עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by YohaiM,

זה רק אצלי,או שיש בעיה רוחבית? ההגדרות נשארו אותו דבר,ואין לי גלישה,אלא רק WIFI.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  2. אהלן חבר'ה התחדשתי לי בכרטיס SD 2 ג'יגה, אבל בכל פעם שאני מכניס אותו הוא נפלט ויוצא אחרי שניה. אמנם ממש בקטן, אבל ברמה מספקת כך שהפלאפון כבר לא קורא את הכרטיס. למישהו הייתה את הבעיה הזאת\ מישהו יודע אולי איך לחזק את המקום של הכרטיס ככה שזה לא יצא?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  3. קניתי לפני כשבוע את המטען הנייד מבית פיליפס מדגם SCE4430 ב399 שקל. מקבלים ערכה מאוד נחמדה שכוללת את המטען עצמו, מטען USB שמתחבר לחשמל קבל USB שבקצהו נשני יש מקום להכניס פלאגים שונים(שמתאימים למכשירים שונים ומגיעים עם תושבת גומי שמחזיקה אותם ביחד), וופאוץ' קטן בשביל שכול העסק לא ילך לאיבוד. *כמובן שניתן להשתמש בכבל הטענה מקורי שמגיע עם המכשיר(הכוונה לכבל (USB. הערכה עצמה מאוד אלגנטית ולא מסובכת לשימוש. מטעינים את המטען הנייד במשך כ 5 שעות+ ומוכנים לצאת לדרך. הסיבה שאני בכלל בחרתי לכתוב את הביקורת הזאת כי המטען הזה מצליח להתבלט באופן מיוחד לשלילה. המטען מבטיח עד 30 שעות הטענה, בפועל המקסימום שאני הצלחתי להגיע אליו היה קרוב ל 4 שעות וחצי. אני הצלחתי לטעון את הפלאפון שלי(N82…

4. Started by סל מיחזור,

יש לי כמה תחנות שנקבעו מזמן , אני מנסה למחוק אותן ולהוסיף אחרות וזה לא עובד. האם יש בנמצא מדריך טוב איך מבצעים את הפעולה הזאת? תודה רבה

5. יש לי mp4 ואני רוצה להיכנס לקבצי מערכת אני רוצה להתקין xp יש לי שם512/1024mb איך אני רואה את הקבצי מערכת אני רוצה לפרמט אותו

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by boludo,

עשתי סקר והשאלה הגדולה האם ההבדלים בחומרה משמעותיים ב 639 64 וMB זיכרון RAM 1000 וMB זיכרון ROM וב 696 64 וMB זיכרון RAM 256 וMB זיכרון ROM השימוש העיקרי ניווט ויומן תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  7. [shadow=red,left]שלום חבר'ה, קוראים לי סטס ואהי אחד האנשים שפחות מסתדרים עם מחשבים אך עדיין חולה על מוזיקה! רכשתי לאחרונה את מכשיר ה- ZUNE ואני מאוד מסתבך עם התוכנה שלו. אשמח אם מישהו כאן יהיה מוכן להושיט לי יד ולתת לי מדריך מקוצרר לשימוש יעיל בתוכנה בדגש על העברת סרטים! זה באמת מאוד קריטי לי כיוון שאני רוצה לנצל את יכולות הנגן שלי. דבר נוסף, יש לי טיפה בעיה עם הווליום - הוא משתנה בין שירים שונים! אני יודע שאלו שאלות דיי מציקות אך אני ממש חייב את עזרתכם... בתודה מראש! נ.ב מי שרוצה להגיד לי לפנות לאתר של זון אז בבקשה לא כי האתר שלהם סתם מסורבל!

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  8. שלום אני מקווה שפה יוכלו לעזור לי. למה בפוקט לא ידעו. אני רוצה לראות סרט מלא בנוקיה N82. להוריד מהאיכות לא בא בחשבון כי אנ י מחבר לטלוויזיה ורואה את בטלוויזיה (יש הרבה זמן בעבודה). עכשיו בלי קשר אם אני מחבר לטלווייזה או לא מתי שהסרט מגיע לאקשן מהיר כלומר תמונה דינאמית ומורכבת יש מלא תקיעות שהורסים את הצפייה. ניסיתי אם core player וסמרט מובי שנחשבים הטובים ביותר - שניהם כשלו. מישהו יודע מה הפתרון ? איזה נגן צריך ? אולי מקודדים? אולי ה n-series לא חזקים מספיק להציג סרט שלם ? (היה לי גם n93 שסבל מאותה בעיה)

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by IL ORANGE,

שלום לכולם! חבר שלי אמר לי שאפשר לשלוט על מכשירי חשמל כמו DVD, טלווזיה, וידאו, ומקרן וכו' דרך הבלוטוט' דרך שלט רחוק או משהו כזה. רציתי לדעת איך עושים את זה אם צריך איזה תוכנה ואם אפשר בכל סלולרי אם בלוטוט'. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. מחזור השדרוג הצנוע של היצרנית הסינית מספק תוצר שנראה מרשים בהחלט ביחס לתגי המחיר לכתבה

11. שנה אחרי ההשקה עבור מכשיריה של אפל, המצלמה שיצרו אנשי האתר DxOMark הופכת זמינה לשימוש גם עם הסמארטפונים של מערכת ההפעלה הפופולרית ביותר לכתבה

12. נציגי האתר ZDNet לא קיבלו את האזכור - והעלו לרשת סרטון היכרות עם הסמארטפון המסקרן החדש לפני שזה הוצג בצורה מעשית לכתבה

13. נו אז מה שהדגם הקודם הוצג לפני פחות מארבעה חודשים? זה ממש לא הולך להיות מה שיגרום ל-Xiaomi להאט לכתבה

14. זמן קצר אחרי ההכרזה הבינלאומית Redmi 9T ו-Redmi Note 9T 5G ינחתו גם בישראל - עם הנחות של 100 עד 150 שקלים לקונים ב-24 השעות הראשונותלכתבה

15. אני אשמח למדריך או עזרה איך לצרוב את העברית על המכשיר!! תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  16. Started by MODY69,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3497113,00.html הפרטים מעורפלים מאד בכתבה. מישהו שמע על זה משהו מעבר למה שכתוב בכתבה?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by talisman,

שלום המכשיר שלי מסרב להיפעל מכפתור ההפעלה הדרך היחידה להפעילו היא על ידי ביצוע reset... יש הצעות לתיקון? תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  18. Started by ShahafH,

אוקיי אני חייל כרגע ואני צריך להחליף פלאפון שיתאים לצרכים שלי. בעקרון מה שחשוב לי בפלאפון זה מסך גדול, אינטרנט טוב ואיכות שמיעה של דיבור ומוזיקה, בנוסף, מצלמה של 5 מגה פיקסל לפחות עם פלאש. אני לא הכי חובב TOUCH אבל אם אין אופציות אחרות של סליידר או באר אז זה בסדר. תקציב לא משחק כאן. תודה.

19. Started by koko0,

אני מחליף פלאפון לפלאפון שהדרישות העיקריות שלו זה מסך מגע טוב ומערכת הפעלה פתוחה ומהירה. חשבתי כבר הרבה זמן על Omnia HD אבל ראיתי שהרבה לא מרוצים ממנו...הבעיה של העברית היא רק בתפריטים נכון? אפשר לכתוב הודעות בעברית? איזה עוד בעיות יש בכללי נגיד אם אני קונה אותו מאיביי? יש עוד משהו שאני צריך לדעת עליו? אם בסוף אני אוותר עליו יש פלאפון מומלץ בכיוון של משחקים-מגע-מצלמה? [אייפון בכוונת אבל...כרגע אפשרות אחרונה] מחיר בסביבות ה300 דולר משומש

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  20. למישהו יש מידע איך ואם בכלל אפשר לפרוץ את המכשיר לרשת אורנג'?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  21. Started by kobibo,

מחפש נגן טוב ואמין עם כמה שיותר נפח. תמיכה בעברית חובה ( לא רוצה לראות את שמות השירים בג'יבריש). לא חייב להיות גם MP4 מה שחשוב שתהיה לו איכות שמיעה טובה ולא יותר מידי כבד ומגושם. טוב,יש חיה כזו ?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by amisu,

אני מחפש נגן MP3 איכותי, מתלבט בעיקר בין creative zen vision M ipod video zune על מה ללכת? אגב.. אני נוטה לקריאטיב

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  23. Started by Mr. 24,

שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את הפירמוור של הסנסה (E260), ו... זה לא עובד לי. הורדתי את תוכנת העידכון של סנסה, שמתי את הנגן במצב MSC, וכשאני מחבר אותו למחשב לא קורה כלום... המחשב מזהה אותו, אבל לא קופצת התוכנה של העידכון. מישהו יודע למה? תודה רבה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. הכנסתי אותו לטעינה בלילה והיה על הצג סימן של טעינה, ובבוקר ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא לא מגיב...מה צריך לעשות?? ועוד שאלה יש לנגן מטען חשמלי (על תקע בקיר לא על USB)?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by MasterDK,

אחותי גיבלה במתנה את הנגן הזה: איך מטעינים אותו? היא אומרת שחיברה אותו למחשב לאזיה 12-18שעות וזה פשוט לא הטעין אותו? אולי צריך לכבות את המחשב או משהוא כזה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.