גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
שלושה יישומים נסיוניים של הענקית זמינים כעת להורדה - אחד לאנדרואיד, אחד ל-iOS ועוד אחד עבור שתיהן יחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
- 1 follower
-
-
החנות הסינית המקוונת Gearbest פוצחת במיזם מבצעים שעשוי להיות משתלם מאוד לזריזים שביניכם לכתבה
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מתנה לאחותי את הנגן בגרסת 2gb שעולה 400 שקל, אני די סגור על הנגן אז לא להעלות את כל עניין ה d2 האגדי. 1. השאלה הכי חשובה- רציתי לדעת איך התמיכה שלו בעברית (האם הוא תומך גם בשמות שירים ותקיות בעברית כמו שצריך או שרק התפריטים הם בעברית עילגת). 2. האם יש בארץ נרתיקים מתאימים עבורו. 3. איך המהירות שלו (מעבר בין שירים וכו', הדלקה וכו'). 4. האוזניות שמגיעות איתו שוות משהו? 5. האם הסיור בין הקבצים הוא רק על פי id3 או גם לפי תקיות. אני מעדיף את הm3 הזה על הסנסה c250 גם בגלל מה שקראתיי על איכות הקול שלו, גם בגלל שהוא מעוצב יותר גם כי התמיכה של הסנסה בעברית דפוקה למדי (ודופקת את המכשיר) וגם בגלל שהאיכות הכללית של הסנסה מרגישה בינונית (מה גם שראיתי הרבה החזרות של הנגנ…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב כף יד ASUS 696 עם מ"ה WM5, האם כדאי לשדרג לWM6 (אם זה בכלל אפשרי)? מה היתרונות של זה? האם ניתן לחזור אחורה (לWM5)? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
תתחבר ל NOKIA 6100 עם המתאם הזה: http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c1418.php אם יש מתאם יותר טוב, אשמח לשמוע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
במהלך ההתקנה מתקבלת ההודעה "duplicate provider Authority", מדובר בGALLERY 3D אאל"ט התקנתי בעבר את התוכנה אז אני מניח שפשוט צריך לנקות CACHE או משהו דומה רק שאין לי מושג איך עושים את זה.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
נו אז מה שהדגם הקודם הוצג לפני פחות מארבעה חודשים? זה ממש לא הולך להיות מה שיגרום ל-Xiaomi להאט לכתבה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר archos 605 30 GB שנרכש בארה"ב- מתפקד תקין פרט לנושא ה wifi: האנטנה נדלקת, המכשיר מזהה רשתו כולל רשת ביתית, אני מזין לו את המפתח הנכון אבל... מקבל הודעת שגיאה שהחיבור נכשל. האם אני צריך להוריד firmware או תוכנה בתודה roni.sagi@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הכנסתי אותו לטעינה בלילה והיה על הצג סימן של טעינה, ובבוקר ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא לא מגיב...מה צריך לעשות?? ועוד שאלה יש לנגן מטען חשמלי (על תקע בקיר לא על USB)?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי Motorola V3x חדש מרשת אורנג', המערכת הפעלה עצמה מראה עיברית ואנגלית בלי שום בעיה, אבל כשאני רוצה לכתוב טקסט, לדוגמא ל SMS או ליצור איש קשר חדש אז השפה הראשונה היא אנגלית וכשאני עובר שפה יש לי רק רוסית, ניסיתי בהגדרות השפה של הטלפון כל מיני הגדרות, החלפתי שפות וגם ניסיתי את "אוטומטי", אבל שפת הזנת הטקסט הראשית נשארת אנגלית והמשנית נשארת רוסית, עוד משהו, ראיתי בחוברת שאמור להיות גם ITAP, אבל אני לא רואה אפשרות כזאת, יכול להיות שזה מאותה סיבה של הבעיה עם העברית? מישהו יודע אם יש פתרון לזה?(חוץ מללכת לאורנג').
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי אייפוד עם 30GB ואפשרות לצפות בסרטים תמונות וכו... איך אני יכול להעביר אליו למשל פרקים של סאות'פארק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כף יד מסוג המצויין בכותרת וכבר כמה ימים שי בו תקלה רצינית 1) הוא אינו מסתנכרן עם מחשב שלי 2) כשאני מנסה להפעיל את אחת האפליקציות (כדוגמת outlook) אני נתקל בהודעת שגיאה שאומרת "אין אפשרות לפתוח את הקובץ MSPOUTLOOK.contacts או שהקובץ לא חתום באישור מוכר או אחד מרכיביו לא נמצא. יכול להיות שאתה צריך לשחזר קובץ זה או להתקינו מחדש" 3) איני יודע אםזו בעיה אבל זכרון הFLASH כמעט מלא לגמרי איני מעוניין לבצע RESET טרם סינכרנתי וגיביתי את הנתונים במחשב כף היד, אך כפי הידוע איני יכול לעשות זאת אשמח לעזרתכם תודה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי סאנידסק e250 הוא משותק ,אי אפשר לכבות או לעשות ריסטרט ..לא ידוע לי על כפתור ריסטרט כמו שיש בהרבה מכשירים אחרים רק העיגול שליטה שלו עם אור כחול ואי אפשר לעשות עם המכשיר כלום זאת הפעם ה2 שזה קורה ועד עכשיו הפתרון היה לחכות עד שהבטריה תגמר ואז להטעין ראיתי כאלה שאומרים להוציא את הסוללה הסוללה במכשיר הזה ניתנת להוצאה אם פותחים תברגים ..כדאי? יש פתרון או ישר למעבדה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עם sgs2 שעליו אנדרואיד מקורי של אורנג'. לא יודע למה, אבל כל שליחת תמונה בהודעה למישהו שיש לו אייפון תמיד נכשלת. אין בעיה לשלוח לכל טלפון אחר. האם זו בעיה מוכרת?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הטלפון הסלולארי K610I המערכת הפעלה בכותרת לא עובד כלום עזרה? .. התקשרתי לנציג שלח לי תוכנה שלא עובדת
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הלכתי למעבדות והם לא הצליחו וגם סמסונג לא יודעים, האם יש דרך כלשהי לעקוף את הקוד פין או למחוק אותו מהמכשיר מבלי לאבד את הנתונים ומבלי לעשות Factory reset? תודה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
- 4 followers
-
-
-
-
קראתי כתבה לפני חצי שנה בערך, שיצא בקרוב מכשירים עם gps או בשם אחר שבמקום 5 מטר delay שיש היום, לא יהיה כבר delay בניווט. למשל שאנחנו ממש לפני פניה ולוקח זמן ל gps להגיב, ואז אתה לא בטוח אם זאת הפניה או לא.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
נתונים עדכניים מצביעים על שליטה מוחלטת של החברה הקוריאנית בשוק, גם בתחום היקר וגם בתחום המוזל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חשבתי שכבר היה אמור לצאת הN95 באורנג'... ועדיין-- לא יצא. חיפשתי בפוקט על תאריך השקה בארץ ( ברשתות הגדולות) ולא מצאתי כלום... יש למישהו כיוון/תאריך כמה שיותר מדויק?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
היי, אני עומד לפני רכישת מכשיר סלולרי חדש (N73 ME, או אריקסון 800i). רציתי לדעת האם ל-N73 ME החדש יש את אותן בעיות איטיות מהן סבל ה-N73 המקורי. שמעתי טענות לכאן ולכאן, ואשמח לשמוע ממישהו שרכש את המכשיר בגירסאת ה-ME ויכול לומר לי מנסיונו האישי. תודה, תומר.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שילוב בין שבב חסכוני, סוללה גדולה מאוד, מטען עוצמתי ותג מחיר עממי הופכים את ה-Vibe P2 לדגם מסקרן ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קהל חובבי הסמארטפונים ממש לא נוטר טינה ליצרנית הקוריאנית על כשלונו הבטיחותי המפתיע של ה-Note 7, כך נראה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי 10 שנים (כן, החזקתי את אותו טלפון נייד במשך עשור) התקלקל לי הטלפון הנייד והחלפתי במכשיר חדש. לקחתי את samsung x200 וראיתי שיש לו אפשרות לשחק משחקי java. איך אני מעביר משחקים מהמחשב אל הטלפון הנייד שלי? איזה משחקים אני יכול לשחק במכשיר שלי? אין לי שמץ של מושג ואני מאוד אודה למידע שיעזור לי
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-