עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by parker8,

חזרתי מארה"ב עם IPOD TOUCH 8GB, יחד עם CASE מתאים שישמור על הבייבי הזה. אם יש הצעות, טיפים או משהו, אני אשמח. אמנם כרגע יש לי בעיה לחבר אותו למחשב שלי... אבל אני מסנכרן דרך מחשב של אח שלי. למישהו יש מושג איך אפשר לראות את הקבצים שעליו, שלא דרך האייטונס? זה השאלה שעולה לי בראש כרגע... תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by dj_horse,

היי,אני מתעניין במכשיר ומעוניין לדעת,מאחר שקיים במכשיר תמיכה ב HD, האם הוא תומך בקבצי MKV? אני יכול להעביר קבצים כאלו מהמחשב למכשיר ולנגן אותם? צריך תוכנה מיוחדת לזה?אפשר בלי תוכנה? איך העניין עובד?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  3. סמארטפון ה-Pro 7 Plus, הראשון בשוק עם שבב ה-Helio X30 בן עשר ליבות וגם עם מסך אחורי קטן ומוזר, נחת גם בארץ הקודש לכתבה

4. Started by ramtsi,

שלום, לפני זמן מה מחקתי מס' שירים מהאייפוד, אך הוא עדיין מציג אותם... מה אפשר לעשות על מנת לפתור את זה? תודה!!

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by ori-silver,

אני מחפש נגן נייד בנפח של מינימום 30 ג'יגה היות והקבצים שלי הם lossless,מעניין אותי רק מוזיקה ולא וידאו ואופציות אחרות. א.איזה נגן הכי רצוי?התקציב הוא עד 1800 ש"ח ב.האם נגן נייד יכול להוות תחליף לנגן תקליטורים?למישהו יש ניסיון ושמע נגן נייד בחיבור למערכת סטריאו כלשהיא??

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  6. היי אנשים.. אחרי שה Nokia N73 שלי טבע בחצי ליטר בירה (וכמובן לא שרד את זה גם אחרי ייבוש של מעל שבוע) הצלחתי (למרות שלא מגיע יל ואין לי ביטוח עליו) לקבל מכשיר חדש.. לא היתה לי ממש אפשרות לבחור. אם היתה לי אפשרות לבחור סביר להניח שהיתי בוחר מכשיר אחר. המכשיר שאני מקבל הוא LG Viewty או בשם שלו בחברה : Ku 990 בסה"כ יש לו מצלמה טובה ואינטרנט 3.5 על מסך גדול (3 אינץ) וזה מה שחשוב לי.. בכל מקרה, מספר שאלות אם תוכלו לעזור לי בזה : - באיזה כרטיס זכרון המכשיר תומך? מישהו אמר לי שהוא שם 4 גיגה מיקרו וזה עבד.. באתר של LG כתוב Up to 2gb . יש לכם מושג? - איפה אני מוצא גירסאת תוכנה חדשה יותר? (באתר היצרן לא הצלחתי) יש בכלל? ואיזה מערכת הפעלה יש לו? אני מניח שזה לא סימביאן. - מכירים אתר…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by MalaMadre,

אני לא מצליח למצא מטען לאייפוד הזה אז מי שיכול שיעזור!!! (יש לו חיבור מוזר, משהו ישן)

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by UVnet,

מישהו יודע אם יש מכשירי DVD שאפשר לקנות בארץ שעושים Upscaling (שיפור איכות התמונה)? אם כן אז איפה אפשר להשיג?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by leoleo,

שלום לכולםהחלפתי מחשב וכעת אני נתקל בבעיה כיצד להזין חזרה את השירים שיש על האייפוד חזרה למחשב דרף ה-ITUNS? אמנם אני רואה את השירים דרך ה-ADNISTRATOR אך הם מופיעים בנפרד ולא כחלק מהספריה. אפרופו, אשמח לקבל הפניה לתוכנת התמיכה בעברית. המכשיר נרכש בחול. שנה טוב.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  10. מחר אני הולך לקנות סלולרי אז בתחילה היתי רוצה את הN73 אבל אז חבר שלי הראה לי את הטלפון של NOKIA שהוא5610 ואמר שהוא יותר חדש מN73 ויותר שווה...ואני רוצה לדעת מה יותר טוב!! תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  11. Started by D-M-X,

איזה סיבה יכולה להיות שאני לא מצליח להעתיק לתוכו סרטון שלפני כמה חודשים הצלחתי להעביר אפילו בלי המרה (כל זה אחרי פרמוט של המחשב...)? אם זה בגלל קודקים אז מישהו יכול לתת לי את מה שצריך כדי שזה יעבור?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  12. הבנתי שאין יותר 100 מגה חינם לDATA חוץ מלE65. השאלה כמה עולה חבילה כיום ? תודה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  13. Started by ykg,

היי, משהו יכול לעשות סדר בבלאגן ולהסביר מה הדרך הכי משתלמת להביא אייפון לארץ וכמה בערך זה עולה? אני יודע שבאנגליה זה סים פרי אבל ממש יקר,בארה"ב זה רק דרך AT&T ויש איזה קטע שרק אזרח ארה"ב יכול לחתום איתם על חוזה ואז לבטל. מאיפה כן אפשר להביא אייפון (4 נניח) במחיר המשתלם ביותר ואיך עושים זאת. תודה.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  14. זו לא בדיחה: הענקית הקוריאנית מתכננת להפסיק בייצור תצוגות בטכנולוגיה הוותיקה - ולמקד את מלוא המשאבים בייצור QD-OLED ו-AMOLED לכתבה

15. Started by roeesnir,

אני רוצה לפרק את השבב של הרשת האלחוטית מ- Nokia 5800? השבב מולחם או שאפשר לפרק אותו בקלות? אם אפשר לנטרל אותו איכשהוא, זה גם בסדר.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  16. כמו שכתוב בכותרת אני צריך דעות על המכשיר והאם שווה לקנות אותו היום. בעיות, באגים, אפשרויות מיוחדות, טוויקים + מודים, כל מניי דברים שאפשר לעשות עם הטלפון. אני מתכוון לקנות את המכשיר הזה חדש בקופסא ללא אחריות אז אין לי בעיה לעדכן אותו ולהתקין תוכנות. תודה מראש... .

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  17. דגם ה-Nubia Red Magic 5G מקבל תגי מחיר בינלאומיים מומלצים שעשויים לקרב את נחיתתו בארץ - ויש גם את ה-Nubia Play 5G כאלטרנטיבה מוזלת שאינה מתפשרת על יכולות ייחודיות לכתבה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

טוב דבר ראשון עם אני רוצה להוסיף מפות אני רק צריך להעתיק אותם לתיקית MAP ? ודבר שני עם מישהו יכול להגיד לי למה רואים פה את מה שרואים ואיך מוסיפים את זה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  19. לא מזמן הוציאה סוני אריקסון את המכשיר W610I. מכשיר ווקמן פשוט ומצויין. מישהו אולי יודע אם הוא הולך לצאת לאורנג' או סלקום?.. אני חושק בו תודה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by Alex89,

הדיוידי שברשותי לא ניתן לשידרוג קושחה, האם אני יכול להתחבר ידנית בצורה כל שהיא לנגן וכן להחליף בו את הקושחה? מדובר על נגן UPXUS 608

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by יודוקוליס,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש את הפלאפון הר"מ ,למישהו יש חוות דעת עדכנית ?חנות מומלצת לרכישה בחו"ל? מה לגבי אחריות? האם מתאים לרשת פלאפון? תודה מראש

22. Started by Slavikik,

צריך שם של תוכנה אם קישור לתוכנה שמשנה פורמט של וידיאו ל 3GP

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  23. שהחיבור למצלמה יהיה הברגה למצלמות דיגיטליות ותופסן למצלמת פלאפון. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  24. לא ממש מצאתי משהו בחיפוש ואני זוכר כבר שדובר על זה כאן. יש לי MIO P550M. ואני מעוניין להפעיל בו באופן קבוע תוכנה שרצה במחשב כאשר במחשב רואים משהו אחר. אם אני לא טועה דיברו על התוכנות אקטיבסינק-סיידוינדר-וסמורייז. אני מאוד אודה למי שיוכל להביא לי את המדריך לכך.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  25. בוקר טוב, אני מחפש שלט אוניברסלי עם תמיכה למחשב, עדיף עם בלוטוט, ותמיכה עם תיכנות מלא(כל כפתור ניתן לתיכנות) ללפחות ארבעה מכשירים. טווח המחירים עד 60 דולר. השלט נקנה בחו"ל. תודה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים