גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
עדכון: באתר venturebeat מספקים לנו עוד כמה פרטי מידע מעניינים על ה-Idol 4S – לטענתם, הוא יגיע עם תג מחיר נמוך מ-400 דולר (לא רע, בהתחשב בביצועים שאמור לספק שבב ה-Snapdragon 652) ועם אריזת פלסטיק ייחודית, אשר תתפקד גם כמשקפי מציאות מדומה עבור הסמארטפון בסגנון של ה-Gear VR, או ה-Google Cardboard. סוף סוף קופסה של מכשיר אלקטרוני שלא תרצו לזרוק לפח זה אולי לא מה שיהפוך את המכשיר להצלחה בינלאומית חסרת תקדים, אך זה בהחלט גימיק מקורי וחביב – בהנחה שזה באמת מה שיקרה. הכתבה המקורית: היצרנית הסינית TCL מכינה צמד יורשים מסקרן לסמארטפון ה-OneTouch Idol 3 המוצלח והמפתיע שלה זוכרים את ה-Idol 3? גם אם לא ובעיקר במידה וכן – יש לו יורש בדרך שבהחלט ר…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אירוע ההשקה של סמסונג מתקרב במהירות - וכמו בדרך כלל התחושה היא שההדלפות הנרחבות יקשו על חברת הענק להפתיע אותנו על הבמה הגדולה מתחת לאור הזרקורים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
נתונים עדכניים מצביעים על שליטה מוחלטת של החברה הקוריאנית בשוק, גם בתחום היקר וגם בתחום המוזל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי MIO P350, היום נתקלתי בבעיה מאוד רצינית, כשאני מחבר אותו למחשב עם חיבור הUSB הרגיל החיבור לא מצליח. אני מקבל הודעה מהWINDOWS: USB DEVICE NOT RECOGNIZED ניסיתי כל מה שאפשר לנסות, התקנתי דרייברים מחדש התקנתי את התוכנה מחדש וניסיתי גם במחשבים אחרים בבית שלי ועדיין יש את אותה ההודעה והחיבור לא מצליח. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הי אני צריך לקנות STREAMER לסלון לטלווזיה בגדול של 42" לפני כ חצי שנה מכרתי את ה ASUS TF101 ככה שיצא לי להתנסות ביכולות של מחשב לוח מבוסס אנדרואיד ולכן אינני מוצא היום סיבה לקנות מחשב STREAM יעודי שטאבלט יכול לעשות הכל בצורה זהה לחלוטין ולתת לי דרך הטלווזיה גישה לכל יישומי האנדרואיד - אני מוסיף שגם יש לנו שימוש באופן כללי גם לטאבלט בבית לכן יש מספר דברים חשובים לי שיהיה במכשיר מהירות מעבד כמה שיותר גבוהה (אני מניח שזה אחד מהפקטורים שמשפעים על היכולת הקרנה של סרטים ברזולוציה גבוה) USB שיאפשר לי לחבר הרדיסק ניד עם סרטים ומקלדת על חוטית תמיכה ברשת על חוטית מתקן N יציאת HDMI דברים כמו גודל\איכות מסך, זיכרון פנימי, BT וכדומה לא חשוב כמדומני בין הסלון שלי לחדר בו יהיה הנתב יהיה…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כל מה שאתם צריכים לדעת על האייפון – וכמה דברים שלא העזתם לחלום שאתם יכולים לעשות איתו – כולם כאן, במדריך האייפון של mako דיגיטל! http://bit.ly/6FAJoq תהנו!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מצטער, אבל בגלל דעה שלי (לגבי שייכות של הנושא), הגעתי למסקנה שכדי יותר להעביר את זה לפורום משחקים. תודה וסליחה. לילה טוב.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מצלמה זערורית שניתן לשלב בכל זוג משקפיים היא הדבר הגדול הבא עבור חובבי הרשתות החברתיות? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שאין יותר 100 מגה חינם לDATA חוץ מלE65. השאלה כמה עולה חבילה כיום ? תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם בבעלותי מכשיר IPAQ3850 לפני תקופה נתקע המכשיר והייתי חייב לבצע הארד ריסט, מאז התחילו הבעיות, לא מוכן לקבל את העברית בחזרה, לא מוכן לקבל את הדיסטנטור בחזרה אי אפשר להתקין עליו תוכנת ניווט חדשה עושה בעיות בסינכרון אי אפשר לעדכן את הווינדוס לעומת זאת התקנת נורטון קומנדר וזה בסד, הוא מקבל קבצי קול תמונות ווידאו אגב, יש לי דיסטנטור 3 ברשיון יכול להיות שזאת הבעיה עם התקנתה? האם אני חייב לקנות גירסה יותר חדשה? כמו כן יש לי IGO 2005 ברשיון אבל כשאני מתקין את הדיסטנטור , הכל מתנהל כמו שצריך אבל המחשב כף יד לא מזהה בסוף את הקובץ הפעלה של התוכנה, הוא אומר שחסרים קבצים או משהו ב IGO אני מנסה להפעיל את קובץ SETUP במחשב כף יד ועדייןם הוא טוען שחסרים קבצים או חלקים? למיש…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במכשיר חדש, ואני מתלבט בין הנוקיה 5630 מיוזיק אקספרס לסוני אריקסון W705 לפי מה שראיתי יש להם תכונות דומות פרט לזה שהסוני הוא סליידר.. רציתי לדעת אם יש לכם איזשהי המלצה, מה יותר עדיף, אולי אחד מהם לא כזה אמין פעם שמעתי משהו על זה שהסימביאן זו מערכת איטית ולא כדאי.. לא יודע עד כמה זה נכון, אבל אני יודע שהמכשיר הנוכחי שלי מאוד איטי וזה יהיה מבאס להיתקל בעוד אחד כזה.. אני קצת נוטה לכיוון הנוקיה בגלל שאני רגיל כבר לנוקיה.. אבל בכל זאת רוצה לשמוע את דעת המומחים כאן, תודה רבה :]
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לפי זאפ יש בעיקר את הMIOים, יש משהו מומלץ באיזור מחיר הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש ברשותי נגן IRiver H140 אשר התקנתי עליו כבר לפני הרבה זמן RockBox. הסיבה להתקנה היתה שעם RockBox המכשיר מתחבר הרבה יותר מהר ל-USB והרבה יותר קל לעבוד איתו כך בתור דיסק נייד. את המוסיקה אני עדיין מקשיב עם ה-Firmware הישן על ידי לחיצה על Record + Play שמעלה אותו. לפני שבוע פתאום בנסיון להעלות את ה-Firmware הישן זה נתקע על הכתובית "Starting Original Firmware" ולא עולה. הדרך היחידה לאפס את המכשיר זה לחכות שתגמר לו הסוללה. האם יש למישהו מושג איך אפשר לתקן את הנגן? אני אשמח אם מישהו יתן לי טיפ טוב כי אני קשור לנגן הזה מסיבות נוסטלגיות. עברתי איתו הרבה טיולים ולא מתאים לי לקנות נגן חדש שלא עומד ברמה של הישן והטוב.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מחפש נגן mp3, בנפח של לפחות 8 ג'יגה, עם מסך (יכול להיות גם מסך קטן - העיקר שניתן יהיה לראות את פרטי השירים, ולדפדפף בינהם), רצוי מאוד שתהיה תמיכה בפונטים בעברית, לא חובה וידאו רצוי רדיו (לא חובה) לא משנה לי אם הנגן יעלה 200 ש"ח, או 1,000 ש"ח, העיקר שהוא עונה על הצרכים שהגדרתי. (כמובן שעדיף זול יותר). חשבתי על iPod קלאסיק החדש, בנפח 80 ג'יגה, אבל שמעתי מכמה חברים שעדיף לקנות נגנים אחרים, ולא אייפוד, אלא iAudio, Creative וכו', אין לי מושג מדוע. לאור הנתונים הנ"ל, אשמח לקבל המלצה לנגן MP3. (אגב, יש לי אפשרות לרכוש את הנגן בארה"ב, אם זה משנה משהו). תודה !
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול בבקשה להביא לי קישור איך אפשר להתקין wm5 תודה רבהה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
דגם ה-Black Shark 2 הופך למשוכלל אפילו יותר בזכות שבב הגיימינג החדש של קוואלקום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים... עדכנתי גרסה ל4.0.4 של רשת פלאפון הכל הלך מצויין הסתיים אבל במסך הראשי תקוע לי חלק מאודות הטלפון ואין לי אפשרות למחוק להעביר או לעשות משהו אםזה...מישהו מכיר ת'בעיה ויודע איך להעיף מהמסך את זה הנה תמונה להמחשה מצורפת[ATTACH=CONFIG]3192[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שסביר להניח שהשאלה שאני מציג היא ממש בסיסית אבל ממש לא הצלחתי למצוא איך לבצע את זה. כשאני נכנס לאפליקציה של Youtube ובוחר בתפריט בצד שמאל "מעודפים" יש לי המון קליפים שהייתי רוצה להסיר משם (כנ"ל לגבי קליפים שנמצאים בפלייליסטים שיצרתי) אני לא מצליח להבין איך אני מסיר\מוחק את השירים מהמעודפים. הטאבלט שלי הוא בעברית. אשמח לעזרתכם האדיבה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לפעמים המחשב כף יד לא נותן לי להיכנס ל Messanger+מנהל אלחוטי-הוא רושם את השם של אחד משניהם במקום ההתחל לכמה שניות וזהו. אבל הוא לא יוצא לגמרי מהתוכנה כי היא נמצאת בתפריט של ההתחל. גיליתי שזה קורה רק אחרי שהמחשב לא יודע למה עושה לעצמו RESET. עשיתי כבר פעמיים Hard Reset וזה פתר את הבעיה, אבל זה חזר כל פעם אחרי 3 ימים בערך. תעזרו לי בבקשה, אני לא רוצה כל פעם לעשות Hard Reset
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום . רכשתי היום nexus 4 . מישום מה אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. בחברת אורנג נאמר לי שמבחינתם הכל בסדר. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון זול, שיהיה בו MP3 חזק עם אפשרות להרחבה... מצאתי את המוטורולה E770 וזה דור שלישי.. עכשיו יש לי כרטיס של דור 2, אז אני שואל אם אפשר לששים כרטיס של דור 2 במכשיר דור 3?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום חברים. בימים האחרונים כשאני מתחבר לרשת WIFI כלשהי, הוא מתחבר אבל אין אינטרנט. בחיבור לרשת ה WIFI מקבל IP, רשום CONNECTED אבל רשום ליד NO INTERNET. הבעיה לא ב WIFI, מכיוון שפלאפון אחר וטבלט אחר כן מצליחים לקבל גישה לאינרטנט באותה רשת WIFI. הבעיה בוודאות במכשיר כי גם ברשתות WIFI אחרות ישנה את אותה התופעה. המכשיר הוא נקסוס 6 מעודכן לגירסת מערכת ההפעלה אחרונה (6.0.1) דברים שכבר ניסיתי: 1. העברת ה WIFI במכשיר ל OFF וחזרה ל ON. 2. מחיקת רשת ה WIFI וזיהוייה מחדש. 3. איתחול המכשיר. 4. הורדה של ישומיים שאמורים לסדר את ה WIFI במכשיר (FXR WiFi fix and rescue) הדבר האחרון שלא ניסיתי למיטב ידיעתי הוא איפוס המכשיר להגדרות יצרן - דבר שאעדיף לעשות כמוצא אחרון, אלא אם כ…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! קניתי את הנגן הנל, חיברתי אותו למחשב, והעתקתי כמה אלבומים. עכשיו, בנגן כל האומנים פשוט מבולגנים, מפוזרים ולא מוצגים נכון השמות. למשל יש לי שם OPETH ןRHCP, והוא מפזר שירים של הפפרז בתיקיות של OPETH, עושה שמות מוזרים כמו OPETHCP וכו'. האם הנגן תקול? או שאני עושה משהו לא בסדר?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה על מעבדה שבה ניתן להתקין עברית על NOKIA N85 (כולל החלפת המקשים). עדיף באזור חיפה, אבל לא חובה. גם מלצות על מקומות שכדאי להמנע מהם, יתקבלו בשמחה. מישהו יודע אם אפשר לעשות זאת לבד?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, משהו יכול לעשות סדר בבלאגן ולהסביר מה הדרך הכי משתלמת להביא אייפון לארץ וכמה בערך זה עולה? אני יודע שבאנגליה זה סים פרי אבל ממש יקר,בארה"ב זה רק דרך AT&T ויש איזה קטע שרק אזרח ארה"ב יכול לחתום איתם על חוזה ואז לבטל. מאיפה כן אפשר להביא אייפון (4 נניח) במחיר המשתלם ביותר ואיך עושים זאת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-