גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
יש לי אייפוד עם 30GB ואפשרות לצפות בסרטים תמונות וכו... איך אני יכול להעביר אליו למשל פרקים של סאות'פארק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום, גיליתי שבגלקסי החדשים (8 ומעלה) אי אפשר להקליט שיחות לשני הכוונים. המליצו לי לקנות שיאומי NOTE 7 כדי שהפונקציה הזו תעבוד כמו שצריך. שאלתי בחנות סלולר, והמוכר אמר שהשיאומי מגיע עם אנדרואיד 8.1 אבל אמרו גם שיכול להיות מצב שעדכון עתידי של גרסת אנדרואיד יכול לחסום לי את אפשרות ההקלטה לשני כוונים. האם זה נכון? האם חסימת כוון הקלטה קשור לגרסת אנדרואיד? אשמח לתובנות והסברים ממבינים בעניין. תודה.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום כולם, הסתכלתי באתר קריאיטיו באמריקה ושם כתוב שלנגן יש 18 שעות סוללה וכשאני מסתכל בכל מיני אתרים ישראלים שמוכרים את הנגן רשום 14 שעות ושהיא ניתנת להחלפה, האם יצאו שתי גירסאות לנגן? איך אני יודע אם אני קונה אחד עם 18 שעות או 14 שעות?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מחפש שלט לאייפוד 80 ג'יגה שלי. לא משהו יותר מדי יקר, בטווח של 100-250 ש"ח. שיתן לי את הפונקציות המינימליות. תודה מראש, Levcog
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לרכישת ZEN VISION M 30GB בצבע לבן... למישהו יש חנות בארה"ב שהוא מכיר והיא אמינה וממש זולה לכך ? תודה אנשים !
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הטלפון הסלולארי K610I המערכת הפעלה בכותרת לא עובד כלום עזרה? .. התקשרתי לנציג שלח לי תוכנה שלא עובדת
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
דרושה המלצה מחפש לקנות בחול נוקיה יד שניה, מחפש דגם טוב ואמין בלי כל השטויות של הדור 3 או מצלמה סופר מתוחכמת או כל מיני פיצ'יפקס מיותרים. בקציור אם אתם יודעים על איזה דגם שנחשב לטוב במיחד
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
סדרת ה-Note של היצרנית הסינית השאפתנית עתידה להשתדרג בחודש הקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
-
בוקר טוב. הגיע הזמן אחרי 8 שנים בערך שאני באנדרואיד לחזור לאייפון. ואני ממש לא מעודכן. בעקרון אני רוצה לשאול איזה אייפון שלתקן אותו במקרה של תקלה או מסך שבור לא יעלה לי לתקן אותו כמו מכשיר חדש ובמקביל חשוב לי שהמכשיר יהיה מהדגמים העדכניים יחסית כך שהוא יעבוד חלק אם כל האפליקציות אני לא רוצה להוציא יותר מ 3000 ש"ח אבל מעדיף להוציא פחות
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,לצערי איבדתי לפני כמה זמן בצבא את המתאם לcreative vision m שלי (דגם 30gb) לצערי המתאם הוא הדבר היחיד שבעזרתו ניתן להתאים את המכשיר. חיפשתי בחנויות ובאתרי יד 2,ולהביא מחו"ל נראה לי יקר מדיי. האם יש פה מישהו שמעוניין למכור לי אחד או להפנות אותי למקום שבו אוכל לקנות כזה במחיר שווה נפש? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
קניתי פלאפון חדש מדגם נוקיה N85 דרך משווק מורשה של חברת פלאפון. לדעבוני אינני מצליח כלל לגלוש דרכו באינטרנט של חברת סלקום ואף לא באינטרנט האלחותי שלו. ההיתי אתמול אצל סלקום ובדקה את הפלאפון טכנאית שלהם שאמרה לי שהיא לא יכולה לעשות כלום משום שהטלפון נעול לגלישה ועלי ללכת לחנות שמימנה קניתי את הפלאפון. האם למישהו פעם היתה בעיה דומה? האם מישהו יודע כיצד לפתור בעיה זאת? האם יכול להיות שהבעיה נובעת מכך שאני משתמש בסים דור 2 על מכשיר של דור 3.5? האם הבעיה יכולה לנבוע מכך שחברת סלקום לא משווקת את המכשיר הזה? המכשיר שלי פתוח לכול הרשתות.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזנייה וראיתי באיביי כמה דגמים זולים יחסית.רציתי לדעת מה דעתכם עליהם: nokia bh-104 motorola H560 Samsung wep 180\460 אם יש למישהו המלצות על אוזניה מסויימת,אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
אני כבר שנים רוצה טלפון חדש, אבל אני מניח שקמצנות מסויימת עצרה מבעדי (אז חייל, היום סטודנט). חקרתי במכל מיני אתרים באינטרנט, השוויתי מחירים, הסתכלתי על קטעי וידאו על הממשקים השונים ברחבי יוטיוב, ואני לא יודע מה להחליט... בכל מקרה, התכונות שאני מחפש עושות לי רושם שהולך להיות לי יקר, אבל אני רוצה להגביל את עצמי עד 2800ש"ח, וכבר עכשיו אני אומר שלא חובה צג-מגע, למרות שזו בהחלט תוספת נחמדה (במידה והיא עובדת טוב ולא מקרטעת, כמו בחלק מהסרטונים שראיתי). התכונות לפי סדר החשיבות: נגן MP3 (לא משנה אם זה בא עם 8 ג'יגה או שאפשר להוסיף, העיקר שזה יתמוך במספיק מקום למוסיקה) חיבור WIFI לגלישה באינטרנט (זה גם מקל על החיבור למחשב שלי) משחקים (ופה אני מניח שיש יתרון לנוקיה ולמערכת ההפעלה של…
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה ההבדל בין אייפוד וידאו גירסה חמש וחצי לגירסה הרגילה? לפי מה שהבנתי בגירסה החדשה יותר המסך בהיר יותר ושיפרו את התמיכה בעברית ועוד כל מיני שיפורים אבל מה שמעניין אותי יותר הוא איך אוכל לזהות שהגירסה של הנגן שמוכרים לי היא אכן חדשה ושלא מוכרים לי גירסה ישנה יותר במחיר של גירסה חדשה? קיים זיהוי כלשהו על הקופסא או על הנגן?
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בוקר! לפני כמה ימים החלטתי שה-iPod Touch 2G שלי מיצה את עצמו עם חצי מסך עובד וג'ק אוזניות רעוע ובכך הגעתי למסקנה שאני צריך נגן חדש. מה אני לא רוצה: - עוד מוצר של חברת התפוח. - מסך מגע מגניב עם טריליון אפליקציות. מה אני כן רוצה: - מחיר זול יחסית לסדרת ה-Pod. - שיהיה נוח לשימוש (שיקטלג הכל לאומנים ושאר ירקות כמו ה-iPod). - מהיר (מה שכנראה כולל זכרון פלאש). - חיי סוללה ארוכים. - אם אפשר קומפקטי. - סינכרון עם אייטיונס (אפציונלי). אני יודע שאני מחפש אייפוד שלא יהיה כתוב עליו Apple וציור של תפוח. אבל אני יודע שאני לא מכיר כמעט נגנים אחרים כמו iRiver ו-Creative ועוד מתחרות רבות בשוק. הצעות לפה! תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום חברים... אני מחפש מכשיר קומפקטי, עד היום לא היה לי סמארטפון אז כל סמארטפון מבחינתי הוא קפיצת מדרגה. עדיפות לאנדרואיד. סקר שוק קטן שעשיתי הביא אותי למכשיר xpiria ray שנראה לי מאוד קומפקטי וסביר מבחינת המחיר. אשמח לשמוע את דעתכם או הצעות נספות. במידה ואמור לצאת מכשיר יותר מתאים בתקופה הקרובה אני גמיש ויכול לחכות. בנוסף הבנתי שבקרוב אמור לעבור חוק בקשר למכסי ייבוא על פלאפונים, אמור להשפיע על מחירי המכשירים שנמכרים כיום? או רק על מכשירים שייובאו אחרי הצעת החוק? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
המכשיר שלי הוא NOKIA E51 בעל SYMBIAN S60 V3 יש לי שירים על הפלאפון (גם AAC וגם MP3) ומשום מה כשאני מנסה לבחור צליל עבור התראת שעון לא מופיעים שם השירים/קבצים שיש בכלל על המכשיר. דווקא פעם לא הייתה לי את הבעייה הזאת והייתה מופיעה הרשימה של השירים שנמצאים בפלאפון, משהו הזוי לגמריי תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אתמול הורדתי icq לאייפוד טאצ דור 4 בכדי לשלוח sms בעזרתו הבנתי שב-icq עם לחיצה message על התפריט למטה צריך להופיע אופציה של active messages שלחיצה עליו מעבירה למסך של כתיבת הודעה זה לא מופיע אצלי (בלחיצת message בתפריט למטה מופיע חלון ריק של message בלי אפשרות לעשות כלום מישהו יכול לעזור לי?? תודה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי! חבר נתן לי מכשיר . וכאשר אני מחבר אותו ל-usb במחשב שלי, אני מקבל הודעה שהווינדוס לא מזהה אותו.ניסיתי להחליף התקן כפי ההמלצה בהודעה שקיבלתי אך זה לא עזר. יכול להיות שקיימת נעילה כלשהי במכשיר או אני צריך להתקין תוכנה כלשהי? המון תודה! המכשיר: http://www.digitalnetworksna.com/support/rio/product.asp?prodID=215
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת מדיה לרכב הונדה סיוויק 2009 4D 2 שתכלול GPS, BLUETOOTH... אני יכול להביא מחו"ל, לכן לא משנה אם הדגם נמכר בארץ או לא. למי יש ניסיון בתחום? תעזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש ברשותי LG Chocolate KG800 ואני לא זוכר את הסיסמא של הפלאפון (זה אותו הסיסמא גם לBLUETOOTH) איך אני יכול לאפס את הסיסמא ??
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני מעוניין באוזניות הכי איכותיות מבחינת צליל אז לפי מה שאני ראיתי יש כמה דגמים שמובילים תקנו אותי akg k26p koss portapro Grado iGrado Beyerdynamic DT231 Galactic אלה הדגמים רציתי לדעת איזה מהם הכי מומלץ וטוב והעם יש טובים מהם במחיר של עד 300 ש"ח חשוב לי לציין אני אישית נדלקתי על ה-Beyerdynamic DT231 Galactic אבל הבעיה שאני לא שמעתי אף אחד מהם ואין לי איך לשמוע פשוט זה נראת לי החברה הכי רצינית תקנו אותי וחשוב לי לדעת איזה מהם הכי איכותי ועוד דבר אחד Creative iAudio/Cowon Iriver Sandisk אז אלו החברות שאני מעוניין אני מחפש נגן בסכום של עד 650 ש"ח עדיף עד 450 ש"ח אני צריך בין 512MB ל-2G לא כל כך חשוב לי אז לא משנה כל שאר הדברים החשוב לי שזה יהיה ב…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי את הדגם המצויין בכותרת הכל נראה עובד המסך עובד האודיו עובד אבל המכשיר לא מגיב לשום מגע במסך הוא נפל לי למים לפניי שבועיים ואז בכלל המסך לא עבד פתחתי אותו ובתהליך נראה לי קרעתי איזה כבל דק שחיבר בין המסך לכל הרכיבים הפנימיים ובאותו הזמן עדיין לא ראו שום דבר במסך עכשיו אתמול סתם נזכרתי בפלאפון והחלטתי להדליק אותו שוב והמסך עובד ורואים מצויין כמו פעם אבל עכשיו המגע לא קיים ואני משער כנראה זה החוט הזה שקרעתי למישהו יש מושג טווח מחיר של תיקון? כי לפי דעתי זה רק חיבור פשוט ולא רכיב כמו המסך עצמו שעובד
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-