עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אורח snirfern
    Started by אורח snirfern,

לא לקנות מח.י אלקטרוניקה ומוטורולה ! לפני כשלושה חודשים רכשתי מכשיר סלולארי מסוג מוטורולה Defy Plus דרך אתר וואלה מחברת ח.י אלקטרוניקה. לאחר כחודש המכשיר התחיל להתקע כל הזמן (בלי שיהיו פתוחות אפליקציות בזכרון), ובנוסף כשניסיתי להשתמש בו בכרטיס סים של חברה אחרת הוא לא הסכים לקבלו והיה עמוס בגאד'טים של אורנג'. במסגרת האחריות פניתי לחברת מוטורולה (סניף בחלוצי התעשייה, חיפה) והפקדתי את המכשיר במעבדתם לצורך תיקון. נאלצתי להמתין כחודש ועשרה ימים (!!) עד לקבלתו חזרה בעודם טוענים שאין ביכולתם לתקן את המכשיר ועל כן אקבל מכשיר מסוג שונה ו“משופץ”. לגבי תקופת האחריות הם הגיבו שתוותר לי ייתרת האחריות מהמכשיר הקודם. בלית ברירה לקחתי את המכשיר המשופץ. לדאבוני גיליתי שהמכשיר שקיבלתי …

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  2. חברת ZTE מתכננת להקדים את סמסונג ולהשיק מכשיר חכם כפול מסכים ומתקפל כבר בעוד יומיים, אבל ממש לא בטוח שזה הכיוון הנכון עבור השוק לכתבה

3. כותרת

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  4. או שניתן לשים ע"י עדכון קושחה?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  5. Started by assaf990,

יש לי סוני אריקסון K800i קניתי כרטיס זיכרון של סאן דיסק, M2 בנפח 512 MB בפועל אני רואה שרשום (גם דרך הפלאפון וגם דרך המחשב) שיש 468MB זה ככה גם אחרי איתחול! למה זה?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  6. בקניית אייפון 4 32 גיגה על איזו חנות אתם ממליצים ? באמת זה לא בקטע של פירסום בשביל לעזור לבן אדם עם החלטות קשות.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  7. שלום וברכה,משום מה חלק מהאפליקציות הישראליות אני לא רואה במרקט.למשל את "Ynet" אני רואה אך את "וואלה" אני לא רואה, זאת אומרת מן הסתם אני לא יכול להתקין.גם משום מה Google Maps אני לא רואה... יש לי מוטורולה DEFY ו-CM7.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  8. אם למישהו פה יש אותו, אני צריך לדעת כמה זמן הוא מחזיק למוזיקה כי אם זה 7 שעות וידאו לא הגיוני שיהיה 10 למוזיקה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  9. דגם ביניים חדש נוסף של היצרנית הסינית הפופולרית משמש כהופעת הבכורה עבור ה-Snapdragon 780G המתקדםלכתבה

10. Started by ziv124,

יש דרך כלשהי לראות טלוויזיה ב psp? יש לי אנטנה.. אבל אני מנסה לחשוב על דרך לראות בpsp טלוויזיה ולא דרך האינטרנט.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  11. שלום רב, עד כה עבדתי עם הנוקיה 6120 קלאסיק שלי על רשת דור 2 - והטלפון היה מושלם ולא היה נכבה כאשר אין קליטה טובה. לאחר שעברתי לרשת הוט מוביל (אני מרוצה), אבל כאשר אני מגיע לאזור ללא קליטה (בקניון שלנו ברמלה בקומה התחתונה שנכנסים לסופר מרקט אין קליטה בכלל לכל סוגי הרשתות וכו'.) הטלפון מתכבה ונדלק כאשר אין קליטה. גם לטלפון של אבא שלי יש אותה בעיה והדגם שלו זה נוקיה 3711. וכאשר גם הוא היה על תקן דור 2 הטלפון לא היה נכבה שאין קליטה, ומאשר שהטלפון על דור 3 ובאזורים שהוא מתסתובב (בצפון, ירושלים, אשדוד-אשקלון) כאשר אין קליטה הטלפון מתכבה. אשמח אם תוכלו להמליץ על טלפון סלולארי שלא זולל בטריה על דור 3, ולא מתכבה שאין קליטה וכו'. התקציב עד 600 ש"ח, טלפון סליידר או צדפה או רגיל …

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  12. מינימום 1 GB רצוי שלא יהיה ג'נרי ( לאחותי נקטנה ) תודה!

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by הטכנאי,

בס"ד מה המצב חג שמח ישלי בעייה באיפוד אני אחרי פירמוט של המחשב והתקנתי מחדש את האיטונס החדש. עכשיו המחשב לא קורא לי טוב את האיפוד ככונן רק לשניה זה מראה לי את הקבצים שיש לי שם ואז זה מעלים אותם ואני לאיכול ליצור לא תיקיה לא לעביר קובץ לא כלום לאיפוד. וגם באייטונס אני לא יכול לעשות שם כלום הוא מזהה אותו אבל אני לא יכול לעביר שירים ולא לשנות הגדרות של האיפוד. ובאיפוד ברוך הקב"ה אין שום בעייה הוא מריץ את השירים והכול . תודה רבה לעוזרים וחג שמח

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by torrentspy,

אני מחפש נגן שעולה עד 200 דולר באמריקה לקנייה. קרוב משפחה שלי מביא לי אותו מאמריקה. אז אני צריך לדעת איזה נגן מתקדם בביצועים ושווה באמת להשקיע עליו עד 200 דולר אתם יודעים שיהיה חדש סאונד טוב אתם יודעים שיהיה איכותי. אני מבקש את עזרתכם בלתת לי שמות לנגנים טובים מה אתם הייתם קונים ב-200 דולר. תודה ואם אפשר תענו מהר!

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  15. שלום, רכשתי לא מזמן את ה-N85 ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. הגרסא שיש לי בטלפון כרגע היא 11.047, האם יש גרסא חדשה יותר? ואם כן, כדאי לעדכן? 2. העדכון נעשה רק ע"י Nokia Software Updater? פשוט לחבר את הטלפון ולעדכן? 3. אני מתכוון לפרוץ את הטלפון, האם עדכון הגרסא תפריע או תחסום את אפשרות הפריצה? 4. פריצה מורידה את האחריות של המכשיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by 8-Ball,

יש לי MIO P350, היום נתקלתי בבעיה מאוד רצינית, כשאני מחבר אותו למחשב עם חיבור הUSB הרגיל החיבור לא מצליח. אני מקבל הודעה מהWINDOWS: USB DEVICE NOT RECOGNIZED ניסיתי כל מה שאפשר לנסות, התקנתי דרייברים מחדש התקנתי את התוכנה מחדש וניסיתי גם במחשבים אחרים בבית שלי ועדיין יש את אותה ההודעה והחיבור לא מצליח. למישהו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  17. כרגע יש לי את ה- Nokia 6120 ומתחיל להמאס לי ממנו. הסוללה נגמרת יחסית מהר, הוא מאוד עדין ושברירי ואיכות השמיעה והקליטה שלו לא טובה. אני לא מחפש מכשיר עם תכונות מיוחדות, מצדי שיהיה כמה שיותר פשוט. - אני רוצה מכשיר עם לחצנים ולא עם מסך מגע. - חשוב לי שהסוללה שלו תהיה חזקה, ותחזיק ליותר מ 2-3 ימים. - ממשק נוח תודה.

18. Started by ofir_bl,

חבר שלי היה אמור לטוס לניו יורק מהעבודה והיה אמור לקנות לי שם את הסמסונג NOTE, ברגע האחרון השתנה היעד ל-LA. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי חנות שמוכרת את המכשיר. מישהו יכול להמליץ לי על חנות מוכרת וטובה שם? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  19. בדגמים של נוקיה (לא היקרים) אם אתה מחפש באנשי קשר שם מסוים, כדי למצוא אותו אתה חייב להקליד את השם הראשון שהוא מופיע באנשי קשר, למשל אם יש לך שם יורם כהן, הוא יכול למצוא לך אותו רק אם רשמת יורם, אם תרשום כהן הוא לא ימצא. באיזה דגמים של טלפון (לא היקרים) יש אפשרות חיפוש באנשי קשר בין על ידי שם משפחה בין ע"י שם פרטי?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  20. חבר שלי הביא לי מחשב כף יד IPAQ ישן יחסית יש עליו WINDOWS MOBILE 2003 רציתי לשאול אם אפשר לשדרג את זה למשהו חדש יותר? או לפחות האם אפשר להוסיף לזה עברית תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by Boris_yo,

שלום, אני קניתי נגן לריצות אבל לא יודע לאיפה לצרף אותו. האם יש חנות שמוכרים בה סרטים לחלק יד עליון בשביל לצרף נגנים שמה? כרגע אני רואה סרט נגד זיעה ששמים על שורש כף יד אבל יותר טוב בשבילי זה נניח אותו דבר אבל ששמים על חלק עליון של יד.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  22. אהלן ח'ברייה. יש לי מכרה שרוצה לקנות את המכשיר המדובר אך היא מתלבטת אם לעשות זאת מכיוון שלא מצאנו אותו בשיווק רשמי בארץ- דבר שיכול להביא לחוסר תמיכה בעיברית. ברצוני לדעת האם קיימות דרכים לתת למכשיר לעבור תהליך "גיור" ואם הן קיימות מה? איפה? כמה ואיך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  23. שלום חברים... עדכנתי גרסה ל4.0.4 של רשת פלאפון הכל הלך מצויין הסתיים אבל במסך הראשי תקוע לי חלק מאודות הטלפון ואין לי אפשרות למחוק להעביר או לעשות משהו אםזה...מישהו מכיר ת'בעיה ויודע איך להעיף מהמסך את זה הנה תמונה להמחשה מצורפת[ATTACH=CONFIG]3192[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by Jeka90,

כמה עולה 6280 בסלקום? תודה.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by razoli,

קניתי אותו לא מזמן וגיליתי שסלקום דחפו קיצור מציק של כוכב ברקע לבן לאינטרנט ואיך לעזעזל אני מעיף אותו???!!! וגם מה המיגבלה של מיניפלאש (בגודל הקובץ)? הטלפון תומך ב Widgets אי אני ליוצר לו אחד משלי?? מישהוא יודע איך אני מסיר את האיקון של המפעילה??? ואיך אני מקטיין את השעון מחליף אותו לדיגיטלי וכו??? בתודה רז

• 1 תגובה
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים