גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום אני מחפש טלפון עד 2K רצוי בפחות. הכי חשוב לי שהוא יהיה דק אחרי זה האפשרויות שלו.... יש לכם המלצות בשבילי? עריכה כרגע יש לי את הנוקיה 3510I ואני כבר לא מסוגל עם הבלטא הזאת....(מכול המובנים וגם בעובי אז רצוי שיהיה יותר דק ממנה)
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון להודעה... הבעייה : חיבור IRIVER H340 לרכב . הבעייה היא מבחינת חיבור חשמל : ל- IRIVER יש מטען שמוציא 5V ו- 2A . לא הצלחתי למצוא מעביר מהמצת לרכב לשקע של IRIVER ... הדבר היחידי שמצאתי זה מהמצת ל- 5V - 1A ... לא חושב שזה מומלץ... יש למישהו רעיון ? אגב... ההטענה דרך ה- USB היא לא אופציה, כי כאשר ה- USB מטעין את הנגן - אי אפשר לנגן במקביל... אגב... עוד אופציה שעכשיו מצאתי, היא זו : http://ultrapro.shopy.co.il/products/94590 מאין יבוא עזרי ?? תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שהוא לא Ipod (יש לי נסיון מר עם איפוד),שטח איכסון בינוני (נגיד 40G?), ממשק יעיל ונוח וגודל פיזי קטן אבל זה לא ממש קריטי.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא לינק להורדה שלו (כל פומרט אפשרי) תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם כל בוקר אני צריך לנסוע כחצי שעה הלוך וחצי שעה חזור .. כל יום ואני זקוק למכשיר מדייה התקציב שלי הוא עד 500 שקל וזה גם בלחץ ואני לא בטוח בקשר לPSP אם שווה להשקיע עליו כי יש באפשרותי אך אני לא בטוח שהוא שווה את זה אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם כדאי לרכוש ZEN בעלות של 180$ חדש באריזה, רק עם אחריות שכנראה אינה תקפה לישראל. הכוונה היא לרכישה באינטרנט מארה"ב... ומה ההמלצות בנוגע לדגם ה- 30GB, האם הוא מתקלקל בקלות או שאמין כמו ה- IPOD ? ועוד המלצות נוספות שאינן ידועות לי ולעוד הרבה אנשים מעריצי ZEN ;D תודה !
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר עם מסך גדול לצפיה בסרטים (אני בצבא) עם חיבור של USB (אין לי כוח להתעסק עם דיסקים לכן DVD נייד לא בא בחשבון)
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש ברשותי BB דגם 8320 וברצוני להתקין עליו ערכת נושא שבאה בהרבה ילקי COD וקובץ JAD אחד. איך אני עושה זאת? כי התוכנה של הAPPS LOADER מקבלת רק ALX?! תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולםהחלפתי מחשב וכעת אני נתקל בבעיה כיצד להזין חזרה את השירים שיש על האייפוד חזרה למחשב דרף ה-ITUNS? אמנם אני רואה את השירים דרך ה-ADNISTRATOR אך הם מופיעים בנפרד ולא כחלק מהספריה. אפרופו, אשמח לקבל הפניה לתוכנת התמיכה בעברית. המכשיר נרכש בחול. שנה טוב.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לא מזמן רציתי לקנות מכשיר סלולרי חדש דור 3 והתגלה לי שחוץ מעלות המכשיר והשיחות אני חייב לשלם עוד 20שח כל חודש. מה נכלל ב 20שח האלה ולמה אני חייב לשלם אותם?! אני בטוח שאני לא משתמש בחצי ממה שנכלל ב 20שח האלה...אז למה אני חייב לשלם את זה?!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לא מבין הרבה בנושא אז אם צריך עוד פרטים תגידו...
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש סלולרי קשוח אך לא גדול וכבד , עם בטריה שתספיק לאורך זמן ,gps טוב ,מצלמה סבירה (לא צריך הרבה מצלמות ) וזכרון סביר , עד עכשיו הסתדרתי עם סמסונג S4, כך שהצרכים שלי לא בשמיים . הגעתי לAGM שיש להם כמה דגמים וה A8 מבחינת מחיר נשמע סביר . ההזמנה להבנתי מסין ,אין לי נסיון עם זה , האם אני עומד להסתבך עם המכס ? מה אומרים מביני העניין כאן בפורום על החברה והדגם הזה לאור הצרכים שאני מציג ? https://shop.agmmobile.com/ תודה חברים
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הי לכולם לפני כמה ימים ראיתי אצל מישהו דגם של Xiaomi מלפני שנתיים בערך, ה-Redmi 4X. מאד חיבבתי את הגודל של המכשיר, וגם את המחיר - הם נמכרים במחיר סביר מאד היום - 500שח בערך. אני מתכנן לקנות אותו, ורציתי לשאול אם יש משהו אחר שכדאי לי לשקול, שהוא באותו גודל מסך, ובאותו איזור מחיר. אין לי צורך בטלפונים עם SnapDragon מהסדרה 800, אני לא משחק במשחקים ולא עושה שום דבר CPU Intensive עם הטלפון. כמו כן מסך מעל ל-5.0" יהיה לי גדול מידי. זו בעיה כי היום רוב המסכים הם מעל 5.0", למעט במקרים כשיש גרסאת Mini לדגם מסוים מהסיבה הזו ה-Xiaomi Mi A1 לא יתאים לי, וחבל, כי הוא עם אנדרואיד נקי. אודה לכם…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שנים של כשלונות מסחריים רצופים לא מרתיעים את היצרנית הטאיוואנית, שתציע לנו ספינת דגל מתקדמת משלה גם ב-2018 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניינים בסמארטפון ממותג מוכר עם קיבולת סוללה של יותר מ-4,000mAh? כדאי לכם להכיר את ה-Zenfone Max M2 וה-Zenfone Max M2 Pro לכתבה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! לאחר כמה בעיות שהופיעו פתאום לאחר 5 חודשי שימוש ברום הcloudy g2 3.3 ולא הצלחתי לפתור, עברתי לפני כמה ימים לCm 12.1. סך הכל הרום די טוב ויציב אך יש לי 2 בעיות שאולי יכולות להיפתר ללא החלפת רום:1. הרמקולים די חלשים ולא ממצים בכלל את הפוטנציאל שלהם מבחינת עוצמה( ברומים קודמים ובסטוק היו הרבה יותר חזקים...) יש דרך לפתור אך זה?2. תוכנת עיבוד התמונה של המכשיר גרועה ורחוקה מאוד מהתמונות שהצלחתי להוציא בסטוק ובקלאודי... רציתי לדעת האם ניתן לשנות את תוכנת העיבוד ואם כן איך?סופש נעים
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מקבל שגיאה 1418 כשאני מנסה לעשות שיחזור לאייפוד ועכשיו המכשיר נעול ניסיתי לעשות את מה שהסבירו באתר של apple- הקובץ bat עכשיו אני תקוע עם אייפוד שלא עובד בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול את דעתכם ואם למישהו כבר יש את הנגן הזה, האם הוא טוב http://www.mp3zone.co.il/Products/ProductPage.aspx?productId=129 כעיקרון אני רוצה שתהיה אפשרות הקלטה טובה וגם שתהיה איכות שמיעה מעולה. עוד משהו מאוד חשוב זה שתהיה אפשרות לתייק את השירים כאילו שיהיה נוח לנווט בפנים. תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום,היום קניתי ipod הדגם הכי קטן שיש(אם אתם מכירים),והורדתי את התוכנה ituns והתקנתי אבל אני לא יודע איך להעביר שירים מהמחשב לipod אז בבקשה תעזרו לי עם מדריך מובן או משהו! תודה!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
האם עדיף לי לקנות בארץ או בניו יורק? תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, כרגע התקנתי מקלדת עברית יותר נוחה מאשר האיירון שיש לי באומניה, עכשיו השאלה שלי היא אם אני מוחק את האיירון אני עדיין יוכל לרשום בעברית במכשיר או שהאיירון זה בעצם ~כל~ העברית של המכשיר ואם אני מוחק אותו אז הלכה גם התמיכה בעברית?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים בגוגל, וכמעט על סף ביאוס מוחלט האם יש מישהו שיכול להגיד לי, שנכון להיום, יש סיכוי להוריד את הגבלת הווליום? זה פשוט הורג אותי ללכת עם האייפוד ברחוב ולא לשמוע כלום בא לי לבוא לסטיב ג'ובס ולתת לו סטירה לא מעניין אותי שזו לא אשמתו וזה אילוץ של מספר מדינות, וכו' שישאירו מקום לפירצה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-