גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
חשוב - מצלמה איכותית מאוד, סוללה חזקה, משחקים באיכות טובה, ממשק נוח, כפתורים בעיברית, קרינה נמוכה לא חשוב - אינטרנט, GPS, מצלמה קידמית לשיחות וידאו, מוזיקה, סרטונים ורדיו. איזה הכי כדאי לי מבין כל המכשירים האלו: (חוץ מ N95) http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/Price/ תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
משום מה אני מחבר את את הכבל לDOK וטלפון לא מזהה לי אותו כאילו לא חיברתי לו כלום משהו יודע אולי זה קשור לגירסה של המכשיר שהיא 2.3.5 עם רוט או שאולי יש הגדרה שצריך לעשות לפני תודה!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמחפש GPS אשאלה שלי היא אם כדאי לו לקנות מחשב כף יד ושם שיתקין תוכנה ואז תהיה לו עוד אפשרות לשימוש במכשיר (אינטרנט, מוסיקה, סרטים) החבר לא כל כך מבין במחשבים אז אולי ההצעה שלי לא טובה בשבילו לכן אני צריך את עזרתכם: השימוש העיקרי הוא ניווט. מה יותר נוח מבחינת גודל מסך, נוחות שימוש, שמיעת הוראות, תוכנה ומחיר האם יש יתרון משמעותי לGPS או ששווה בכמעט אותו מחיר לקבל גם יכולות של PC? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
כמו שיש את IPSF וכדומה שמוקדשים לאייפונים, האם יש אתרים\קהילות המוקדשות לסימביאנים ומתמחות בהן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המכשיר כף יד MIO 350 ואני מחפש לו נרתיק. השאלה מה עדיף אלומיניום או סיליקון ואם אפשר אתר מדוייק לדגם שאתם ממליצים עליו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הענקית הקוריאנית מתכננת לשדרג את ההיצע של בתחום האודיו, המציאות המדומה והאמצעים החכמים הלבישים לצד דיווח כספי חיובי מאוד לרבעון הראשון של שנת 2016 אשר הצליח להפתיע את רוב האנליסטים והמשקיעים, אנחנו מקבלים בימים אלו מידע ראשון על כמה מהמוצרים החדשים שנמצאים בקנה של סמסונג, וככל הנראה ייחשפו באופן כלשהו במהלך החודשים הקרובים. צמד מוצרים ראשון שנחשף יחדיו כמה תמונות מודלפות כולל אוזניות כפתור אלחוטיות לגמרי במימדים קומפקטיים יחסית – ואת צמיד ה-Gear Fit 2 החכם. האוזניות המדוברות עונות לשם לשם IconX ומצטרפות אל מספר מוצרים אלחוטיים דומים שכבר הגיעו לשוק מחברות צנועות יותר. הן יהיו עמידות במים ואבק, יציעו כארבע שעות של עבודה בשילוב עם קופסת נשיאה שתכלול סו…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישו יודע כמה עולה הn97 באירופה(נראלי ירדתי מהאייפון)?? ??? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום יש לי אייפון 4G שיש לי בעיית מיקרופון בזמן דיבור בשיחה, אך שאני מקליט אז אין בעיה, אפילו החלפתי את המיקרופון בחדש וזה עדיין לא פתר לי את הבעיה. עשיתי RESTORE והבעיה עדיין נשארה, יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות בשביל לפתור אותה? ואני מדגיש זה קורא רק בשיחות.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 איכותי, מתלבט בעיקר בין creative zen vision M ipod video zune על מה ללכת? אגב.. אני נוטה לקריאטיב
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
כדי להעביר סרטונים לפלאפון אני צריך להמיר אותם עם תוכנה מיוחדת או שאני יכול פשוט להעביר והם יפעלו בפלאפון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בהעתקת קבצים לנגן הוינדוס שולח לי הודעת CONFIRM STREAM LOSS, מי האשם? עריכה: מה הולך איתי ככה פותח תארדים בלי לבדוק קודם? ממש בושה... טוב נו, אני אאשים את השעה... זאת השעה!! לילה טוב (:
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כול האפליקציות שעל המכשיר שלי קורסות 1 אחרי השניה . המערכת והאפליקציות מעודכנות . יש פתרונות/רעיונות מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קוואלקום מאשרת סוף סוף את התדרים בהם יפעל שבב ה-64 ביט מתומן הליבות המתקדם שלה, שינסה לכבוש את השוק במהלך החודשים הקרובים לכתבה: http://hwzone.co.il/snapdragon-810-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95-%d7%94%d7%aa%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7/
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז הנגן שיש לי מת אחרי 4 שנים מסוג Iaudio g3 הסיבה שאהבתי אותו כל כך הוא שהיה מספיק לי לזמן ניגון של 45 שעות ברצף וזה הדבר העיקרי שאני מחפש בנגן עדיפות לנפח זיכרון גדול (מעל 10gb) אין צורך בתמיכה עברית, בסרטים או כל דבר אחר רק שיהייה זמן ניגון ארוך, ובעדיפות לסוללות רגילות ולא הנטענות האלו שיש ב אייפודים למינהם. שתיהייה איכות טובה + יבוא עם אוזניות איכותיות ושיהייה נוח לספורט (בעיקר לריצות ארוכות) וגם לא ידפק מזה...
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
חשוב שתהייה מצלמה באיכות טובה שמצלמת גם וידאו ושתוכל להקליט במשך הרבה זמן עיצוב מועדף זה צדפה,לא צריך MP3 ודברים מיוחדים,רק רשימת אנשי קשר נוחה מאוד וכמה שיותר קרינה נמוכה,וסוללה שמחזיקה מעמד
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, ברשותי IPOD מהדגם שצויין בכותרת. לאחרונה קרה לו משהו, האייפוד מנסה להדלק, מופיע הלוגו של אפל על גבי רקע שחור ושומעים את ההארד דיסק מסתובב ואז צליל הסיבוב ניקתע והמסך ניכבה. ניסיתי לעשות RESET וDISK MODE והעלתי חרס, אותה פעולה כל הזמן. השארתי את האייפוד יומיים ללא מקור חשמל, רואים את הסמל שהסוללה חלשה. כאשר אני טוען את האייפוד אחרי 10 דקות שוב מתחיל להופיע הלוגו של אפל והאייפוד נכבה... המחשב לא מרגיש את האייפוד
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אחותי גיבלה במתנה את הנגן הזה: איך מטעינים אותו? היא אומרת שחיברה אותו למחשב לאזיה 12-18שעות וזה פשוט לא הטעין אותו? אולי צריך לכבות את המחשב או משהוא כזה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן MP3 עד מחיר 300 ש"ח , האם יש לכם המלצות לנגן טוב , עדיפות לנגן עם נפח מקסימלי (הנגן מיועד לאדם שנוסע לטיול בחול)
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
למבינים שמבינכם בבקשה אם תוכלו לעזור לי איזה פלאפון יותר איכותי מכל ההיבטים מבין שני הדדגמים אשמח לחוות דעת יותר מלהגיד לי את השם אלא למה תודה הנה שני הדגמים: http://catalog.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Samsung/samsung_galaxy_android/ http://catalog.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Nokia/nokia_n97/ בבקשה אם תוכלו להכנס עכשיו אודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מתי לדעתכם הוט תכנס לשוק הסלולרי כפי שזה נראה עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם בשרותי אייפון 8gig 3G, הורדתי כמה themes מהאינטרנט במחשב כקבצי זיפ וראר ואני לא יודע איך מעבירים אותם לאייפון. אשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מה האפשרויות שלי מבחינת מכשיר שיוכל לשמש כמכונת משחקים ניידת? יש כל מיני טאבלטים שאפשר לחבר להם גם HDMI וגם GAMEPADS דרך הUSB. הכוונה שלי היא איזהוא מכשיר טאבלט או מובייל שאפר לחבר אותו לטלווזיה דרך HDMI ובמקביל לחבר לו אחד (או אוליי איפלו ארבעה) GAMEPADS דרך הUSB. מה האפשרויות שלי מהבחינה הזו? לא חייב אנדרויד... אבל גם באנדרויד לא כל המכשירים תומכים ב4 GAMEPADS וHDMI במקביל? או שכל מכשיר אנדרויד אפשר לחבר גם GMAEPADS וגם ל HDMI באמצעות מפצל?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
דיווח טרי מהרשתות החברתיות בסין מתיימר לספק לנו תמונת מצב מלאה אודות הסמארטפונים אשר יבוססו על השבב העוצמתי ביותר של חברת קוואלקום עד היום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר סלולר של Samsung לא משהו יקר מידי, גג עד אלף שקל. המכשיר הוא לאבא שלי אז חשוב לי שהמסך יהיה גדול, בשביל תוכנות הניווט, אם יש עוד משהו שאתם ממליצים שחשוב אז אני אשמח לשמוע הצעות על איזה מכשיר כדאי לי ללכת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אם מסדרים בתקייה של הנגן במחשב את השירים לפי תיקיות, אפשרי לראות את התיקיות כמו שסודרו במחשב בנגן עצמו?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-