עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מפתחת שבבי ה-Snapdragon מקווה לפרוץ קדימה בשוק הרכבים החכמים, בזמן שהיא מתכוננת למתקפה על הדור החדש של קישוריות הסלולר שלנו לכתבה

2. זה יכול להגיע אף ל-5 שניות! מישהו יודע משהו על זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  3. מצלמה זערורית שניתן לשלב בכל זוג משקפיים היא הדבר הגדול הבא עבור חובבי הרשתות החברתיות? לכתבה

4. שלום לכולם, יש ברשותי ipod משנת 2004 (click wheel, מסך שחור לבן, 16 gb) שניתן לי במתנה מחבר. החבר לא סיפק לי כבל usb אז קניתי כבל ג'נרי והטענתי אותו במחשב והמכשיר היה תקין לחלוטין והצלחתי להאזין למוזיקה של החבר שעוד נשארה בתוכו. התקנתי itunes וניסיתי לעדכן את הקושחה של ה-ipod באמצע העדכון (העדכון הורד למכשיר, המכשיר עשה אתחול) הופיע לי אייקון בצורת power adapter. מסתבר כי בדורות הישנים של ה-ipod שבהם נכלל גם המכשיר שלי התקנת העדכון שהורד למכשיר - אחרי האתחול חייבת להתבצע אך ורק כאשר המכשיר מחובר לחשמל דרך שקע חשמל -> usb power adapter -> כבל usb -> מכשיר ה-ipod. ולא דרך חיבור usb רגיל למחשב בגלל מדיניות דפוקה של apple בזמנו שנועדה להגן מפני אזילת החשמל בסוללת המכ…

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  5. יש לי HTC ONE החדש , ויש לו את האפשרות לשלוט על הטלויזיה הממיר והמערכת קולנוע , הכל עובד פיקס בשילוב של שלושתם , החסרון היחיד שיש רק ווליום של מכשיר אחד... אני מנסה גם לשלוט על השלט של המזגן אבל הוא כאילו לא מזהה את הלחיצה של הכפתור , יש הבדל בעינית?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  6. או שניתן לשים ע"י עדכון קושחה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  7. המופע של אפל לא הספיק לכם? גם השקות של סמארטפונים חדשים מבית גוגל ושם מכשירי Surface נוספים ממיקרוסופט מצפות לנו מעבר לפינה לכתבה

8. היי אני חושב לרכוש בקרוב archos 605 wifi. כידוע המכשיר מצריך מיני אביזרים על מנת לאפשר חלק מהיכולות שלו, הנמכרים בנפרד ובארץ, כך מסתבר, ממש אבל ממש לא בזול. לאחר עיון בפרטי האביזרים השונים, צד את עיני אביזר בשם Battery Docking Station. היכולות שהאביזר "מעניק" הן: - תוספת סוללה של עוד 50% מעבר לסוללה של הנגן, כפי שמשתמע מהשם... - יכולת הטענה ישירות משנאי (הטענה מהירה יותר ממה שמקבלים דרך ה-USB) - חיבור הנגן לטלוויזיה לצורך הצגת ווידאו (ללא אפשרות הקלטה) - USB Host לחיבור דיסקים קשיחים חיצוניים, קוראי כרטיסים, וכו' המחיר בארץ, באתר הרשמי של היבואן: 600 שקל. המחיר ב-Amazon: פחות מ-42 $. חשבתי להזמין מ-Amazon, דרך השירות mustop אם הבנתי נכון, אני צריך לספק ל-mustop קטגורי…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  9. אז ככה יש לי סנדיסק מיקרו 2 גיגה....ואני לא מצליח להפעיל את התוכנה של הU3 שלו בשביל להתקין עליו תוכנות וכו'....

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  10. זו לא הפעם הראשונה של אפל שהיא גורמת להאטה הזו במכשירים ישנים, ונדמה היה שפשע כזה לא יחזור לאחר שכבר חשפו אותם בעבר. אלא שלאשה יש זכרון מחיק כאשר מדובר במכשיר שיק. (אההה יצא לי חרוז) וכך יוצא הכסף מהארנק עכשיו בצורה שלא תוכננה ולא נצפתה לעבר מכשיר אנדרואידי חדש, בתקווה שזה לא יאכזב.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  11. Started by DUDEnamE,

יש לי שני מכשירים של סמסונג Blackjack 600I אני מעוניין למכור אותם הם משומשים מצבם סביר חדש עולה בערך 1800-2000 כמה לדעתכם שווה מכשיר כזה? משומש?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by Mosho,

שלום, רציתי לקבל מידע על מחשב כף היד הנ"ל. קניתי אותו בשביל GPS ואין לי ספק ביכולותיו המדהימות למחירו בתחום, אבל הייתי רוצה לדעת עליו יותר בתחומים האחרים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by TerraNX,

נגן בתקציב של 700-800 שקל. נפח זיכרון בסביבות ה-8-16GB שלא יהיה גדול או כבד מידי לריצות. אם יש מסך שאפשר לראות בו סרטים מידי פעם זה יהיה סבבה, אבל זה קצת סותר את זה שאני מחפש נגן לריצות. עם איכות סאונד טובה מאוד (כמובן). בהתחלה התעניינתי ב-iRiver E-100 אבל לאחר שקראתי תגובות של אנשים הבנתי שזה לא נגן מדהים, חיפשתי קצת בפורום והבנתי שה-COWON D2 נגן טוב, מה אתם חושבים על 2 נגנים אלו? יש למישהו עוד המלצות? תודה

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  14. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות נגן דיוידי נייד עם מסך, כמה שיותר טוב בתקציב הנתון. עדיפות למסך 9, אבל מסך 7 גם יהיה בסדר. מעדיף מחנות מוכרת. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום יש לי N73 ויש לו כרטיס זיכרון 1GB של SAN DISK השאלה שלי זה האם לשנות אותו לNTFS או להשאיר אותו על FAT ? אם זה לא שייך לפה אז להעביר לאן שצריך.. תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 14:39:55 הסתדרתי תודה..זה לא עובד

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by Oranili,

ג

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by torrentspy,

אני מחפש נגן שעולה עד 200 דולר באמריקה לקנייה. קרוב משפחה שלי מביא לי אותו מאמריקה. אז אני צריך לדעת איזה נגן מתקדם בביצועים ושווה באמת להשקיע עליו עד 200 דולר אתם יודעים שיהיה חדש סאונד טוב אתם יודעים שיהיה איכותי. אני מבקש את עזרתכם בלתת לי שמות לנגנים טובים מה אתם הייתם קונים ב-200 דולר. תודה ואם אפשר תענו מהר!

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  18. לא מזמן רכשתי את ה-samsung z500 והכיתוב של ה-il orange משגע אותי, הכיתוב נמצא במסך הראשי ואני לא מצליח להורידו. עשיתי חיפוש בפורום על הנושא הזה ולא מצאתי שם פיתרון לבעיה שלי, שלחתי את המילה "nicon" למספר 999 ונשלחה אלי הודעה בחזרה אבל ה-samsung z500 לא תומך בסוג הודעות כאלה. מישהו מכם יודע אולי איך אפשר להוריד את הכיתוב הזה במכשיר הסלולרי שלי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  19. האם מישהו מכיר תוכנה להעברת צלצולים מהמחשב למכשיר SAMSUNG U340???

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת כמה פרטים על הYP-P2 א. איך התמיכה שלו בעיברית? ב. במיקרה שאני קונה אותו עם העדכון "קוחשה" הישן איך אני משדרג? ג. לא שזה כל כך רציני אבל... יש לו רמקול? ד. הוא מנגן סרטים אל אוזניות בלו טוט'?(כמובן שאני מתכוון רק לסאונד...) ובכללי איך הוא? סתם ככה ממישהו שיצא לו להתרשם... נ.ב. מצטער על הכותרת הקודמת פעם הבאה אני אהיה יצירתי יותר..

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  21. Started by sonix123,

האם לדעתכם הנגן הזה שווה את הכסף http://zap.co.il/model.asp?model_id=676583 מאוד אהבתי אותו והוא נראה לי נגן טוב אפשר ביקורות עליו כי אני לא מוצא משהו אמין איזה תקלות ובאגים יש לנגן אם בכלל? והאם יש מוצר אחר בטווח מחירים הזה שיותר טוב מהA3 השימושים הם בעיקר סרטים וסרטונים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  22. בדגמים של נוקיה (לא היקרים) אם אתה מחפש באנשי קשר שם מסוים, כדי למצוא אותו אתה חייב להקליד את השם הראשון שהוא מופיע באנשי קשר, למשל אם יש לך שם יורם כהן, הוא יכול למצוא לך אותו רק אם רשמת יורם, אם תרשום כהן הוא לא ימצא. באיזה דגמים של טלפון (לא היקרים) יש אפשרות חיפוש באנשי קשר בין על ידי שם משפחה בין ע"י שם פרטי?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by vamp69,

שלום קניתי לא מזמן HTCone x ופתאום הוא עשה לי בעייה שהוא לא קולט שום סים הלכתי לחנות שמה עשו לי אתחול וזה עבד אך יש לי בעיה שהיא יחסית מינורית אך מאוד מרגיזה אותי אישית ואשמח אם תוכלו לעזור המסך גלילה שלו כאשר פירמטו עשה מין שיוני כזה והוא נראה ממש מעפן לא יודע איך הוא ישתנה הם לא יודעים איך השתנה ואין לי מושג איך לשנות אותו חזרה מישהו פה יכול לעזור לי אם זה?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  24. Started by שניצל,

שלום אני מחפש נרתיק עבור Zen V Plus שמתלבש על הזרוע (Armband), משהו כזה: http://us.creative.com/products/product.asp?category=13&subcategory=&product=15444 אבל מה: א. אין אותו בארץ. ב. הוא ממש יקר. מישהו יכול להמליץ על נרתיק דומה? לא ממש הצלחתי למצוא בזאפ.

25. שלום וברכה,משום מה חלק מהאפליקציות הישראליות אני לא רואה במרקט.למשל את "Ynet" אני רואה אך את "וואלה" אני לא רואה, זאת אומרת מן הסתם אני לא יכול להתקין.גם משום מה Google Maps אני לא רואה... יש לי מוטורולה DEFY ו-CM7.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים