גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
אני מתעניין . ב Hx4700 רציתי לברר האם דגם זה מוצלח .אם ניתן להתקין עליו G P S . ותוכנות עבודה כאלו ואחרים . והאם הוא נוח לניווט שטח ? תודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
היי, משהו יכול לעשות סדר בבלאגן ולהסביר מה הדרך הכי משתלמת להביא אייפון לארץ וכמה בערך זה עולה? אני יודע שבאנגליה זה סים פרי אבל ממש יקר,בארה"ב זה רק דרך AT&T ויש איזה קטע שרק אזרח ארה"ב יכול לחתום איתם על חוזה ואז לבטל. מאיפה כן אפשר להביא אייפון (4 נניח) במחיר המשתלם ביותר ואיך עושים זאת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אחרי כמה שנים הSE C510 הלך לעולמו והגיע הזמן להחליף אותו. תקציב דיי מוגבל אבל נסתדר עם מה שיש. כמה תכונות חשובות מהפלאפון: בטרייה חזקה ( ושלא תיגמר אחרי יום יומיים) מצלמה "סבירה +" ה510 איכזב רצח (עלק 3.2 MP) קליטה טובה קרינה נמוכה לגביי המסך, אני מתלבט אם לקחת TOUCH. ממה שאני מבין המסכי TOUCH בתקציב הזה לא משהו ולכן אולי כבר עדיף כפתורים וזהו (תקנו אותי אם אני טועה) תודה על העזרה !!
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות Bluethooth ל-iRiver H360 שלי. מישהו יכול להמליץ על משהו מיוחד? בבקשה לא לזרוק סתם לינקים מזאפ. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מכשיר סלולרי מסוג SMASUNG F480, החברה הסלולרית שלי (סלקום לצורך העניין) נתנה לי הצעת מחיר של כ2,200 ש"ח. לעומתה, פניתי לחנות פרטית אשר ממוקמת בקניון על יד הבית והם הציעו לי לרכוש את אותו מכשיר בדיוק בכ1,500 ש"ח. הם כמובן דאגו ליידע אותי שהמכשיר מגיע עם כל האביזרים ועם אחריות יצרן וכי יספקו לי מכשיר חלופי במידת הצורך במקרה של תקלה במכשיר. ברצוני לדעת מה היתרונות והחסרונות ברכישת מכשיר בשתי הדרכים הנ"ל? בנוסף, ברצוני לדעת האם יש פה איזשהו קאטצ' (תרמית) הרי מדובר בהבדל של כ700 ש"ח. תודה רבה, יעקב
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות נגן עד 600 ש"ח הוא חשב על ה sansa מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כולם אותו מחיר ויש לי התלבטות קשה בין הN80 לKJAM אני מודע לכל היתרונות והחסרונות של כל אחד מהמכשירים. מה שמעניין אותי זה על מה אתם הייתם הולכים?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
חברת ZTE מתכננת להקדים את סמסונג ולהשיק מכשיר חכם כפול מסכים ומתקפל כבר בעוד יומיים, אבל ממש לא בטוח שזה הכיוון הנכון עבור השוק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, המלצה לנגן MP3 בנפח של לפחות 40GB. משום מה הייתה לי את ההרגשה שמספר האופציות הצטמצם משמעותית בזמן האחרון. יש לכם המלצה לאחד טוב עם איכות שמע טובה? אני חושב שה-MS ZUNE II דווקא יכול להיות טוב. יש למישהו נסיון איתו? והאם יש בו את את החרא הזה עם זכויות יוצרים או שכבר לא? אממ בקשר למחיר...אין הגבלה משמעותית...אני חושב שהוא ירכש מחו"ל גם ככה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שמעתי פעם מאיפשהו שזה כאילו לא טוב לעשו תעדכונים האלה, זה נכון בכלל? יש לי איזה סיבה כלשהי שלא לרצות להתקין את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
לאחרונה אני עושה חיפושים אחרי נגן שיש בו פונקציות שהן קצת מעבר. ע"ע בטאצ' - wi fi. האם ישנו מכשיר בסביבות המחירים האלו (גמיש לחלוטין) שיש בו פונקציות דומות לtouch? תמיד הייתה לי חיבה לiaudio. השאלה היא אם במקרה של המכשיר הזה, האם יש להם מתחרה ברמה? אודה לתגובות.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש את הפלאפון הר"מ ,למישהו יש חוות דעת עדכנית ?חנות מומלצת לרכישה בחו"ל? מה לגבי אחריות? האם מתאים לרשת פלאפון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אשמח לקבל עליו חוו"ד. הבנתי שהוא הולך לקבל משחקים של PS1? איך הוא ביחס לסמסונג למשל? הציעו לי בעבודה את הדגם של 16GB במחיר של 1,500 ש"ח - כדאי?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון זול, שיהיה בו MP3 חזק עם אפשרות להרחבה... מצאתי את המוטורולה E770 וזה דור שלישי.. עכשיו יש לי כרטיס של דור 2, אז אני שואל אם אפשר לששים כרטיס של דור 2 במכשיר דור 3?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש איזשהו מבצע הוא משהו שלוש חודשים חינם אבל לא היבנתי את המבצע הזה כמה הוא יעלה כול הסכום של המכשיר?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
לצד דגם ה-Pro GT פורץ הגבולות, קיבלנו מלנובו גם מכשיר ביניים מעניין לכתבה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם בבעלותי מכשיר IPAQ3850 לפני תקופה נתקע המכשיר והייתי חייב לבצע הארד ריסט, מאז התחילו הבעיות, לא מוכן לקבל את העברית בחזרה, לא מוכן לקבל את הדיסטנטור בחזרה אי אפשר להתקין עליו תוכנת ניווט חדשה עושה בעיות בסינכרון אי אפשר לעדכן את הווינדוס לעומת זאת התקנת נורטון קומנדר וזה בסד, הוא מקבל קבצי קול תמונות ווידאו אגב, יש לי דיסטנטור 3 ברשיון יכול להיות שזאת הבעיה עם התקנתה? האם אני חייב לקנות גירסה יותר חדשה? כמו כן יש לי IGO 2005 ברשיון אבל כשאני מתקין את הדיסטנטור , הכל מתנהל כמו שצריך אבל המחשב כף יד לא מזהה בסוף את הקובץ הפעלה של התוכנה, הוא אומר שחסרים קבצים או משהו ב IGO אני מנסה להפעיל את קובץ SETUP במחשב כף יד ועדייןם הוא טוען שחסרים קבצים או חלקים? למיש…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגירסא של ה40 ל60 ול80 ב-PS3 ? כיאלו רק גודל המקום שאפשר לשמור עליו? ומה אפשר לשמור עליו ? כיאלו משחקים באים עם דיסקים אז למה צריך לשמור (שמירה של משחק שוקלת רק כמה MB ,לא?) פעם שמעתי שככל שיש יותר מקום זה משפיע על המהירות והביצועים, זה נכון? ואם כבר אני פותח אשכול אז אולי מישהו יכול לענות לי על עוד כמה שאלות א) כמה עולה PS3 בדיוטי פרי? ב) יש שם גם גירסא של 60 ו80 או רק ארבעים? ג)באיזה חנות אפשר לקנות בדיוטיפרי? תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מחפש נגן mp3, בנפח של לפחות 8 ג'יגה, עם מסך (יכול להיות גם מסך קטן - העיקר שניתן יהיה לראות את פרטי השירים, ולדפדפף בינהם), רצוי מאוד שתהיה תמיכה בפונטים בעברית, לא חובה וידאו רצוי רדיו (לא חובה) לא משנה לי אם הנגן יעלה 200 ש"ח, או 1,000 ש"ח, העיקר שהוא עונה על הצרכים שהגדרתי. (כמובן שעדיף זול יותר). חשבתי על iPod קלאסיק החדש, בנפח 80 ג'יגה, אבל שמעתי מכמה חברים שעדיף לקנות נגנים אחרים, ולא אייפוד, אלא iAudio, Creative וכו', אין לי מושג מדוע. לאור הנתונים הנ"ל, אשמח לקבל המלצה לנגן MP3. (אגב, יש לי אפשרות לרכוש את הנגן בארה"ב, אם זה משנה משהו). תודה !
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אז ככה יש לי סנדיסק מיקרו 2 גיגה....ואני לא מצליח להפעיל את התוכנה של הU3 שלו בשביל להתקין עליו תוכנות וכו'....
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
עד היום הMP3 עבד לי פיקס. היום רציתי להשתמש בו על מנת להעביר פרק ממחשב אחד למחשב אחר ולאחר שהעברתי את הפרק לMP3 אני לא יכול להכנס יותר לMP3. כל פעם שאני מנסה להכנס (במספר מחשבים שונים), זה רושם לי הודעה כזאת: "אין אפשרות לבצע את הבקשה עקב שגיאה של התקן פלט\קלט" ראיתי פה בפורום שהיה פה לאיזה אחד אותה בעיה רק בדיסק קשיח. איזה אחד אמר לו: תנסה לבצע .. CHKDSK כלומר תיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב CMD , תכתןב CHKDSK J: /F /R תאשר לו , תן לו Y , תעשה ריסטרט ותראה מה קורה ... אם זה לא יתן לך .. תעשה את הדבר הבא : תיכנס למחשב שלי , כלים , אפשרויות תיקייה , תצוגה , תסיר את השיתוף מעל (השתמש בשיתוף קבצים פשוט) , תיכנס למאפיינים של הכונן (שאין לך גישה אליו) אבטחה , מתקדם , תבחר את המש…
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מוטורולה מציגה דגם ביניים חדש עם מאפיין שאין לאף מכשיר אחר בסביבה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם הבא שאמור לשאת תג מחיר של פחות מ-600 שקלים יוכל להציע קפיצה בריאה בביצועים תודות לשבב עדכני של Mediatek לכתבה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
האם ידוע למישהו האם המכשיר אמור להיות משווק לאחת מחברות הסלולר בקרוב? אם כן, מתי ולאיזו? נ.ב הכוונה היא לא למכשיר הסליידר, אז יכול להיות שזה ה5610.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, לפני זמן מה מחקתי מס' שירים מהאייפוד, אך הוא עדיין מציג אותם... מה אפשר לעשות על מנת לפתור את זה? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-