גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות גלאקסי s3 בניו יורק השאלה שלי היא אם יש גרסא ספציפית שאני צריך לקנות שהיא תתאים לארץ ואני גם פתוח להצעות אם אתם חושבים שעדיף לי לקנות מכשיר אחר באותו מחיר פחות או יותר אני מכיר שהמחיר אמור להיות 1500 שקל בערך, תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה חן
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אני אמור לנסוע שבוע הבא לברלין, כמו"כ הגיע הזמן להחליף את הסלולר בן ה5 שנים במשהו חדש לטשתי עיניים בגוגל פון החדש (נקסוס 4) האם כדאי לקנות סמארטפון בברלין? האם יש למישהו המלצות לחנויות בעיר ברלין או לקניה דרך האינטרנט כך שהמכשיר ימתין לנו במלון? באופן כללי על איזה מכשיר אתם ממליצים במונחים של עלות תועלת ובמחיר סביר (עד 2500 ש"ח רצוי מתחת ל 2000) החזר מע"מ / מיסים וכו'?
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות סמארטפון כלשהו בתחילת דצמבר, וחשבתי על אחד שיחזיק לי זמן, ויספק צרכים בסיסיים של גלישה, משחקים סרטים וסתם להעביר את הזמן. המחיר לא קריטי אך חשוב שיהיה משתלם. התלבטתי בין הרייזר של מוטורולה והגלקסי נקסוס, אבל הבנתי שעומדים לצאת גם LG וHTC חדשים וחשבתי להתייעץ לפני החלטה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי אם אני רוצה לקנות פלאפון בחו"ל, האם אוכל להשתמש בו מייד או שהוא צריך לעבור משהו בארץ לפני השימוש? (מול חברת הסלולר למשל) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי הזדמנות לקנות סמארטפון בסינגפור (כנראה גלקסי 4 או 3) ורציתי להיות בטוח לפני הקניה יש הבדל בין המכשירים שנמכרים בארץ לעומת מה שנמכר שם (מבחינת תאימות לרשת)? האם יש סיבה שמכשיר משם לא יעבוד בארץ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההתלבטות העיקרית שלי היא בין 3 מכשירים (אלא אם יש הצעות טובות יותר בתקציב): 1. SAMSUNG GALAXY Y S5360 שעולה 670 ש"ח. http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-Y-Review_id2905 2. SONY ERICSSON XPERIA X8 שעולה 665 ש"ח. http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Ericsson-Xperia-X8-Review_id2567 3. SONY ERICSSON W8 שעולה 720 ש"ח ונראה כמו גרסה מעט משופרת של ה - X8 (לא מצאתי כמעט הבדלים ביניהם) http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Ericsson-Xperia-W8-Walkman-Review_id2764 לפי מה שהבנתי היתרון של הסמסונג הוא מערכת הפעלה עדכנית יותר (גרסה 2.3 של אנדרואיד לעומת 2.1 אצל סוני-אריקסון) אבל החיסרון הוא המסך שברזולוצייה נמוכה יותר 240X320 לעומת 480X320, ו256K צבעים לעומת 16M. כמו …
-
- 27 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום! אני בקיץ אהיה בארהב ואני רוצה להחליף את הטלפון שלי (nexus 4) במכשיר מסדרת lumia של נוקיה. יש מכשיר מהסדרה שממליצים עליו? חשבתי על ה Icon (929 אבל מוכרים אותו רק ב verizOn וכתוב עליו Global Ready ואני לא יודע אם הכוונה לUNLOCKED . בכל מקרה התקציב הוא עד 600$ (לא כולל מיסים מקומיים בארהב)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא עכשיו בלוס אנג'לס ועוד כמה ימים עובר לניו-יורק ואז חוזר לארץ ב18 לספטמבר, אני צריך לקנות שני טלפונים - אחד לי ואחד לחברה שלי, היא נעולה כבר על אייפון, אבל לגביו אני אשאל שאלות עוד רגע. עכשיו, אני רוצה לקנות סמארטפון חזק שישרוד שנתיים+ של עדכונים וגרסאות תוכנה חדשות, אני מתעניין בONE X ובS3 ועוקב אחרי המחירים שלהם באמאזון ואיביי כבר בערך חודש והמחירים דיי יציבים על משהו כמו 540-530$ לONE X חדש ו580$ לS3 חדש, משומשים עולים קצת פחות. אבל כאן יש כמה הסתייגויות - כי המחיר לגרסאות המקומיות של המכשירים בד"כ זולות בכמה עשרות דולרים(הI-747/T-999 בS3 והגרסא של AT&T לONE X) ממה שאני הבנתי הגרסאות הללו זולות יותר כיוון שהמעבד בהן הוא כפול ליבה עקב השימוש בLTE כאן ב…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברצומי לקבל המלצות לסמארטפון בתקציב של עד 1000 ש"ח. מה שחשוב הוא שמערכת הפעלה תהיה אנדרויד כי אני צריך waze. ושזה יהיה dual core . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות סמארטפון חדש מהארץ עד 2000 ש"ח. הייתי רוצה שבפלאפון תהיה מצלמה טובה, כרטיס קול ורמקולים טובים. אשמח לקבל המלצות-אין לי בעיה לקנות את הדור שעבר -כדוגמאת גלקסי ס4, htc one m7 או lg 2. בתודה מראש,תומר.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני כבר זמן מה מעוניין להשתדרג, וראיתי בסמארטפונים של החברה בכותרת אלטרנטיבה טובה לפני שאני מתחיל להתייעץ על דגם וכו', אני רוצה לדעת אם הציפיות שלי ריאליות התקציב שלי הוא 2000 שקלים (על הכל, כולל משלוח ומיסוי בארץ) ואם כן, איפה אני יכול לקנות מכשיר כזה (אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר אמין) ומה עלי לדעת לפני קנייה כמו כן, רציתי לדעת אם לPHONE S 1 שלהם יש בעיות עם תאימות לעברית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הנוקיה 6120c הישן שלי התחיל לעשות בעיות, אז הגיע הזמן לקנות סמארטפון הגבלת המחיר היא 1500 ש"ח, ורצוי שמסך לא יהיה גדול יותר מ- 3.5 אינץ', כי זה פשוט לא נוח בכיס. שימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט וחשוב לי שהסוללה תחזיק יפה ושהמכשיר לא יהיה איטי מדיי. אשמח לייעוץ.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום אני אתחיל ואציין שאני לא ממש מבין בתחום של הטלפונים הניידים בכלל, ובתחום של הטלפונים החכמים בפרט. אתמול פתחתי דיון בפורום הסמארפונים, ומשם הגעתי לדרישות המינימום מסמארטפון (לדעתי): 1. מעבד עם 2 ליבות, כאשר רצוי מרובע ליבות. 2. גודל זיכרון RAM של 1GB לפחות. 3. זיכרון אחסון של 8GB לפחות. 4. מערכת הפעלה אנדרואיד בגירסה 4.1 לפחות (בשביל התאימות לשפה העברית). בעיקרון לא רציתי להוציא יותר מ 1000 ש"ח, אבל במחיר הזה אין שום דבר מתאים. לכן החלטתי שהתקציב יהיה עד 1500 ש"ח. היום עשיתי סיבוב בין חנויות בעיר מגורי והטלפונים שהוצעו לי ומחירם הם: LG L9 ב 1600 ש"ח Galaxy S Advance ב 1600 שח Galaxy express ב 1649 ש"ח LG L5 E450 ב 1250 ש"ח האם משהו מכל זה משתלם בכלל או ש…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם עוד שבועיים אני יורד לאילת ורציתי לקנות בבאג אילת או בקיי אס פי ,מכשיר סמסונג אס 2. הסיבות הם חיסכון של המע"מ , פריסה של תשלומים וצבע לבן ללא תוספת מחיר. השאלה האם החנויות האלה אמינות במכירה של מכשירים סלולארים? תודה שחר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם חבר שלי נמצא בברוקלין עד ה 4/6 ורציתי לבדוק להביא דרכו את המכשיר בבדיקה ברשתות T-MOBILE ו AT&T עלה כי המכשיר נמכר אצלהם במחיר יקר בגרסאת I9505 ואין אותו בגרסאת ה I9500 אז עברנו לאופציית EBAY עם משלוח אליו הביתה אז ככה, מספר שאלות : קודם כל, http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S4-IV-GT-I9500-Android-4-2-S-4-16GB-White-Unlocked-GSM-Smartphone-/350798705465?pt=Cell_Phones&hash=item51ad3b7339 נשמע אמין? המחיר לא נחשב זול מדי? ודבר שני ואחרון.. לא תהיה לי בעיה להפוך אותו לעברית נכון? אני פשוט עם אייפון ולא מבין באנדרויד אבל הבנתי שבגרסא הזאת יש עברית מובנת שאפשר להחליף אלייה בהגדרות תודה מראש, לירן.
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום, אני טס בקרוב לחו"ל ומעוניין לקנות את ה6 EDGE בצבע ירוק ולא רוצה להסתפק בצבעים בארץ. השאלה שלי זה לגבי העברית. האם ה6 EDGE שיקנה בחו"ל יתמוך בעברית או שצריך יהיה לעשות צריבה. כמוכן מה לגבי הנעילה, בעבר למשל הטלפונים היו נעולים לאיזורים אירופה אסיה וכו'. מה קורה עם גרסת ה6? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עם אותו מכשיר פלאפון כבר כמעט 9 שנים (נוקיה 6230i). עבור הוצאת וקבלת שיחות וסמסים הוא עושה את העבודה כמו שצריך. בזמן האחרון התחלתי להרהר ברגישת סמארטפון ראשון, אך עדיין לא התחלתי ללמוד את הנושא לעומק. השבוע נודע לי כי מכרה של המשפחה חוזרת מארה"ב בעוד כ3 שבועות, וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש משם מכשיר. אני מקבל את הרושם כי מגוון הסמארטפונים הולך וגדל, אך בסביבתי לכולם יש את האייפון על דגמיו השונים את הגלקסי S2 ו3, וHTC מדורות ישנים, כך שאין באפשרותי להתרשם אישית מההיצע הקיים. זהו סמארטפון ראשון, כך שקשה לי להגדיר במדוייק את הצרכים שלי ממנו. כן חשוב לי שהוא לא יהיה אייפון. מסגרת התקציב היא כ2000-2500 ש"ח או לחילופין 550-700$. אם אפשר משהו טוב בפחות אז מה …
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ברצוני לקנות סמרטפון מארה"ב: הדרישות העיקריות שלי: 1) גודל 4 אינטש (לפחות) 2) עדכון ICS (או שהוא כבר בא עם המכשיר) 3) GPS חשבתי על הנקסוס אבל מה שמתריד אותי בו הוא המסך הענקי שלו 4.65 אינטש, הוא נכנס בכלל לכיס של מכנס/גינס? ויש כמובן את הגלקסי 2 יש אפשרות גם לקנות את הנקסוס מגוגל PLAY ב400$ (בארץ הוא עולה 2.4K) או ששווה להוסיף עוד 80$ ולקנות את הS2? יש אולי מכשירים אחרים שעונים על הדרישות שלי? תודה על העזרה עריכה: מה בנוגע לאחריות (בהנחה שנניח אני את אקנה את הנקסוס מגוגל פלי)/או את הS2 האם יכבדו אותה בארץ?
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני רוצנ לקנות ספר אלקטרוני, ומחפש המלצות מה שיצא בסטימצקי די יקר עבורי, ואני מחפש משהו יותר זול לא חובה שיתמוך בעברית אבל כמובן רצוי חוץ מזה הדבר העיקרי שחשוב לי זה מסך ברור וכמה שיותר גדול תודה לכל מי שיעזור אם יש כבר שרשור על רידרים אני אשמח עם יפנו אותי לשם
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
קיצר יש אפשרות לקבל החזר מלא על פלא עד 2000-2500 בתוכנית מסויימת... עכשיו השאלה היא אני עמתגייס עוד כחצי שנה אז ההתלבטות היא בין סמארטפון כדוגמת הדיזייר או משהו יותר עמיד... עכשיו זה יהיה חבל ליקנות משו יחסית מיושן לכ 3 שנים אבל מצד שני אני רוצה בצבא קרבי אז לכו תידעו מה יעבור על הפלא... הצעות עצות וכו' יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה-n95 8g אבל בסלקום רוצים עליו 4320 ש"ח ואני מצאתי באינטרנט אותו ב-2400 ש"ח. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות אותו לא דרך סלקום ולבוא אליהם איתו ולהתחבר?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי יהיה בסין בזמן הקרוב, חשבתי לקנות את ה Huawei Honor 2 הפרטים שלו: http://www.gsmarena.com/huawei_honor_2-5092.php או פה (בעברית): http://www.gsm-israel.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8/huawei-honor-2 אתר היצרן: http://www.huaweidevice.com/cn/productFeatures.do?pinfoId=3088&directoryId=5005&treeId=3677&tab=0 וכתבה עליו (בעברית כמובן) מהאתר פה: http://hwzone.co.il/gadgets/news/139810 הוא עולה 1888¥ שזה בערך 1170 ש"ח. אני מתלבט בינו לבין הנקסוס 4, ההתלבטות היא בין הנקסוס שמקבל יותר עדכונים והרבה יותר פופולארי, אבל ללא חריץ הרחבה וללא אפשרות נוחה להחלפה של סוללה, וכן אני לא יודע אם בכלל אפשר לקנות את זה בסין... לבין ה Huawei Honor 2 שמגיע עם חרי…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות פלאפון אנדרואיד בסביבות ה 1000 ש"ח (אפשרי פחות ). אני רוצה מכשיר יחסית פופולרי עם רומים מקוסטמים כמו CynogenMod ו IMUI, ראיתי מספר חברות סיניות כמו Huawei ו OPPO, אבל אני לא יודע מה מהדגמים שלהם פופולרי ועם אפשרות להחלפת רומים, אשמח להמלצות על דגמים כלשהם. אני מעוניין במכשיר עם חריץ הרחבה, לגבי שאר המאפיינים אני מוכן להתגמש, עדיף שתהיה גרסת אנדרואיד מתקדמת יותר כמו 4.0 או 4.1 אבל לא קריטי כל עוד שיש קהילה שמפתחת רומים מקוסטמים. כמו כן יש לציין שאני קונה בסין בחנות פיזית (בלי משלוח) כך שאין לי בעיות עם המכס.
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! אני טס עוד חודש לברצלונה וחשבתי לקנות שם פלאפון. מישהו מכיר חנויות בברצלונה שיש להם גם אתר אינטרנט עם מחירים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את גלאקסי s21 והבנתי שבחודש הקרוב עומד לצאת ה-s22. האם בעת השקת פלאפון חדש יש ירידה מיידית במחירי הדגמים הקודמים והאם זאת ירידה משמעות? או במילים אחרות, יש טעם לחכות כמה שבועות עם הקנייה?
-
- 2 תגובות
- 416 צפיות
-