עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. משהו מכיר? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by Jules Winnfield,

אם מסדרים בתקייה של הנגן במחשב את השירים לפי תיקיות, אפשרי לראות את התיקיות כמו שסודרו במחשב בנגן עצמו?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  3. ננוסיס (Nanosys), חברת ננו-טכנולוגיה, מפאלו אלטו, קליפורניה, טוענת כי פיתחה שיטה להכפלת נפח הזיכרון בזכרונות מסוג פלאש. לטכנלוגיה המהפכנית קוראים self-assembled metal nanocrystals.. להמשך הכתבה: http://www.solicko.com/?p=60 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  4. או שניתן לשים ע"י עדכון קושחה?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  5. בקניית אייפון 4 32 גיגה על איזו חנות אתם ממליצים ? באמת זה לא בקטע של פירסום בשביל לעזור לבן אדם עם החלטות קשות.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  6. שלום וברכה,משום מה חלק מהאפליקציות הישראליות אני לא רואה במרקט.למשל את "Ynet" אני רואה אך את "וואלה" אני לא רואה, זאת אומרת מן הסתם אני לא יכול להתקין.גם משום מה Google Maps אני לא רואה... יש לי מוטורולה DEFY ו-CM7.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  7. שלום בעבר הרחוק ההיתי מתמצא בכל הטכלונוגיות ומה טוב ומה לא טוב עכשיו אני בצבא ואני לא מעדכן בכלום בנושא המחשבים ובמחשבי כף בפרט... אשמח להמלצה למחשב כף יד איכותי וטוב עד 1500 שקלים כמה דברים חובה שאני צריך: GPS -שלא יקרטע ויהיה מדויק תוכנת GPS- לא הכי משנה לי שיהיה בו מובנה תוכנה,אבל לוודא שיש אפשרות להתקין עליו IGO8 מערכת הפעלה-לא מעודכן מה הכי טוב היום ומה לא -אתם תחליטו בשבילי אבל שתיהיה גמישה יחסית עם אפשרות לאימייל זמין ,אופייס,דפדפן נורמלי, והתקנת תוכנות למינהם מהירות-הפריט הכי חשוב,שלא יקרטע ויפעל חלק אאאם זהו נראה לי *חשוב לציין שהמחשב כף יד מיועד ל"איש עסקים" שהיכולת להיות מעודכן -היא החשובה ** תודה מראש אלירן

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

שלום ב וינדוס מוביל 2003 שנגיד אני מתקין סקייפ או IGO הוא יוצר קצור דרך על המסך הראשים עם לוגו התוכנה איך אני יוצר קיצור כזה

9. עד עכשיו היה לי את הזה הלבן של אפל אבל יש לו ריח של חרא

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  10. שיאומי מפתיעה ומכריזה על טעינה אלחוטית בהספק של 30 וואט שתחזיר 50 אחוזים מקיבולת הסוללה בתוך פחות מחצי שעה - ותערוך את הופעת הבכורה המסחרית שלה כבר בשבוע הבא לכתבה

11. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות נגן דיוידי נייד עם מסך, כמה שיותר טוב בתקציב הנתון. עדיפות למסך 9, אבל מסך 7 גם יהיה בסדר. מעדיף מחנות מוכרת. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  12. Started by Noa_HC,

שלום לכולם, יש לי אייפוד נאנו 4 ג'יגה כבר מעל לשנה. הנה תמונה עם ההגדרות שלו: http://i1.tinypic.com/6pe7k2p.jpg עד לפני כמה חודשים, כל מה שהייתי צריכה זה ללחוץ על Add files to library, לבחור את השיר שרציתי, לחבר את האייפוד והכל היה מסודר - בלי סנכרון ובלי שום דבר. כמו פה בתמונה: http://http://i16.tinypic.com/7w8u69s.jpg בשלב מסוים, לפני כמה חודשים, הייתה עושה בדיוק את אותו התהליך, מחברת את האייפוד, אבל משום מה השירים פשוט לא עברו לאייפוד... בדקתי והסתבר לי שבכלל צריך לעשות סנכרונים והכל, מה שלא ידעתי.. נרשמתי בטופס שהיה צריך לשלוח הכל הצליח, עד כאן הכל מעולה. http://i12.tinypic.com/8amliwz.jpg המשכתי לפי מדריך שמצאתי באינטרנט וניסיתי להעביר את השירים לאייפוד, כ…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by KFL,

מישו יודע כמה עולה הn97 באירופה(נראלי ירדתי מהאייפון)?? ??? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  14. תוכניותיה של היצרנית הסינית LeEco לכניסה אל השוק המערבי נחשפות בטרם עת, עם צמד סמארטפונים שכנראה ישאו תגי מחיר מרשימים במיוחד לכתבה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  15. הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות אל החנויות, אך העלות גבוהה יותר מאי פעם בעבר לכתבה

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by UponTheRose,

היי, ראיתי דיון שנפתח כאן לפני מספר שבועות בקשר לקניית SGS2 בברלין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506789.0 אם אני מעוניין לקנות את המכשיר, מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה אותו / מה צריך לבדוק כדי לדעת שאני עושה קנייה בטוחה? כמו למשל - המושג רום - מה זה בדיוק? איך אני בודק שהמכשיר תקין מבחינת סוללה וממשק והכול? אני צריך לוודא שרשום על האריזה Unlocked? צריך לוודא שיש אחריות בינלאומית שתקפה בארץ? מומלץ לקנות בתשלומים איכשהו? כנראה שזה סמארטפון ראשון, אז צריך לדעת מה מתקינים ואיך מתעסקים במכשיר תודה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  17. לא מזמן רכשתי את ה-samsung z500 והכיתוב של ה-il orange משגע אותי, הכיתוב נמצא במסך הראשי ואני לא מצליח להורידו. עשיתי חיפוש בפורום על הנושא הזה ולא מצאתי שם פיתרון לבעיה שלי, שלחתי את המילה "nicon" למספר 999 ונשלחה אלי הודעה בחזרה אבל ה-samsung z500 לא תומך בסוג הודעות כאלה. מישהו מכם יודע אולי איך אפשר להוריד את הכיתוב הזה במכשיר הסלולרי שלי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  18. שלום אני מחפש MP3 לאבא שלי בשביל בשביל שישמע שיעורים וכד'.. אין צורך בהצגת תמונות וסרטים. רצוי זמן סוללה טוב ושישמיע סאונד טוב . וכל הדברים הפשוטים שצריכים להיות בMP3 . רדיו זה פלוס שאני מאד רוצה אבל אם יש MP3 מממש מומלץ שאין לו רדיו אפשר להתפשר.. תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by full_clip,

יש לי את הנגן כבר הרבה זמן האם יש כבר עידכון חומרה שתומך עברית ואם כן איך אני משיג אותו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  20. הגרסה המערבית של דגם ה-CC9 מבית החברה תתומחר ב-320 יורו לכתבה

21. Started by Boris_yo,

שלום, אני קניתי נגן לריצות אבל לא יודע לאיפה לצרף אותו. האם יש חנות שמוכרים בה סרטים לחלק יד עליון בשביל לצרף נגנים שמה? כרגע אני רואה סרט נגד זיעה ששמים על שורש כף יד אבל יותר טוב בשבילי זה נניח אותו דבר אבל ששמים על חלק עליון של יד.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  22. אני כל היום מסתכל על נגנים ואני כבר לא יודע מה לעשות. יש כמה דברים שממש חשובים לי: 1)איכות שמע - הכי חשוב, לאייפוד יש סאונד מסריח ואין לו אופציות לEQ כמו שצריך להיות. 2)שיהיה עמיד ולא גדול מדי. 3)סוללה טובה שלא יגמר לי בנסיעה כי זה באאסה. 4)32 ג'יגה ומעלה. תודה מראש. אשמח אם תעזרו לי בהקדם למה אחי בחול והוא עוד מעט חוזר.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  23. שלום אשמח לעזרה בבקשה אני רוצה (לשם הלמידה) לערוך קובץ apk(אפליקציה כלשהי למשל ווטסאפ) ולשנות הגדרות הפרטיות שלה . התחלתי להתעסק בעורך apk בשביל לשנות את האפליקציה אבל אני לא מצליח. אשמח לעזרה ומדריך בנושא תודה😀

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  24. ליצרנית היפנית יש סמארטפון מוביל חדש ומעניין ששומר על רזולוציה גבוהה יותר מאלו של המתחרים - אך גם תופח משמעותית בתג המחיר ביחס לקודמו לכתבה

25. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3802431,00.html

• 1 תגובה
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.