עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by NuXeR,

היי, אני עומד לפני רכישת מכשיר סלולרי חדש (N73 ME, או אריקסון 800i). רציתי לדעת האם ל-N73 ME החדש יש את אותן בעיות איטיות מהן סבל ה-N73 המקורי. שמעתי טענות לכאן ולכאן, ואשמח לשמוע ממישהו שרכש את המכשיר בגירסאת ה-ME ויכול לומר לי מנסיונו האישי. תודה, תומר.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by IL ORANGE,

שלום לכולם! חבר שלי אמר לי שאפשר לשלוט על מכשירי חשמל כמו DVD, טלווזיה, וידאו, ומקרן וכו' דרך הבלוטוט' דרך שלט רחוק או משהו כזה. רציתי לדעת איך עושים את זה אם צריך איזה תוכנה ואם אפשר בכל סלולרי אם בלוטוט'. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  3. Started by roKp,

שלום, אני מחפש נגן שתומך בעברית בצורה תקנית, ושהבטריה שלו תשרוד שעות רבות. בעיקרון אני חשבתי על ה-Meizu M6, ה-iRiver E100 או ה-iAudio i7. אני לא יודע איזה מהם תומך בעברית, ואני חושב על לקחת נגן בנפח של 4 או 8 ג'יגה. האם יש אופציות אחרות, ועל מה כדאי לי ללכת? תודה!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  4. Started by Jeka90,

מישהו יכול להמיר לי בבקשה את קובץ הוידאו המצורף לאיזשהו פורמט אחר כדי שאני שאוכל לצפות בו בפלאפון שלי (K800I)? http://www.f2h.co.il/295013 תודה.

5. התרשמתם לטובה מה-Yoga Book אשר מחליף את המקלדת הקלאסית במשטח מגע גדול? עכשיו אפשר לרכוש אותו, אבל זה לא יהיה זול לכתבה

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by matgam,

שלום לפני כשנה וחצי קניתי iriver h10 20g בארה"ב, ולפני שבוע-שבועיים בערך הנגן כבר לא נדלק. רציתי לדעת מי מייבאים את iriver לארץ, והאם הם יכולים לתקן לי את הנגן, או אם יש מקום כלשהו שמסוגל לתקן את הנגן בארץ. כשחיפשתי בגוגל הגעתי לארקדיה. שלחתי להם מייל, אבל הם אמרו לי שהם כבר לא מייבאים את iriver והם אמרו לי לבדוק את באג, אלקטרה או בנדה מגנטיק. באתר של אלקטרה אין שום איזכור לiriver או לנגנים בכלל. באתר של בנדה מגנטיק ראיתי שמוכרים רק נגן iriver אחד, וגם לא ציינו את שמו, ובבאג ראיתי שמוכרים iriver אבל לא ראיתי שהם מוכרים h10. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by alonelish,

רציתי להמליץ על משחק מחשבה קליל וכייפי (שכתבתי). המשחק חינמי וניתן להורדה ב: https://market.android.com/details?id=com.goodape.outnumbered אשמח לקבל פידבק פה ובמרקט אלון

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by omri_ro,

אני משתמש בDoubleTwist ובכל שיר שאין לו ALBUMART הוא כותב "GET MISSING ALBUMART" ומין הסתם זה לא עובד טוב על אלבומים ישראליים וזה ממש מעצבן (אם מישהו יודע איך להעיף את ההודעה הנ"ל מה טוב, אין לי בעיה שלא יראה את תמונת האלבום).

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by amisu,

אני מחפש נגן MP3 איכותי, מתלבט בעיקר בין creative zen vision M ipod video zune על מה ללכת? אגב.. אני נוטה לקריאטיב

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  10. בקנדה, שהמחיר יהיה בסביבות 40 דולר, והאם זה אפשרי אוזניה טובה במחיר כזה?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  11. בביקורת זאת נסקור את חווית השימוש והביצועים של מחשב נייד גדול המיועד לשימושים מגוונים - במיתוג מודרני מבית GIGABYTE ועם כרטיס ה-RTX 3060 הטרי של NVIDIAלכתבה

12. Started by Cyber Angel,

אהלן! אני צריך נגן שיהיו בו האופציות הבאות: - סוללה חזקה וניתנת להחלפה - זיכרון בטווח של 6GB. אפשר יותר אם ההבדל במחיר ובגודל הנגן הוא לא משמעותי - רדיו באיכות שמע טובה - יכולת הקלטה (טייפ מנהלים) - תמיכה בעברית - GUI (ממשק) נוח לשימוש - הנגן ישמש בגדול כנגן קבצי מוזיקה, טייפ מנהלים וכונן נייד - יכולת הרחבת זיכרון (עדיף עם כרטיסי SD) - אני די סולד ממסכי מגע אז עדיף בלי זהו בגדול... אם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע! תודה!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  13. Started by kobibo,

מחפש נגן טוב ואמין עם כמה שיותר נפח. תמיכה בעברית חובה ( לא רוצה לראות את שמות השירים בג'יבריש). לא חייב להיות גם MP4 מה שחשוב שתהיה לו איכות שמיעה טובה ולא יותר מידי כבד ומגושם. טוב,יש חיה כזו ?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by Jeka90,

כשאני פותח את המחשב מופיע לי ההודעה שלמטה וזה לא ובר למסך הבא. תעזרו לי בבקשה. תודה.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by Mr. 24,

שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את הפירמוור של הסנסה (E260), ו... זה לא עובד לי. הורדתי את תוכנת העידכון של סנסה, שמתי את הנגן במצב MSC, וכשאני מחבר אותו למחשב לא קורה כלום... המחשב מזהה אותו, אבל לא קופצת התוכנה של העידכון. מישהו יודע למה? תודה רבה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את הנגן האמור לעיל לצערי נשבר לי כפתור ההדלקה כך שאני יכול להדליק אותו רק דרך השלט יאמר שאינני מעוניין לתן אותו בבאג מסיבות אילו ואחרות לכן רציתי לדעת האם אתם מכירים חנות שדרכה אוכל לתקן את הנגן או לחילופין עדיף לי לקנות רק את הכפתור האם ניתן והיכן בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by kikkler,

אני מחפש נגן בתקציב עד 300 ש"ח. אם אפשר בלי תמונות ובטח בלי וידאו, עם רדיו (שאפשר לכוון) איכותי, בעיקר חשיבות לאמינות ופשטות ממשק. יכול להיות 512 או 1g. עברית תהיה נחמדה אבל לא חובה תודה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  18. אני רוצה שיהיה בו תמיכה בתיקיות ותמיכה מלאה בעיברית + לפחות 1 גיגה זיכרון.... ורדיו מובנה ולא באוזניות ודברים כאלה... מה אתם חושבים על המכשיר הבא: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=506188 תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  19. יש לי mp4 ואני רוצה להיכנס לקבצי מערכת אני רוצה להתקין xp יש לי שם512/1024mb איך אני רואה את הקבצי מערכת אני רוצה לפרמט אותו

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by XpHunTeR,

חשוב - מצלמה איכותית מאוד, סוללה חזקה, משחקים באיכות טובה, ממשק נוח, כפתורים בעיברית, קרינה נמוכה לא חשוב - אינטרנט, GPS, מצלמה קידמית לשיחות וידאו, מוזיקה, סרטונים ורדיו. איזה הכי כדאי לי מבין כל המכשירים האלו: (חוץ מ N95) http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/Price/ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  21. Started by wallaman,

אפשר לראות אותו גם פה: http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/Catalogues/DeviceCatalog/.aspx סליחה על הבורות אבל הפלאפון הנוכחי שלי ממש גרוע... ורק רציתי לוודא כמה דברים כמה שאלות עליו: 1) האם עם המערכת הפעלה הנוכחית שלו(samsung) אני יכול לכתוב אליו אפליקציות?(אם כן באיזה שפה? j2ee, c#) וכו' 2) יש בו mp3 האם זה אומר שאפשר שהשעון המעורר יהיה שיר? 3) האם אפשר שבשעה מוגדרת תתחיל להתנגן רשימת השמעה? 4) איך אני יכול לדעת כמה תווים יש לי בתזכורות? שאלה כללית: אם בפלאפון מסויים יש WI FI זה אומר שאני יכול לגלוש באינטרנט מכל מקום שיש בו אינטרנט אלחוטי, זה אומר שאני לא משלם על האינטרנט? אלא רק על המכשיר שכולל את הWI FI? אשמח לקבל תשובות, תודה לעוזרים ושבוע טוב.

22. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by lamer4ever,

איכות קול בטריה שמחזיקה הרבה זמן ולפחות 4 GB זה כל מה שאני מחפש המחיר לא חשוב

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by cleric,

שלום, מצאתי את המקלט הנ"ל, מקלט פשוט וזול שמתאים למה שאני צריך, השאלה שלי היא מה ההבדל בין: http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=45468654&Cat2Cat1ID=2994&Cat2ID=5143&aff=Zap〈=he ל - http://www.miorio.co.il/Product.asp?productid=176 כשהמחיר בשני הוא כפול מהראשון ועל פניו מדובר באותו מכשיר, מה פיספסתי? תודה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  25. חברת Mediatek מוסיפה עוד דגמים אל משפחת מוצרי ה-5G המודרנית שלה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים