גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
תוצאות ראשונות של סמארטפון הגיימינג האימתני מבית אסוס במבחן ה-Geekbench מבהירות שהוא עוצמתי מכל מתחריו, אם כי בהפרש צנוע יחסית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת השבבים האמריקאית ממשיכה לשדרג את ההיצע שלה בשוק הבינוני-גבוה, שכבר היום יש לו מעט מאוד מתחרים אמיתיים בתחום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! קיצור עדכנתי אותו וסיימתי את התהליך של הגיבוי והעתקה של הקבצים והוא התחיל בעדכון.... קיצור הוא נתקע על שלא 1/13 וווואאאיייי באסה.... יש משהו לעשות?????? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, שמעתי שיש דרך להפוך את המחשב כך יד (יש לי MIO 350) לשלט אונברסלי. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום! קניתי טלפון Sony W902, ואני מעוניין בהמלצות לתוכנות שימושיות ולמשחקים כיפיים שיעבירו את הזמן, ושניתן להתקין בחינם בלי התחברות לאינטרנט לאתרים של ספונסרים. אשמח לקבל את ההמלצות שלכם.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה דעתכם על ה Pathfinder T100 ? מה שהכי חשוב לי זה אמינות, כי המכשיר הולך להיות מתנה לאמא שלי, והיא לא תדע מה לעשות גם בבעיה הקטנה ביותר. כמו כן, לא חשוב לי בכלל כל נושא הDIVX והשטויות שמסביב (MP3 זה בונוס נחמד אבל ממש לא חובה). תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני קונה מחר ipod touch מבנאדם ביד שנייה: הוא יכול למכיר לי מכשיר נעול או חסום או משהו שאני לא יכול לבדוק במקום? מה אני צריך לבדוק במכשיר ואיך אני יכול לברר שלא דפקו אותי כי כבר קניתי ipod נאנו שכשחיברתי אותו למחשב בפעם הראשונה הוא ננעל לי דחוף מאודד!!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אסוס ממשיכה לדחוף קדימה את אחד המאפיינים המרעננים ביותר בשוק המחשבים המודרני עם גרסה חדשה של ה-Zenbook Pro היוקרתי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לחבר את הפלאפון למחשב בעזרת כבל USB שלקחתי מחבר אבל המחשב לא מזהה את הפלא ומבקש דיסק עם דריבר אני פשוט רוצה לשים צלצולים בפלא ותמונות רקע ואם אתם יודעים אם איזה תוכנת עובדים זה מאוד יעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
-
הי. להורי המבוגרים יש טלפונים של Samsung Galaxy J7. גודל מסך: 5.5 אינטש. הכל עובד יחסית טוב רק שהטלפון קצת "התעייף" עם השנים וגם כבר די מתמלא בלי אפשרות של ממש לנקות הרבה מקום ממנו - זכרון פנימי יחסית קטן של 16GB והרבה סרטונים שלא רוצים למחוק ולכן יש בעיה של מקום כי באמת שאין מה למחוק וביצענו ניקוי וכו'. לפעמים קצת נתקע ואולי אחרי 5 שנים הגיע הזמן להחליף לטלפון חדש מכל הסיבות האלה. כידוע למבוגרים יותר קשה להסתגל לשינויים ולטכנולוגיה ולכן אני מחפש טלפון די דומה רק חדש יותר עם כפתור בית פיזי וגודל מסך דומה. הכי חשוב עם כמה שיותר זכרון פנימי, אם אפשר 64 או 128 או עם כרטיס זכרון. התקציב גמיש יחסית, נניח סביבות 1000-1700 ש"ח. על איזה טלפון הייתם מ…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חשוב לי לדעת איך היא גם מבחינת אמינות ועבודה טכנית, וגם מבחינת איכות ועוצמת הקול בשיחות (גם איך אני שומע את הצד השני, וגם איך הצד השני שומע אותי). סך הכל זה פתרון מאוד מאוד זול לרכב (300 שקל) וזמין מאוד (נמכר גם בסלקום), מושך מאוד מול המחירים והחירורים בדשבורד שצריך לעשות לדיבוריות קבועות, אבל בטוח שיש קאצ' כלשהו, גם מוטורולה וגם מחיר זול אף פעם לא הלך ביחד... אולי המקרה הזה שונה? תודה רבה, רועי.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Pro 7 Plus, הראשון בשוק עם שבב ה-Helio X30 בן עשר ליבות וגם עם מסך אחורי קטן ומוזר, נחת גם בארץ הקודש לכתבה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אחותי זקוקה למחשב כף יד בשביל להפעיל תוכנות רפואיות (אני מניח שכולן בסיסיות). אני לא מבין גדול במחשבי כף יד ולכן אני זקוק להמלצתכם. דרישות: -------------- 1. מחיר זול, בין 800 ל 1200 ש"ח פלוס מינוס (עדיף כמה שפחות). 2. עמידות - שיהיה כמה שיותר עמיד במכות ונפילות, לא משהו רגיש (משהו כמו הנוקייה 3100 בפלאפונים ). 3. גודל - שיכנס לכיס של חלוק ויהיה נוח לנשיאה (לכן מחשב נטבוק לא בא בחשבון). 4. תאימות - מדובר בתוכנות רפואיות, אין לי מושג אם יש לזה דרישות תאימות או איזו מערכת הפעלה כדאי. 5. נוחות - שיהיה נוח לקרוא ופשוט להפעלה (יש איזו רזולוצייה מינימלית שצריך ?). שיעבוד חלק ולא LAGGY. 6. אין צורך בכל השיכלולים כמו GPS, משחקים, בלוטות', כוח עיבוד מטורף וכדומה. …
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מחשב כף יד מכשיר סלולארי מקלט GPS מובנה WiFi Bluetooth תמיכה במסמכי Word, Excel, Powerpoint וכו' יכולת עבודה עם תוכנות רפואיות כלומר, מדובר במחשב כף יד משולב עם מכשיר סלולארי ומקלט GPS, הבחירה הטבעית שלי היתה iPhone. 1. האם iPhone כולל את כל הדרישות הנ"ל ? 2. האם ניתן להתקין על ה iPhone תוכנות רפואיות שונות (כגון תוכנת תרופות וכו') 3. האם אתם יודעים איזה PDA מקובל ונפוץ בקרב רופאים בעולם ? 4. אשמח לקבל המלצה כללית לאור הצרכים הנ"ל תודה.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
Sandisk ,CRUZER MICRO U3 4GB Sandisk ,CRUZER CROSSFIRE 4GB מה יותר עדיך עד 200 שקל,דרך אגב שניהם עולים 180 שח תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולםהחלפתי מחשב וכעת אני נתקל בבעיה כיצד להזין חזרה את השירים שיש על האייפוד חזרה למחשב דרף ה-ITUNS? אמנם אני רואה את השירים דרך ה-ADNISTRATOR אך הם מופיעים בנפרד ולא כחלק מהספריה. אפרופו, אשמח לקבל הפניה לתוכנת התמיכה בעברית. המכשיר נרכש בחול. שנה טוב.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה igo והתקנתי אותה בפעם הראשונה שקניתי מחשב כף יד,והוא אומר לי גם שאני יוצא החוצה,שאין קליטת לווינים. אפשר עזרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש לי את הנגן התקנתי עליו את הפירמוואייר של העברית. עכשיו מה שקורה הוא שהנגן תמיד מדלג על השיר הראשון בתיקייה במקרה שהוא עושה הקפה שלמה. למשל, בתקייה עשרה שירים, הוא מנגן 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 2 מדלג על 1 למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש ברשותי BB דגם 8320 וברצוני להתקין עליו ערכת נושא שבאה בהרבה ילקי COD וקובץ JAD אחד. איך אני עושה זאת? כי התוכנה של הAPPS LOADER מקבלת רק ALX?! תודה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי יד שניה מחשב כף יד של HP ipaq דגם HP H19XX הוא משנת 2002 ואין לו מערכת הפעלה Windows Mobile 2003 אפילו השאלה שלי היא האם אני יכול לשדרג למערכת הפעלה Windows Mobile 2003 למרות שבאתר של HP כתוב "Why isn't the H1910 upgradeable to Microsoft's Pocket PC 2003? We are focusing our upgrades on the h5450, h3900 and h3800 families since these products target our enterprise customers that typically require these upgrades. (Additional information: The H1910 product line only has a 16MB ROM which does not fit Microsoft Pocket PC 2003 Premium version." והאם אני יכול להשתמש בו כGPS למרות הכל? תודה רבה לעונים זה חשוב לי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מגן מסך (LCD Protective Film) לנגן iAudio D2, ואין לי מושג איך שמים אותו (ההוראות בקוריאנית). אשמח לעזרה ממישהו שקנה את המגן מסך. בתודה מראש, קובי.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים בגוגל, וכמעט על סף ביאוס מוחלט האם יש מישהו שיכול להגיד לי, שנכון להיום, יש סיכוי להוריד את הגבלת הווליום? זה פשוט הורג אותי ללכת עם האייפוד ברחוב ולא לשמוע כלום בא לי לבוא לסטיב ג'ובס ולתת לו סטירה לא מעניין אותי שזו לא אשמתו וזה אילוץ של מספר מדינות, וכו' שישאירו מקום לפירצה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי כדיי?!
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-