עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by x-pert,

1. מה ה"יחס אות לרעש" - SNR באייפוד קלאסיק 120 ג'יגה? 2. מהו ערך "עיוות הצליל"? למישהו יש מושג? באתר של Apple, לא מציינים את זה משום מה. V V V 3. האם יש אקוולייזר עם אפשרות לשינוי אישי? זה מה שקראתי בביקורת על מכשיר iPod, לא מסוג Classic, אבל נדמה לי שהוא מדבר על כלל מכשירי ה-iPod. במכשירים של cowon\iAudio איכות השמע טובה יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום יש לאמא שלי את הפלאפון סמסונג 770 מחברת פלאפון. והבעיה שעשיתי פורמט למחשב ונמחקה התוכנה שמעבירים בעזרתה שירים ואיבדתי את הדיסק ואני לא מוצא אותו .יש איזה מקום שאפשר להוריד אותה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  3. בואו להכיר את היצירות הטובות ביותר של ארץ הקודש שאותם ניתן לקבל במכשיר האנדרואיד או ה-iOS שלכם כבר עכשיו לכתבה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Sandisk ,CRUZER MICRO U3 4GB Sandisk ,CRUZER CROSSFIRE 4GB מה יותר עדיך עד 200 שקל,דרך אגב שניהם עולים 180 שח תודה

5. Started by dj_horse,

שלום אני משתמש בתוכנה igo והתקנתי אותה בפעם הראשונה שקניתי מחשב כף יד,והוא אומר לי גם שאני יוצא החוצה,שאין קליטת לווינים. אפשר עזרה? תודה

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  6. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם נתקלתי בבעיה עם ה ZVP החדש שלי: למרות שהוספתי album art לקבצים (ניסיתי עם mp3Tag, Creative MediaSource 5 Organizer, MediaMonkey) הנגן לא מציג את התמונות. הקטנתי את התמונות ל 128x128 לפני ש"הטבעתי" אותן בקבצים. ניסיתי לעדכן firmware לגירסה האחרונה (1.32.01) והתמונות עדיין לא מוצגות. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה עריכה: הבעיה נפתרה. הבעיה הייתה באג ב Zen Media Explorer שנפתרה ע"י עדכון מהאתר של קריאטיב.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by cateye,

היי, יש לי HTC CRUISE ואני יודע שיש אפשרות לגלוש ממנו במחשב, אם אני מחבר אותו למחשב שלי, נכון? אני יודע שאני ישלם לאורנג' על הגלישה....אבל מישהו יודע איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by rikus,

לא יודע אם זה תופעה מוכרת(אולי בסין)...אבל מישהו יכול להדריך אותי איך מחליפים בטריה לזה?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  9. Started by LEPIDUS,

מה דעתכם על ה Pathfinder T100 ? מה שהכי חשוב לי זה אמינות, כי המכשיר הולך להיות מתנה לאמא שלי, והיא לא תדע מה לעשות גם בבעיה הקטנה ביותר. כמו כן, לא חשוב לי בכלל כל נושא הDIVX והשטויות שמסביב (MP3 זה בונוס נחמד אבל ממש לא חובה). תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  10. אסוס ממשיכה לדחוף קדימה את אחד המאפיינים המרעננים ביותר בשוק המחשבים המודרני עם גרסה חדשה של ה-Zenbook Pro היוקרתי לכתבה

11. Started by verynoti,

אני מנסה לחבר את הפלאפון למחשב בעזרת כבל USB שלקחתי מחבר אבל המחשב לא מזהה את הפלא ומבקש דיסק עם דריבר אני פשוט רוצה לשים צלצולים בפלא ותמונות רקע ואם אתם יודעים אם איזה תוכנת עובדים זה מאוד יעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by yarbaur,

שלום, מחפשת המלצות לרכישת טאבלט. המכשיר הוא מתנה לאדם מבוגר, שישמש בעיקר לקריאה, וגלישה בסיסית באינטרנט (מייל+חדשות), מעט צפיה בסרטים. האילוצים שלי: - מסך 9" לפחות - קניה בארץ או מחברה מוכרת בחו"ל (לא סיני) - אפשרות לחיבור אינטרנט 3G לשימוש כGPS (אין אפשרות להתחבר דרך סמארטפון) - ידידותיות בשימוש והתקנה, תמיכה ברוסית - מחיר - עד 1000ש"ח תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  13. חשוב לי לדעת איך היא גם מבחינת אמינות ועבודה טכנית, וגם מבחינת איכות ועוצמת הקול בשיחות (גם איך אני שומע את הצד השני, וגם איך הצד השני שומע אותי). סך הכל זה פתרון מאוד מאוד זול לרכב (300 שקל) וזמין מאוד (נמכר גם בסלקום), מושך מאוד מול המחירים והחירורים בדשבורד שצריך לעשות לדיבוריות קבועות, אבל בטוח שיש קאצ' כלשהו, גם מוטורולה וגם מחיר זול אף פעם לא הלך ביחד... אולי המקרה הזה שונה? תודה רבה, רועי.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by rotman,

שלום לכולם , יש דיי הרבה סוגים בשוק , חלקם חברות מוכרות כמו LG ו TOSHIBA וחלקם פחות כמו PIXXEL אני מחפש נגן 7" שיהיה לו את הדברים הבאים (לאו דווקא לפי סדר העדיפות) : 1)זמן נגנינה ארוך 2)כניסת USB וכרטיסי זכרון של SD 3)עדיפות ליציאה כפולה לאוזניות 4)איכות וידאו טובה 5)יכולת הפעלה גם בלי שלט 6)אמינות מכל אלא אני מחפש את הכי זול שעונה על הקריטריונים האלו. כמו שאני רואה DVD נייד נורמאלי עולה בסביבות 750 ש"ח. מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by alexrta,

יש לי בעייה מציקה במכשיר בצפיית בתמונות ברגע שאני מעביר לתמונה חדשה אז רואים אותה מטושטש וצריך לחכות כמה שניות עד שהתמונה מסתדרת ורואים אותה בצורה חדה וטובה. המכשיר מעודכן לגרסא האחרונה והרשמית שיצאה. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  16. הגיע הזמן להשתדרג, ולקנות פלאפון חדש. לא איכפת לי איזה דור הוא, ולא איכפת לי מהמצלמה מה שחשוב לי שיהיה אפשר להכניס כרטיס זיכרון של (1ג'יגה ומעלה). התקציב עד 1000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  17. מחשב כף יד מכשיר סלולארי מקלט GPS מובנה WiFi Bluetooth תמיכה במסמכי Word, Excel, Powerpoint וכו' יכולת עבודה עם תוכנות רפואיות כלומר, מדובר במחשב כף יד משולב עם מכשיר סלולארי ומקלט GPS, הבחירה הטבעית שלי היתה iPhone. 1. האם iPhone כולל את כל הדרישות הנ"ל ? 2. האם ניתן להתקין על ה iPhone תוכנות רפואיות שונות (כגון תוכנת תרופות וכו') 3. האם אתם יודעים איזה PDA מקובל ונפוץ בקרב רופאים בעולם ? 4. אשמח לקבל המלצה כללית לאור הצרכים הנ"ל תודה.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  18. שלום לכולם. אני שוקל לקנות א ה HTC Cruise רק שאני קצת חושש מהמסך מגע. מעולם לא היה לי מכשיר עם מסך מגע לפני כן ויש לי הרושם שזה נוטה קצת להיהרס... הבנתי ש הHTC Cruise מותאם ובנוי ללחיצה עם האצבעות ולא רק עם העט. האם זה באמת עדין? או שזה טכנולוגיה אמינה? שווה לקנות את המכשיר? תודה 8)

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  19. יש אתה זה: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=14286455&type=2&product=1&= או את זה: http://www.officedepot.co.il/(f2fmw345tp1z3encitfebe45)/catalogFamily.aspx?ID=593355&CID=100 ההבדל העיקרי שאני רואה הוא שהשני עולה 100 שקל יותר בגלל שיש לו 100MHz יותר במעבד.... השאלה כמה ה 100MHz הזה מורגש... כי אני לא מפעיל על המכשיר דברים חוץ מתוכנת הGPS שכמו שאפשר לראות כבר כלולה במחיר.... שווה להשקיע במעבד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  20. Started by leoleo,

שלום לכולםהחלפתי מחשב וכעת אני נתקל בבעיה כיצד להזין חזרה את השירים שיש על האייפוד חזרה למחשב דרף ה-ITUNS? אמנם אני רואה את השירים דרך ה-ADNISTRATOR אך הם מופיעים בנפרד ולא כחלק מהספריה. אפרופו, אשמח לקבל הפניה לתוכנת התמיכה בעברית. המכשיר נרכש בחול. שנה טוב.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by ilanb0,

יש לי אייפוד טאץ' כבר הרבה זמן ואני מסנכרן אותו אם אותו מחשב כל הזמן. אך כעת, קיבלתי לפטופ ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו ללפטופ בלי שיימחקו כל הזכרונות של האייפוד? שירים, משחקים, סרטים. מאוד חשוב לי שיישמר הזיכרון בתוך האפליקציות. כמו hige scores שעשיתי שאני לא רוצה שיימחקו. אז רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו ללפטופ החדש בלי שיימחקו כל הזכרונות?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by TPack,

שלום, ידידה שלי קנתה נגן MP3 בגרמניה (מהדגמים הנפוצים פה בארץ) וביחד העברנו משהו כמו 700MB של MP3 לנגן מתוך 1GB שיש לו. משום מה בשלב מסויים כאשר ניסינו להעביר עוד קבצים המחשב הציג את הerror הבא: http://i38.tinypic.com/6yfj9f.jpg עדיין לא נתקלתי ב error כזה ..מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הנגן מסרב להעתיק עוד קבצים כאשר יש בערך 300MB פנויים. תודה

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by omri_ro,

אני לא מצליח למצוא לינק להורדה שלו (כל פומרט אפשרי) תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by Chaos,

שלום לכולם. קניתי מגן מסך (LCD Protective Film) לנגן iAudio D2, ואין לי מושג איך שמים אותו (ההוראות בקוריאנית). אשמח לעזרה ממישהו שקנה את המגן מסך. בתודה מראש, קובי.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by avihai007,

שלום, ברשותי נגן אייריבר E10 שיש בו עברית, אבל הפוכה. התקנתי את התוכנה שיש באתר http://www.planetnana.co.il/iriver/ ולחצתי על הקוד שכתוב שם, והוא נפעיל משהו, שמריץ את הקבצים אבל הוא לא הופך את העיברית, מה אפשר לעשות? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.