גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש מוסג אם אפשר ?! נהרסה לי המצלמה יש לי K610I
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון להודעה... הבעייה : חיבור IRIVER H340 לרכב . הבעייה היא מבחינת חיבור חשמל : ל- IRIVER יש מטען שמוציא 5V ו- 2A . לא הצלחתי למצוא מעביר מהמצת לרכב לשקע של IRIVER ... הדבר היחידי שמצאתי זה מהמצת ל- 5V - 1A ... לא חושב שזה מומלץ... יש למישהו רעיון ? אגב... ההטענה דרך ה- USB היא לא אופציה, כי כאשר ה- USB מטעין את הנגן - אי אפשר לנגן במקביל... אגב... עוד אופציה שעכשיו מצאתי, היא זו : http://ultrapro.shopy.co.il/products/94590 מאין יבוא עזרי ?? תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש סלולרי קשוח אך לא גדול וכבד , עם בטריה שתספיק לאורך זמן ,gps טוב ,מצלמה סבירה (לא צריך הרבה מצלמות ) וזכרון סביר , עד עכשיו הסתדרתי עם סמסונג S4, כך שהצרכים שלי לא בשמיים . הגעתי לAGM שיש להם כמה דגמים וה A8 מבחינת מחיר נשמע סביר . ההזמנה להבנתי מסין ,אין לי נסיון עם זה , האם אני עומד להסתבך עם המכס ? מה אומרים מביני העניין כאן בפורום על החברה והדגם הזה לאור הצרכים שאני מציג ? https://shop.agmmobile.com/ תודה חברים
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני צריך דעות על המכשיר והאם שווה לקנות אותו היום. בעיות, באגים, אפשרויות מיוחדות, טוויקים + מודים, כל מניי דברים שאפשר לעשות עם הטלפון. אני מתכוון לקנות את המכשיר הזה חדש בקופסא ללא אחריות אז אין לי בעיה לעדכן אותו ולהתקין תוכנות. תודה מראש... .
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלפון עד 2K רצוי בפחות. הכי חשוב לי שהוא יהיה דק אחרי זה האפשרויות שלו.... יש לכם המלצות בשבילי? עריכה כרגע יש לי את הנוקיה 3510I ואני כבר לא מסוגל עם הבלטא הזאת....(מכול המובנים וגם בעובי אז רצוי שיהיה יותר דק ממנה)
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
יש לי בעייה מציקה במכשיר בצפיית בתמונות ברגע שאני מעביר לתמונה חדשה אז רואים אותה מטושטש וצריך לחכות כמה שניות עד שהתמונה מסתדרת ורואים אותה בצורה חדה וטובה. המכשיר מעודכן לגרסא האחרונה והרשמית שיצאה. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הגיע הזמן להשתדרג, ולקנות פלאפון חדש. לא איכפת לי איזה דור הוא, ולא איכפת לי מהמצלמה מה שחשוב לי שיהיה אפשר להכניס כרטיס זיכרון של (1ג'יגה ומעלה). התקציב עד 1000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם נאבד לי המטען לנגן Iriver H10 6g שלי... מישהו כאן יודע איפה אפשר לקנות מטען חדש לנגן זה ? דרך היבואן או חנות כלשהי ?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
מתעניינים ב-Redmi 7 אך שואפים לאיכות צילום מתקדמת יותר? לשיאומי של עוד דגם להציע לכם, בעלות נמוכה כמיטב המסורת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחפש המלצה לאוזניות בלוטות', מחוברות בחוט בינהן, להחליף זוג JBL reflect mini 2 של שהפסיקו לעבוד בצד אחד. חשוב - שישבו טוב באוזן ולא יפלו (ל JBL reflect יש מן "אצבע" סיליקון כזו שנכנסת באפרכסת האוזן), שיהיו נוחות, ועם חיי סוללה ארוכים. השימוש העיקרי הוא להאזנה למוזיקה ולAudioBooks. אשמח לשמוע המלצות מנסיונכם.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מפתחת השבבים האמריקאית ממשיכה לשדרג את ההיצע שלה בשוק הבינוני-גבוה, שכבר היום יש לו מעט מאוד מתחרים אמיתיים בתחום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
- 2 followers
-
-
בואו להכיר את היצירות הטובות ביותר של ארץ הקודש שאותם ניתן לקבל במכשיר האנדרואיד או ה-iOS שלכם כבר עכשיו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, אני בתקופה האחרונה רוצה לקנות נגן, בהתחלה התלהבתי מה-ZEN VPLUS וה-I7 ,אבל הגעתי למסקנה ש-4-8GB לא יספיקו לי. לכן התחלתי לחפש נגנים עם לפחות 20-30GB, כל מה שהיה הוא כמובן גדול הרבה יותר ( מאוד מעצבן ) וגם מאוד יקר, סכומים של כ-250$. הנגנים שהכי התלהבתי מהם הם- IPOD CLASSIC 80GB, ה-creative zen vison m 30/60gb ( שאלה אם עדיף להוסיף קצת כסף בשביל להכפיל את הנפח, אבל גם לקבל נגן יותר עבה ) ו-microsoft zune. אצל ה-zune הגודל נראה פחות מפריע, בגלל שהמסך שלו יותר גדול משל השאר, אבל עדיין לא בהרבה. הוא הרבה יותר זול, לפי מה שהבנתי הוא עולה כ-150$, ואני יכול אולי להשיג אותו במבצע מיוחד ( לא בחנות ספציפית, אלא משהו אישי כזה ) של כ-30-40%. אז בגלל הסיבות האלה, הנגן הזה נר…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי אייפוד טאץ' כבר הרבה זמן ואני מסנכרן אותו אם אותו מחשב כל הזמן. אך כעת, קיבלתי לפטופ ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו ללפטופ בלי שיימחקו כל הזכרונות של האייפוד? שירים, משחקים, סרטים. מאוד חשוב לי שיישמר הזיכרון בתוך האפליקציות. כמו hige scores שעשיתי שאני לא רוצה שיימחקו. אז רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו ללפטופ החדש בלי שיימחקו כל הזכרונות?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא לינק להורדה שלו (כל פומרט אפשרי) תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מגן מסך (LCD Protective Film) לנגן iAudio D2, ואין לי מושג איך שמים אותו (ההוראות בקוריאנית). אשמח לעזרה ממישהו שקנה את המגן מסך. בתודה מראש, קובי.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
אני מחפש נגן שהוא לא Ipod (יש לי נסיון מר עם איפוד),שטח איכסון בינוני (נגיד 40G?), ממשק יעיל ונוח וגודל פיזי קטן אבל זה לא ממש קריטי.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
רכשתי אתמול אייפון חדש מרשת פלאפון הורדתי ITUNES ויש שם אופציה לעדכן גירסא משהו ל3.1.3 מה זה בעצם? האם זה רצוי? זה יזיק למכשיר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
נדלקתי על הa3 של cowon אבל הוא יקר לי מדי. אני מחפש נגן עם זיכרון משל עצמו, עם מסך שאפשר לשבת ולראות בו סרטים באיכות סבירה +. חשבתי על האפשרות של דיוידי נייד עם כניסת USB אבל אני לא יודע אם הם איכותיים מספיק בטווח מחירים הזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טוב אז אני כנראה קונה את ה-N73 (מקווה שזו לא תהיה טעות)... הפלאפון מגיע עם זכרון מצחיק אז אני רוצה לקנות לו כרטיס זכרון... אז כמה שאלות... א- הכרטיס זכרון של ה-N73 הוא MINISD נכון? ב- האם צריך לקנות משהו עם מיהירות מיוחדת שעולה יותר כסף או מספיק כרטיס רגיל? ג- האם כמות הזכרון משפיעה על המהירות- זאת אומרת אם אני קונה כרטיס של 2 גיגה אז יש מצב שהוא יהיה איטי יותר מאותו כרטיס של 1 גיגה?(או להפך?) אממ זהו כרגע...תודה...
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר עם מסך גדול לצפיה בסרטים (אני בצבא) עם חיבור של USB (אין לי כוח להתעסק עם דיסקים לכן DVD נייד לא בא בחשבון)
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
המוטורולה הוא הפלאפון שלי ויש לו חיבור USB ולא קיבלתי כבל אליו אבל יש לי כמה כאלה של USB קטן לגדול (נגני MP4) שאני יוכל להשתמש בהם ומה שחסר לי הוא הדרייבר, כשאני מחבר את הפלאפון אז יש הודעה של New Hardware וזה מזהה את הפלאפון (650C) אבל הוא לא מצליח להתקין את החומרה והוא מבקש ממני למצוא את זה על המחשב (כאילו מדיסק או משהו) ואין לי וחיפשתי כל כך הרבה באינטרנט באתרים של דרייברים ולא מצאתי כלום. ה-LG630 הוא של אבא שלי והוא קיבל את הכבל של החיבור למחשב ביחד עם הפלאפון (לא USB) ואותו דבר, New Hardware Found אבל לא מצליח להתקין אותו ונדרש הדרייבר, שוב, חיפשתי פעמים רבות ולא מצאתי כלום. מישהו יכול בבקשה לעשות חיפוש מהיר ולמצוא לי את זה? תודה רבה, תום.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי קנתה נגן MP3 בגרמניה (מהדגמים הנפוצים פה בארץ) וביחד העברנו משהו כמו 700MB של MP3 לנגן מתוך 1GB שיש לו. משום מה בשלב מסויים כאשר ניסינו להעביר עוד קבצים המחשב הציג את הerror הבא: http://i38.tinypic.com/6yfj9f.jpg עדיין לא נתקלתי ב error כזה ..מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הנגן מסרב להעתיק עוד קבצים כאשר יש בערך 300MB פנויים. תודה
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש ברשותי BB דגם 8320 וברצוני להתקין עליו ערכת נושא שבאה בהרבה ילקי COD וקובץ JAD אחד. איך אני עושה זאת? כי התוכנה של הAPPS LOADER מקבלת רק ALX?! תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-