עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כל מה שאתם צריכים לדעת על האייפון – וכמה דברים שלא העזתם לחלום שאתם יכולים לעשות איתו – כולם כאן, במדריך האייפון של mako דיגיטל! http://bit.ly/6FAJoq תהנו!

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  2. אני עוקב אחרי הרבה סלולרים , הרבה זמן לא ראיתי הזהרה ומבחן גרוע כל כך שפשוט מזהירים לא לקנות http://www.cnet.com/products/htc-desire-520/ ועוד לחברה HTC שזכתה השנה בפיתוח סלולר הטוב של השנה

3. מצלמה זערורית שניתן לשלב בכל זוג משקפיים היא הדבר הגדול הבא עבור חובבי הרשתות החברתיות? לכתבה

4. תודה.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by alonkl,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=582372 אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה, היה משהו יותר טוב בתקציב?

6. Started by Or ei,

נגמר לי השלוש שנים של הפלאפון(X95) הקודם ואני רוצה להחליף. אני בחברת פלאפון , אני יודע שיש לה חרא מכשירים אבל זה מה יש ואני לא מתכוון לעבור (יש לי עסקה של שיחות ששום חברה אחרת לא תיתן לי אז ....) כמו שרשום בכותרת זה כרגע ה2 מכשירים הכי נורמלים שלה , למרות שיש גם את הסמסונג R500 אבל הוא בנוי בצורה גרועה שהרמקולים של הMP3 בפנים :s05: תודה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by KRS1,

שלום לכולם. לפני יומיים קניתי את האייפוד 80 קלאסי החדש.. כאשר חיברתי אותו למחשב, הופיעה הודעה מהאייטיונס הנוכחי( גירסא 7.3) כי יש לעדכן את אותו לגירסת 7.5 הקיימת באתר החברה. על התוכנה הנוכחית קיים מאגר שירים גדול ומסונכרן... השאלה היא איך אני מעדכן את האייטיונס בצורה בטוחה כך שהתכנים ישמרו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by roeesnir,

אני רוצה לפרק את השבב של הרשת האלחוטית מ- Nokia 5800? השבב מולחם או שאפשר לפרק אותו בקלות? אם אפשר לנטרל אותו איכשהוא, זה גם בסדר.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by Mosho,

שלום, רציתי לקבל מידע על מחשב כף היד הנ"ל. קניתי אותו בשביל GPS ואין לי ספק ביכולותיו המדהימות למחירו בתחום, אבל הייתי רוצה לדעת עליו יותר בתחומים האחרים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  10. דגם ה-Black Shark 2 הופך למשוכלל אפילו יותר בזכות שבב הגיימינג החדש של קוואלקום לכתבה

11. כותרת! או אם משיהו יכול להפנות אותי לפורום מסויים?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by י ו ל י 1,

שלום, גיליתי שבגלקסי החדשים (8 ומעלה) אי אפשר להקליט שיחות לשני הכוונים. המליצו לי לקנות שיאומי NOTE 7 כדי שהפונקציה הזו תעבוד כמו שצריך. שאלתי בחנות סלולר, והמוכר אמר שהשיאומי מגיע עם אנדרואיד 8.1 אבל אמרו גם שיכול להיות מצב שעדכון עתידי של גרסת אנדרואיד יכול לחסום לי את אפשרות ההקלטה לשני כוונים. האם זה נכון? האם חסימת כוון הקלטה קשור לגרסת אנדרואיד? אשמח לתובנות והסברים ממבינים בעניין. תודה.

13. Started by Eran Halevi,

האם במכשיר גוגל פיקסל 3a יש מקום לבין כפול?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום יש לי N73 ויש לו כרטיס זיכרון 1GB של SAN DISK השאלה שלי זה האם לשנות אותו לNTFS או להשאיר אותו על FAT ? אם זה לא שייך לפה אז להעביר לאן שצריך.. תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 14:39:55 הסתדרתי תודה..זה לא עובד

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by mz155,

יש איזושהי דרך שהאייפוד יקרא עברית..? לא יודשע אם זה משנה אבל האייפוד נקנה בארה"ב.. תודה mz155

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  16. יש לי בבית את APEX DVX-811 נגן DVD MPEG4 ניסיתי לצרוב את קובץ השדרוג כקובץ תמונה על דיסק DVD-RW באמצעות התוכנה CDBurnerXP הכנסתי את הדיסק ל DVD וזה רשם CD unknown מה עושים?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  17. עדכון: באתר venturebeat מספקים לנו עוד כמה פרטי מידע מעניינים על ה-Idol 4S – לטענתם, הוא יגיע עם תג מחיר נמוך מ-400 דולר (לא רע, בהתחשב בביצועים שאמור לספק שבב ה-Snapdragon 652) ועם אריזת פלסטיק ייחודית, אשר תתפקד גם כמשקפי מציאות מדומה עבור הסמארטפון בסגנון של ה-Gear VR, או ה-Google Cardboard. סוף סוף קופסה של מכשיר אלקטרוני שלא תרצו לזרוק לפח זה אולי לא מה שיהפוך את המכשיר להצלחה בינלאומית חסרת תקדים, אך זה בהחלט גימיק מקורי וחביב – בהנחה שזה באמת מה שיקרה. הכתבה המקורית: היצרנית הסינית TCL מכינה צמד יורשים מסקרן לסמארטפון ה-OneTouch Idol 3 המוצלח והמפתיע שלה זוכרים את ה-Idol 3? גם אם לא ובעיקר במידה וכן – יש לו יורש בדרך שבהחלט ר…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by elibadra2,

שלום . רכשתי היום nexus 4 . מישום מה אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. בחברת אורנג נאמר לי שמבחינתם הכל בסדר. יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by 8-Ball,

יש לי MIO P350, היום נתקלתי בבעיה מאוד רצינית, כשאני מחבר אותו למחשב עם חיבור הUSB הרגיל החיבור לא מצליח. אני מקבל הודעה מהWINDOWS: USB DEVICE NOT RECOGNIZED ניסיתי כל מה שאפשר לנסות, התקנתי דרייברים מחדש התקנתי את התוכנה מחדש וניסיתי גם במחשבים אחרים בבית שלי ועדיין יש את אותה ההודעה והחיבור לא מצליח. למישהו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by swg,

מצטער, אבל בגלל דעה שלי (לגבי שייכות של הנושא), הגעתי למסקנה שכדי יותר להעביר את זה לפורום משחקים. תודה וסליחה. לילה טוב.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  21. כרגע יש לי את ה- Nokia 6120 ומתחיל להמאס לי ממנו. הסוללה נגמרת יחסית מהר, הוא מאוד עדין ושברירי ואיכות השמיעה והקליטה שלו לא טובה. אני לא מחפש מכשיר עם תכונות מיוחדות, מצדי שיהיה כמה שיותר פשוט. - אני רוצה מכשיר עם לחצנים ולא עם מסך מגע. - חשוב לי שהסוללה שלו תהיה חזקה, ותחזיק ליותר מ 2-3 ימים. - ממשק נוח תודה.

22. Started by dj shay 30010,

יש לי N95 של אורנג בגירסה V12.0.013 19-06-07 rm-159 אני יודע שגרסה אחרת האני יתקין לתרום לביטול האחריות יש בחוץ גרסה 20 שחוסחת חשמל בסוללה משמעותי ואין 40 MB של תוכנות של אורנג וגם רק אפליקציות של s60 3rd ניתן להריץ והמימשק הגרפי על הפני בגירסה הזו אני מעונין בתוכנה שתגבה לי תגרסה שיש לי ושאני יוכל להחזיר אותה בכל מצב

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  23. Started by huber,

שלום חברים. בימים האחרונים כשאני מתחבר לרשת WIFI כלשהי, הוא מתחבר אבל אין אינטרנט. בחיבור לרשת ה WIFI מקבל IP, רשום CONNECTED אבל רשום ליד NO INTERNET. הבעיה לא ב WIFI, מכיוון שפלאפון אחר וטבלט אחר כן מצליחים לקבל גישה לאינרטנט באותה רשת WIFI. הבעיה בוודאות במכשיר כי גם ברשתות WIFI אחרות ישנה את אותה התופעה. המכשיר הוא נקסוס 6 מעודכן לגירסת מערכת ההפעלה אחרונה (6.0.1) דברים שכבר ניסיתי: 1. העברת ה WIFI במכשיר ל OFF וחזרה ל ON. 2. מחיקת רשת ה WIFI וזיהוייה מחדש. 3. איתחול המכשיר. 4. הורדה של ישומיים שאמורים לסדר את ה WIFI במכשיר (FXR WiFi fix and rescue) הדבר האחרון שלא ניסיתי למיטב ידיעתי הוא איפוס המכשיר להגדרות יצרן - דבר שאעדיף לעשות כמוצא אחרון, אלא אם כ…

24. שלום אנשים, רציתי לקבל המלצה לטאבלט מבוסס אנדרואיד בתג מחיר של 400$ לכל היותר. [הולך להירכש בחו"ל] אני מחפש טאבלט עם מסך בגודל 9-10 אינצ' [פלוס מינוס גודל של מסך אייפאד]. אין לי דרישות מיוחדות ממנו פרט לכך שיעשה את העבודה - יספק חווית שימוש חלקה ככל שניתן, יכיל מצלמה קדמית לשיחות וכו' אין צורך בקישורית 3G, רק WIFI. תודה מראש לכל הממליצים!

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by Moo,

אני מעוניין שכל אלבום שאני מעביר למכשיר הוא יציג את COVER שלו. חלק מהדיסקים שהעברתי זה כן מציג את ה COVER, וחלקם לא. מישהו יכול להסביר לי איך אני אמור להוסיף את ה COVER? תודה...

• 5 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.