גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להשתמש ב-V3X כדונגל BT למחשב אני חושב שבאופן תאורטי זה אפשרי מפני שיש התקן בלוטות' מובנה במכשיר אך האם ניתן לעשות זאת באופן מעשי אין לי מושג :s05: אם ניתן לעשות זאת אשמח לקבל מדריך/הסבר לכך... תודה, yosside
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לנגן לסבא שלי. יש לו בעיות ראיה ככה שרצוי מסך די גדול, בנוסף עדיף שיהיה אפשר להטעין דרך המחשב ועדיף מאד שיהיה ממשק ברוסית וכפתורים גדולים. בנוסף שלא יעלה יותר מידי.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, גיליתי מחדש את המינידיסק שלי MZ-R700 ומכיוון שיש למחשב שלי יציאה אופטית s/pdif ויש לי כבל אופטי מתאים אני מרחיב את האוסף הקטן של המינידיסקים שלי. יש עיצות אין לעשות את זה בצורה הטובה ביותר: תוכנות, כוונונים וכו' ? כמו כן מצאתי פריצת קושחה שמאפשרת אופציות של ה- MZ-R900 במכשיר כולל LINE-OUT. http://www.minidisc.org/mzr700_to_mzr900.html אני פשוט אוהב את הסוני שלי.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי את הדגם המצויין בכותרת הכל נראה עובד המסך עובד האודיו עובד אבל המכשיר לא מגיב לשום מגע במסך הוא נפל לי למים לפניי שבועיים ואז בכלל המסך לא עבד פתחתי אותו ובתהליך נראה לי קרעתי איזה כבל דק שחיבר בין המסך לכל הרכיבים הפנימיים ובאותו הזמן עדיין לא ראו שום דבר במסך עכשיו אתמול סתם נזכרתי בפלאפון והחלטתי להדליק אותו שוב והמסך עובד ורואים מצויין כמו פעם אבל עכשיו המגע לא קיים ואני משער כנראה זה החוט הזה שקרעתי למישהו יש מושג טווח מחיר של תיקון? כי לפי דעתי זה רק חיבור פשוט ולא רכיב כמו המסך עצמו שעובד
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום! אני ממשיך בחיפושי אחרי נגן MP4 דק ומעוצב בנפח של 16GB עם איכות סאונד גבוהה, ממשק נוח לשימוש וזמן סוללה גדול, ושכולל תמיכה בשמות קבצים בעברית (לא הפוכה). נתקלתי בנגן Philips Aria 16GB. מישהו יודע אולי אם הנגן הזה תומך בקבצים עם שמות בעברית (לא הפוכה) ויכול לתת לי חוות-דעת כללית על הנגן?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
למה הוא כזה איטי בסרטונים? יש לו מעבד חזק,מערכת הפעה די טובה (למרות שבגרסה הישנה - 1.6) , אולי כשיצא אנדרויד 2.X למכשיר הזה הוא יהיה יותר מהיר? או שפשוט הממשק ששמו במכשיר תוקע אותו כ"כ ?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם מתי אתם חושבים או יודעים הGALAXY S יגע לחנויות הפרטיות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
לפני כשבועיים מחיר הגלקסי S-3 היה סביבות ה- 1,900 שקלים. כעבור שבוע המחיר עלה לכ- 2,060 (לפי ZAP) ומאז בקושי ירד. מדוע היתה עליית מחירים בתקופה שדווקא ניתן לצפות לירידה? במיוחד עם התחלת המחירה של ה S4?.. ראיתי שהמחיר של הגלקסי 3 יורד ב150~ בחודש ורציתי לחכות עוד קצת ועכשיו המחיר עלה ומעניין אותי למה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, עשיתי טעות מצערת ולחצתי על הכפתור RESTORE דרך ה-ITUNES ומחקתי את כל 55 הג'יגה שהיו לי באייפוד.. יש אפשרות לשחזר את זה? ואם כן אז איך?? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
דגם ה-Mate X המשוכלל הופך רשמי בשוק הסיני, עם מפרט ומחיר סופיים ורשמיים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי את הנגן היום, ובמשך שעות ניסיתי לסנכרן אותו מול המחשב ללא הצלחה. מערכת ההפעלה היא ויסטה הום פרימיום בעברית!. כשחיברתי את המכשיר הווינדוס חיפש באינטרנט אחרי התקנה מתאימה ומצא אחת, המכשיר מזוהה ומחובר כראוי. כאשר אני מחבר אותו, תוכנת הזון עולה אוטומטית המכשיר מראה על המסך connect ואז קופץ חלון שמודיע על שגיאה מסוג C00C11CD, והודעה שאומרת שהמכשיר לא מעודכן לעידכון האחרון, ובגלל השגיאה הזאת אי אפשר לעדכן אותו. לאחר הלחיצה על OK המכשיר כאילו מתנתק מהמחשב למרות שהוא נשאר מחובר, ואי אפשר לעבוד איתו. לאחר חיפוש בגוגל עליתי על דיון שנראה לי רלוונטי אליי: http://forums.zune.net/533151/ShowPost.aspx מה אני אמור לעשות כדי להפעיל את הנגן הזה מרגיש כבר עובד עצות מעולם לא נתקלתי …
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
רציתי להמליץ על משחק מחשבה קליל וכייפי (שכתבתי). המשחק חינמי וניתן להורדה ב: https://market.android.com/details?id=com.goodape.outnumbered אשמח לקבל פידבק פה ובמרקט אלון
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מכשיר HTC ONE S מאמזון (ספק אמריקאי), ואני רוצה לדעת אם אני צריך מטען מיוחד ל220V... הזמנתי גם מטען נייד אסטרו 5600 שאני לא יודע עם מה אני יכול להטעין... מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בלאק פריידיי כבר כאן: אמאזון גרמניה מציעה את השעונים Pebble ו-Pebble Steel במחירי מבצע מרשימים לכתבה: http://hwzone.co.il/שעונים-חכמים-של-חברת-pebble-במחירים-מדליקים/
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סמארט פון עם אפשרות גלישה באינטרנט, WIFI, GPS, ומצלמה בסדר מתחת ל800 ש"ח, אפשר להגדיל את התקציב ל1000, אך רק אם זה באמת נחוץ אשמח להמלצה, כזה אשר מתאים לגולן טלקום. תודה!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
הי השבוע התחדשתי לי באייפוד עם מסך מגע ויש לי שתי שאלות. האם אני יכול להתקין ישומים שנועדו ל-iphone? ומישהו מכיר אתרי הורדה לתוכנות למכשיר? (חוץ מאפל)
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
איך ASUS N636A.....??? דרישות: GPS רמקול פשוט להפעלה... אם יש הצעות אחרות... תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מחליף פלאפון לפלאפון שהדרישות העיקריות שלו זה מסך מגע טוב ומערכת הפעלה פתוחה ומהירה. חשבתי כבר הרבה זמן על Omnia HD אבל ראיתי שהרבה לא מרוצים ממנו...הבעיה של העברית היא רק בתפריטים נכון? אפשר לכתוב הודעות בעברית? איזה עוד בעיות יש בכללי נגיד אם אני קונה אותו מאיביי? יש עוד משהו שאני צריך לדעת עליו? אם בסוף אני אוותר עליו יש פלאפון מומלץ בכיוון של משחקים-מגע-מצלמה? [אייפון בכוונת אבל...כרגע אפשרות אחרונה] מחיר בסביבות ה300 דולר משומש
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את Gravity Defied Trial Racing DEMO מהאתר הרשמי של המפתחת. ניסיתי להעביר את קובץ ה- jar גם דרך התוכנה של Nokia וגם בצורה ידנית. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ בפלאפון הוא אומר שהיישום לא חוקי ומציע לי למחוק. מה לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
מה דעתכם על המילון האנגלי-עברי המדבר בלינק המצורף: http://zap.co.il/search.aspx?keyword=topmate לא הצלחתי להבין אם יש לו יציאת אוזניות שאפשר להשתמש בה במקום הרמקול המובנה שהוא זוועתי,על פי הביקורות בזאפ של אנשים שקנו אותו.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
עשיתי פורמט ל sansa m240 שלי, עכשיו הוא לא מזהה אותו טוב יכול להיות שהדרייברים ל USB היו בתוכו או משהו כזה, גם התקנתי קודקים חדשים של WMA10 הבנתי שזה עושה את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי! חבר נתן לי מכשיר . וכאשר אני מחבר אותו ל-usb במחשב שלי, אני מקבל הודעה שהווינדוס לא מזהה אותו.ניסיתי להחליף התקן כפי ההמלצה בהודעה שקיבלתי אך זה לא עזר. יכול להיות שקיימת נעילה כלשהי במכשיר או אני צריך להתקין תוכנה כלשהי? המון תודה! המכשיר: http://www.digitalnetworksna.com/support/rio/product.asp?prodID=215
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קניתי GPS חדש מדגם מערכת ניווט GPSוC320וMio שמתחבר לחיבור של המצית ברכב רציתי לדעת שכאשר אני מכניס שירים לGPS בכרטיס זיכרון ומשמיע..אם אפשר בעזרת זה שזה מתחבר לאוטו לשמוע ברמקולים של האוטו את המוזיקה מהGPS ? אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-