עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by irounet,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נגן של IRIVER, ראיתי שיש 2 סוגי נגנים, כאלה המבוססים על כונן קשיח וכאלה שמבוססים על זכרון פנימי, מה ההבדל אם בכלל קיים? דבר שני איזה דגם שלהם מומלץ לקניה, האם קיימת תמיכה בעברית? האם בניגוד ל IPOD יש אופציה להטענה חיצונית ולא רק דרך USB? ובכלל האם יש נגן, אפילו של חברה אחרת שמומלץ, אני גם אשמח לשמוע. טווח המחירים נע בין 300-600 שקל. רצוי שיוכל להציג תמונות/וידאו (לא חובה) תודה מראש לממליצים

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות לעצמי נגן mp4 של archos מדגם 605, הבנתי שהמחיר בחו"ל הרבה יותר זול לכן אני מעדיף לקנות שם. רציתי לדעת האם נגן שנקנה בחו"ל יוכל לתמוך בכתוביות שנכתבו בעברית. בכמה מקומות הבנתי שיש תמיכה בעברית אבל לגביי כתוביות לא קיבלתי תשובה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  3. שלום. אני מתלבטת בין sony xperia arc s לבין samsung galaxy ace 2. אשמח לשמוע את דעתכם על המכשירים הללו. המכשיר ייקנה בארצות הברית, תקציב 300$. במידה ויש לכם מכשירים אחרים בסגנון - אשמח לשמוע המלצות גם. חשוב מאוד - אפשרות להפוך את הממשק לעברית ולהתקין מקלדת בעברית (האם במכשירים שציינתי יש אפשרות?)! תודה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by ophir555,

שלום אבי בן 79 כמעט, החליט שהוא רוצה לשדרג לסמארט פון מנייד ישן בן 10 שברשותו. אין לו מושג אם הוא באמת צריך ומה הוא צריך ולא אכפת לו אם זה 500 או 5000 שקל רק שיתאים. אין לו מושג אם הוא ישתמש באינטרנט ועדיף שיהיה מכשיר קטן, רק שאבי לא כל כך רואה טוב, אז ניסיתי להסביר לו שבמקרה של סמארט פון דווקא מסך גדול עדיף לו, אך הוא מתעקש שיכנס לכיס ולא יבלוט. חשוב לו מצלמה טובה רדיו בלי חוט לאוזניה בשביל ההליכות שלו ניווט וזהו פחות או יותר אני חשבתי על הסמסונג 5.3 אינץ דווקא בגלל המסך הגדול, מחיר סביר וכנ"ל יכולות, מה אתם הייתם ממליצים תודה אנא הצעתכם

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  5. אני צריך עזרה במציאת מכשיר שמיועד לרופא - צריך שיהיה לו מסך איכותי בגודל טוב אבל שהגודל הכללי של המכשיר יהיה קטן - בכל זאת צריך להסתובב איתו בביה''ח... , שיריץ ווינדוס ( צריך להפעיל כל מני תוכנות כמו קריאה של ספרים רפואיים , תמונות x-ray וכו'... ) , אינטרנט , שיהיה מספיק מקום אחסון לתוכנות ומידע רפואי ... מחיר כרגע לא רלונטי ( לפחות עד שאני אבין מה המצב בשוק ... ). כנראה אקנה בחו''ל ... אני ממש לא מעודכן בתחום הזה , אז אני אשמח לכל עזרה.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  6. Started by Mosho,

שלום, רציתי לקבל מידע על מחשב כף היד הנ"ל. קניתי אותו בשביל GPS ואין לי ספק ביכולותיו המדהימות למחירו בתחום, אבל הייתי רוצה לדעת עליו יותר בתחומים האחרים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  7. ה-Snapdragon 845 המתקרב אמור להיות הסנונית הראשונה בשותפות החדשה בין קוואלקום ליצרנית השבבים TSMC - שתהפוך את התחרות מול סמסונג למסקרנת עוד יותר לכתבה

8. Started by dj_horse,

היי,אני מתעניין במכשיר ומעוניין לדעת,מאחר שקיים במכשיר תמיכה ב HD, האם הוא תומך בקבצי MKV? אני יכול להעביר קבצים כאלו מהמחשב למכשיר ולנגן אותם? צריך תוכנה מיוחדת לזה?אפשר בלי תוכנה? איך העניין עובד?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  9. היצרנית הטאיוואנית הגדולה הציגה ערב רב של מוצרים עם תחילתה של תערוכת CES 2016, אך באופן אירוני למדי המוצר המעניין ביותר הוא דווקא הזול והצנוע מכולם אנחנו מודים שקצת קשה לנו להתרגש בימים אלה מטאבלטים מבוססי אנדרואיד. בין הנקסוס 7 ל-Kindle Fire לסוגיו ולכל אותם מוצרים סיניים שמציעים מוצר טכנולוגיה סביר (פחות או יותר) במחיר של ארוחת ערב זוגית, זה נראה שכבר ראינו את הכל, וקשה לדמיין משהו שבאמת יחדש או יפתיע – במיוחד בקטגוריית המכשירים המוזלים. עם כל זאת, כעת מגיעה לה אייסר ומציגה את ה-Iconia One A8 (דגם B1-850), אשר לא מציע שום יכולות פורצות דרך – ובכל זאת הצליח להקסים אותנו. הטאבלט הפלסטיקי הצבעוני הזה, שמיועד בראש ובראשונה לזאטוטי דור ה-Z ובנוי באופן קשיח בהתאם (ל…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by benor,

אני צריך המלצות ל- GPS טוב בטווח מחירים של 500 - 1000 ש"ח. איך ה- MIO C320 ?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by marselef,

שלום, התקציב הוא עד 1600 שח. מסך מעל 4 אינץ ומעבד שני ליבות... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  12. יש לי בבית את APEX DVX-811 נגן DVD MPEG4 ניסיתי לצרוב את קובץ השדרוג כקובץ תמונה על דיסק DVD-RW באמצעות התוכנה CDBurnerXP הכנסתי את הדיסק ל DVD וזה רשם CD unknown מה עושים?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  13. כן, אני יודע שהמכשירים שם הם "לא משהו" בלשון המעטה. אבל העסקה שלנו שם ואני חייב לבחור מכשיר משם. הדרישות (לפי סדר עדיפויות): 1. ספיקר/תמיכה בבלוטות' (או שניהם). 2. מצלמה שמישה (אני מתגייס בקרוב). 3. mp3, ששומעים בו טוב כספיקר, ואם אפשר שיהיה חיבור אוזניות. חובה, אבל חובה, שיהיה אפשר לגלוש ברשת (פייסבוק, מייל), ורצוי אופציה לmsn/icq. צריך לדבר עם קנדה המון בחצי השנה הקרובה, ואין לי ממש כסף לשלם את הוילה של מנכ"ל פלאפון. תודה עודד.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  14. האם מישהו מכיר תוכנה להעברת צלצולים מהמחשב למכשיר SAMSUNG U340???

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  15. כל מה שאתם צריכים לדעת על האייפון – וכמה דברים שלא העזתם לחלום שאתם יכולים לעשות איתו – כולם כאן, במדריך האייפון של mako דיגיטל! http://bit.ly/6FAJoq תהנו!

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  16. ככל שעוברות השנים יש ציפיה שכמות זיכרון הRAM יעלה ובמקום לעלות אני רואה הרבה מכשירים מכל מיני חברות למיניהם שמוצאים מכשירים עם 4GB במקום לעלות ליותר מ 6 או לפחות להשאיר על 6. אני מדבר על סמסונגים, שיאומים וכו'. כמעט ולא ראיתי אף אחד מדבר על זה שגלאקסי 21S לא יותר טוב מה S20 כמעט בכלום ויש פרמטרים שהוא פחות טוב ממנו. מה הולך כאן?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  17. Started by penny1,

שלום רב, אני עומד לרכוש סלולרי חדש בחברת פלאפון רציתי להתייעץ לגבי איזה מכשיר עדיף ה בc905 או הw995. קראתי פה המון המלצות על ה w995 אך במדרכי קניה רבים ה c905 מקבל ניקוד גבוה יותר ובנוסף הוא גם זול יותר. מה גם שמצויין שה w995 אינו עובד טוב עם גלישה בhtml. אשמח לשמוע את דעתכם

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  18. שלום אנשים, אבא שלי איבד את ה-H500 שלו (שגם ככה הייתה לא משהו ועשה קצת בעיות). הוא רוצה שאני אמליץ לו על מכשיר שיהיה כמה שיותר אמין, שיישב מאחורי האוזן (ולא עם גומי בתוך האוזן - מטעמי נוחות), ושיהיו לה כמה שפחות ניתוקים (ה-H500 התנתקה מדיי פעם וזה היה ממש מעצבן). מבחינת מחיר, 200 נראה לי כמו מחיר הגיוני לדבר הזה. קצת לפה או לשם אין בעיה אם יש משהו עדיף משמעותית. אגב, המכשיר הוא הנוקיה 6230i. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  19. אני מעוניין לרכוש מכשיר GPS עדיין לא החלטתי עם מחשב כף יד בתוכו או לא אבקש את המצלתכם למכשירים סדר גודל של 3000 ש"ח כמו כן אני מעוניין לקבל מידע מה עדיף רק GPS או משולב עם כף יד דבר הכרחי שיהיה בתוכו מפות של מערב אירופה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by J S Bach,

היי, ברשותי דור שני של סנסה קליפ. אני עדכנתי אותו כאשר היה עליו כ-2GB של מוסיקה ומאז, כאשר הנגן מחובר למחשב אני לא יכול לראות את הקבצים שעליו דרך המחשב, אבל אני כן יכול להקשיב להם דרך הנגן. איך אני יכול למחוק את הקבצים? [לא מצאתי דרך לפרמט אותו] בתודה מראש. עריכה: הבעיה נפתרה. אפשר למחוק/לנעול וכו'.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by huber,

שלום חברים. בימים האחרונים כשאני מתחבר לרשת WIFI כלשהי, הוא מתחבר אבל אין אינטרנט. בחיבור לרשת ה WIFI מקבל IP, רשום CONNECTED אבל רשום ליד NO INTERNET. הבעיה לא ב WIFI, מכיוון שפלאפון אחר וטבלט אחר כן מצליחים לקבל גישה לאינרטנט באותה רשת WIFI. הבעיה בוודאות במכשיר כי גם ברשתות WIFI אחרות ישנה את אותה התופעה. המכשיר הוא נקסוס 6 מעודכן לגירסת מערכת ההפעלה אחרונה (6.0.1) דברים שכבר ניסיתי: 1. העברת ה WIFI במכשיר ל OFF וחזרה ל ON. 2. מחיקת רשת ה WIFI וזיהוייה מחדש. 3. איתחול המכשיר. 4. הורדה של ישומיים שאמורים לסדר את ה WIFI במכשיר (FXR WiFi fix and rescue) הדבר האחרון שלא ניסיתי למיטב ידיעתי הוא איפוס המכשיר להגדרות יצרן - דבר שאעדיף לעשות כמוצא אחרון, אלא אם כ…

22. הייתי סגור על הw910i אבל בזאפ כולם העלו את המחיר, היו כמה חנויות של "קנייה חכמה" ב1520 והעלו ל1700 =\\ בכל מקרה, יש פלאפון אחר עם איכות רמקול טובה, זמן דיבור גבוה, ומצלמה לא כלכך חשוב.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by KRS1,

שלום לכולם. לפני יומיים קניתי את האייפוד 80 קלאסי החדש.. כאשר חיברתי אותו למחשב, הופיעה הודעה מהאייטיונס הנוכחי( גירסא 7.3) כי יש לעדכן את אותו לגירסת 7.5 הקיימת באתר החברה. על התוכנה הנוכחית קיים מאגר שירים גדול ומסונכרן... השאלה היא איך אני מעדכן את האייטיונס בצורה בטוחה כך שהתכנים ישמרו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  24. הי, לפני כמה ימים ביקשתי המלצה לפלאפון שישמש לגלישת ווי-פיי , GPS, קריאת PDF ושיעלה עד 1000 ש"ח. הומלץ לי על ה5800 של נוקיה אבל אחרי קריאת ביקורות עליו אני מחפש חלופה. אם אני מעלה את התקציב לבערך 1500 ש"ח יד שניה, האם יש משהו מומלץ יותר טוב מה5800?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  25. דגם ה-Black Shark 2 הופך למשוכלל אפילו יותר בזכות שבב הגיימינג החדש של קוואלקום לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.