עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום אנשים, רציתי לקבל המלצה לטאבלט מבוסס אנדרואיד בתג מחיר של 400$ לכל היותר. [הולך להירכש בחו"ל] אני מחפש טאבלט עם מסך בגודל 9-10 אינצ' [פלוס מינוס גודל של מסך אייפאד]. אין לי דרישות מיוחדות ממנו פרט לכך שיעשה את העבודה - יספק חווית שימוש חלקה ככל שניתן, יכיל מצלמה קדמית לשיחות וכו' אין צורך בקישורית 3G, רק WIFI. תודה מראש לכל הממליצים!

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by Or ei,

נגמר לי השלוש שנים של הפלאפון(X95) הקודם ואני רוצה להחליף. אני בחברת פלאפון , אני יודע שיש לה חרא מכשירים אבל זה מה יש ואני לא מתכוון לעבור (יש לי עסקה של שיחות ששום חברה אחרת לא תיתן לי אז ....) כמו שרשום בכותרת זה כרגע ה2 מכשירים הכי נורמלים שלה , למרות שיש גם את הסמסונג R500 אבל הוא בנוי בצורה גרועה שהרמקולים של הMP3 בפנים :s05: תודה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  3. הייתי סגור על הw910i אבל בזאפ כולם העלו את המחיר, היו כמה חנויות של "קנייה חכמה" ב1520 והעלו ל1700 =\\ בכל מקרה, יש פלאפון אחר עם איכות רמקול טובה, זמן דיבור גבוה, ומצלמה לא כלכך חשוב.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  4. המכשיר עצמו מתאים לי מכל הבחינות והפנקציות המגניבות שיש בו , רק דבר אחד שאני לא כל כך מרוצה ממנו זה ה 32 gb , רציתי לדעת לפני הקניה עצמה עם בקרוב השנה יושק מכשיר , עם נפח גדול יותר של 80 או 120 נגיד . אני יודע שהמכשיר לא מבוסס על כונן קשיח אבל עדין זה אפשרי תאורתית כן , אבל זה יצא לפועל בקרוב ? אם כן , אני ידחה את הקניה תודה

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by master whilee,

מדובר במכשיר CDMA מארה"ב, המשווק על ידי Sprint. מישהו מכיר מכשירים נוספים מאותה הסדרה? האם מכשיר כלשהו מהסדרה שלו שווק פעם בארץ?

6. Started by alergic,

mp3 512 MB לא מחייב תמיכה בעברית ורוסית עדיף USB ישיר ולא כבל

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by kill_b7,

שלום, מישהו יודע איך ניתן להתקין משחקים חינמיים מהרשת שהורדתי לZ370?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  8. אורח snirfern
    Started by אורח snirfern,

לא לקנות מח.י אלקטרוניקה ומוטורולה ! לפני כשלושה חודשים רכשתי מכשיר סלולארי מסוג מוטורולה Defy Plus דרך אתר וואלה מחברת ח.י אלקטרוניקה. לאחר כחודש המכשיר התחיל להתקע כל הזמן (בלי שיהיו פתוחות אפליקציות בזכרון), ובנוסף כשניסיתי להשתמש בו בכרטיס סים של חברה אחרת הוא לא הסכים לקבלו והיה עמוס בגאד'טים של אורנג'. במסגרת האחריות פניתי לחברת מוטורולה (סניף בחלוצי התעשייה, חיפה) והפקדתי את המכשיר במעבדתם לצורך תיקון. נאלצתי להמתין כחודש ועשרה ימים (!!) עד לקבלתו חזרה בעודם טוענים שאין ביכולתם לתקן את המכשיר ועל כן אקבל מכשיר מסוג שונה ו“משופץ”. לגבי תקופת האחריות הם הגיבו שתוותר לי ייתרת האחריות מהמכשיר הקודם. בלית ברירה לקחתי את המכשיר המשופץ. לדאבוני גיליתי שהמכשיר שקיבלתי …

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by UponTheRose,

היי, ראיתי דיון שנפתח כאן לפני מספר שבועות בקשר לקניית SGS2 בברלין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506789.0 אם אני מעוניין לקנות את המכשיר, מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה אותו / מה צריך לבדוק כדי לדעת שאני עושה קנייה בטוחה? כמו למשל - המושג רום - מה זה בדיוק? איך אני בודק שהמכשיר תקין מבחינת סוללה וממשק והכול? אני צריך לוודא שרשום על האריזה Unlocked? צריך לוודא שיש אחריות בינלאומית שתקפה בארץ? מומלץ לקנות בתשלומים איכשהו? כנראה שזה סמארטפון ראשון, אז צריך לדעת מה מתקינים ואיך מתעסקים במכשיר תודה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  10. אני כמו שהזכרתי מס פעמים רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה לי כמדיה סנטר...עכשיו חשבתי לעצמי אפשר גם להביא באותו מחיר או אפילו בפחות PS2 (עם כ.קורא צרובים וכו'..) רק אני לא יודע אם הוא הPS2 קורא DIVX?!...הוא קורא או לא??כי אם כן אז אני צריך להתלבט עכשיו הרבה...

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by zeevfl,

ברשותי מחשב כף יד דגם - HPrx5940-. יחד עם תוכנת ניוט מדגם Tom TOM NAVIGATOR 6 -. כרטיס המחשב הינו בנפח 1.76 gb כעת יש לו נפח פנוי של 256 mb אני זקוק למפות של טומטום לצפון מזרח ארה"ב וכן אונטריו וקוויבק בקנדה. נא עצתכם. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by 8-Ball,

יש לי MIO P350, היום נתקלתי בבעיה מאוד רצינית, כשאני מחבר אותו למחשב עם חיבור הUSB הרגיל החיבור לא מצליח. אני מקבל הודעה מהWINDOWS: USB DEVICE NOT RECOGNIZED ניסיתי כל מה שאפשר לנסות, התקנתי דרייברים מחדש התקנתי את התוכנה מחדש וניסיתי גם במחשבים אחרים בבית שלי ועדיין יש את אותה ההודעה והחיבור לא מצליח. למישהו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by puvsc,

עד עכשיו היה לי S4- מחפש לעבור לסמארטפון חזק, שאפשר לדבג אותו , עם איכות טובה.. של מסך ומצלמה (מחפש להתקדם) אשמח להמלצות... (G4 , מיזו , חוואוי, ...{אשמח להמלצות...}) לא בטוח שאני רוצה לחזור לגלאקסי- לאחר שאני איתם מה S1 כבר... אם אפשר גם חוות דעת - יותר טוב. תודה

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by penny1,

שלום רב, אני עומד לרכוש סלולרי חדש בחברת פלאפון רציתי להתייעץ לגבי איזה מכשיר עדיף ה בc905 או הw995. קראתי פה המון המלצות על ה w995 אך במדרכי קניה רבים ה c905 מקבל ניקוד גבוה יותר ובנוסף הוא גם זול יותר. מה גם שמצויין שה w995 אינו עובד טוב עם גלישה בhtml. אשמח לשמוע את דעתכם

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  15. שלום אנשים, אבא שלי איבד את ה-H500 שלו (שגם ככה הייתה לא משהו ועשה קצת בעיות). הוא רוצה שאני אמליץ לו על מכשיר שיהיה כמה שיותר אמין, שיישב מאחורי האוזן (ולא עם גומי בתוך האוזן - מטעמי נוחות), ושיהיו לה כמה שפחות ניתוקים (ה-H500 התנתקה מדיי פעם וזה היה ממש מעצבן). מבחינת מחיר, 200 נראה לי כמו מחיר הגיוני לדבר הזה. קצת לפה או לשם אין בעיה אם יש משהו עדיף משמעותית. אגב, המכשיר הוא הנוקיה 6230i. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  16. היי חבר'ה, מדובר בבלוג חדש יחסית שאני עובד עליו בימים אלו שמסקר תוכנות ומשחקים המתאימים לנוקיה 5800, שזהו טלפון המסך-מגע הראשון של נוקיה שבכל מה שקשור לעלות/תועלת מנצח כל טלפון אחר בתחום שלו. מכיוון שמערכת ההפעלה חדשה (S60v5) יש לא מעט דברים שצריך לבצע בצורה קצת שונה, ויש למכשיר הרבה יתרונות חדשים לצד מספר חסרונות. הבלוג נועד קודם כל לשמש כמענה לשוק הישראלי, וכדי שכולנו נוכל להוציא מהמכשיר הזה את המיטב. מקווה שתהנו blog.tapuz.co.il/schpitz

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by gameplan,

העברה של סרטים לusb נייד וצפיה בהם בחיבור לדי וי די, יש המלצות לדגם מסויים? כרגע אני משתמש בקורא כרטיסים וכרטיס SD והתוצאה היא שהשמע מקדים את הוידאו

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by Beginner,

מישהו יכול להגיד לי איך אני שם THEMES, SKINS , תוכנות ומשחקים ב- MOTOROLA Z6M ? זה אפשרי ?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by Boris_yo,

שלום, אני קניתי נגן לריצות אבל לא יודע לאיפה לצרף אותו. האם יש חנות שמוכרים בה סרטים לחלק יד עליון בשביל לצרף נגנים שמה? כרגע אני רואה סרט נגד זיעה ששמים על שורש כף יד אבל יותר טוב בשבילי זה נניח אותו דבר אבל ששמים על חלק עליון של יד.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by Combine,

יש לי את המכשיר ( Cowon iaudio q5w) והבנתי שיש לו GPS מובנה. יש אפשרות להשתמש בו בארץ ( אם כן, מאיפה אפשר להוריד מפות) תודה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  21. אני כל היום מסתכל על נגנים ואני כבר לא יודע מה לעשות. יש כמה דברים שממש חשובים לי: 1)איכות שמע - הכי חשוב, לאייפוד יש סאונד מסריח ואין לו אופציות לEQ כמו שצריך להיות. 2)שיהיה עמיד ולא גדול מדי. 3)סוללה טובה שלא יגמר לי בנסיעה כי זה באאסה. 4)32 ג'יגה ומעלה. תודה מראש. אשמח אם תעזרו לי בהקדם למה אחי בחול והוא עוד מעט חוזר.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by kamoshe22,

שלום רב, אני מחפש מכשיר סללולר זול לקנות לאבא שלי. חשבתי על משהו בסגנון Nokia 105... דרישות למכשיר: תומך בעברית לא טאצ' מכיר עד 200 ש"ח אשמח לקבל המלצות וקישורים לחנויות. אין בעיה להזמין מחו"ל.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  23. כותרת! או אם משיהו יכול להפנות אותי לפורום מסויים?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by marselef,

שלום, התקציב הוא עד 1600 שח. מסך מעל 4 אינץ ומעבד שני ליבות... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  25. חבר שלי רוצה לקנות נגן עד 600 ש"ח הוא חשב על ה sansa מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים