גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אהלן..אני רוצה להחליף פלאפון.. ואני חודש שאני אתחבר לסלקום..איזה מכשיר לקחת? אני רוצה לשמוע מוזיקה.. רצוי bluetooth אני מעדיף סמביאן .. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר שיתחבר למחשב וישמש כמו טלפון אלחוטי לצורך ביצוע שיחות בתוכנת SKYPE. זה לא כזה משנה אם תהיה לו צורה של טלפון או סט של אוזניות עם מיקרופון, מה שחשוב לי זה שהוא יהיה בעל טווח קליטה מספיק גדול לדירה של כ100 מ"ר ושלא יפיץ קרינה גדולה מדי. רצוי שיוכל להיטען (כמו טלפון אלחוטי) ולא על סוללות פשוטות. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום אני לפני כמה ימים קניתי את המכשיר MIO ב520 עם IGO8 התוכנה עובדת כמו שצריך אבל זה מראה שאין לי קליטה של הלווין ושאני מנסה לעשות את זה ידנית זה אומר שהוא לא מוצא לווינים. לא משנה מה אני מנסה לעשות זה אומר שאני נמצא ברחוב אלנבי בתל אביב וכמובן אני לא שם. אם מישהו יוכל לעזור אז בבקשה. תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
העברה של סרטים לusb נייד וצפיה בהם בחיבור לדי וי די, יש המלצות לדגם מסויים? כרגע אני משתמש בקורא כרטיסים וכרטיס SD והתוצאה היא שהשמע מקדים את הוידאו
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם ניתן לקוות לכך שהמכשיר הטרי מהמותג אשר קיבל את עצמאותו משיאומי יעלה רק 600 שקלים כאשר יושק בארץ?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
הV3X שלי נדפק כתוצאה מתיקון לקוי של סלקום והם הציעו לי שתי אופציות: K610I של סוני או Z500 של סמסונג, או לחלופין לחכות לV3X חדש שאין להם במלאי בסניף כרגע. התיקון שלהם היה לקוי בצורה מטורפת- פשוט השאירו את הפאנל האחורי פתוח, דבר שהוביל למצב שכפתורים צדדיים נפלו מהטלפון, השאירו אותי עם פאנל קדמי משומש למרות שהבטיחו להתקשר תוך יום-יומיים, כשמגיעים חלפים חדשים, ובסופו של דבר לפני כמה ימים השמע הפנימי של הטלפון שבק חיים ואפשר לעשות שיחות רק דרך הרמקול. אני מאמין שגם זה נזק שנגרם כתוצאה מהתיקון החובבני. אני מקווה שהם יתקפלו ויאפשרו לי לקחת טלפון יותר חדיש מהK610I, שנראה לי סביר, או מהZ500 שהבנתי שהוא זוועתי. יש לכם המלצות לדגמים שכדאי לי לנסות להשיג? תודה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
גם המותג הצעיר הפופולרי הגיע אל תערוכת MWC 2019 - עם מכשיר הדור הבא שיכלול מסך ארוך במיוחד בתוך מארז ייעודי שאינו חושף את התמונה המלאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני משתמש בתוכנה Videora IPOD Converter... בדרך כלל אני משתמש בממשק ה-NORMAL אבל אם אני נכנס ל-ADVANCE אפשר לבחור את פורמט הוידאו מתוך מספר פורמטים... מישהו יודע מה הפורמט הכי איכותי ל-IPOD TOUCH? (לא משנה לי מקום...) תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מפעיל את האוזנייה ..מפעיל חיפוש התקנים חדשים בפלא K610I וכלום...
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
היצרנית הסינית שחווה שנת ריבאונד נהדרת חולמת להמשיך ולצמוח במהירות, ותנסה לגייס משאבים לכך באמצעות מעבר מבעלות פרטית לציבורית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח להמלצה על סמארטפון לאמי בת ה- 75. עד עכשיו היה לה נקסוס 5. מחפשת טלפון ידידותי למשתמש ואמין. השימושים הם ווטסאפ, אינטרנט, קצת מצלמה וכמובן שיחות. הוצאה באזור ה-1000 ש"ח. על מה ללכת? שיאומי? גלקסי? אשמח להמלצה על דגמים ספציפיים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שמעתי שמועה כזו שעם "U...S...B" אפשר להעביר בקלות...?? http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&AuctionId=7708195 מצאתי-מישהו מכיר את זה ויודע שזה עובד?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי את הנגן התקנתי עליו את הפירמוואייר של העברית. עכשיו מה שקורה הוא שהנגן תמיד מדלג על השיר הראשון בתיקייה במקרה שהוא עושה הקפה שלמה. למשל, בתקייה עשרה שירים, הוא מנגן 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 2 מדלג על 1 למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה זה אומר?, אני משתמש בפלאפון סימביין עם הדפדפן שמגיע איתו.נוקיה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לא יודע אם זה תופעה מוכרת(אולי בסין)...אבל מישהו יכול להדריך אותי איך מחליפים בטריה לזה?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
לא ממש מצאתי משהו בחיפוש ואני זוכר כבר שדובר על זה כאן. יש לי MIO P550M. ואני מעוניין להפעיל בו באופן קבוע תוכנה שרצה במחשב כאשר במחשב רואים משהו אחר. אם אני לא טועה דיברו על התוכנות אקטיבסינק-סיידוינדר-וסמורייז. אני מאוד אודה למי שיוכל להביא לי את המדריך לכך.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את הפלאפון למחשב בעזרת כבל USB שלקחתי מחבר אבל המחשב לא מזהה את הפלא ומבקש דיסק עם דריבר אני פשוט רוצה לשים צלצולים בפלא ותמונות רקע ואם אתם יודעים אם איזה תוכנת עובדים זה מאוד יעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם ניתן להגביל קו סלולאר: 1. אפשרות לשיחות יוצאות רק למספרים מוגדרים ? 2. אפשרות לשיחות נכנסנות רק למספרים שעודכנו במערכת תודה,
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי נוקיה 6288 ומתאם בלוטות של edimax האם יש אפשרות לנווט בקבצים של הפלאפון כמו כונן חיצוני רגיל דרך הבלוטות (כמו שמחברים אותו עם הכבל USB למשל) יש איזה תוכנות שאתם יכולים להמליץ לי? אני גם מחבר אוזניות סטראופוניות של מוטורולה S9
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיבורית בלוטות' שקיבלתי מ Orange - היום אני כבר לא לקוח שלהם ולכן אני לא יכול לקבל בשבילה שירות. הדיבורית עבדה בסדר גמור עד שהיום היא פשוט נתקעה - גם כשהרכב מכובה והמפתח לא בסויטצ' הנורות שלה דולקות והיא לא מתחברת לטלפון בשום מצב. מישהו יודע מה אפשר לעשות במצב כזה? או לפחות מה הדגם של הדיבורית שנותנים באורנג' (הסטנדרטית שלהם עם פאנל קטן של 4 כפתורים)? תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עדיף מELINE לילדה עם ידיים שמאליות פחות מ1000 עוד יותר טוב דרישה למסך גדול כמה שאפשר
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לנוקיה N95 הרגיל להקלטת שיחות. חשוב מאוד שהתוכנה לא תשמיע צלילי "ביפ" ושלא תהיה הגבלה על מספר הדקות בהקלטה אחת. גיגלתי וחיפשתי בכל הפורומים, ניסיתי את רוב התוכנות, ובעיקר את Ultimate Voice Recorder (זה מה שהשארתי מותקן אצלי עד היום), אבל הבעיה היא שהוא מגביל להקלטה של 5 דקות כל שיחה. אשמח לקבל בתגובה/מייל/מסר פרטי אפשרות לפיצוח הגבלת ה 5 דקות (מה שמצאתי לא עובד), ו/או קישור לתוכנה אחרת להורדה שלא מדבילה במספר דקות, ולא משמיעה "ביפ". תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
התרשמתם לטובה מה-Yoga Book אשר מחליף את המקלדת הקלאסית במשטח מגע גדול? עכשיו אפשר לרכוש אותו, אבל זה לא יהיה זול לכתבה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-