גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
חג שמח לכולם. ראיתי שיש מבחר ענק של GPS'ים. איזה מע' טובה? איזה יצרנית טובה? מחפש המלצות לקניה מאנשים במבינים. סכום פתוח.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני יודע שבגירסה 6 של GOOGLE MAPS אפשר לשמור מפות אופליין השאלה אם זה כולל ניווט רגלי / תחבורה ציבורית? אם לא, איזה אפליקצה מאפשרת זאת?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היום קיבלת אותו, מקורי של אפל חיברתי אותו, הITUNES מזהה אותו התוכנה הכי עדכנית שיש, רק כשאני עושה RESTORE או SYNC או מנסה להכניס משהו מהפלייליסט הוא רושם שגיאה 1418 ניסיתי את כול האפוציות כמו שרשום באתר של אפל(לעשות ריסט, להחליף פורט USB וכ'ו) האפל מוטען עד הסוף... אולי פגם ביצור?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הי לכולם לפני כמה ימים ראיתי אצל מישהו דגם של Xiaomi מלפני שנתיים בערך, ה-Redmi 4X. מאד חיבבתי את הגודל של המכשיר, וגם את המחיר - הם נמכרים במחיר סביר מאד היום - 500שח בערך. אני מתכנן לקנות אותו, ורציתי לשאול אם יש משהו אחר שכדאי לי לשקול, שהוא באותו גודל מסך, ובאותו איזור מחיר. אין לי צורך בטלפונים עם SnapDragon מהסדרה 800, אני לא משחק במשחקים ולא עושה שום דבר CPU Intensive עם הטלפון. כמו כן מסך מעל ל-5.0" יהיה לי גדול מידי. זו בעיה כי היום רוב המסכים הם מעל 5.0", למעט במקרים כשיש גרסאת Mini לדגם מסוים מהסיבה הזו ה-Xiaomi Mi A1 לא יתאים לי, וחבל, כי הוא עם אנדרואיד נקי. אודה לכם…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בבאג אין כנראה שגם בשלושת האחרות שמופיעות בזאפ
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מקום לקנות סוללה ספייר? או אולי גדולה יותר? יש גם אפשרות למודים אם מישהו מכיר?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם בנוקיה N97 יש את הפייסבוק מבחינת האפליקציה ויש את הפייסבוק שאפשר להכנס כמו כל אתר אני כרגע שואל על האפליקציה יש שם כפתור של מצלמה שמקשרת אותך למצב צילום ואפשרות של העלאת התמונה בזמן אמת לפייסבוק אבל כמובן שחייבות להתעורר בעיות התמיכה של סלקום ויורוקום מתנערים ואני חושב שאם קיים האופציה אז זה ממש מגניב בכל מקרה,התמונות שאני רוצה להעלות מופיעות אבל לא נפתחות ולא נשלחות ולא מגיבות אם מישהו יודע ומשתמש בN97 יחד עם פייסבוק ומכיר את הבעיה שלי אני אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש שלט אוניברסלי עם תמיכה למחשב, עדיף עם בלוטוט, ותמיכה עם תיכנות מלא(כל כפתור ניתן לתיכנות) ללפחות ארבעה מכשירים. טווח המחירים עד 60 דולר. השלט נקנה בחו"ל. תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ערב טוב מבקש לרכוש טאבלט אשר ישמש גננת לאיחסון מוזיקה (חוקית שנרכשה ולא חו"ח הפרה זכויות יוצרים) ושידורה דרך בלוטות לרמקול נייד. הדגשים הוא נפח מספק, הוספה והורדה של שירים (ממחשב שולחני/נייד) קלה ומהירה ואם אפשר גם ניהול הרשימה באפליקציה נוחה וידידותית. מערכת הפעלה יציבה וטובה, כמובן תמיכה בעברית ומחיר זול ככל שאפשר. המלצות לגבי יצרן ודגם, דיס המלצות ודגשים או אינפוטים יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי מצלמת הבטחה (לא משנה מאיפה) והייתי רוצה לחבר אותה למחשב. זה המעגל ועליו מורכבת העדשה בצג השני, כמו שאתם רואים יש חיבור לבן עם ארבע חיבורים (אני משאר ששניים מהם זה + ו- והשניים האחרים זה חיבור וידאו, אין לי מושג), הצ'יפ הראשי הוא של סוני וכתוב עליו CXD314IR... בתמונה הבאה אתם רואים את כל החלקים מהם המצלמה בנויה, על הטבעת יש עוד חיבור לבן של 2 פינים (חשמל?), לדים וחישן (בטח חישן אור?) יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
תגיד לי האם הלוח ציור הזה: http://buyamerica.co.il/gadgets/120001--.html זה אותו הדבר כמו זה: http://www.wacom.com/en/products/pen-tablets/bamboo/bamboo-capture שלחתי מייל לאתר פעמיים וסתם קיבלתי תשובות מפגרות...
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום חבריה אני חדש כאן (הומלץ ע"י חבר רשום) אני אשמח לעזרתכם: מעוניין לקנות נגן mp3/4 הישומים החשובים לי הינם: הארד דיסק נייד למוזיקה בעיקר (לנסיעה לחו"ל - יש לי המון) וזמן סוללה רב ככל האפשר, הקלטה חיצונית(סטודנט), חיבור למצלמה דיגיטלית ללא מחשב(להורדת זיכרון תמונות), איכות שמע חשובה מאוד!!!, מטען חשמלי ולא דרך מחשב (טיול בחו"ל), TV OUT - יכול להיות נחמד מאוד ורצוי אבל לא הכרחי, (כנ"ל לגביTV IN לא בשביל זה הוא נקנה), אבל מסך לתמונות הכרחי (אולי גם PDF) תקציב עד 2000 ש"ח מתלבט בין מס' דגמים: IAUDIO A2 (מעט מדי זיכרון),ומישהו שמע על מכשיר שנקרא - DIGIMATE - MP3,MP4 60GB (לפי המפרט הוא נשמע כעושה הכל) אבל לא שמעתי עליו מעולם לינק מצורף: http://digiworld.shopy.co.il/produc…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
ניסיתי קודים אך אפילו בקוד הראשון הוא כותב לי שהטלפון חסום. סלקום עובד לי אך אורנג' לא. ניסיתי לעשות עדכון גירסא אצל סלקום וגם זה לא עזר. מה עושים? עם איזה כבל אני פותח אותו? נ.ב. Is unlocking illegal? NO, it is a common misconception that unlocking your phone is illegal!!! In fact quite the opposite, it is your consumer right to have your handset unlocked. The networks have to provide you with an unlock code if you request it. BUT they normally charge approximately £35!!!
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, כפי שהכותרת מציינת אני צריך המלצה למכשיר GPS אמין שניתן להתקין בו תוכנה באופן עצמאי בלי יותר מדי תסבוכת בתקציב של 150$ בערך. חשוב שיהיה מסך גדול ואיכותי עד כמה שאפשר, התקנה פשוטה ברכב וכמובן תאימות לתוכנה בעברית ולמפות בארץ. פיצ'רים נוספים כמו ניגון MP3 או וידאו זה חביב אבל ממש לא הכרחי, אם יש שתי מכשירים איכותיים באותה מידה ואחד מאובזר יותר מהשני מן הסתם אני אעדיף אותו אבל אני לא מצפה ליותר מדי במסגרת התקציב. כמו כן חשוב שהמכשיר יהיה זמין באתר כלשהו שמאפשר רכישה באמצעות כרטיס אשראי בינלאומי ישראלי ומשלוח לכתובת בארה"ב (אני מאמין ש Newegg מאפשרים תשלום כזה דרך Paypal אבל אני פתוח לעוד הצעות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3/4 (דרך איביי)אני רוצה 16GB+. ההתלבטות היא בין סאנסה לאייפוד (נאנו או וידאו) אך אני אשמח לשמוע על עוד אפשרויות. יש לציין כי אני רוצה לקנות את הנגן מאיביי, כך שאקנה אותו במחיר זול יותר. תודה, איתי.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
טוב דבר ראשון עם אני רוצה להוסיף מפות אני רק צריך להעתיק אותם לתיקית MAP ? ודבר שני עם מישהו יכול להגיד לי למה רואים פה את מה שרואים ואיך מוסיפים את זה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חברה יפנית שהייתה ידועה עד כה בעיקר תודות למוצרי חשמל ביתיים מחליטה להשיק מכשיר חכם קומפקטי ובעל מראה חמוד וייחודי - שנראה כמו מוצר עם פוטנציאל להפוך ללהיט בשוק המקומי שלהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת אם אין אפשרות לשים צלצול MP3 להודעה? איך אני מעביר קבצים למישהו עם Bluetoht? האם אני יכול לצלם וידאו\תמונות ושישמרו על הכרטיס זכרון? עם כן איך אני עושה זאת? והאם אני יכול להתקין על המכשיר משחקים? ואם כן, איך אני יודע איזה משחקים להוריד ואיך להתקין? תודה.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בביצועי המכשיר/ מהירות שלו קליטה אניטרנט וכל השאר בין הרום של חברת סאני לשל הוט מוביילבנוסף מה עושה הכפתור החזרה להגדרות יצרן כי יש לי הרבה זבל ודברים בפאלפון וחבל לי לנסוע עד הוט מובייל כדי שיעשו לי איפוס למכשיר האם ההחזרה להגדרות יצרן מנקה לי את כל המכשיר וכיביכול עושה לי אותו כמו חדש ??? אני צריך שרק אנשי הקשר שלי ישמרו כל השאר לא חשוב לי תודה מראש בנוסף טוב אז כך הורדתי מספר סירטונים מיוטיוב כולם כקובץ MP 4 הבעיה שחלק מהם בודדים יש צליל אבל אין תמונה איך אני יכול לתקן את זה ?? ניסיתי במספר נגנים והבעיה מופיעה גם בהם</blockquote>
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני משתמש בו כבר מעל לשנה ולא נהנה ממנו אפילו לרגע. הוא איטי ברמה נוראית, המסך מגע שלו די גרוע...ממש לא נוח כמו אייפוד טאץ איכות הסאונד זה הדבר הכי טוב בו. עכשיו אחרי שהוצאתי את העצבים על המכשיר הזה, מגיעה השאלה: יש איזושהי אפשרות להתקין עליו מערכת אחרת? משהו הרבה יותר מהיר? משהו קל...שכאשר אני מעביר שירים הם פשוט יעברו ולא יתקעו? או בכלל שהתפריטים יעברו מהר... או שהמכשיר הזה נועד להיות כזה גרוע ואיטי ואין מה לעשות בנושא... אני משתמש בו בעיקר למוסיקה וקצת אינטרנט. הבנתי שיש משהו שנקרא ROCKBOX מישהו ניסה את זה? כל הצעה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, העלתי למרקט את היישום החדש שלי: ספונטוק (SponTalk). ספונטוק מאפשר לשלוח הודעות בחינם, גם אם לצד השני אין את היישום(!). יש אפשרות לצ'טט עם מספר משתתפים (multi-party chat), לשלוח נתוני מיקום ... ואפילו להעביר את הצ'ט מהנייד למחשב (!). להלן קישור לעמוד היישום במרקט להורדה (הכולל גם פרטים נוספים). https://market.android.com/details?id=com.codewithcontent.spontalk.client.android תהנו ותחסכו (בעלויות המסרונים). שי ק. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
מחר אני הולך לקנות סלולרי אז בתחילה היתי רוצה את הN73 אבל אז חבר שלי הראה לי את הטלפון של NOKIA שהוא5610 ואמר שהוא יותר חדש מN73 ויותר שווה...ואני רוצה לדעת מה יותר טוב!! תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
היתי רוצה שמישהו יעשה קצת סדר בכל המושגים הקשורים להגנות יוצרים במדיה הדיגטלית אני מכיר המון רסיסי מידע אבל לא כ"כ מבין את התמונה הכוללת מה זה נז"ק מה זה DRM מה זה FairPlay איזה טכנולוגיות יש איזה נגנים לא מנגנים מה מיהם השחקנים הראשיים , סוני , אפל , מיקרוסופט , RIAA ? מי נלחם במי אילו אתרים בתשלום יש , מה ההבדלים במודלים העסקיים שלהם, מה ההבדל בין iTunes ל- napster מה רוצה סטיב ג'ובס מחברות התקליטים ? מיהם המרוויחים ומיהם המפסידים
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני נוסע לסין שבוע הא ומחפש לקנות נגן MP4 איכותי (כמובן אני בונה על כך שהמחיר יהיה שם זול בהרבה ...) מכיוון שאני לא מתמצא בכלל בשוק הזה אני מחפש המלצות. מה אני מחפש במכשיר? פשוט לתפעל, זמן סוללה, איכותי ואמין, קטן ונכנס לכיס ואם אפשר גם שיהיו לו פונקציות נוספות כמו רדיו וג'יפיאס. חשבתי על ה-Ipod Touch אך הבנתי שהוא לא מכיל את האופציות האחרונות.. האם יש נגנים שכן עונים לדרישות האלה?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי אני מחפש נגן MP3 להתקנה בסוני z610 בנוסף למה שיש שם נגן עם יותר תכונות שהתכונה החשובה זה האפשרות לשמוע שירים במהירות גבוהה מהרגיל ( x2 x4 ) מכירים תוכנה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-