עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ori-silver,

אני מחפש נגן נייד בנפח של מינימום 30 ג'יגה היות והקבצים שלי הם lossless,מעניין אותי רק מוזיקה ולא וידאו ואופציות אחרות. א.איזה נגן הכי רצוי?התקציב הוא עד 1800 ש"ח ב.האם נגן נייד יכול להוות תחליף לנגן תקליטורים?למישהו יש ניסיון ושמע נגן נייד בחיבור למערכת סטריאו כלשהיא??

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by DorM,

אם אני לא טועה יש לי את הDVD הזה : http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1695&CategoryID=169&Page=1 או גירסא אחרת של טושיבה אבל הוא נראה בדיוק ככה. הלכה העינית לפי מה שהבנתי. אין אחריות והוא נקנה בארצות הברית. איפה אני יכול לתקן?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  3. שבב הביניים מהדור החדש של מפתחת השבבים הטאיוואנית מופיע לראשונה במכשיר חכם מבית Gionee - בשביל להראות לנו האם הוא יכול להתחרות בכבוד ב-Snapdragon 630 לכתבה

4. Started by kwawi,

אהלן,בזמן האחרון חסכתי קצת והגעתי לסכום של 3200 שקל בחודש וחצי... אני בן 16 ואני מתחיל להתענייין באייפון החדש (3G) בעיקרון ממה שקראתי בכתבה הקודמת הוא פלאפון גרוע ולפי מה שנאמר הוא לא שווה ת'כסף עכשיו,בעיקרון אני לא אחד שכל היום חופר על הטלפון,אני מצלם אולי פה ושם...המון המון אבל המון עם הנגן של הפלאפון,יש'לי N73 וכל היום הוא מחובר אצלי לאוזניות שירים סירטונים והכל אינטרנט יהיה חשוב לי כי בשלי אין WI-FI וחוצמזה אני לא כ"כ משתמש בכל האפליקציות של הפלא חשוב לי שהוא יראה טוב,ואייפון ממש נראה מצויין,הוא מגניב עם מסך מגע והכל,אבל זה שווה ת'כסף? האם הייתם ממליצים לקנות אותו,או שהייתם יכולים להמליץ על פלאפון מסוגנן כמו אייפון ובעל תכונות טובות יותר באותו הסכום?? תודה לכ…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by NeverMore,

אבא שלי מצא את עצמו עם כמות מטורפת של מוזיקה שהוא צורב כדאי לשמוע ברכב. זה כבר הגיע למצב שעד שמוצאים את הדיסק הרצוי כבר מגיעים ליעד. הוא ביקש ממני למצוא לו נגן עם כמה שיותר נפח ושיהיה אפשר לחבר אותו למערכת של הרכב במינימום תקציב ועבודה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  6. Started by SweeT_EviL,

כולם אותו מחיר ויש לי התלבטות קשה בין הN80 לKJAM אני מודע לכל היתרונות והחסרונות של כל אחד מהמכשירים. מה שמעניין אותי זה על מה אתם הייתם הולכים?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  7. Started by zeevfl,

ברשותי מחשב כף יד דגם - HPrx5940-. יחד עם תוכנת ניוט מדגם Tom TOM NAVIGATOR 6 -. כרטיס המחשב הינו בנפח 1.76 gb כעת יש לו נפח פנוי של 256 mb אני זקוק למפות של טומטום לצפון מזרח ארה"ב וכן אונטריו וקוויבק בקנדה. נא עצתכם. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by saar3,

הכותרת אומרת הכול

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

קניתי את הטייפ מנהלים של איריבר ב450 שקל, נפח 2GB ושלוש מיקרופונים בשביל איכות הקלטה מעולה. הוא כמעט כל שציפיתי שיהיה - איכות הקלטה מעולה, קומפקטי, יכולת הקלטה בMP3, איבזור מעולה והמון אופציות במכשיר עצמו. החסרונות היחידים שלו הם שהמסך די פרימיטיבי ושהתפריט מסובך למדי. (ואולי מחיר קצת יקר) אני נותן לו 4 מתוך 5.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  10. אני מחפש פלאפון זול, שיהיה בו MP3 חזק עם אפשרות להרחבה... מצאתי את המוטורולה E770 וזה דור שלישי.. עכשיו יש לי כרטיס של דור 2, אז אני שואל אם אפשר לששים כרטיס של דור 2 במכשיר דור 3?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by haime23,

מנהל היישומים בגלקסי s3 נתקע.ביצעתי איפוס פעמיים .הבעיה לא נפתרה.מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by Kcupid,

אני משתמש בפלאפון בכרטיס זכרון של סאנדיסק. עד עכשיו היה לי של 2 ג'יגה, היום קניתי של 4. שאני שם את הכרטיס בפלאפון הוא עובד זה מראה שיש כרטיס, אבל שאני מחבר אותו למחשב (אני מחבר את הכרטיס הקטן לADAPTER שלו, ואת הADAPTER לדבר כזה שמצד אחד מחברים את הADAPTER והשני הוא USB שמחברים למחשב), אז זה מראה כאילו אין שום דבר ("נא הכנס דיסק לכונן G"), ושאני עושה עם ה2 ג'יגה זה כן קורא. ההבדל שראיתי זה שעל ה4 ג'יגה רשום HC, ועל ה2 לא. אבל אם בפלאפון זה עובד אז במחשב זה לא יעבוד? מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by coldfire1312,

שלום לכולם בבעלותי מכשיר IPAQ3850 לפני תקופה נתקע המכשיר והייתי חייב לבצע הארד ריסט, מאז התחילו הבעיות, לא מוכן לקבל את העברית בחזרה, לא מוכן לקבל את הדיסטנטור בחזרה אי אפשר להתקין עליו תוכנת ניווט חדשה עושה בעיות בסינכרון אי אפשר לעדכן את הווינדוס לעומת זאת התקנת נורטון קומנדר וזה בסד, הוא מקבל קבצי קול תמונות ווידאו אגב, יש לי דיסטנטור 3 ברשיון יכול להיות שזאת הבעיה עם התקנתה? האם אני חייב לקנות גירסה יותר חדשה? כמו כן יש לי IGO 2005 ברשיון אבל כשאני מתקין את הדיסטנטור , הכל מתנהל כמו שצריך אבל המחשב כף יד לא מזהה בסוף את הקובץ הפעלה של התוכנה, הוא אומר שחסרים קבצים או משהו ב IGO אני מנסה להפעיל את קובץ SETUP במחשב כף יד ועדייןם הוא טוען שחסרים קבצים או חלקים? למיש…

14. הכירו את ה-Galaxy A60 וה-Galaxy A40s אשר הוצגו עבור השוק הסיני, עם סוללות גדולות כמיטב המסורת המודרנית של החברה לכתבה

15. ראיתי כאלה לאיפוד נראה לי, לובשים את זה על היד ויש כיס שמחזיק אותו. השאלה אם יש כזה בגודל שיתאים לHTC DESIRE ושיהיה שקוף כדי שאפשר יהיה לראות את המסך, וצמוד מספיק שיחזיק על האמה. אם יש כזה שמאפשר שימוש במסך אז עדיף אבל לא חובה. עריכה: לא משנה מצאתי http://cell-phones.shop.ebay.com/Cases-Covers-Skins-/20349/i.html?LH_PrefLoc=2&LH_BIN=1&_nkw=iphone%20arm&_dmpt=PDA_Accessories&_ds=1&_fcid=100&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1 לכל המעוניין

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by yanivha6,

עד היום הMP3 עבד לי פיקס. היום רציתי להשתמש בו על מנת להעביר פרק ממחשב אחד למחשב אחר ולאחר שהעברתי את הפרק לMP3 אני לא יכול להכנס יותר לMP3. כל פעם שאני מנסה להכנס (במספר מחשבים שונים), זה רושם לי הודעה כזאת: "אין אפשרות לבצע את הבקשה עקב שגיאה של התקן פלט\קלט" ראיתי פה בפורום שהיה פה לאיזה אחד אותה בעיה רק בדיסק קשיח. איזה אחד אמר לו: תנסה לבצע .. CHKDSK כלומר תיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב CMD , תכתןב CHKDSK J: /F /R תאשר לו , תן לו Y , תעשה ריסטרט ותראה מה קורה ... אם זה לא יתן לך .. תעשה את הדבר הבא : תיכנס למחשב שלי , כלים , אפשרויות תיקייה , תצוגה , תסיר את השיתוף מעל (השתמש בשיתוף קבצים פשוט) , תיכנס למאפיינים של הכונן (שאין לך גישה אליו) אבטחה , מתקדם , תבחר את המש…

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  17. ניסיתי קודים אך אפילו בקוד הראשון הוא כותב לי שהטלפון חסום. סלקום עובד לי אך אורנג' לא. ניסיתי לעשות עדכון גירסא אצל סלקום וגם זה לא עזר. מה עושים? עם איזה כבל אני פותח אותו? נ.ב. Is unlocking illegal? NO, it is a common misconception that unlocking your phone is illegal!!! In fact quite the opposite, it is your consumer right to have your handset unlocked. The networks have to provide you with an unlock code if you request it. BUT they normally charge approximately £35!!!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  18. מוטורולה מציגה דגם ביניים חדש עם מאפיין שאין לאף מכשיר אחר בסביבה לכתבה

19. הדגם הבא שאמור לשאת תג מחיר של פחות מ-600 שקלים יוכל להציע קפיצה בריאה בביצועים תודות לשבב עדכני של Mediatek לכתבה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  20. שלום, כפי שהכותרת מציינת אני צריך המלצה למכשיר GPS אמין שניתן להתקין בו תוכנה באופן עצמאי בלי יותר מדי תסבוכת בתקציב של 150$ בערך. חשוב שיהיה מסך גדול ואיכותי עד כמה שאפשר, התקנה פשוטה ברכב וכמובן תאימות לתוכנה בעברית ולמפות בארץ. פיצ'רים נוספים כמו ניגון MP3 או וידאו זה חביב אבל ממש לא הכרחי, אם יש שתי מכשירים איכותיים באותה מידה ואחד מאובזר יותר מהשני מן הסתם אני אעדיף אותו אבל אני לא מצפה ליותר מדי במסגרת התקציב. כמו כן חשוב שהמכשיר יהיה זמין באתר כלשהו שמאפשר רכישה באמצעות כרטיס אשראי בינלאומי ישראלי ומשלוח לכתובת בארה"ב (אני מאמין ש Newegg מאפשרים תשלום כזה דרך Paypal אבל אני פתוח לעוד הצעות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  21. חבר שלי רוצה לקנות נגן עד 600 ש"ח הוא חשב על ה sansa מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  22. שלום לכולם! לפני כשבוע היתחדשתי בנוקיה 5800החדש והחמוד, מכשיר מצויין ובאמת שווה רק בעיה אחת מעצבנת אותי אני חובב סדרות מושבע וכשהעברתי קובץ mp4 שהוא אמור לקרוא זה לא עבד. אולי יש תוכנה שיכולה לעזור לקודד נכון? בתודה האדום האגדי

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by אורי אורן,

שלום אני צריך עזרה בפתיחת המכשיר כך שאפשר יהיה לעלות תוכנות ניווט מהכרטיס. תודה

24. אני עם רום MIUI [לא הכי חדש כי יש בעיות עם העברית שלו] והוא פשוט לא מוכן להטען כשהוא דלוק. לילה שלם מ5% ל15% ו50 מעלות. כשהוא מכובה הוא נטען רגיל. עשיתי קאליבירייט לבטריה, מה זה עוד יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by mr-z,

השימושים שלי בפלאפון יהיו לדבר עם אנשים, למוזיקה, וכמזכיר אישי והדרישות שלי הם: *סוללה חזקה שתחזיק יותר מיום ואם נגינה מרובה *שיבוא עם אוזניות עם איכות שמע טובה ככל האפשר *שיהיה אפשר להרכיב לו את הזיכרון *שיהיה כמה שיותר קרוב לקפוסא שחורה (שיהיה עמיד) *שיהיה בלוק, לא סליידר או פומפיה אני פשוא שונא פלאפונים כאלה *שיהיה לו רמקול כי זה שמגע אותי לדבר עם הטלפון צמוד לאוזן

• 1 תגובה
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.