עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by spitzi,

שלום לכולם, מתרבות הידיעות על כך שמספטמבר ואילך יגיעו לשוק דורות חדשים של מכשירי הדגל. האם צפויה טעינה אלחוטית בסמארטפונים שעתידים לצאת עוד השנה?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  2. Started by talisman,

שלום המכשיר שלי מסרב להיפעל מכפתור ההפעלה הדרך היחידה להפעילו היא על ידי ביצוע reset... יש הצעות לתיקון? תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  3. המכשיר לא מפסיק לצאת מאפלקציות ולעשות ריסטים. מכשיר אייפון 4 16ג'יגה שפרוץ לפריצה האחרונה.קרה לאחר שעשיתי עגדכון ל וואטסאפ ( לא חושב שזאת הסיבה).תודה!

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by Cyanide,

אני מחפש המלצה לנגן לסבא שלי. יש לו בעיות ראיה ככה שרצוי מסך די גדול, בנוסף עדיף שיהיה אפשר להטעין דרך המחשב ועדיף מאד שיהיה ממשק ברוסית וכפתורים גדולים. בנוסף שלא יעלה יותר מידי.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by RMX,

שלום, ברצוני לקנות mp3 חדש אחרי שהmp3 הנוכחי שלי שנמצא אצלי כבר שנתיים וחצי עושה הרבה בעיות עם המגעים. אני ממש אוהב את הmp3 הזה מבית חברת Sony Network Walkman , קומפקטי מאוד בעל 512gb ואיכות סאונד גבוהה. במחיר אני מוכן להשקיע אם צריך, הgb לא ממש חשוב לי אפילו 512 זה טוב אני גם לא מחפש שיהיה לו מסך גדול או משהו. אני מעוניין באיכות גבוהה, ושיהיה קטן שמתאים גם לריצה. תודה

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by IL ORANGE,

שלום לכולם! חבר שלי אמר לי שאפשר לשלוט על מכשירי חשמל כמו DVD, טלווזיה, וידאו, ומקרן וכו' דרך הבלוטוט' דרך שלט רחוק או משהו כזה. רציתי לדעת איך עושים את זה אם צריך איזה תוכנה ואם אפשר בכל סלולרי אם בלוטוט'. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  7. Started by roKp,

שלום, אני מחפש נגן שתומך בעברית בצורה תקנית, ושהבטריה שלו תשרוד שעות רבות. בעיקרון אני חשבתי על ה-Meizu M6, ה-iRiver E100 או ה-iAudio i7. אני לא יודע איזה מהם תומך בעברית, ואני חושב על לקחת נגן בנפח של 4 או 8 ג'יגה. האם יש אופציות אחרות, ועל מה כדאי לי ללכת? תודה!

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  8. Started by saarxee,

שלום לכם, נתקלתי ב-2 כרטיסי הזיכרון הללו ואני מתכנן לרכוש את אחד מהם, איזה יהיה עדיף, מהיר ואמין יותר לדעתכם? http://www.tms.co.il/product/12489 http://ksp.co.il/?uin=18011 - אני יודע שהחברה הזו אמינה וטובה. הטרנסנד מהיר יותר, אך הכרטיס של סמסונג די מהיר ויהיה יותר מתאים למכשיר. (S4) תודה.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by S2DON,

אין לי מושג איך זה קרה שמתי אותו לטעינה פתאום אני מגיע ורשום לי RECOVERY MODE וכשאני מנסה לעשות רסט זה רושם לי Firmware PROBLEM ושוב פעם נכנס לי לאותו מקום.. יש למישהו מושג איך אני יכול להתקין מחדש את ה Firmware? תודה מראש לכל העוזרים..

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  10. Started by J S Bach,

היי, יש לי בעיה עם הנגן שלי [COWON D2] [בדיוק כשקיבלתי את הWESTONE ES3X, מזל משמיים...]. הבעיה היא כזאת: אני מעלה עליו קבצי מוסיקה [תיקיות שלמות] ומשום מה הוא מחליט שדברים חדשים פשוט נמאס לו לקרוא, אז הוא אומר לי "INVALID" ולא מנגן כלום. התעצל הבחור. את הדברים הקודמים שהיו עליו אין לו בעיה לקרוא [קבצי APE/WAV/FLAC וקבצים כאלה שעברו הפרדה מקובץ גדול יותר בעזרת MEDIAVEL CUE SPLITTER, אם זה רלוונטי]. מה עושים? לא מצאתי דבר משותף בין הקבצים שלא נוגנו.... ***יש קבצים חדשים שהעלתי והם כן עובדים....לא יודע מה נדפק עם הקודמים.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  11. הזמנות למסיבת עיתונאים גדולה שתתקיים בקליפורניה בתחילת השבוע הבא לא משאירים הרבה מקום לספקות - מכשירי iPhone חדשים נמצאים בדרכם אלינו לכתבה

12. מה ההבדל בין 2 הנגנים ומה כדי לקנות... http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=471787 נגן MP3/MP4 Iriver E10 6GB - חוות דעת גולשים http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=150560 נגן MP3/MP4 Iriver H10 6GB - פרטי המוצר תודה..

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  13. מכשיר archos 605 30 GB שנרכש בארה"ב- מתפקד תקין פרט לנושא ה wifi: האנטנה נדלקת, המכשיר מזהה רשתו כולל רשת ביתית, אני מזין לו את המפתח הנכון אבל... מקבל הודעת שגיאה שהחיבור נכשל. האם אני צריך להוריד firmware או תוכנה בתודה roni.sagi@gmail.com

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by FARKASH7,

קיבלתי את הנגן היום, ובמשך שעות ניסיתי לסנכרן אותו מול המחשב ללא הצלחה. מערכת ההפעלה היא ויסטה הום פרימיום בעברית!. כשחיברתי את המכשיר הווינדוס חיפש באינטרנט אחרי התקנה מתאימה ומצא אחת, המכשיר מזוהה ומחובר כראוי. כאשר אני מחבר אותו, תוכנת הזון עולה אוטומטית המכשיר מראה על המסך connect ואז קופץ חלון שמודיע על שגיאה מסוג C00C11CD, והודעה שאומרת שהמכשיר לא מעודכן לעידכון האחרון, ובגלל השגיאה הזאת אי אפשר לעדכן אותו. לאחר הלחיצה על OK המכשיר כאילו מתנתק מהמחשב למרות שהוא נשאר מחובר, ואי אפשר לעבוד איתו. לאחר חיפוש בגוגל עליתי על דיון שנראה לי רלוונטי אליי: http://forums.zune.net/533151/ShowPost.aspx מה אני אמור לעשות כדי להפעיל את הנגן הזה מרגיש כבר עובד עצות מעולם לא נתקלתי …

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  15. יש לי Motorola V3x חדש מרשת אורנג', המערכת הפעלה עצמה מראה עיברית ואנגלית בלי שום בעיה, אבל כשאני רוצה לכתוב טקסט, לדוגמא ל SMS או ליצור איש קשר חדש אז השפה הראשונה היא אנגלית וכשאני עובר שפה יש לי רק רוסית, ניסיתי בהגדרות השפה של הטלפון כל מיני הגדרות, החלפתי שפות וגם ניסיתי את "אוטומטי", אבל שפת הזנת הטקסט הראשית נשארת אנגלית והמשנית נשארת רוסית, עוד משהו, ראיתי בחוברת שאמור להיות גם ITAP, אבל אני לא רואה אפשרות כזאת, יכול להיות שזה מאותה סיבה של הבעיה עם העברית? מישהו יודע אם יש פתרון לזה?(חוץ מללכת לאורנג').

16. צמד המכשירים המגה-משתלמים הטריים של שיאומי קיבלו מחירים רשמיים בשוק הסיני - ומשם הדרך לחנויות המקומיות בישראל אמורה להיות קצרה לכתבה

17. [shadow=red,left]שלום חבר'ה, קוראים לי סטס ואהי אחד האנשים שפחות מסתדרים עם מחשבים אך עדיין חולה על מוזיקה! רכשתי לאחרונה את מכשיר ה- ZUNE ואני מאוד מסתבך עם התוכנה שלו. אשמח אם מישהו כאן יהיה מוכן להושיט לי יד ולתת לי מדריך מקוצרר לשימוש יעיל בתוכנה בדגש על העברת סרטים! זה באמת מאוד קריטי לי כיוון שאני רוצה לנצל את יכולות הנגן שלי. דבר נוסף, יש לי טיפה בעיה עם הווליום - הוא משתנה בין שירים שונים! אני יודע שאלו שאלות דיי מציקות אך אני ממש חייב את עזרתכם... בתודה מראש! נ.ב מי שרוצה להגיד לי לפנות לאתר של זון אז בבקשה לא כי האתר שלהם סתם מסורבל!

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by Paranoid,

יש לי אייפוד עם 30GB ואפשרות לצפות בסרטים תמונות וכו... איך אני יכול להעביר אליו למשל פרקים של סאות'פארק? תודה.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  19. Started by ehud101,

שלום, יש לי מחשב כף יד מסוג המצויין בכותרת וכבר כמה ימים שי בו תקלה רצינית 1) הוא אינו מסתנכרן עם מחשב שלי 2) כשאני מנסה להפעיל את אחת האפליקציות (כדוגמת outlook) אני נתקל בהודעת שגיאה שאומרת "אין אפשרות לפתוח את הקובץ MSPOUTLOOK.contacts או שהקובץ לא חתום באישור מוכר או אחד מרכיביו לא נמצא. יכול להיות שאתה צריך לשחזר קובץ זה או להתקינו מחדש" 3) איני יודע אםזו בעיה אבל זכרון הFLASH כמעט מלא לגמרי איני מעוניין לבצע RESET טרם סינכרנתי וגיביתי את הנתונים במחשב כף היד, אך כפי הידוע איני יכול לעשות זאת אשמח לעזרתכם תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by liho,

יש לי סאנידסק e250 הוא משותק ,אי אפשר לכבות או לעשות ריסטרט ..לא ידוע לי על כפתור ריסטרט כמו שיש בהרבה מכשירים אחרים רק העיגול שליטה שלו עם אור כחול ואי אפשר לעשות עם המכשיר כלום זאת הפעם ה2 שזה קורה ועד עכשיו הפתרון היה לחכות עד שהבטריה תגמר ואז להטעין ראיתי כאלה שאומרים להוציא את הסוללה הסוללה במכשיר הזה ניתנת להוצאה אם פותחים תברגים ..כדאי? יש פתרון או ישר למעבדה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  21. אחד מהמכשירים הכי זולים בשוק המקומי שתוכלו למצוא עם עשר ליבות עיבוד ו-4GB של זכרון דינאמי זמין לרכישה לכתבה

22. בלאק פריידיי כבר כאן: אמאזון גרמניה מציעה את השעונים Pebble ו-Pebble Steel במחירי מבצע מרשימים לכתבה: http://hwzone.co.il/שעונים-חכמים-של-חברת-pebble-במחירים-מדליקים/

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by Msys,

שלום, אני מחפש סמארט פון עם אפשרות גלישה באינטרנט, WIFI, GPS, ומצלמה בסדר מתחת ל800 ש"ח, אפשר להגדיל את התקציב ל1000, אך רק אם זה באמת נחוץ אשמח להמלצה, כזה אשר מתאים לגולן טלקום. תודה!

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  24. Started by Dr__MIKO,

הי השבוע התחדשתי לי באייפוד עם מסך מגע ויש לי שתי שאלות. האם אני יכול להתקין ישומים שנועדו ל-iphone? ומישהו מכיר אתרי הורדה לתוכנות למכשיר? (חוץ מאפל)

25. Started by Sheik Yerbouti,

היי, גיליתי מחדש את המינידיסק שלי MZ-R700 ומכיוון שיש למחשב שלי יציאה אופטית s/pdif ויש לי כבל אופטי מתאים אני מרחיב את האוסף הקטן של המינידיסקים שלי. יש עיצות אין לעשות את זה בצורה הטובה ביותר: תוכנות, כוונונים וכו' ? כמו כן מצאתי פריצת קושחה שמאפשרת אופציות של ה- MZ-R900 במכשיר כולל LINE-OUT. http://www.minidisc.org/mzr700_to_mzr900.html אני פשוט אוהב את הסוני שלי.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.