עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by pocket,

ככה: אני מחפש כמה שיותר זול ושאני יכול לשים בו כרטיס זיכורן כמה שיותר גדול ושתהיה אפשרות לצילום ווידאו תודה :]

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  2. חברת Mediatek מוסיפה עוד דגמים אל משפחת מוצרי ה-5G המודרנית שלה לכתבה

3. Started by leoleo,

שלום לכולםהחלפתי מחשב וכעת אני נתקל בבעיה כיצד להזין חזרה את השירים שיש על האייפוד חזרה למחשב דרף ה-ITUNS? אמנם אני רואה את השירים דרך ה-ADNISTRATOR אך הם מופיעים בנפרד ולא כחלק מהספריה. אפרופו, אשמח לקבל הפניה לתוכנת התמיכה בעברית. המכשיר נרכש בחול. שנה טוב.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by dj_horse,

שלום אני משתמש בתוכנה igo והתקנתי אותה בפעם הראשונה שקניתי מחשב כף יד,והוא אומר לי גם שאני יוצא החוצה,שאין קליטת לווינים. אפשר עזרה? תודה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  5. כול האפליקציות שעל המכשיר שלי קורסות 1 אחרי השניה . המערכת והאפליקציות מעודכנות . יש פתרונות/רעיונות מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by Anomen,

אני נוסע לסין שבוע הא ומחפש לקנות נגן MP4 איכותי (כמובן אני בונה על כך שהמחיר יהיה שם זול בהרבה ...) מכיוון שאני לא מתמצא בכלל בשוק הזה אני מחפש המלצות. מה אני מחפש במכשיר? פשוט לתפעל, זמן סוללה, איכותי ואמין, קטן ונכנס לכיס ואם אפשר גם שיהיו לו פונקציות נוספות כמו רדיו וג'יפיאס. חשבתי על ה-Ipod Touch אך הבנתי שהוא לא מכיל את האופציות האחרונות.. האם יש נגנים שכן עונים לדרישות האלה?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם נתקלתי בבעיה עם ה ZVP החדש שלי: למרות שהוספתי album art לקבצים (ניסיתי עם mp3Tag, Creative MediaSource 5 Organizer, MediaMonkey) הנגן לא מציג את התמונות. הקטנתי את התמונות ל 128x128 לפני ש"הטבעתי" אותן בקבצים. ניסיתי לעדכן firmware לגירסה האחרונה (1.32.01) והתמונות עדיין לא מוצגות. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה עריכה: הבעיה נפתרה. הבעיה הייתה באג ב Zen Media Explorer שנפתרה ע"י עדכון מהאתר של קריאטיב.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by e.s,

אני קונה מחר ipod touch מבנאדם ביד שנייה: הוא יכול למכיר לי מכשיר נעול או חסום או משהו שאני לא יכול לבדוק במקום? מה אני צריך לבדוק במכשיר ואיך אני יכול לברר שלא דפקו אותי כי כבר קניתי ipod נאנו שכשחיברתי אותו למחשב בפעם הראשונה הוא ננעל לי דחוף מאודד!!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  9. איזה תוכנה הכי כדיי?!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by sgendelm,

ערב טוב מבקש לרכוש טאבלט אשר ישמש גננת לאיחסון מוזיקה (חוקית שנרכשה ולא חו"ח הפרה זכויות יוצרים) ושידורה דרך בלוטות לרמקול נייד. הדגשים הוא נפח מספק, הוספה והורדה של שירים (ממחשב שולחני/נייד) קלה ומהירה ואם אפשר גם ניהול הרשימה באפליקציה נוחה וידידותית. מערכת הפעלה יציבה וטובה, כמובן תמיכה בעברית ומחיר זול ככל שאפשר. המלצות לגבי יצרן ודגם, דיס המלצות ודגשים או אינפוטים יתקבלו בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by Atom Mother Heart,

עדיפות למוזיקה אבל גם שאפשר יהיה לראות סרט או שניים בלי לסבול נפח של לפחות 8 GB הצעות?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  12. Started by eegg,

ראיתי את הנגן ויש עליו ביקורות דיי טובים אבל רציתי לדעת אם למישהו היה חוויה אישית איתו או יש להם אותו

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  13. בתמימותי חיברתי את המכשיר להתקן ה USB שלו למחשב, לאחר שניות מספר המכשיר מודיע לי "לא ניתן להפעיל מצב העברת נתונים. כרטיס הזיכרון נמצא בשימוש של יישום שליחה הודעות, שנה תחילה את הזיכרון שנבחר בהגדרות שליחת הודעות" מה לעזאזל אני צריך לעשות ? מישהו מכיר את הבעיה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  14. המכשירים החכמים החדשים של גוגל ו-HTC, תחת המותג שחיסל את הנקסוס, ייחשפו באירוע רשמי ב-4 באוקטובר לכתבה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by First Squad,

יש לי אוזניות של מוטורולה HT820 (אוזניות שן כחולה סטריו) ויש לי גם BT PC850 של מוטורולה שניכנס לUSB במחשב , הגיע איתו דיסק שלא ממש תומך ב VISTA אז אני מחפש דרך לחבר אותם בכל זאת, למישהו יש רעיון? אולי מאיפה שהוא לעשיג דריוור? אולי מישהו כבר הצליח?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  16. שלום הווטסאפ מגביל פתיחת קבוצה עד ל-50 חברים. יש למישהו עצה /רעיון איך ניתן להתגבר/לעקוף מיגבלה זו ולהוסיף יותר מ-50 חברים ? תודה

17. Started by migez,

מחפש נגן 10-20GB. הדברים העיקריים שאני מעוניין שיהיה בו: - הכי חשוב שיהיה כמה ושיותר קטן - שתיהיה אפשרות של סידור תיקיות - השימוש העיקרי והיחיד בו בעצם זה רק MP3, יעני רק מוזיקה, אז לא חשוב שיהיו כל מיני אפוציות מיוחדות לוידיאו, לא צריך בכלל MP4 אם זה אפשרי. - זה שזה בלי הגבלה אל תביאו לי משהו ב4-3 אלף... זה הכל פחות או יותר, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  18. Started by aviseror,

שלום , אני רוצה לקנות psp עכשיו השאלה האם כדי לקנות חדש הוא יד שניה ? והאם אפשר לפרוץ את הpsp לבד ? ואם פורצים את ה psp האחריות יורדת ? ומה טווח המחירים היום של psp slim lite ?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  19. Started by arkady,

היי P= אני מחפש פלאפון חדש, שלי במצב גסיסה מתקדם ביותר כבר. אז.. אני צריך פלאפון עד 1500 שקל נגיד. חשוב לי דיבורית, mp3 איכותי יחסית, מצלמה. עדיפות לנוקיה, כבר הבנתי שהם החברה הכי טובה לי. לא חייב לקנות מסלקום, אבל חייב שהוא יתמוך בעיברית מלאה [כולל סמסים כמובן]+בסים קארד הישן שלי. למישהו יש דגם מומלץ+חנות מומלצת לקנות ממנה? תודה =]

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by ice2k,

שלום, אחותי זקוקה למחשב כף יד בשביל להפעיל תוכנות רפואיות (אני מניח שכולן בסיסיות). אני לא מבין גדול במחשבי כף יד ולכן אני זקוק להמלצתכם. דרישות: -------------- 1. מחיר זול, בין 800 ל 1200 ש"ח פלוס מינוס (עדיף כמה שפחות). 2. עמידות - שיהיה כמה שיותר עמיד במכות ונפילות, לא משהו רגיש (משהו כמו הנוקייה 3100 בפלאפונים ). 3. גודל - שיכנס לכיס של חלוק ויהיה נוח לנשיאה (לכן מחשב נטבוק לא בא בחשבון). 4. תאימות - מדובר בתוכנות רפואיות, אין לי מושג אם יש לזה דרישות תאימות או איזו מערכת הפעלה כדאי. 5. נוחות - שיהיה נוח לקרוא ופשוט להפעלה (יש איזו רזולוצייה מינימלית שצריך ?). שיעבוד חלק ולא LAGGY. 6. אין צורך בכל השיכלולים כמו GPS, משחקים, בלוטות', כוח עיבוד מטורף וכדומה. …

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  21. היורש הרוחני העדכני של משפחת ה-Xperia Z Compact יוצג בקרוב - בתור ברכה לכל מי שעדיין מעוניינים במסכים קטנים כמה שיותר לכתבה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  22. Started by avihai007,

שלום, ברשותי נגן אייריבר E10 שיש בו עברית, אבל הפוכה. התקנתי את התוכנה שיש באתר http://www.planetnana.co.il/iriver/ ולחצתי על הקוד שכתוב שם, והוא נפעיל משהו, שמריץ את הקבצים אבל הוא לא הופך את העיברית, מה אפשר לעשות? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  23. שלום לכולם , מה דעתכם ? על המכשיר מותקנת תוכנה mio 2008 , מומלץ לרכוש את המכשיר ?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  24. דגם הגיימינג החדש של המותג Nubia מ-ZTE הסינית שובר מחסום ניקוד יוקרתי באפליקציית מבחני הביצועים המוכרת - בעזרתו האדיבה של ה-Snapdragon 855 Plus לכתבה

25. Started by ran07,

מישהו יודע מתי תיצא גירסא החדשה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.