גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום לחבר שלי יש טלפון מדגם NOKIA N73 והוא רוצה לעלות אליו קובץ וידיו והוא אמר לי שאם הוא מעלה קובץ ודיו כמו שהוא הוא לא עובד.... בקיצור אם תוכלו להסביר לי אך לעלות קבצי ודיו לNOKIA N73 זה יעזור לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי כרטיס זיכרון ל-סמסונג Z-500 שלי בקיבולת מסוג 1GB ומסוג microSD והכנסתי אותו לחור של הזיכרון כמו שתריך אבל אני לא רואה שום שינוי מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
קמפיין Indiegogo לכיסוי שיחזיר את שקע האוזניות האנלוגי אשר נעלם באייפונים החדשים צובר תאוצה ברשת לכתבה
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אזניית בלוטות' לסלולארי שלי ואני לא יודע מה כדאי. חשבתי על שני דגמים: Plantronics Voyager 510 Jabra BT500 אשמח אם תאמרו לי מה דעתכם ומה הכי כדאי (ואם יש משהו אחר טוב יותר אז אשמח לשמוע)
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מפתחת השבבים האמריקאית ממשיכה לשדרג את ההיצע שלה בשוק הבינוני-גבוה, שכבר היום יש לו מעט מאוד מתחרים אמיתיים בתחום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
- 1 follower
-
-
חלק מיכולות הצילום של ה-Pixel 4 מהשנה שעברה, שבב עיבוד מודרני וזכרונות בנפח ראוי - הסמארטפון החדש מבית גוגל מרגיש כמו צעד בכיוון הנכון שיתאים כנראה בעיקר לאלו שמתגעגעים למסכים קטנים יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מצלמה זערורית שניתן לשלב בכל זוג משקפיים היא הדבר הגדול הבא עבור חובבי הרשתות החברתיות? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מכשיר ניווט GPS לרכב שכולל גם דיבורית בלוטות, אני מעוניין לשלם עד 700 שח. המכשיר היחידי שמצאתי עד כה במחיר מתאים אם תכונות טובות: MIO MOOV 360 אשמח להמצלות להסברים, תודה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי, ברשותי דור שני של סנסה קליפ. אני עדכנתי אותו כאשר היה עליו כ-2GB של מוסיקה ומאז, כאשר הנגן מחובר למחשב אני לא יכול לראות את הקבצים שעליו דרך המחשב, אבל אני כן יכול להקשיב להם דרך הנגן. איך אני יכול למחוק את הקבצים? [לא מצאתי דרך לפרמט אותו] בתודה מראש. עריכה: הבעיה נפתרה. אפשר למחוק/לנעול וכו'.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
ננוסיס (Nanosys), חברת ננו-טכנולוגיה, מפאלו אלטו, קליפורניה, טוענת כי פיתחה שיטה להכפלת נפח הזיכרון בזכרונות מסוג פלאש. לטכנלוגיה המהפכנית קוראים self-assembled metal nanocrystals.. להמשך הכתבה: http://www.solicko.com/?p=60 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=582372 אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה, היה משהו יותר טוב בתקציב?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים קניתי את האייפוד 80 קלאסי החדש.. כאשר חיברתי אותו למחשב, הופיעה הודעה מהאייטיונס הנוכחי( גירסא 7.3) כי יש לעדכן את אותו לגירסת 7.5 הקיימת באתר החברה. על התוכנה הנוכחית קיים מאגר שירים גדול ומסונכרן... השאלה היא איך אני מעדכן את האייטיונס בצורה בטוחה כך שהתכנים ישמרו. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי יש לי כר כמה שנים נגן MP3 של IRIVER H320 נגן מעולה רק לצערי בזמן האחרון הסוללה סובלת מאפקט הזיכרון ובקושי עובדת. בגלל שאני לא יכול לרכוש באינטרנט נישאר לי רק לקנות סוללה חדשה דרך באג שיעשו את זה תמורת 450 שח או משהו כזה וזה הרבה לדעתי. או שיש אפשרות לקנות באיזה חנות סולאן או משהו סוללה ולהרכיב אותה בעצמי. הסולאן האלו לא ניראים לי אמינים. בקיצור אני לא יודע מה לעשות וחשבתי כבר על נגן חדש וכעת יש לי רעיון לקנות נגן של ARCHOS ואני די אוהב את כל הנגנים שלהם (רק חבל שבשביל להקליט מהטלויזיה נידרש לקנות תחנת עגינה מעפנה) הנגנים לדעתי כולם טובים אבל יקרים. בכל אופן אני טס בחודש הבא להולנד וראיתי שמוכרים אותו בדיוטי פרי אך לצערי לא רשום שם מחירים. כך גם אני לא יודע איפה לחפש מ…
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת מכשיר שמיועד לרופא - צריך שיהיה לו מסך איכותי בגודל טוב אבל שהגודל הכללי של המכשיר יהיה קטן - בכל זאת צריך להסתובב איתו בביה''ח... , שיריץ ווינדוס ( צריך להפעיל כל מני תוכנות כמו קריאה של ספרים רפואיים , תמונות x-ray וכו'... ) , אינטרנט , שיהיה מספיק מקום אחסון לתוכנות ומידע רפואי ... מחיר כרגע לא רלונטי ( לפחות עד שאני אבין מה המצב בשוק ... ). כנראה אקנה בחו''ל ... אני ממש לא מעודכן בתחום הזה , אז אני אשמח לכל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש סלולרי קשוח אך לא גדול וכבד , עם בטריה שתספיק לאורך זמן ,gps טוב ,מצלמה סבירה (לא צריך הרבה מצלמות ) וזכרון סביר , עד עכשיו הסתדרתי עם סמסונג S4, כך שהצרכים שלי לא בשמיים . הגעתי לAGM שיש להם כמה דגמים וה A8 מבחינת מחיר נשמע סביר . ההזמנה להבנתי מסין ,אין לי נסיון עם זה , האם אני עומד להסתבך עם המכס ? מה אומרים מביני העניין כאן בפורום על החברה והדגם הזה לאור הצרכים שאני מציג ? https://shop.agmmobile.com/ תודה חברים
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אין גישה דרך התפריט הגדרות - תצוגה - לשונית רקע, שום דבר לא זז שם... מצאתי, הכי פשוט בעולם, בתפריט תמונות בוחרים רקע ובתפריט שלו עושים קבע כרקע (: אגב, עוד מישהו עם A2 או בכלל נגני COWON\IAUDIO שם לב שהנגן מתיחס הרבה יותר יפה לבעלי KBPS נורמלי כמו 128 192 320 ופחות למוזרים כמו 221 197 148 וכולי???.. תודה רבה (:
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Nokia 8 אולי מרגיש כמו מוצר דגל מהקצה העליון, אך נראה כי לבעלת המותג יש תוכניות גם לגירסה נוספת, מוגדלת ומשכוללת אפילו יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שהתקנתי את התוכנה והעידכון של הסנסה אני לוחץ על הקובץ בעיברית והוא אומר לי את זה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן,בזמן האחרון חסכתי קצת והגעתי לסכום של 3200 שקל בחודש וחצי... אני בן 16 ואני מתחיל להתענייין באייפון החדש (3G) בעיקרון ממה שקראתי בכתבה הקודמת הוא פלאפון גרוע ולפי מה שנאמר הוא לא שווה ת'כסף עכשיו,בעיקרון אני לא אחד שכל היום חופר על הטלפון,אני מצלם אולי פה ושם...המון המון אבל המון עם הנגן של הפלאפון,יש'לי N73 וכל היום הוא מחובר אצלי לאוזניות שירים סירטונים והכל אינטרנט יהיה חשוב לי כי בשלי אין WI-FI וחוצמזה אני לא כ"כ משתמש בכל האפליקציות של הפלא חשוב לי שהוא יראה טוב,ואייפון ממש נראה מצויין,הוא מגניב עם מסך מגע והכל,אבל זה שווה ת'כסף? האם הייתם ממליצים לקנות אותו,או שהייתם יכולים להמליץ על פלאפון מסוגנן כמו אייפון ובעל תכונות טובות יותר באותו הסכום?? תודה לכ…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום יש לי N73 ויש לו כרטיס זיכרון 1GB של SAN DISK השאלה שלי זה האם לשנות אותו לNTFS או להשאיר אותו על FAT ? אם זה לא שייך לפה אז להעביר לאן שצריך.. תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 14:39:55 הסתדרתי תודה..זה לא עובד
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
בואו להכיר את היצירות הטובות ביותר של ארץ הקודש שאותם ניתן לקבל במכשיר האנדרואיד או ה-iOS שלכם כבר עכשיו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שבב ה-Helio X20 החדיש של מפתחת השבבים עושה שרירים במאגר של מבחן ה-Geekbench הפופולרי שנת 2016 תהיה מעניינת מאוד בעולם המכשירים החכמים לא רק בשל המאבקים הסטנדרטיים בין היצרניות למיניהן, אלא גם בשל התחרות בין אסכולה שגורסת כי כל המרבה בליבות עיבוד רק משבח, לבין זו שמכוונת למספר מצומצם של ליבות עיבוד איכות ומתקדמות – במילים אחרות, תחרות בין Mediatek לקוואלקום ולאפל. אנחנו לא יודעים מי ינצח בהתמודדות, אך כבר עכשיו אפשר לראות שלשני הצדדים יש טיעונים לא רעים בכלל. את הביצועים הראשוניים של ה-Snapddragon 820 מרובע הליבות כבר ראינו, ועכשיו עולה גם תוצאה של שבב ה-Helio X20 בעל עשר הליבות של Mediatek אל המאגרשל מבחן הביצועים Geekbench – עם ציון של מעל ל-2,000 נקודות לליבה …
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-