גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
תתחבר ל NOKIA 6100 עם המתאם הזה: http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c1418.php אם יש מתאם יותר טוב, אשמח לשמוע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה בבקשה אני רוצה (לשם הלמידה) לערוך קובץ apk(אפליקציה כלשהי למשל ווטסאפ) ולשנות הגדרות הפרטיות שלה . התחלתי להתעסק בעורך apk בשביל לשנות את האפליקציה אבל אני לא מצליח. אשמח לעזרה ומדריך בנושא תודה😀
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן חברים, ברצוני לרכוש מחשב כף יד, אחרי סקר שוק קצר וחישובים כלכליים נעצרתי על מכשיר אחד שעונה על כל הדרישות שהצבתי: 1. GPS 2. יומן אלקטרוני 3. יכולת הרחבה עם כ. זיכרון חיצוני. והמכשיר הוא MIO P350. מה דעתכם עליו? מהם יתרונותיו וחסרונותיו על פני מתחריו הישירים? *אני מודע לזה שמדובר בדגם ישן/יוצא אך אין זה מהווה בעיה מבחינתי. בלי לחשוב פעמיים פתחתי תרד בעיניין לפני שרצתי לקנות, כי מי אם לא אתם חברי הפורום המלומדים והמקצועיים יתן לי חו"ד מקצועית...? תודה מראש, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
דיווחים עדכניים מעידים כי שיתוף הפעולה המוצלח בין שתי החברות במסגרת מכשירי ה-Pixel עשוי להוליד עסקת רכישה שתהיה חיובית עבור שני הצדדים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת אם בסדרת ה-M200 יש בעיה או באג עם הסוללה שבערך שהיא בחצי הנגן כבר לא נדלק יש לי את הפירמוור האחרון, הנגן דיי חדש וזה כל הזמן ככה אז רציתי לברר אם זה רק אצלי או שזה אצל כולם ככה ? (יכול להיות גם שהסיגנאל שהנגן משדר לגבי מצב הסוללה לא נכון..?) תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, גיליתי שבגלקסי החדשים (8 ומעלה) אי אפשר להקליט שיחות לשני הכוונים. המליצו לי לקנות שיאומי NOTE 7 כדי שהפונקציה הזו תעבוד כמו שצריך. שאלתי בחנות סלולר, והמוכר אמר שהשיאומי מגיע עם אנדרואיד 8.1 אבל אמרו גם שיכול להיות מצב שעדכון עתידי של גרסת אנדרואיד יכול לחסום לי את אפשרות ההקלטה לשני כוונים. האם זה נכון? האם חסימת כוון הקלטה קשור לגרסת אנדרואיד? אשמח לתובנות והסברים ממבינים בעניין. תודה.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני צריך להשתמש ב-V3X כדונגל BT למחשב אני חושב שבאופן תאורטי זה אפשרי מפני שיש התקן בלוטות' מובנה במכשיר אך האם ניתן לעשות זאת באופן מעשי אין לי מושג :s05: אם ניתן לעשות זאת אשמח לקבל מדריך/הסבר לכך... תודה, yosside
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש לי נוקיה 7610 (ישן אני יודע חח) היו לי עוד שנים V3X וK610 מתים (על תשאלו למה) בקיצור חזרתי לנוקיה אבל יש איתו בעייה ... אני בא להדליק אותו הוא עושה מסך לבן ולא עולה .. מה יכולה ליהיות הבעייה? שאלה 2 מאיפה אני מביא עדכון גירסה? לא מוצא בשום מקום .. והאנגלית שלי לא הכי טובה אפשר להגיד.. תודה מראש לעוזרים:]
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי פלאפון חדש ונמחקו לי בטעות כל המספרים שהיו נמצאים גם על ה- SIM וגם על הכרטיס הפנימי . למזלי יש לי גיבוי על המחשב בקובץ וורד את השמות של כולם. השאלה האם יש תוכנה שאפשר להמיר מי- וורד או אקסל לתוך הנייד??? תודה רבה זאביק
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היום אחרי כמה חודשים שלא נגעתי באייפוד שלי החלטתי לשים עליו כמה שירים (הוא היה ריק לפני) , אז שמתי עליו דרך האייטונס והכל היה סבבה שמה ושהדלקתי אותו לא היו שמה שום שירים והוא נשאר ריק, למרות שבהגדרות-> אודות רשום שהוא לא ריק ויש עליו מידע. מה לעשות?? ניסיתי לעשות איפוס דרך האייפוד עצמו וזה עדין נשאר ריק. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלושה יישומים נסיוניים של הענקית זמינים כעת להורדה - אחד לאנדרואיד, אחד ל-iOS ועוד אחד עבור שתיהן יחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מקווה שאני בפורום הנכון יש לי התלבטות בין שתי מכשירי רדיו דיסק לרכב SONY CXS-GT4216F או Pioneer DEHP5050UB 1. לגבי הסוני, לא ראיתי שום הערכה עליו לעומת הפיוניר שההערכות מצויינות 2. חשבו לי לדעת במיוחד לגבי הסוני כי הוא בא בערכה עם רמקולים 3. אם מכירים מכשיר אחר טוב לאוטו במחיר דומה או פחות אשמח, חשוב שהיה יציאת USB וחשוב לזכור כי אין מגבר לצערי
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום אני כרגע בארה"ב ומחפש המלצה לPMP איכותי עם נפח סביר + שיכול לנגן HD (גם על הטלוויזיה) ראיתי את הביקורת על הCOWON O2 שנשמע נהדר אך בפועל לא מספק את הסחורה, אז אילו מתחרים יש לו?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ל IPOD TOUCH איך אני יכול להפוך אותו לדיסק חיצוני שאני יוכל להכניב בו מידע?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
למישהו יש מידע איך ואם בכלל אפשר לפרוץ את המכשיר לרשת אורנג'?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום אנשים, מישהו ביקש ממני לעזור לו וכיוון שלא הצלחתי לפתור את זה בעצמי אשמח אם תוכלי לתת יד. יש לו מכשיר 6600 של נוקיה. הוא הגדיר את הדיבורים של הרכב (שן-כחולה של מוטורלה מדגם H500 כמדומני). כל פעם שהוא נכנס לרכב, המכשירים מתחברים, ומייד מתחילים לשמוע מהרמקול של הדיבורית את כל המוזיקה והסרטים אשר נמצאים על המכשיר. מדובר על בעיה הזויה שלא שמעתי כמותה מעולם, אבל פשוט לא הצלחתי למצוא שום דרך להפסיק את זה. יש מישהו שמכיר את התופעה ויודע לעזור לי לפתור אותה? תודה, Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אז לא קיבלתי עט ספייר ולא קייס והכבל של הUSB קצר לגמריי בניגוד למה שאמור ליהיות...פתחו את הקופסא מולי והיא אכן חדשה רק מינימלסטית.. נגמר להם המלאי ואז לאחר כמה ימים קראו לי לבוא מהר לקחת כי הם נגמרים..ועל הקופסא(רגילה לגמריי כמו בוידיאויים ביוטיוב של ה "UNboxing") היה סטיקר סוגר של יורוקום..אולי זה קשור?בקיצור למה האריזה שלי כל כך מנימליסטית?אני צריך את הקייס וUSB ארוך יותר :-\
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מתכוון להחליף את המכשיר שלי שכנראה כבר עשה את שלו. שמעתי על מכשיר הNOKIA 5800. האמת התלהבתי ממנו, עד שהחזקתי את המכשיר. המסך היה נראה לי מאוד צר, אך עם זאת ארוך. דבר שדי הוריד את חשק הקניה. למי יש אותו? אפשר לקבל עצת קנייה? ממה התרשמתם מהמכשיר? ממה התאכזבתם? כדאי\לא כדאי לרכוש?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
יש לי פלאפון NOKIA 300 ולאחרונה החלטתי לעשות לו עדכון תוכנה, לא נראה שהעדכון הועיל במיוחד למשהו, אבל הבעיה היא שכשאני כותב טקסט לא מופיע לי אם זה עברית\אנגלית\מספרים אם יש חיזוי טקסט או אין, המקום שזה אמור להופיע פשוט ריק...... בתוכנה של נוקיה אין אפשרות לשחזר את התוכנה של המכשיר אלא רק את האנשי קשר. 1. איך אפשר לפתור את הבעיה? 2.האם יש ענין בכלל לעדכן את התוכנה של המכשיר מדי כמה חודשים?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מקבל ביום ראשון s3 חדש מאורנג'. עם איזה גרסת אנדרואיד הוא צפוי להגיע?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לגיסי נגן mp3 שנחשב ג'נרי למיטב ידיעתי שבד"כ עובד לא רע, אך הוא שם לב שבשירים מסוימים (מספר שירים ספציפיים) הניגון נעצר באמצע והנגן מאתחל את עצמו. בנגן mp4 שגם יש לו אותם שירים מתנגנים ללא בעיה וכך גם במחשב. הוא לא מצליח למצוא שום דבר שעלול לגרום לכך, לא בשירים ולא בנגן עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אשמח להמלצה על סמארטפון לאמי בת ה- 75. עד עכשיו היה לה נקסוס 5. מחפשת טלפון ידידותי למשתמש ואמין. השימושים הם ווטסאפ, אינטרנט, קצת מצלמה וכמובן שיחות. הוצאה באזור ה-1000 ש"ח. על מה ללכת? שיאומי? גלקסי? אשמח להמלצה על דגמים ספציפיים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
הטלפון הסלולארי K610I המערכת הפעלה בכותרת לא עובד כלום עזרה? .. התקשרתי לנציג שלח לי תוכנה שלא עובדת
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מכשיר חדש ואני יכול לבחור בין המכשירים הבאים: K800i 6288 E65 6500 6120 עכשיו, לסוני אריקסון יש מצלמה טובה שזה נחמד, אבל אני חושב שאני אוותר עליו כי אני רגיל לממשק של נוקיה, אלא אם הוא עדיף בהרבה. את ה6288 אני מכיר והוא נחמד. ואת השאר אני בכלל לא מכיר. ה-E65 נראה לי ממש ממש מגגניב, עם ה-WiFi וזה.. הקטע הוא שאי אפשר לדעת אם מכשיר הוא סבבה בלי להשתמש בו, אז תוכלו בבקשה להגיד לי איזה מכשיר עדיף? (לא משנה לי גודל מכשיר וכולם עולים אותו הדבר) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי קצת את מערכת הטריידזון באתר והעמדתי אייפוד שאפל (דור שני) למכירה הוא חדש, הוא קטן, נשמע מצויין ונראה אפילו עוד יותר... בחנות של אפל הוא הולך עבור 79$, שזה בערך 320 שקל בימינו בבאג(היחידה שראיתי שמוכרת) הוא נמכר ב-450 יש מישהו שמוכן לקנות ב-300 - העצה המבוקשת היא אכן קטנה -- כן או לא?(אה כן, ולמה)
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-