גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
איזה GPS יש שהוא טוב וזול והאם אפשר לפרוץ אותו ולשים תוכנה ישראלית (מתכוון לרכוש מחול)
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לא חשוב מאיזו חברה. תכונות חשובות לפי סדר יורד: ממשק עמידות גלישה באינטרנט / WIFI סוללה מצלמה / MP3 חושב על N85... שאלה נוספת: האם כדי לקנות מחנות בארץ (ולא מחברת סלולר) בהתחשב בעובדה שאני לא מדבר מספיק בשביל זיכוי ?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חבר שהיה לו את הנגן Q5W בערך שנה והוא נהרס לו (נדרס עלידי טיולית) אל תשאלו איך.. בכל מקרה הוא רוצה משהו חדש אבל הוא לא רוצה לקנות שוב את הQ5W, אז מה אתם אומרים על ה-W2? האם הוא מכשיר טוב? בעיקרון מה שחבר שלי צריך זה איחסון גדול, מסך גדול, מגע חשוב, וWIN OS זה בונוס כי הוא אוהב לגלוש דרך הווינדוס ולשחק במשחקים שם ואלוהים יודע מה... מה יותר טוב משניהם? או שיש לכם נגן אחר בסדר גודל כזה? דרך אגב אין בעיה להזמין מחו''ל אבל רק מארצות הברית.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר שיתחבר למחשב וישמש כמו טלפון אלחוטי לצורך ביצוע שיחות בתוכנת SKYPE. זה לא כזה משנה אם תהיה לו צורה של טלפון או סט של אוזניות עם מיקרופון, מה שחשוב לי זה שהוא יהיה בעל טווח קליטה מספיק גדול לדירה של כ100 מ"ר ושלא יפיץ קרינה גדולה מדי. רצוי שיוכל להיטען (כמו טלפון אלחוטי) ולא על סוללות פשוטות. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום, האם יש אפשרות לשדרג את מערכת ההפעלה המגיעה עם המכשיר ? יש בידי את ה- אסוס636 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מחפש GPS שחשוב מאוד (כך אמרו לי) שיהיה בו windows mobile כדי שאני יוכל להתקין איזו תוכנת ניווט שאני אבחר ולא רק את הברירת מחדל. התקציב הוא כמו שכתבתי למעלה ועדיף עם ערכה לרכב, וגם כמובן סאונד נקי שאני אשמע ברור (וגם חזק) ואם אפשר גלאי מכמונות/מצלמות מהירות ב-GPS האם MIO זה החברה הכי טובה? האם win CE 5 זה כמו windows mobile? נא המלצתכם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
עדיף מELINE לילדה עם ידיים שמאליות פחות מ1000 עוד יותר טוב דרישה למסך גדול כמה שאפשר
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ואם כן, יש למישהו חנות מומלצת?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
אני חייב לקנות את המכשיר אצל הרשת הסלולרית? אני יהיה יותר ספציפי - אני מדבר על איפון 4. מה האפשרויות שלי לגבי המכשיר הזה כדי שאני יוכל לבוא לאורנג' למשל וליישם חוק ניתוק זיקה? חנויות ספציפיות? ומה לגבי קנייה מאדם פרטי [ייבוא אישי]? או קנייה מחו"ל עם משלוח? כמו כן אשמח לשמוע פה על-הדרך את העסקה המשלמת ביותר לאחד שרוצה את האיפון 4 ביד. בנתיים אני פוזל לכיוון של אדם פרטי שמוכר ב-2000 ש"ח חדש בקופסא.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש מכשירי DVD שאפשר לקנות בארץ שעושים Upscaling (שיפור איכות התמונה)? אם כן אז איפה אפשר להשיג?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות על 5610 של נוקיה 1. יש לו מערכת הפעלה של Symbian Series ואיזה? 2. יש לו תמיכה בWIFI? 3. יש אפשרות לGPS? ואחרונה הוא באמת טוב וכדאי? עריכה: שמעתי שאין למחשיב מקשים בעברית זה נכון? אם כן מתי בערך יהיו אם בכלל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
בזכות שיפור משמעותי בתחום הביצועים וצריכת החשמל, מצליחה AMD לנווט את עולם האולטרא-בוקים למקום חדש. בדקנו את ה-Zenbook S16 אשר מבוסס על שבבי Ryzen AI החדשים במטרה לראות האם סוף כל סוף ניתן לקבל חלק מהבונוסים של מקבוק במחשב מבוסס חומרת X86 מסורתיתלכתבה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
- 2 followers
-
-
הדגם החדש מבית המותג העולם של Xiaomi מציע יחס עלות-תועלת שקשה להישאר אדישים אליו - בייחוד אם עדיין אין לכם עניין בתקשורת הדור החמישי שמתפתחת במהירות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
היום קיבלת אותו, מקורי של אפל חיברתי אותו, הITUNES מזהה אותו התוכנה הכי עדכנית שיש, רק כשאני עושה RESTORE או SYNC או מנסה להכניס משהו מהפלייליסט הוא רושם שגיאה 1418 ניסיתי את כול האפוציות כמו שרשום באתר של אפל(לעשות ריסט, להחליף פורט USB וכ'ו) האפל מוטען עד הסוף... אולי פגם ביצור?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
איזה נגנים מומלצים הנוחים לפעילות ספורטיבית? אני מחפש משהו קטן ונוח. גודל זכרון- 2-4GB או קצת יותר. |אני מעדיף לשמוע המלצות מאנשים לפני שאני בפעם המי יודע כמה אקנה משהו ואצטער אחרי זה|
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
2 ג'יגה ואפשרות להוספה של כרטיס MicroSD עד 2 ג'יגה נחמד לאללה , 400 שקל אבל הדבר היחיד שמפריע לי בו שהוא ניתן להטענה רק מהמחשב , דרך הUSB מה בסך הכל יש לכם להגיד על הנגן הזה ..
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
בוקר טוב. הגיע הזמן אחרי 8 שנים בערך שאני באנדרואיד לחזור לאייפון. ואני ממש לא מעודכן. בעקרון אני רוצה לשאול איזה אייפון שלתקן אותו במקרה של תקלה או מסך שבור לא יעלה לי לתקן אותו כמו מכשיר חדש ובמקביל חשוב לי שהמכשיר יהיה מהדגמים העדכניים יחסית כך שהוא יעבוד חלק אם כל האפליקציות אני לא רוצה להוציא יותר מ 3000 ש"ח אבל מעדיף להוציא פחות
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לצרוב את הקבצים על דיסק או לקנות אותם על דיסק וככה בכל פעם שהבטרייה תיגמר והעברית מהפאלם תמחק, אני אוכל לעדכן אותו מחדש. מאיפה רוכשים קבצי עברית?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בדרך כלל, הסתמכתי על הפלאפון פה ושם, אבל לאחרונה החלטתי לקנות GPS איכותי, ויהי מה. מעולם לא רכשתי, אין לי ניסיון ואני לא יודע מה לחפש.(יתרון מול חיסרון) מעונין כמובן, במערכת מפורטת, מעודכנת(המפות\מאגר מתעדכנים תמיד, או שכל שנה צריך לעדכן בתשלום?) התקציב עד 1000 ש''ח, אם זה ממש קריטי, אז 1200. מודה לכם על עזרתכם, ותודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן IAUDIO 7 וכקניתי אותו, הוא בא עם תוכנה מאוד פשוטה וקלה להקלטה של פודקאסט. כשעידכנתי גירסא לנגן התוכנה נמחקה ואני לא זוכר איך קראו לה, ולא מצאתי אותה באתר. מישהו מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מחבר את המכשיר למחשב והוא רושם לי (במכשיר עצמו) do not disconnect. במחשב נפתח לי כונן חדש ואני רואה שזה לא עובד כמו כל MP3.... צריך פה איזה תוכנה? מה זה itunes? איך עובד כל העסק הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
טעינת בטרית ליפו -------------------------------------------------------------------------------- כמה זמן אני צריך לטעון את הבטריה? על הבטריה כתוב:8.4v 650mAh ni-mh ek1-0100 ועל המטען כתובV-1230CP-4112
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היצרנית הסינית שחווה שנת ריבאונד נהדרת חולמת להמשיך ולצמוח במהירות, ותנסה לגייס משאבים לכך באמצעות מעבר מבעלות פרטית לציבורית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעונין לקנות דיבורית . התקציב הוא עד 300 שקל . למישהו יש נסיון טוב עם איזושהיא חברה ?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-