גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות סלולרי דור שלישי בסלקום. רציתי לדעת מהו התשלום החודשי על חבילת הדור של השלישי בסלקום. נ.ב המכשיר שאני חושב לקנות זה K610i, אם למישהו יש אותו אז כמה עולה הביטוח? תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המכשיר הישן שלי נוקיה 6085 התחיל לעשות בעיות (המסך מפסיק לעבוד שניה אחרי שפותחים אותו). אני רוצה מכשיר חדש. בעיקרון יש לי כמה דרישות ועדיפות אחת עדיפות: מכשיר של נוקיה דרישות: - מכשיר עם 1000 זיכרונות ומעלה (המכשירים ששומרים על זה בזיכרון הרגיל כמובן עדיפים, נראה לי שאפשר להכניס את כל המדינה ב 8MB) - המכשיר מסתנכרן עם OUTLOOK - ספיקר חזק - 0 תקלות (מבחינתי, אם יש אותו למישהו 4 חודשים ומעלה והוא לא הצריך RESTART או משהו דומה זה בסדר) אני מודה לכם על העזרה מראש. רמת התקלות מאוד חשובה לי. אם אין ברירה אני אקח אפילו נוקיה 6086 (דומה למה שיש לי עם שידרוג קטן) בעיקרון התוכנית לא חשובה. אני עם קו מהעבודה אבל בגלל שאני לא אוהב את המכשירים המוצעים אני קונה מכשיר לבד.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום ברשותי מכשיר S3 MINI דגם N ואני מעוניין לעדכן לו את הרום או לשנותו. הרום המוצג הוא משום מה לדגם T או משהו בסגנון וכנראה משום כך הKEIS עושה בעיות. סך הכל הטלפון בסדר אך אני מאמין שעם עדכון הוא ירוץ טוב יותר. איך אני אוכל לעשות זאת ובכלל איך אני יכול לעשות לו רוט?? בעבר התעסקתי עם זה בטלפון I987 כך שאני פחות או יותר יודע על מה מדובר, אך לא מצאתי מדריך טוב לדברים האלה ואני גם מעדיף שיהיה לי סטוק רום ולא איזה פירטי אלא אם כן יש אזושהי המלצה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
החידוש התורן בסדרת מכשירי הביניים המצליחה עשוי להיות תמיכה בטעינה מהירה באופן קיצוני, שתגרום אפילו למכשירי דגל של כמה יצרניות מתחרות להרגיש כמו חדשות ישנותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
- 1 follower
-
-
דגמי הביניים של סמסונג עבור שנת 2022 מתקרבים - והפעם אנחנו מקווים לראות רק את מהדורות ה-5G הבכירות בשוק המקומי שלנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 359 צפיות
- 1 follower
-
-
אם רוצים לקנות מכשיר דור שלישי, חייבים לקחת תוכנית גלישה חודשית שבאורנג' עולה 15 ש"ח בחודש ובסלקום 20 ש"ח. בלתי אפשרי לבטל את התוכנית הזאת. שמעתי לפני כמה זמן שהגישו לבג"ץ על זה שזה לא חוקי, לא פייר וצריך לבטל את זה. מישהו יכול לעדכן אותי לגבי זה? מתי יהיה אפשר לא לקחת את התוכנית הזאת ובכל זאת לקנות דור 3? עכשיו יש גם את המבצע הזה בסלקום שאם קונים 2 מכשירים בדור 3 הראשון ב- 25% הנחה והשני ב- 75% הנחה. אני רוצה לקחת את המבצע הזה אבל אני לא רוצה לשלם סתם 40 ש"ח כל חודש...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
עם התחלה של 4 מיליון יחידות במכירות המוקדמות, אפל מכריזה היום שבסוף שבוע הראשון למכירתם, מעל 10 מיליון יחידות אייפון 6 נמכרו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c-10-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%99%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a0%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%95-%d7%91%d7%a9%d7%9c%d7%95%d7%a9/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי בשעה טובה את ה- Galaxy S II שהזמנתי, ולפי נסיון קודם עם מכשירים חשמליים חיברתי אותו לחשמל לטעינה ראשונית של משהו כמו 10 שעות (עדיין לא עברו 10 שעות). ראיתי שהמכשיר כבר חצי טעון. השאלה שלי היא אם אני צריך לחכות את ה- 10 שעות או שבגלל שהוא כבר חצי טעון אחרי שהוא יסיים את הטעינה אני כבר יכול להתעסק איתו. קניתי אותו מחברה פרטית ולא אחת מחברות הסלולר בארץ. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, בתקופה האחרונה אני מחפש טאבלט לאימי כתחליף לקורא הספרים הישן שלה. אחרי קצת מחשבה ולאחר שראיתי שאבא שלי מרוצה מה-nexus7 שקניתי לו שנה שעברה, החלטתי שטאבלט 7' יהיה חלופה טובה. אחרי חיפוש קצר והשוואה של דגמים שונים מצאתי את הדגם הנ"ל שנמכר באמאזון ב~166$ (625 ש"ח) לאחר משלוח ומיסים (אמאזון שולחים לארץ וגובים מע"מ מראש לפי הבנתי). בארץ הדגם נמכר בסביבות 750 ש"ח. לשאלתי: - האם למישהו יש נסיון עם רכישת טאבלטים/סלולר מאמאזון (כאשר אמאזון הם המוכרים בעצמם)? - מהו זמן המשלוח בפועל? - האם לדעתכם כדאי לוותר על אחריות בהפרש של 125 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדרישות הן 1 להיות בכיס כ 60 אחוז מהזמן ולחבר אוזניה אליו דרישות הכי חשובות הן שמע גבוהה GPS איכותי המכשיר מיועד לעבודה של שליח. התקציב עומד על 2000-3000 שקל למחשב כף יד עם GPS עמיד ואמין או למכשיר משולב שעושה את שני הדברים(סלולרי ו GPS וכף יד) בעליונות עם תקציב גבוהה יותר. יש להזכיר שעדיף שיגיע עם תוכנות ניווט ועדיף גם קולי. אשמח לעזרה או להמלצות אה כן אפשר גם שיהיה מהיר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי ZIRE 71 שהוא קצת ישן, מסוף 2003 אני רוצה לקנות כרטיס SDHC שמונה גיגה, הוא יפעל בפאלם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש דרך להגביר את השמע באוזניות דרך אפליקציה מסויימת ב-G2 ? (יש לי רוט + רום אוטפימוס G3ׂ) בגלקסי S1 הייתה לי אפלקיציה בשם voodoo אבל משום מה ב-G2 היא לא עובדת.. יש חלופה אחרת ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מבקש מחבר שיקנה לי Psp בארה"ב ויביא איתו. יש משהו שאני צריך לקחת בחשבון לגבי תאימות לארץ לפני שאני קונה? הבנתי שמבחינת אינטרנט אין סיכוי לראות אתרים בעברית. אבל מיילים נגיד Gmail אפשר יהיה לבדוק בנוחות? הגלישה באינטרנט נוחה או מסורבלת? זה משנה איזה מכשיר אני קונה מבחינת גירסה? או שזה לא משנה ותמיד אפשר יהיה לשנות את הגירסה? איזה עוד דברים לקנות עם המכשיר? זיכרון של 4 גיגה יספיק? מוזיקה אני לא הולך לשים שם. רק סרטים טיפה ומשחקים. איזה מגן מסך לקנות? בקשר ל Gps: ידוע מתי זה ישווק רשמית בארה"ב? תודה על התשובות
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום אני משתמש במכשיר נוט 2 כ"מודם סלולרי USB" אם ה"WI FI" דולק וה"נתונים לנייד" כבוי, האם אני משתמש בתקשורת בחבילת גלישה או שבעצם המכשיר משמש ככרטיס רשת אלחותית ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מניסיוני עם הטאצ' אם לא שומרים על האייפוד [אני] הצד האחורי שלו נשרט בצורה מחרידה. אז חשבתי לקנות כיסוי. זה יכול ליהות סיליקון/פלסטיק מה שאתה רוצים. חובה שיתאים לאייפוד קלאסיק 120GB.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
זה היה די צפוי ובכל זאת אני נוטה להסכים איתו(סטיב ג'ובס) שה copy&paste באייפון הוא פשוט רמה מעל זה של wm ו אנדרואיד מההצגה של צורת המולטיטאסקינג בתערוכה ניתן להתרשם שגם כאן זה יהיה ישום טוב מאוד. בנוסף הם הוסיפו אפשרות להוסיף ספריות לדף הבית (שמעולם לא ממש השתמשתי בזה, גם כעת כשאני עם אנדרואיד) אפשרות לתמיכה במספר חשבונות אקסצ'יינג' ועוד פיצ'רים חשובים פחות
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי נגן MP4 (כותרת) ורציתי לשאול אם יש לו עדכון תוכנה כדי להפוך אותו לעברית....או לפחות איזה תוכנה או משו כדי שיהיה כתב ראי...???(שמות השירים בעיברית רואים הפוך !!!)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אין צורך לנעול את הנושא, אני רוצה את זה למטרות ביטחון אישי. חשוב לי בעיקר שזה יוכל לשדר למישהו שאני יקבע את המיקום שלי ושהתוכנה תעבוד ברקע. אם לא שמעתם על דבר כזה אשמח אם תפנו אותי למקום שאני יוכל למצוא בו את זה.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מי עוד עובד על הרשת שלהם? יוצא למילואים לחודש ויש שם בעיות קליטה קשות ממה שהבנתי.
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש נגן מארה"ב שהתקציב יעמוד על סכום של עד 300$. הדרישות שלי הם: איכות שמע גבוהה איכות תמונה גבוהה נפח גדול ממשק נוח יציאה לחיבור טלוויזיה (אם אפשר אז גם ניגון ב-HD) תקשורת אלחוטית תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם כדאי לקנות סוללות מהסידרה הנ"ל בשביל מצלמה. מדובר בPOWERSHOT A530 של קנון... לא משהו פנסי, אבל עדיין מצלמה... הסוללות האלה אמורות להיות 1.2V ומשהו כמו 2000mA... תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן קניתי את הD800 עוד באוקטובר (AT&T), ומאז שמתי לב שמדי פעם כאשר אני לוחץ על על שורה מסוימת במסך העליון, המכשיר לא מגיב כלל ללחיצות שלי (ספציפית מדובר על השורה שבה ניתן לכוון את הבהירות). לאחרונה, כשהמכשיר מגיע לרמת סוללה של בין 15-20 אחוז אי אפשר לעבוד איתו כלל- הוא פשוט לוחץ על אותה השורה שלא מגיבה למגע באופן אקראי וזה פותח כל מיני אפליקציות. עדכנתי לCLOUDYG3 והבעיה לא השתנתה, מה שמוביל אותי לחשוב שמדובר בבעיה חומרתית. אחריות לא באה בחשבון כי לפי דברי המוכר בחוזה האחריות של היבואן מצוין באותיות קטנות שעל כל בעיית טאץ' היבואן לא אחראי (אינעל דודה שלהם) והמכשיר ייוחס כמכשיר שנפל\נשבר. מיותר לציין שהמכשיר שמור במצב מצוין בלי שריטה ושהבעיה הופיעה מהיום הראשון. אני י…
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
עם 300 דקות + 150 הודעות + 500MB ב157 ש"ח? בא לי פלאפון משוגע עם איכות משוגעת והוא דיי בכיוון... בא לי מצלמה טובה יש לו רק 5 מגה פיקסל שזה נראה לי המינוס היחיד שהמצלמות הממש טובות הן 8 מגה.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-