עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום אשמח לקבל המלצה לנגן וידאו הדרישות שיקרא את כל סוגי הסרטים ושלא אצטרך להתעסק עם המרות, מדובר בסרטי DIVX ו-XVID איכות שמיעה טובה באוזניות (אין צורך ברמקולים) מסך עד 5 אינטש יתרון : יציאת TV OUT מחיר עד 300-400 ש"ח אפשר גם ביד 2 תודה מראש, אביעד

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  2. בהעתקת קבצים לנגן הוינדוס שולח לי הודעת CONFIRM STREAM LOSS, מי האשם? עריכה: מה הולך איתי ככה פותח תארדים בלי לבדוק קודם? ממש בושה... טוב נו, אני אאשים את השעה... זאת השעה!! לילה טוב (:

3. זה בשביל האקספריה M5 שלי, אני צריך MICRO SD אני רוצה לצלם וידאו ותמונות וגם לאחסן שם שירים. אני מחפש קלאס 10 לפחות אבל יש ים של מוצרים ואני לא יודע איפה להתחיל. איזון בין מחיר לגודל? או ששווה כבר לקנות 256GB וזהו? ואיזה מהם? ואיפה? ואני גם רוצה מטען טורבו מקורי לפחות 2a וסוללה גדולה, כדי לצאת עם כל זה לצילומים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by EasyPooper,

שלום, ברשותי IPOD מהדגם שצויין בכותרת. לאחרונה קרה לו משהו, האייפוד מנסה להדלק, מופיע הלוגו של אפל על גבי רקע שחור ושומעים את ההארד דיסק מסתובב ואז צליל הסיבוב ניקתע והמסך ניכבה. ניסיתי לעשות RESET וDISK MODE והעלתי חרס, אותה פעולה כל הזמן. השארתי את האייפוד יומיים ללא מקור חשמל, רואים את הסמל שהסוללה חלשה. כאשר אני טוען את האייפוד אחרי 10 דקות שוב מתחיל להופיע הלוגו של אפל והאייפוד נכבה... המחשב לא מרגיש את האייפוד

5. הנציגה הרשמית של היצרנית הסינית מנחיתה את מוצר הדגל מסוף השנה שעברה בשוק המקומי - במקביל להכרזה על גרסת ה-5G שלו בתערוכת MWC 2019 לכתבה

6. היבואנית הרשמית של שיאומי בארץ מבצעת השקה רשמית למכשיר הדגל המתקדם - במחיר מפתיע לחיוב לעומת זה שפגשנו בהשקה האירופאית לכתבה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  7. Started by vamp69,

שלום קניתי לא מזמן HTCone x ופתאום הוא עשה לי בעייה שהוא לא קולט שום סים הלכתי לחנות שמה עשו לי אתחול וזה עבד אך יש לי בעיה שהיא יחסית מינורית אך מאוד מרגיזה אותי אישית ואשמח אם תוכלו לעזור המסך גלילה שלו כאשר פירמטו עשה מין שיוני כזה והוא נראה ממש מעפן לא יודע איך הוא ישתנה הם לא יודעים איך השתנה ואין לי מושג איך לשנות אותו חזרה מישהו פה יכול לעזור לי אם זה?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  8. Started by sheff2k1,

הבנתי ש"הקרינה של דור שלישי חזקה יותר", אבל לא מובן לי אם מדובר רק בקרינה שנפלטת בזמן שיחות וידאו ושאר השירותים של דור שלישי, או שהיא חזקה יותר גם בשיחות רגילות? מישהו כאן מספיק מבין בזה כדי לענות בוודאות?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  9. Started by kikkler,

אני מחפש נגן בתקציב עד 300 ש"ח. אם אפשר בלי תמונות ובטח בלי וידאו, עם רדיו (שאפשר לכוון) איכותי, בעיקר חשיבות לאמינות ופשטות ממשק. יכול להיות 512 או 1g. עברית תהיה נחמדה אבל לא חובה תודה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by shablull,

שלום אני מחפש נגן MP3 עד מחיר 300 ש"ח , האם יש לכם המלצות לנגן טוב , עדיפות לנגן עם נפח מקסימלי (הנגן מיועד לאדם שנוסע לטיול בחול)

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  11. Started by shloosh,

אני בעצמי מתעסק הרבה עם סלולרים אבל אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאת אז אני פונה לאנשים שפה שאולי מבינים.... הV3I שלי עובד מצוין חוץ מדבר אחר קטן שהמסך הפנימי והחיצוני שלו פתאום לא דולק... אפשר להתקשר ויש סאונד הכל נורמלי רק המסך החיצוני והפנימי פתאום לא עובדים. למישהו יש רעיון??? ואם לא אז כמה לדעתכם יעלה תיקון...?? תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by ran07,

אני יודע שיש את חיבור רדיו חיצוני כזה אבל זה סתם יקר ומרגיז

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by Itaylasman,

אהלן, אני מחפש נגן MP3 עם נפח של מינימום 8GB . חשוב שהוא יהיה עם איכות שמע מעולה ואין צורך גדול להראות סרטים. חשבתי על זן של קריאטיב או אייפוד, העניין הוא שהייתי רוצה שתהיה תמיכה בעברית... אשמח לקבל הצעות או הערות.... תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  14. הי לכולם לפי ויקיפדיה, Android 6 הושקה כבר ב-05-10-2015, כלומר לפני 45 יום https://en.wikipedia.org/wiki/Android_Marshmallow למרות זאת, כשמחפשים סמארטפונים עם גרסא 6 לקנייה, לא ממש נתקלים בהם.. האם גם עם גרסאות קודמות היה כזה עיכוב בין תאריך ההשקה לתאריך הזמינות של מכשירים? הערה: אני מסתכל על אתרים בסין, כגון geekbuying, banggood וכו'.. יש המון מכשירים בגרסא 5.1, אבל לא נתקלתי אפילו באחד עם 6 מקווה שמישהו יודע

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by DUDEnamE,

יש לי שני מכשירים של סמסונג Blackjack 600I אני מעוניין למכור אותם הם משומשים מצבם סביר חדש עולה בערך 1800-2000 כמה לדעתכם שווה מכשיר כזה? משומש?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by TerraNX,

נגן בתקציב של 700-800 שקל. נפח זיכרון בסביבות ה-8-16GB שלא יהיה גדול או כבד מידי לריצות. אם יש מסך שאפשר לראות בו סרטים מידי פעם זה יהיה סבבה, אבל זה קצת סותר את זה שאני מחפש נגן לריצות. עם איכות סאונד טובה מאוד (כמובן). בהתחלה התעניינתי ב-iRiver E-100 אבל לאחר שקראתי תגובות של אנשים הבנתי שזה לא נגן מדהים, חיפשתי קצת בפורום והבנתי שה-COWON D2 נגן טוב, מה אתם חושבים על 2 נגנים אלו? יש למישהו עוד המלצות? תודה

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  17. שלום בעבר הרחוק ההיתי מתמצא בכל הטכלונוגיות ומה טוב ומה לא טוב עכשיו אני בצבא ואני לא מעדכן בכלום בנושא המחשבים ובמחשבי כף בפרט... אשמח להמלצה למחשב כף יד איכותי וטוב עד 1500 שקלים כמה דברים חובה שאני צריך: GPS -שלא יקרטע ויהיה מדויק תוכנת GPS- לא הכי משנה לי שיהיה בו מובנה תוכנה,אבל לוודא שיש אפשרות להתקין עליו IGO8 מערכת הפעלה-לא מעודכן מה הכי טוב היום ומה לא -אתם תחליטו בשבילי אבל שתיהיה גמישה יחסית עם אפשרות לאימייל זמין ,אופייס,דפדפן נורמלי, והתקנת תוכנות למינהם מהירות-הפריט הכי חשוב,שלא יקרטע ויפעל חלק אאאם זהו נראה לי *חשוב לציין שהמחשב כף יד מיועד ל"איש עסקים" שהיכולת להיות מעודכן -היא החשובה ** תודה מראש אלירן

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  18. אין גישה דרך התפריט הגדרות - תצוגה - לשונית רקע, שום דבר לא זז שם... מצאתי, הכי פשוט בעולם, בתפריט תמונות בוחרים רקע ובתפריט שלו עושים קבע כרקע (: אגב, עוד מישהו עם A2 או בכלל נגני COWON\IAUDIO שם לב שהנגן מתיחס הרבה יותר יפה לבעלי KBPS נורמלי כמו 128 192 320 ופחות למוזרים כמו 221 197 148 וכולי???.. תודה רבה (:

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  19. התבצעה הפעלת עיברית באייפוד טאץ', במחשב אחר שהוא לא המחשב שלי, וזאת בגלל בעיית חומרה שהתעוררה אצלי, ושלא איפשרה לבצעה בו. עכשיו, לאחר שאני מתחבר לאיטונס, איני יכול לבצע העברת שירים ו/או סרטים (שירים הצלחתי....) לאייפוד, תוך כדי קבלת הודעה שאני צריך לבצע ריסרט למכשיר ולהתקין שוב הכול מחדש. האם יש למישהו רעיון איך אפשר לפתור זאת ללא התקנה מחדש?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by ziv124,

יש דרך כלשהי לראות טלוויזיה ב psp? יש לי אנטנה.. אבל אני מנסה לחשוב על דרך לראות בpsp טלוויזיה ולא דרך האינטרנט.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  21. Started by Vidati,

התקנתי את הBETA של הנגן (2.50) הכול טוב ויפה רק שאני לא מוצא משחקים לשים במכשיר כי הכול זה באינטרנט ואין הורדות... עזרה משהו?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by J0n1,

אני צריך הצעה לאוזניות אלחוטיות BT, לא משהו יקר, אבל שיהיה איכותי כמה שאפשר. והאם יש דגם שהוא אלחוטי אבל אפשר לחבר לו גם כבל?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  23. שלום לכולם, יש ברשותי ipod משנת 2004 (click wheel, מסך שחור לבן, 16 gb) שניתן לי במתנה מחבר. החבר לא סיפק לי כבל usb אז קניתי כבל ג'נרי והטענתי אותו במחשב והמכשיר היה תקין לחלוטין והצלחתי להאזין למוזיקה של החבר שעוד נשארה בתוכו. התקנתי itunes וניסיתי לעדכן את הקושחה של ה-ipod באמצע העדכון (העדכון הורד למכשיר, המכשיר עשה אתחול) הופיע לי אייקון בצורת power adapter. מסתבר כי בדורות הישנים של ה-ipod שבהם נכלל גם המכשיר שלי התקנת העדכון שהורד למכשיר - אחרי האתחול חייבת להתבצע אך ורק כאשר המכשיר מחובר לחשמל דרך שקע חשמל -> usb power adapter -> כבל usb -> מכשיר ה-ipod. ולא דרך חיבור usb רגיל למחשב בגלל מדיניות דפוקה של apple בזמנו שנועדה להגן מפני אזילת החשמל בסוללת המכ…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  24. Started by Nirro,

מה יותר מהיר, ה- Intel XScale 416MHz שמגיע ב- Asus A696, או ה- Samsung 400MHz שמגיע ב- Mio P560 ? תודה, ניר.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  25. Started by Jeka90,

מישהו יכול להמיר לי בבקשה את קובץ הוידאו המצורף לאיזשהו פורמט אחר כדי שאני שאוכל לצפות בו בפלאפון שלי (K800I)? http://www.f2h.co.il/295013 תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.