עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. המצב הנוכחי הוא שאם אני כרגע צופה בקובץ וידאו ולא רואה אותו עד הסוף אז בפעם הבאה שאני בא להפעיל את הקובץ אני נשאל האם לנגן את הקובץ מהתחלה או מהמקום שהוא הפסיק בפעם הקודמת. אני מעוניין לבטל את האפשרות הזו ושתמיד תמיד הקובץ יתנגן מהתחלה כאשר אני מפעיל אותו.האם ניתן לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  2. בשביל ..להכניס לאייפוד דברים או להוציא ממנו מידע ... בעזרת אייטונז כמובן ..האייטונז נכנס למצב של טעינה עכשיו עם אני רוצה להכניס משהו והבטריה מלאה או ממש כזה קו אחד ירד שזה בכלל לא נורא ואז זה מתחיל להטעין את האייפוד זה שוחק את הבטריה ..מנסיון של בטריות כאלה ..המכשיר חדש ולכן אני חושש עלה לי הרבה כסף ... אממ מה אפשר לעשות בנידון העם אפשר לעשות שהוא יטעין אותו באופן ידני הכוונה יבש רשותי ולא אך שאני מתחבר ל usb כל פעם ? שמטענים מכשיר כזה בשביל לא לגמור את הבטריה צריך ..לחכות שהיא תיגמר כמאט ואז להטעין אותה ולי היא לא נגמרת כי תמיד יש לי מה להכניס לאייפוד וכל פעם זה מטעין קצת זה יהרוג לי את הבטריה מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by r.b.y,

שלום יש לי מיו 168 הוא מאוד איטי ולא מעודכן\יש אפשרות לעדכן לגירסה חדשה ולא אצל היצרן כי זה יקר בערך 500 שח תודה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by fuck off,

בוקר! לפני כמה ימים החלטתי שה-iPod Touch 2G שלי מיצה את עצמו עם חצי מסך עובד וג'ק אוזניות רעוע ובכך הגעתי למסקנה שאני צריך נגן חדש. מה אני לא רוצה: - עוד מוצר של חברת התפוח. - מסך מגע מגניב עם טריליון אפליקציות. מה אני כן רוצה: - מחיר זול יחסית לסדרת ה-Pod. - שיהיה נוח לשימוש (שיקטלג הכל לאומנים ושאר ירקות כמו ה-iPod). - מהיר (מה שכנראה כולל זכרון פלאש). - חיי סוללה ארוכים. - אם אפשר קומפקטי. - סינכרון עם אייטיונס (אפציונלי). אני יודע שאני מחפש אייפוד שלא יהיה כתוב עליו Apple וציור של תפוח. אבל אני יודע שאני לא מכיר כמעט נגנים אחרים כמו iRiver ו-Creative ועוד מתחרות רבות בשוק. הצעות לפה! תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  5. קצת אחר שגרסת ה-15 שלה נחתה בחנויות מצויידת בשבב ביניים - הנציגה המקומית של היצרנית הסינית מתכוננת להשיק את דגם ה-Meizu 16 עם Snapdragon 845 במחיר מעניין לכתבה

6. אני מחפש מחירים בעיקר של המכשירים היותר זולים שיעלו 10-20 שקל בחודש מישהו אולי יודע, באתר לא ראיתי מחירים וגם בחוברת כזאת שלקחתי מדוכן בקניון (לא היה לי זמן לדבר עם המוכרת כי מיהרתי והיה תור)

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  7. אחותי טסה לארה"ב ושם זה ממש זול כל הMP3 והדברים האלה... אז תמליצו לי על נגן MP3 טוב איכותי ב50 דולר לא יותר לא צריך שיהיה גם MP4 רק שינגן שירים כמו שצריך ושיהיה איכותי לא פחות מג'יגה אבל רצוי 2 ג'יגה אם אפשר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by elis02,

שלום יש לי s10 plus כמה שנים. מרוצה מאוד. היום פתאום התחילו להיות כל מיני קווים עם תאורה כלשהי. ראיתי שזה תופעה שקיימת ואפשר להחליף מסך. החלפת מסך מקורי ראיתי ברשת שעולה 700 שח בערך. טלפון חדש כזה קצת פחות מ1000 שח. האם יש המלצה איפה אולי כדאי להחליף מסך מקורי בזול יותר בצורה משמעותית? אפשרות אחרת, רכישת טלפון אחר עד 1000 שח. תודה מראש.

9. Started by IlanF,

איך מגבירים את הרמקול בSAMSUNG S179? אפשר מדריך לזה?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by hararim,

שלום לכולם. בשבוע האחרון הטלפון זולל סוללה בצורה לא נורמלית. זה מגיע למצב שאני משאיר את הטלפון בשעה 24:00 עם 75% סוללה וכשאני קם בבוקר (וזה ממש מוקדם בשעה 05:00) אם יש לי מזל הוא על 3-4% . מה אפשר לעשות? איך אפשר לבדוק אם מדובר בסוללה תקולה?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  11. היי חברים! ביצעתי שדרוג למכשיר Samsung U900 Soul של אורנג'. המכשיר חדש לחלוטין!! התקבל לפני שבוע בלבד (!) מהחברה. קנו לי Iphone וכמו שמשתמע אני לא ממש צריך את הסמסוג.. בכמה אני יכול למכור אותו? ואני מדבר על המחיר המקסימלי שאני יכול להוציא ממנו.. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  12. קימבנתי אייפון לעצמי אבל לצערי אין אוזניות, איפה אפשר להשיג? תודה

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  13. שבב הביניים החדש והיעיל מככב בצמד מכשירי הדגל החדשים של חברת Oppo לכתבה

14. אני מחפש נגן 2 גיגה. (עם אופציה להוסיף כרטיס ממשפחת ה SD) ה 2 נגנים הראשנים שחשבתי עליהם הם 1. iRiver E100 2. iAudio D2 בגיסאות 2 גיגה כמובן. ההפרש במחירים, זניח לדעתי. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  15. שלום לכולם. אני עם sgs2 שעליו אנדרואיד מקורי של אורנג'. לא יודע למה, אבל כל שליחת תמונה בהודעה למישהו שיש לו אייפון תמיד נכשלת. אין בעיה לשלוח לכל טלפון אחר. האם זו בעיה מוכרת?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by Msys,

שלום, אני מחפש סמארט פון עם אפשרות גלישה באינטרנט, WIFI, GPS, ומצלמה בסדר מתחת ל800 ש"ח, אפשר להגדיל את התקציב ל1000, אך רק אם זה באמת נחוץ אשמח להמלצה, כזה אשר מתאים לגולן טלקום. תודה!

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  17. Started by aloneg,

דרושה המלצה מחפש לקנות בחול נוקיה יד שניה, מחפש דגם טוב ואמין בלי כל השטויות של הדור 3 או מצלמה סופר מתוחכמת או כל מיני פיצ'יפקס מיותרים. בקציור אם אתם יודעים על איזה דגם שנחשב לטוב במיחד

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by Sheik Yerbouti,

היי, גיליתי מחדש את המינידיסק שלי MZ-R700 ומכיוון שיש למחשב שלי יציאה אופטית s/pdif ויש לי כבל אופטי מתאים אני מרחיב את האוסף הקטן של המינידיסקים שלי. יש עיצות אין לעשות את זה בצורה הטובה ביותר: תוכנות, כוונונים וכו' ? כמו כן מצאתי פריצת קושחה שמאפשרת אופציות של ה- MZ-R900 במכשיר כולל LINE-OUT. http://www.minidisc.org/mzr700_to_mzr900.html אני פשוט אוהב את הסוני שלי.

19. אירוע ההשקה של סמסונג מתקרב במהירות - וכמו בדרך כלל התחושה היא שההדלפות הנרחבות יקשו על חברת הענק להפתיע אותנו על הבמה הגדולה מתחת לאור הזרקורים לכתבה

20. Started by Sargon,

אני צריך מטען לרכב לאנדרויד GALAXY NOTE N7000 אבל אני לא סגור מה לקנות. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  21. שלום לכולם רכשתי פלאפון חדש ונמחקו לי בטעות כל המספרים שהיו נמצאים גם על ה- SIM וגם על הכרטיס הפנימי . למזלי יש לי גיבוי על המחשב בקובץ וורד את השמות של כולם. השאלה האם יש תוכנה שאפשר להמיר מי- וורד או אקסל לתוך הנייד??? תודה רבה זאביק

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  22. קניתי לפני כשבוע את המטען הנייד מבית פיליפס מדגם SCE4430 ב399 שקל. מקבלים ערכה מאוד נחמדה שכוללת את המטען עצמו, מטען USB שמתחבר לחשמל קבל USB שבקצהו נשני יש מקום להכניס פלאגים שונים(שמתאימים למכשירים שונים ומגיעים עם תושבת גומי שמחזיקה אותם ביחד), וופאוץ' קטן בשביל שכול העסק לא ילך לאיבוד. *כמובן שניתן להשתמש בכבל הטענה מקורי שמגיע עם המכשיר(הכוונה לכבל (USB. הערכה עצמה מאוד אלגנטית ולא מסובכת לשימוש. מטעינים את המטען הנייד במשך כ 5 שעות+ ומוכנים לצאת לדרך. הסיבה שאני בכלל בחרתי לכתוב את הביקורת הזאת כי המטען הזה מצליח להתבלט באופן מיוחד לשלילה. המטען מבטיח עד 30 שעות הטענה, בפועל המקסימום שאני הצלחתי להגיע אליו היה קרוב ל 4 שעות וחצי. אני הצלחתי לטעון את הפלאפון שלי(N82…

23. Started by eliil1,

למה הוא כזה איטי בסרטונים? יש לו מעבד חזק,מערכת הפעה די טובה (למרות שבגרסה הישנה - 1.6) , אולי כשיצא אנדרויד 2.X למכשיר הזה הוא יהיה יותר מהיר? או שפשוט הממשק ששמו במכשיר תוקע אותו כ"כ ?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  24. אשמח להמלצות. תודה.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  25. קבלתי את המכשיר ואני רוצה שהוא יהיה יותר נוח ויש אפשרות אולי להחליף את הממשק או את המערכת הפעלה? תודה...

• 0 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים