גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בתוכנה Videora IPOD Converter... בדרך כלל אני משתמש בממשק ה-NORMAL אבל אם אני נכנס ל-ADVANCE אפשר לבחור את פורמט הוידאו מתוך מספר פורמטים... מישהו יודע מה הפורמט הכי איכותי ל-IPOD TOUCH? (לא משנה לי מקום...) תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש דיי הרבה סוגים בשוק , חלקם חברות מוכרות כמו LG ו TOSHIBA וחלקם פחות כמו PIXXEL אני מחפש נגן 7" שיהיה לו את הדברים הבאים (לאו דווקא לפי סדר העדיפות) : 1)זמן נגנינה ארוך 2)כניסת USB וכרטיסי זכרון של SD 3)עדיפות ליציאה כפולה לאוזניות 4)איכות וידאו טובה 5)יכולת הפעלה גם בלי שלט 6)אמינות מכל אלא אני מחפש את הכי זול שעונה על הקריטריונים האלו. כמו שאני רואה DVD נייד נורמאלי עולה בסביבות 750 ש"ח. מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שיש ל-PDA של PALM אפשרות לחבר מקלדת חיצונית כלשהי, אני צריך משהו כזה עבור סטודנט. אז אם אפשר המלצה ל-PALM + מקלדת חיצונית טובה אשמח מאוד.... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי דיבורית בלוטות' שקיבלתי מ Orange - היום אני כבר לא לקוח שלהם ולכן אני לא יכול לקבל בשבילה שירות. הדיבורית עבדה בסדר גמור עד שהיום היא פשוט נתקעה - גם כשהרכב מכובה והמפתח לא בסויטצ' הנורות שלה דולקות והיא לא מתחברת לטלפון בשום מצב. מישהו יודע מה אפשר לעשות במצב כזה? או לפחות מה הדגם של הדיבורית שנותנים באורנג' (הסטנדרטית שלהם עם פאנל קטן של 4 כפתורים)? תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
**חשוב מאוד שיהיה נוח לנוע איתם ממקום למקום וגם שיבודד רעשים טוב (במקומות הומי אדם זה די בעצבן לשמוע אם אין בידוד טוב...) וכמובן שיהיו איכותיות כמה שאפשר תודה מראש למגיבים! :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Pro 7 Plus, הראשון בשוק עם שבב ה-Helio X30 בן עשר ליבות וגם עם מסך אחורי קטן ומוזר, נחת גם בארץ הקודש לכתבה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית מנצלת את הברית שכרתה עם חברת קוואלקום בכדי להציע לנו מוצר רלוונטי ותחרותי עד מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם מחפש טלפון שהוא קטן מ4.7 אינצ של ה s3 אבל לא קטן מ4 חשוב לי שיהיה קל משקל ודק, מהיר ולא עדין מדי ומצלמה טובה, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/251127055770?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648 איכותית? לא מסוכנת מידי? משפרת קליטה באופן משמעותי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ואם כן, יש למישהו חנות מומלצת?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי כדיי?!
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את העדכון? הטלפון לא אורגינל,כלומר הוא תואם iphone
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, יש לי HTC CRUISE ואני יודע שיש אפשרות לגלוש ממנו במחשב, אם אני מחבר אותו למחשב שלי, נכון? אני יודע שאני ישלם לאורנג' על הגלישה....אבל מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הגיע הזמן להשתדרג, ולקנות פלאפון חדש. לא איכפת לי איזה דור הוא, ולא איכפת לי מהמצלמה מה שחשוב לי שיהיה אפשר להכניס כרטיס זיכרון של (1ג'יגה ומעלה). התקציב עד 1000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לאחר אינסוף ספקולציות הזוכה בתחרות "מי תציל את פאלם מגורל אכזר" היא....HP! מכירת Palm קושרה לאינסוף חברות בשוק כאשר הראשית שבהם היתה HTC, אך בסופו של דבר השבוע נגמרו הספקולציות. עסקה זו נותנת המון אוויר לנשימה למע' ההפעלה של Palm, ה- webOS. זוהי כנראה מע' ההפעלה הכי אינטואיטיבית בשוק הטאצ'פונים שלא זכתה מעולם להכרה ולגב כלכלי חזק. כהוכחה אפשר לראות את ה App Store הדליל של Palm המכיל כמות זעומה של כ-2000 אפליקציות. ביחד עם ה Slate שלה, עושה רושם ש HP מתכוונת לקפוץ לקדמת הבמה בתחום הגאדג'טים. בהחלט יהיה מעניין לראות איך HP מתכוונת לשחק בקלפים שלה. אני מאוד מקווה שהיא לא תהרוג את המותג Palm, ושנראה מע' הפעלה נוספת בקרב הטאצ'פונים ביחד עם iPhone OS, Android ו- Win Mobile …
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שמעתי שיש ל v6- בלוטוס סטריופוני, ואם למשל אני רוצה להעביר שירים מחבר שיש לו בלוטוס רגיל אז אני לא יוכל? ביום חמישי אני מקבל את הפלאפון אז אני רוצה לדעת ,תודה.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
2 ג'יגה ואפשרות להוספה של כרטיס MicroSD עד 2 ג'יגה נחמד לאללה , 400 שקל אבל הדבר היחיד שמפריע לי בו שהוא ניתן להטענה רק מהמחשב , דרך הUSB מה בסך הכל יש לכם להגיד על הנגן הזה ..
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה igo והתקנתי אותה בפעם הראשונה שקניתי מחשב כף יד,והוא אומר לי גם שאני יוצא החוצה,שאין קליטת לווינים. אפשר עזרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני שוקל לקנות א ה HTC Cruise רק שאני קצת חושש מהמסך מגע. מעולם לא היה לי מכשיר עם מסך מגע לפני כן ויש לי הרושם שזה נוטה קצת להיהרס... הבנתי ש הHTC Cruise מותאם ובנוי ללחיצה עם האצבעות ולא רק עם העט. האם זה באמת עדין? או שזה טכנולוגיה אמינה? שווה לקנות את המכשיר? תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
מה דעתכם על ה Pathfinder T100 ? מה שהכי חשוב לי זה אמינות, כי המכשיר הולך להיות מתנה לאמא שלי, והיא לא תדע מה לעשות גם בבעיה הקטנה ביותר. כמו כן, לא חשוב לי בכלל כל נושא הDIVX והשטויות שמסביב (MP3 זה בונוס נחמד אבל ממש לא חובה). תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה זה אומר?, אני משתמש בפלאפון סימביין עם הדפדפן שמגיע איתו.נוקיה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני קונה מחר ipod touch מבנאדם ביד שנייה: הוא יכול למכיר לי מכשיר נעול או חסום או משהו שאני לא יכול לבדוק במקום? מה אני צריך לבדוק במכשיר ואיך אני יכול לברר שלא דפקו אותי כי כבר קניתי ipod נאנו שכשחיברתי אותו למחשב בפעם הראשונה הוא ננעל לי דחוף מאודד!!
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מאוחר מדי ויקר מדי? ארבעת הסמארטפונים החדשים של סוני, שמגיעים תחת מותג ה-Xperia X המעודכן (ה-X Performance המתקדם מכולם, ה-X, ה-X הקומפקטי בעל שבב ה-Mediatek וה-XA Ultra גדול המימדים), זמינים סוף סוף לרכישה מוקדמת במספר רשתות בארצות הברית וכמו כן במגוון מדינות באירופה, בדרך לזמינות רשמית בסוף החודש הנוכחי ובתחילת החודש הבא. עם זאת, במחירים גבוהים יחסית שנעים בין 280 דולר ל-700 דולר ואיחור של כמה חודשים לעומת מכשירי הדגל של רוב המתחרות הבינלאומיות, האם באמת יש להם סיכוי כלשהולהפוך להצלחה הגדולה שלה זקוקה באופן נואש היצרנית היפנית? ספרו לנו מה דעתכם. https://goo.gl/a4IL8V
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ה-Redmi 3 שבר את שיאי העלות-תועלת של השוק רק לפני יומיים, וכעת יש ליצרנית הסינית המתחרה סמארטפון תואם לו ברמת מחיר זהה היינו משוכנעים שהמפרט אותו מציע לנו ה-Redmi 3 הטרי של שיאומי בעבור כ-106 דולר הוא חסר תקדים וכזה שלא יהיה לו אח ורע בזמן הקרוב, אך לשמחתנו נראה כי טעינו – בגלל סמארטפון ה-Lemon 3 הטרי של לנובו. המכשיר החדש של היצרנית הסינית חולק כמה וכמה מאפיינים דומים עם ה-Redmi 3, עם שבב Snapdragon 616 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחיב עם כרטיס microSD, מעטפת מתכתית, מערכת אנדרואיד לוליפופ ואפילו מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של FullHD אשר טובה מזו של המתחרה לבית שיאומי. להמשך: https://hwzone…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-