גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
דיווחים עדכניים מעידים כי שיתוף הפעולה המוצלח בין שתי החברות במסגרת מכשירי ה-Pixel עשוי להוליד עסקת רכישה שתהיה חיובית עבור שני הצדדים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
- 1 follower
-
-
בתערוכת CES הוצג מטען חכם המשלב מערכת קירור אקטיבית - פתרון פשוט לבעיה מוכרתלכתבה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
- 3 followers
-
-
לרכישת ZEN VISION M 30GB בצבע לבן... למישהו יש חנות בארה"ב שהוא מכיר והיא אמינה וממש זולה לכך ? תודה אנשים !
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הי השבוע התחדשתי לי באייפוד עם מסך מגע ויש לי שתי שאלות. האם אני יכול להתקין ישומים שנועדו ל-iphone? ומישהו מכיר אתרי הורדה לתוכנות למכשיר? (חוץ מאפל)
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לנגן לסבא שלי. יש לו בעיות ראיה ככה שרצוי מסך די גדול, בנוסף עדיף שיהיה אפשר להטעין דרך המחשב ועדיף מאד שיהיה ממשק ברוסית וכפתורים גדולים. בנוסף שלא יעלה יותר מידי.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
תת-המותג התקציבי המוכר ביותר של היצרנית הסינית בדרך להתחרות ישירות בתת-המותג הצעיר שפרץ לחיינו בסערה בשנה החולפת? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם מתי אתם חושבים או יודעים הGALAXY S יגע לחנויות הפרטיות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
בוקר טוב. הגיע הזמן אחרי 8 שנים בערך שאני באנדרואיד לחזור לאייפון. ואני ממש לא מעודכן. בעקרון אני רוצה לשאול איזה אייפון שלתקן אותו במקרה של תקלה או מסך שבור לא יעלה לי לתקן אותו כמו מכשיר חדש ובמקביל חשוב לי שהמכשיר יהיה מהדגמים העדכניים יחסית כך שהוא יעבוד חלק אם כל האפליקציות אני לא רוצה להוציא יותר מ 3000 ש"ח אבל מעדיף להוציא פחות
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
- 1 follower
-
-
היבואנית הרשמית של שיאומי בארץ מבצעת השקה רשמית למכשיר הדגל המתקדם - במחיר מפתיע לחיוב לעומת זה שפגשנו בהשקה האירופאית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות psp אך בגלל שלל הגירסאות והחבילות שיש באתר zap אני לא יודע מה עדיף. בגדול אני רוצה שהקונסולה תהיה בעלת יכולת העלת משחקים דרך כרטיס הזכרון , אז אם משהו יוכל לשלוח לי לינקים זה מאוד יעזור לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי טעות מצערת ולחצתי על הכפתור RESTORE דרך ה-ITUNES ומחקתי את כל 55 הג'יגה שהיו לי באייפוד.. יש אפשרות לשחזר את זה? ואם כן אז איך?? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
החנות הסינית המקוונת Gearbest פוצחת במיזם מבצעים שעשוי להיות משתלם מאוד לזריזים שביניכם לכתבה
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מה דעתכם על המילון האנגלי-עברי המדבר בלינק המצורף: http://zap.co.il/search.aspx?keyword=topmate לא הצלחתי להבין אם יש לו יציאת אוזניות שאפשר להשתמש בה במקום הרמקול המובנה שהוא זוועתי,על פי הביקורות בזאפ של אנשים שקנו אותו.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום , מזה זמן רב אני מנסה לחבר את האייפוד שלי לitunes והתכונה מראה לי שגיאה: your ipod version is higher then the itunes version לומרות שיש לי את התוכנה הכי חדשה של itunes מישהו יודע למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי! חבר נתן לי מכשיר . וכאשר אני מחבר אותו ל-usb במחשב שלי, אני מקבל הודעה שהווינדוס לא מזהה אותו.ניסיתי להחליף התקן כפי ההמלצה בהודעה שקיבלתי אך זה לא עזר. יכול להיות שקיימת נעילה כלשהי במכשיר או אני צריך להתקין תוכנה כלשהי? המון תודה! המכשיר: http://www.digitalnetworksna.com/support/rio/product.asp?prodID=215
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם בסדרת ה-M200 יש בעיה או באג עם הסוללה שבערך שהיא בחצי הנגן כבר לא נדלק יש לי את הפירמוור האחרון, הנגן דיי חדש וזה כל הזמן ככה אז רציתי לברר אם זה רק אצלי או שזה אצל כולם ככה ? (יכול להיות גם שהסיגנאל שהנגן משדר לגבי מצב הסוללה לא נכון..?) תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הפרשה הזו לא רוצה להסתיים, כך נראה: גם דגמים מעודכנים של הפאבלט הטרי עלולים להוות סכנת התלקחות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
רציתי להמליץ על משחק מחשבה קליל וכייפי (שכתבתי). המשחק חינמי וניתן להורדה ב: https://market.android.com/details?id=com.goodape.outnumbered אשמח לקבל פידבק פה ובמרקט אלון
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות נגן MP3. הוא צריך שיקליט באיכות סבירה (לדוגמא להקליט הרצאה ושיהיה אפשר לשמוע משהו) , שיתמוך בעברית , ושלא יעלה מעל 300 ¤. יש חיה כזאת? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש ברשותי LG Chocolate KG800 ואני לא זוכר את הסיסמא של הפלאפון (זה אותו הסיסמא גם לBLUETOOTH) איך אני יכול לאפס את הסיסמא ??
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מבין שios 4 ירוץ נורא לאט על המכשיר, אבל בכל זאת, אם האייפון 3G תומך בIOS4 למה שגם האייפון המקורי לא יתמוך (שנייהם זההים בחומרה שלהם).
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איך ASUS N636A.....??? דרישות: GPS רמקול פשוט להפעלה... אם יש הצעות אחרות... תודה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הנציגה הרשמית של היצרנית הסינית מנחיתה את מוצר הדגל מסוף השנה שעברה בשוק המקומי - במקביל להכרזה על גרסת ה-5G שלו בתערוכת MWC 2019 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
- 1 follower
-
-
המותג Archos מתחדש עם סמארטפון שמנמן בעל סוללה גדולה מאוד ומיגון IP68 לכתבה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-