עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש איזשהו מבצע הוא משהו שלוש חודשים חינם אבל לא היבנתי את המבצע הזה כמה הוא יעלה כול הסכום של המכשיר?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  2. Started by lamer4ever,

איכות קול בטריה שמחזיקה הרבה זמן ולפחות 4 GB זה כל מה שאני מחפש המחיר לא חשוב

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by NeverMore,

אבא שלי מצא את עצמו עם כמות מטורפת של מוזיקה שהוא צורב כדאי לשמוע ברכב. זה כבר הגיע למצב שעד שמוצאים את הדיסק הרצוי כבר מגיעים ליעד. הוא ביקש ממני למצוא לו נגן עם כמה שיותר נפח ושיהיה אפשר לחבר אותו למערכת של הרכב במינימום תקציב ועבודה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  4. האם ישנה דרך כלשהי (או באמצעות שידרוג גירסה או לא יודע מה) שאפשר יהיה לשמור משחקים על כרטיס הזיכרון במקום על הזיכרון של הפלאפון ?! בקושי יש לי 4 משחקים בלחץ וזה נמאס לעשות רוטציה כל פעם של מחיקת משחקים יש אפשרות כזאת ? או שכנראה זה יישאר החיסרון הכי גדול של הפלאפון הזה..

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by Or ei,

נגמר לי השלוש שנים של הפלאפון(X95) הקודם ואני רוצה להחליף. אני בחברת פלאפון , אני יודע שיש לה חרא מכשירים אבל זה מה יש ואני לא מתכוון לעבור (יש לי עסקה של שיחות ששום חברה אחרת לא תיתן לי אז ....) כמו שרשום בכותרת זה כרגע ה2 מכשירים הכי נורמלים שלה , למרות שיש גם את הסמסונג R500 אבל הוא בנוי בצורה גרועה שהרמקולים של הMP3 בפנים :s05: תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת כמה פרטים על הYP-P2 א. איך התמיכה שלו בעיברית? ב. במיקרה שאני קונה אותו עם העדכון "קוחשה" הישן איך אני משדרג? ג. לא שזה כל כך רציני אבל... יש לו רמקול? ד. הוא מנגן סרטים אל אוזניות בלו טוט'?(כמובן שאני מתכוון רק לסאונד...) ובכללי איך הוא? סתם ככה ממישהו שיצא לו להתרשם... נ.ב. מצטער על הכותרת הקודמת פעם הבאה אני אהיה יצירתי יותר..

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  7. Started by saar3,

הכותרת אומרת הכול

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by zeevfl,

ברשותי מחשב כף יד דגם - HPrx5940-. יחד עם תוכנת ניוט מדגם Tom TOM NAVIGATOR 6 -. כרטיס המחשב הינו בנפח 1.76 gb כעת יש לו נפח פנוי של 256 mb אני זקוק למפות של טומטום לצפון מזרח ארה"ב וכן אונטריו וקוויבק בקנדה. נא עצתכם. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  9. שבב הביניים מהדור החדש של מפתחת השבבים הטאיוואנית מופיע לראשונה במכשיר חכם מבית Gionee - בשביל להראות לנו האם הוא יכול להתחרות בכבוד ב-Snapdragon 630 לכתבה

10. שבב ה-Helio X20 החדיש של מפתחת השבבים עושה שרירים במאגר של מבחן ה-Geekbench הפופולרי שנת 2016 תהיה מעניינת מאוד בעולם המכשירים החכמים לא רק בשל המאבקים הסטנדרטיים בין היצרניות למיניהן, אלא גם בשל התחרות בין אסכולה שגורסת כי כל המרבה בליבות עיבוד רק משבח, לבין זו שמכוונת למספר מצומצם של ליבות עיבוד איכות ומתקדמות – במילים אחרות, תחרות בין Mediatek לקוואלקום ולאפל. אנחנו לא יודעים מי ינצח בהתמודדות, אך כבר עכשיו אפשר לראות שלשני הצדדים יש טיעונים לא רעים בכלל. את הביצועים הראשוניים של ה-Snapddragon 820 מרובע הליבות כבר ראינו, ועכשיו עולה גם תוצאה של שבב ה-Helio X20 בעל עשר הליבות של Mediatek אל המאגרשל מבחן הביצועים Geekbench – עם ציון של מעל ל-2,000 נקודות לליבה …

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by yonatan.mendelson,

בגוגל החליטו שלא למתוח את הפרידה מהמותג הישן, וסיימו את מכירתם של דגמי ה-Nexus 5X וה-Nexus 6P כבר עכשיו, כשנה בלבד אחרי שהושקו לכתבה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  12. דגם ה-Black Shark 2 הופך למשוכלל אפילו יותר בזכות שבב הגיימינג החדש של קוואלקום לכתבה

13. הגרסה המערבית של דגם ה-CC9 מבית החברה תתומחר ב-320 יורו לכתבה

14. Started by Sargon,

מה האפשרויות שלי מבחינת מכשיר שיוכל לשמש כמכונת משחקים ניידת? יש כל מיני טאבלטים שאפשר לחבר להם גם HDMI וגם GAMEPADS דרך הUSB. הכוונה שלי היא איזהוא מכשיר טאבלט או מובייל שאפר לחבר אותו לטלווזיה דרך HDMI ובמקביל לחבר לו אחד (או אוליי איפלו ארבעה) GAMEPADS דרך הUSB. מה האפשרויות שלי מהבחינה הזו? לא חייב אנדרויד... אבל גם באנדרויד לא כל המכשירים תומכים ב4 GAMEPADS וHDMI במקביל? או שכל מכשיר אנדרויד אפשר לחבר גם GMAEPADS וגם ל HDMI באמצעות מפצל?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  15. תיקנתם את האייפון החדש שלכם במעבדה פרטית כלשהי? יש סיכוי לא רע שעדכון תוכנה טרי יהפוך אותו ללבנה בלתי מתפקדת, והצרכנים ממש לא מרוצים מהעניין האם Error 53 יהיה כאב הראש החדש של אפל? התקלה הספציפית הזו הפכה למשמעותית הרבה יותר במסגרת עדכון תוכנה חדש במסגרת iOS 9 במכשירי האייפון, ויש מי שמצהירים כי יגישו תביעה ייצוגית נגד הענקית מקופרטינו בגללה. השגיאה המדוברת מגיעה ממכשירי אייפון עדכניים, הכוללים את חיישן ה-TouchID המובנה לטביעות אצבע, אשר תוקנו מחוץ לחנויות ונציגויות רשמיות של אפל. לכל סורק טביעות אצבע במכשירי האייפון יש מספר מזהה בלעדי וייחודי, ונראה כי עדכון חדש הפעיל מצב בו שינוי בלתי מתועד או מורשה של אותו מזהה (כלומר, החלפה של החיישן המובנה – בעיקר במסגרת תי…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  16. דגם הביניים של מותג השואבים הרובוטיים ILIFE מוצע כעת למכירה בעלות מוזלת לכתבה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  17. המופע של אפל לא הספיק לכם? גם השקות של סמארטפונים חדשים מבית גוגל ושם מכשירי Surface נוספים ממיקרוסופט מצפות לנו מעבר לפינה לכתבה

18. לפני כשבועיים מחיר הגלקסי S-3 היה סביבות ה- 1,900 שקלים. כעבור שבוע המחיר עלה לכ- 2,060 (לפי ZAP) ומאז בקושי ירד. מדוע היתה עליית מחירים בתקופה שדווקא ניתן לצפות לירידה? במיוחד עם התחלת המחירה של ה S4?.. ראיתי שהמחיר של הגלקסי 3 יורד ב150~ בחודש ורציתי לחכות עוד קצת ועכשיו המחיר עלה ומעניין אותי למה.. תודה

19. שלום חברים... עדכנתי גרסה ל4.0.4 של רשת פלאפון הכל הלך מצויין הסתיים אבל במסך הראשי תקוע לי חלק מאודות הטלפון ואין לי אפשרות למחוק להעביר או לעשות משהו אםזה...מישהו מכיר ת'בעיה ויודע איך להעיף מהמסך את זה הנה תמונה להמחשה מצורפת[ATTACH=CONFIG]3192[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by torrentspy,

אני מחפש נגן שעולה עד 200 דולר באמריקה לקנייה. קרוב משפחה שלי מביא לי אותו מאמריקה. אז אני צריך לדעת איזה נגן מתקדם בביצועים ושווה באמת להשקיע עליו עד 200 דולר אתם יודעים שיהיה חדש סאונד טוב אתם יודעים שיהיה איכותי. אני מבקש את עזרתכם בלתת לי שמות לנגנים טובים מה אתם הייתם קונים ב-200 דולר. תודה ואם אפשר תענו מהר!

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by irounet,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נגן של IRIVER, ראיתי שיש 2 סוגי נגנים, כאלה המבוססים על כונן קשיח וכאלה שמבוססים על זכרון פנימי, מה ההבדל אם בכלל קיים? דבר שני איזה דגם שלהם מומלץ לקניה, האם קיימת תמיכה בעברית? האם בניגוד ל IPOD יש אופציה להטענה חיצונית ולא רק דרך USB? ובכלל האם יש נגן, אפילו של חברה אחרת שמומלץ, אני גם אשמח לשמוע. טווח המחירים נע בין 300-600 שקל. רצוי שיוכל להציג תמונות/וידאו (לא חובה) תודה מראש לממליצים

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

יש לי N95 של אורנג בגירסה V12.0.013 19-06-07 rm-159 אני יודע שגרסה אחרת האני יתקין לתרום לביטול האחריות יש בחוץ גרסה 20 שחוסחת חשמל בסוללה משמעותי ואין 40 MB של תוכנות של אורנג וגם רק אפליקציות של s60 3rd ניתן להריץ והמימשק הגרפי על הפני בגירסה הזו אני מעונין בתוכנה שתגבה לי תגרסה שיש לי ושאני יוכל להחזיר אותה בכל מצב

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  23. שלום רב, ברצוני לרכוש מכשיר סלולרי מסוג SMASUNG F480, החברה הסלולרית שלי (סלקום לצורך העניין) נתנה לי הצעת מחיר של כ2,200 ש"ח. לעומתה, פניתי לחנות פרטית אשר ממוקמת בקניון על יד הבית והם הציעו לי לרכוש את אותו מכשיר בדיוק בכ1,500 ש"ח. הם כמובן דאגו ליידע אותי שהמכשיר מגיע עם כל האביזרים ועם אחריות יצרן וכי יספקו לי מכשיר חלופי במידת הצורך במקרה של תקלה במכשיר. ברצוני לדעת מה היתרונות והחסרונות ברכישת מכשיר בשתי הדרכים הנ"ל? בנוסף, ברצוני לדעת האם יש פה איזשהו קאטצ' (תרמית) הרי מדובר בהבדל של כ700 ש"ח. תודה רבה, יעקב

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  24. שלום אנשים, אבא שלי איבד את ה-H500 שלו (שגם ככה הייתה לא משהו ועשה קצת בעיות). הוא רוצה שאני אמליץ לו על מכשיר שיהיה כמה שיותר אמין, שיישב מאחורי האוזן (ולא עם גומי בתוך האוזן - מטעמי נוחות), ושיהיו לה כמה שפחות ניתוקים (ה-H500 התנתקה מדיי פעם וזה היה ממש מעצבן). מבחינת מחיר, 200 נראה לי כמו מחיר הגיוני לדבר הזה. קצת לפה או לשם אין בעיה אם יש משהו עדיף משמעותית. אגב, המכשיר הוא הנוקיה 6230i. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  25. הי, לפני כמה ימים ביקשתי המלצה לפלאפון שישמש לגלישת ווי-פיי , GPS, קריאת PDF ושיעלה עד 1000 ש"ח. הומלץ לי על ה5800 של נוקיה אבל אחרי קריאת ביקורות עליו אני מחפש חלופה. אם אני מעלה את התקציב לבערך 1500 ש"ח יד שניה, האם יש משהו מומלץ יותר טוב מה5800?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.