עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום אשמח לעזרה בבקשה אני רוצה (לשם הלמידה) לערוך קובץ apk(אפליקציה כלשהי למשל ווטסאפ) ולשנות הגדרות הפרטיות שלה . התחלתי להתעסק בעורך apk בשביל לשנות את האפליקציה אבל אני לא מצליח. אשמח לעזרה ומדריך בנושא תודה😀

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום לחבר שלי יש טלפון מדגם NOKIA N73 והוא רוצה לעלות אליו קובץ וידיו והוא אמר לי שאם הוא מעלה קובץ ודיו כמו שהוא הוא לא עובד.... בקיצור אם תוכלו להסביר לי אך לעלות קבצי ודיו לNOKIA N73 זה יעזור לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by ORBIT,

במדור חדשות באתר ישנה כתבה מתאריך 16.09.2008 על מקרן יד http://hwzone.co.il/news/1221587348/75259/ 'פיליפ' מתגובה מספר שלוש הציג קישור ביוטיוב למקרן יד לייזר בגוף הכתבה (כאן באתר) לא הייתה התייחסות למקרן הנ"ל, בכתבה ביוטיוב (הועלה לפני כשמונה חודשים) נאמר שהמכשיר אמור להיות משווק בעוד כשנה (כלומר, בעוד כארבעה חודשים) ועלותו כ-60 דולר כמכשיר המובנה בטלפון סלולרי, וכפריט בודד כ-200 דולר. האם יש למישהו מידע מעודכן לגבי המכשיר הנ"ל? מתי ישווקו אותו באופן סופי יחד עם מחיר סופי? אני לא מפסיק לפנטז על המקרן הזה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by 1900GT,

שלום, יש ברשותי את המכשיר כף יד MIO 350 ואני מחפש לו נרתיק. השאלה מה עדיף אלומיניום או סיליקון ואם אפשר אתר מדוייק לדגם שאתם ממליצים עליו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  5. אי אפשר לסדר את השירים בסדר אלפבתיק ......הסדר בנגן הוא הסדר שבו העתקת לנגן מצאתי פיתרון לבעיה הזו בנגני T10 http://hem.passagen.se/chsw/FATSort.html פשוט תריצו ותעשו סידור לפי אלפבטיקל וזהו ! DONE !

6. סמארטפון הגיימינג השני של היצרנית המפורסמת מהונג-קונג מציע שינויים קלים אך חשובים לעומת קודמו, בדרך להתמודדות עם מגוון החקיינים שקמו לו בשנה החולפת לכתבה

7. חשוב שתהייה מצלמה באיכות טובה שמצלמת גם וידאו ושתוכל להקליט במשך הרבה זמן עיצוב מועדף זה צדפה,לא צריך MP3 ודברים מיוחדים,רק רשימת אנשי קשר נוחה מאוד וכמה שיותר קרינה נמוכה,וסוללה שמחזיקה מעמד

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by vamp69,

שלום קניתי לא מזמן HTCone x ופתאום הוא עשה לי בעייה שהוא לא קולט שום סים הלכתי לחנות שמה עשו לי אתחול וזה עבד אך יש לי בעיה שהיא יחסית מינורית אך מאוד מרגיזה אותי אישית ואשמח אם תוכלו לעזור המסך גלילה שלו כאשר פירמטו עשה מין שיוני כזה והוא נראה ממש מעפן לא יודע איך הוא ישתנה הם לא יודעים איך השתנה ואין לי מושג איך לשנות אותו חזרה מישהו פה יכול לעזור לי אם זה?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  9. אהלן, אכשתי לאמא שלי את המכשיר הנ"ל חוץ מדבר אחד, היא רוצה שעון במסך מלא על ה מיני-תצוגה החיצונית ושיהיה קריא (גם במחיר הדלקה רציפה של המסך) מישהו יודע איך לעשות את זה? מכיר אפליקציה חינמית/בתשלום? כל דבר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  10. אני רוצה שיהיה בו תמיכה בתיקיות ותמיכה מלאה בעיברית + לפחות 1 גיגה זיכרון.... ורדיו מובנה ולא באוזניות ודברים כאלה... מה אתם חושבים על המכשיר הבא: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=506188 תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by XpHunTeR,

חשוב - מצלמה איכותית מאוד, סוללה חזקה, משחקים באיכות טובה, ממשק נוח, כפתורים בעיברית, קרינה נמוכה לא חשוב - אינטרנט, GPS, מצלמה קידמית לשיחות וידאו, מוזיקה, סרטונים ורדיו. איזה הכי כדאי לי מבין כל המכשירים האלו: (חוץ מ N95) http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/Price/ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  12. למבינים שמבינכם בבקשה אם תוכלו לעזור לי איזה פלאפון יותר איכותי מכל ההיבטים מבין שני הדדגמים אשמח לחוות דעת יותר מלהגיד לי את השם אלא למה תודה הנה שני הדגמים: http://catalog.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Samsung/samsung_galaxy_android/ http://catalog.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Nokia/nokia_n97/ בבקשה אם תוכלו להכנס עכשיו אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by guyby,

שלום, יש לי חבר שמחפש GPS אשאלה שלי היא אם כדאי לו לקנות מחשב כף יד ושם שיתקין תוכנה ואז תהיה לו עוד אפשרות לשימוש במכשיר (אינטרנט, מוסיקה, סרטים) החבר לא כל כך מבין במחשבים אז אולי ההצעה שלי לא טובה בשבילו לכן אני צריך את עזרתכם: השימוש העיקרי הוא ניווט. מה יותר נוח מבחינת גודל מסך, נוחות שימוש, שמיעת הוראות, תוכנה ומחיר האם יש יתרון משמעותי לGPS או ששווה בכמעט אותו מחיר לקבל גם יכולות של PC? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  14. אין גישה דרך התפריט הגדרות - תצוגה - לשונית רקע, שום דבר לא זז שם... מצאתי, הכי פשוט בעולם, בתפריט תמונות בוחרים רקע ובתפריט שלו עושים קבע כרקע (: אגב, עוד מישהו עם A2 או בכלל נגני COWON\IAUDIO שם לב שהנגן מתיחס הרבה יותר יפה לבעלי KBPS נורמלי כמו 128 192 320 ופחות למוזרים כמו 221 197 148 וכולי???.. תודה רבה (:

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  15. שלום, קניתי כרטיס זיכרון ל-סמסונג Z-500 שלי בקיבולת מסוג 1GB ומסוג microSD והכנסתי אותו לחור של הזיכרון כמו שתריך אבל אני לא רואה שום שינוי מה לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  16. שיאומי מפתיעה ומכריזה על טעינה אלחוטית בהספק של 30 וואט שתחזיר 50 אחוזים מקיבולת הסוללה בתוך פחות מחצי שעה - ותערוך את הופעת הבכורה המסחרית שלה כבר בשבוע הבא לכתבה

17. Started by morbidangel,

שלום לכולם בשרותי אייפון 8gig 3G, הורדתי כמה themes מהאינטרנט במחשב כקבצי זיפ וראר ואני לא יודע איך מעבירים אותם לאייפון. אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  18. היי יש לי סוללרי סוני אריקסון אקספריה X10 ואני מעונין לקנות אוזניות IN EAR עד 200 שח (פלוס מינוס), וכמובן שאיכות השמע היא הנושא החשוב. FireFlash

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  19. הענקית הקוריאנית מתכננת לשדרג את ההיצע של בתחום האודיו, המציאות המדומה והאמצעים החכמים הלבישים לצד דיווח כספי חיובי מאוד לרבעון הראשון של שנת 2016 אשר הצליח להפתיע את רוב האנליסטים והמשקיעים, אנחנו מקבלים בימים אלו מידע ראשון על כמה מהמוצרים החדשים שנמצאים בקנה של סמסונג, וככל הנראה ייחשפו באופן כלשהו במהלך החודשים הקרובים. צמד מוצרים ראשון שנחשף יחדיו כמה תמונות מודלפות כולל אוזניות כפתור אלחוטיות לגמרי במימדים קומפקטיים יחסית – ואת צמיד ה-Gear Fit 2 החכם. האוזניות המדוברות עונות לשם לשם IconX ומצטרפות אל מספר מוצרים אלחוטיים דומים שכבר הגיעו לשוק מחברות צנועות יותר. הן יהיו עמידות במים ואבק, יציעו כארבע שעות של עבודה בשילוב עם קופסת נשיאה שתכלול סו…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  20. שלום אשמח לקבל המלצה לנגן וידאו הדרישות שיקרא את כל סוגי הסרטים ושלא אצטרך להתעסק עם המרות, מדובר בסרטי DIVX ו-XVID איכות שמיעה טובה באוזניות (אין צורך ברמקולים) מסך עד 5 אינטש יתרון : יציאת TV OUT מחיר עד 300-400 ש"ח אפשר גם ביד 2 תודה מראש, אביעד

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by amisu,

אני מחפש נגן MP3 איכותי, מתלבט בעיקר בין creative zen vision M ipod video zune על מה ללכת? אגב.. אני נוטה לקריאטיב

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  22. Started by CashMAn,

שלום לכולם יש לי בעיה בהעברת נתונים מהפלאפון למחשב אני מנסה לצרוב דיסק של תמונות מהפלאפון ויש שגיאה צריך עזרה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by gjook,

שלום , אני מחפש נגן שיהיה איכותי , עמיד , סאונד טוב ואם יהיה בו גם ווידאו זה יכול להיות נחמד , מדובר על נפח של נניח 8 ג'יגה, ושיהיה מבוסס זיכרון פלאש. חשבתי על הנגן Sandisk Sansa Fuze 8GB. שעולה 380 ש"ח. http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=8417 דבר ראשון אשמח לשמוע עם הוא ממולץ או שיש משהו עדיף. מה שכן ראיתי שצריך להוריד לו עידכון לעיברית , ולפי מה שאני זוכר מהסאנסה שיש לאחותי הe260 אם אני לא טועה , אז העידכון ביעקר עשה נזק למכשיר , השאלה אם גם בפיוז העידכון עושה צרות , או שאפשר לסמוך עליו..? [br]פורסם בתאריך: 9.12.2009 בשעה 23:13:51 מישהו?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  24. בדגמים של נוקיה (לא היקרים) אם אתה מחפש באנשי קשר שם מסוים, כדי למצוא אותו אתה חייב להקליד את השם הראשון שהוא מופיע באנשי קשר, למשל אם יש לך שם יורם כהן, הוא יכול למצוא לך אותו רק אם רשמת יורם, אם תרשום כהן הוא לא ימצא. באיזה דגמים של טלפון (לא היקרים) יש אפשרות חיפוש באנשי קשר בין על ידי שם משפחה בין ע"י שם פרטי?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by EasyPooper,

שלום, ברשותי IPOD מהדגם שצויין בכותרת. לאחרונה קרה לו משהו, האייפוד מנסה להדלק, מופיע הלוגו של אפל על גבי רקע שחור ושומעים את ההארד דיסק מסתובב ואז צליל הסיבוב ניקתע והמסך ניכבה. ניסיתי לעשות RESET וDISK MODE והעלתי חרס, אותה פעולה כל הזמן. השארתי את האייפוד יומיים ללא מקור חשמל, רואים את הסמל שהסוללה חלשה. כאשר אני טוען את האייפוד אחרי 10 דקות שוב מתחיל להופיע הלוגו של אפל והאייפוד נכבה... המחשב לא מרגיש את האייפוד

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.