גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היי, ברצוני לדעת האם ניתן לראות סרטים בנגן עם כתוביות בפורמט SRT או SUB נלוות? האם יש צורך לסנכרן את הכתוביות עם הסרט טרם המרתן לפורמט של ה-D2 או שמספיק רק לשים את קובץ הכתובית עם קובץ הוידאו באותו שם תחת אותה תיקייה? האם יש עוד תוכנה מלבד JetAudio ( שמגיעה עם המכשיר) שיודעת לטפל בנושא המרת סרטים בצמוד לכתוביות? תודה מראש, שרון
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הפרשה הזו לא רוצה להסתיים, כך נראה: גם דגמים מעודכנים של הפאבלט הטרי עלולים להוות סכנת התלקחות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
שלום. רכשתי SGS2 באחד מהחנויות והוא באנגלית. לכן אני רואה את היומן כאילו יום שני הוא תחילת השבוע. האם אפשר לשנות את הגדרות היומן? אם לא, האם יש תוכנה חיצונית? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
מה האפשרויות שלי מבחינת מכשיר שיוכל לשמש כמכונת משחקים ניידת? יש כל מיני טאבלטים שאפשר לחבר להם גם HDMI וגם GAMEPADS דרך הUSB. הכוונה שלי היא איזהוא מכשיר טאבלט או מובייל שאפר לחבר אותו לטלווזיה דרך HDMI ובמקביל לחבר לו אחד (או אוליי איפלו ארבעה) GAMEPADS דרך הUSB. מה האפשרויות שלי מהבחינה הזו? לא חייב אנדרויד... אבל גם באנדרויד לא כל המכשירים תומכים ב4 GAMEPADS וHDMI במקביל? או שכל מכשיר אנדרויד אפשר לחבר גם GMAEPADS וגם ל HDMI באמצעות מפצל?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לאוזניות בלוטות', מחוברות בחוט בינהן, להחליף זוג JBL reflect mini 2 של שהפסיקו לעבוד בצד אחד. חשוב - שישבו טוב באוזן ולא יפלו (ל JBL reflect יש מן "אצבע" סיליקון כזו שנכנסת באפרכסת האוזן), שיהיו נוחות, ועם חיי סוללה ארוכים. השימוש העיקרי הוא להאזנה למוזיקה ולAudioBooks. אשמח לשמוע המלצות מנסיונכם.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
אני מחפש מטען רכב לאייפק 6915. בזאפ, ככה"נ, אין (או שאני לא יודע לחפש ). (ואני גם מוכר את האייפק, במידה ומישהו מעוניין).
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לנגן לסבא שלי. יש לו בעיות ראיה ככה שרצוי מסך די גדול, בנוסף עדיף שיהיה אפשר להטעין דרך המחשב ועדיף מאד שיהיה ממשק ברוסית וכפתורים גדולים. בנוסף שלא יעלה יותר מידי.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני צריך מטען לרכב לאנדרויד GALAXY NOTE N7000 אבל אני לא סגור מה לקנות. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני יהיה שבוע הבא בפרנקפורט וחשבתי לרכוש שם למישהוא יש המלצה על חנות זולה ומ הכי משתלם לקנות באזור ה 400 דולר תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום יש לי נוקיה 6280 ואמרו לי שאפשר להעביר וידאו דרך המחשב אבל אני לא יודע איך אני מעביר ואו כותב לי כשאני מנסה להפעיל את הודאו או כותב תבנית משהו וגם אמרו לי שצריך לשנות רזולוזיה של הקובץ כדי שזה יעבוד מישהו יודע איך אני יכול להפעיל וידאו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את המכשיר הנ"ל מהיום שהיה לי את המכשיר הוא עשה בעיות בPlug and Play תמיד היה צריך לנתק לחבר לנתק לחבר, לכבות להדליק, ויום בהיר אחד, פשוט המחשב הפסיק לזהות לחלוטין. ניסיתי את כל כניסות הUSB חיפשתי דרייברים ולא מצאתי, ניסתי עם מטען בלי מטען, לא זוכר כבר מה ניסיתי, אבל שום דבר לא עבד בבקשה זקוק דחוף לעזרה, יום ראשון חוזר לבסיס
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
מה דעתכם על המילון האנגלי-עברי המדבר בלינק המצורף: http://zap.co.il/search.aspx?keyword=topmate לא הצלחתי להבין אם יש לו יציאת אוזניות שאפשר להשתמש בה במקום הרמקול המובנה שהוא זוועתי,על פי הביקורות בזאפ של אנשים שקנו אותו.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מחפש מחירים בעיקר של המכשירים היותר זולים שיעלו 10-20 שקל בחודש מישהו אולי יודע, באתר לא ראיתי מחירים וגם בחוברת כזאת שלקחתי מדוכן בקניון (לא היה לי זמן לדבר עם המוכרת כי מיהרתי והיה תור)
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית החליטה להחזיר לחיים את משפחת ה-Desire באמצעות שני מכשירים - אחד מהם עם שבב משנת 2013 לכתבה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קימבנתי אייפון לעצמי אבל לצערי אין אוזניות, איפה אפשר להשיג? תודה
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל חוות דעת על המכשיר הנ"ל (מתוך שימוש, ידע כללי) איך הוא? נוח, מצלמה טובה...?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש המלצה לחנות בארץ שמוכרת את ה HTC Sensation. הבנתי שהיבואן הרשמי שלהם (Touch Group) עובד רק עם המפעילות ולכן החנויות שמוכרות את המכשיר זה בעצם ביבוא אישי, מה שמותיר את האחריות על המכשיר בחסדיהם. לכן בעצם אני מחפש חנות אמינה וטובה שמוכרת את המכשיר.. אני לא טס לחול בזמן הקרוב אז זאת לא אופציה.. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בגוגל החליטו שלא למתוח את הפרידה מהמותג הישן, וסיימו את מכירתם של דגמי ה-Nexus 5X וה-Nexus 6P כבר עכשיו, כשנה בלבד אחרי שהושקו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אח שלי מחפש לקנות נגן MP4, משהו של iRiver חשבתי אבל אם אתם ממליצים דברים אחרים אז סבבה התקציב הוא בערך 1000 שקל ואפשר לחרוג רק לא להגזים חיפשתי ביקורות באינטרנט ואני לא ממש יודע איפה למצוא דברים אז אשמח לקבל פה עזרה אני חושב ש8 ג'יגה יהיה טוב זהו, תודה מראש על התגובות
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום כולם, הסתכלתי באתר קריאיטיו באמריקה ושם כתוב שלנגן יש 18 שעות סוללה וכשאני מסתכל בכל מיני אתרים ישראלים שמוכרים את הנגן רשום 14 שעות ושהיא ניתנת להחלפה, האם יצאו שתי גירסאות לנגן? איך אני יודע אם אני קונה אחד עם 18 שעות או 14 שעות?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מכשיר HTC ONE S מאמזון (ספק אמריקאי), ואני רוצה לדעת אם אני צריך מטען מיוחד ל220V... הזמנתי גם מטען נייד אסטרו 5600 שאני לא יודע עם מה אני יכול להטעין... מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מחפש שלט לאייפוד 80 ג'יגה שלי. לא משהו יותר מדי יקר, בטווח של 100-250 ש"ח. שיתן לי את הפונקציות המינימליות. תודה מראש, Levcog
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-