גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מחפש נגן שיהיה איכותי , עמיד , סאונד טוב ואם יהיה בו גם ווידאו זה יכול להיות נחמד , מדובר על נפח של נניח 8 ג'יגה, ושיהיה מבוסס זיכרון פלאש. חשבתי על הנגן Sandisk Sansa Fuze 8GB. שעולה 380 ש"ח. http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=8417 דבר ראשון אשמח לשמוע עם הוא ממולץ או שיש משהו עדיף. מה שכן ראיתי שצריך להוריד לו עידכון לעיברית , ולפי מה שאני זוכר מהסאנסה שיש לאחותי הe260 אם אני לא טועה , אז העידכון ביעקר עשה נזק למכשיר , השאלה אם גם בפיוז העידכון עושה צרות , או שאפשר לסמוך עליו..? [br]פורסם בתאריך: 9.12.2009 בשעה 23:13:51 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי את הנגן כבר הרבה זמן האם יש כבר עידכון חומרה שתומך עברית ואם כן איך אני משיג אותו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות נגן דיוידי נייד עם מסך, כמה שיותר טוב בתקציב הנתון. עדיפות למסך 9, אבל מסך 7 גם יהיה בסדר. מעדיף מחנות מוכרת. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
-
האם הנגן של SanDisc ה- Sansa E280 תומך בפלאש או שיש עדכון למכשיר כדי שהוא יתמוך? אם כן אז אבקש לקבל יותר פירוט לגבי הדרך להפעלת הקבצים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אם למישהו פה יש אותו, אני צריך לדעת כמה זמן הוא מחזיק למוזיקה כי אם זה 7 שעות וידאו לא הגיוני שיהיה 10 למוזיקה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני בעליו הגאה של מכשיר ARCHOS AV500. מכשיר מעולה בן 4 שנים כבר. הגיע הזמן להחליף אותו לדור החדש (נפח יותר גדול, HDMI, רזולציה יותר טובה וכו'). מישהו קנה את המכשיר? מישהו התנסה בו? הייתי שמח לשמוע כל דבר לגביו מאחר ובפורמים בחו"ל, לפני שדרוג הקושחה האחרון אמרו שהוא מלא באגים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את ה-samsung z500 והכיתוב של ה-il orange משגע אותי, הכיתוב נמצא במסך הראשי ואני לא מצליח להורידו. עשיתי חיפוש בפורום על הנושא הזה ולא מצאתי שם פיתרון לבעיה שלי, שלחתי את המילה "nicon" למספר 999 ונשלחה אלי הודעה בחזרה אבל ה-samsung z500 לא תומך בסוג הודעות כאלה. מישהו מכם יודע אולי איך אפשר להוריד את הכיתוב הזה במכשיר הסלולרי שלי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
היי חברים! אני רוצה להחליף את המכשיר לאחד מאלה שבכותרת Sony Ericsson K810I או Samsung SGH-U900 מה אתם אומרים יותר טוב? תודה רבה חברים!
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש מכשיר שדומה לDVD נייד פיזית..סתומרת עם מסך גדול יחסית ושתהיה בו אופציה של זיכרון פנימי או כניסה של USB עם העדפה לזיכרון פנימי שאפשר להרחיב יש כזה דבר בכלל בנמצא? התקציב הוא עד 1000 ש"ח תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לצד דגמי ה-Mi 10 היוקרתיים והיקרים - מדינות אירופה קיבלו גם את דגם ה-Mi 10 Lite המסקרן עם שבב Snapdragon 765G וסוללה נדיבה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
- 1 follower
-
-
לא מפחדים ממכשיר חכם שדורש שתי ידיים על מנת לתפעל אותו? אחד מהטובים והמשתלמים בקטגוריה מוצע כעת במחיר נאה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
תקציב: לא בעיה מכשיר א' להשוואה: IPHONE5 מכשיר ב' להשוואה: SGS2 מכשיר ג- IPHONE 4 מקור רכישה: פלאפון מפעילה סלולריפלאפון . פיצ'רים חשובים: משחקים ואפליקיציוווווווות זה הדבר הכי הכי הכי הכי חשוב אני מתלבט אם לחכות ל5 כי אני רוצה לדעת אם ההבדלים יהיו עד כדי כך גדולים .... יש הבדל ממש ממש ממש גדול בי SGS2 לאייפון? אבל לאפל יש כפול אפליקצית...
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי נגן לריצות אבל לא יודע לאיפה לצרף אותו. האם יש חנות שמוכרים בה סרטים לחלק יד עליון בשביל לצרף נגנים שמה? כרגע אני רואה סרט נגד זיעה ששמים על שורש כף יד אבל יותר טוב בשבילי זה נניח אותו דבר אבל ששמים על חלק עליון של יד.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מכשיר סללולר זול לקנות לאבא שלי. חשבתי על משהו בסגנון Nokia 105... דרישות למכשיר: תומך בעברית לא טאצ' מכיר עד 200 ש"ח אשמח לקבל המלצות וקישורים לחנויות. אין בעיה להזמין מחו"ל.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי,אני מתעניין במכשיר ומעוניין לדעת,מאחר שקיים במכשיר תמיכה ב HD, האם הוא תומך בקבצי MKV? אני יכול להעביר קבצים כאלו מהמחשב למכשיר ולנגן אותם? צריך תוכנה מיוחדת לזה?אפשר בלי תוכנה? איך העניין עובד?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, התקציב הוא עד 1600 שח. מסך מעל 4 אינץ ומעבד שני ליבות... יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבטת בין sony xperia arc s לבין samsung galaxy ace 2. אשמח לשמוע את דעתכם על המכשירים הללו. המכשיר ייקנה בארצות הברית, תקציב 300$. במידה ויש לכם מכשירים אחרים בסגנון - אשמח לשמוע המלצות גם. חשוב מאוד - אפשרות להפוך את הממשק לעברית ולהתקין מקלדת בעברית (האם במכשירים שציינתי יש אפשרות?)! תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך אני שם THEMES, SKINS , תוכנות ומשחקים ב- MOTOROLA Z6M ? זה אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הייתי סגור על הw910i אבל בזאפ כולם העלו את המחיר, היו כמה חנויות של "קנייה חכמה" ב1520 והעלו ל1700 =\\ בכל מקרה, יש פלאפון אחר עם איכות רמקול טובה, זמן דיבור גבוה, ומצלמה לא כלכך חשוב.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי אותו לא מזמן וגיליתי שסלקום דחפו קיצור מציק של כוכב ברקע לבן לאינטרנט ואיך לעזעזל אני מעיף אותו???!!! וגם מה המיגבלה של מיניפלאש (בגודל הקובץ)? הטלפון תומך ב Widgets אי אני ליוצר לו אחד משלי?? מישהוא יודע איך אני מסיר את האיקון של המפעילה??? ואיך אני מקטיין את השעון מחליף אותו לדיגיטלי וכו??? בתודה רז
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה באמת עובד... ואם כן אז זה באמת סטריאו? כניראה לבעלי איי פון בעיקר...
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות psp אך בגלל שלל הגירסאות והחבילות שיש באתר zap אני לא יודע מה עדיף. בגדול אני רוצה שהקונסולה תהיה בעלת יכולת העלת משחקים דרך כרטיס הזכרון , אז אם משהו יוכל לשלוח לי לינקים זה מאוד יעזור לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-