה הרגילה ולא בDATA. - עדיפות גדולה לתוכנה שנותנת גם לשלוח קבצים (מסמכי אקסל, וורד...). תודה רבה, ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  6. http://www.mypocketpcmobile.com/ETENX500andASUSP535ComparisonReview/tabid/167/Default.aspx האם יש למישהו השוואה יותר מעודכנת שמסתמכת על נסיון מעשי ולא על נתוני יצרן ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by Jenia24,

זה הפלאפון רציתי לשאול אם יש איזה חיבור או משו שיאפשר לי לחבר אליו אוזניות רגילות

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  8. מי שרכש או מכיר - LG Viewty KU990 אשמח לקבל ביקורת על המכשיר הזה...האם הוא מומלץ / איכותי ? יש איתו בעיות ? ועוד דבר - במכשירים בעלי מסך מגע - האם זה מתחמם באוזן כשמדברים בטלפון ? תודה למי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by Lupin,

יש כל כך הרבה נגנים ואני לא יודע במה לבחור. חשוב שהנגן יהיה קטן, חזק, איכות סאונד טובה ולא יקר (עד 300 ש''ח). מיועד בעיקר לריצה. מה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by MODY69,

שלום. לאחרונה התחדשתי ב- K800I. שמעתי שיש כל מני תוכנות מגניבות למכשיר הזה (אני לא מדבר על משחקים) כמו מדידת מרחק בעזרת הפוקוס של המצלמה, שטויות עם בלוטות' ועוד. אשמח אם תשתפו אותי בתוכנות האלה. תודה מראש, מודי69.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by מיה16,

או הדגם שסלקום ואורנג' מוכרים אך ורק עם עברית או 8300 אגב אני אך ורק באימייל לא בודקת פה הודעות yakor@013.net.il תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. שמעתי על החנות הזו http://www.beeu.co.il/index.aspx המוצרים שלהם נראים די טוב השאלה איך האיכות. אם למישהו יש הצעה אחרת אשמח. אם יש בגבול התקציב נגן של 4 GB אשמח אם לא אז נתפשר על 2. מסך יחסית גדול כדי שיהיה אפשר לראות את הקליפים בברור. כניסת מיני USB עדיפה-לנוחות. סוללה חזקה-דגש חזק על זה!- סוללת ליתיום שתחזיק לפחות 8 שעות וזהו נראה לי אם יש עוד מאפיינים אפשר לשאול.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by altec,

ברשותי GPS RECIEVER אשר אני מחבר אותו ב- Bluetooth לכף יד שלי. בארץ הוא עובד שיגעון ומזהה לוויינים נהדר עם IGO6, אבל באירופה הוא לא מזהה לוויינים עם IGO8 בכלל... מישהו יכול להצביע על הבעיה ?? שכרתי רכב גרמני וניסיתי לאתר גם במצב סטטי ומחוץ לאוטו ובכל מצב אחר אפשרי.... אשמח לעזרה... תודה !!

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  14. היי אני עצוב!!!! לפני זמן מה התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7 ומאז אינני מצליח לקשר בין מחשב כףהיד מיו 350P לבין המחשב השולחני. כאשר היתה לי מערכת ההפעלה XP לא היו כמעט בעיות,הצלחתי להעביר כל מיני דברים מהמחשב השולחני למחשב כף היד.כגון תמונות ,תוכנות,שירים וכו'. כעת אנני מצליח לבצע שום פעולה.קניתי קורא כרטיסי זיכרון וכך אני מעביר דברים,מהמחשב ואליו.אבל ברגע שיש על כרטיס הזכרון תוכנה נוספת אי אפשר להפעיל את תוכנת הניווט IGO8. ניסיתי כל מיני דרכים אך ללא הצלחה. האם יש למישהו רעיון,דרך,עצה איך לפתור את הבעיה.ולא לחזור ל חלונות XP תודה לכל המשיבים והמתעניינים. ביי

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by אוראל-ס,

יש לי את המכשיר של רשת פלאפון lg8300 ( ראו תמונה )http://img87.imageshack.us/img87/2419/lgvx8300gd2.jpg עכשיו היה אמור להיות בו אפשרות ל-Bluetooth אבל החברה חסמה את האפשרות הזאת בטענה שזה עשה להם בעיות במכשיר. במקום זאת הם אפשרו Bluetooth רק לאוזניה ולא לקישור בין מכשירים אחרים והעברת קבצים.. שהייתי ברשת פלאפון שאלתי בקשר לשידרוג תוכנה הטכנאי שלהם אמר לי שהחברה לא מתכוונת להביא בקרוב שידרוג תוכנה אבל אמר שאפר לפרוץ את החסימה שלהם דרך תוכנה או לא יודע מה... מישהו יודע על מה מדבור איך אפשר לעשות את זה..? שאני מפעיל בלוטוס פלאפונים מסוגלים לזהות אותי ואני אותם פשוט אין לנו אפשרות להתחבר אחד לשני...

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by Ariel Style,

2ג'יגה + עיברית קורא WAV אמין ואיכותי

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by iakovl,

בדיוק מה שהכותרת אומרת

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. הטאבלט הנאה של היצרנית הסינית זמין לרכישה כעת במחיר נמוך יותר מבעבר לכתבה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  19. שלום. מה המלצתכם לתקציב עד 400 ש"ח לאזניות ונגן MP3. החשיבות כאן שזה יהיה ערכה שניתן להשתמש ברכיבת אפניים אינטנסיבית (שהאזניות לא ייפלו). תודה...

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  20. הסמארטפון החדש והמבטיח של סמסונג נחשף במלוא הדרו, כמה ימים לפני אירוע ה-Unpacked הגדול לכתבה

21. Started by Scorpion-X,

היי ככה רכשתי לפני מספר ימים בארץ את הנגן Iriver Clix של 2 ג'יגה חיברתי אותו למחשב המחשב קלט אותו והראה לי את הספריה שלו במחשב הבעיה היא שהמסך שלו לא נדלק מה שלא ניסיתי לעשות הוא לא מראה לי שהוא נטען והמסך לא עובד ניסיתי ללחוץ על כל מיני כפתורים וזה לא מגיב יכול להיות שיש תקלה במכשיר או שאני עושה משהו לא נכון? תודה ענקית ענקית מראש כפיר

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. מכשיר הדגל של היצרנית הסינית שזכה למחמאות כבירות בגזרת יכולות הצילום נוחת בישראל, יחד עם אח מוזל שחולק איתו את שמו לכתבה

23. Started by supercars,

כותרת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by shahars1,

יש ברשותי מכשיר כזה המשמש אותי רק לניווט אך יש בו אופציה לשמוע שירים ולראות תמונות. בערכה היה כבל USB לא היתה שום תוכנה עם המכשיר. אני מעוניין לדעת איך מורידים שירים/סרטי וידאו/תמונות מהמחשב למכשיר. תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  25. סרטוני פרסומת מהעבר בהם ניסתה היצרנית הקוריאנית לעשות צחוק מיריבותיה בשל מאפיינים חסרים נעלמו להם בשקט מהחשבונות הרשמיים של החברה - אבל הרשת אף פעם לא שוכחת לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.