עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by arik_bulldog,

איזה נגנים מומלצים הנוחים לפעילות ספורטיבית? אני מחפש משהו קטן ונוח. גודל זכרון- 2-4GB או קצת יותר. |אני מעדיף לשמוע המלצות מאנשים לפני שאני בפעם המי יודע כמה אקנה משהו ואצטער אחרי זה|

2. Started by saarpwnz,

אני רוצה לקנות Mp3 שיש בו לפחות 2gb זכרון, מעדיף 4.. כזה שיש בו אפשרות להטענה באמצעות שקע חשמלי ולא רק בעזרת Usb.. אני מעוניין לבצע את הרכישה דרך אתר אינטרנט מוכר כלשהו כמו ebay/amazon.. טווח המחירים שלי הוא בין 300 ל400 שקל.. אם למישהו יש המלצות.. שמתי עין בעיקר על הנגנים של creative/sandisk

3. Started by imber,

שלום אני לפני כמה ימים קניתי את המכשיר MIO ב520 עם IGO8 התוכנה עובדת כמו שצריך אבל זה מראה שאין לי קליטה של הלווין ושאני מנסה לעשות את זה ידנית זה אומר שהוא לא מוצא לווינים. לא משנה מה אני מנסה לעשות זה אומר שאני נמצא ברחוב אלנבי בתל אביב וכמובן אני לא שם. אם מישהו יוכל לעזור אז בבקשה. תודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by etay34,

שלום ברשותי מכשיר סלולרי (ישן) של חברת LG מדגם G5305 צבעוני וכל זה.. פלאפון ממש נחמד.. הבעיה איתו היא שהוא לא נותן להטעין את המכשיר כאילו נדלק המנורות בצד אך הוא לא מטעין את המכשיר והמכשיר בכלל לא נדלק כנראה בגלל חוסר בבטריה מישהו חושב שהוא יודע מה הבעיה?

5. Started by Ac-Boy,

W660I VS K610I מי יותר טוב מבין שניהם? מבחינת הכל...

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by LRa,

שלום, יש לי נגן IAUDIO 7 וכקניתי אותו, הוא בא עם תוכנה מאוד פשוטה וקלה להקלטה של פודקאסט. כשעידכנתי גירסא לנגן התוכנה נמחקה ואני לא זוכר איך קראו לה, ולא מצאתי אותה באתר. מישהו מכיר? תודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  7. המכשירים החכמים החדשים של גוגל ו-HTC, תחת המותג שחיסל את הנקסוס, ייחשפו באירוע רשמי ב-4 באוקטובר לכתבה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by jonathan_l,

יש לי תקציב של גג 400 ש"ח לנגן חדש. הגעתי להתלבטות בין שני נגנים, שהמליצו לי עליהם: 1. meizu m6 8gb 2. iaudio i7 4gb שניהם עולים בערך 380 ש"ח. בגדול, אני צריך נגן שיעסיק אותי בנסיעות שאני אעשה (עומד להתגייס), כלומר שהוא צריך יחסית זמן סוללה ארוך (לא פחות מ-10 שעות בשום אופן), צריך להיות עמיד יחסית, ובסופו של דבר, גם לא משעמם במיוחד. חשבתי שהאופציה לראות סרטים והמשחקים של ה-M6 יעזרו, אבל מצד שני הוא מעט פחות איכותי, יותר רגיש והזמן סוללה שלו יותר קצר (למרות ש-60 שעות זה קצת מוגזם). לעומת זאת, ה-I7 הוא פשוט נגן איכותי, בלי כמעט אקסטרות ולכן גם אני לא משקיע עוד קצת ל-8GB (סה"כ המוזיקה שלי מסתכמת ב-2GB וקצת). בקיצור, אני אשמח אם תעזרו לי לבחור, אני ממש לא יודע מה ע…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by צחי-2,

יש לי מכשיר SAMSUNG F480 שתומך בקבלת עדכוני RSS ישירות למכשיר. ניסיתי לקנפג אותו לקבל עדכונים (תחת ישומים - קורא RSS - אפשרויות- הוסף - ורשמתי את הלינק שלגביו אני מעוניין לקבל את העדכונים _במקרה שלי: http://feeds2.feedburner.com/releaselog)) וזה לא עבד. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by shlomom,

קראתי באיזה מקום שסאנדיסק תומכים בתפריטים בעברית לסנסה שלהם. מישהו יודע איך ומאיפה מורידים? באתר יש רק עדכונים אוטומטיים באנגלית. מדובר ב c200.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  11. הדגם החדש מבית המותג העולם של Xiaomi מציע יחס עלות-תועלת שקשה להישאר אדישים אליו - בייחוד אם עדיין אין לכם עניין בתקשורת הדור החמישי שמתפתחת במהירות לכתבה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  12. היתי רוצה שמישהו יעשה קצת סדר בכל המושגים הקשורים להגנות יוצרים במדיה הדיגטלית אני מכיר המון רסיסי מידע אבל לא כ"כ מבין את התמונה הכוללת מה זה נז"ק מה זה DRM מה זה FairPlay איזה טכנולוגיות יש איזה נגנים לא מנגנים מה מיהם השחקנים הראשיים , סוני , אפל , מיקרוסופט , RIAA ? מי נלחם במי אילו אתרים בתשלום יש , מה ההבדלים במודלים העסקיים שלהם, מה ההבדל בין iTunes ל- napster מה רוצה סטיב ג'ובס מחברות התקליטים ? מיהם המרוויחים ומיהם המפסידים

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by Anomen,

אני נוסע לסין שבוע הא ומחפש לקנות נגן MP4 איכותי (כמובן אני בונה על כך שהמחיר יהיה שם זול בהרבה ...) מכיוון שאני לא מתמצא בכלל בשוק הזה אני מחפש המלצות. מה אני מחפש במכשיר? פשוט לתפעל, זמן סוללה, איכותי ואמין, קטן ונכנס לכיס ואם אפשר גם שיהיו לו פונקציות נוספות כמו רדיו וג'יפיאס. חשבתי על ה-Ipod Touch אך הבנתי שהוא לא מכיל את האופציות האחרונות.. האם יש נגנים שכן עונים לדרישות האלה?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by ac1240,

איזה GPS יש שהוא טוב וזול והאם אפשר לפרוץ אותו ולשים תוכנה ישראלית (מתכוון לרכוש מחול)

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by marlboro,

בבאג אין כנראה שגם בשלושת האחרות שמופיעות בזאפ

16. Started by abav,

מישהו יכול להמליץ אם יש איזה עדיפות לאחד מהשניים? בנתונים הם נראים זהים. כמו כן, בנתונים לא מצויינת תמיכה בעברית, האם באנדרויד 4.1 תהיה תמיד תמיכה מובנית בעברית מלאה? תודה. http://www.pandawill.com/ainol-novo9-spark-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-android-41-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-hdmi-black-p70925.html http://www.pandawill.com/chiwi-v99-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-retina-screen-android-41-2g-ram-16gb-4k-video-silver61-p71222.html

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי חבר שהיה לו את הנגן Q5W בערך שנה והוא נהרס לו (נדרס עלידי טיולית) אל תשאלו איך.. בכל מקרה הוא רוצה משהו חדש אבל הוא לא רוצה לקנות שוב את הQ5W, אז מה אתם אומרים על ה-W2? האם הוא מכשיר טוב? בעיקרון מה שחבר שלי צריך זה איחסון גדול, מסך גדול, מגע חשוב, וWIN OS זה בונוס כי הוא אוהב לגלוש דרך הווינדוס ולשחק במשחקים שם ואלוהים יודע מה... מה יותר טוב משניהם? או שיש לכם נגן אחר בסדר גודל כזה? דרך אגב אין בעיה להזמין מחו''ל אבל רק מארצות הברית.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by alonpartuk,

מאיפה אני יכול לההוריד גרמנית למכשיר נוקיה N97?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by euch,

שלום וברכה! רציתי לשאול האם מישהו מפה התנסה בשעון חכם של חברת גרמין דגם vivoactive4 או של חברת fossil דגם gen5 אני מברר דווקא על דגמים אלו כי אני רוצה שעון שיכול לעבוד לבד - ללא כל סינכרון עם הסמארטפון, בעיקר אני צריך אותו בשביל כמה אפליקציות מוזיקה, כך שאין לי צורך בשיחות ושאר הדברים חוץ ממוזיקה אשמח תגובה יעקב

20. Started by mc_elad,

אני לא מתמצה כלכך בחברות \מחירים... או מה נחשב מוצר טוב יותר או פחות (קיצר אין לי מושג בתחום.. ) בבקשה עזרה ... התמונה זה דוג' לאוזניות עורף.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  21. קמפיין Indiegogo לכיסוי שיחזיר את שקע האוזניות האנלוגי אשר נעלם באייפונים החדשים צובר תאוצה ברשת לכתבה

22. המשימה להשיק סמארטפון עם Snapdragon 888 לפני כל המתחרות הושלמה בהצלחה - וכעת נראה כי היצרנית הסינית המפורסמת עומלת על פיתוח יוקרתי ומתקדם עוד יותר בתור חיזוק להיצע המודרני שלהלכתבה

23. בואו להכיר את היצירות הטובות ביותר של ארץ הקודש שאותם ניתן לקבל במכשיר האנדרואיד או ה-iOS שלכם כבר עכשיו לכתבה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by Chymes,

רכשתי Clix 2, אבל לצערי לא היה נרתיק בבאג. הנגן כבר הספיק לחטוף חבלה רצינית. איפה אפשר לרכוש בארץ נרתיק מתאים?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  25. לא חשוב מאיזו חברה. תכונות חשובות לפי סדר יורד: ממשק עמידות גלישה באינטרנט / WIFI סוללה מצלמה / MP3 חושב על N85... שאלה נוספת: האם כדי לקנות מחנות בארץ (ולא מחברת סלולר) בהתחשב בעובדה שאני לא מדבר מספיק בשביל זיכוי ?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.