גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה שיהיה בו תמיכה בתיקיות ותמיכה מלאה בעיברית + לפחות 1 גיגה זיכרון.... ורדיו מובנה ולא באוזניות ודברים כאלה... מה אתם חושבים על המכשיר הבא: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=506188 תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי mp4 ואני רוצה להיכנס לקבצי מערכת אני רוצה להתקין xp יש לי שם512/1024mb איך אני רואה את הקבצי מערכת אני רוצה לפרמט אותו
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
משום מה אני מחבר את את הכבל לDOK וטלפון לא מזהה לי אותו כאילו לא חיברתי לו כלום משהו יודע אולי זה קשור לגירסה של המכשיר שהיא 2.3.5 עם רוט או שאולי יש הגדרה שצריך לעשות לפני תודה!
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
תקציב: 1000 ש"ח. דרישות: עברית כמה שיותר מלאה, מסך 5" או גדול יותר, זיכרון לפחות 2 ג'יגה, תמיכה בתדרים של הארץ, אפשרות לתקן את המכשיר בארץ במקרה של תקלה, בעדיפות להזמנה מחו"ל. אני לא בטוח אם כל אלו מתאימים לתקציב והדרישות אבל שמתי לב ל: moto g 3rd gen xt1541 2015 הגירסה עם 2 ג'יגה זיכרון ו 16 ג'יגה נפח איחסון. Meizu m1 metal Xiaomi Redmi Note 3 Xiaomi mi 4i Xiaomi mi 4 Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB RAM 32GB Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL 16GB Asus Zenfone 2 ZE551ML 2GB RAM 16GB פיספסתי משהו? שאלה נוספת למי שיש ניסיון בהזמנה מחו"ל ומאמזון באירופה. כל המכשירים שנמכרים באתרי אמזון מסופקים עם שקע שמתאים למתח בארץ?…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מתי לדעתכם הוט תכנס לשוק הסלולרי כפי שזה נראה עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אהלן חברים!!! באתר של וואלה של היום מופיע בעמוד המחשבים מכשיר המראה על מזג האוויר http://www.ambientweather.com/orscbaweliwi.html זהו דף היצרן מישהו אולי יודע היכן אני יכול לקנות בארץ את המכשיר הזה?!?!?! תודה גל
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לפני כשנה וחצי קניתי iriver h10 20g בארה"ב, ולפני שבוע-שבועיים בערך הנגן כבר לא נדלק. רציתי לדעת מי מייבאים את iriver לארץ, והאם הם יכולים לתקן לי את הנגן, או אם יש מקום כלשהו שמסוגל לתקן את הנגן בארץ. כשחיפשתי בגוגל הגעתי לארקדיה. שלחתי להם מייל, אבל הם אמרו לי שהם כבר לא מייבאים את iriver והם אמרו לי לבדוק את באג, אלקטרה או בנדה מגנטיק. באתר של אלקטרה אין שום איזכור לiriver או לנגנים בכלל. באתר של בנדה מגנטיק ראיתי שמוכרים רק נגן iriver אחד, וגם לא ציינו את שמו, ובבאג ראיתי שמוכרים iriver אבל לא ראיתי שהם מוכרים h10. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום יש לי אייפון 4G שיש לי בעיית מיקרופון בזמן דיבור בשיחה, אך שאני מקליט אז אין בעיה, אפילו החלפתי את המיקרופון בחדש וזה עדיין לא פתר לי את הבעיה. עשיתי RESTORE והבעיה עדיין נשארה, יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות בשביל לפתור אותה? ואני מדגיש זה קורא רק בשיחות.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
מה האפשרויות שלי מבחינת מכשיר שיוכל לשמש כמכונת משחקים ניידת? יש כל מיני טאבלטים שאפשר לחבר להם גם HDMI וגם GAMEPADS דרך הUSB. הכוונה שלי היא איזהוא מכשיר טאבלט או מובייל שאפר לחבר אותו לטלווזיה דרך HDMI ובמקביל לחבר לו אחד (או אוליי איפלו ארבעה) GAMEPADS דרך הUSB. מה האפשרויות שלי מהבחינה הזו? לא חייב אנדרויד... אבל גם באנדרויד לא כל המכשירים תומכים ב4 GAMEPADS וHDMI במקביל? או שכל מכשיר אנדרויד אפשר לחבר גם GMAEPADS וגם ל HDMI באמצעות מפצל?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רכשתי n86 בסלקום יש לי בעיה להתקין תוכנות שמיועדות למערכת ההפעלה s60 - הודעות של לא נתמך או שפשוט לא מופיע כלום בטלפון אם אני מעדכן את התוכנה של המכשיר זה יכול לסדר את העניין? בנוסף האם אני עדיין אוכל להשתמש בפורטל של סלקום? תודה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
סמארטפון הגיימינג השני של היצרנית המפורסמת מהונג-קונג מציע שינויים קלים אך חשובים לעומת קודמו, בדרך להתמודדות עם מגוון החקיינים שקמו לו בשנה החולפת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כחלק מהדיל של צה"ל וסלקום אני מנסה להחליט איזה מכשיר לקנות - אני לא בעניינים ולא בקי בכל היכולות והאפליקציות הקיימות. השימושים למכשיר מעבר לשימוש סלולרי הם סנכרון מיילים ויומן של גוגל (ג'ימייל וגוגל קלנדר), שמיעת מוזיקה, ואפליקציות שימושיות כמו WAZE, אפליקציות כושר גופני וכו'. מעבר לזה המכשיר צריך להיות עמיד יחסית - גם בהיבטי ילדים בבית שיכולים "לגנוב" אותו וגם בהיבט נפילות וכדומה. בעבר היה לי אייפוד טאץ' ואני פשוט לא סובל את הממשק של אייטיונס שצריך לעבור דרכו כדי לשמור קבצים על המכשיר. אמרו לי שהיום אין צורך בזה ולא ברור לי איך מסנכרנים את כל המידע עם מכשיר של אפל. ההתלבטות היא קודם כל בין סוני אריקסון W19 לבין הסמסונג/אייפון כשההבדל במחיר ביניהם אינו משמעותי מבחינת…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הגרסה המערבית של דגם ה-CC9 מבית החברה תתומחר ב-320 יורו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מצלם תמונה זה לא מופיע על כל המסך, למה? בהגדרות לא נגעתי... וגם אחרי שאני מצלם תמונה והולך לגלריה החיישן שמסובב את התמונה לא פועל, אולי אני צריך לגעת בהדרות בנוגע ליישן שיפעל בתמונות?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יש לי אייפון 2G הראתי לו והוא די התלהב, הוא צריך לגלישה באינטרנט בלחסל תזמן בעיקר, כי הוא הרבה בצבא אז החליט גם לשדרג השאלה אם המסך מגע מרגיש אותו דבר כמו האייפון שלי? התקציב שלו אלפיים שח ככה והאם משחקים וכו' יעבדו חלק בלי תקיעות? איזה מכשיר יותר חדשני מבחינת מעבד ומאיץ גרפי? תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
גם תג מחיר שמתקרב ל-5,000 שקלים חדשים לא מרתיע את חובבי הסמארטפונים, שכנראה מתלהבים מאוד מהיכולת לאחסן חצי טרה-בייט של מידע במכשיר החכם המלווה אותם לכל מקום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
- 1 follower
-
-
חשוב - מצלמה איכותית מאוד, סוללה חזקה, משחקים באיכות טובה, ממשק נוח, כפתורים בעיברית, קרינה נמוכה לא חשוב - אינטרנט, GPS, מצלמה קידמית לשיחות וידאו, מוזיקה, סרטונים ורדיו. איזה הכי כדאי לי מבין כל המכשירים האלו: (חוץ מ N95) http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/Price/ תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
למבינים שמבינכם בבקשה אם תוכלו לעזור לי איזה פלאפון יותר איכותי מכל ההיבטים מבין שני הדדגמים אשמח לחוות דעת יותר מלהגיד לי את השם אלא למה תודה הנה שני הדגמים: http://catalog.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Samsung/samsung_galaxy_android/ http://catalog.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Nokia/nokia_n97/ בבקשה אם תוכלו להכנס עכשיו אודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלך חברים, בעקבות המבצע החדש באורנג', החלטתי לשדרג את המכשיר שלי ב6120 של נוקיה; התרשמות ראשונית-התקדמו טכנולוגית מהטנק שהיה אצלי. בכל מקרה, אחריי יום של משחקים עם הפונקציות הבסיסיות של המכשיר, החלטתי להשתמש בגולת הכותרת-מערכת ההפעלה הסימביאנית; הורדתי תוכנה סימביאנית (קובץ עם סיומת SIS) ואין לי מושג איך אני מפעיל אותה דרך המכשיר, ובכלל לאן להעתיק אותה במכשיר. חיפוש מקיף בהוראות המכשיר לא הניב תוצאות, וגם חיפוש קצר באתר לא מצא לי תשובות (ה-מ-ו-ן דפים עם המילה "סימביאני" ואחריי 5 דפים התייאשתי) מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני מניח שרובכם מכירים את מאבטחי הקניונים למיניהם שמחזיקים גלאי מתכות ידניים כאלה לבדיקת חפצים מתכתיים. נכנסתי לאחד מהם, ובמקרה האייפון היה לי בתוך הכיס בזמן הבדיקה. השאלה שלי היא אם קיימת השפעה לגבי החלקים הפנימיים של המכשיר שלי, האם יכול להיגרם נזק מסוג כלשהו או שהכול בסדר ואני יכול להסיר דאגה?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כמו שיש את IPSF וכדומה שמוקדשים לאייפונים, האם יש אתרים\קהילות המוקדשות לסימביאנים ומתמחות בהן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית החליטה להחזיר לחיים את משפחת ה-Desire באמצעות שני מכשירים - אחד מהם עם שבב משנת 2013 לכתבה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ליצרנית היפנית יש סמארטפון מוביל חדש ומעניין ששומר על רזולוציה גבוהה יותר מאלו של המתחרים - אך גם תופח משמעותית בתג המחיר ביחס לקודמו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
- 1 follower
-
-
אי אפשר לסדר את השירים בסדר אלפבתיק ......הסדר בנגן הוא הסדר שבו העתקת לנגן מצאתי פיתרון לבעיה הזו בנגני T10 http://hem.passagen.se/chsw/FATSort.html פשוט תריצו ותעשו סידור לפי אלפבטיקל וזהו ! DONE !
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
בגוגל החליטו שלא למתוח את הפרידה מהמותג הישן, וסיימו את מכירתם של דגמי ה-Nexus 5X וה-Nexus 6P כבר עכשיו, כשנה בלבד אחרי שהושקו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-