עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by eegg,

ראיתי את הנגן ויש עליו ביקורות דיי טובים אבל רציתי לדעת אם למישהו היה חוויה אישית איתו או יש להם אותו

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  2. בתמימותי חיברתי את המכשיר להתקן ה USB שלו למחשב, לאחר שניות מספר המכשיר מודיע לי "לא ניתן להפעיל מצב העברת נתונים. כרטיס הזיכרון נמצא בשימוש של יישום שליחה הודעות, שנה תחילה את הזיכרון שנבחר בהגדרות שליחת הודעות" מה לעזאזל אני צריך לעשות ? מישהו מכיר את הבעיה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  3. שלום חבר'ה, אבא שלי ביקש ממני למצוא לו באינטרנט איזה תוכנית של כל האלקטרוניקה לבניית משדר לשלט של TV ,ז"א החלק שנמצא בTV אשר קולט את אותו השלט, אשמח מאוד אם תעזרו לי כי לא ממש מצאתי, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  4. Started by oren12,

רכשתי אתמול אייפון חדש מרשת פלאפון הורדתי ITUNES ויש שם אופציה לעדכן גירסא משהו ל3.1.3 מה זה בעצם? האם זה רצוי? זה יזיק למכשיר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by Jeka90,

כשאני פותח את המחשב מופיע לי ההודעה שלמטה וזה לא ובר למסך הבא. תעזרו לי בבקשה. תודה.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by alexrta,

יש לי בעייה מציקה במכשיר בצפיית בתמונות ברגע שאני מעביר לתמונה חדשה אז רואים אותה מטושטש וצריך לחכות כמה שניות עד שהתמונה מסתדרת ורואים אותה בצורה חדה וטובה. המכשיר מעודכן לגרסא האחרונה והרשמית שיצאה. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by rikus,

לא יודע אם זה תופעה מוכרת(אולי בסין)...אבל מישהו יכול להדריך אותי איך מחליפים בטריה לזה?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  8. המוטורולה הוא הפלאפון שלי ויש לו חיבור USB ולא קיבלתי כבל אליו אבל יש לי כמה כאלה של USB קטן לגדול (נגני MP4) שאני יוכל להשתמש בהם ומה שחסר לי הוא הדרייבר, כשאני מחבר את הפלאפון אז יש הודעה של New Hardware וזה מזהה את הפלאפון (650C) אבל הוא לא מצליח להתקין את החומרה והוא מבקש ממני למצוא את זה על המחשב (כאילו מדיסק או משהו) ואין לי וחיפשתי כל כך הרבה באינטרנט באתרים של דרייברים ולא מצאתי כלום. ה-LG630 הוא של אבא שלי והוא קיבל את הכבל של החיבור למחשב ביחד עם הפלאפון (לא USB) ואותו דבר, New Hardware Found אבל לא מצליח להתקין אותו ונדרש הדרייבר, שוב, חיפשתי פעמים רבות ולא מצאתי כלום. מישהו יכול בבקשה לעשות חיפוש מהיר ולמצוא לי את זה? תודה רבה, תום.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  9. לילה טוב לכולם.. בן דוד שלי נוסע לחודש לקאריביים והוא רוצה לקנות נגן כבר בארץ ככה שיוכל לשמש אותו כבר בטיסות.. הוא די סגור על הSansa e270-FM 6GBוSandisk. התקציב הוא בעיקרון 700 ש"ח, אבל כמובן שעדיף כמה שיותר פחות.. מה אתם אומרים על הJukebox Zen Xtra 30GBוCreative? תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by tobul,

טוב אז אני כנראה קונה את ה-N73 (מקווה שזו לא תהיה טעות)... הפלאפון מגיע עם זכרון מצחיק אז אני רוצה לקנות לו כרטיס זכרון... אז כמה שאלות... א- הכרטיס זכרון של ה-N73 הוא MINISD נכון? ב- האם צריך לקנות משהו עם מיהירות מיוחדת שעולה יותר כסף או מספיק כרטיס רגיל? ג- האם כמות הזכרון משפיעה על המהירות- זאת אומרת אם אני קונה כרטיס של 2 גיגה אז יש מצב שהוא יהיה איטי יותר מאותו כרטיס של 1 גיגה?(או להפך?) אממ זהו כרגע...תודה...

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  11. אני צריך שיהיה משו כמו 4-8 ג'יגה אבל שיהיה אפשר לשמוע בו גם בלי אוזניות כמה שאפשר טוב.. שיהיה לו גם עוצמה טובה. אם אפשר כמה דגמים עם מחירים שונים שאני יראה איפה זה עומד.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by Anomen,

אני נוסע לסין שבוע הא ומחפש לקנות נגן MP4 איכותי (כמובן אני בונה על כך שהמחיר יהיה שם זול בהרבה ...) מכיוון שאני לא מתמצא בכלל בשוק הזה אני מחפש המלצות. מה אני מחפש במכשיר? פשוט לתפעל, זמן סוללה, איכותי ואמין, קטן ונכנס לכיס ואם אפשר גם שיהיו לו פונקציות נוספות כמו רדיו וג'יפיאס. חשבתי על ה-Ipod Touch אך הבנתי שהוא לא מכיל את האופציות האחרונות.. האם יש נגנים שכן עונים לדרישות האלה?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  13. הי לכולם אני זוכר שאנדרואיד קצת בעייתית בקטע של הרשאות, בצורה שעלולה להפריע להשתמש בתוכנה כמו VNC או משהו דומה, על מנת להתחבר אל המחשב מרחוק. האם משהו השתנה בגרסאות החדשות יותר של אנדרואיד? אם כן, החל מאיזה גרסא כן אפשר? תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  14. סוני מתכננת לקחת את טרנד המסכים המוארכים אל הקצה, כנראה כבר במהלך החודש הבא לכתבה

15. Started by sgendelm,

ערב טוב מבקש לרכוש טאבלט אשר ישמש גננת לאיחסון מוזיקה (חוקית שנרכשה ולא חו"ח הפרה זכויות יוצרים) ושידורה דרך בלוטות לרמקול נייד. הדגשים הוא נפח מספק, הוספה והורדה של שירים (ממחשב שולחני/נייד) קלה ומהירה ואם אפשר גם ניהול הרשימה באפליקציה נוחה וידידותית. מערכת הפעלה יציבה וטובה, כמובן תמיכה בעברית ומחיר זול ככל שאפשר. המלצות לגבי יצרן ודגם, דיס המלצות ודגשים או אינפוטים יתקבלו בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  16. שלום אני מעוניינת להחליף את הפלאפון הישן שלי ולקנות חדש. כרגע אני עם אייפון 4s עם 8GB שבקושי אפשר לזוז בו מבחינת איחסון ומקום של 8GB אני מעוניינת לקנות סמסונג גלקסי 6 edge ולא גלקסי 6 הרגיל. מעדיפה יותר את המראה של הEDGE למרות שאני יודעת ששני המכשירים אותו דבר לגמרי חוץ מהמראה שלהם. אצל היבואן הרישמי שזה סמסונג 32GB עולה 2500 ו- 64GB עולה 2700. השאלה שלי שווה להשקיע 200 ש"ח נוספים ולקחת את ה64 או ש-32 זה מספיק ? יש לקחת בחשבון שצריך גם מגן מסך וכיסוי שזה הוצאות נוספות של בערך 250 ש"ח, אבל אם זה שווה לקחת את ה64 אז אין ברירה. מה אתם אומרים ? אני לא ממש מבינה בזה וגם היות והאייפון הישן שלי לא באיכות טובה ולא של HD מלא כמו של הגלקסי, ולכן א…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  17. מחפש טלפון שמקליט וידאו בFHD בתקציב נמוך. תודה. בנוסף, אשמח לשמוע איזה פלאפונים הכי קטנים (פיסית) מסוגלים להקליט בFHD. תודה ויום מצויין!

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  18. אני חייב לקנות את המכשיר אצל הרשת הסלולרית? אני יהיה יותר ספציפי - אני מדבר על איפון 4. מה האפשרויות שלי לגבי המכשיר הזה כדי שאני יוכל לבוא לאורנג' למשל וליישם חוק ניתוק זיקה? חנויות ספציפיות? ומה לגבי קנייה מאדם פרטי [ייבוא אישי]? או קנייה מחו"ל עם משלוח? כמו כן אשמח לשמוע פה על-הדרך את העסקה המשלמת ביותר לאחד שרוצה את האיפון 4 ביד. בנתיים אני פוזל לכיוון של אדם פרטי שמוכר ב-2000 ש"ח חדש בקופסא.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by RX7,

שלום אני מעוניין לרכוש טאבלט ההתלבטות שלי היא בין גלקסי לאייפד של אפל השימושים הם בעיקר: עבודה עם האופיס..אדוב רידר..(מסמכי PDF).. יומן..גלישה באינטרנט..לפעמים צפיה בסרטים.. ברשותי כרגע מכשיר טלפון גלקסי.. מה כדאי?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  20. Started by aylon34,

יש לי נגן cowon d2 וקניתי כבל שאפשר לחבר את הנגן לטלויזיה. מה אני צריך לעשות בנגן כדי שיראו בטלויזיה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום אני מחפש טלפון עד 2K רצוי בפחות. הכי חשוב לי שהוא יהיה דק אחרי זה האפשרויות שלו.... יש לכם המלצות בשבילי? עריכה כרגע יש לי את הנוקיה 3510I ואני כבר לא מסוגל עם הבלטא הזאת....(מכול המובנים וגם בעובי אז רצוי שיהיה יותר דק ממנה)

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  22. Started by shpring,

שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון להודעה... הבעייה : חיבור IRIVER H340 לרכב . הבעייה היא מבחינת חיבור חשמל : ל- IRIVER יש מטען שמוציא 5V ו- 2A . לא הצלחתי למצוא מעביר מהמצת לרכב לשקע של IRIVER ... הדבר היחידי שמצאתי זה מהמצת ל- 5V - 1A ... לא חושב שזה מומלץ... יש למישהו רעיון ? אגב... ההטענה דרך ה- USB היא לא אופציה, כי כאשר ה- USB מטעין את הנגן - אי אפשר לנגן במקביל... אגב... עוד אופציה שעכשיו מצאתי, היא זו : http://ultrapro.shopy.co.il/products/94590 מאין יבוא עזרי ?? תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by goldeye,

אני מחפש נגן שהוא לא Ipod (יש לי נסיון מר עם איפוד),שטח איכסון בינוני (נגיד 40G?), ממשק יעיל ונוח וגודל פיזי קטן אבל זה לא ממש קריטי.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by shibie,

אני רוצה המלצה על נגן שאיכות הסאונד שלו תיהיה מעולה, אני שם דגש על באס חזק, בסביבות ה-800 שקל. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by Atmir,

שלום לכולם נאבד לי המטען לנגן Iriver H10 6g שלי... מישהו כאן יודע איפה אפשר לקנות מטען חדש לנגן זה ? דרך היבואן או חנות כלשהי ?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.