גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ! אני מחפש לקנות פלאפון במחיר עד ל2000 ש"ח. עם חריגה מקסימלית (רק אם חובה) ל 2500 אני לא מבין גדול בפלאפונים ועד לאחרונה החזקתי באייפון 3 שגם אותו לא קניתי אלא קיבלתי. אני מעוניין להשתמש בו בעיקר לאינטרנט אבל מלבד זאת חשוב לי - א- שלא יהיה אחד שנהרס מכל מכה פשוטה על אף שיש מגנים. ב - שתהיה אפשרות להרחבה נוחה ומהירה של הזיכרון. ג- שתהיה מצלמה ברמה אשמח לעזרתכם ועצתכם. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב ההורים שלי טסים לניו יורק, ובהתאם למסורת של "קרוב משפחה טס לארה"ב אז הוא חייב לקנות לך איזה מוצר טכנולוגי" חשבתי שאולי הגיע הזמן שאני אשתדרג לסמארטפון עם אנדרואיד. האופציה הראשונה שעלתה לי בראש היא לקנות אייפון,אבל בהתייחס לעובדה שיש לו מצלמה בינונית [וזה פיצ'ר שהוא משמעותי בשבילי.. אני כרגע עם סוני אריקסון C905 ואין מצב שאני יורד מרמת המצלמה שלו], ובהתייחס לעובדה שלפי השמועות בקרוב יוצא אייפון חדש+שיש בעיות עם אחריות, אני חושב שאני אוותר. האם יש המלצות לפלאפונים? חשבתי אולי על הX10 של סוני אריקסון, שנראה מעולה. או על הNEXUS של גוגל? אני מחפש משהו שיהיה מבוסס על אנדרואיד, ושיהיה במחיר סביר ועם מצלמה טובה ויכולות מולטימדיה טובות. אם יש לו מקלדת נשלפת [כדוגמאת ה…
-
- 16 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות פלאפון חדש וחשבתי על htc one x plus עולה כ- 2000 ש"ח באיביי. שווה את המחיר? אפשר למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה? http://www.htc.com/www/smartphones/htc-one-x-plus/
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם צריץ מכשיר פרוץ? המלצות לחנויות בלוס אנג'לס או באינטרנט? אני מחפש מכשיר כמו HTC HD2
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני שוקל אם לקנות פלאפון מחו"ל ויש לי שאלה האם כרטיס סים של פלאפון דור שלישי מהארץ יתאים לסמארטפון כמו הdefy plus מארה"ב? בנוסף יש דרך להפוך את הממשק שלו לעברית? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הי לכולם. השאלה שלי היא איפה עדיף לקנות פלאפון- בחברות עצמן (כשמכשיר נורמאלי עולה אצלן 3K ומעלה) או במקומות אחרים- אם יש. חשוב לי שיהייה אפשר להתחבר עם המכשירים לכול רשת (פלאפון\ אורנג' בפרט), ולקבל תמיכה בכול השרותים (שרותי התקשורת של כל החברות ושרותי תיקונים) אשמח לקבל קישורים תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט באוניברסיטת תל אביב שקורא מספרים אלקטורניים דרך המחשב (אנגלית בלבד), לאחרונה אני מתחיל להרגיש צריבה בעיניים לאחר קריאה ממושכת ולכן החלטתי להשקיע קצת ולקנות קורא ספרים אלקטרוני (eInk). הדרישות שלי צנועות: - תמיכה בקבצים - PDF (גם בעברית) וקבצי CHM (אנגלית בלבד, אין צורך בתמיכה בעברית). תמיכה בקבצי DOC או PPT תתקבל בברכה אבל איננה כה חשובה (במיוחד אם היא מקפיצה את המחיר) - גודל מסך - אני חושב על גודל מסך של 9.7 או 10 שיהיה נוח לקריאה (לא מעוניין ב-6 אינץ' הקטנים) - מה אתם חושבים, איזה גודל מומלץ? המכשיר לא יהיה נייד ואני אשתמש בו בעיקר בבית וקצת ברכבת. - תוספות - דפדפן/נגן מוזיקה וכו'... לא חשוב לי כלל ואפשר לוותר כמובן שאני סטודנט ומעדיף שהמחיר יהיה כמה ש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתעניין ברכישת קניית קינדל ורציתי לשאול מספר שאלות: 1. לפי הבנתי אמאזון שולחים לארץ את הקינדל בעלות של 20$ לחבילה וזה לא כולל מע"מ פה בארץ לכן יצא לי לשלם עוד 17% מע"מ, האם יש עוד מיסים שאני צריך לקחת בחשבון? אני מניח שמיסים פנימיים של ארה"ב אני לא משלם. 2. אין בעיה להעביר PDF-ים רגילים לקרוא אותם ישירות מהקינדל? 3. יש כיסוי ומגן מסך מומלצים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין קינדל (מהסוג הבסיסי - לא טאץ', 79$-109$) מאמזון, וראיתי שיש להם סעיף של 65$ עלויות מכס שהם אומרים שיזכו אותי אם צריך. השאלה אם מישהו התנסה בזה ויודע אם אכן יש החזרים, כי 65$ מס על 79$ מוצר זה באמת מוגזם... שקלתי להזמין במקום זה דרך חברות שילוח (מסטופ, USHOPS, TNT) אבל ראיתי כמה תגובות עם חוויות מאוד שליליות מהם. מישהו יכול להמליץ מה עדיף? התנסה באחת החברות האלו?
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע/מכיר חנות בארץ שמוכרת תגית NFC שמתאימה ל S4,וגם כמה עולה תגית כזו ? הייתי כבר בחנות של סאני ,הם אמרו שזה קיים אך הם לא מייבאים את זה לארץ . תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
באליאקספרס מציעים תוכנת אנטיוירוס נוד32 גי' 6-7 ב3$ ולשלשה מחשבים ב-5$ כולל משלוח לישראל חינם... מה זה??? מישהו התנסה בזה? http://www.aliexpress.com/item/NOD-32-Anti-virus-ESET-NOD32-Antivirus-7-0-6-0-5-2-1year-365days-3PC/1335875913.html
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/NEW-4-3-GPS-NAV-FM-W-France-Belgium-Israel-US-2009maps_W0QQitemZ180484880465QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item2a05bcb851 ראיתי את מכשיר הGPS שבקישור באייבי,וראיתי שיש לו מפות של ישראל בתוכו והוא מגיע עם כרטיס זכרון,בכול אופן אני רוצה לרכוש אותו ולהתקין עליו את התוכנה של igo8 ,אם זה אפשרי?,ומה צריך לבדוק? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן היה לי דיון דומה פה לא מזמן אבל אני לא מוצא אותו אז אני פותח חדש. מצאתי שהמכשיר נמכר באתר http://www.expansys-usa.com/htc-one-x+android-smartphone-unlocked-237901/ יש לי חבר בארצות הברית שמגיע לארץ ויוכל להביא לי אותו. אני רק לא הצלחתי להבין מהtechnical details למטה על איזה גרסה מדובר (בינלאומית או צפון אמריקה). המכשיר שהם מוכרים באתר יעבוד בארץ? (רק לדוגמא: ראיתי שם HSPA/WCDMA ואני יודע שCDMA זה משהו שלא עובד בארץ
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המכשיר הזה? האם שווה לקנות אותו בארץ או בחו"ל בKSP ראיתי אותו 1280
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה רוצה לקנות טבלט עד 150$ חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי את הטבלט הזה מהאתר הבא http://www.ainolstore.com/ainol-novo-7-venus-quad-core-cpu-7-inch-ips-display-android-4-1-google-play-dual-cameras.html יש הרבה תגובות טובות על האתר אבל יש בו בעיה שאני לא מצליח לשים משלוח מסינגפור שקראתי שזה מומלץ וגם אם אני יקנה במשלוח רגיל זה יגיע אחרי 45 ואני לא יוכל לפתוח פניה בPAYPAL ראיתי אותו גם בbuyincoins אבל זה יוצא יותר יקר ואני לא יודע איך הם בטבלטים בדר"כ יש להם משלוחים מהירים אני מזמין מהם הרבה דרך המשתמשי אייבי שלהם מה שאני מחפש בטבלט זה אופיס חיבור HDMI כדי שאני יוכל לחבר לטלויזיה ולראות סרטים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצרכים שלי הם בעיקר לכתוב תוכנות ( visual studio , android ) וכל הדברים שסטודנט צריך. התקציב הוא בערך 4-5 אלף שח בדקתי ב KSP ויש להם 2 מחשבים כאופציה טובה 1 . אסוס 2 . דל הבעיה היא ששמעתי שיש בעיה עם שירות הלקוחות של אסוס ואני חושש להכנס לזה. ההתלבטות היא בין המחשבים האלה http://ksp.co.il/?list_compare=.22389..21792..22578
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות nexus 4 דרך ebay יש לי כמה שאלות בבקשה אם תוכלו לענות לי. 1. כמה מכס אני אצטרך לשלם. 2. האם בחישוב של המכס צריך להכניס גם את המישלוח (המישלוח לבד 40 דולר) 3. האם אני לוקח סיכון שאני מזמין מישם. (אפשר להביא את המכשיר 16G- כולל מישלוח ב 1300 שקל). תודה .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם חברה איפה אני יכול לקנות את המכשיר בלי אף נגיעת בנאדם ! אני גר בחיפה הייתי בחנות eline, pelecom , best mobile כל המכשירים בחנויות האלה פתוחים והם עוד משקרים בטלפון אומרים סגור לחלוטין אתה בא לסניף הדביקו מדבקות אחרי הפתיחה בצורה ברורה ויותר מזה המטענים שמוכרים עם המכשירים האלה הוא מטען של גלקסי 3 בצבע שחור. אני רוצה לקנות מכשיר סגור ״לחלוטין״ ועם מטען אורגינלי לבן של הנוט 2 ! איזה חנות אפשר לסמוך עליה ולקנות ממנה ? רצוי איזור חיפה או תל אביב חשוב לציין צבע אפור
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם חברה איפה אני יכול לקנות את המכשיר בלי אף נגיעת בנאדם ! אני גר בחיפה הייתי בחנות eline, pelecom , best mobile כל המכשירים בחנויות האלה פתוחים והם עוד משקרים בטלפון אומרים סגור לחלוטין אתה בא לסניף הדביקו מדבקות אחרי הפתיחה בצורה ברורה ויותר מזה המטענים שמוכרים עם המכשירים האלה הוא מטען של גלקסי 3 בצבע שחור. אני רוצה לקנות מכשיר סגור ״לחלוטין״ ועם מטען אורגינלי לבן של הנוט 2 ! איזה חנות אפשר לסמוך עליה ולקנות ממנה ? רצוי איזור חיפה או תל אביב חשוב לציין צבע אפור
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני קונה מיד שניה יש אפשרות לבדוק את המסך מבחינת פיקסלים שרופים? איזה בדיקות עושים חוץ מחיצוני?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אני מחפש נגן איפוד או משהו בסגנון אבל אם נפח גדול 20-30 גיגה מה היתם ממליצים לי תודה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם. שתי שאלות בנושא: 1. מה כדאי? אני לא מחפש את המכשיר הכי חזק שיש. חשובה לי אמינות, יעילות וסוללה חזקה, בסדר הזה. אני מעדיף מבוסס אנדרואיד. תקציב- 700$+- 2. האים אפשרי ואיך מביאים לארץ, מבחינת מטען חשמל (לא מכיר איזה מטענים מגיעים עם המכשיר- רק USB או גם מטען לשקע?), יש בעייתיות עם חיבור לרשתות התקשורת בארץ? איך אני מתקין עברית? לא מבין בנושא הזה בכלל, אשמח להסברים מפורטים. תודה לעזורים.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני מכשירי V3X של חברת אורנג(אפשר לציין שהמכשירים של מוטורולה זבל אחד שלם...). מעבר לכך קיבלתי היום 2 מכשירי 6280 מהחברה בכלום כסף..ורציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר את הזכרונות מהמוטורולה(יש לי 2 של גיגה) באמצעות מתאם מתאים לנוקיה..מיקרוSDהאם יש לו מתאם ואם כן איפה אפשרי להשיג רק את המתאם.. מעבר לכך האם יש אפשרות לעדכן תוכנה או ממשק בנוקיות.?או שגם במוטורולה?
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היום (יום שישי) נסעתי לקניות אילון (רמת גן) ורכשתי לי את הD2 ומה אני יגיד לכם? נגן הכי טוב שהייה לי בחיים (היה לי נגן 1.. חחחחח) התמונות מוצגות ממש יפה (צריך עזרה בהמשך). מוזיקה ממש מעלפת, שומעים חלק וברור בלי כל מיני רעשים.. רוב השירים שלי הם ב128 - 256 MHZ ושמעו פיצוץ! אז ניסיתי שיר עם 320MHZ ואין לי מילים לתאר את האושר שלי VIDEO: עכשיו פה אני חייב לציין לטובה את הנגן שכן לא ציפיתי לאיכות כזאות, הסרטים מוצגים חלק בלי כל מיני עיוותים או הפרעות, קידדתי פרק ששקל 350 מגה ל190 מגה וראו ממש טוב. רדיו בסדר לא יותר מזה.. ואם.. מספר שאלות: בתוכנה של קידוד סרטים יש מלא אפשרויות של קידוד לD2 ולא ממש הבנתי אז עשיתי איזה אפשרות שם וזה יצא בסדר אבל הייתי רוצה ללמוד יותר על א…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-