עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מהו הגודל המקסימלי של כרטיס הזיכרון שאני יכול לשים בו ???... כתוב בהרבה אתרים 1 גיגה ... אבל לפעמים גם כתוב 2 גיגה ...

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by max-l,

טעינת בטרית ליפו -------------------------------------------------------------------------------- כמה זמן אני צריך לטעון את הבטריה? על הבטריה כתוב:8.4v 650mAh ni-mh ek1-0100 ועל המטען כתובV-1230CP-4112

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  3. ערוץ ה-YouTube המצליח JerryRigEverything אסף את מכשיר הביניים המבקרים לבדיקה - ומעלה שאלות לא פשוטות לגבי איכות הבנייה שלו לכתבה

4. Started by yuval1101,

היי, אני בתקופה האחרונה רוצה לקנות נגן, בהתחלה התלהבתי מה-ZEN VPLUS וה-I7 ,אבל הגעתי למסקנה ש-4-8GB לא יספיקו לי. לכן התחלתי לחפש נגנים עם לפחות 20-30GB, כל מה שהיה הוא כמובן גדול הרבה יותר ( מאוד מעצבן ) וגם מאוד יקר, סכומים של כ-250$. הנגנים שהכי התלהבתי מהם הם- IPOD CLASSIC 80GB, ה-creative zen vison m 30/60gb ( שאלה אם עדיף להוסיף קצת כסף בשביל להכפיל את הנפח, אבל גם לקבל נגן יותר עבה ) ו-microsoft zune. אצל ה-zune הגודל נראה פחות מפריע, בגלל שהמסך שלו יותר גדול משל השאר, אבל עדיין לא בהרבה. הוא הרבה יותר זול, לפי מה שהבנתי הוא עולה כ-150$, ואני יכול אולי להשיג אותו במבצע מיוחד ( לא בחנות ספציפית, אלא משהו אישי כזה ) של כ-30-40%. אז בגלל הסיבות האלה, הנגן הזה נר…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by id3232,

יש ברשותי BB דגם 8320 וברצוני להתקין עליו ערכת נושא שבאה בהרבה ילקי COD וקובץ JAD אחד. איך אני עושה זאת? כי התוכנה של הAPPS LOADER מקבלת רק ALX?! תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by saarpwnz,

אני רוצה לקנות Mp3 שיש בו לפחות 2gb זכרון, מעדיף 4.. כזה שיש בו אפשרות להטענה באמצעות שקע חשמלי ולא רק בעזרת Usb.. אני מעוניין לבצע את הרכישה דרך אתר אינטרנט מוכר כלשהו כמו ebay/amazon.. טווח המחירים שלי הוא בין 300 ל400 שקל.. אם למישהו יש המלצות.. שמתי עין בעיקר על הנגנים של creative/sandisk

7. שלום לכולם , מה דעתכם ? על המכשיר מותקנת תוכנה mio 2008 , מומלץ לרכוש את המכשיר ?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  8. אני משתמש בתוכנה Videora IPOD Converter... בדרך כלל אני משתמש בממשק ה-NORMAL אבל אם אני נכנס ל-ADVANCE אפשר לבחור את פורמט הוידאו מתוך מספר פורמטים... מישהו יודע מה הפורמט הכי איכותי ל-IPOD TOUCH? (לא משנה לי מקום...) תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  9. הדגם הבסיסי החדש של המותג המצליח מבית Xiaomi נחשף בבת אחת גם למזרח וגם למערב, עם שיפור גדול ברזולוציית התצוגה וביכולות העיבוד - וגם תג מחיר של פחות מ-600 שקלים עבור אירופה לכתבה

10. אני מפעיל את האוזנייה ..מפעיל חיפוש התקנים חדשים בפלא K610I וכלום...

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by x-pert,

1. מה ה"יחס אות לרעש" - SNR באייפוד קלאסיק 120 ג'יגה? 2. מהו ערך "עיוות הצליל"? למישהו יש מושג? באתר של Apple, לא מציינים את זה משום מה. V V V 3. האם יש אקוולייזר עם אפשרות לשינוי אישי? זה מה שקראתי בביקורת על מכשיר iPod, לא מסוג Classic, אבל נדמה לי שהוא מדבר על כלל מכשירי ה-iPod. במכשירים של cowon\iAudio איכות השמע טובה יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by Maor1412,

שלום! לאחר כמה בעיות שהופיעו פתאום לאחר 5 חודשי שימוש ברום הcloudy g2 3.3 ולא הצלחתי לפתור, עברתי לפני כמה ימים לCm 12.1. סך הכל הרום די טוב ויציב אך יש לי 2 בעיות שאולי יכולות להיפתר ללא החלפת רום:1. הרמקולים די חלשים ולא ממצים בכלל את הפוטנציאל שלהם מבחינת עוצמה( ברומים קודמים ובסטוק היו הרבה יותר חזקים...) יש דרך לפתור אך זה?2. תוכנת עיבוד התמונה של המכשיר גרועה ורחוקה מאוד מהתמונות שהצלחתי להוציא בסטוק ובקלאודי... רציתי לדעת האם ניתן לשנות את תוכנת העיבוד ואם כן איך?סופש נעים

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by shlomom,

קראתי באיזה מקום שסאנדיסק תומכים בתפריטים בעברית לסנסה שלהם. מישהו יודע איך ומאיפה מורידים? באתר יש רק עדכונים אוטומטיים באנגלית. מדובר ב c200.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by orendia,

למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את העדכון? הטלפון לא אורגינל,כלומר הוא תואם iphone

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  15. יש אתה זה: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=14286455&type=2&product=1&= או את זה: http://www.officedepot.co.il/(f2fmw345tp1z3encitfebe45)/catalogFamily.aspx?ID=593355&CID=100 ההבדל העיקרי שאני רואה הוא שהשני עולה 100 שקל יותר בגלל שיש לו 100MHz יותר במעבד.... השאלה כמה ה 100MHz הזה מורגש... כי אני לא מפעיל על המכשיר דברים חוץ מתוכנת הGPS שכמו שאפשר לראות כבר כלולה במחיר.... שווה להשקיע במעבד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  16. שלום לכולם, העלתי למרקט את היישום החדש שלי: ספונטוק (SponTalk). ספונטוק מאפשר לשלוח הודעות בחינם, גם אם לצד השני אין את היישום(!). יש אפשרות לצ'טט עם מספר משתתפים (multi-party chat), לשלוח נתוני מיקום ... ואפילו להעביר את הצ'ט מהנייד למחשב (!). להלן קישור לעמוד היישום במרקט להורדה (הכולל גם פרטים נוספים). https://market.android.com/details?id=com.codewithcontent.spontalk.client.android תהנו ותחסכו (בעלויות המסרונים). שי ק. [attachment deleted by admin]

17. שנים של כשלונות מסחריים רצופים לא מרתיעים את היצרנית הטאיוואנית, שתציע לנו ספינת דגל מתקדמת משלה גם ב-2018 לכתבה

18. Started by Chymes,

רכשתי Clix 2, אבל לצערי לא היה נרתיק בבאג. הנגן כבר הספיק לחטוף חבלה רצינית. איפה אפשר לרכוש בארץ נרתיק מתאים?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  19. שלום, הבנתי שיש ל-PDA של PALM אפשרות לחבר מקלדת חיצונית כלשהי, אני צריך משהו כזה עבור סטודנט. אז אם אפשר המלצה ל-PALM + מקלדת חיצונית טובה אשמח מאוד.... תודה מראש

20. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם נתקלתי בבעיה עם ה ZVP החדש שלי: למרות שהוספתי album art לקבצים (ניסיתי עם mp3Tag, Creative MediaSource 5 Organizer, MediaMonkey) הנגן לא מציג את התמונות. הקטנתי את התמונות ל 128x128 לפני ש"הטבעתי" אותן בקבצים. ניסיתי לעדכן firmware לגירסה האחרונה (1.32.01) והתמונות עדיין לא מוצגות. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה עריכה: הבעיה נפתרה. הבעיה הייתה באג ב Zen Media Explorer שנפתרה ע"י עדכון מהאתר של קריאטיב.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by ac1240,

איזה GPS יש שהוא טוב וזול והאם אפשר לפרוץ אותו ולשים תוכנה ישראלית (מתכוון לרכוש מחול)

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by omrij,

שוב מפרט מרשים אותו מעבד SNAPDRAGON במהירות 1GHZ מסך 3.5 WVGA קפסטיבי ואנדרואיד בגירסה 1.6 http://www.gadgety.co.il/7035/acer-liquid-%D7%91%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%A8%D7%A7-%D7%9E%D7%91%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D/ יש למה לחכות

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by David_Beckham,

2 ג'יגה ואפשרות להוספה של כרטיס MicroSD עד 2 ג'יגה נחמד לאללה , 400 שקל אבל הדבר היחיד שמפריע לי בו שהוא ניתן להטענה רק מהמחשב , דרך הUSB מה בסך הכל יש לכם להגיד על הנגן הזה ..

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  24. Started by avihai007,

שלום, ברשותי נגן אייריבר E10 שיש בו עברית, אבל הפוכה. התקנתי את התוכנה שיש באתר http://www.planetnana.co.il/iriver/ ולחצתי על הקוד שכתוב שם, והוא נפעיל משהו, שמריץ את הקבצים אבל הוא לא הופך את העיברית, מה אפשר לעשות? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  25. שלום, האם יש אפשרות לשדרג את מערכת ההפעלה המגיעה עם המכשיר ? יש בידי את ה- אסוס636 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים