גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן קניתי לפני כמעט שנתיים את X5L. יש לציין שאני ממש מרוצה ממנו..במיוחד מהמערכת הפעלה שלו פה ושם אני רואה דיבורים על רוקבוקס ורציתי לדעת אם מומלץ להתקין את המערכת הזאת...בעיקר בגלל שהיא תומכת בעברית...וזה חסר שאין עברית בנגן ואמרו לי שיש גם משחקים וכאלה...זה נכון? בתכלס מה ההבדל?וזה לא מסוכן למכשיר ? תודה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות את הנגן IAUDIO G3 רק מספר שאלות: 1. האם דגם האוזניות המתקבל הינו אכן סנהייזר MX500 כמו שפורסם פה? http://hwzone.co.il:80/reviews/iaudio_flash/3/ 2. איזה אוזניות כדאי לי לרכוש עד 150 ש"ח?. חשוב אוזניות כפתור שלא יפלו מהאוזן במהלך ריצה, ואיכותיות כמובן.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכנן לקנות PSP מחר , אני לא ממש מבין בזה כרגע , הייתי שמח אם מישהו היה יכול להעביר לי "קורס מזורז" לגבי ה PSP , הבנתי שאפשר להתקין תוכנה אחרת על המכשיר שמאפשרת לו להפעיל משחקים ישירות מהכרטיס זכרון , יש איזה מדריך בעברית שאומר איך עושים את זה? וגם : האם הכרטיס זכרון הזה : http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=49 יעבוד עם ה PSP (ואם כן אז איך הוא כזה זול יחסית לאחרים?) תודה על העזרה אחים שלי!
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
נגיד שיש לי על הנגן סרט כלשהו, אני רוצה לנגן אותו ולראות דרך הטלויזיה, ניתן לחבר את הנגן עם כבל TV-OUT או משו כזה ואז לראות בטלויזיה.? זה נכון? הכבל מגיע עם הנגן?, אם לא היכן אפשר לקנות (לינקים חבר'ס)...? תודה, Aviko
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
האם העידכון אפשרי גם ידנית? יענו דרך המחשב האישי? ומה זה בידיוק עושה? פשוט יש לי את התוכנה הישנה(הפלאפון אצלי כבר מעל שנה אז זה כמעט בטוח) ומכיוון שאין לי אחריות עליו אז אני לא יכול לעשות עידכון תוכנה.. למישהו יש רעיון? שמעתי פשוט שיש הרבה בעיות עם התוכנה הישנה...
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום =]] יש ברשותי K610I ונתקלתי במספר בעיות: איך אני עושה שלט רחוק איך אני עושה את כל השטויות האלו שאני שולט עם הפלאפון על דברים כמו טולוויזיה מחשב ושאר השטויות.. איך אני מכניס קובץ MP4 רגיל והאם חייב שזה יהיה קובץ 3GP? איך אני מגיע לאימיול ומוריד דברים ואותו דבר לגביי האייסיקיו? איך שם משחקים בפלאפון מהמחשב לפלא בתור איזה קובץ אני צריך לשים תודה רבה! שאני מפעיל בלוטוס וששולחים לי משהו אני יכול לעשות מזער לאחר שאני ממזער איך אני מחזיר את זה? אממ זהו נכון לעכשיו זהו אם יהיה דברים אני אערוך דיון זה. תודהההההה מראש! :yelclap: :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
-
שלום יש לי MP3 של סנדיסק מדגם M250 עכשיו העלית אצל חבר שלי שירים וכשאני בא לסדר אותם ברשימות השמעה אני לא ראה את השירים שלי! אבל הוא מראה לי שניתפס מקום בMP ככה שהם נמצאים שם אפו שהוא רציתי לדעת אם יש דרך לראות אותם ולסדר אותם כי חבר שלי גר רחוק.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
באופן כללי, מה התשובה שעולה בדעתכם לשאלה הנ"ל בהנחה שהמחיר של ה-sp5 הוא כשני שליש ממחיר ה- mio. דחוף - זקוק לעצות היום לפני החלטה על רכישה.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי כנראה את כל החלקים אבל לא קיבלתי כבל USB שמתחבר מהמחשב לפלאפון... האם אני צריך לקבל כבל כזה? ואם כן אני חייב לבוא עם הקופסא והפלאפון לחברת פלאפון ולבקש מהם או לא צריך להביא את הקופסא?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אחים שלי אני ובן דוד רוצים לקנות נגן הוא טס עוד יומיים לארה"ב ואנחנו מתלבטים נורא מה עדיף , מה יותר כדי , מה יותר משתלם לנו ולא יודעים מה לעשות.. ההתלבטות היא בין נגן CREATIVE ZEN VISION M 30G לבין COWON D2 4G המכיר של הקריאייטיב בחול' נע בין 170 דולר ל250 (בין 850 שקל ל1050 ובארץ הוא עולה 1450 הכי זול) המכשיר של קואון / איי אודיו עולה בחול אולי 900 שקל ובארץ הוא עולה 1030 ... אז ככה שאנחנו לא יודעים וממש מתלבטים.. כי הZVM ענק אבל ממש איכותי והאיי אודיו יותר קטן ובא אם זיכרון פלאש.. (שלדעתנו לפחות זה יתרון..) אבל הוא עולה כמעט אותו מכיר + צריך לקנות לו אביזרים נלווים ישר איך שקונים אותו.. אז תעזרו בקשה דעתכם חשובה לנו מאוד.. תודה מראש.. נ.ב אם מישהו טס לא…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי איזה תוכנה ל K800I שאני אוכל להשתמש בפלאש שמובנה בטלפון בתור פנס? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות רדיו דיסק בארה"ב עד 250 דולר, האם כדאי? ואם לא מה כדאי לרכב במקום?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הנגן Cowon iAudio D2 - איזה צבעים יש למכשיר בארץ? - האם יש הוראות בעברית למכשיר? - האם במכשיר יש עברית? - איזה אוזניות מקבלים עם המכשיר? - איך אפשר לנגן DIVX על הנגן? - איזה עידכונים יצאו כבר או יצאו בעתיד למכשיר? - איפה אפשר להשיג נרתיק למכשיר? תודה לכולם מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום ! אני חייל, שעושה מדיי יום נסיעות ארוכות ומעצבנות. הייתי רוצה להנעים את זמני עם נגן MP3 חדש איכותי... כרגע יש לי נגן פלאש 512 בררה עם סוללות, והוא פשוט שותה את הסוללות ככה שהפסקתי לשמוע מוזיקה... אני מעוניין לרכוש נגן איכותי, בטווח מחירים של 400-800 שקל.... חשוב מאוד שאיכות השמע תהיה איכותית ביותר, לא צריך משהו אודיופילי, אבל שתהיה איכותית דיו. חשוב מאוד מאוד מאוד ! סוללה חזקה ועמידה למשך שעות ארוכות של שמיעה, זה הכי חשוב לי ! סוללה חזקה עם בלאי מינימלי.. וזהו האמת, פיצ'רים של וידיאו ותצוגה עם אפקטים לא מרטיטה לי את הלב כלל... רדיו? צ'ופר בלבד בשבילי... רצוי נגן עם תפריטים נוחים ושליטה אידיאלית.... אני בלבטים עם הזן הזה שמפרסמים ב 600 שקל... אם הוא שווה משהו... הייתי…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]אהלן![/glow] מישהו ניסה כבר את האפשרות TV-OUT בנגן? אם כן אתם יכולים להעלות הדגמה של זה? תודה מראש! אגב מאילו מכשירים ניתן להקליט IN LINE עם הנגן?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
אודה לכם על כל המלצה למכשיר GPS לאוטו הדרישות מהמכשיר הם GPS אין צורך שידע לעשות עוד משו מלבד מערכת ניווט המכשיר מיועד לאדם מבוגר לכן הדגש הוא על ממשק כמה שיותר נוח וקליל כמובן שיש צורך במכשיר איכותי תודה מראש על כל עזרה....
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
שלום אני שוקל הזמנת מחשב כף יד סלולארי כמו ה- eten x500 מאנגליה או ארה"ב בגלל המחיר הזול שם יחסית לארץ (כ-3000 ש"ח כולל משלוח לארץ לעומת כ-5000 ש"ח בארץ). האם קיים מכס או מס קנייה או כל מס אחר (מלבד מע"מ) כשהמכשיר מגיע לארץ ? האם המכס ימנע הכנסת מכשירים כאלה מבחינת תאימות לתקנים / תקנות כלשהן בארץ ? אודה על כל עזרה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו אמר לי שאפשר להוריד תוכנה שב-IRIVER H10 הייה אפשר לראות סרטים.. יש כזה דבר? תודה..
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס זיכרון ל-סמסונג Z-500 שלי בקיבולת מסוג 1GB ומסוג microSD והכנסתי אותו לחור של הזיכרון כמו שתריך אבל אני לא רואה שום שינוי מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-