גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אכשתי לאמא שלי את המכשיר הנ"ל חוץ מדבר אחד, היא רוצה שעון במסך מלא על ה מיני-תצוגה החיצונית ושיהיה קריא (גם במחיר הדלקה רציפה של המסך) מישהו יודע איך לעשות את זה? מכיר אפליקציה חינמית/בתשלום? כל דבר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם.., אני חדש כאן.. אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה, וידאו ותמונות.. עכשיו ראיתי שני דברים בבאג שדי מצאו חן בעיני.. 1. Ipod Touch 8GB הדור השני 2. מבוסס זיכרון פנימי iAudio/Cowon O2 16GB עכשיו שניהם עולים 1,199 ¤. - המחיר שאותו אני מוכן להוציא.., לא אגורה יותר. עכשיו השאלה שלי מה יותר טוב ומה יותר איכותי או נוח לשימוש, אני לא מדבר על יופי!!.. בעיקרון בשניהם מסך מגע, באייפוד הזיכרון יותר נמוך ומסך יותר קטן.., אבל יש בו אינטרנט ומשחקים (-שאני לא יודע מה האיכות שלהם ועד כמה הם יהיו בשימוש). בקיצור על מה אתם ממליצים מבין השתיים, או שאם אתם מכירים משהו יותר טוב באותה סביבת מחירים גם עם מסך מגע. אז על מה אתם ממליצים, מה אתם הייתם קונים?.. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מתי לדעתכם הוט תכנס לשוק הסלולרי כפי שזה נראה עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
הסמארטפון החדש של היצרנית הטאיוואנית מציע הרבה מהמאפיינים היותר חיוביים של ה-One A9, בשילוב עם סוללה מעט יותר מכובדת ומחיר קצת יותר ראוי אחרי ה-One A9 בעל הפוטנציאל אך גם בעל תג המחיר המוגזם במיוחד, HTC משיקה רשמית (בסין) סמארטפון חדש נוסף העונה לשם One X9, ולצערנו לא עוצמתי ומתקדם כפי שציירו אותו השמועות המוקדמות – אך עדיין מסקרן למדי. בדומה ל-Galaxy A9 של סמסונג (שהושק גם הוא רשמית בסין ממש היום, אגב), גם ה-One X9 מרגיש כמו חלק מקטגוריה חדשה, אשר משלבת עיצוב איכותי ומאפייני 'פרימיום' מסויימים עם אלמנטים ששייכים לשוק הביניים, ובתג מחיר אשר מנסה למצוא את דרך המלך בין הקטגוריות האלו. מדובר כאן על מכשיר עם מסך 5.5 אינץ' מבוסס פאנל IPS ברזולוציה של FullHD, יחד עם ש…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה Media Monkey כדי לעדכן את כל הטאגים של השירים במכשיר כי כל השירים היו מבולגנים (כפילויות של אמנים, סדר לא נכון של שירים וכו') וכל פעם שעידכנתי בתוכנה טאגים של שירים היה כתוב על צג המכשיר "writing". לבסוף ניתקתי את המכשיר מכבל ה-usb, המכשיר הפעיל את עצמו והציג הודעה שהוא "מעדכן את הדאטהבייס", ובסיום התהליך חשבתי שהכל יהיה מסודר כמו שרציתי שיהיה, אבל גיליתי ששום דבר לא התעדכן והסדר, או יותר נכון האי סדר שהיה לפני עידכון הטאגים נשאר בידיוק כמו שהיה ולא התעדכן. מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים אוזניית בלוטוס , בגלל הקרינה של הסלולרי. הכל מצוין איתה נוחה והכל אבל בסוף השיחה אין לי מקום לשים אותה. בכיס זה יהרס , אני לא מסתובב עם תיק , ובד"כ אני עם T-SHIRT ללא כיס. יש לכם רעיונות? תודה , טל.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
התקנתי את הBETA של הנגן (2.50) הכול טוב ויפה רק שאני לא מוצא משחקים לשים במכשיר כי הכול זה באינטרנט ואין הורדות... עזרה משהו?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הייתי בטוח שהבעיה בתוכנה שהייתה לי אבל מצאתי תוכנה חדשה ואני עדיין לא יכול להעביר סרטים, פעם האייטונס שם לי את הסרט בmusic אבל עם סמל כזה של טלוויזיה בצד ועכשיו בגרסא החדשה הוא שם לי את הסרטים בmovies אבל לא מעביר אותם לאייפוד, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
שלום אני מקווה שפה יוכלו לעזור לי. למה בפוקט לא ידעו. אני רוצה לראות סרט מלא בנוקיה N82. להוריד מהאיכות לא בא בחשבון כי אנ י מחבר לטלוויזיה ורואה את בטלוויזיה (יש הרבה זמן בעבודה). עכשיו בלי קשר אם אני מחבר לטלווייזה או לא מתי שהסרט מגיע לאקשן מהיר כלומר תמונה דינאמית ומורכבת יש מלא תקיעות שהורסים את הצפייה. ניסיתי אם core player וסמרט מובי שנחשבים הטובים ביותר - שניהם כשלו. מישהו יודע מה הפתרון ? איזה נגן צריך ? אולי מקודדים? אולי ה n-series לא חזקים מספיק להציג סרט שלם ? (היה לי גם n93 שסבל מאותה בעיה)
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היצרנית המפורסמת מחליטה לחזור אל תחום מכשירי האנדרואיד הגדולים לאחר הפסקה של יותר משנה - עם דגם מעניין מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה שיהיה בו תמיכה בתיקיות ותמיכה מלאה בעיברית + לפחות 1 גיגה זיכרון.... ורדיו מובנה ולא באוזניות ודברים כאלה... מה אתם חושבים על המכשיר הבא: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=506188 תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמחפש GPS אשאלה שלי היא אם כדאי לו לקנות מחשב כף יד ושם שיתקין תוכנה ואז תהיה לו עוד אפשרות לשימוש במכשיר (אינטרנט, מוסיקה, סרטים) החבר לא כל כך מבין במחשבים אז אולי ההצעה שלי לא טובה בשבילו לכן אני צריך את עזרתכם: השימוש העיקרי הוא ניווט. מה יותר נוח מבחינת גודל מסך, נוחות שימוש, שמיעת הוראות, תוכנה ומחיר האם יש יתרון משמעותי לGPS או ששווה בכמעט אותו מחיר לקבל גם יכולות של PC? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן בסביבות ה-800ש"ח, אני שם דגש על איכות טובה, ועל באס חזק. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כמו שיש את IPSF וכדומה שמוקדשים לאייפונים, האם יש אתרים\קהילות המוקדשות לסימביאנים ומתמחות בהן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מכשיר סוללרי פשוט מאוד שישמש אותי לשיחות והודעות sms בלבד, מכשיר מאוד בסיסי. מישהו מכיר מכשיר מומלץ ? אציין כי דרוש שלמכשיר תהיה קליטה כמה שיותר טובה, שכן רוב הזמן אני נמצא במקום בעייתי מבחינת קליטה. מבחינת התקציב, נניח שעד 500 ש"ח אך אני מעדיף לשלם כמה שפחות. בתודה מראש, מייק.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אי אפשר לסדר את השירים בסדר אלפבתיק ......הסדר בנגן הוא הסדר שבו העתקת לנגן מצאתי פיתרון לבעיה הזו בנגני T10 http://hem.passagen.se/chsw/FATSort.html פשוט תריצו ותעשו סידור לפי אלפבטיקל וזהו ! DONE !
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
בגוגל החליטו שלא למתוח את הפרידה מהמותג הישן, וסיימו את מכירתם של דגמי ה-Nexus 5X וה-Nexus 6P כבר עכשיו, כשנה בלבד אחרי שהושקו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
הענקית הקוריאנית מתכננת לשדרג את ההיצע של בתחום האודיו, המציאות המדומה והאמצעים החכמים הלבישים לצד דיווח כספי חיובי מאוד לרבעון הראשון של שנת 2016 אשר הצליח להפתיע את רוב האנליסטים והמשקיעים, אנחנו מקבלים בימים אלו מידע ראשון על כמה מהמוצרים החדשים שנמצאים בקנה של סמסונג, וככל הנראה ייחשפו באופן כלשהו במהלך החודשים הקרובים. צמד מוצרים ראשון שנחשף יחדיו כמה תמונות מודלפות כולל אוזניות כפתור אלחוטיות לגמרי במימדים קומפקטיים יחסית – ואת צמיד ה-Gear Fit 2 החכם. האוזניות המדוברות עונות לשם לשם IconX ומצטרפות אל מספר מוצרים אלחוטיים דומים שכבר הגיעו לשוק מחברות צנועות יותר. הן יהיו עמידות במים ואבק, יציעו כארבע שעות של עבודה בשילוב עם קופסת נשיאה שתכלול סו…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הכירו את סמארטפון ה-Nokia 8 החדש והחדיש, עם מצלמה שמחזירה את שיתוף הפעולה עם Zeiss וטכנולוגיית אודיו תלת-מימדי מרחבי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
- 1 follower
-
-
הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות אל החנויות, אך העלות גבוהה יותר מאי פעם בעבר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מישהו שאני מכיר נוסע לשם, ולא מצאתי את המחירים באינטרנט. האייפונים שם סימפרי אז אם המחיר לא גבוה אני אקנה.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי מכשיר חדש מסלקום בתמורה לישן שלי. המכשיר החדש הוא של sonyerricson K800i. לא קיבלתי את כל הערכה (הדיסקים עם התוכנות למחשב...). אחרי נבירה ממושכת באתרי אינטרנט של סלקום וסוני אריקסון אני מבין שהם הורידו את כל הדרייברים הקשורים ל K800I . משיהו יודע היכן באינטרנט ניתן להשיג את הדיסקים הנ"ל? (הדיסק הכי חשוב לי זה כמובן ה- PC SUITE) אני פשוט מוותר מראש על "התענוג" להידחף למרכזי שירות של סלקום ולבקש את הדיסקים... תודה.[br]פורסם בתאריך: 6.08.2009 בשעה 15:01:58 קבלו ביטול חברה...מצאתי משהו... תודה בכל אופן!
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש והמפואר של סמסונג, ואחיו שמעגל פינות תרתי משמע, מציעים מפרט טכני מוביל במחיר מוביל - בייחוד אם אתם לא מתגוררים בישראל או באירופה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
דיווח טרי מהרשתות החברתיות בסין מתיימר לספק לנו תמונת מצב מלאה אודות הסמארטפונים אשר יבוססו על השבב העוצמתי ביותר של חברת קוואלקום עד היום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
- 1 follower
-