עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מתוך שטח כולל של 1.97GB נשארו לי במפתיע רק 106MB לא ברור ולא רואים מי תפס את הזיכרון של הטלפון יש תוכנה שיכולה לספר לי מה קרה בזיכרון הפנימי ?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  2. היי חבריה, הפעם החלטתי ללכת על מחיר המהווה 50% מהאקסיומי והוא ה-jiayu g4 הוצעו לי 2 אתרים ,האם יש אותו מכשיר עם גירסת אנדרואיד שונה? 1. רשום אנדרואיד 4.2 http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html 2. רשום אנדרואיד 4.1 http://www.shoppingmins.com/jiayu-g4-advanced-mtk6589-quad-core-2g-32g-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-android-4-1-13mp-camera-gyroscope-smart-phone.html איזה אתר עדיף ואמין יותר?והאם לשלם בכרטיס אשראי רגיל? אוליי יש לכם מידע על אתרים אחרים? תודה אהוד

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אפל עשויה להשיק דגם 9.7 אינץ׳ חדש במחיר נמוך במיוחד בכדי לנסות ולבלום את מגמת הצטמצמות המכירות של קטגוריית הטאבלטים לכתבה

4. שלום צריך המלצה לסלולרי עבור אישתי, עם ספיקר חזק ושלא נשבר בקלות. הטלפון עלול ליפול על הריצפה כל שני וחמישי וחשוב שלא יהיה שביר. עדיפות גדולה לנוקיה. אני מעדיף כמה שיותר זול כי אין טעם להשקיע בטלפון כזה. חשבתי על נוקיה 1208 או 1209 אבל אשמח לכל המלצה.

5. Started by Shishio,

שלום לכולם אני מחפש טאבלט לילד בן 6 בתקציב של 600 - 800 ש״ח מהארץ ולא מחו׳׳ל טאבלט מבוסס אנדרואיד שיאפשר להוריד ולשחק במשחקים מ Google Play ( עם גרסת אנדרואיד עדכנית ) ולצפות בסרטים אשמח להמלצות מאנשים שקנו או שמעו על טאבלטים מתאימים בתקציב הזה תודה ושבוע טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  6. היי חבר'ה.. אבא שלי צריך GPS.. הוא לא מהאנשים שממש ינצלו תכונות של גאדג'טים, אז צריך משהו פשוטו להפעלה. ישמש לניווט גם בארץ ובעיקר בחו"ל. אבל נראה לי קצת טיפשי לקנות מכשיר ייעודי כמו אחד מה-MIO ולא PDA שכן המחיר הוא בערך אותו דבר, ועם PDA עם wireless הוא גם יוכל לבדוק אימיילים בחו"ל, ולעדכן לכל תוכנת ניווט שיתחשק. הבנתי שהמכשירים שרשמתי בכותרת נחשבים כרגע למוצלחים בשוק מבחינת PDA, וגם לא רעים כ-GPS, כשה-HP אפילו מגיע כבר עם מפות לאירופה. איזו תוכנה הכי מומלצת לניווט בארץ? משיטוט בפורומים קלטתי את השם I-GO שהיא כנראה הכי נפוצה? האם יש עזר קולי בעברית אם מתקינים אותה? ובכלל הבנתי שניתן להוסיף עברית למכשרים בתוספת של 150 ש"ח - מה זה נותן בעצם?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by LIgor86,

אני מחפש מחשב כף יד עם בלוטות מה תוכלו להציע לי ושלא יהיה יקר

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  8. שלום, יש לי מכשיר גלקסי 2. כחלק מהעבודה שלי אני משמיעה קבצי מוסיקה מתוך מאגר מוסיקה דרך המדיה פלייר בלפטופ קטן. אני מעוניינת להשתמש בגלקסי כבגיבוי לבנייה ועבודה עם קבצי מוסיקה ומאגר מוסיקה, במקרה והמחשב שלי מתקלקל. אם כן, האם יש תוכנה כמו מדיה פלייר או איטיונס שאפשר לעבוד אתה בצורה קלה, מסודרת ומקצועית ??

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by AMIT_MEG,

המכשירים הם : 1. GPS QUE NQ430 mio moov 360 .2 HP IPAQ 314 .3 ASUS R-700 GPS .4 תודה רבה לעורים אני רוצה לדעת איזה gps הכי טוב ובמה הוא יותר טוב מהאחרים תודה רבה

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by alex542,

יש מצב בבקשה לתרגום או הסבר כולשהו איך להתקין את 2 ההורדות הראשונות באתר : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2195680 תודה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by natan805,

זה נכון שiriver עומדת לפושט רגל עכב חיסרון ברווחים?? .אם כן למה .מה רע בנגנים שלהם .מה רע בנגנים u10 t10 t20 t30

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by יוסי 7071,

קנו לי נוקיה לומיה 620 עם wp8 מחו"ל ואין לו עברית אי אני מתקין עליו עברית ?

13. שלישיית מכשירי Galaxy S20, ואולי גם מכשיר מתקפל חדש, עתידים לככב באירוע ה-Unpacked הגדול הבא שמקבל תאריך כעת לכתבה

14. Started by tald26,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by idodi10,

שלום, אני חושב לקנות סלולרי דור שלישי בסלקום. רציתי לדעת מהו התשלום החודשי על חבילת הדור של השלישי בסלקום. נ.ב המכשיר שאני חושב לקנות זה K610i, אם למישהו יש אותו אז כמה עולה הביטוח? תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yigael_o,

היי, המכשיר הישן שלי נוקיה 6085 התחיל לעשות בעיות (המסך מפסיק לעבוד שניה אחרי שפותחים אותו). אני רוצה מכשיר חדש. בעיקרון יש לי כמה דרישות ועדיפות אחת עדיפות: מכשיר של נוקיה דרישות: - מכשיר עם 1000 זיכרונות ומעלה (המכשירים ששומרים על זה בזיכרון הרגיל כמובן עדיפים, נראה לי שאפשר להכניס את כל המדינה ב 8MB) - המכשיר מסתנכרן עם OUTLOOK - ספיקר חזק - 0 תקלות (מבחינתי, אם יש אותו למישהו 4 חודשים ומעלה והוא לא הצריך RESTART או משהו דומה זה בסדר) אני מודה לכם על העזרה מראש. רמת התקלות מאוד חשובה לי. אם אין ברירה אני אקח אפילו נוקיה 6086 (דומה למה שיש לי עם שידרוג קטן) בעיקרון התוכנית לא חשובה. אני עם קו מהעבודה אבל בגלל שאני לא אוהב את המכשירים המוצעים אני קונה מכשיר לבד.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  17. שלום ברשותי מכשיר S3 MINI דגם N ואני מעוניין לעדכן לו את הרום או לשנותו. הרום המוצג הוא משום מה לדגם T או משהו בסגנון וכנראה משום כך הKEIS עושה בעיות. סך הכל הטלפון בסדר אך אני מאמין שעם עדכון הוא ירוץ טוב יותר. איך אני אוכל לעשות זאת ובכלל איך אני יכול לעשות לו רוט?? בעבר התעסקתי עם זה בטלפון I987 כך שאני פחות או יותר יודע על מה מדובר, אך לא מצאתי מדריך טוב לדברים האלה ואני גם מעדיף שיהיה לי סטוק רום ולא איזה פירטי אלא אם כן יש אזושהי המלצה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. החידוש התורן בסדרת מכשירי הביניים המצליחה עשוי להיות תמיכה בטעינה מהירה באופן קיצוני, שתגרום אפילו למכשירי דגל של כמה יצרניות מתחרות להרגיש כמו חדשות ישנותלכתבה

19. דגמי הביניים של סמסונג עבור שנת 2022 מתקרבים - והפעם אנחנו מקווים לראות רק את מהדורות ה-5G הבכירות בשוק המקומי שלנולכתבה

20. Started by Jeka90,

אם רוצים לקנות מכשיר דור שלישי, חייבים לקחת תוכנית גלישה חודשית שבאורנג' עולה 15 ש"ח בחודש ובסלקום 20 ש"ח. בלתי אפשרי לבטל את התוכנית הזאת. שמעתי לפני כמה זמן שהגישו לבג"ץ על זה שזה לא חוקי, לא פייר וצריך לבטל את זה. מישהו יכול לעדכן אותי לגבי זה? מתי יהיה אפשר לא לקחת את התוכנית הזאת ובכל זאת לקנות דור 3? עכשיו יש גם את המבצע הזה בסלקום שאם קונים 2 מכשירים בדור 3 הראשון ב- 25% הנחה והשני ב- 75% הנחה. אני רוצה לקחת את המבצע הזה אבל אני לא רוצה לשלם סתם 40 ש"ח כל חודש...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בעברית בפרט ?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  22. עם התחלה של 4 מיליון יחידות במכירות המוקדמות, אפל מכריזה היום שבסוף שבוע הראשון למכירתם, מעל 10 מיליון יחידות אייפון 6 נמכרו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c-10-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%99%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a0%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%95-%d7%91%d7%a9%d7%9c%d7%95%d7%a9/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קיבלתי בשעה טובה את ה- Galaxy S II שהזמנתי, ולפי נסיון קודם עם מכשירים חשמליים חיברתי אותו לחשמל לטעינה ראשונית של משהו כמו 10 שעות (עדיין לא עברו 10 שעות). ראיתי שהמכשיר כבר חצי טעון. השאלה שלי היא אם אני צריך לחכות את ה- 10 שעות או שבגלל שהוא כבר חצי טעון אחרי שהוא יסיים את הטעינה אני כבר יכול להתעסק איתו. קניתי אותו מחברה פרטית ולא אחת מחברות הסלולר בארץ. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by EE044,

שלום חברים, בתקופה האחרונה אני מחפש טאבלט לאימי כתחליף לקורא הספרים הישן שלה. אחרי קצת מחשבה ולאחר שראיתי שאבא שלי מרוצה מה-nexus7 שקניתי לו שנה שעברה, החלטתי שטאבלט 7' יהיה חלופה טובה. אחרי חיפוש קצר והשוואה של דגמים שונים מצאתי את הדגם הנ"ל שנמכר באמאזון ב~166$ (625 ש"ח) לאחר משלוח ומיסים (אמאזון שולחים לארץ וגובים מע"מ מראש לפי הבנתי). בארץ הדגם נמכר בסביבות 750 ש"ח. לשאלתי: - האם למישהו יש נסיון עם רכישת טאבלטים/סלולר מאמאזון (כאשר אמאזון הם המוכרים בעצמם)? - מהו זמן המשלוח בפועל? - האם לדעתכם כדאי לוותר על אחריות בהפרש של 125 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הדרישות הן 1 להיות בכיס כ 60 אחוז מהזמן ולחבר אוזניה אליו דרישות הכי חשובות הן שמע גבוהה GPS איכותי המכשיר מיועד לעבודה של שליח. התקציב עומד על 2000-3000 שקל למחשב כף יד עם GPS עמיד ואמין או למכשיר משולב שעושה את שני הדברים(סלולרי ו GPS וכף יד) בעליונות עם תקציב גבוהה יותר. יש להזכיר שעדיף שיגיע עם תוכנות ניווט ועדיף גם קולי. אשמח לעזרה או להמלצות אה כן אפשר גם שיהיה מהיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.