עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by x-pert,

1. מה ה"יחס אות לרעש" - SNR באייפוד קלאסיק 120 ג'יגה? 2. מהו ערך "עיוות הצליל"? למישהו יש מושג? באתר של Apple, לא מציינים את זה משום מה. V V V 3. האם יש אקוולייזר עם אפשרות לשינוי אישי? זה מה שקראתי בביקורת על מכשיר iPod, לא מסוג Classic, אבל נדמה לי שהוא מדבר על כלל מכשירי ה-iPod. במכשירים של cowon\iAudio איכות השמע טובה יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  2. היצרנית הסינית מצליחה לכופף את חוקי הפיזיקה עם טעינה מהירה בהספק שיא של 80 וואט - ללא צורך בחיבור חוטי ישיר של המכשיר החכם אל המטעןלכתבה

3. Started by ran8,

מגניב אה.. לא ידעתי איפה לכתוב את זה אני מקווה שכאן זה בסדר....

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  4. עזרה צריך שתזבירו לי איך לכוון את האקולייזר שזה ידגיש את הבאסים

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by Netanel o_0,

אני רוצה לקנות נגן עד 400 שח (עדיף אפילו פחות, כי אני קונה 2). בינתיים נראה לי שאני אלך על sansa E250. איך הוא בוידאו? בעברית? בסאונד? יש לו מתמודדים במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by avihai007,

שלום, ברשותי נגן אייריבר E10 שיש בו עברית, אבל הפוכה. התקנתי את התוכנה שיש באתר http://www.planetnana.co.il/iriver/ ולחצתי על הקוד שכתוב שם, והוא נפעיל משהו, שמריץ את הקבצים אבל הוא לא הופך את העיברית, מה אפשר לעשות? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by eliil1,

http://www.engadget.com/2009/03/02/microsoft-shows-a-glimpse-at-the-future-of-computing-and-the-peo/ ראו את הסרטון שם נראה ... לא ריאלי בשיט , אבל מי יודע... http://www.engadget.com/2009/11/06/microsoft-messes-with-natural-user-interface-featuring-eye-tr/

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  8. אסוס ממשיכה לדחוף קדימה את אחד המאפיינים המרעננים ביותר בשוק המחשבים המודרני עם גרסה חדשה של ה-Zenbook Pro היוקרתי לכתבה

9. Started by etay34,

שלום ברשותי מכשיר סלולרי (ישן) של חברת LG מדגם G5305 צבעוני וכל זה.. פלאפון ממש נחמד.. הבעיה איתו היא שהוא לא נותן להטעין את המכשיר כאילו נדלק המנורות בצד אך הוא לא מטעין את המכשיר והמכשיר בכלל לא נדלק כנראה בגלל חוסר בבטריה מישהו חושב שהוא יודע מה הבעיה?

10. Started by alonpartuk,

מאיפה אני יכול לההוריד גרמנית למכשיר נוקיה N97?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  11. אחר שיתוף הפעולה המוצלח למדי ב-Nexus 6P, ברשת מדווחים כי היצרנית הסינית מעוניינת להמשיך במגמה וליצור את היורש לטאבלט המוזל שהביא למהפכה בשוק ב-2012 פרט לכמה בעיות עם קשיחות (או היעדרה, ליתר דיוק), נראה כי שיתוף הפעולה הראשון בין יצרנית סינית לגוגל במסגרת קו מוצרי הנקסוס, שהוליד לנו את סמארטפון ה-Nexus 6P, היה מוצלח בהחלט. עד כמה מוצלח? עד כדי כך שב-Huawei מעוניינים מאוד להרחיב אותו – וליצור יורש גם לטאבלט הנקסוס 7. לפי דיווחים עדכניים מ-Weibo, עצם הרצון של גוגל ליצור טאבלט 7 אינץ' חדש ומוזל הוא עובדה מוגמרת – וכעת נותרה רק המשימה לבחור את היצרנית המתאימה לביצוע המשימה. אסוס שיצרה את דגמי 2012 ו-2013 של המכשיר שהפכו לסיפור הצלחה גדול נראית כמו מועמדת הגיונית גם ה…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by slip,

קראתי איפשהו שיהיה תמיכה בCOWON D2 לכרטיסי זיכרון פלאש של SDHC,האם הוא כבר קולט אותם או שעדיין לא?(לפי העדכונים האחרונים של הFIRMWIRE) ואם כן מישהו ניסה וראה שזה לא אוכל את הסוללה?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by e-d-a,

היי אני רוצה לקנות סוף סוף נגן MP3 נורמלי ובדקתי על הסדרה הזאת של סאן דיסק והיא נראית לי מצויינת... רק הייתי רוצה לדעת אם המכשיר תומך בעברית? (מלאה או חלקית) ואם אפשר לסדר שם את השירים לפי תקיות כמו במחשב? (פשוט העתק הדבק) ולא לפי ID3 TAG

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  14. חשוב לי לדעת איך היא גם מבחינת אמינות ועבודה טכנית, וגם מבחינת איכות ועוצמת הקול בשיחות (גם איך אני שומע את הצד השני, וגם איך הצד השני שומע אותי). סך הכל זה פתרון מאוד מאוד זול לרכב (300 שקל) וזמין מאוד (נמכר גם בסלקום), מושך מאוד מול המחירים והחירורים בדשבורד שצריך לעשות לדיבוריות קבועות, אבל בטוח שיש קאצ' כלשהו, גם מוטורולה וגם מחיר זול אף פעם לא הלך ביחד... אולי המקרה הזה שונה? תודה רבה, רועי.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  15. כמו שכתוב בכותרת אני צריך דעות על המכשיר והאם שווה לקנות אותו היום. בעיות, באגים, אפשרויות מיוחדות, טוויקים + מודים, כל מניי דברים שאפשר לעשות עם הטלפון. אני מתכוון לקנות את המכשיר הזה חדש בקופסא ללא אחריות אז אין לי בעיה לעדכן אותו ולהתקין תוכנות. תודה מראש... .

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by x-boy_24,

שלום קניתי פלאפון nokia6280 והוליום שם די חלש ואמרו לי שיש תוכנה שיכולה להגביר אם עוצמת הוליום מישהו יודע איפה אני משיג אותה או מוריד אותה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  17. Started by mc_elad,

אני לא מתמצה כלכך בחברות \מחירים... או מה נחשב מוצר טוב יותר או פחות (קיצר אין לי מושג בתחום.. ) בבקשה עזרה ... התמונה זה דוג' לאוזניות עורף.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by צחי-2,

יש לי מכשיר SAMSUNG F480 שתומך בקבלת עדכוני RSS ישירות למכשיר. ניסיתי לקנפג אותו לקבל עדכונים (תחת ישומים - קורא RSS - אפשרויות- הוסף - ורשמתי את הלינק שלגביו אני מעוניין לקבל את העדכונים _במקרה שלי: http://feeds2.feedburner.com/releaselog)) וזה לא עבד. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  19. היצרנית הסינית שחווה שנת ריבאונד נהדרת חולמת להמשיך ולצמוח במהירות, ותנסה לגייס משאבים לכך באמצעות מעבר מבעלות פרטית לציבורית לכתבה

20. אני חייב לקנות את המכשיר אצל הרשת הסלולרית? אני יהיה יותר ספציפי - אני מדבר על איפון 4. מה האפשרויות שלי לגבי המכשיר הזה כדי שאני יוכל לבוא לאורנג' למשל וליישם חוק ניתוק זיקה? חנויות ספציפיות? ומה לגבי קנייה מאדם פרטי [ייבוא אישי]? או קנייה מחו"ל עם משלוח? כמו כן אשמח לשמוע פה על-הדרך את העסקה המשלמת ביותר לאחד שרוצה את האיפון 4 ביד. בנתיים אני פוזל לכיוון של אדם פרטי שמוכר ב-2000 ש"ח חדש בקופסא.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by ziko,

שלום לכולם כנראה שהשבוע המזל שלי על הפנים נקסוס 4 שהזמנתי חדש תקול ועכשיו הטאבלט התקלקל אז הבעייה היא כזאת : למכשיר לוקח הרבה זמן לעלות וכאשר הוא עולה אני מנסה פעולה כלשהיא ולפתע המסך נהייה עפ פסים כחולים ולא רואים כלום חוץ מהפסים 1- האם החלפת הרום יכולה לעזור 2- איך עושים זאת האם יש מדריך כמה זה מסובך למי שלא ביצע זאת אף פעם האם יש לכם פתרונות אחרים תודה צביקה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by ron-peled,

שלום חברים, אני מעוניין להחליף את נגן המוזיקה שלי בשלוש השנים האחרונות בנגן חדש. כרגע אני משתמש בנגן של 4GB ואני רוצה לעבור לנגן של 16-32GB. הנגן ישמש לשמיעת שירים ואני לא רואה את עצמי משתמש באופציה של צפיה בסרטים ככה שאני לא צריך שהוא יהיה עם מסך איכותי או משהו כזה. הדרישות שלי מהנגן הן כאלה: משך שימוש ארוך. הטענה בעזרת חיבור USB לחשמל ולא רק דרך מחשב. קומפקטי כלומר כזה שאני יכול לצאת איתו לריצה ולשים בתוך נרתיק קטן שמחובר לזרוע. העתקת שירים מהמחשב לנגן ללא תוכנה (קרי ITUNES מה שאומר שהאייפוד לא עונה על הדרישות שלי). פשוט לעשות העתק הדבק. שלא יהיה TOUCH מעדיף מקשים רגילים. אם ישנה אפשרות להרחיב את נפח הנגן בעתיד גם טוב אבל לא חובה. בעיקרון חשבתי על IRIVER או CREATIVE אשמ…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  23. היי, קניתי נגן Creative Zen XTRA. כשהוא עובד על בטריות, אז כל פעם שמעבירים שיר (או שהשיר הבא ב- playlist נטען) אז שומעים שהמנוע של הכונן הקשיח מתחיל לעבוד ואז אחרי כ- 5-10 שניות ניתן לשמוע מעין "קליק" חזק יחסית ואז המנוע מפסיק להסתובב. אני מניח שהרעש הוא נעילת ראשי הכונן (parking). השאלה היא האם זה אמור להיות כל כך חזק (כלומר יחסית חזק...). בחדר שקט שומעים את זה מצוין... זה נורמלי? כמובן שלא שומעים את זה כלל כאשר מחוברים לשקע החשמלי, כי במצב זה הכונן הקשיח עובד כל הזמן (כי אין צורך לחסוך בטריות...). וחג שמח! ;D

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  24. שלום, שמעתי שיש דרך להפוך את המחשב כך יד (יש לי MIO 350) לשלט אונברסלי. איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים