גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
חברת Mediatek תשיק צמד שבב Helio P חדשים שינסו להתמודד עם המעבר האגרסיבי של המתחרה קוואלקום לטכנולוגיית ייצור חדשה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי שכבר היה אמור לצאת הN95 באורנג'... ועדיין-- לא יצא. חיפשתי בפוקט על תאריך השקה בארץ ( ברשתות הגדולות) ולא מצאתי כלום... יש למישהו כיוון/תאריך כמה שיותר מדויק?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
לאחרונה בא לי חשק ל'קנות לפיסטישן 2 עכשיו נכנסתי לאתר זאפ ומה אני מגלה שיש איזה 7 סוגים \ דגמים ואני אין לי מושג מה מהן טוב יותר וכאילו מה השוני בניהם זה האתר ד"א http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TVGame&DB303884=303885 אז אם מישו יכול בבקשה להסביר לי את ההבדלים בניהם ולהמליץ לי על אחד מהם.... אני מאוד ישמח... למרות שהם כולם עולים אותו דבר כמעט זה ממש מסקרן אותי לדעת מה ההבדל בניהם תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, רכשתי ממש היום את הZVM ושמתי לב שיש לו נקודה על המסך, אני לא יודע אם זה פיקסל שרוף או משו אבל על בטוח מצריך בדיק אני יודע שבתמונה זה נראה כאילו זה טביעת אצבע אבל זה לא... [br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 16:50:11 שהסתכלתי על וידיאו במכשיר עכשיו אז לא הייתה שום הפרעה שנבעה מן הלכלוך הזה אז נראה לי שזה לא פיקסל שרוף... אבל עדיין מה זה? זה נורמלי או שזה מצריך החלפה?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי טעות מצערת ולחצתי על הכפתור RESTORE דרך ה-ITUNES ומחקתי את כל 55 הג'יגה שהיו לי באייפוד.. יש אפשרות לשחזר את זה? ואם כן אז איך?? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
תקציב: 1000 ש"ח. דרישות: עברית כמה שיותר מלאה, מסך 5" או גדול יותר, זיכרון לפחות 2 ג'יגה, תמיכה בתדרים של הארץ, אפשרות לתקן את המכשיר בארץ במקרה של תקלה, בעדיפות להזמנה מחו"ל. אני לא בטוח אם כל אלו מתאימים לתקציב והדרישות אבל שמתי לב ל: moto g 3rd gen xt1541 2015 הגירסה עם 2 ג'יגה זיכרון ו 16 ג'יגה נפח איחסון. Meizu m1 metal Xiaomi Redmi Note 3 Xiaomi mi 4i Xiaomi mi 4 Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB RAM 32GB Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL 16GB Asus Zenfone 2 ZE551ML 2GB RAM 16GB פיספסתי משהו? שאלה נוספת למי שיש ניסיון בהזמנה מחו"ל ומאמזון באירופה. כל המכשירים שנמכרים באתרי אמזון מסופקים עם שקע שמתאים למתח בארץ?…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי Motorola V3x חדש מרשת אורנג', המערכת הפעלה עצמה מראה עיברית ואנגלית בלי שום בעיה, אבל כשאני רוצה לכתוב טקסט, לדוגמא ל SMS או ליצור איש קשר חדש אז השפה הראשונה היא אנגלית וכשאני עובר שפה יש לי רק רוסית, ניסיתי בהגדרות השפה של הטלפון כל מיני הגדרות, החלפתי שפות וגם ניסיתי את "אוטומטי", אבל שפת הזנת הטקסט הראשית נשארת אנגלית והמשנית נשארת רוסית, עוד משהו, ראיתי בחוברת שאמור להיות גם ITAP, אבל אני לא רואה אפשרות כזאת, יכול להיות שזה מאותה סיבה של הבעיה עם העברית? מישהו יודע אם יש פתרון לזה?(חוץ מללכת לאורנג').
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אתמול הורדתי icq לאייפוד טאצ דור 4 בכדי לשלוח sms בעזרתו הבנתי שב-icq עם לחיצה message על התפריט למטה צריך להופיע אופציה של active messages שלחיצה עליו מעבירה למסך של כתיבת הודעה זה לא מופיע אצלי (בלחיצת message בתפריט למטה מופיע חלון ריק של message בלי אפשרות לעשות כלום מישהו יכול לעזור לי?? תודה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שאלה למבינים - האם האלטרנטיבה הבאה בתור (כיוון של - D2 אין רמקול מובנה - וזו פונקציה חשובה בשבילי) , היא ה - E100 של IRIVER , איך הוא מבחינת התמיכה בעיברית ,עידכון גירסאות קושחה , איכות וידאו (מסך פחות טוב מ - D2 ? ) , תקיעה (במהלך העבודה) , משך חיי סוללה , אמינות (!!!) , וסתם שאלה אחרונה - האם ה - D2 תומך ברמקולים חיצוניים (מבחינת הספק - לפחות 1W) , חיבור מתאים ובמקרה שכן - איזה רמקולים מומלצים ? (עוד אחת...) - ה - E100 נראה עם ביצועים קרובים מאד ל - D2 , שניהם קוראניים אז למה כזה הבדל משמעותי במחיר ? האם ככלל IAUDIO טובה מ - IRIVER או סתם שיקולים שיווקיים , או שבאמת ה - D2 הוא ליגה אחרת ? בתודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש לי סאנידסק e250 הוא משותק ,אי אפשר לכבות או לעשות ריסטרט ..לא ידוע לי על כפתור ריסטרט כמו שיש בהרבה מכשירים אחרים רק העיגול שליטה שלו עם אור כחול ואי אפשר לעשות עם המכשיר כלום זאת הפעם ה2 שזה קורה ועד עכשיו הפתרון היה לחכות עד שהבטריה תגמר ואז להטעין ראיתי כאלה שאומרים להוציא את הסוללה הסוללה במכשיר הזה ניתנת להוצאה אם פותחים תברגים ..כדאי? יש פתרון או ישר למעבדה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חברת הטכנולוגיה הקוריאנית ממשיכה לתקוף את עולם המחשוב הלביש מכל כיוון עם שעון עגול ראשון, שגם נראה כמו שצריך, לשם שינוי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן. אני טס לארה"ב בשבוע הבא, ואני רוצה לקנות לעצמי שם נגן חדש. אני רוצה שהוא יעלה בערך עד ה500 דולר (עדיף פחות). מבחינת וידאו, זה פחות חשוב לי מאיך שהנגן נראה נגיד, או מאיכות השמע שלו. הדבר שהכי חשוב לי, זה חיי בטריה. אני ממש צריך נגן שיוכל לעבוד לי הרבה זמן. בקיצור, אני אשמח להצעות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חברת אבטחת המידע הישראלית צ'ק פוינט חשפה פרצות בשבבי Qualcomm נפוצים שעלולות להעניק לפורצים שליטה מלאה על המכשיר שלכם, וגם לגוגל יש מה להגיד בנושא לכתבה
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
התוספת המודולרית שתהפוך את ה-Z3 למכשיר בעל יכולות 5G עוצרת בגוף התקינה האמריקאי בדרך להשקה הרשמית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי MP3 של סנדיסק מדגם M250 עכשיו העלית אצל חבר שלי שירים וכשאני בא לסדר אותם ברשימות השמעה אני לא ראה את השירים שלי! אבל הוא מראה לי שניתפס מקום בMP ככה שהם נמצאים שם אפו שהוא רציתי לדעת אם יש דרך לראות אותם ולסדר אותם כי חבר שלי גר רחוק.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כעת אני בחיפושים אחר טלוויזיית LCD. אחרי שדפדפתי קצת בזאפ החלטתי לעשות תחקיר מעמיק יותר על ידי חיפוש מספרי הדגמים השונים של החברות המוכרות כמו למשל פאנסוניק וLG בגוגל. נכנסתי לאתרי החברות וחיפשתי את הדגמים המופיעים בזאפ שעליהם אני רוצה לקבל קצת יותר פרטים וגיליתי שאלו דגמים שאינם מוכרים באתר המקורי! זו לא הפעם הראשונה שאני נתקלת בתופעה הזו, גם עם מכשירים סלולריים זה קורה לפעמים ואני תוהה מדוע ? האם זה אומר שהדגם אינו מקורי? איך אוכל לברר עליו יותר פרטים ? תודה רבה למגיבים, קרן המבולבלת... :s05:
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי כולם, יש לי באג מוזר כזה שכאשר אני מחשב את האיפון למטען usb יחד עם המתאם כלומר כמו הטענה דרך שקע ac לקיר המסך לא מגיע בכלל או מגיב למקומות לא נכונים וכאשר מנתקים אותו מהמטען הכל פועל כרגיל או לחלופין אם מטעינים מהמחשב הוא לא עושה כל בעיה וגם שמטעינים אותו בנוסף מהקיר הוא משמיע כל כמה דקות צפצוף מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן, אכשתי לאמא שלי את המכשיר הנ"ל חוץ מדבר אחד, היא רוצה שעון במסך מלא על ה מיני-תצוגה החיצונית ושיהיה קריא (גם במחיר הדלקה רציפה של המסך) מישהו יודע איך לעשות את זה? מכיר אפליקציה חינמית/בתשלום? כל דבר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
GPS בלבד , ללא מחשב כף יד ושאפשר יהיה להתקין מפות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הייתי סגור על הw910i אבל בזאפ כולם העלו את המחיר, היו כמה חנויות של "קנייה חכמה" ב1520 והעלו ל1700 =\\ בכל מקרה, יש פלאפון אחר עם איכות רמקול טובה, זמן דיבור גבוה, ומצלמה לא כלכך חשוב.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
זה רק אצלי,או שיש בעיה רוחבית? ההגדרות נשארו אותו דבר,ואין לי גלישה,אלא רק WIFI.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
אני זוכר שראיתי באתר הזה:http://www.zedge.net/ THEME ל N95 שכתוב , NIKE... JUST DO IT.... TOMMOROW ורואים מן יצור עצל כזה על הסמל של נייק. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מכשיר archos 605 30 GB שנרכש בארה"ב- מתפקד תקין פרט לנושא ה wifi: האנטנה נדלקת, המכשיר מזהה רשתו כולל רשת ביתית, אני מזין לו את המפתח הנכון אבל... מקבל הודעת שגיאה שהחיבור נכשל. האם אני צריך להוריד firmware או תוכנה בתודה roni.sagi@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד? האם אני צריך את כל ה pc suite ששוקל 300 מגה? אני בסך הכל רוצה שה-XP יכיר את הכבל של הנוקיה ואוכל להשתמש בו כ- USB. תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-