גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
יש איזושהי דרך שהאייפוד יקרא עברית..? לא יודשע אם זה משנה אבל האייפוד נקנה בארה"ב.. תודה mz155
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אני כמו שהזכרתי מס פעמים רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה לי כמדיה סנטר...עכשיו חשבתי לעצמי אפשר גם להביא באותו מחיר או אפילו בפחות PS2 (עם כ.קורא צרובים וכו'..) רק אני לא יודע אם הוא הPS2 קורא DIVX?!...הוא קורא או לא??כי אם כן אז אני צריך להתלבט עכשיו הרבה...
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לרכוש סלולרי חדש בחברת פלאפון רציתי להתייעץ לגבי איזה מכשיר עדיף ה בc905 או הw995. קראתי פה המון המלצות על ה w995 אך במדרכי קניה רבים ה c905 מקבל ניקוד גבוה יותר ובנוסף הוא גם זול יותר. מה גם שמצויין שה w995 אינו עובד טוב עם גלישה בhtml. אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קניתי את הטייפ מנהלים של איריבר ב450 שקל, נפח 2GB ושלוש מיקרופונים בשביל איכות הקלטה מעולה. הוא כמעט כל שציפיתי שיהיה - איכות הקלטה מעולה, קומפקטי, יכולת הקלטה בMP3, איבזור מעולה והמון אופציות במכשיר עצמו. החסרונות היחידים שלו הם שהמסך די פרימיטיבי ושהתפריט מסובך למדי. (ואולי מחיר קצת יקר) אני נותן לו 4 מתוך 5.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי האם תוכלו להמליץ לי על סמרטפון עד 1200 שקל שיהיה גם DUAL SIM מטרות עיקריות: WAZE אימיילים קצת משחקים תודה יניב
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מדובר בבלוג חדש יחסית שאני עובד עליו בימים אלו שמסקר תוכנות ומשחקים המתאימים לנוקיה 5800, שזהו טלפון המסך-מגע הראשון של נוקיה שבכל מה שקשור לעלות/תועלת מנצח כל טלפון אחר בתחום שלו. מכיוון שמערכת ההפעלה חדשה (S60v5) יש לא מעט דברים שצריך לבצע בצורה קצת שונה, ויש למכשיר הרבה יתרונות חדשים לצד מספר חסרונות. הבלוג נועד קודם כל לשמש כמענה לשוק הישראלי, וכדי שכולנו נוכל להוציא מהמכשיר הזה את המיטב. מקווה שתהנו blog.tapuz.co.il/schpitz
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון זול, שיהיה בו MP3 חזק עם אפשרות להרחבה... מצאתי את המוטורולה E770 וזה דור שלישי.. עכשיו יש לי כרטיס של דור 2, אז אני שואל אם אפשר לששים כרטיס של דור 2 במכשיר דור 3?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום חברים. בימים האחרונים כשאני מתחבר לרשת WIFI כלשהי, הוא מתחבר אבל אין אינטרנט. בחיבור לרשת ה WIFI מקבל IP, רשום CONNECTED אבל רשום ליד NO INTERNET. הבעיה לא ב WIFI, מכיוון שפלאפון אחר וטבלט אחר כן מצליחים לקבל גישה לאינרטנט באותה רשת WIFI. הבעיה בוודאות במכשיר כי גם ברשתות WIFI אחרות ישנה את אותה התופעה. המכשיר הוא נקסוס 6 מעודכן לגירסת מערכת ההפעלה אחרונה (6.0.1) דברים שכבר ניסיתי: 1. העברת ה WIFI במכשיר ל OFF וחזרה ל ON. 2. מחיקת רשת ה WIFI וזיהוייה מחדש. 3. איתחול המכשיר. 4. הורדה של ישומיים שאמורים לסדר את ה WIFI במכשיר (FXR WiFi fix and rescue) הדבר האחרון שלא ניסיתי למיטב ידיעתי הוא איפוס המכשיר להגדרות יצרן - דבר שאעדיף לעשות כמוצא אחרון, אלא אם כ…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
- 1 follower
-
-
נגמר לי השלוש שנים של הפלאפון(X95) הקודם ואני רוצה להחליף. אני בחברת פלאפון , אני יודע שיש לה חרא מכשירים אבל זה מה יש ואני לא מתכוון לעבור (יש לי עסקה של שיחות ששום חברה אחרת לא תיתן לי אז ....) כמו שרשום בכותרת זה כרגע ה2 מכשירים הכי נורמלים שלה , למרות שיש גם את הסמסונג R500 אבל הוא בנוי בצורה גרועה שהרמקולים של הMP3 בפנים :s05: תודה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לצד דגם ה-Pro GT פורץ הגבולות, קיבלנו מלנובו גם מכשיר ביניים מעניין לכתבה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי סגור על הw910i אבל בזאפ כולם העלו את המחיר, היו כמה חנויות של "קנייה חכמה" ב1520 והעלו ל1700 =\\ בכל מקרה, יש פלאפון אחר עם איכות רמקול טובה, זמן דיבור גבוה, ומצלמה לא כלכך חשוב.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבטת בין sony xperia arc s לבין samsung galaxy ace 2. אשמח לשמוע את דעתכם על המכשירים הללו. המכשיר ייקנה בארצות הברית, תקציב 300$. במידה ויש לכם מכשירים אחרים בסגנון - אשמח לשמוע המלצות גם. חשוב מאוד - אפשרות להפוך את הממשק לעברית ולהתקין מקלדת בעברית (האם במכשירים שציינתי יש אפשרות?)! תודה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול בבקשה להביא לי קישור איך אפשר להתקין wm5 תודה רבהה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
כותרת! או אם משיהו יכול להפנות אותי לפורום מסויים?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קניתי אייפוד טאץ'. האם ניתן לגלוש איתו לאינטרנט באמצעות כרטיס התקשורת הזה? זאת אומרת, לחבר את הכרטיס באמצעות קורא כרטיסים , ולקבל אותו במחשב ככרטיס רשת אלחוטי? ואז כמובן עם ה- WIFI המובנה באייפוד , לגלוש באינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אם אני לא טועה יש לי את הDVD הזה : http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1695&CategoryID=169&Page=1 או גירסא אחרת של טושיבה אבל הוא נראה בדיוק ככה. הלכה העינית לפי מה שהבנתי. אין אחריות והוא נקנה בארצות הברית. איפה אני יכול לתקן?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע היתחדשתי בנוקיה 5800החדש והחמוד, מכשיר מצויין ובאמת שווה רק בעיה אחת מעצבנת אותי אני חובב סדרות מושבע וכשהעברתי קובץ mp4 שהוא אמור לקרוא זה לא עבד. אולי יש תוכנה שיכולה לעזור לקודד נכון? בתודה האדום האגדי
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בביקורת זאת נסקור את חווית השימוש והביצועים של מחשב נייד גדול המיועד לשימושים מגוונים - במיתוג מודרני מבית GIGABYTE ועם כרטיס ה-RTX 3060 הטרי של NVIDIAלכתבה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
- 1 follower
-
-
mp3 512 MB לא מחייב תמיכה בעברית ורוסית עדיף USB ישיר ולא כבל
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני לא מתכוון ללכלוך ולסימנים של טביעות אצבע, לא מפריע לי לנקות כל חמש דקות. השאלה שלי היא האם זה הורס את הנגן אם אני אשתמש באצבע? או האם זה יכול לגרום ללכלוך שלא ירד? נ.ב אשמח לעצה איך כדאי לנקות את המסך של ה-D2. בתודה אלעד
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר הנ"ל אבל כמות הזכרון לא גדולה (רק 2GB) ברצוני להרחיב ל6GB, (2+4) http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=18096 ואם לא יש אפשרות לעדכן את הקשוחה של הנגן ואז הוא יתמוך?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי S4- מחפש לעבור לסמארטפון חזק, שאפשר לדבג אותו , עם איכות טובה.. של מסך ומצלמה (מחפש להתקדם) אשמח להמלצות... (G4 , מיזו , חוואוי, ...{אשמח להמלצות...}) לא בטוח שאני רוצה לחזור לגלאקסי- לאחר שאני איתם מה S1 כבר... אם אפשר גם חוות דעת - יותר טוב. תודה
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום אנשים, אבא שלי איבד את ה-H500 שלו (שגם ככה הייתה לא משהו ועשה קצת בעיות). הוא רוצה שאני אמליץ לו על מכשיר שיהיה כמה שיותר אמין, שיישב מאחורי האוזן (ולא עם גומי בתוך האוזן - מטעמי נוחות), ושיהיו לה כמה שפחות ניתוקים (ה-H500 התנתקה מדיי פעם וזה היה ממש מעצבן). מבחינת מחיר, 200 נראה לי כמו מחיר הגיוני לדבר הזה. קצת לפה או לשם אין בעיה אם יש משהו עדיף משמעותית. אגב, המכשיר הוא הנוקיה 6230i. Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי N95 של אורנג בגירסה V12.0.013 19-06-07 rm-159 אני יודע שגרסה אחרת האני יתקין לתרום לביטול האחריות יש בחוץ גרסה 20 שחוסחת חשמל בסוללה משמעותי ואין 40 MB של תוכנות של אורנג וגם רק אפליקציות של s60 3rd ניתן להריץ והמימשק הגרפי על הפני בגירסה הזו אני מעונין בתוכנה שתגבה לי תגרסה שיש לי ושאני יוכל להחזיר אותה בכל מצב
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-