גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
או שעוד כמה זמן יצאו פלאפונים יותר טובים אז אולי כדי לחקות עוד כמה זמן?
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קניתי את האיפוד הזה לפני 3 ימים והיום כאשר ניסיתי להעלות סרטים בפעם השניה הitunes מראה שהקבצים של הסרטים עברו אבל בתוך המכשיר עצמו הקבצים לא נמצאים מישהו יודע מה הבעיה או איך אפשר לפתור אותה בבקשה אני צריך את העזרה דחוף מקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי נגן D2. קניתי אותו אחרי שקראתי לא מעט חוות דעת עליו ועל זמן הסוללה העצום שלו. כמובן שטענתי את המכשיר לפני השימוש הראשון. אחרי כמה ימים היה נדמה לי שהסוללה נגמרת מהר מדי וכדי לבדוק, פרקתי את הסוללה לגמרי, הטענתי מחדש והשמעתי ברצף את השירים. לא נגעתי במסך והווליום על מספר 7 (!) בלבד ( מגיע עד 40 או 50 ). אחרי כ-30 שעות הסוללה התרוקנה. בנגן מותקנים שירים ב-MP3 בקידוד סטנדרטי. מסרתי את המכשיר למעבדה ואחרי שבועיים, הם מוסרים שאחרי בדיקה, המכשיר נמצא תקין. מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח לקבל עיצות או הבהרות.. תודה
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אז הסיפור הוא כזה, אני מקבל את הK1 בהנחה ענקית מפלאפון. החבילה כוללת 100 או 200 דק' ב10 שקלים, את המכשיר עצמו ב54 שקלים, ועוד ביטוח, שזה 15 שקלים, סה"כ 80 שקל בחודש. עכשיו השאלה שלי היא, האם המכשיר הזה שווה משהו בכלל ? שווה ללכת עליו במחיר כזה ? חשבתי גם על הV3, אבל אין לו אופציה של כרטיס הרחבה... אשמח לתגובות.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
:bash: הpartition של הנגן נמחק בטעות (סיפור עצוב וסוחט דמעות.....) עכשיו המחשב לא מזהה את נIRIVER בתור נגן אלא בתור התקן USB ולא ניתן להעתיק אליו קבצים.... האם יש למישהו מושג איך מטפלים בתקלה כזו או למי צריך לפנות ... הוא נקנה דרך EBAY אז אני לא בטוח אם אוכל לקבל שירות אצל היבואן .... תודה, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
אני רוצה להבין איך אני יכול עם מכשיר כף יד שיש לו חיבור לרשת לגלוש באינטרנט עי חיבור למודם או HUB? צריך איזשהו כבל מיוחד? ואם כן איפה ניתן להשיג למה לא ראיתי כזה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
לצערי כרגע אני לא יכול לרשום את הדגם הצפציפי של ה DVD כי הוא לא בבית אבל מחר אני ארשום את הפרטים של הDVD עצמו אז בנתיים אני ארשום את הבעיה שיש לי. הDVD שלי קורא הכל דיווקס וכל זה AVI והוא יודע להדביק כתוביות כאילו אם הכתוביות באותו שם בדיסק הוא מדביק לבד. אוקי עכשיו הבעיה שלי שהוא מדביק את הכתוביות בפונט נורא ממש ממש בילתי קריא ממש קטן ובצבע צהוב השאלה שלי האם אפשר לשנות את הפונט שה DVD מדביק את הכתוביות ** אני מצטר אם זה לא המקום הנכון פשוט לא מצאתי מקום אחר אני אשמח אם תפנו אותי לאנשהו אחר אם יש. בברכה נועם.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
המלצה לנגן mp3 עד 500-600 שקל 3 גיגה לפחות,סוללה נטענת, תומך בניגון avi,wma.mpg יש משהו
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום חברים, בשבועות האחרונים החלטתי שהמכשיר שהכי מתאים לצרכים שלי כרגע הינו מחשב כף יד. מטבעי אני שואף לקנות מכשירים טובים ומשוכללים. השימוש העיקרי שלי במחשב כף יד הינו: 1) ניהול מידע (לקוחות,עבודות,תשלומים) 2) אינטרנט - גלישה לאתרים בפגישות - בסיסי, לא יותר מזה. זהו בעיקרון, אחרי סקר שוק וכמה בדיקות שעשיתי, החלטתי ללכת על ה ASUS A639 במחיר של 2700 ש"ח + כרטיס זיכרון 2 ג'יגה. כמו שכתבתי, שמטבעי כשאני רוכש מוצר אני אוהב ללכת עד הסוף וכמה שאפשר מבחינת תקציב. לכן ביקשתי מכל המוכרים שהייתי איתם לרכוש מכשיר שישמש לצרכים שלי קודם כל אבל שיהיה בו גם GPS ושאר השכלולים הקיימים. כמו שכתבתי זהו הדגם שהומלץ ע"י הרב, חלק הציעו לי גם דגם של ASUS שנקרא 696 שהוא בעצם אותו מכשיר רק דק יות…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
המלצה לנגן mp3 עד 500-600 שקל 3 גיגה לפחות,סוללה נטענת, תומך בניגון avi,wma.mpg
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שמתי סרט שהיה לי הוא לא עבד במכשיר, לאיזה פורמט אני צריך להמיר אותו? (אני לא רוצה להשתמתש בתוכנה של המכשיר כי היא איטית מאוד) ב. קניתי היום מגן מסך למכשיר - דבר דפוק שהוא יותר קטו מהמסך, יש חלק לא קטן שהוא לא מכסה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב החטלתי שלא איכפת לי מהגודל כי מה שאני רוצה לא קיים אז אני צריך MP3 שיהיה מצלמה טובה ובטריה טובה אין תקציב בכל זאת זה סין.... ומחשב כף יד שיהיה פשוט לשימוש... ושיהיה בוGPS
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברים יקרים אני נורא מתוסכל. יש לי בעיה מעיקה במיוחד. יש ברשותי מכשיר פוקס פיסי mio180. רכשתי כרטיס SD WIFI והכל עד עכשיו טוב ויפה. מדובר בכרטיס SDIO 802.11g של חברת just mobile. אני מחבר את הפוקס למחשב, active sync מתחבר הכל יפה, מתקין את הדרייבר, מסיים להתקין מנתק את המכשיר מהמחשב השולחני , מכניס את ה SD WIFI. המכשיר לא מזהה שום רשת אלחוטית פוטנציאלית ולא נעליים, ויש בביתי רשת אלחוטית קומפלט, שתחתיה שני מחשבים שולחניים ועוד לאפטופ. התקשקשתי עם 012 בטלפון וכל מה ששמעתי מהם זה אדוני, מצטערים, אנחנו פשוט לא מבינים בפוקס פיסי. כל מה שהם עשו זה הכניסו את ה MAC NUMBER לנתב וגם זה לא פתר דבר. ניסיתי גם במקומות אחרים בעלי רשת אלחוטית, לא דובים ולא יער, המכשיר לא מזהה שום רשת וש…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
עשיתי restore ל-IPOD ומאז אני לא מצליח להכניס שירים אין אפשרות ללחוץ על update http://img363.imageshack.us/img363/8767/itunes2mx2.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם ביציאת AV של האייפוד לטלויזיה הרזולוציה המקסימלית של וידאו שהאייפוד מספק היא 320X240 או יותר מזה?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
האמת זה לחבר.... הוא מצלם לא קצת אז האיכות חשובה..אבל יותר חשוב הנגדן ואיכות הפלא המסך והתוכנה עצמה... תודה! אולי יש לכם משהוא אחר להציע....תקציב יש מספיק!
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן Mp3 איכותי, איכות סאונד טובה, והעיקר שיהיה פרקטי ולא שביר - שיחזיק מעמד. הווידיאו לא חשוב בכלל, וגם גודל המסך לא עקרוני יותר מידי. הנגן צריך להיות מינימום 5gb ולא משנה אם הארד דיסק או פלאש (העיקר שיהיה יציב, גם הארד יכול להיות יציב), עוד דבר חשוב, שיהיה ניתן לבנות playlists בתוך הנגן. המחיר אולי טיפה יאכזב, אבל בערך 600-800 שקל. הזמנה רק בארץ, ואפ אפשר אז חנויות בקריות. נגן טוב שחשבתי עליו זה Rio Carbon 6GB הבעיה היא שאני חושב ש Rio פשטה רגל (וחבל מאד כי היא חברה מעולה עם איכות סאונד נדירה), אם אתם מכירים עוד נגנים דומים לו או אחרים שטובים כמוהו או יותר, שימו קישור בבקשה. תודה רבה. עוד משהו, אל תתחילו להגיד Sansa כי אין לי כח לשמוע עליו יותר, אני …
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש רינגטון של התינוק שבוכה בדיכאון. אימייל:RONIABRAHAM@WALLA.COM. תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כף יד עד 1800 שקל. חשוב שיהיה בעל מסך איכותי,וGPS. כמו כן יש לי מספר שאלות: 1-מה איכות המוסיקה שמחשבי כף יד מציעים? 2-בגלל שרוב המסכים הם 64K זה לא קצת כדי לראות עליהם סרטים?
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. יש לי לK800I ו-V6 ברשת סלקום. אני נוסע לחו"ל שבוע הבא ולוקח איתי K800I. כדי לשלוח SMS מחו"ל לישראל למכשיר V6 אני צריך לפתוח איזשהו קו חו"ל לשני המכשירים? אני יודע שבאורנג' אפשר לשלוח דרך מכשיר דור שלישי SMS לחו"ל ולקבל מח"ל ללא צורך בפתיחת קו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב כף יד מסוג אסוס A636N כאמור בכותרת. ניסיתי להתקין בו את תוכנת הניווט נאב נ גו אך קרתה בעיה והופיעה לי הודעת שגיאה שהתוכנה לא מאושרת או לא הותקנה טוב ועלי להתקינה שוב. נכנסתי לכרטיס והתקנתי שוב, הוא שאל אותי משהו בטעות לחצתי YES לפני שהספקתי לקרוא והופיע מסך ASUS heart of technolagy המסך ממשיך להופיע גם לאחר שאני לוחץ ריסט שאמור לבצע ריסט הגדרתי מבלי למחוק נתונים מישהו מכיר את הבעיה? מה לעשות? נ.ב מכוון שלא חשבתי שזה יקרה לא רשמתי את הסידי קיי של העברית והדיסק כרגע לא אצלי(הGPS יותר נכון של דוד שלי וזה אצלו) ויעברו כמה שבועות עד שאני אקבל אותו, יש מה לעשות? תודה רבה על העזרה מראש.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קיבלתי את זה במשלוח, קיבלתי בארגז את הקופסה של הנגן ועוד מטען כזה, בנפרד, היציאה שלו היא לא USB מין משהו דק ועגול כזה , נראה לי טעות אבל מוזר שיש עליו מדבקה של באג שהם היבואנים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או שלא בדיוק בעיה... אחרי שהפלאפון שלי היה אצל אורנג' והם איתחלו הכל מופיע לי סמל של סיכה כזאת שמחברת דפים (בצורת שטרודל) בפינה השמאלית העליונה איך אני מעיף את זה?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ראיתי שהתחילו להתעניין בנושא של הרוקבוקס אז הבאתי לכם כמה אתרים ,עדכונים וכו: 1.http://www.my-audio.net ,האתר מספק מדריכים והסברים על התקנת הרוקבוקס על מכשירים שונים . 2.התקדמות בתכנות של הרוקבוקס על סאנסה : http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/SansaE200Port#Rockbox (כרגע אין תמיכה בחיבור למחשב,רדיו ומיקרו SD . 3.הורדת רוקבוקס למכשירים שונים: http://build.rockbox.org 4.התקדמות התכנות הרוקבוקס על מכשירים שונים (תחת קטגוריה פורט ) http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/WebHome לפני כמה זמן נערכה פגישה בין מפתחי רוקבוקס למפתחת הצ'יפ אודיו בסאנסה וכרגע יש תמיכה באודיו של Sansa אך יש תקיעות ובאגים,אני מניח שזה יתוקן במהרה ,לפי המפתחים ההתפתחות מואצת . הוראות הת…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שיש כזה דבר לאייפוד מיני שהבטריה הלכה על אפשרות טריידאין, באילת אולי? לנאנו. מישהו שמע מכיר? איפה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-