עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היתי רוצה שמישהו יעשה קצת סדר בכל המושגים הקשורים להגנות יוצרים במדיה הדיגטלית אני מכיר המון רסיסי מידע אבל לא כ"כ מבין את התמונה הכוללת מה זה נז"ק מה זה DRM מה זה FairPlay איזה טכנולוגיות יש איזה נגנים לא מנגנים מה מיהם השחקנים הראשיים , סוני , אפל , מיקרוסופט , RIAA ? מי נלחם במי אילו אתרים בתשלום יש , מה ההבדלים במודלים העסקיים שלהם, מה ההבדל בין iTunes ל- napster מה רוצה סטיב ג'ובס מחברות התקליטים ? מיהם המרוויחים ומיהם המפסידים

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by puffer,

היום קיבלת אותו, מקורי של אפל חיברתי אותו, הITUNES מזהה אותו התוכנה הכי עדכנית שיש, רק כשאני עושה RESTORE או SYNC או מנסה להכניס משהו מהפלייליסט הוא רושם שגיאה 1418 ניסיתי את כול האפוציות כמו שרשום באתר של אפל(לעשות ריסט, להחליף פורט USB וכ'ו) האפל מוטען עד הסוף... אולי פגם ביצור?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by Slavikik,

צריך שם של תוכנה אם קישור לתוכנה שמשנה פורמט של וידיאו ל 3GP

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  4. האם מישהו ניסה להוסיף לו כרטיס של ג'יגה? האם המכשיר עובד טוב איתו? ו2GB?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. Started by assaf990,

אני רוצה לצרוב את הקבצים על דיסק או לקנות אותם על דיסק וככה בכל פעם שהבטרייה תיגמר והעברית מהפאלם תמחק, אני אוכל לעדכן אותו מחדש. מאיפה רוכשים קבצי עברית?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by Ran Ventura,

טוב החלטתי לקנות פלא חדש הייתי רוצה לדעת איך הפלא הזה אם מישהו יכול להגיד איך הוא מבחינת סאונד איכות וכל זה אם יש איזה פלא מקביל אליו אפשר גם כן להציע אבל שלא יעלה על המחיר של הK610I תודה

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  7. מכשיר הדגל הבא מבית הענקית הטאיוואנית מבטיח להיות גדול בביצועים אבל קטן במימדיו - ויהיה לו גם אחר שישמור על המצלמה המתהפכתלכתבה

8. Started by ASAFBS2,

שלום,אתמול קניתי IRIVER E100 ועל פי שזכור לי כשראיתי את הסרט המובנה הצבעים היו בסדר עכשיו אני בא לראות עוד פפעם והצבעים הכהים התחרבשו (לא הכל רק בצבעים הכהים) האם יש דרך לתן את זה דרך הנגן??? חייב עזרה מהר למה יש לי עוד מעט טיול עד הבוקר ואני רוצה לראות סרטים בדרך! ועוד שאלה למי שיש את הנגן האם באמצע של המסך טפריט יש לכם מין שורה טיפה מפוקסלת כי אני חושד שהביאו לי נגן עם בעיה בצבעים

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  9. שלום לכולם, מחפש המלצה על מעבדה שבה ניתן להתקין עברית על NOKIA N85 (כולל החלפת המקשים). עדיף באזור חיפה, אבל לא חובה. גם מלצות על מקומות שכדאי להמנע מהם, יתקבלו בשמחה. מישהו יודע אם אפשר לעשות זאת לבד?? תודה!

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין במכשיר חדש, ואני מתלבט בין הנוקיה 5630 מיוזיק אקספרס לסוני אריקסון W705 לפי מה שראיתי יש להם תכונות דומות פרט לזה שהסוני הוא סליידר.. רציתי לדעת אם יש לכם איזשהי המלצה, מה יותר עדיף, אולי אחד מהם לא כזה אמין פעם שמעתי משהו על זה שהסימביאן זו מערכת איטית ולא כדאי.. לא יודע עד כמה זה נכון, אבל אני יודע שהמכשיר הנוכחי שלי מאוד איטי וזה יהיה מבאס להיתקל בעוד אחד כזה.. אני קצת נוטה לכיוון הנוקיה בגלל שאני רגיל כבר לנוקיה.. אבל בכל זאת רוצה לשמוע את דעת המומחים כאן, תודה רבה :]

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by LRa,

שלום, יש לי נגן IAUDIO 7 וכקניתי אותו, הוא בא עם תוכנה מאוד פשוטה וקלה להקלטה של פודקאסט. כשעידכנתי גירסא לנגן התוכנה נמחקה ואני לא זוכר איך קראו לה, ולא מצאתי אותה באתר. מישהו מכיר? תודה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by pokeinhere,

הי כחלק מקניית מחשב לפני מספר חודשים חיפשתי תוספות ומצאתי - תקן USB לקליטת TV במחשב קניתי! מעולם לא הצלחתי לקלוט TV רק רדיו - אולי אתם תוכלו לעזור עם הוראות מפורטות או בעיות ידועות לגבי המתקן שלי? פרטים: avermedia hybrid volar HX Windows Vista אולי לא בחרתי באופציות הנכונות? HELP תודה מראש

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  13. שלום, כפי שהכותרת מציינת אני צריך המלצה למכשיר GPS אמין שניתן להתקין בו תוכנה באופן עצמאי בלי יותר מדי תסבוכת בתקציב של 150$ בערך. חשוב שיהיה מסך גדול ואיכותי עד כמה שאפשר, התקנה פשוטה ברכב וכמובן תאימות לתוכנה בעברית ולמפות בארץ. פיצ'רים נוספים כמו ניגון MP3 או וידאו זה חביב אבל ממש לא הכרחי, אם יש שתי מכשירים איכותיים באותה מידה ואחד מאובזר יותר מהשני מן הסתם אני אעדיף אותו אבל אני לא מצפה ליותר מדי במסגרת התקציב. כמו כן חשוב שהמכשיר יהיה זמין באתר כלשהו שמאפשר רכישה באמצעות כרטיס אשראי בינלאומי ישראלי ומשלוח לכתובת בארה"ב (אני מאמין ש Newegg מאפשרים תשלום כזה דרך Paypal אבל אני פתוח לעוד הצעות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  14. סמארטפון ה-Pro 7 Plus, הראשון בשוק עם שבב ה-Helio X30 בן עשר ליבות וגם עם מסך אחורי קטן ומוזר, נחת גם בארץ הקודש לכתבה

15. Started by ori-silver,

אני מחפש נגן נייד בנפח של מינימום 30 ג'יגה היות והקבצים שלי הם lossless,מעניין אותי רק מוזיקה ולא וידאו ואופציות אחרות. א.איזה נגן הכי רצוי?התקציב הוא עד 1800 ש"ח ב.האם נגן נייד יכול להוות תחליף לנגן תקליטורים?למישהו יש ניסיון ושמע נגן נייד בחיבור למערכת סטריאו כלשהיא??

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by gjook,

שלום , החלטתי שאני מחפש לקנות שעון דופק ,(אני רוצה להתחיל לרוץ) , בכל מקרה ראיתי שיש כאלו שמתחברים דרך רצועה חזה , שהיא די מעצבנת ממה ששמעתי , ויש כאלו שהם מודדים ישר מהיד. בנתיים בחיפוש בגוגול מצאתי את השעונים : spotline 900 solo. http://www.zipzip.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=50&catId=60 PC3FT Sigma http://www.energym.co.il/prodinfo.asp?id=358 אשמח לשמוע המלצות על ציוד ממולץ , ועל השעונים הספציפים שהבאתי . תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by shahar_112,

לפעמים המחשב כף יד לא נותן לי להיכנס ל Messanger+מנהל אלחוטי-הוא רושם את השם של אחד משניהם במקום ההתחל לכמה שניות וזהו. אבל הוא לא יוצא לגמרי מהתוכנה כי היא נמצאת בתפריט של ההתחל. גיליתי שזה קורה רק אחרי שהמחשב לא יודע למה עושה לעצמו RESET. עשיתי כבר פעמיים Hard Reset וזה פתר את הבעיה, אבל זה חזר כל פעם אחרי 3 ימים בערך. תעזרו לי בבקשה, אני לא רוצה כל פעם לעשות Hard Reset

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  18. התוספת המודולרית שתהפוך את ה-Z3 למכשיר בעל יכולות 5G עוצרת בגוף התקינה האמריקאי בדרך להשקה הרשמית לכתבה

19. מחר אני הולך לקנות סלולרי אז בתחילה היתי רוצה את הN73 אבל אז חבר שלי הראה לי את הטלפון של NOKIA שהוא5610 ואמר שהוא יותר חדש מN73 ויותר שווה...ואני רוצה לדעת מה יותר טוב!! תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  20. שמעתי שמועה כזו שעם "U...S...B" אפשר להעביר בקלות...?? http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&AuctionId=7708195 מצאתי-מישהו מכיר את זה ויודע שזה עובד?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  21. ה-Redmi 3 שבר את שיאי העלות-תועלת של השוק רק לפני יומיים, וכעת יש ליצרנית הסינית המתחרה סמארטפון תואם לו ברמת מחיר זהה היינו משוכנעים שהמפרט אותו מציע לנו ה-Redmi 3 הטרי של שיאומי בעבור כ-106 דולר הוא חסר תקדים וכזה שלא יהיה לו אח ורע בזמן הקרוב, אך לשמחתנו נראה כי טעינו – בגלל סמארטפון ה-Lemon 3 הטרי של לנובו. המכשיר החדש של היצרנית הסינית חולק כמה וכמה מאפיינים דומים עם ה-Redmi 3, עם שבב Snapdragon 616 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחיב עם כרטיס microSD, מעטפת מתכתית, מערכת אנדרואיד לוליפופ ואפילו מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של FullHD אשר טובה מזו של המתחרה לבית שיאומי. להמשך: https://hwzone…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  22. אורח imobiles1
    Started by אורח imobiles1,

איימובילס, פורטל התקשורת הניידת הבא של ישראל, מחפש מנהלי קהילות סלולר, כתבי חדשות וסיקורי סלולר. אלו מכם המעוניינים להתנדב ולטול חלק בערוצי החדשות או הסיקורים באתר נדרשים לשלוח פרטים באמצעות דוא"ל למייל tomer199@hotmail.com . המעומדים המתאימים יקבלו הודעה על כך מצוות האתר . יש לציין במייל שם מלא , מספר טלפון סלולרי, עיר מגורים ,גיל, רמת כתיבה וכישרון התנסחות, נסיון מקצועי או ידע בתחום הסלולר, תחביבים ותחומי עניין. צוות איימובילס

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  23. Started by neeto,

לאחרונה אני עושה חיפושים אחרי נגן שיש בו פונקציות שהן קצת מעבר. ע"ע בטאצ' - wi fi. האם ישנו מכשיר בסביבות המחירים האלו (גמיש לחלוטין) שיש בו פונקציות דומות לtouch? תמיד הייתה לי חיבה לiaudio. השאלה היא אם במקרה של המכשיר הזה, האם יש להם מתחרה ברמה? אודה לתגובות.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by אורי אורן,

שלום אני צריך עזרה בפתיחת המכשיר כך שאפשר יהיה לעלות תוכנות ניווט מהכרטיס. תודה

25. Started by marlboro,

בבאג אין כנראה שגם בשלושת האחרות שמופיעות בזאפ

דיונים חדשים בפורומים