גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
חזרתי מארה"ב עם IPOD TOUCH 8GB, יחד עם CASE מתאים שישמור על הבייבי הזה. אם יש הצעות, טיפים או משהו, אני אשמח. אמנם כרגע יש לי בעיה לחבר אותו למחשב שלי... אבל אני מסנכרן דרך מחשב של אח שלי. למישהו יש מושג איך אפשר לראות את הקבצים שעליו, שלא דרך האייטונס? זה השאלה שעולה לי בראש כרגע... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קניתי את הטייפ מנהלים של איריבר ב450 שקל, נפח 2GB ושלוש מיקרופונים בשביל איכות הקלטה מעולה. הוא כמעט כל שציפיתי שיהיה - איכות הקלטה מעולה, קומפקטי, יכולת הקלטה בMP3, איבזור מעולה והמון אופציות במכשיר עצמו. החסרונות היחידים שלו הם שהמסך די פרימיטיבי ושהתפריט מסובך למדי. (ואולי מחיר קצת יקר) אני נותן לו 4 מתוך 5.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגירסא של ה40 ל60 ול80 ב-PS3 ? כיאלו רק גודל המקום שאפשר לשמור עליו? ומה אפשר לשמור עליו ? כיאלו משחקים באים עם דיסקים אז למה צריך לשמור (שמירה של משחק שוקלת רק כמה MB ,לא?) פעם שמעתי שככל שיש יותר מקום זה משפיע על המהירות והביצועים, זה נכון? ואם כבר אני פותח אשכול אז אולי מישהו יכול לענות לי על עוד כמה שאלות א) כמה עולה PS3 בדיוטי פרי? ב) יש שם גם גירסא של 60 ו80 או רק ארבעים? ג)באיזה חנות אפשר לקנות בדיוטיפרי? תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלומות, ברשותי LG Viewty וכן את התוכנה המצורפת לו(LG PC SUITE). אני מעוניין לגבות את כל ההודעות SMS שעליו(שכן יש לו מגבלה מטומטמת של בערך 130 הודעות שנובעת מכך שהוא מתעקש לשמור הודעות רק על הסים והזיכרון הפנימי של הטלפון, ולא על הג'יגה וחצי הפנויים שיש בכרטיס Micro SD ><) - לפי המדריך של הטלפון אני יכול לעשות זאת בערת הPC Suite תחת הקטגוריה Messages. רק מה, כאשר אני נכנס לMessages, לא מופיע לי כלום... נאדה... אף לא הודעה אחת. וזו בטוח לא בעיה של חיבור, שכן הכל מופיע כהלכה בContens ובContacts... תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מישהו יודע אם זה http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3848&cl=us,en עובד עם מחשבי כף יד? אם לא... יש מקלדות אחרות בגודל הזה שכן עובדות עם מחשבי כף יד?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3/4 (דרך איביי)אני רוצה 16GB+. ההתלבטות היא בין סאנסה לאייפוד (נאנו או וידאו) אך אני אשמח לשמוע על עוד אפשרויות. יש לציין כי אני רוצה לקנות את הנגן מאיביי, כך שאקנה אותו במחיר זול יותר. תודה, איתי.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היתי רוצה שמישהו יעשה קצת סדר בכל המושגים הקשורים להגנות יוצרים במדיה הדיגטלית אני מכיר המון רסיסי מידע אבל לא כ"כ מבין את התמונה הכוללת מה זה נז"ק מה זה DRM מה זה FairPlay איזה טכנולוגיות יש איזה נגנים לא מנגנים מה מיהם השחקנים הראשיים , סוני , אפל , מיקרוסופט , RIAA ? מי נלחם במי אילו אתרים בתשלום יש , מה ההבדלים במודלים העסקיים שלהם, מה ההבדל בין iTunes ל- napster מה רוצה סטיב ג'ובס מחברות התקליטים ? מיהם המרוויחים ומיהם המפסידים
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות נגן עד 600 ש"ח הוא חשב על ה sansa מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
האם ידוע למישהו האם המכשיר אמור להיות משווק לאחת מחברות הסלולר בקרוב? אם כן, מתי ולאיזו? נ.ב הכוונה היא לא למכשיר הסליידר, אז יכול להיות שזה ה5610.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חברת אבטחת המידע הישראלית צ'ק פוינט חשפה פרצות בשבבי Qualcomm נפוצים שעלולות להעניק לפורצים שליטה מלאה על המכשיר שלכם, וגם לגוגל יש מה להגיד בנושא לכתבה
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לצד דגם ה-Pro GT פורץ הגבולות, קיבלנו מלנובו גם מכשיר ביניים מעניין לכתבה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
מוטורולה מציגה דגם ביניים חדש עם מאפיין שאין לאף מכשיר אחר בסביבה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, גיליתי שבגלקסי החדשים (8 ומעלה) אי אפשר להקליט שיחות לשני הכוונים. המליצו לי לקנות שיאומי NOTE 7 כדי שהפונקציה הזו תעבוד כמו שצריך. שאלתי בחנות סלולר, והמוכר אמר שהשיאומי מגיע עם אנדרואיד 8.1 אבל אמרו גם שיכול להיות מצב שעדכון עתידי של גרסת אנדרואיד יכול לחסום לי את אפשרות ההקלטה לשני כוונים. האם זה נכון? האם חסימת כוון הקלטה קשור לגרסת אנדרואיד? אשמח לתובנות והסברים ממבינים בעניין. תודה.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש המלצה על טאבלט אנדרואיד גדול וקל, ושיהיה לו עט. הוא ישמש לרוב לקריאה (וסימון) ולצפיה בוידאו.. יש לי כרגע את ה-galaxy tab 10.1 משנת 2014. עדיין עובד, אבל כבר זקן וכבד.. חשבתי אולי להישאר עם סמסונג, אולי ה-tab 6, אבל אולי הוא קצת יקר לשימוש שלי ובעיקר, העט שלו מתחבר לטאבלט בצורה רופפת מאוד (מגנט בגב המכשיר). בטאבלט העתיק שלי יש סלוט מיועד לעט והוא לא יכול לברוח לי.. אז המלצות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה חברה אשמח שתציעו לי סמארפונים באופן כללי ללא הסתכלות לפרטים סמארטפון מכל סגמנט ביצועים מהזול ליקר מין רשימה של המוצלחים ביותר מכל טווח מחירים
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שנתיים עם הs10, ציפיתי לסדרה החדשה של סמסונג על מנת להשתדרג, אבל אז נודע לי שאין אופציה להרחבת הזיכרון , מה שמבחינתי דיל ברייקר רציני. אשמח להמלצות על מכשיר קיים או מכשיר שצפוי לצאת בחצי שנה הקרובה ועונה על הדרישות הבאות: - אופציה להרחבת זיכרון . ( או 1TB מובנה - אם קיים דבר כזה) - זום אופטי פי 10. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לקבל המלצה לטאבלט מבוסס אנדרואיד בתג מחיר של 400$ לכל היותר. [הולך להירכש בחו"ל] אני מחפש טאבלט עם מסך בגודל 9-10 אינצ' [פלוס מינוס גודל של מסך אייפאד]. אין לי דרישות מיוחדות ממנו פרט לכך שיעשה את העבודה - יספק חווית שימוש חלקה ככל שניתן, יכיל מצלמה קדמית לשיחות וכו' אין צורך בקישורית 3G, רק WIFI. תודה מראש לכל הממליצים!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מכשיר ניווט GPS לרכב שכולל גם דיבורית בלוטות, אני מעוניין לשלם עד 700 שח. המכשיר היחידי שמצאתי עד כה במחיר מתאים אם תכונות טובות: MIO MOOV 360 אשמח להמצלות להסברים, תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני עם רום MIUI [לא הכי חדש כי יש בעיות עם העברית שלו] והוא פשוט לא מוכן להטען כשהוא דלוק. לילה שלם מ5% ל15% ו50 מעלות. כשהוא מכובה הוא נטען רגיל. עשיתי קאליבירייט לבטריה, מה זה עוד יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לשלוח לי מדריך לפריצת אייפוד גרסה 5.0.1 ללא תקלות וסיבוכים. פשוט אני לא ממש מבין גדול בזה אז אני ישמח אם זה יהיה פשוט!
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי HTC דיזאייר גרסה 2.2 של טי מובייל עם רום בעיתי במקצת. ניסיתי לעשות זאת לבד לא הצלחתי. מכירים מישהו ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Mp3 שיש בו לפחות 2gb זכרון, מעדיף 4.. כזה שיש בו אפשרות להטענה באמצעות שקע חשמלי ולא רק בעזרת Usb.. אני מעוניין לבצע את הרכישה דרך אתר אינטרנט מוכר כלשהו כמו ebay/amazon.. טווח המחירים שלי הוא בין 300 ל400 שקל.. אם למישהו יש המלצות.. שמתי עין בעיקר על הנגנים של creative/sandisk
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
האם לדעתכם הנגן הזה שווה את הכסף http://zap.co.il/model.asp?model_id=676583 מאוד אהבתי אותו והוא נראה לי נגן טוב אפשר ביקורות עליו כי אני לא מוצא משהו אמין איזה תקלות ובאגים יש לנגן אם בכלל? והאם יש מוצר אחר בטווח מחירים הזה שיותר טוב מהA3 השימושים הם בעיקר סרטים וסרטונים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-