גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
כותרת תודה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתעניין . ב Hx4700 רציתי לברר האם דגם זה מוצלח .אם ניתן להתקין עליו G P S . ותוכנות עבודה כאלו ואחרים . והאם הוא נוח לניווט שטח ? תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
הי, לפני כמה ימים ביקשתי המלצה לפלאפון שישמש לגלישת ווי-פיי , GPS, קריאת PDF ושיעלה עד 1000 ש"ח. הומלץ לי על ה5800 של נוקיה אבל אחרי קריאת ביקורות עליו אני מחפש חלופה. אם אני מעלה את התקציב לבערך 1500 ש"ח יד שניה, האם יש משהו מומלץ יותר טוב מה5800?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אחרי כמה שנים הSE C510 הלך לעולמו והגיע הזמן להחליף אותו. תקציב דיי מוגבל אבל נסתדר עם מה שיש. כמה תכונות חשובות מהפלאפון: בטרייה חזקה ( ושלא תיגמר אחרי יום יומיים) מצלמה "סבירה +" ה510 איכזב רצח (עלק 3.2 MP) קליטה טובה קרינה נמוכה לגביי המסך, אני מתלבט אם לקחת TOUCH. ממה שאני מבין המסכי TOUCH בתקציב הזה לא משהו ולכן אולי כבר עדיף כפתורים וזהו (תקנו אותי אם אני טועה) תודה על העזרה !!
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם ידוע למישהו האם המכשיר אמור להיות משווק לאחת מחברות הסלולר בקרוב? אם כן, מתי ולאיזו? נ.ב הכוונה היא לא למכשיר הסליידר, אז יכול להיות שזה ה5610.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לנגן MP3+וידאו עם מסך 2אינץ' ומעלה 256K צבעים ומעלה, כמה שיותר מקום כי הוא ישמש אותי כנגן וידאו, מוזיקה וכDISK ON KEY, בתקוה שתהיה תמיכה לFLAC\AAC. חשבתי לכיוון הCreative Zen Vision: M כי יש בו כל מה שאני רוצה חוץ מהFLAC............ מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? מישהו מכיר את האוזניה? יכולים לתת חוות דעת בבקשה? תודה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מישהו יודע אם זה http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3848&cl=us,en עובד עם מחשבי כף יד? אם לא... יש מקלדות אחרות בגודל הזה שכן עובדות עם מחשבי כף יד?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש אפשרות להתקין בנוסף לאנדרואיד ווינדוס מוביל? דבר שני סתם באמצע החיים הפלאפון מכבה את עצמו, ונכנס ללופ של ON OFF ולא נדלק לגמרה עד שמוציאים את הסוללה מה אפשר לעשות? אני מעדיף לא לשחזר הגדרות יצרן או להחליף ROM כי ישבתי איזה יומיים רק להתקין ולהגדיר הכל
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני צריך המלצות ל- GPS טוב בטווח מחירים של 500 - 1000 ש"ח. איך ה- MIO C320 ?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע היתחדשתי בנוקיה 5800החדש והחמוד, מכשיר מצויין ובאמת שווה רק בעיה אחת מעצבנת אותי אני חובב סדרות מושבע וכשהעברתי קובץ mp4 שהוא אמור לקרוא זה לא עבד. אולי יש תוכנה שיכולה לעזור לקודד נכון? בתודה האדום האגדי
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אבא שלי מצא את עצמו עם כמות מטורפת של מוזיקה שהוא צורב כדאי לשמוע ברכב. זה כבר הגיע למצב שעד שמוצאים את הדיסק הרצוי כבר מגיעים ליעד. הוא ביקש ממני למצוא לו נגן עם כמה שיותר נפח ושיהיה אפשר לחבר אותו למערכת של הרכב במינימום תקציב ועבודה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
-
שלום! מצאתי אתר שניקרא free1.co.il רציתי לדעת אם אתם ממליצים לקנות דרכו מכשיר חדש. האתר מוכר בגרושים,לא יאומן. זה ניראה חשוד מדי המכרזים שם במחירים כאלו. מה אתם חושבים
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני עושה לפי ההוראות האלה: http://satiokiller.blogspot.co.il/2010/03/google-sync-with-contactscalendar-and.html ובהפעלה אני תמיד מקבל הודעות שגיאה על חיבור שכשל מה לא תקין בהגדרות שלי?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני כמו שהזכרתי מס פעמים רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה לי כמדיה סנטר...עכשיו חשבתי לעצמי אפשר גם להביא באותו מחיר או אפילו בפחות PS2 (עם כ.קורא צרובים וכו'..) רק אני לא יודע אם הוא הPS2 קורא DIVX?!...הוא קורא או לא??כי אם כן אז אני צריך להתלבט עכשיו הרבה...
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם לדעתכם הנגן הזה שווה את הכסף http://zap.co.il/model.asp?model_id=676583 מאוד אהבתי אותו והוא נראה לי נגן טוב אפשר ביקורות עליו כי אני לא מוצא משהו אמין איזה תקלות ובאגים יש לנגן אם בכלל? והאם יש מוצר אחר בטווח מחירים הזה שיותר טוב מהA3 השימושים הם בעיקר סרטים וסרטונים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני שיש את ההפשרות הזאות שאפשר להציג את המילים של השירים אבל אני לא יודע איך עושים את זה... נגיד ויש לי את הקובץ TXT של המילים, מה הלאה? תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני עם רום MIUI [לא הכי חדש כי יש בעיות עם העברית שלו] והוא פשוט לא מוכן להטען כשהוא דלוק. לילה שלם מ5% ל15% ו50 מעלות. כשהוא מכובה הוא נטען רגיל. עשיתי קאליבירייט לבטריה, מה זה עוד יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
השימושים שלי בפלאפון יהיו לדבר עם אנשים, למוזיקה, וכמזכיר אישי והדרישות שלי הם: *סוללה חזקה שתחזיק יותר מיום ואם נגינה מרובה *שיבוא עם אוזניות עם איכות שמע טובה ככל האפשר *שיהיה אפשר להרכיב לו את הזיכרון *שיהיה כמה שיותר קרוב לקפוסא שחורה (שיהיה עמיד) *שיהיה בלוק, לא סליידר או פומפיה אני פשוא שונא פלאפונים כאלה *שיהיה לו רמקול כי זה שמגע אותי לדבר עם הטלפון צמוד לאוזן
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
האם מישהו ניסה להוסיף לו כרטיס של ג'יגה? האם המכשיר עובד טוב איתו? ו2GB?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
חזרתי מארה"ב עם IPOD TOUCH 8GB, יחד עם CASE מתאים שישמור על הבייבי הזה. אם יש הצעות, טיפים או משהו, אני אשמח. אמנם כרגע יש לי בעיה לחבר אותו למחשב שלי... אבל אני מסנכרן דרך מחשב של אח שלי. למישהו יש מושג איך אפשר לראות את הקבצים שעליו, שלא דרך האייטונס? זה השאלה שעולה לי בראש כרגע... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן חברה מחפש נגן שיתן לי את התכונות הללו (החשיבות של התכונה מהראשון לאחרון) 1)סאונד- אני היום מחזיק ב-SANDISK E250 ואני לא מרוצה מאיכות הסאונד כאשר נדרש שמיעה בעוצמה גבוהה זה נשמע קטסטרופה שלא נדבר על הבאסים הלא טובים. 2)שרידות- דבר מאוד חשוב, אני מחפש נגן שיתן לי לפחות 3 שנים. אין לי כוח לנגנים מצוינים אבל שמתקלקלים בלי סיבה אחרי 5 חודשים. יש לי אפשרות להביא מהונג קונג IP0D קלסיק אבל מה שכואב לי הוא האחריות הוא בא עם אחריות כמו כל אייפוד לשנה וזה מרתיע אותי להשקיע המון כסף שיילך לפח. האופציה השניה היא iAudio D2 ששמעתי רק דברים טובים אם יש אופצייה טובה יותר אשמח לדעת בקשר לנפח, גם 8G יספקו אותי כרגע עם אופצייה להרחבה בעתיד לכן סימן שאלה גדול מרחף מעל קניית האייפוד. הענ…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
היי אנשים.. אחרי שה Nokia N73 שלי טבע בחצי ליטר בירה (וכמובן לא שרד את זה גם אחרי ייבוש של מעל שבוע) הצלחתי (למרות שלא מגיע יל ואין לי ביטוח עליו) לקבל מכשיר חדש.. לא היתה לי ממש אפשרות לבחור. אם היתה לי אפשרות לבחור סביר להניח שהיתי בוחר מכשיר אחר. המכשיר שאני מקבל הוא LG Viewty או בשם שלו בחברה : Ku 990 בסה"כ יש לו מצלמה טובה ואינטרנט 3.5 על מסך גדול (3 אינץ) וזה מה שחשוב לי.. בכל מקרה, מספר שאלות אם תוכלו לעזור לי בזה : - באיזה כרטיס זכרון המכשיר תומך? מישהו אמר לי שהוא שם 4 גיגה מיקרו וזה עבד.. באתר של LG כתוב Up to 2gb . יש לכם מושג? - איפה אני מוצא גירסאת תוכנה חדשה יותר? (באתר היצרן לא הצלחתי) יש בכלל? ואיזה מערכת הפעלה יש לו? אני מניח שזה לא סימביאן. - מכירים אתר…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום , החלטתי שאני מחפש לקנות שעון דופק ,(אני רוצה להתחיל לרוץ) , בכל מקרה ראיתי שיש כאלו שמתחברים דרך רצועה חזה , שהיא די מעצבנת ממה ששמעתי , ויש כאלו שהם מודדים ישר מהיד. בנתיים בחיפוש בגוגול מצאתי את השעונים : spotline 900 solo. http://www.zipzip.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=50&catId=60 PC3FT Sigma http://www.energym.co.il/prodinfo.asp?id=358 אשמח לשמוע המלצות על ציוד ממולץ , ועל השעונים הספציפים שהבאתי . תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-