גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה אני עושה חיפושים אחרי נגן שיש בו פונקציות שהן קצת מעבר. ע"ע בטאצ' - wi fi. האם ישנו מכשיר בסביבות המחירים האלו (גמיש לחלוטין) שיש בו פונקציות דומות לtouch? תמיד הייתה לי חיבה לiaudio. השאלה היא אם במקרה של המכשיר הזה, האם יש להם מתחרה ברמה? אודה לתגובות.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה עם ה ZVP החדש שלי: למרות שהוספתי album art לקבצים (ניסיתי עם mp3Tag, Creative MediaSource 5 Organizer, MediaMonkey) הנגן לא מציג את התמונות. הקטנתי את התמונות ל 128x128 לפני ש"הטבעתי" אותן בקבצים. ניסיתי לעדכן firmware לגירסה האחרונה (1.32.01) והתמונות עדיין לא מוצגות. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה עריכה: הבעיה נפתרה. הבעיה הייתה באג ב Zen Media Explorer שנפתרה ע"י עדכון מהאתר של קריאטיב.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מקום לקנות סוללה ספייר? או אולי גדולה יותר? יש גם אפשרות למודים אם מישהו מכיר?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום אני לפני כמה ימים קניתי את המכשיר MIO ב520 עם IGO8 התוכנה עובדת כמו שצריך אבל זה מראה שאין לי קליטה של הלווין ושאני מנסה לעשות את זה ידנית זה אומר שהוא לא מוצא לווינים. לא משנה מה אני מנסה לעשות זה אומר שאני נמצא ברחוב אלנבי בתל אביב וכמובן אני לא שם. אם מישהו יוכל לעזור אז בבקשה. תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
אני משתמש בתוכנה Videora IPOD Converter... בדרך כלל אני משתמש בממשק ה-NORMAL אבל אם אני נכנס ל-ADVANCE אפשר לבחור את פורמט הוידאו מתוך מספר פורמטים... מישהו יודע מה הפורמט הכי איכותי ל-IPOD TOUCH? (לא משנה לי מקום...) תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ראיתי כאלה לאיפוד נראה לי, לובשים את זה על היד ויש כיס שמחזיק אותו. השאלה אם יש כזה בגודל שיתאים לHTC DESIRE ושיהיה שקוף כדי שאפשר יהיה לראות את המסך, וצמוד מספיק שיחזיק על האמה. אם יש כזה שמאפשר שימוש במסך אז עדיף אבל לא חובה. עריכה: לא משנה מצאתי http://cell-phones.shop.ebay.com/Cases-Covers-Skins-/20349/i.html?LH_PrefLoc=2&LH_BIN=1&_nkw=iphone%20arm&_dmpt=PDA_Accessories&_ds=1&_fcid=100&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1 לכל המעוניין
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון להודעה... הבעייה : חיבור IRIVER H340 לרכב . הבעייה היא מבחינת חיבור חשמל : ל- IRIVER יש מטען שמוציא 5V ו- 2A . לא הצלחתי למצוא מעביר מהמצת לרכב לשקע של IRIVER ... הדבר היחידי שמצאתי זה מהמצת ל- 5V - 1A ... לא חושב שזה מומלץ... יש למישהו רעיון ? אגב... ההטענה דרך ה- USB היא לא אופציה, כי כאשר ה- USB מטעין את הנגן - אי אפשר לנגן במקביל... אגב... עוד אופציה שעכשיו מצאתי, היא זו : http://ultrapro.shopy.co.il/products/94590 מאין יבוא עזרי ?? תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום חברים! את עזרתכם אבקש, אני נמצא בחו"ל ורכשתי פה מכשיר נוקיה E50 שכשלעצמו הוא נהדר רק שיש בו בעיה עיקרית מבחינתי והיא: בתוכנת ה'לוח'-calendar, הקיימת בו באופן מובנה חסרים שני פיצ'רים מאוד שימושיים אצלי וישנם בכל מכשירי נוקייה הרגילים (לא סמארטפון), והם בתזכורת לגבי יום הולדת לא ניתן להכניס שנת לידה, וממילא הוא לא מזכיר לך בן כמה הבן אדם נהיה, וכן לא ניתן לעשות שם תזכורת להתקשר למישהו ביום מסויים? בקיצור האם ניתן להוריד איפה שהוא אפילו תמורת תשלום את תוכנת ה'לוח'-calendar, הקיימת באופן מובנה במכשירי נוקייה הרגילים, או כל תוכנה אחרת שיש לה את הישומים הנ"ל? אגב לא חייב שזה יהיה בעברית. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מהו הגודל המקסימלי של כרטיס הזיכרון שאני יכול לשים בו ???... כתוב בהרבה אתרים 1 גיגה ... אבל לפעמים גם כתוב 2 גיגה ...
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת מה צורך יותר כוח בנגני mp3 - פלייבק או רדיו? האם זה תלוי נגן או שזה אחיד לגבי רוב הנגנים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
היצרנית הסינית מצליחה לכופף את חוקי הפיזיקה עם טעינה מהירה בהספק שיא של 80 וואט - ללא צורך בחיבור חוטי ישיר של המכשיר החכם אל המטעןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
Sandisk ,CRUZER MICRO U3 4GB Sandisk ,CRUZER CROSSFIRE 4GB מה יותר עדיך עד 200 שקל,דרך אגב שניהם עולים 180 שח תודה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
דיווח חדש מסין מתיימר לספק לנו תמונת מצב מקיפה אודות התוכניות של מפתחת השבבים הבכירה לשוק הביניים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מצליח למצוא לינק להורדה שלו (כל פומרט אפשרי) תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי יד שניה מחשב כף יד של HP ipaq דגם HP H19XX הוא משנת 2002 ואין לו מערכת הפעלה Windows Mobile 2003 אפילו השאלה שלי היא האם אני יכול לשדרג למערכת הפעלה Windows Mobile 2003 למרות שבאתר של HP כתוב "Why isn't the H1910 upgradeable to Microsoft's Pocket PC 2003? We are focusing our upgrades on the h5450, h3900 and h3800 families since these products target our enterprise customers that typically require these upgrades. (Additional information: The H1910 product line only has a 16MB ROM which does not fit Microsoft Pocket PC 2003 Premium version." והאם אני יכול להשתמש בו כGPS למרות הכל? תודה רבה לעונים זה חשוב לי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני נוסע לסין שבוע הא ומחפש לקנות נגן MP4 איכותי (כמובן אני בונה על כך שהמחיר יהיה שם זול בהרבה ...) מכיוון שאני לא מתמצא בכלל בשוק הזה אני מחפש המלצות. מה אני מחפש במכשיר? פשוט לתפעל, זמן סוללה, איכותי ואמין, קטן ונכנס לכיס ואם אפשר גם שיהיו לו פונקציות נוספות כמו רדיו וג'יפיאס. חשבתי על ה-Ipod Touch אך הבנתי שהוא לא מכיל את האופציות האחרונות.. האם יש נגנים שכן עונים לדרישות האלה?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן אייריבר E10 שיש בו עברית, אבל הפוכה. התקנתי את התוכנה שיש באתר http://www.planetnana.co.il/iriver/ ולחצתי על הקוד שכתוב שם, והוא נפעיל משהו, שמריץ את הקבצים אבל הוא לא הופך את העיברית, מה אפשר לעשות? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן..אני רוצה להחליף פלאפון.. ואני חודש שאני אתחבר לסלקום..איזה מכשיר לקחת? אני רוצה לשמוע מוזיקה.. רצוי bluetooth אני מעדיף סמביאן .. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2009/03/02/microsoft-shows-a-glimpse-at-the-future-of-computing-and-the-peo/ ראו את הסרטון שם נראה ... לא ריאלי בשיט , אבל מי יודע... http://www.engadget.com/2009/11/06/microsoft-messes-with-natural-user-interface-featuring-eye-tr/
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Mp3 שיש בו לפחות 2gb זכרון, מעדיף 4.. כזה שיש בו אפשרות להטענה באמצעות שקע חשמלי ולא רק בעזרת Usb.. אני מעוניין לבצע את הרכישה דרך אתר אינטרנט מוכר כלשהו כמו ebay/amazon.. טווח המחירים שלי הוא בין 300 ל400 שקל.. אם למישהו יש המלצות.. שמתי עין בעיקר על הנגנים של creative/sandisk
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
ראיתי את הנגן ויש עליו ביקורות דיי טובים אבל רציתי לדעת אם למישהו היה חוויה אישית איתו או יש להם אותו
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מעוניינים בסמארטפון ממותג מוכר עם קיבולת סוללה של יותר מ-4,000mAh? כדאי לכם להכיר את ה-Zenfone Max M2 וה-Zenfone Max M2 Pro לכתבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם הבסיסי החדש של המותג המצליח מבית Xiaomi נחשף בבת אחת גם למזרח וגם למערב, עם שיפור גדול ברזולוציית התצוגה וביכולות העיבוד - וגם תג מחיר של פחות מ-600 שקלים עבור אירופה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-