גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה! רציתי לשאול האם מישהו מפה התנסה בשעון חכם של חברת גרמין דגם vivoactive4 או של חברת fossil דגם gen5 אני מברר דווקא על דגמים אלו כי אני רוצה שעון שיכול לעבוד לבד - ללא כל סינכרון עם הסמארטפון, בעיקר אני צריך אותו בשביל כמה אפליקציות מוזיקה, כך שאין לי צורך בשיחות ושאר הדברים חוץ ממוזיקה אשמח תגובה יעקב
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר במכשיר CDMA מארה"ב, המשווק על ידי Sprint. מישהו מכיר מכשירים נוספים מאותה הסדרה? האם מכשיר כלשהו מהסדרה שלו שווק פעם בארץ?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הכירו את סמארטפון ה-Nokia 8 החדש והחדיש, עם מצלמה שמחזירה את שיתוף הפעולה עם Zeiss וטכנולוגיית אודיו תלת-מימדי מרחבי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי HP TOUCHPAD עם דואל בוט WEBOS ואנדרואיד הייתי ב WEBOS ונשאלתי אם לבצע עידכון למערכת ועניתי בחיוב לאחר העידכון נעלם מהמסך הדואל בוט ועולה רק מערכת ההפעלה WEBOS אשמח לעזרה איך להחזיר את האנדרואיד
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה שתאפשר לעשות פשוט העתק-הדבק למכשיר של חבר שלי, שכן אני ממש לא רוצה להסתבך עם אייטונס וכל הקטע של יצירת הפרופיל מה שמצריך אותי לגבות את כל האייפוד שלו במחשב שלי וזה לא מקובל עלי : כמובן שהמטרה היא להעתיק קבצים [וידאו ליתר דיוק] ושהנגן גם יזהה אותם ויפעיל אותם ולא ישמש ככונן חיצוני בלבד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מפתחת שבבי ה-Snapdragon מקווה לפרוץ קדימה בשוק הרכבים החכמים, בזמן שהיא מתכוננת למתקפה על הדור החדש של קישוריות הסלולר שלנו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכוולם!! אני צריכה ייעוץ-להתלבטות שנמשכת כבר חודשיים! אז ככה: אני עכשיו רוצה לקנות מחשב נייד +סמארטפון.. השאלה כזאת- איזה סמארטפון לקנות? האם להשקיע ולקנות גלקסי 2 או אפילו 3? או להסתפק באנדרואידים הפשוטים נגיד gio? ההתלבטות היא האם שווה להשקיע את המחיר המטורף של המכשירים החדשים,שבעצם כבר מגיע למחיר של לפטופ,כשאני גם קונה מחשב? מה שחשוב לי בעיקר במכשיר- וואטסאפפ, וואייז, יכולת גלישה סבירה לאתרים שימושיים(רכבת,אוטובוס,כאלוו..) זמן סוללה-שלא יכבה אחרי שנייה..ושלא יתקע כל שניה!! להשקיע או לא? ד"א-אם הולכים על מכשיר משוכלל-מה אתם אומרים על האקספריה החדש-שמעתי שמועות שהוא טוב אפילו יותר מהגלקסי אבל לא מוערך בארץ ולכן המחיר שלו סביר. עזרה!! תודה!
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
המכשיר עם אנדרויד 2.3.3 ורום cm7 הורדתי משחקים כמו gangsta, quake, asphalt 5 שאלה משחקים שדורשים בהתחלה שאתה נכנס אליהם להוריד מהאינטרנט את התוכן של המשחק משהו כזה, אחרי שזה מסיים להוריד ואני מנסה להיכנס בכולם קוראת אותה תופעה: מופיע המסך הראשוני של חברת המשחק ואז זה יוצא מהמשחק לתפריט הראשי של הפלאפון. למישהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כל מה שאתם צריכים לדעת על האייפון – וכמה דברים שלא העזתם לחלום שאתם יכולים לעשות איתו – כולם כאן, במדריך האייפון של mako דיגיטל! http://bit.ly/6FAJoq תהנו!
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה- Nokia 6120 ומתחיל להמאס לי ממנו. הסוללה נגמרת יחסית מהר, הוא מאוד עדין ושברירי ואיכות השמיעה והקליטה שלו לא טובה. אני לא מחפש מכשיר עם תכונות מיוחדות, מצדי שיהיה כמה שיותר פשוט. - אני רוצה מכשיר עם לחצנים ולא עם מסך מגע. - חשוב לי שהסוללה שלו תהיה חזקה, ותחזיק ליותר מ 2-3 ימים. - ממשק נוח תודה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מכשיר GPS עדיין לא החלטתי עם מחשב כף יד בתוכו או לא אבקש את המצלתכם למכשירים סדר גודל של 3000 ש"ח כמו כן אני מעוניין לקבל מידע מה עדיף רק GPS או משולב עם כף יד דבר הכרחי שיהיה בתוכו מפות של מערב אירופה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי נגן לריצות אבל לא יודע לאיפה לצרף אותו. האם יש חנות שמוכרים בה סרטים לחלק יד עליון בשביל לצרף נגנים שמה? כרגע אני רואה סרט נגד זיעה ששמים על שורש כף יד אבל יותר טוב בשבילי זה נניח אותו דבר אבל ששמים על חלק עליון של יד.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
חבר שלי מחר מקבל פלאפון חדש ומביא לי את הישן שלו(לא יודע איזה דגמים אלה אבל זה גם לא ממש משנה בשאלה הזו) המכשיר שהוא יביא לי יהיה בלי סים רק מכשיר עצמו איך אני מסדר לו מספר או ביגטוק? ואני רוצה לעשות דרך אורנ'ג כמה זה אמור לעלות לעשות סים או מה שרק לא צריך בבקשה עזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
באופן כללי, מה התשובה שעולה בדעתכם לשאלה הנ"ל בהנחה שהמחיר של ה-sp5 הוא כשני שליש ממחיר ה- mio. דחוף - זקוק לעצות היום לפני החלטה על רכישה.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכם, הוריי טסים לגרמניה ואני רוצה שהם יביאו לי טלפון נייד, אז ככה קודם כל אשמח לשמות של חנויות ואתרי אינטרנט של חנויות בברלין, בנוסף אשמח שתציעו לי מחליף ראוי לנוקיה E65 שלי בתקציב של 400 אירו בערך. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מכשיר סללולר זול לקנות לאבא שלי. חשבתי על משהו בסגנון Nokia 105... דרישות למכשיר: תומך בעברית לא טאצ' מכיר עד 200 ש"ח אשמח לקבל המלצות וקישורים לחנויות. אין בעיה להזמין מחו"ל.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בס"ד מה המצב חג שמח ישלי בעייה באיפוד אני אחרי פירמוט של המחשב והתקנתי מחדש את האיטונס החדש. עכשיו המחשב לא קורא לי טוב את האיפוד ככונן רק לשניה זה מראה לי את הקבצים שיש לי שם ואז זה מעלים אותם ואני לאיכול ליצור לא תיקיה לא לעביר קובץ לא כלום לאיפוד. וגם באייטונס אני לא יכול לעשות שם כלום הוא מזהה אותו אבל אני לא יכול לעביר שירים ולא לשנות הגדרות של האיפוד. ובאיפוד ברוך הקב"ה אין שום בעייה הוא מריץ את השירים והכול . תודה רבה לעוזרים וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היורש הרוחני העדכני של משפחת ה-Xperia Z Compact יוצג בקרוב - בתור ברכה לכל מי שעדיין מעוניינים במסכים קטנים כמה שיותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שבב הביניים מהדור החדש של מפתחת השבבים הטאיוואנית מופיע לראשונה במכשיר חכם מבית Gionee - בשביל להראות לנו האם הוא יכול להתחרות בכבוד ב-Snapdragon 630 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת אם זה באמת עובד... ואם כן אז זה באמת סטריאו? כניראה לבעלי איי פון בעיקר...
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
שלום, מישהו יודע איך ניתן להתקין משחקים חינמיים מהרשת שהורדתי לZ370?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום יש לי N73 ויש לו כרטיס זיכרון 1GB של SAN DISK השאלה שלי זה האם לשנות אותו לNTFS או להשאיר אותו על FAT ? אם זה לא שייך לפה אז להעביר לאן שצריך.. תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 14:39:55 הסתדרתי תודה..זה לא עובד
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי בבית את APEX DVX-811 נגן DVD MPEG4 ניסיתי לצרוב את קובץ השדרוג כקובץ תמונה על דיסק DVD-RW באמצעות התוכנה CDBurnerXP הכנסתי את הדיסק ל DVD וזה רשם CD unknown מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לא לקנות מח.י אלקטרוניקה ומוטורולה ! לפני כשלושה חודשים רכשתי מכשיר סלולארי מסוג מוטורולה Defy Plus דרך אתר וואלה מחברת ח.י אלקטרוניקה. לאחר כחודש המכשיר התחיל להתקע כל הזמן (בלי שיהיו פתוחות אפליקציות בזכרון), ובנוסף כשניסיתי להשתמש בו בכרטיס סים של חברה אחרת הוא לא הסכים לקבלו והיה עמוס בגאד'טים של אורנג'. במסגרת האחריות פניתי לחברת מוטורולה (סניף בחלוצי התעשייה, חיפה) והפקדתי את המכשיר במעבדתם לצורך תיקון. נאלצתי להמתין כחודש ועשרה ימים (!!) עד לקבלתו חזרה בעודם טוענים שאין ביכולתם לתקן את המכשיר ועל כן אקבל מכשיר מסוג שונה ו“משופץ”. לגבי תקופת האחריות הם הגיבו שתוותר לי ייתרת האחריות מהמכשיר הקודם. בלית ברירה לקחתי את המכשיר המשופץ. לדאבוני גיליתי שהמכשיר שקיבלתי …
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-