גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
איך מכבים את הציפ בשביל לשחק ברשת ב PS2? יש לי ציפ MATRIX
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם יש אפשרות לקנות סוללה חזקה יותר לN82? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קיוויתם שדגם ה-Premium החדש יביא לתמחור נמוך יותר עבור ה-Xperia Z5 וה-Xperia Z5 Compact? לפי המידע העדכני המגמה היא הפוכה, למעשה לכתבה: http://hwzone.co.il/המחירים-האירופאים-של-מכשירי-ה-xperia-z5-מאשרי/
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הגלקסי ס2 שלי א. לחצן הבית שלי נדפק ולא מגיב-לא ממש בעיה בשימוש יומיומי כי יש אפליקציה שמדמה את לחצן הבית ב.הבעיה הגדולה היא שאני רוצה להיכנס למצב DOWNLOAD MODE אז אני לא יכול כי לחצן הבית לא עובד. הפתרון שמצאתי לזה הוא לקנות JIG שמכניס אותו למצב הזה ג. הבעיה הגדולה והעיקרית אני רוצה לעדכן רוט להעביר קבצים מהפון למחשב ולהפך והמחשב לא קורא את הפלאפון כלומר המחשב לא מרגיש בחיבור הפלאפון וכן הפלאפון לא מרגיש. חוץ מזה שהוא נטען ככה. ניסיתי להתקין דרייברים KIES. PC STUDIO ולא מצליח עדיין ליצור קשר וחיבור. ניסיתי בכמה מחשבים ובכמה דרכים. ולא עובד.. אז אם מישו יודע משו או איך שהוא לעזור.. אשמח
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, רכשתי ממש היום את הZVM ושמתי לב שיש לו נקודה על המסך, אני לא יודע אם זה פיקסל שרוף או משו אבל על בטוח מצריך בדיק אני יודע שבתמונה זה נראה כאילו זה טביעת אצבע אבל זה לא... [br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 16:50:11 שהסתכלתי על וידיאו במכשיר עכשיו אז לא הייתה שום הפרעה שנבעה מן הלכלוך הזה אז נראה לי שזה לא פיקסל שרוף... אבל עדיין מה זה? זה נורמלי או שזה מצריך החלפה?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
GPS בלבד , ללא מחשב כף יד ושאפשר יהיה להתקין מפות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
חשוב - מצלמה איכותית מאוד, סוללה חזקה, משחקים באיכות טובה, ממשק נוח, כפתורים בעיברית, קרינה נמוכה לא חשוב - אינטרנט, GPS, מצלמה קידמית לשיחות וידאו, מוזיקה, סרטונים ורדיו. איזה הכי כדאי לי מבין כל המכשירים האלו: (חוץ מ N95) http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/Price/ תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל במתנה אייפון 5S או LG G3 שניהם משומשים, מהמשפחה אני יכול לבחור מה בא לי הנטיה שלי היא ל5S כי אני עכשיו עם אייפון אבל איזה מכשיר אתם הייתם בוחרים? ולמה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אשמח להמלצות.. הקניה כנראה מארה"ב.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שאלה למבינים - האם האלטרנטיבה הבאה בתור (כיוון של - D2 אין רמקול מובנה - וזו פונקציה חשובה בשבילי) , היא ה - E100 של IRIVER , איך הוא מבחינת התמיכה בעיברית ,עידכון גירסאות קושחה , איכות וידאו (מסך פחות טוב מ - D2 ? ) , תקיעה (במהלך העבודה) , משך חיי סוללה , אמינות (!!!) , וסתם שאלה אחרונה - האם ה - D2 תומך ברמקולים חיצוניים (מבחינת הספק - לפחות 1W) , חיבור מתאים ובמקרה שכן - איזה רמקולים מומלצים ? (עוד אחת...) - ה - E100 נראה עם ביצועים קרובים מאד ל - D2 , שניהם קוראניים אז למה כזה הבדל משמעותי במחיר ? האם ככלל IAUDIO טובה מ - IRIVER או סתם שיקולים שיווקיים , או שבאמת ה - D2 הוא ליגה אחרת ? בתודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
[shadow=red,left]שלום חבר'ה, קוראים לי סטס ואהי אחד האנשים שפחות מסתדרים עם מחשבים אך עדיין חולה על מוזיקה! רכשתי לאחרונה את מכשיר ה- ZUNE ואני מאוד מסתבך עם התוכנה שלו. אשמח אם מישהו כאן יהיה מוכן להושיט לי יד ולתת לי מדריך מקוצרר לשימוש יעיל בתוכנה בדגש על העברת סרטים! זה באמת מאוד קריטי לי כיוון שאני רוצה לנצל את יכולות הנגן שלי. דבר נוסף, יש לי טיפה בעיה עם הווליום - הוא משתנה בין שירים שונים! אני יודע שאלו שאלות דיי מציקות אך אני ממש חייב את עזרתכם... בתודה מראש! נ.ב מי שרוצה להגיד לי לפנות לאתר של זון אז בבקשה לא כי האתר שלהם סתם מסורבל!
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך נגן שיהיו בו האופציות הבאות: - סוללה חזקה וניתנת להחלפה - זיכרון בטווח של 6GB. אפשר יותר אם ההבדל במחיר ובגודל הנגן הוא לא משמעותי - רדיו באיכות שמע טובה - יכולת הקלטה (טייפ מנהלים) - תמיכה בעברית - GUI (ממשק) נוח לשימוש - הנגן ישמש בגדול כנגן קבצי מוזיקה, טייפ מנהלים וכונן נייד - יכולת הרחבת זיכרון (עדיף עם כרטיסי SD) - אני די סולד ממסכי מגע אז עדיף בלי זהו בגדול... אם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע! תודה!
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום המכשיר שלי מסרב להיפעל מכפתור ההפעלה הדרך היחידה להפעילו היא על ידי ביצוע reset... יש הצעות לתיקון? תודה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אהלן. אני טס לארה"ב בשבוע הבא, ואני רוצה לקנות לעצמי שם נגן חדש. אני רוצה שהוא יעלה בערך עד ה500 דולר (עדיף פחות). מבחינת וידאו, זה פחות חשוב לי מאיך שהנגן נראה נגיד, או מאיכות השמע שלו. הדבר שהכי חשוב לי, זה חיי בטריה. אני ממש צריך נגן שיוכל לעבוד לי הרבה זמן. בקיצור, אני אשמח להצעות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע לפני קנייה של מכשיר ניווט מסוג MIO C310 שהבנתי לפי הפורום שהוא מכשיר טוב ואמין. העניין הוא שבאתר שאני כנראה אקנה ממנו מוצעת בסום של 150 שקלים גם אנטנה חיצונית לשיפור הקליטה. רציתי לדעת אם מישהו יכול לומר לי מה החשיבות של אנטנה כזו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
חשבתי שכבר היה אמור לצאת הN95 באורנג'... ועדיין-- לא יצא. חיפשתי בפוקט על תאריך השקה בארץ ( ברשתות הגדולות) ולא מצאתי כלום... יש למישהו כיוון/תאריך כמה שיותר מדויק?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
סמארטפון הגיימינג השני של היצרנית המפורסמת מהונג-קונג מציע שינויים קלים אך חשובים לעומת קודמו, בדרך להתמודדות עם מגוון החקיינים שקמו לו בשנה החולפת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם, יש לי באג מוזר כזה שכאשר אני מחשב את האיפון למטען usb יחד עם המתאם כלומר כמו הטענה דרך שקע ac לקיר המסך לא מגיע בכלל או מגיב למקומות לא נכונים וכאשר מנתקים אותו מהמטען הכל פועל כרגיל או לחלופין אם מטעינים מהמחשב הוא לא עושה כל בעיה וגם שמטעינים אותו בנוסף מהקיר הוא משמיע כל כמה דקות צפצוף מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, אני עומד לפני רכישת מכשיר סלולרי חדש (N73 ME, או אריקסון 800i). רציתי לדעת האם ל-N73 ME החדש יש את אותן בעיות איטיות מהן סבל ה-N73 המקורי. שמעתי טענות לכאן ולכאן, ואשמח לשמוע ממישהו שרכש את המכשיר בגירסאת ה-ME ויכול לומר לי מנסיונו האישי. תודה, תומר.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את הפירמוור של הסנסה (E260), ו... זה לא עובד לי. הורדתי את תוכנת העידכון של סנסה, שמתי את הנגן במצב MSC, וכשאני מחבר אותו למחשב לא קורה כלום... המחשב מזהה אותו, אבל לא קופצת התוכנה של העידכון. מישהו יודע למה? תודה רבה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שילוב בין שבב חסכוני, סוללה גדולה מאוד, מטען עוצמתי ותג מחיר עממי הופכים את ה-Vibe P2 לדגם מסקרן ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מחליף פלאפון לפלאפון שהדרישות העיקריות שלו זה מסך מגע טוב ומערכת הפעלה פתוחה ומהירה. חשבתי כבר הרבה זמן על Omnia HD אבל ראיתי שהרבה לא מרוצים ממנו...הבעיה של העברית היא רק בתפריטים נכון? אפשר לכתוב הודעות בעברית? איזה עוד בעיות יש בכללי נגיד אם אני קונה אותו מאיביי? יש עוד משהו שאני צריך לדעת עליו? אם בסוף אני אוותר עליו יש פלאפון מומלץ בכיוון של משחקים-מגע-מצלמה? [אייפון בכוונת אבל...כרגע אפשרות אחרונה] מחיר בסביבות ה300 דולר משומש
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
דגם הגיימינג החדש של המותג Nubia מ-ZTE הסינית שובר מחסום ניקוד יוקרתי באפליקציית מבחני הביצועים המוכרת - בעזרתו האדיבה של ה-Snapdragon 855 Plus לכתבה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3497113,00.html הפרטים מעורפלים מאד בכתבה. מישהו שמע על זה משהו מעבר למה שכתוב בכתבה?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-