גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה בא לי חשק ל'קנות לפיסטישן 2 עכשיו נכנסתי לאתר זאפ ומה אני מגלה שיש איזה 7 סוגים \ דגמים ואני אין לי מושג מה מהן טוב יותר וכאילו מה השוני בניהם זה האתר ד"א http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TVGame&DB303884=303885 אז אם מישו יכול בבקשה להסביר לי את ההבדלים בניהם ולהמליץ לי על אחד מהם.... אני מאוד ישמח... למרות שהם כולם עולים אותו דבר כמעט זה ממש מסקרן אותי לדעת מה ההבדל בניהם תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם אפשר לשלוח איימייל למשל מGMAIL ולצרף תמונה מהפלאפון? אם אני אתקין ערכת מפות עם מפות של חו"ל אני אוכל לעבוד עם זה בחו"ל בלי השירות GPS של סלקום או אורנג?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי יש לי כר כמה שנים נגן MP3 של IRIVER H320 נגן מעולה רק לצערי בזמן האחרון הסוללה סובלת מאפקט הזיכרון ובקושי עובדת. בגלל שאני לא יכול לרכוש באינטרנט נישאר לי רק לקנות סוללה חדשה דרך באג שיעשו את זה תמורת 450 שח או משהו כזה וזה הרבה לדעתי. או שיש אפשרות לקנות באיזה חנות סולאן או משהו סוללה ולהרכיב אותה בעצמי. הסולאן האלו לא ניראים לי אמינים. בקיצור אני לא יודע מה לעשות וחשבתי כבר על נגן חדש וכעת יש לי רעיון לקנות נגן של ARCHOS ואני די אוהב את כל הנגנים שלהם (רק חבל שבשביל להקליט מהטלויזיה נידרש לקנות תחנת עגינה מעפנה) הנגנים לדעתי כולם טובים אבל יקרים. בכל אופן אני טס בחודש הבא להולנד וראיתי שמוכרים אותו בדיוטי פרי אך לצערי לא רשום שם מחירים. כך גם אני לא יודע איפה לחפש מ…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
חברת הטכנולוגיה הקוריאנית ממשיכה לתקוף את עולם המחשוב הלביש מכל כיוון עם שעון עגול ראשון, שגם נראה כמו שצריך, לשם שינוי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תת-המותג התקציבי המוכר ביותר של היצרנית הסינית בדרך להתחרות ישירות בתת-המותג הצעיר שפרץ לחיינו בסערה בשנה החולפת? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר הדגל האקזוטי הבא של היצרנית הסינית מתקרב במהירות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנות למסיבת עיתונאים גדולה שתתקיים בקליפורניה בתחילת השבוע הבא לא משאירים הרבה מקום לספקות - מכשירי iPhone חדשים נמצאים בדרכם אלינו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
- 1 follower
-
-
חודשים של טיזרים ללא הפסקה מגיעים לסיומם עם הכרזה רשמית - דגם הביניים החדש של המותג הסיני המצליח מותיר רושם ראשוני חיובי בהחלט לכתבה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
סדרה חדשה של כרטיסי מסך מתקדמים במיוחד ללפטופים יוצאת רשמית אל אוויר העולם - ואנחנו קיבלנו לבחינה דגם טרי של AORUS המכיל את RTX 3070 בכדי להבין כמה כח גראפי אפשר לדחוס באריזה קומפקטיתלכתבה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Mediatek תשיק צמד שבב Helio P חדשים שינסו להתמודד עם המעבר האגרסיבי של המתחרה קוואלקום לטכנולוגיית ייצור חדשה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
- 1 follower
-
-
Huawei ממשיכה בנסיונותיה לכבוש את השווקים המערביים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
החנות הסינית המקוונת Gearbest פוצחת במיזם מבצעים שעשוי להיות משתלם מאוד לזריזים שביניכם לכתבה
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הפרשה הזו לא רוצה להסתיים, כך נראה: גם דגמים מעודכנים של הפאבלט הטרי עלולים להוות סכנת התלקחות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני מניח שרובכם מכירים את מאבטחי הקניונים למיניהם שמחזיקים גלאי מתכות ידניים כאלה לבדיקת חפצים מתכתיים. נכנסתי לאחד מהם, ובמקרה האייפון היה לי בתוך הכיס בזמן הבדיקה. השאלה שלי היא אם קיימת השפעה לגבי החלקים הפנימיים של המכשיר שלי, האם יכול להיגרם נזק מסוג כלשהו או שהכול בסדר ואני יכול להסיר דאגה?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני משתמש בDoubleTwist ובכל שיר שאין לו ALBUMART הוא כותב "GET MISSING ALBUMART" ומין הסתם זה לא עובד טוב על אלבומים ישראליים וזה ממש מעצבן (אם מישהו יודע איך להעיף את ההודעה הנ"ל מה טוב, אין לי בעיה שלא יראה את תמונת האלבום).
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את המכשיר הנ"ל מהיום שהיה לי את המכשיר הוא עשה בעיות בPlug and Play תמיד היה צריך לנתק לחבר לנתק לחבר, לכבות להדליק, ויום בהיר אחד, פשוט המחשב הפסיק לזהות לחלוטין. ניסיתי את כל כניסות הUSB חיפשתי דרייברים ולא מצאתי, ניסתי עם מטען בלי מטען, לא זוכר כבר מה ניסיתי, אבל שום דבר לא עבד בבקשה זקוק דחוף לעזרה, יום ראשון חוזר לבסיס
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לפני כשנה וחצי קניתי iriver h10 20g בארה"ב, ולפני שבוע-שבועיים בערך הנגן כבר לא נדלק. רציתי לדעת מי מייבאים את iriver לארץ, והאם הם יכולים לתקן לי את הנגן, או אם יש מקום כלשהו שמסוגל לתקן את הנגן בארץ. כשחיפשתי בגוגל הגעתי לארקדיה. שלחתי להם מייל, אבל הם אמרו לי שהם כבר לא מייבאים את iriver והם אמרו לי לבדוק את באג, אלקטרה או בנדה מגנטיק. באתר של אלקטרה אין שום איזכור לiriver או לנגנים בכלל. באתר של בנדה מגנטיק ראיתי שמוכרים רק נגן iriver אחד, וגם לא ציינו את שמו, ובבאג ראיתי שמוכרים iriver אבל לא ראיתי שהם מוכרים h10. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 הנגנים ומה כדי לקנות... http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=471787 נגן MP3/MP4 Iriver E10 6GB - חוות דעת גולשים http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=150560 נגן MP3/MP4 Iriver H10 6GB - פרטי המוצר תודה..
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב כף יד ASUS 696 עם מ"ה WM5, האם כדאי לשדרג לWM6 (אם זה בכלל אפשרי)? מה היתרונות של זה? האם ניתן לחזור אחורה (לWM5)? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2007/11/08/the-blu-ray-phaser-defends-dorks-from-the-hd-dvd-borg/
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם לי ולאחי נהרסו טלפוני ה3220 של נוקיה. אנחנו פאנבויס של נוקיה (כל המשפחה שלנו), בכל מקרה, אין לסלקום את ה3220 במלאי לכן הם מציעים את הטלפונים החלופיים הבאים: NOKIA 6070 (שהוא ממש דומה לטלפון שלנו) NOKIA 6085 (שדיי ישן, אבל תכונות לא רעות, אין להם את ה6125) SAMSUNG E250 (פשוט עם רדיו, ומסך 65) ולבסוף, הMOTOROLA Z3 (עיצוב יוקרתי ומצלמה 2מגה-פיקסל) אני דיי מתעניין בMOTOROLA, עם 2 מגה פיקסל, סליידר וביקורות טובות, אבל אני רוצה לשמוע מה דעתכם. אור כהן
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כעת אני בחיפושים אחר טלוויזיית LCD. אחרי שדפדפתי קצת בזאפ החלטתי לעשות תחקיר מעמיק יותר על ידי חיפוש מספרי הדגמים השונים של החברות המוכרות כמו למשל פאנסוניק וLG בגוגל. נכנסתי לאתרי החברות וחיפשתי את הדגמים המופיעים בזאפ שעליהם אני רוצה לקבל קצת יותר פרטים וגיליתי שאלו דגמים שאינם מוכרים באתר המקורי! זו לא הפעם הראשונה שאני נתקלת בתופעה הזו, גם עם מכשירים סלולריים זה קורה לפעמים ואני תוהה מדוע ? האם זה אומר שהדגם אינו מקורי? איך אוכל לברר עליו יותר פרטים ? תודה רבה למגיבים, קרן המבולבלת... :s05:
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
סיביאן בלבד, ומצריך החתמות, אבל עדיין גימיקים חביבים. http://www.aikonlab.com/spip.php?rubrique3
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את הIPOD 32GB ואני מת להתקין עליו כבר עברית וכל מיני משחקים. מישהו יכול לתת לי לינק לאתר שמסביר איך עושים את כל התהליך? תודה
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי מכשיר חדש מסלקום בתמורה לישן שלי. המכשיר החדש הוא של sonyerricson K800i. לא קיבלתי את כל הערכה (הדיסקים עם התוכנות למחשב...). אחרי נבירה ממושכת באתרי אינטרנט של סלקום וסוני אריקסון אני מבין שהם הורידו את כל הדרייברים הקשורים ל K800I . משיהו יודע היכן באינטרנט ניתן להשיג את הדיסקים הנ"ל? (הדיסק הכי חשוב לי זה כמובן ה- PC SUITE) אני פשוט מוותר מראש על "התענוג" להידחף למרכזי שירות של סלקום ולבקש את הדיסקים... תודה.[br]פורסם בתאריך: 6.08.2009 בשעה 15:01:58 קבלו ביטול חברה...מצאתי משהו... תודה בכל אופן!
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-