עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by arik_bulldog,

איזה נגנים מומלצים הנוחים לפעילות ספורטיבית? אני מחפש משהו קטן ונוח. גודל זכרון- 2-4GB או קצת יותר. |אני מעדיף לשמוע המלצות מאנשים לפני שאני בפעם המי יודע כמה אקנה משהו ואצטער אחרי זה|

2. Started by saarpwnz,

אני רוצה לקנות Mp3 שיש בו לפחות 2gb זכרון, מעדיף 4.. כזה שיש בו אפשרות להטענה באמצעות שקע חשמלי ולא רק בעזרת Usb.. אני מעוניין לבצע את הרכישה דרך אתר אינטרנט מוכר כלשהו כמו ebay/amazon.. טווח המחירים שלי הוא בין 300 ל400 שקל.. אם למישהו יש המלצות.. שמתי עין בעיקר על הנגנים של creative/sandisk

3. שלום לכולם , מה דעתכם ? על המכשיר מותקנת תוכנה mio 2008 , מומלץ לרכוש את המכשיר ?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  4. גם המותג הצעיר הפופולרי הגיע אל תערוכת MWC 2019 - עם מכשיר הדור הבא שיכלול מסך ארוך במיוחד בתוך מארז ייעודי שאינו חושף את התמונה המלאה לכתבה

5. אני משתמש בתוכנה Videora IPOD Converter... בדרך כלל אני משתמש בממשק ה-NORMAL אבל אם אני נכנס ל-ADVANCE אפשר לבחור את פורמט הוידאו מתוך מספר פורמטים... מישהו יודע מה הפורמט הכי איכותי ל-IPOD TOUCH? (לא משנה לי מקום...) תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  6. התעניינתם ב-Redmi Note 9S אך טרם הגעתם להחלטה הסופית על רכישה? עכשיו יש שתי גרסאות נוספות שיוכלו להפוך את ההתלבטות שלכם למאתגרת עוד יותר לכתבה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by J0n1,

אני צריך מקלט GPS עם חיבור bluetooth ואם יהיה בנוסף USB זה יהיה מצוין. ושיתמוך במערכות ההפעלה: Symbian, Windows, Mac, Linux קיים אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by Guy30,

שלום לכולם אני סגור כבר על ה-C2 של COWON ויש לי שאלה לנגן יש חריץ הרחבה לכרטיסי MICRO SD יש הגבלה כלשהי מבחינת נפח הכרטיס שהנגן מסוגל לקרוא ? האם אני יכול להוסיף לנגן כרטיס של 32 G והנגן יקרא אותו בלי שום בעיה ?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  9. היצרנית הסינית שחווה שנת ריבאונד נהדרת חולמת להמשיך ולצמוח במהירות, ותנסה לגייס משאבים לכך באמצעות מעבר מבעלות פרטית לציבורית לכתבה

10. דיווח טרי עם נתונים מספריים אינו מצייר תמונה אופטימית במיוחד עבור השבב הבכיר החדש של סמסונגלכתבה

11. Started by cateye,

כשאני מתקין תוכנה על הHTC שלי אני בוחר בSD הכל טוב ויפה ועובד עד ש.... אני מפעיל מחדש ואז, אם התקנתי אותו על הכרטיס אז הוא לא פעיל יותר הוא רושם ככה: "לא ניתן לפתוח את הקובץ או שאינו חתום באישור מוכר או שאחד ממרכיביו אינו נמצא, ייתכן ותצטרך להתקינו מחדש". - גם אחרי התקנה מחדש למה זה קורה :s05:

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  12. תוצאות ראשונות של סמארטפון הגיימינג האימתני מבית אסוס במבחן ה-Geekbench מבהירות שהוא עוצמתי מכל מתחריו, אם כי בהפרש צנוע יחסית לכתבה

13. Started by leoleo,

שלום לכולםהחלפתי מחשב וכעת אני נתקל בבעיה כיצד להזין חזרה את השירים שיש על האייפוד חזרה למחשב דרף ה-ITUNS? אמנם אני רואה את השירים דרך ה-ADNISTRATOR אך הם מופיעים בנפרד ולא כחלק מהספריה. אפרופו, אשמח לקבל הפניה לתוכנת התמיכה בעברית. המכשיר נרכש בחול. שנה טוב.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  14. התוספת המודולרית שתהפוך את ה-Z3 למכשיר בעל יכולות 5G עוצרת בגוף התקינה האמריקאי בדרך להשקה הרשמית לכתבה

15. Started by omri_ro,

אני לא מצליח למצוא לינק להורדה שלו (כל פומרט אפשרי) תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by Chymes,

רכשתי Clix 2, אבל לצערי לא היה נרתיק בבאג. הנגן כבר הספיק לחטוף חבלה רצינית. איפה אפשר לרכוש בארץ נרתיק מתאים?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  17. אסוס ממשיכה לדחוף קדימה את אחד המאפיינים המרעננים ביותר בשוק המחשבים המודרני עם גרסה חדשה של ה-Zenbook Pro היוקרתי לכתבה

18. Started by SpiritKnight,

הV3X שלי נדפק כתוצאה מתיקון לקוי של סלקום והם הציעו לי שתי אופציות: K610I של סוני או Z500 של סמסונג, או לחלופין לחכות לV3X חדש שאין להם במלאי בסניף כרגע. התיקון שלהם היה לקוי בצורה מטורפת- פשוט השאירו את הפאנל האחורי פתוח, דבר שהוביל למצב שכפתורים צדדיים נפלו מהטלפון, השאירו אותי עם פאנל קדמי משומש למרות שהבטיחו להתקשר תוך יום-יומיים, כשמגיעים חלפים חדשים, ובסופו של דבר לפני כמה ימים השמע הפנימי של הטלפון שבק חיים ואפשר לעשות שיחות רק דרך הרמקול. אני מאמין שגם זה נזק שנגרם כתוצאה מהתיקון החובבני. אני מקווה שהם יתקפלו ויאפשרו לי לקחת טלפון יותר חדיש מהK610I, שנראה לי סביר, או מהZ500 שהבנתי שהוא זוועתי. יש לכם המלצות לדגמים שכדאי לי לנסות להשיג? תודה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  19. שלום, האם יש אפשרות לשדרג את מערכת ההפעלה המגיעה עם המכשיר ? יש בידי את ה- אסוס636 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  20. אני מחבר את המכשיר למחשב והוא רושם לי (במכשיר עצמו) do not disconnect. במחשב נפתח לי כונן חדש ואני רואה שזה לא עובד כמו כל MP3.... צריך פה איזה תוכנה? מה זה itunes? איך עובד כל העסק הזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  21. מהו הגודל המקסימלי של כרטיס הזיכרון שאני יכול לשים בו ???... כתוב בהרבה אתרים 1 גיגה ... אבל לפעמים גם כתוב 2 גיגה ...

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by max-l,

טעינת בטרית ליפו -------------------------------------------------------------------------------- כמה זמן אני צריך לטעון את הבטריה? על הבטריה כתוב:8.4v 650mAh ni-mh ek1-0100 ועל המטען כתובV-1230CP-4112

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by J S Bach,

היי, יש לי COWON D2 [מן הסתם] והורדתי אליו הרבה מאוד דיסקים בפורמט FLAC וכמוכן הורדתי דיסק של BERLIOZ מסדרת ה-50 של PHILIPS שמוקלט בפורמט 96KHZ 24 BIT מיוחד, אבל הורדתי את זה למחשב כ-FLAC רגיל [44.1KHZ 16BIT] וכשהעליתי את זה לנגן, כל פעם שאני מנסה לנגן את זה הנגן פשוט נתקע. הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לכבה אותו... יש מספיק מקום ריק ככה שזו אינה הסיבה... כמוכן אני מחקתי את האלבום והעליתי אותו חזרה מספר פעמים ובכל זאת אין הבדל =\ אשמח לקבל פיתרון / תשובה לבעיה.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים