עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by alonpartuk,

יש לי מכשיר נוקיה 6288 יש לוכרטיס זיכרוןmini cd של sandisk וכשאני מעביר אותו למכשיר אחר הוא מבקש ממני ססמה - הבעיה היא שאין לי מושג מה הססמה! איך אני יכול לאפס\ לפרוץ את הססמה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by nemo,

קיבלתי מחשב כף ידוiPAQ RX5940וHP/Compaq ויש בו כל מיני תוכנות של מי שהביא לי אותו ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין לו IGO GPS . הבעיה היא שאני לא יודע איך מפרמטים אותו ואיך מתקינים IGO חדש ואם העברית נמחקת בפרמוט או שהיא מובנת בתוך המכשיר. *אם יש לכם המלצה לתוכנת ניווט אחרת שעובדת עם המכשיר הזה אז אפשר קישור ומדריך. אשמח לכל עזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  4. מכשיר הדגל החדש של LG הוא שינוי משמעותי מאוד מקודמו וכיוון אמיץ של החברה באופן כללי, אך מאפיין אחד ספציפי עשוי לפגוע בו העשן והערפל התפוגגו – וכעת אנחנו יודעים שכל השמועות המוזרות ביותר ששמענו אודות סמארטפון ה-G5 הן נכונות, ומדובר בנסיון הנועז ביותר של LG בתחום, לכל הפחות מאז ה-G2 שלקח את כפתורי השליטה אל החלק האחורי. ה-LG G5 מסמל את המעבר הרשמי של היצרנית למעטפות שעשויות מתכת, כמו אצל רובן המוחלט של המתחרות, ומציע עיצוב מעוגל שכבר עתה מעורר תגובות ורגשות מעורבים – מתנסים ראשונים מדווחים על איכות בנייה מרשימה וגימור נעים לאחיזה, ואילו אחרים מצהירים שבליטת המצלמה הכפולה בחלק האחורי והבליטה העגולה מתחתיה (עבור חיישן טביעות האצבע) נראים נורא. בשורה התחתונה, LG מיי…

5. הדגם המתקפל הרביעי של סמסונג מהווה שדרוג חשוב בהשוואה לדגם הראשון אותו הוא יחליף - אם כי הוא בכל זאת עתיד להיות יקר מדי ומיותר עבור הרוב לכתבה

6. Started by Ramos,

לאחר חיפוש קצר בפורום ראיתי שעוד לא פרסמו את המכשיר הממש מגניב הזה (לפי דעתי) חוץ משאלה ששאלו עליו בשנת 2012, המוצר הזה הינו אכן מוצר ישן אך כל פעם שאני צופה בו אני מתלהב מחדש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. מה העיניינים?פיתחתי אפליקציה חדשה, שניה שאני מפרסם בפלייסטורקישור: https://play.google.com/store/apps/deta ... all4u.mainתאור: כאן תוכל לתעד את כל הדברים שעוברים עלייך ביום מבלי לשכוח דבר!באפליקציה זו תוכל לתזמן הודעות,שיחות ותזכירים לפי זמן או מיקום מסוים.כמו כן, ניתן לבצע פעולות מערכתיות לפי זמן\מיקום (חיבור הנייד לWifi, כיבוי Bluetooth ועוד!). לדוגמה - 1) שליחת הודעה אוטומטית להורים כאשר הגעת למיקום מסוים.2) הפעלת Wifi כאשר נכנסים לבית.3) שיתוף פתקים ברשת החברתיות!השמעת הקלטות כבר הזכרנו!אפליקציה זו נועדה להקל על חייכם ולשמש לכם כמזכירה אישית אשמח לחוות דעת מכם על העיצוב המבנה, ובכללי הצעות לשיפור או תוספות שנראה לכם מתאימות לאפליקציה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  8. אני מניח שכולם מכירים את האמא הזאת שיש לה מכשיר אלקטרוני חכם שהיא לא ממש יודעת איך להשתמש בו... אמא שלי כזו. אחת לחודש בערך, אמא שלי תופסת אותי בתלונות שיש לה פרסומות קופצות בטאבלט שלה. יש לה טאבלט voyo x7 (אחת המציאות הסיניות שהזמינו עבורה- טאבלט מצוין למחיר 8 ליבות ורץ חלק גם עם הפרסומות). כל פעם אני מוצא שיש לה מלא אפליקציות מפוקפקות שאני מסיר, אני מאפס הגדרות וכו'. ואז הכל רץ כמו שצריך עד לפעם הבאה. הרבה פעמים אלו אותם אפליקציות (free WiFi, privacy guard, phone clean booster) אבל אמא שלי טוענת שלא היא מתקינה אותם (אף אחד אחר לא משתמש לה בטאבלט). עכשיו אני לא יודע אם לקחת אותה ברצינות או לא- כי אני לא בטוח שהיא יודעת מה היא עושה. אז מה שאני שואל הוא אם יש דרך ל: א) ל…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום לכולם יש לי אקספיריה S בקושי יום וחצי, עברתי מ IOS היום אני נכנס למנהל הקבצים פתאום רצות לי למטה GOOGLE ADS למישהו יש מושג איך מעיפים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בעקבות דיון דיי מוצלח בפורום אחר, החלטתי לנסות גם כאן! שכל אחד יפרסם תמונות של ה-Portable Rig שלו, ז"א - כל אחד שיצלם תמונה של הנגן MP3/רדיו/דיסקמן/פלאפון שלו ביחד עם האוזניות שהוא משתמש בהם אמור להיות דיי פשוט, מקווה שתהייה היענות רחבה! הציוד שלי: iPod 3rd Generation 10GB Sennheiser PX-100 עריכה:

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. פרצת אבטחה בשבבי הטלפונים הנפוצים חושפת מיליוני מכשירי אנדרואיד לסיכון פוטנציאלי. Qualcomm ויצרניות הסמארטפונים פועלות לתיקון המצבלכתבה

12. היצרנית הסינית הצליחה למכור יותר מ-20 מיליון דגמי Redmi Note 7 בתוך כחצי שנה - ורשמה צמיחה של עשרות אחוזים גם בקטגוריות מוצרים אחרות לכתבה

13. שלום, אני מחפש סמארטפון חדש עד 2300 ש"ח חשוב לי המאפיינים הבאים: 1. לא אפל 2. מעבד כפול ליבה 3. לפחות 16 גי'גה של אחסון (עדיפות גדולה ל32) 4. אנרדוראיד 5. הבטחה מהחברה כי הוא ישודרג ל 4.0 6. מסך 4 אינץ' ומטה עכשיו הבעיה הגדולה שלי פה היא סעיף 6 אני פשוט לא מוצא מכשיר כזה שהמסך שלו = 4 אינץ' ומטה כולם ענקיים ואני לא רוצה להסתובב עם טלוויזיה התעסקתי עם הגלאקסי S2 והוא עצום ולא נח להחזקה ביד אחד כל הHTC בשוק הם מינימום 4.3 ולמוטרלה יש את הרייזר שיוצא בקרוב והוא גם 4.3 יהיה עצוב אם בסוף אני אתפשר על זה. נא עזרתכם

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. היי לכולם משהו מוזר קרה לי פתאום היום בגלקסי S3. פתאום, באמצע היום כבר איני יכולה לענות לשיחות. בינתים אני בהחלט יכולה לראות מי מתקשר אלי ואף להוציא שיחות לכל מי שניסיתי. זה קרה פתאום היום לאחר שכבר עניתי לכמה שיחות בין אם היום או בימים קודמים. יש לי הרגשה שעשיתי משהו העניין הוא שאני רק מתחילה ללמוד את המכשיר ועדיין איני אפילו מתחילה להכיר אותו כהלכה. בכל מקרה גם כך כמעט לא עשיתי דבר. לא הורדתי דבר ומקסימום מעט שיחקתי בהגדרות שלו דבר שניסיתי להחזיר למצבו הקודם אך כנראה לא באופן מלא. כאשר נכנסת שיחה אני רואה ושומעת אותהאני מנסה לקבל אותה ע"י הקשה על העיגול הירוק - אין תגובה. גם אם אני מנסה לדחות אותה (להקיש על העיגול האדום) אין תגובה.עושה רושם שבעת כניסת שיחה המסך נעול ולא…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי... אני מנסה ליצור תקשורת בין שרת שיושב ב PC לבין קליינט באנדרואיד. המצב כרגע שיש לי את השרת ב PC וגם את הקליינט ב PC ואני מנסה להעביר את הקליינט לאנדרואיד אך ללא הצלחה... משום מה אני לא מצליח לפתוח סוקט כמו שצריך מול השרת... כשהקליינט ב PC הסוקט נפתח בלי בעיה... ניסיתי כל מיני דברים שמצאתי באינטרנט אך לא ממש הצלחתי... try { socket = new Socket(serverIp,7000); tv.setText("I'm at " + socket.getLocalAddress() + ":" + socket.getLocalPort()); inputStream = new DataInputStream(socket.getInputStream()); outputStream = new PrintStream(socket.getOutputStream()); userInput = new DataInputStream(System.in); isConnected = true; …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by zedisdead,

קבלתי HTC שהיה שייך לרשת סלקום הSIM שלי שייך לאורנג המכשיר לא מזהה את הסים שלי מה צריך לעשות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by saharbz,

יש לי G2 אשר נקנה באיליין עם סים של פלאפון. לפי אתר פלאפון, אני צריך לעדכן את אפליקציית LTECONFIGS ולאחר מכן ברשתות לבחור GSM/WCMD/LTE אוטומטי. הבעיה שנתקלתי בה היא שלא ניתנת לי אפשרות לעדכן את האפליקציית LTECONFIGS דרך עדכוני אפליקציה במכשיר ולכן בתפריט רשתות אין את האופציה שכוללת LTE. האם יש פתרון לבעיה או שצריך להתקבל בעצם עדכון גרסה מפלאפון ורק אחרי זה ה-LTE יעבוד? כמו כן, לא נגעתי ברום ולא שיניתי כלום במערכת ההפעלה, הכל מקורי ולפני כחודשיים שלושה עדכנתי גרסת אנדרואיד ל- 4.4.2 תודה.

18. Started by Chymes,

רכשתי מכשיר סלולרי דגם N73 דרך Ebay. ברגע שאני מנסה להכניס למכשיר כרטיס SIM של סלקום/אורנג' אני מקבל הודעה SIM card not valid. הלכתי למעבדה של סלקום וביקשתי מהם שיפתחו את המכשיר. הם התחילו בתהליך צריבת עברית ופתיחת המכשיר. אחרי חצי שעה קוראים לי לנציגת שירות, שמודיעה לי שהמכשיר נעול לכרטיס SIM של הספקית בחו"ל (ספקית בריטית בשם 3) והם לא יכולים לפתוח אותו. המכשיר יכול לעבוד רק עם הכרטיס של אותה ספקית. אבל צריבת העברית הצליחה. המכשיר והתפריטים בעברית מלאה. איך אני פורץ את הקוד של הספקית? יש חנות בארץ שיודעת לעבוד עם הדגם הספציפי הזה?

• 44 תגובות
    • 6.8k צפיות
  19. מה הקוד לפתיחת samsung soul sgh-u900 שנקנה ב 2009 מפלאפון ונעול לפלאפון, לכל הרשתות ?

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

יש לי נוקיה 6680 ל אורנג מישהו יודע עם ניתן לפתוח אותו לסלקום וכיצד

21. Started by theyoyo,

היי, לצערי לא מצאתי אף תוכנה באינטרנט שפותחת את המכשיר הנ"ל להיות סים פרי, מישהו מכיר? * אני יודע שאפשר ללכת אל המפעילה והיא תפתח לי אותו אחרי המתנה של 4 שעות תודה

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by רוני ל.,

אני מעוניין לרכוש גלאקסי 5 בארה"ב, האם לאחר הקניה ניתן יהיה לפתוח אותו לשימוש כאן בארץ ? מי מבצע פעולה כזו , ומה הערכת עלות ? האם ישנה פעולה שצריך לבצע בקניה בחו"ל , שתאפשר שימוש במכשיר ברשת ישראלית ? תודה רוני

23. Started by SuicideSilence,

שלום , קניתי היום SIM מסלקום ויש לי 3 פלאפונים בבית שרכשתי אותם מחברת פלאפון לפני כשנה .. אחרי שהעבירו את המספר הקודם לSIM החדש , הכנסתי אותו לפלאפון ומתרר שכל שלושת המכשירים נעולים לרשת פלאפון בלבד ... והיה לי ממש חבל לקנות מכשיר חדש מסלקום , כי זה בשביל אמא שלי ולה מספיק שיהיה רק שיחות ... עכשיו מה אני יכול לעשות ? ניסיתי לחפש בגוגל איך לפתוח את המכשיר אבל אני לא מצליח . המכשירים הם סמסונג S8300 וSamsung monte

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה להפוך ל Google Developer על מנת להיות מסוגל לפרסם אפליקציות במארקט (כמו כן גם במרקט של Google Chrome Extensions). הבנתי שיש באפשרותי שתי אופציות: 1. להפוך את החשבון הפרטי שלי לחשבון מפתח 2. לפתוח חשבון חדש מה נהוג לעשות? אני לא ממש רוצה להפוך את החשבון הפרטי שלי לחשבון מפתח (בשביל למנוע מצבים שהחשבון יחסם או עוד כל מיני דברים), מצד שני אני לא חברה, אין כרטיס אשראי של חברה ואני לא יודע מה התנאים מבחינת גוגל לפתיחת חשבון עם אותם פרטי אשראי (האשראי כבר מקושר לחשבון האישי שלי). מה עושים במצב כזה? ושאלה נוספת, אני מעוניין למכור אפליקציות במארקט וגם לפרסם אפליקציות עם פרסומות. במצב האידיאלי שבו ההכנסה שלי ממכירות ופירסום יגיעו לסכום שחייב במס\מיסים במדינת …

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by Aron1212,

שלום אני לא מצליח לפתוח חשבון עם הכרטיס שלי איזה כרטיס אני צריח

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.