עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. למישהו יש מידע איך ואם בכלל אפשר לפרוץ את המכשיר לרשת אורנג'?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  2. מתי לדעתכם הוט תכנס לשוק הסלולרי כפי שזה נראה עכשיו?

3. נו אז מה שהדגם הקודם הוצג לפני פחות מארבעה חודשים? זה ממש לא הולך להיות מה שיגרום ל-Xiaomi להאט לכתבה

4. אהלן חבר'ה התחדשתי לי בכרטיס SD 2 ג'יגה, אבל בכל פעם שאני מכניס אותו הוא נפלט ויוצא אחרי שניה. אמנם ממש בקטן, אבל ברמה מספקת כך שהפלאפון כבר לא קורא את הכרטיס. למישהו הייתה את הבעיה הזאת\ מישהו יודע אולי איך לחזק את המקום של הכרטיס ככה שזה לא יצא?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by IG,

שלום לכולם, הזמנתי מכשיר HTC ONE S מאמזון (ספק אמריקאי), ואני רוצה לדעת אם אני צריך מטען מיוחד ל220V... הזמנתי גם מטען נייד אסטרו 5600 שאני לא יודע עם מה אני יכול להטעין... מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  6. שלום לכולם. אני עם sgs2 שעליו אנדרואיד מקורי של אורנג'. לא יודע למה, אבל כל שליחת תמונה בהודעה למישהו שיש לו אייפון תמיד נכשלת. אין בעיה לשלוח לכל טלפון אחר. האם זו בעיה מוכרת?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  7. אשמח לקבל תגובות בתודה מראש...

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by LIgor86,

אני מחפש מחשב כף יד עם בלוטות מה תוכלו להציע לי ושלא יהיה יקר

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  9. שלום אני מקווה שפה יוכלו לעזור לי. למה בפוקט לא ידעו. אני רוצה לראות סרט מלא בנוקיה N82. להוריד מהאיכות לא בא בחשבון כי אנ י מחבר לטלוויזיה ורואה את בטלוויזיה (יש הרבה זמן בעבודה). עכשיו בלי קשר אם אני מחבר לטלווייזה או לא מתי שהסרט מגיע לאקשן מהיר כלומר תמונה דינאמית ומורכבת יש מלא תקיעות שהורסים את הצפייה. ניסיתי אם core player וסמרט מובי שנחשבים הטובים ביותר - שניהם כשלו. מישהו יודע מה הפתרון ? איזה נגן צריך ? אולי מקודדים? אולי ה n-series לא חזקים מספיק להציג סרט שלם ? (היה לי גם n93 שסבל מאותה בעיה)

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  10. קראתי כתבה לפני חצי שנה בערך, שיצא בקרוב מכשירים עם gps או בשם אחר שבמקום 5 מטר delay שיש היום, לא יהיה כבר delay בניווט. למשל שאנחנו ממש לפני פניה ולוקח זמן ל gps להגיב, ואז אתה לא בטוח אם זאת הפניה או לא.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  11. תת-המותג התקציבי המוכר ביותר של היצרנית הסינית בדרך להתחרות ישירות בתת-המותג הצעיר שפרץ לחיינו בסערה בשנה החולפת? לכתבה

12. שלום! אני ממשיך בחיפושי אחרי נגן MP4 דק ומעוצב בנפח של 16GB עם איכות סאונד גבוהה, ממשק נוח לשימוש וזמן סוללה גדול, ושכולל תמיכה בשמות קבצים בעברית (לא הפוכה). נתקלתי בנגן Philips Aria 16GB. מישהו יודע אולי אם הנגן הזה תומך בקבצים עם שמות בעברית (לא הפוכה) ויכול לתת לי חוות-דעת כללית על הנגן?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by NuXeR,

היי, אני עומד לפני רכישת מכשיר סלולרי חדש (N73 ME, או אריקסון 800i). רציתי לדעת האם ל-N73 ME החדש יש את אותן בעיות איטיות מהן סבל ה-N73 המקורי. שמעתי טענות לכאן ולכאן, ואשמח לשמוע ממישהו שרכש את המכשיר בגירסאת ה-ME ויכול לומר לי מנסיונו האישי. תודה, תומר.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by eliil1,

למה הוא כזה איטי בסרטונים? יש לו מעבד חזק,מערכת הפעה די טובה (למרות שבגרסה הישנה - 1.6) , אולי כשיצא אנדרויד 2.X למכשיר הזה הוא יהיה יותר מהיר? או שפשוט הממשק ששמו במכשיר תוקע אותו כ"כ ?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by SensatioN,

צריך תשובה ואני הולך לקנות

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by LOOSE,

אני מחפש לקנות מכשיר GPS שיהיה מדוייק ביותר עם סוללה חזקה מאוד (הכי חשוב) כי זה לקטנוע אז אין איפה להטעין וכמה שפחות שטויות כמו נגנן MP4 וכד'

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  17. Started by urich,

אני שוקל לקנות מתנה לאחותי את הנגן בגרסת 2gb שעולה 400 שקל, אני די סגור על הנגן אז לא להעלות את כל עניין ה d2 האגדי. 1. השאלה הכי חשובה- רציתי לדעת איך התמיכה שלו בעברית (האם הוא תומך גם בשמות שירים ותקיות בעברית כמו שצריך או שרק התפריטים הם בעברית עילגת). 2. האם יש בארץ נרתיקים מתאימים עבורו. 3. איך המהירות שלו (מעבר בין שירים וכו', הדלקה וכו'). 4. האוזניות שמגיעות איתו שוות משהו? 5. האם הסיור בין הקבצים הוא רק על פי id3 או גם לפי תקיות. אני מעדיף את הm3 הזה על הסנסה c250 גם בגלל מה שקראתיי על איכות הקול שלו, גם בגלל שהוא מעוצב יותר גם כי התמיכה של הסנסה בעברית דפוקה למדי (ודופקת את המכשיר) וגם בגלל שהאיכות הכללית של הסנסה מרגישה בינונית (מה גם שראיתי הרבה החזרות של הנגנ…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by NDR,

[glow=red,2,300]אהלן![/glow] מישהו ניסה כבר את האפשרות TV-OUT בנגן? אם כן אתם יכולים להעלות הדגמה של זה? תודה מראש! אגב מאילו מכשירים ניתן להקליט IN LINE עם הנגן?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by omri_ro,

במהלך ההתקנה מתקבלת ההודעה "duplicate provider Authority", מדובר בGALLERY 3D אאל"ט התקנתי בעבר את התוכנה אז אני מניח שפשוט צריך לנקות CACHE או משהו דומה רק שאין לי מושג איך עושים את זה.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by matgam,

שלום לפני כשנה וחצי קניתי iriver h10 20g בארה"ב, ולפני שבוע-שבועיים בערך הנגן כבר לא נדלק. רציתי לדעת מי מייבאים את iriver לארץ, והאם הם יכולים לתקן לי את הנגן, או אם יש מקום כלשהו שמסוגל לתקן את הנגן בארץ. כשחיפשתי בגוגל הגעתי לארקדיה. שלחתי להם מייל, אבל הם אמרו לי שהם כבר לא מייבאים את iriver והם אמרו לי לבדוק את באג, אלקטרה או בנדה מגנטיק. באתר של אלקטרה אין שום איזכור לiriver או לנגנים בכלל. באתר של בנדה מגנטיק ראיתי שמוכרים רק נגן iriver אחד, וגם לא ציינו את שמו, ובבאג ראיתי שמוכרים iriver אבל לא ראיתי שהם מוכרים h10. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  21. הפרשה הזו לא רוצה להסתיים, כך נראה: גם דגמים מעודכנים של הפאבלט הטרי עלולים להוות סכנת התלקחות לכתבה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  22. תודה!

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  23. הפאבלט החדש של סמסונג כולל היקף מכובד של זכרון דינאמי ונפח אחסון מובנה, אך כנראה שיש גירסה מתקדמת ויקרה אפילו יותר בתכנון לכתבה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  24. שנה אחרי ההשקה עבור מכשיריה של אפל, המצלמה שיצרו אנשי האתר DxOMark הופכת זמינה לשימוש גם עם הסמארטפונים של מערכת ההפעלה הפופולרית ביותר לכתבה

25. Started by gameplan,

שוב תודה לכולכם המכשיר מצויין קטן וקל ובאותה מידה נח לשימוש נורא גם מבחינת תוכנה ותפריטים תפעול תיקיות פלייליסטים וכל זה וגם מבחינת החיצוניות שלו הנדסה מעולה פשוט הכל ברור ונוח, השמע בו פשוט מדהים הייתי בשוק מהרמת שמע הגבוהה גם על ווליום הכי גבוהה לא שומעים פגם אחד בקול,פשוט מעולה. הקליפס שימושי מאוד ובסך הכל אני נורא נורא מרוצה מהקניה הזאת והוא הגיע בדיוק בזמן כי יום ראשון יש לי נסיעה שאני צריך אותו אליה חח (רצוי לציין שהגיע הרבה יותר מהר מה14 יום המצויינים וואלהשופס שיחקו אותה) דבר אחד הוא שלמרות שהתקנתי את המכשיר עם דיסק ההתקנה ועדכנתי אותו עם העידכון שהסברתם עליו בפורום מהאתר של סאנדיסק בקשר לעברית עדיין העברית בנגן הפוכה..... אם מישהו יודע איך לפתור אני ישמח לשמוע. א…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.